-
خواستگارم موقع مشغله کاری جواب منو نمیده(حتی به مدت چندروز)
من دختری 26ساله-لیسانس
ایشون 6ماه ازم بزرگتره-لیسانس-کارهم داره-سربازی هم که رفته
ازنظرمذهبی -اعتقادی -تحصیلی -فکری -اقتصادی وخیلی از معیارهای دیگه به هم شباهت داریم و همدیگروپسندیدیم.
دوماه پیش که اومد خواستگاری و بعدش تواین دوماه به علت راه دور بودن ارتباطمون تلفنی بوده(صحبتهامونم اصولی بوده ودرحال چک کردن معیارامون بودیم)
قراره در اولی فرصت بیاد و عقد کنیم.
واما سوالم:
دراین دوماه به مشکلی با ایشون برخوردم:
متاسفانه یک سری خصوصیات منفیمون هم شبیه همه
هردومون کنترل زیادی به عصبانی شدمون نداریم و خودخواه هستیم.
تابحال سه بارمنو مورد بی احترامی قرارداده:
1.دفعه اول وقتی درسفر بود،جواب sms منو بعد چند ساعت میداد،جواب تماسامو تا دو سه روز نمیداد ومن نگران بودم که چه اتفاقی افتاده که نمیتونه صحبت کنه
بعدش دلیل اورد که حالش بد بوده و حوصله نداشته
بعد قول داد دیگه منو توی بیخبری نذاره
2.دفعه دوم به مدت سه شبانه روز گوشیش خاموش بود بدون اینکه به من بگه؛منم خیلی نگرانش بوم که اتفاقی براش نیفتاده باشه
بعدش دلیل اورد که چون یکی از کارگراش براش اتفاقی افتاده وایشون مسئول بودن برادرای اون بنده خدا دنبالشن که حالشو بگیرن پس گوشیشو خاموش کرده که نتونن ردشو بگیرن(اصطلاحا در رفته تا سرفرصت وکیلش مشکلشو حل کنه )
بازم قول داد که دیگه اینطوری نگرانم نکنه ومعذرت خواست واینکه دیگه تکرار نمیشه
3.این دفعه هم درحال انجام کارمهمی بود،بعد از دو روز بیخبری ازش وقتی بهش زنگ زدم برنداشت sms دادم که چرا جواب نمیدی،بامن به مشکلی برخوردی که گوشیشو خاموش کرده و تالان که 5 روز گذشته روشن نکرده.:300:
میدونم که چون درگیرمسائل شغلیش هست حوصله مسائل عاطفیش(که من باشمو) نداره؛یعنی منطقش اینه که بذار مشکلات کاریموحل کنم وبعد سراغت میام
:325:حالا سوالم اینه:
دربرابر این بی احترامی و خاموش کردن گوشیش روی من چه برخوردی داشته باشم؟؟؟
وچه کار کنم که دوباره کارشو تکرار نکنه؟؟؟
وایا من رفتار اشتباهی داشتم؟
نکته1:من دفعه اول ودوم خیلی بیتابی کردم وخیلی sms و زنگ میزدم .با این عناوین:چی شده،اتفاقی افتاده،نگرانم،ازم خسته شدی،منو نمیخوای و ازین حرفا.
نکته2:بهم گفته انتخاب اول و اخرش منم .
نکته 3:من حدس میزنم در برخورد با مشکلاتش توان مقاوت نداره و بیش از حد تو خودش میره و ناراحت میشه که حتی خودشم میگه حوصله خودمم نداره چه برسه یه نفر دیگه.
تاالان با این رفتارش از کارو زندگی افتادم و استرس دارم وتوفکرشم،درکل که ازین رفتارش خیلی اذیت شدم .
ممنون ازتوجهتون :72:
-
RE: خواستگارم موقع مشغله کاری جواب منو نمیده(حتی به مدت چندروز)
سلام دوست عزيز
والا من نظر خاصي ندارم راجع به اين موضوع ولي به نظرم مياد كه ايشون اصلا احساسي ندارن نسبت به شما كه رفتارشون اينجوري هستش... نميدونم طبيعي هستش يا نه ، خوب ميگن توي دوران شناخت نبايد احساسي بود ولي خوب اين به اين معنا نيست كه احساس بوجود نمياد ( چون دست خود آدم كه نيست ) به اين معني هستش كه به احساسات خيلي بها نديم و خيلي به طرف مقابل نشونش نديم كه باعث وابستگي و منحرف شدن شناخت بشه
ولي به نظر من مياد كه نامزد شما انگار نه تنها احساسي به شما نشون نميده بلكه انگار احساسي نداره يا شايد هنوز احساسي در ايشون به وجود نيومده!!! در صورتي كه شما به بنظر حالا هرچقدر هم كم ، به ايشون احساس پيدا كردين
نميخوام بگم كار ايشون خوبه يا نه چون كارشناسايي كه ميگن دوران شناخت نبايد احساسي باشه بايد بيان نظر بدن راجع به اين موضوع من روانشناسي بلد نيستم .... ولي ديگه اينو ميدونم كه احساس داشته باشه يا نداشته باشه اينكه جوابتون رو نميده اصلا كار درستي نيست!!! ديگه 24 ساعت شبانه روز كه دستشون بند نيست بايد به شما بيشتر اهميت بدن كه حالا اگرم نميتونن جواب شمارو بدن بعدش به شما زنگ بزنن و بگن كه نميتونستن جواب بدن يا اينكه قبلش بگن من سه روز كار دارم نميتونم جواب شمارو بدم و شما تو اين مدت به من زنگ نزن يا نگران نشو ولي اينكه بي خبر يدفعه اينكارا رو ميكنن ميتونه دو دليل داشته باشه كه يا به شما بي اهميت هستش و هنوز اونقدر كه بايد براشون اهميت ندارين يا اينكه خيلي نسبت به شما احساسي نيست و اصلا دلتنگ نميشه ولي بازم به هرحال احساسي هم كه نداشته باشه بايد براي احترامم كه شده جواب بده !!!!
به نظرم بايد باهاشون صحبت كنين و بگين كه ناراحت ميشين از اين كاراشون ولي شما گفتين كه باهاشون صحبت كردين، ولي خوب انگار حرفاتون به نظرش اهميتي نداره كه دوباره كارهاشو تكرار ميكنه
نميخوام بگم حالا ايشون حتما اينجوريه ولي من كه از دور نگاه ميكنن اينجور به نظرم مياد
موفق باشين:72:
-
نقل قول:
دوماه پیش که اومد خواستگاری و بعدش تواین دوماه به علت راه دور بودن ارتباطمون تلفنی بوده(صحبتهامونم اصولی بوده ودرحال چک کردن معیارامون بودیم)
قراره در اولی فرصت بیاد و عقد کنیم.
عقد یکم زود نیست!؟؟ بنظرت کاملا همدیگه رو شناختین؟؟
نقل قول:
دربرابر این بی احترامی و خاموش کردن گوشیش روی من چه برخوردی داشته باشم؟؟؟
لازم نیست کار خاصی بکنی، استرس نداشته باش و اگه یه بار زنگ زدی جواب نداد دیگه بهش زنگ نزن و اس نده صبر کن تا خودش زنگ بزنه.
نقل قول:
وچه کار کنم که دوباره کارشو تکرار نکنه؟؟؟
اگه این یکی از خصوصیات اخلاقیش باشه و آدمی باشه که از نظر احساسی نمره پایینی بهش میدی، فکرنکن تغییر میکنه، باید ببینی میتونی همینجوری بپذیریش یا نه، چقدر برات مهمه که طرفت به احساساتت توجه کنه یا بهت ابراز احساسات کنه.
نقل قول:
وایا من رفتار اشتباهی داشتم؟
اگه توی ساعتهای کاریش زنگ میزنی اشتباهه دیگه اون موقع نزن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حنان
سلام دوست عزيز
والا من نظر خاصي ندارم راجع به اين موضوع ولي به نظرم مياد كه ايشون اصلا احساسي ندارن نسبت به شما كه ....
دوست من ،ممنونم از پاسخگوییت و توجهت
درجوابت باید بگم قبل ازینکه اون مشکل شماره دو درمورد همون کارگرش پیش بیاد اینقدر بد برخورد نمیکرد،حدس میزنم اون موضوع خیلی اذیتش کرده
و وقتی درگیر مسائل کاری نیست وازاده ،تقریبا خیلی حالمو میپرسه و اونه که همیشه ازم خبر میگیره
ولی دیگه انگار زیادی خودشو میبازه و نمیفهمم این موضوعات ومشکلات کاریش چرا باعث بی احترامی به من میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آتنــــــا25
عقد یکم زود نیست!؟؟ بنظرت کاملا همدیگه رو شناختین؟؟
خب گفتم برگرده عقد میکنیم ،ولی مسلمأمراحلشو طی میکنیم:تحقیق بیشتر،شناخت بیشتر خانواده ها،مشاوره ازدواج،ازمایش ازدواج، واگه خانوادم اجازه بدن باهم چندباری بیرون بریم خوبه
نقل قول:
لازم نیست کار خاصی بکنی، استرس نداشته باش و اگه یه بار زنگ زدی جواب نداد دیگه بهش زنگ نزن و اس نده صبر کن تا خودش زنگ بزنه.
چشم خانمی،ولی راهنمایی میخوام وقتی زنگید چطوری باهاش برخورد کنم،ایا منم جوابشو ندم؟
نقل قول:
اگه این یکی از خصوصیات اخلاقیش باشه و آدمی باشه که از نظر احساسی نمره پایینی بهش میدی، فکرنکن تغییر میکنه، باید ببینی میتونی همینجوری بپذیریش یا نه، چقدر برات مهمه که طرفت به احساساتت توجه کنه یا بهت ابراز احساسات کنه.
وقتی مشغله کاری نداره،بهم توجه داره،حسشم خوبه،ابرازم میکنه
نقل قول:
اگه توی ساعتهای کاریش زنگ میزنی اشتباهه دیگه اون موقع نزن!
نه بابا؛عصربه بعد وبیشتر شبها میزنگم
-
سلام flag عزیز:72:
منم مثل شما در مراحل آشنایی هستم و بی تجربه هستم.
فقط یه چیزی برام سوال پیش اومده.
درسته که قرار عقد گذاشتین و تقریبا همه چیز رو تموم شده فرض میکنید. اما ارتباطات قبل از عقد درسته که به این مراحل برسه؟
نمیدونم چقدر نظرم دسته اما یادمه که آقای مدیر هم میگفتن که در دوران آشنایی و خواستگاری، نباید وارد فاز احساسات بشیم.
ببخشید که راه حلی برای مشکلت نداشتم و فقط اومدم سوالم رو مطرح کردم:72:
-
[quote=flag]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط '[b
راهنمایی میخوام وقتی زنگید چطوری باهاش برخورد کنم،ایا منم جوابشو ندم؟[/b]
ایشون همسر شما یا دوست پسرتون نیست که بخواهید بدونید در مقابل این رفتارشون چیکار کنید بهتره.
خواستگار شماست و در حال طی کردن مراحل شناخت هستید. پس به جای عکس العمل، به علت این رفتار فکر کنید. به این که در زندگی تحمل همچین رفتاری را دارید؟
به قول آقای مدیر این نجواها در زندگی تبدیل به فریاد می شه. اگه امروز به خاطر مشغله کاری یکی از مهم ترین مسایل زندگیش را فراموش کرده، فردا ؟؟
به هر حال شما الان دارید روی ایشون فکر می کنید و اون آقا هم داره سعی می کنه به بهترین شکل ممکن ظاهر بشه. این بهترین شکل ممکن ایشون است حالا ببین وقتی نرمال بشه یا مثلا بدترین شکل ممکن چه شود ...
اگر در شرایط معمولی هر روز در تماس هستید 5 روز بی خبر غیب شدن خیلی عادی نیست.
مشکل کارگر هم اصلا توجیه خوبی نیست. فرض هم که موبایلشون خاموش بوده، با تلفن ثابتی ... یک بار حداقل تماس بگیرند بگن نگران نباشید. یا قبل از خاموش کردن تلفن یک خبر می دادند. مشکوکه !!:cool:
چون شهر دیگری کار می کنند ( مخصوصا اگر بدون خانواده شان هستند ) احتمال دوست دختر و ... را هم بدهید.
احتمال مشکلات کاری و کلاهبرداری و ...
حتما در مورد این رفتارش با والدینت صحبت کن.
خلاصه خیلی دقت کن. تحقیق، تحقیق، تحقیق ...
-
دوست عزیز
عادت کن شما زنگ نزنی و یا خیلی کمتر در مقایسه با تماسهای ایشون زنگ بزن.
سعی کن سرتو به کار و یا فعالیتی گرم کنی که بهانش رو نگیری.
آقایون از خانمی که خیلی پیگیرشونه زیاد خوششون نمی یاد.
بزار بجای اینکه تو نگران اون باشی که کجاست و چه میکنه اون نگران تو باشه.
از طرفی من فکر می کنم شاید دادن یک اس ام اس کوتاه ویا پاسخ تلفنی کوچیک
در مقابل تماس تلفنی مکرر شما زمانیکه مشغله کاری داره نشاندهنده ادب باشه.:163:
موفق باشی.:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
سلام flag عزیز:72:
درسته که قرار عقد گذاشتین و تقریبا همه چیز رو تموم شده فرض میکنید. اما ارتباطات قبل از عقد درسته که به این مراحل برسه؟
نمیدونم چقدر نظرم دسته اما یادمه که آقای مدیر هم میگفتن که در دوران آشنایی و خواستگاری، نباید وارد فاز احساسات بشیم.
سلام دوست من،متشکرم از پاسخگوییت
من نگفتم باهم درحال ردوبدل احساسات هستیم،فقط درجواب دوستی که گفتن ظاهرا ایشون بهت بی احساسه گفتم که خیر اینطور نیست
وبه نظرم ارتباط تلفنیمون مفید هست،چون اگه این ارتباط نبود من این موضوعی که الان متوجه شدمو نمیدونستم
درسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
به قول آقای مدیر این نجواها در زندگی تبدیل به فریاد می شه. اگه امروز به خاطر مشغله کاری یکی از مهم ترین مسایل زندگیش را فراموش کرده، فردا ؟؟
ممنونم دوست من
من همچین چیزیو براش مطرح کردم ودر جواب گفته که وقتی تو زن من بشی من دربرابرت مسئولیت دارم ومطمعنا رفتار دیگه ای خواهم داشت تا الان!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
اگر در شرایط معمولی هر روز در تماس هستید 5 روز بی خبر غیب شدن خیلی عادی نیست.
مشکل کارگر هم اصلا توجیه خوبی نیست. فرض هم که موبایلشون خاموش بوده، با تلفن ثابتی ... یک بار حداقل تماس بگیرند بگن نگران نباشید. یا قبل از خاموش کردن تلفن یک خبر می دادند. مشکوکه !!:cool:
تو روخدا نگید که خودم به اندازه کافی بدبین هستم،بعضی شبها هم که میزنگم میگه دوستام پیشم هستن ونمیتونم صحبت کنم نکنه ...:163:
یک بارم مچشو بابت دروغش گرفتم،گفته بود با هواپیما ازفلان شهر میره به فلان شهر؛من مشکوک بودم،زنگیدم اطلاعات پرواز فهمیدم اصلا اون شب همچین پروازی نبوده :(
در مورد اون کارگرش باید بگم چرا موضوع خیلی براش سنگین میخواست تموم شه که 45 میلیون جریمش کنن؛پس حق داره عصبی بشه!!!
دوستان من خیلی نگرانم
یعنی من با یه کلاهبردار طرفم!
خانوادش خیلی با شخصیتن وخودشم ادم ساده ای هست
-
[quote=flag]
[quote='
یک بارم مچشو بابت دروغش گرفتم،گفته بود با هواپیما ازفلان شهر میره به فلان شهر؛من مشکوک بودم،زنگیدم اطلاعات پرواز فهمیدم اصلا اون شب همچین پروازی نبوده :(
[/quote]
اطلاعات پرواز ممکنه اشتباه کرده باشند و یک جواب سرسری داده باشند.
اما باز هم جدی بگیر. چون در مرحله شناخت هستی. توی دو ماه ارتباط تلفنی این همه نکته ؟!
حتما برین محل کارش و شهرش تحقیق. به خودش هم خبر نده که دارید می رید کجا برای تحقیق یا پیش کی.
-
چون هنوز عقد نکردین این حرفو می زنم و خیلی رک
مشکوکه و نیاز به بررسی اساسی داره
مبادا از کنار این رفتار راحت بگذرید ...
-
پیش از ازدواج حتما چند جلسه مشاوره حضوری با نامزدتون برید .
بیشتر تحقیق کنید.
کمتر زنگ بزنید.
مراحل شناختتون رو عمیقتر و طولانی تر طی کنید.
-
دوستانم از توجهتون ممنونم
تقریبا همه دوستان نتیجه گیری کردند که این وضعیت غیرطبیعی هست،منم میدونم ؛با ابن وجود یه سری نکاتو میگم تا کمکم کنید بهتر بشناسمش
پدرایشون ادم جدی وباشخصیتی هست،فوق لیسانس هست و مامانش هم فرهنگی بازنشسته؛پس جو خانوادگیشون ظاهرا سالم هست.
خودش از خانوادش مذهبی تره،دنبال خانم سنگین و متین با حجاب میگشته،ومنم با اینکه با حجابم ،بهم گفته دوست دارم چادر سرت کنی
نماز خودندن هم براش اهمیت زیاد داره؛اوایل یه بار امتحانش کردم،گفتم اگه خانمت نماز نخونه اشکال داره?(این کارو کردم تا پیش زمینه منفی بهش بدم تا حقیقتو بگه)،گفت اره؛پس نماز خون بودن همسرش براش مهمه
ادم غیرتی هم هست
ومیگه اهل دوست دختری که باهاش بیرون بره نبوده -وضمنا خودش اول ازم پرسیده بود که تابحال دوست پسر داشتی که این سوال تابحال هیچ خواستگاری ازم نپرسیده بود،ومن این سوالو نشونه این میدونم که این مسایل براش مهمه وخودشم نترسیده اگه منم ازش میپرسیدم؛چون اکثرا در مورد این مسائل حرف نمیزنن تا گذشته خودشون رو نشه،وحتی بعضیا در برابر سوال من در مورد حدود روابطشون میگن کاش نپرسده بودید! خلاصه اینکه به این نتیجه رسیدم گذشته بدی نداشته که بخواد پنهونش کنه
تمام خصوصیاتش مطابق معیارهای منه وحتی انتظاراتش دقیقا همونیه که من هستم،در مورد اینا خیلی با هم صحبت کردیم و واقعا همونی هست که میخوام وشباهتای فکری زیادی با هم داریم
فقط باهمین موضوع به شدت فکرم مشغول شده که اگه قرارباشه با هرمشکلی اینطوری خودشو داغون کنه که حتی اعصاب منو نداشته باشه که حتی یه sms بزنه یا یه دقیقه صحبت کنه،فاتحه اون زندگی خوندست ومن تحمل همیچین رفتاریو ندارم
ولی ایا واقعا این رفتارش باعث میشه من بهش جواب رد بدم؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
...
کمتر زنگ بزنید.
...
من چون بهش مشکوک شدم شبها زنگ میزنم ببینم چیکار میکنه(چون در شهر دوری از خانوادش هست برای پروژه کاری 3،4 ماهه)اوایل خوب بود و همیشه جواب میداد ودقیقا بعد ازینکه یه ok نصفه نیمه بهش دادم جواب دادناش کم شد وهمش بهونه میاورد که نمیتونه صحبت کنه و دوستاش پیشش هستن ؛ولی باز وقتی سرش خلوت بود توجهش خوب بود وبی احترامی نمیکرد وهمه چی خوب بود فقط مشگل زمانی ایجاد میشه گه به هر دلیلی اعصابش خرد شه (تا الان به خاطر سردرد یا همون موضوع کارگرش)
واسه مشاوره هم از اولش اون بود که میگفت باید بریم مشاوره ؛ وبعد از مقداری شناخت بهم گفت من دقیقا همونی هستم که میخواسته :d
منم یه جای خوبی واسه مشاوره پیدا کردم،قراره وقتی اومد با هم بریم :)
کتاب "ایا تو ان گمگشته ام هستی؟" رو خونده بودمش،ازم خواست بهش بدم تا بخونش،اونم خوند.
-
سلام
قبل از عقد همه مشکلات رو حل کن
چقد با هم راحت هستین؟؟
شاید سرش شلوغ میشه توی رودربایسی نمیتونه بگه زنگ نزن یا اس نده کار دارم و نمیخوات تورو ناراحت یا خجالت زده کنه ... ولی بیتوجه ازش نگذر .... هنوز توی دوران آشنایی هستی این آقا مسلما با خودش میگه الان که انقد تحت کنترل هستم پس وای به حالم بعد ازدواج
اصولا مردها این ذاتشون هست وقتی خانمی خیلی پیگیر کارهاش میشه (درصورتی که قصد خانم فقط ابراز عشق و نگرانیست) اونها حس میکنن خانومه روش سلطه داره
-
دوست عزيزم منم موافقم با نظر دوستان
اينكه ايشون حالا هرچقدر هم كه مشغله كاري داشته باشن يا مشكلاتشون زياد باشه بازم رفتارشون طبيعي نيست!!! مشكوكه...
خوب دختر مهربون عزيز گفت نبايد وارد فاز احساسات شد و منم خلاف اينو نگفتم ولي به هرحال احساسات چيزي نيست كه بخواي جلوي بوجود اومدنش رو بگيري به وجود كه مياد ولي بايد كنترلش كرد و جلوي بي مهابا زياد شدنش رو گرفت... خوب بلاخره آدم هرچقدر هم كم، نسبت به طرف مقابلش بلاخره احساس پيدا ميكنه ولي رفتارهايي كه نامزد شما نشون ميده اينو ميرسونه كه اين احساسات هنوز در ايشون بوجود نيومده... ( خوب يا بدش رو نميدونم ولي من اينطور به نظرم مياد) و مهم تر از همه اينكه اونقدرها كه بايد به شما اهميت نميده... خوب عزيزم اينكه ايشون چقدر به شما اهميت ميده يا نه كه به نظرم از همين رفتارهاش مشخص ميشه!!! حالا مواقع معمولي خيلي از شما خبر ميگيره درست ولي چرا توي اين مواقع حساس بي خبر، يه مدت طولاني چند روزه پيداش نميشه و خبر نميگيره ؟ اينجاست كه نشون ميده ايشون مسائل ديگه رو از شما و نگرانيهاتون مهم تر ميدونه !!! حالا عزيزم بازم ميگم اگه مثلا يك روز بي خبر ميذاشتتون يه چيزي ولي چندروز پشت سر هم !!!! اينو ميرسونه كه ايشون يا خيلي به شما بي احساس و بي تفاوتن كه حتي با يه تلفن ثابت يا گوشي دوست يا همكارشون نميتونن شمارو از نگراني در بيارن !!! يا اينكه يه خبرايي هست و يه مشكلاتي كه شما ازش خبر ندارين!!!! يا موضوع خيلي مهم تر از اين حرفاست كه به شما گفته !!! شايدم پاي يه كس ديگه در ميون باشه (شايد اين هم يه احتماله كه شايدم درست نباشه) ،آيا ايشون با ميل و رغبت اومدن خواستگاريتون يا خواست خانواده شون بوده؟ خوب اين احتمالات ممكنه وجود داشته باشه حالا نميخوام بترسونمتون و از كلاهبرداري و اينجور چيزا بگم ولي دوستان حق دارن شما حتما حتما بايد تحقيق كنين اونم خيلي بيشتر چون رفتارهاي ايشون مشكوكه
حالا اگه بازم شما ميگين كه ايشون نسبت به شما بي اهميت يا بي احساس نيست و از اين مطمئن هستين پس بايد خيلي بترسين از مشكلي كه براي ايشون بوجود اومده و موجب اين رفتارها از ايشون شده و بايد موضوع مهم تر از اين حرفايي باشه كه ايشون به شما زدن كه 5 روز گوشي خاموش و بيخبري و....
راستي عزيزم شما چطور باهم آشنا شدين؟ و چقدر نسبت به خانواده شون شناخت دارين؟ آشنا هستن يا غريبه؟ تا حالا تحقيق كردين راجع بهشون كه ببينين چطور آدمايين؟ به نظر منم بهتره كه اون شهرستاني هم كه نامزد شما كار ميكنه هم برين تحقيق از محل كارش .....
اين حرفي هم كه ميگه اگه شما زنم بشي رفتارم با شما بهتر ميشه و تغيير ميكنه خوب يه كم به نظرم درست نمياد خوب شما كه دوست دختر ايشون نيستي كه !!! به اصطلاح نامزدين،خانواده هاتون هم مطلعن و خواستگاري كردن، اين مراحل هم مراحل آشناييتون هستش وقتي اين مراحل براشون اينقدر بي اهميته و رفتاراشون اينجوريه چه تضميني وجود داره كه بعد از ازدواج اينطوري نباشن !!! بلاخره ايشون الان هم نسبت به شما مسئولن
ولي با اينكاراشون انگار نشون ميدن ميلي هم به ازدواج ندارن يا آمادگيشو ندارن يا براشون فرق نداره همسرشون شما باشي يا كس ديگه.
عزيزم بازم ميگم اينا نظرات شخصي منه ممكنه اشتباه باشه
عزيزم و اين نكته كه ميگه نميتونه صحبت كنه و دوستاش پيشش هستن هم بازم به نظرم قابل قبول نيست
چون شما دوست دخترش نيستين كه بخواد شمارو از بقيه پنهان كنه ، به اصطلاح نامزدش هستين كه نبايد ترسي از معرفيت به ديگران داشته باشه !!! حالا نه اينكه شما زنگ بزنين يك ساعت حرف بزنين ولي ديگه 5 دقيقه ميتونه جوابتون رو بده حالا جلوي دوستاشه بره يه اتاق ديگه 5 دقيقه جواب بده و بياد
البته اينم بگم اگه شما هميشه به ايشون زنگ ميزدين و ميخواستين طولاني صحبت كنين كه خوب ايشون حق دارن كه نتونن جلوي دوستاشون طولاني با شما حرف بزنن ولي اينكه ديگه كاملا بيخبر بذارتون به اين دليل كه دوستاشون پيششون هستن اصلا كار درستي نيست
-
سلام دوست عزیز
اینجور که از حرفاتون برمیاد انقدری که این آقا تو دل شما جا باز کرده شما براشون اهیمت نداری، چون ایشون بجای اعتماد سازی که لازمه این دوران هست و یکی از مراحل شناخته دقیقا عکسش رو انجام میدن و بی اعتماد شدن شما براشون اهمیت نداره و بی اعتمادی شما = از دست دادن شما
در حالیکه الان باید به دنبال محکم کردن جای خودش تو دل شما باشه نه اینکه با رفتارای مشکوک و بی اعتنایی شما رو سرد کنه .
به فرض که ایشون مشغله زیادی دارن و اون مواقع اینطور رفتار میکنن در این صورت هم کارشون منطقی نیست و اینو نشون میده که قدرت تفکیک مسائل رو ندارند و در آینده نیز این مساله پررنگ تر خواهد شد.
-
باربارا دی انجلس رو حتما همه میشناسن نویسنده سرشناس کتابهایی در زمینه روانشناسی وشناخت زنان و مردان و ...
ایشون در کتاب رازهایی درباره مردان اینطور نوشتند:
"چنانچه مردی نسبت به شغل و توانایی های حرفه ای خود احساس خوبی نداشته باشد ،به سختی خواهدتوانست توجه خودرا به روابط عشقی و احساسیش معطوف کند"
ودر ادامه گفته:"چنانچه مرد زندگیتان در رابطه با شغلش مایوس وسرخورده است،یا نگران یک پروژه یا زیر فشار اقتصادی باشد،یا احساس کند دریکی از مراحل موفقیتش درمانده،از لحاظ احساسی وعاطفی تمام وکمال در درسترس شما نخواهد بود"
نظر دوستان درباره این جمله و مشکل من چیه؟
البته اینم اضافه کنم چون دراین مورد یک بار رفتار بدی داشتم ودائم پشت سرهم زنگ میزدم،وقتی بعد سه روز گوشیشو روشن کرد 35 miss call ازم دید،واسه همین این دفعه هم فکر میکنه همون کارو میکنم وتاموقعی که مشکلشو حل نکنه حوصله جواب پس دادن به منو نداره؛ولی ایندفعه میدونم اتفاقی براش نیفتاده ودرگیره پس بهش زنگ نزدم،ولی ازینکه قول داد وعمل نکرد عصبانیم.
-
دوستان گلم شما نه عقد کرده هستید و نه ازدواج کرده اید و نه بچه دارید
چرا سعی می کنی خودت رو از حقیقتی که باید ببینه و لمس کنه و دیدی و لمس کردی دور کنی؟ فردای روزگار خودت را سرزنش نکنی که دیدی و اعتنا نکردی
اگر لحنم تند هست منو ببخش چون هرگز دوست ندارم دختری سختیهایی رو که من تو این دوران کشیدم بکشه ، بنابراین اینجا دارم میگم که آلارم ها و نشانه های خطر رو جدی بگیرید. خواهر گلم آخه ایشون شبها کجا تشریف دارن که نمی تونن جواب شما رو بدن؟ کی پیشش هست؟ شما نامزدش هستید نه دوست دخترش، دوست دخترش هم بودید باز این رفتار مشکوک بود چون پسره و پسر اگر بخواد تلفن جواب بده میره راه پله ای جایی جواب می ده. مشغله کاری خودشم توی این دوران اصلا و ابدا بهانه مناسبی برای حرف نزدن با شما نیست. من دارم بوی خطر را می شنوم ... دوست گلم باربارا اولا یه سری حرفها را واسه فرهنگ غربی گفته و توی فرهنگ ما نمی خونه و این حرفها رو برای بعد ازدواج گفته که مثلا 5 سال از ازدواج گذشته و آقا یه گرفتاری براش پیش اومده، بعله اونموقع نمیشه توقعی داشت که آقا عین پروانه دور سر آدم بچرخه ولی تو دوران نامزدی و گل و بلبل این کار اصلا طبیعی نیست.
البته خانوم جان 53 تا میس کال کار هر کسی نیست ها ، ایشون اشتباه کردند و شما هم شدیدا آویزون بازی در آوردید. الان نامزد هستید یه مقدار سر سنگین باشید و به جای این کارها بدون این که به این آقا چیزی بگید اصلا فردی رو از خانواده مامور کنید یواشکی بره ببینه این اقا شب ها کجا تشریف داره و چرا جواب تلفن نمیده
-
خوب عزيزم خوب اگه هيچي هم نباشه و همه چيز اوكي باشه و ايشون به خاطر مشغله كاري و مشكلات كاريشون اينجوري شده باشن اين شناختو به شما ميده كه ايشون همچين اخلاقي دارن... كه بايد انتظار داشته باشين كه توي زندگي هر اتفاقي براشون پيش بياد كه مطابق ميلشون نباشه كلا چند روز نسبت به شما سرد ميشن و حال و حوصله انجام هيچ كاري و جواب دادن به شمارو ندارن.... مثلا شبا دير بيان خونه و صبح ها زود برن.... دائما توي خودش باشه... خودشو زود ببازه
خوب اين جمله ميگه كه از نظر احساسي و عاطفي نميتونن تمام و كمال در دسترس شما باشن يا توجهشون رو به مسائل عاطفي معطوف كنن درسته ولي عزيزم نه اينكه ديگه اصلا به شما اهميت ندن، عاطفي چيه؟ بحث عاطفه الان مطرح نيست بلكه بحث اهيمت دادن ايشون به شما و مسئول بودن ايشون نسبت به شما هست.... خوب شما كه فقط نبايد از نظر احساسي و عاطفي توي زندگيشون باشي شما قراره همسرشون باشي و ايشون به همين خاطر بايد بيشتر بهتون توجه نشون بدن احترام بذارن.... ولي اين چندروز بي خبري و اهميت ندادن ها!!!!
شما حد اقلش سزاوار اين هستين كه قبل گوشي خاموش كردن ها بهتون خبر بده يا بگه من اين مشكلو دارم و چند روز ازم خبري نميشه لطفا تماس نگير!! يعني ميگين توي رودربايستي گير ميكنه روش نميشه بگه تماس نگير؟ اينطور بگه خيلي بهتر از اين هستش كه گوشيشو رو شما خاموش كنه يا جوابتون رو نده
عزيزم حالا بازم ميگم اگرم اين آقا فقط به خاطر مشكل كاريشون هستش كه اينطور رفتار ميكنن به نظر منم قبل عقد بازم يه مشاوره هردو باهم برين و اين مشكلتون رو عنوان كنين و اينو بفهمين كه آيا واقعا ايشون توي همه مشكلات اينجور عمل ميكنن يا اين مشكل جزو استثنائات بوده و سابقه نداشته!!! راستي ايشون كلا ارتباطشون رو با همه قطع ميكنن يا فقط با شما؟ مثلا اون زماني كه گوشيشون خاموشه آيا به خانواده شون اطلاع داده بودن يا نه؟
اگه به كسي اطلاع نداده باشن كه يعني اخلاقشونه ولي اگه به خانواده شون اطلاع داده باشن ولي به شما نه يعني براشون اهميت ندارين
نميدونم اين كار درسته يا نه ولي شما نميتونين از طريق خانواده شون از ايشون خبر بگيرين كه مثلا به خانواده شون بگين چند روزي هست كه گوشيشون خاموشه و خبري ازشون ندارم شما از ايشون خبري ندارين؟؟؟ البته شايد اين پيشنهادي كه من ميدم اصلا درست نباشه ها شايد دوستان ديگه بيان ردش كنن ولي خوب اين به نظرم رسيد كه اينطوري بفهمين كه رفتارش با خانواده اش هم همينطوره يا فقط با شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط **عسل**
شما براشون اهیمت نداری
فقط همین رفتارش این موضوعو میرسونه
وگرنه توی بقیه مسائل عادی هست،بعد ازینکه شناختمون درمورد معیارهای اولیه ok شد و ایشون در رفتارم دید من همونی هستم که در صحبتهام گفتم ودید واقعا صادق هستم،وازاونجاییکه تقریبا ادم ساده ای به نظر میرسه وبرخلاف من خوشبین هست،تصمیمش به با من موندن قطعی شد وخیلی دوست داره هرچه زودتر عقد کنیم ومدت عقدهم کوتاه باشه وسریع بریم سراغ خونه زندگیمون!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
چرا سعی می کنی خودت رو از حقیقتی که باید ببینه و لمس کنه و دیدی و لمس کردی دور کنی؟ فردای روزگار خودت را سرزنش نکنی که دیدی و اعتنا نکردی
نه عزیزم،مرسی از توجهت،واسه همین اومدم اینجا ببینم بقیه چه فکری میکنن؛اخه احساس میکنم ادم بدبینی هستم
ومتاسفانه نکات ریزو کنارهم میذارم و واسه خودم منفی بافی میکنم.بعضی وقتا خودمو مجبور میکنم مثبت فکر کنم.واقعا نمیدونم چیکارکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
خواهر گلم آخه ایشون شبها کجا تشریف دارن که نمی تونن جواب شما رو بدن؟ کی پیشش هست؟ شما نامزدش هستید نه دوست دخترش، دوست دخترش هم بودید باز این رفتار مشکوک بود چون پسره و پسر اگر بخواد تلفن جواب بده میره راه پله ای جایی جواب می ده.
میگه چندتادوستای اطلاعاتی دارم،وقتی پیشم هستن نمیتونم کارخاصی بکنم؛نمیخوام بیخودی بهم شک کنن؛(ضمنا مهندس های دیگه شرکت گاهی اوقات پیشش هستن)
نمیدونم این موضوعاتو چیکارکنم،دوسه ماه هست توی شهرA بوده واسه پروژه ،قبلشم که اونجا نبوده؛برفرض که مثلا خانمی پیشش بوده،اصلا ازین غلطا بهش نمیخوره،یعنی بلد نیست،توی دوماهم که نیمتونه اونجا دوست دختر پیدا کنه
پس این شک که شب کسی پیشش بوده تقریبا منتفیه(هرچند بازم توفکرشم که اثبات شه حقیقت)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
البته خانوم جان 53 تا میس کال کار هر کسی نیست ها ، ایشون اشتباه کردند و شما هم شدیدا آویزون بازی در آوردید.
اره میدونم،این miss call هادرطی دوروز بوده،اونم گوشیش خاموش بوده
وقتی بعد سه روز برگشت گفت که مشکل براش پیش اومده ومعذرت خواست گفت دیگه تکرا نمیشه؛که متاسفانه تکرار کرد :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
به جای این کارها بدون این که به این آقا چیزی بگید اصلا فردی رو از خانواده مامور کنید یواشکی بره ببینه این اقا شب ها کجا تشریف داره و چرا جواب تلفن نمیده
متاسفانه ایشون دیگه توی شهرA نیست که کسیو بفرستم تحقیق خودمم که درفاصله بیش ار 1400 کیلومتری ام.
این هفته واسه استخدامی شرکت نفت که قبول شده رفته بود کاراشو بکنه که قرار بود همین امروز فردا بیاد اینجا دوباره خواستگاری،که غیب شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حنان
بايد انتظار داشته باشين كه توي زندگي هر اتفاقي براشون پيش بياد كه مطابق ميلشون نباشه كلا چند روز نسبت به شما سرد ميشن و حال و حوصله انجام هيچ كاري و جواب دادن به شمارو ندارن.... مثلا شبا دير بيان خونه و صبح ها زود برن.... دائما توي خودش باشه... خودشو زود ببازه
....... بايد بيشتر بهتون توجه نشون بدن احترام بذارن
شما حد اقلش سزاوار اين هستين كه قبل گوشي خاموش كردن ها بهتون خبر بده يا بگه من اين مشكلو دارم و چند روز ازم خبري نميشه لطفا تماس نگير!!
میدونم خانمی؛مشکل من اول بی احترامیشه ودوم این خصوصیتش (که میتونم باهاش کنار بیام یا نه)؛دارم فکر میکنم میتونم با صحبت درستش کنم؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حنان
راستي ايشون كلا ارتباطشون رو با همه قطع ميكنن يا فقط با شما؟ مثلا اون زماني كه گوشيشون خاموشه آيا به خانواده شون اطلاع داده بودن يا نه؟
اگه به كسي اطلاع نداده باشن كه يعني اخلاقشونه ولي اگه به خانواده شون اطلاع داده باشن ولي به شما نه يعني براشون اهميت ندارين
اره با همه قطع ارتباط میکنه،کلا زیاد حوصله خانوادشو نداره،معمولا بهشون زنگ نمیزنه،مگه اونا تماس بگیرن،حتی یک سال هم هست که خودشو مستقل کرده یعنی توی واحد کناری خونشون زندگی میکنه؛وفقط واسه ناهار وشام میره خونه مامان وباباش (اینکارشو میگفت واسه استقلالش انجام داده وهم اینکه خونه رو بدن دست مساجر خرابش میکنه!)
من این موضوعو به عنوان هشدار در نظر میگیرم چون من اعتقاد دارم که هرفردی در اینده همون رفتاری رو با همسرش در پیش میگیره که با خانوادش داشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حنان
آيا ايشون با ميل و رغبت اومدن خواستگاريتون يا خواست خانواده شون بوده؟
البته اينم بگم اگه شما هميشه به ايشون زنگ ميزدين و ميخواستين طولاني صحبت كنين كه خوب ايشون حق دارن كه نتونن جلوي دوستاشون طولاني با شما حرف بزنن ولي اينكه ديگه كاملا بيخبر بذارتون به اين دليل كه دوستاشون پيششون هستن اصلا كار درستي نيست
اره دقیقا خودش منو انتخاب کرده و میگه هیچکس نمیتونه نظرمنو برگردونه واگه احیانا نخواستیم با هم ازدواج کنیم من سراغ هیچ دختر دیگه ای نمیرم ومیرم درسمو ادامه میدم (ارشد)
به نظرم یه جورایی شخصیت ازاد رو میطلبه یعنی چیزی مثل خودخواهی وزور گویی و اقتدار ونه اینکه خدای نکرده به زن و زندگیش متعهد نباشه؛یعنی دوست داره همه چیز وقتی باشه که اون میخواد،وقتی اون میخواد حرف بزنیم،وقتی اون میخواد هر اتفاقی بیفته واگه نمیخواد یا حوصله نداره ،بقیه باید دست از سرش بردارن!!
دوستانم با توجه به اطلاعات بیشتری که بهتون میدم اگه چیزی به ذهنتون میرسه برام بگید
خیلی گیج شدم
اخه اونی که اینقدر قاطع شده بود واسه ازدواج چند روز میتونه بره و توجه نکنه بهم
وبعد برگرده و باز اظهار پشیمانی ؛شرایط خیلی گیج کنندست،همچین اخلاقی طبیعی هست؟!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flag
فقط همین رفتارش این موضوعو میرسونه
وگرنه توی بقیه مسائل عادی هست،بعد ازینکه شناختمون درمورد معیارهای اولیه ok شد و ایشون در رفتارم دید من همونی هستم که در صحبتهام گفتم ودید واقعا صادق هستم،وازاونجاییکه تقریبا ادم ساده ای به نظر میرسه وبرخلاف من خوشبین هست،تصمیمش به با من موندن قطعی شد وخیلی دوست داره هرچه زودتر عقد کنیم ومدت عقدهم کوتاه باشه وسریع بریم سراغ خونه زندگیمون!!!
--------------------------------------
اخه احساس میکنم ادم بدبینی هستم
ومتاسفانه نکات ریزو کنارهم میذارم و واسه خودم منفی بافی میکنم.بعضی وقتا خودمو مجبور میکنم مثبت فکر کنم.واقعا نمیدونم چیکارکنم.
--------------------------------------
میگه چندتادوستای اطلاعاتی دارم،وقتی پیشم هستن نمیتونم کارخاصی بکنم؛نمیخوام بیخودی بهم شک کنن؛(ضمنا مهندس های دیگه شرکت گاهی اوقات پیشش هستن)
-------------------------------------
برفرض که مثلا خانمی پیشش بوده،اصلا ازین غلطا بهش نمیخوره،یعنی بلد نیست،توی دوماهم که نیمتونه اونجا دوست دختر پیدا کنه
پس این شک که شب کسی پیشش بوده تقریبا منتفیه(هرچند بازم توفکرشم که اثبات شه حقیقت)
دوست عزیز:72:
قرار نیست همه رفتارهشو برای ما توجیه کنی.
با خودت خلوت کن ببین بعد از شروع زندگی که دیگه عشق و علاقه عادی تر می شه
و مسلما این رفتارها بیشتر می تونی با ایشون کنار بیای.
فکر تعییر دادن کسی نباش.
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری. :72:
-
عزيزم به نظرم بهترين كاري كه ميتوني الان انجام بدي اينه كه ديگه با ايشون تماس نگير تا از خودشون خبري بشه و خودشون تماس بگيرن بعد بشين با خودت فكر كن كه آيا ميتوني با اين رفتارهاي ايشون كنار بياي يا نه؟
اگه خواستن دوباره بيان خواستگاري يا هرچيز ديگه حد اقل بهتره كه شما دوباره با خودشون در رابطه با اين رفتارهاي آزاردهنده شون به طور مستقيم صحبت كنين و بگين كه آزرده خاطر شدين و بگين كه از اين رفتارشون خوشتون نمياد و به شما توهين و بي احترامي شده و نترسين كه حالا ممكنه با اين كارهاتون با اين صحبتاتون از دستش بدين يا چيز ديگه... به نظر من هميشه خوبه كه آدم هر حرفي رو كه داره مستقيم بزنه....
من خودم اين روش رو دارم و خيلي هم راضي ام يعني براي من كه نتيجه ميده!!! حرفمو ميزنم و نميخورمش اينجوري هم خودم راحت ميشم و هم طرفم ميفهمه كه من دقيقا مشكلم چيه و از چي ناراحتم و مستقيم از اصل مطلب صحبت ميكنم و جواب واضح ميخوام
شما هم اگه ايشون دوباره با شما تماس گرفت دوباره با خودشون صحبت كنين و بگين به شدت با اين قضيه مشكل دارين و اصلا اين قضيه باعث شده به انتخابتون شك كنين كه آيا ايشون واقعا همون فردي هستن كه شما ميخواين؟؟؟ يعني در اين حد براتون مهمه اين موضوع!!!! و بگين از طرف هيچ كس اين رفتار پذيرفته نيست....
به نظرمن با توجه به اينكه رفتارهاي ايشون اصلا طبيعي نيست و بهانه هاشون هم بيشتر فقط بهانه است تا توجيه قانع كننده كاراشون، بهتره در اين مورد حتي با مادرتون هم صحبت كنين و مادرتون هم بهتر از ما ايشون و خانواده شون رو ميشناسن.... ميتونن كمكتون كنن و راهنماييتون كنن و اين كه شما خالي ميشي از اينهمه استرس بلاخره مادرتون هم كه از اين مشكل مطلع باشن كمك بزرگي به شما براي تصميم گيري هستش
و در آخر هم اگه همه چي اوكي شد به نظر من يك جلسه مشاور قبل از عقد هم حتما حتما برين
موفق باشين:72:
-
سلام خانم گل من با نظر اکثر دوستان موافقم لزومی نداره تا وقتی به هم تعهدی ندارید نگرانش بشی و بهش فکر کنی یاد بگیر که خودت باشی و برای کسی بمیری که بخاطرت تب کنه. اصولا در دوران نامزدی که بخاطر شناخت دو طرف هست، طرفین برای جلب رضایت هم خود واقعیشونو نشون نمی دن تا خرشون از پل بگذره به نظر من این اقا از عهده نقش بازی کردن هم بر نمیاد چه برسه به زندگی چرخوندن. بی خیالش شو و قضاوت نکن و بذار زمان تعیین کنه که نتیجه چی میشه . میدونم که سخته و حتی همین سرمایه گذاری اندک عاطفی یکم داغونت میکنه ولی محکم باش و درست انتخاب کن چرا که بحث یک عمر زندگیه. در ضمن خواستگار که قحط نیومده این نشد یکی دیگه و سعی نکن بخاطر کسی که احساسات طرفش براش مهم نیست دیگرونو رد کنی.
مردی که نتونه کارو از زندگیش جدا کنه به درد نمی خوره. هرچیزی جای خودش. کار جای خود . زندگی و عشقم جای خود.
بازم خود دانی عزیز
-
عزیزم به نظر من باید برای خودت خیلی احترام قائل باشی و در لحظه کاری که فکر می کنی بر خلاف حرمتت هست رو انجام ندی و یکی از دوستای سایت حرف قشنگی زد که روی من خیلی تاثیر داشت و باور کن همین جمله زندگی منو خیلی تغییر داد
می خواستم عین جمله رو برات پیدا کنم ولی پیدا نکردم متاسفانه
فکر کنم baby گفته بود: که زندگی تو از همون لحظه ای آغاز میشه که اختیار زندگیتو به دست می گیری
نباید دائم به این فکر کنی که این آقا چرا این کارو کرد یعنی چی شده که این کارو می کنه باید به این فکر کنی که این آقا بدون توضیح داره این کارو می کنه کاری که واقعا نادرسته و آزار دهنده .پس باید روی این موضوع فکر کنی بخصوص اینکه در مقام انتخاب هستی
اما اینکه باید چی کار کنی
شما نباید کاری کنی در این لحظه ایشونه که باید کاری کنه و اون تماس باشما و توضیح دلیل کارش هست و البته کاری که شما باید بکنی مشغول شدن به زندگیت و پرنکردن دقایقت با این افکاره
شما نباید اصلا تماس بگیری چون دلیلی نداره ایشون باید یه توضیح واقعا قانع کننده برای کارش داشته باشه و اگر نداشت باید براش متاسف شی چرا چون یه امتیاز منفی خیلی بزرگ ازشما گرفته
با این دید نگاه کن یعنی انتخاب گر باش گلم
موفق باشی:72:
اینم که میگه به خاطر مشکلی باید گوشیم رو خاموش می کردم واقعا توجیه خوبی نیست چون می تونست از طریق دیگه با شما تماس می گرفت و به شما خبر می داد یعنی صد در صد باید این کارو می کرد راجع بهش بیشتر فکر کن
اینم که میگه به خاطر مشکلی باید گوشیم رو خاموش می کردم واقعا توجیه خوبی نیست چون می تونست از طریق دیگه با شما تماس می گرفت و به شما خبر می داد یعنی صد در صد باید این کارو می کرد راجع بهش بیشتر فکر کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حنان
شما هم اگه ايشون دوباره با شما تماس گرفت دوباره با خودشون صحبت كنين و بگين به شدت با اين قضيه مشكل دارين و اصلا اين قضيه باعث شده به انتخابتون شك كنين كه آيا ايشون واقعا همون فردي هستن كه شما ميخواين؟؟؟ يعني در اين حد براتون مهمه اين موضوع!!!!
باشه عزیزم
فعلأ صبر میکنم ببینم این دفعه چه بهونه ای میاره،وبه شدت باهاش برخورد میکنم (درمورد اینکه دقیقا چیکارکنم باید فکر کنم) ؛فردا که جمعه است، بازم اگه ازش خبری نشه ظاهرا چاره ای ندارم جز اینکه ازش قطع امید کنم.:160: یا مرده:163: یا بازداشته:163: یاهم بیشعوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flag
فعلأ صبر میکنم ببینم این دفعه چه بهونه ای میاره،وبه شدت باهاش برخورد میکنم (درمورد اینکه دقیقا چیکارکنم باید فکر کنم) ؛فردا که جمعه است، بازم اگه ازش خبری نشه ظاهرا چاره ای ندارم جز اینکه ازش قطع امید کنم.:160: یا مرده:163: یا بازداشته:163: یاهم بیشعوره
دوست عزیز
مگه ایشون به شما متعهده که می خواهی بد برخورد کنی:163:
شما خودت باید حساب کار دستت بیاید. گیرم که فعلا ترسید و تا مدتی اینکار را انجام نداد.
ولی آیا می توانی این عمل را که ایشان بی توجه بوده و شما را نادیده گرفته و یا آنقدر در کار
از خود بیخود می شود که تلفنش را خاموش کرده و به دیگران هیچ خبری نمی دهد و نسبت
به احساس دیگران و دلواپسی آنها بی تفاوت است در ایشان اصلاح کنی؟!؟!
شما می خواهی مادر باشی یا معلم اخلاق و یا همسر؟؟؟:305:
امیدوارم بجای اینکه روی ایشان متمرکز شوی روی خودت متمرکز شوی که از زندگی چه می
خواهی؟
موفق باشی.:72:
-
دوست عزیزم سلام و صبحت بخیر
در جریان تاپیکت هستم و راهنمایی و نظرات بقیه دوستان اغلب بجا و کامل بوده
من فقط یک نکته خاستم گوشزد کنم و اون اینه چرا با خانوادش تماس نمیگیری؟
بهتر نیست الان که دسترسی نداری به بهانه احوال پرسی با مادرش صحبت کنی و ببینی خبری از پسرشون دارن یا فقط شما رو در بی خبری گذاشتن؟
اگه خانوادش در جریان بی خبریش باشن که خیالت راحت میشه هر چند اون وقت سوال پیش میاد که چرا به شما اطلاع نداده در هر حال از انتظار و ناراحتی بهتره
اصلا میتونی به مامانت بگی با مادر ایشون صحبت کنه
به نظرم اگه این اقا دوستت داشته باشه حتما بعد از اینکه بهش تذکر دادی دیگه این رفتارا تکرار نمیکنه
میدونی این روابط به نظرم بیشتر روی محور عشق و علاقه میچرخه هر چه دامنه دوست داشتن بیشتر باشه حس رعایت طرف مقابل بیشتر و نهایت مشکل کمتر
امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم
-
الان(بعد از 5روز) sms زده که گوشیشو فلان شهر که برای استخدامی رفته بوده جا گذاشته والان گوشیش به دستش رسیده
نظرتون چیه؟
بهانش قابل قبوله؟
-
گفتنی ها را دوستان گفتند دیگه.
به تلفن عمومی هم دسترسی نداشت یک زنگ بزنه؟ لزومی نداره شما بازخواستش کنی یا به قول خودت برخورد خاصی بکنی.
چشمهات را باز کن.
پدر و مادر خوب داشتن شرط کافی برای پسر خوبی بودن نیست.
دلایلی که شما برای خوبی این آقا آوردید ( از خودش پرسیدم و به قیافه اش نمی آید و ... ) دلایل محکمی نیستند.
به قول یکی از دوستان، حس می کنم اصرار داری از ایشون دفاع کنی و کارهاشون را توجیه کنی.
خودت را گول نزن.
-
دوست عزیز
اینجوری که من متوجه شدم
شما دوماهه که با مردی اشنا شدین که منطقش اینه که اول مشکلات کاریش رو حل کنه بعد بیاد سراغ شما
بنظر من قاعدتا این منطق در مورد مسائل عاطفی ، جنسی ، ارتباطات خونوادگی ، تربیت فرزند و . . . همچنان وجود خواهد داشت
به گفته یکی از دوستان
خیلی مهم نیست که شما چه برخوردی با ایشون خواهید داشت
اونچه که مهمه اینه که ببینید ایا توانایی هضم این منطق رو دارین یا نه
(اصلا هم فکر نکنین در اینده چیزی تغییر می کنه ، شما بدترین احتمال رو در نظر بگیرین ، به این فکر کنین که مثلا ماموریت کاری براش پیش میاد ،
وشما یه ماه ازش بی خبرین :) باردار هم هستین :( دلتون میخواد حداقل اگه کنارتون نیست باهاتون حرف بزنه اما بازم بهونه های همیشگی ..........)
متاسفانه خیلی از اقایون (مثلا خودم:() از صحبت کردن طولانی در مورد مسائل خونوادگی بیزارن
وقتی حس میکنن ممکنه کسی صداشون رو بشنوه دلشون میخواد گوشی رو سریع قطع کنن
نمی تونن و نمی خوان که احساسات عاشقانه اشون توسط سیگنال و اسمس و امواج منتقل بشه
از دوستان هم خواهش میکنم خیلی موضوع رو پیچیده نکنن
اگه این اقا دوست دختر داشت ، واقعا اینقدر ناشیانه عمل میکرد ؟
(فکر میکنین زبون بازی چقدر هزینه داره ؟ یه تلفن کردن و دو دقیقه قربون صدقه کاری داره )!
در مورد ابراز احساسات هم به همین ترتیب
چطور می تونین به همین سادگی ایشون رو متهم به بی احساسی کنین ؟
همونطور که از عنوان تاپیک برمیاد ، ایشون تنها در زمان مشغله کاریشون نمی تونن ارتباطشون رو مدیریت کنن
متاسفانه این اقا مهارت چندانی در مورد ازدواج و حواشی اون ندارن
کتابای بیشتری بهش معرفی کنین ، بنظر میرسه استقبال هم میکنه ، خب این خیلی خوبه !
پیشنهاد می کنم به موازات اینکه به ایشون کمک میکنین ، ویژگی های خودتون رو هم بررسی کنین
همونطور که گفتم به شدت نامزدتون رو درک می کنم
اما اگه دختر بودم هیچوقت باهاش ازدواج نمی کردم " مگه اینکه بقیه خصوصیاتش کاملا دلخواهم باشه "
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
خارپشت عزیز،
این خانم باید همه ی احتمالهای ممکن را بدهد و دقیق بررسی کند.
الان بررسی کند بهتر است یا بعدا بفهمد؟
شبها به بهانه ی دوستانش تلفن جواب نمی دهد، چند روز چند روز ناپدید می شود و ... به نظر شما علتش فقط توجه بیش از حد به کار است؟ اون هم در این مرحله از آشنایی؟
چرا نگفته خییلی سرم گرم کار بود و نشد زنگ بزنم؟ این که قابل قبول تر بود چون شامل تلفن عمومی هم می شد. سرم گرم کار بود و هیچ مدلی ارتباطی برقرار نکردم.
اما الان یک دروغ ناشیانه گفته. تلفنم یه شهر دیگه جا مونده بود و زنگ نزدم. تمام تلفنهای شهر قطع بود؟ اگر یک روز موبایل شما گم بشه، خودتون هم باهاش گم می شید؟ این همه تلفن ثابت و سیار دیگه. چرا از تلفن ثابت محل کار یا خونه اش زنگ نزد؟ چرا از تلفن دوستش یک خبر کوتاه نداد؟ چرا از تلفن عمومی زنگ نزد؟
برعکس شما و بعضی از دوستان که معتقدید ایشون خیلی زیاد به کارشون اهمیت می دن و اولویت اول براشون هست، من می گم یه چیزی غیر از این قضیه کار هست.
-
سلام flag عزیز
ضمن تایید راهنمایی های بسیار ارزنده دوستان به خصوص خانم سابینا ، خانم شب نم و حنان
عزیز ، باید به شما بگم که برخی دوستان که شما را دلسوزانه راهنمایی می کنند مانند خانم
سابینا ، خودشان مشکلات زیادی داشته اند و بد نیست که به تاپیک هایشان سر بزنید و ببینید
که بعد از عقد یا ازدواج شرایط چقدر پیچیده تر می شود!
به نظر می رسد که شما درگیر شرایط خوب اقتصادی - فرهنگی این آقا هستید و مهمترین عامل
های رندگی مشترک را که صداقت و روراستی و درک و فهم متقابل است در حاشیه قرار داده اید
و گرفتار عناوین و القاب آقا و خانواده شان شده اید و دائم در حال توجیه رفتارهای آقا هستید!
اما هشدار !!!!!!!!!!
شما دوست دارید دائم مورد توجه همسر آینده تان باشید و دوست دارید در همه حا برای او
مهم باشید و این ویژگی از نظر شما که به نظر برونگرا و عاطفی هستید بسیار مهم است اما
آقا این ویژگی را ندارد و می خواهد فقط وقتی خودش دلش خواست به شما توجه نشان دهد
و هر وقت نیازش برطرف شد ، شما را فراموش می کند و این یعنی زنگ خطر!
می توانی با چنین مردی که در آینده قطعا رفتارهای ناهنجارش بیشتر می شود زندگی کنی
برای مثلا 60 سال؟ ... فرض را هم بر این بگذار که تغییر غیر ممکن یا بسیار سخت است!!
علاوه بر این بیشتر ارتباطات شما تلفنی بوده و شما به این همه نکته برخوردی ، وای به حال
اینکه ارتباطتان حضوری باشد و تحقیقات بیشتر!!!
مسلما این رفتار به دور از نزاکت است و شما از کجا می دانید که او همان کسی است که
می خواسته اید در حالیکه بیشتر ارتباطتان تلفنی بوده و شما حتی باید غذا خوردن او را هم
بارها زیر نظر بگیرید یا طرز برخوردش در جمع و موارد بسیار دیگر که آیا از آنها خوشتان می آید
یا نه ولی ایشان در وهله اول مردود شده!
دوستی داشتم که مثلا از شیوه غذا خوردن نامزدش چندشش می شد و برای همین به او
جواب منفی داد چون ادب و نزاکت برای او خیلی مهم بود!
یعنی می خواهم بگویم آیا در همه موارد کاملا ریز شده ای یا به صرف اینکه خود را مذهبی و
مقید نشان داده دیگر فکر می کنی بسیار ماه است؟
خواهر خوبم نامزد سابق من یک پست مهم در یک مجموعه بسیار بزرگ داشت و من هم
بسیار گرفتار کار و مسائل شرکت هستم اما او هیچوقت نمی شد که احوال مرا جویا نشود و
با اینکه از 7 صبح تا 10 شب سرکار بود ، هرگز از یاد من غافل نمی شد و من بودم که گاهی
یادم می رفت احوالاتش را جویا شوم و هر دو مسئولیت های سنگینی داشتیم اما هرگز این
دلیلی بر بی اطلاع گذاشتن شما نیست!
در بهترین حالت او کارش را به شما ترجیح می دهد و شما با این مسئله مشکل خواهی
داشت البته به شرط اینکه قضیه کار و درگیری کاری مشکوک نباشد و او آدم سالمی باشد!
خدا را شکر کن که او این ناهنجاری های رفتاری را الان نشان داده نه در زندگی مشترک!
راهکارها را هم فقط نخوان و اجرا هم بکن!
امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری چون دختر بسیار عاقلی به نظر می رسی!
:72:
-
دوستان متشکرم
ومن دنبال توجیح نیستم ،فقط اگه حرفی میزنم واسه اینه که اطلاعات بیشتری بهتون بدم تا بهتر متوجه داستان شوید
توصیه همه دوستانو اجرا میکنم،چشمامم باز میکنم واگه قبلا قرار بودبه همین زودیا عقد کنیم حالازیر بار نمیرم بیشتر پیگیر اخلاقش میشم.
الان بیشتر دنبال اینم که شکهای من برطرف شه وبعد دلیل بی احترامی و بی توجهیشو توضیح بده
چون به نظرم جاگذاشتن گوشیش دروغه،چطور ممکنه واسه استخدام بره یه شهری که2000 کیلومترفاصله داره ازینجا،گوشیشو جا بذاره
دیشب بهش گفتم باید درمورد بی احترامیاش بهم توضیح بده ودر مورد دروغاش حقیقتو بگه در غیر اینصورت منو بخیر و ایشونو به سلامت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
به تلفن عمومی هم دسترسی نداشت یک زنگ بزنه؟
شماره منوکه حفظ نیست ،خانوادشم که ندارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
دلایلی که شما برای خوبی این آقا آوردید ( از خودش پرسیدم و به قیافه اش نمی آید و ... ) دلایل محکمی نیستند.
دلایل زیاد دارم،حالا باید بازم بشناسمش تا دلایلم بیشتر بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
شما دوماهه که با مردی اشنا شدین که منطقش اینه که اول مشکلات کاریش رو حل کنه بعد بیاد سراغ شما
بنظر من قاعدتا این منطق در مورد مسائل عاطفی ، جنسی ، ارتباطات خونوادگی ، تربیت فرزند و . . . همچنان وجود خواهد داشت
ممنوم از توجهت دوست من
من دراین مورد درکش میکنم،مشکلات کاری بدی واسش پیش اومده خیلی درگیر بوده؛ولی تحمل بی احترامیو ندارم،باید منطقا توجیهم کنه
البته یه بارم گفتم خصوصیات منفیمونم شبیه همه،منم وقتی درگیر یه موضوعی بشم،حوصله کسیو ندارم و باهمه بداخلاق میشم،
مثلا واسه منم اتفاق افتاده اعصابم خرد بوده با بقیه بد حرف زدم وجواب تلفن،sms دوستانمم ندام،ولی خداییش نمیدونم ایا این کارو برای همسرمم انجام خواهم داد یا نه،اخه من که تابحال همسرنداشتم :d
ضمنا ازمردای لوسم بدم میاد که زیاد بهم توجه کنند وبهم بچسبن،پس این خصوصیتش همچین هم تنفرامیز نیست(حالا بازم فکرمیکنم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
(فکر میکنین زبون بازی چقدر هزینه داره ؟ یه تلفن کردن و دو دقیقه قربون صدقه کاری داره )!
اره بابا،پسرخوبیه،حالا بازم پیش مشاور هم میریم ؛اصلا ببنید من یه خصوصیاتی درایشون دیدم که بعیده ازش،مثلا ازون ادمهایی نیست که بخواد خیلی دنبال دختربگرده وباهرکدوم مدتی باشه تا بفهمه به دردش میخوره یا نه ،اصلا هم به انتخابهای مامانش اعتقادی نداشته و همشونو لوس وننر میدونسته و من روهم کاملا خودش انتخاب کرده،مهمترین معیارشم صداقت بوده که چون درمن دیدوادم خوشبینی هست باور کرد،اصلا هم ازونایی نیست که باعشوه ونازکردن یه زن جذبش بشه،خودم امتحان کردم،جدی بودن و مغرور بودنم دوست داره،ومنم سادگیو توچشماش خوندم ،اصلا شخصیت پیچیده ای هم نداره
فقط خودخواهه ،که البته منم هستم(در مورد اینا حالا فکر میکنم)،ضمن اینکه همه ادمها کامل نیستند.
خصوصیاتش زیادی مردونه هست،اقتدارش،غرورش ،جدیتش وعلاقه وتوجهش به کارش؛منم عاشق این خصوصیاتم؛بابای خودمم همینطوره؛ شاید به خاطر همینم این خصوصیاتو نشانه های یه مرد واقعی میدونم،اهمیت زیاد به کارش اصلا بد نیست ،خیلی هم خوبه،ومثلما خیلی بهتر ازونه که توجهش به دخترا/زنهای مردم یا مسائل دیگه باشه ؛ومردهایی که زیادی به کارشون بچسبن بهتره ؛چون وقت نمیکنن به کس دیگه ای غیر همسرشون حتی فکر کنن :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
متاسفانه این اقا مهارت چندانی در مورد ازدواج و حواشی اون ندارن
کتابای بیشتری بهش معرفی کنین ، بنظر میرسه استقبال هم میکنه ، خب این خیلی خوبه !
افرین،همونطور که گفتم شخصیت ساده ای داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.ghamgin
به نظر می رسد که شما درگیر شرایط خوب اقتصادی - فرهنگی این آقا هستید و مهمترین عامل های رندگی مشترک را که صداقت و روراستی و درک و فهم متقابل است در حاشیه قرار داده اید و گرفتار عناوین و القاب آقا و خانواده شان شده اید و دائم در حال توجیه رفتارهای آقا هستید!
ممنوم دوست عزیز:72:
ولی اتفاقا معیاراولیه من ادم بودن هست،یعنی اگه خانوادش اینطور که الان هستن نبودن وخودشم بی پول بود برام مهم نبود،خدا خودش میدونه که حقیقتو میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.ghamgin
اماآقا این ویژگی را ندارد و می خواهد فقط وقتی خودش دلش خواست به شما توجه نشان دهدو هر وقت نیازش برطرف شد ، شما را فراموش می کند و این یعنی زنگ خطر!
می توانی با چنین مردی که در آینده قطعا رفتارهای ناهنجارش بیشتر می شود زندگی کنی
در بهترین حالت او کارش را به شما ترجیح می دهد و شما با این مسئله مشکل خواهی
داشت.
افرین دوست من:104:،مشکل اصلی من بعد از اثبات صداقتش همینه.
ولی ما خانما یه چیزیو در مورد اقایون درک نکردیم هنوز ،چون یک مرد خودشو ،موفقیتاشو واعتما به نفسشو با شغلش و موفقیت کاریش تعریف میکنه ولی خانما با روابطشون
وقتی متوجه این تفاوت بشیم درک این موضعات برامون راحتتر میشه.
ضمن اینکه من خودم میدونم چون الان تقریبا بیکار هستم ونشستم فقط به اون فکر میکنم اینقدر سریشش هستم،وقتی خودمم برم سرکار نه من اویزونم،نه اون گریزون ومسلما اینقدر که الان دلم میخواد اون بهم توجه کنه،در زندگی مشترک مقداری از کمبود محبتام کاسته میشه و منم نیازم مثل الان نخواهد بود
یه سوال:ادم دروغگو وقتی بهش شک میشه سریع واکنش نشون میده یا با ارامش موضوعو بررسی میکنه؟
ویک موضوع دیگه : به من پیشنهاد داده عروسی نمیگیرم برات ،تو هم نمیخواد حجاز بیاری ،وسریع میخواد منو ببیره خونه بخت ! عجیب نیست؟؟؟؟؟
-
جواب بیشتر سوالات شما در این فایل هست، دانلود کنید و گوش کنید و تصمیم بگیرید.
پاسخ دکتر هلاکویی به دختری که می گوید نامزدم مدت ها با من تماس نمی گیرد
-
:72:سلام سابيناي عزيز
مرسي از فايلت :72:
من دانلودش کردم ولي پسورد ميخواد.بايد چي کار کنم؟
دوست عزيزم
عجيبه کاراش
من ميگم باز هم زمان بذار.فقط گذشت زمان ميتونه بهت اثبات کنه که آيا درست فکر ميکردي يا نه
به خودت فرصت بده و عجله نکن
مواظب نجواها هم باش تا تبديل به فرياد نشوند
من قبول ندارم که ميگي شمارتو حفظ نيست.اين چه حرفيه؟؟؟؟بلاخره ميتونه يه جوري با خبرت کنه.نميتونه؟؟
من ميگم ميتونسته...يا پشت گوش انداخته يا بلد نيستچه جوري رفتار کنه که بعيده يا... به هرحال جالب نيست:163:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
من دانلودش کردم ولي پسورد ميخواد.بايد چي کار کنم؟
پسورد: saarbuk.blogfa.com
-
http://holakooei.blogfa.com/post-42.aspx
این آدرس پست و سایت هست عزیزم
پسورد هم همینی هست که فلگ عزیز نوشته
فقط امیدوارم فلگ عزیز به این فایل به دقت گوش کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
فقط امیدوارم فلگ عزیز به این فایل به دقت گوش کنن
سابینای عزیزم ،خیلی ممنونم ازت؛بسیار مفید بود:46: ؛ودقیقا همین مشکل من بود:72:
با توجه به اینکه من دکتر هلاکویی رو قبول دارم وصحبتاشم تو tv زیاد گوش کردم
دکتر چند تا احتمال داده:
1.یا ایشون منو نمیخواد.
2.یا اونقدر ها هنوز رابطمون براش مهم نشده.
3.یا اونطور که من اونو میخوام ،به من نگاه نمیکنه.
4.یا میخواد من بسیار اونو بخوام، و اون هر وقت دلش میخواد منو بخواد؛یعنی منو مثل ماشین و یاسایرمالکیتاش میخواد.
5.ویا اینکه اونقدر اون موضوع کاری براش مهمه که میخواد کامل تموم بشه وبعد من درجریان قرار بگیرم.
6.ویا اون موضوع کاری اونقدربراش مهمه که نمیخواد به چیز دیگه ای فکر کنه.
با توجه به همه اینها دکتر نتیجه گرفت که صبرکن وبذار ببین اون چیکارمیکنه
پس باید درنظر بگیرم این رفتار جزء اخلاقشه وباید ببینم میتونم باهاش کناربیام یا نه
طفلک اگه فقط همین باشه قابل تحمله،چه فکرایی که در موردش نکردیم! کلاهبردار و دوست دختر و بازداشت و ...:311:
ولی متاسفانه واسه اینکه منو ازدست نده داره به دروغ متوسل میشه،هرچیزیو میتونم تحمل کنم به جز دروغ
اگه این جزء خصوصیاتش باشه که فاتحه مع الصلوات ....
-
flag عزیز ... از یه طرف این تاپیکو باز کردی و گلایه میکنی که طرف داره این کار رو میکنه ... از یه طرف هم زیکزاکی داری کارشو توجیح میکنی که (پسرخوبیه،حالا بازم پیش مشاور هم میریم ؛اصلا ببنید من یه خصوصیاتی درایشون دیدم که بعیده ازش،مثلا ازون ادمهایی نیست که بخواد خیلی دنبال دختربگرده وباهرکدوم مدتی باشه تا بفهمه به دردش میخوره یا نه ،اصلا هم به انتخابهای مامانش اعتقادی نداشته و همشونو لوس وننر میدونسته و من روهم کاملا خودش انتخاب کرده،مهمترین معیارشم صداقت بوده که چون درمن دیدوادم خوشبینی هست باور کرد،اصلا هم ازونایی نیست که باعشوه ونازکردن یه زن جذبش بشه،خودم امتحان کردم،جدی بودن و مغرور بودنم دوست داره،ومنم سادگیو توچشماش خوندم ،اصلا شخصیت پیچیده ای هم نداره
فقط خودخواهه ،که البته منم هستم(در مورد اینا حالا فکر میکنم)،ضمن اینکه همه ادمها کامل نیستند.) .... خب اگه قرار بود این خصلتها رو هم نداشته باشه که میشد قوز بالا قوز !!!!!
flag تو دنبال راه حل هستی یا نه؟؟ اگه هستی که بسم الله ... تا دیر نشده انقد کاراشو ماس مالی نکن و واسه خودت دلیل نتراش که اله و بله ...
(ضمن اینکه من خودم میدونم چون الان تقریبا بیکار هستم ونشستم فقط به اون فکر میکنم اینقدر سریشش هستم،وقتی خودمم برم سرکار نه من اویزونم،نه اون گریزون ومسلما اینقدر که الان دلم میخواد اون بهم توجه کنه،در زندگی مشترک مقداری از کمبود محبتام کاسته میشه و منم نیازم مثل الان نخواهد بود)... اگه قرار باشه بخاطر مشغله ذهنی و کاری زن و شوهر از هم فاصله بگیرن و کمتر خبر همو بگیرن اسمش رو میشه زندگی گذاشت ؟؟!!
[quote=flag]
[b][color=#800080]
ضمن اینکه من خودم میدونم چون الان تقریبا بیکار هستم ونشستم فقط به اون فکر میکنم اینقدر سریشش هستم،وقتی خودمم برم سرکار نه من اویزونم،نه اون گریزون ومسلما اینقدر که الان دلم میخواد اون بهم توجه کنه،در زندگی مشترک مقداری از کمبود محبتام کاسته میشه و منم نیازم مثل الان نخواهد بود
بنظرم این رو بخونی دیگه اینجوری قضاوت نمیکنی از رفتارش
فن گفتگو: اوایل ازدواج همه كوتاه می آیند، اغماض می كنند، از یاد می برند، می بخشند و زود آشتی می كنند. اما پس از مدتی هیچ یك كوتاه نمی آیند، اغماض نمی كنند، از یاد نمی برند و نمی بخشند. همه چیز از زیر ذره بین رد می شود، زود می رنجند و می رنجانند. بعد هم می گویند چرا من برای آشتی پیشقدم شوم. متأسفانه این روند به مرحله ای می رسد كه زوج نتیجه می گیرند حرف زدن فایده ای ندارد. «او كه اصلاً به حرفم گوش نمی دهد، تا حالا چند بار امتحان كرده ام، او خودخواه است و حرف، حرف خودش است.» ممكن است شما با هم صحبت نكنید اما زندگی مشترك همچنان ادامه دارد.
ببخش خیلی قاطی پاتی شد :163:
بیا خودت بخون
-
من نمیدونم چیکار کنم
ازیه طرف از کم توجهیش ازار میبینم واز طرف دیگه ایراد دیگه ای فعلا نمیتونم ازش بگیرم.
دوستانم:
معمولا درشناختی که بعد خواستگاری بین دونفر ادامه پیدا میکنه ؛تماس تلفنی و دیدار تا چه حدی طبیعیه ،روزی یه بار؟روزی چند بار؟ یا چندروز یه بار ؟
باید کم توجهیشو به الان نسبت بدم یا تعمیم بدم به کل زندگی؟
-
دوست عزیز
لطفا اطلاعات ما رو در مورد خواستگارتون تصحیح کنین !
ایا ایشون همیشه و در کل نسبت به شما کم توجه هستن
یا اینکه فقط در زمانی که درگیر مسائل کاریشون هستن نمی تونن ارتباط غیر مستقیم رضایت بخشی با شما داشته باشن ؟
کم توجهیشو به بعدها نسبت بدین و چندبرابرش کنین!
دوستان هم گفتن ، فکر تغییر دادنش رو از سرتون بیرون کنین ، یا حداقل خیلی روش حساب نکنین