-
پــیــامــک بــازی ! ! !
چوپونه با گوسفنداش قهر مي كنه اونا رو مي بره چمن مصنوعي
===========================================
بهانه ي دخترابراي ازدواج : 1 فاصله سني مون خيلي زياده(يعني خيلي از مرحله پرتي) 2 من به تو علاقه به اون صورت ندارم(يعني خيلي بد هيکلي) 3 من الان تو موقعيت بدي هستم(يعني دلم يه جا ديگه گيره) 5 من تو دوستيمون از هيچ کاري دريغ نکردم(يعني هر غلطي خواستم کردم) 6 ديروز يه خواستگار دکتر داشتم (يعني زودتر بيا منو بگير
================================================== =
يك نفر رفت تونس يك نفر رفت نتونست
=============================
راننده زن را چطور بشناسيم 1) اگه ماشينش پنچر بشه کاپوت ماشين رو بالا ميزنه و توي ماشينو نگاه ميکنه! 2) اگه راهنماي چپ رو بزنه و سمت راست بپيچه! 3) وقتي پشت سرش باشي و چراغ بزني يا بوق بزني توي آينه رو نگاه کنه تازه يادش مياد که روسريش رو بايد درست کنه
================================================== =
چند وقته نيومدی به خاطره نيومدنت مامانم و بابام هر شب باهم دعوا دارن! مهم نيست با چه ماشينی ميای! مهم نيست با چه لباسی ميای فقط بيا و اين آشغال ها رو از دم خونه بردار.
==============================================
لپتو بيار نزديک 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 اگه تا 100 بشماري از بوس خبري نيست
=============================================
کتاب های پر فروش امسال :
1)افسانه ی بنزین از پائولو بنزینی
2) بنزین ها و حکایات
3) بنزینامه از بنزدوسی
4)خدمات متقابل بنزین و اسلام استاد مبنزینی
5) بنزین زدن یک دقیقه ای دیل بنزینی
6) قطره قطره تا ملاقات "اتمام شارژ" دکترعلی بنزینی
========================================
تمام گلهاي خوشبوي دنيارو هم به پات بريزم بازم کمه چون پاهات خيلي بو ميده
==============================================
یک بار بهت گفتم دوستت دارم . .. . . . . . . . . هزار بار گفتم خدایا غلط کردم !
-
RE: پــیــامــک بــازی ! ! !
فيلم هاي درحال اكران
1.بخاطر 1 ليتر بنزين
2. من تهران 1000ليتر بنزين دارم
3."به" مثل بنزين
4.ديشب بنزين زدم آيدا
5.سالهاي سهميه بندي ....
============================
دوست داشتن مثل ايستادن روي سيمان خيس هرچي بيشتر بموني رفتنت سختتر مي شه و اگر رفتي جاي پاهات براي هميشه مي مونه
==========================
آيا ميدانستيد که: امکان ندارد بتوانيد با چشم باز عطسه کنيد؟ آيا ميدانستيد که: امکان ندارد بتوانيد آرنج خود را ليس بزنيد؟ آيا ميدانستيد که: 80 درصد افرادي که اين مطلب را ميخوانند سعي مي کنند آرنجشان را ليس بزنند؟
===========================
اگه يه روزفروختمت ناراحت نشي ها.من ادم فروش نيستم گل فروشم
اگه شکلات بودی شیرین ترین بودی، اگه عروسک بودی بغلی ترین بودی. اگه ستاره بودی روشن ترین بودی و تا زمانی که دوست منی عزیزترینی
گفتي: " دور مرا خط بکش؟" کشيدم...حالا تو در محاصره ي منی
اگه يه مرغ با يه دلفين ازدواج كنه بچشون مرفين ميشه اگه يه جغد با يه فوك ازدواج كنه بچشون جوك ميشه اگه يه قو بايه قناري ازدواج كنه بچشون قوري ميشه وبالاخره... اگه يه پروانه با يه شبتاب عروسي كنه بچشون پرتاب ميشه
-
از نيوتن مي پرسند چرا از افتادن سيب تعجب كردي گفت آخر من زير درخت گلابي دراز كشيده بودم
اگر مرگ شما نزدیک بود و فقط خدا به شما فرصت زدن یک تلفن رامی داد، به چه کسی تلفن می کردید؟ و چه چیزی می گفتید؟
=======================
سلام بجه ها یه خبر فوری: بالاخره من هم زن گرفتم . . . . . یه هم زن برقی
مي دوني بازي روزگار چيه؟؟ اين که تو چشم بذاري من قايم شم . بعد تو يکي ديگه رو پيدا کني
سال 2200 پسر از مامانش ميپرسه مامان من چه جوري به دنيا اومدم. مامانش جواب ميده از اينترنت دانلودت كردم
شباهت آقایون با آگهی های بازرگانی چیست؟ شما نمی توانید یک کلمه از حرف های آنها را باور کنید و هیچ چیز برای زمانی بیش از 60 ثانیه دوام نمی آورد
می دونی به پیر زن که EX خورده چی میگن ؟ . . . . . . (PIREX ) !
-
براي شادي روح بانو هن 10 بار بگو لعنت بر بانو چوهي، اين پيام رو براي 10 نفر بفرست، حتما امشب يانگوم مياد به خوابت
======================
برای پی بردن به ارزش یک دوست، آن را از دست بده
آیا می دانید 90% افرادی که از طرح قرمز ایرانسل استفاده می کنند ، از بی خوابی رنج می برند؟
=========================
ويكتور هوگو ميگه هرگز به كسيكه دوسش داري نگو دوستت دارم ............ ويگتور هوگو غلط كرد ............ ..... دوستت دارم دوستت دارم
========================
پسرم! وظیفه دارم چیزی که نسل به نسل از پدر به پسر گفته میشه رو بهت بگم : زن نگیر! و به پسرت هم بگو که زن نگیره
=======================
اگه كسی بهت گفت:دوستت دارم میمیرم برات فدات شم تمام زندگیمی زود باور نكن !!!
اگه میخوایی امتحانش كنی....... بهش بگو: كارت سوخت رو میدی به من؟؟؟!!!
=====================================
غربت را نباید در الفبای شهر غریب جستجو کرد همین که عزیزت نگاهش را به دیگری فروخت تو غریبی
===================================
-
:305:
سره سفره عقد عروس بله نمي گفته. داماد يكم فكر ميكنه و با صداي بلند مي گه: عمو زنجير باف
...
-
تاریخ تکرار می شود:
موفقیت در 4 سالگی یعنی خیس نکردن شلوار
موفقیت در 12 سالگی یعنی پیدا کردن دوست
موفقیت در 18 سالگی یعنی داشتن گواهینامه
موفقیت در 20 سالگی یعنی امکان ازدواج
موفقیت در 35 سالگی یعنی پول داشتن
موفقیت در 50 سالگی یعنی پول داشتن
موفقیت در 65 سالگی یعنی امکان ازدواج
موفقیت در 70 سالگی یعنی داشتن گواهینامه
موفقیت در 75 سالگی یعنی پیدا کردن دوست
موفقیت در 80 سالگی یعنی خیس نکردن شلوار
-
بی خیالی طی کن -------
--------------------------------------
اگه یه بار همه 20واحد رو توی یه ترم افتادین !......... بی خیالش
اگه شما رو با نمره 11.99مشروط کردن !.........خوب شده دیگه
اگه یه دفعه هارد 60گیگابایت شما هاپولی هاپو شده!.........پیش میاد دیگه
اگه پرسپولیس قراره از پیکان ببازه !.........ببازه
اگه سر مراسم خواستگاری،همونجا،عروس خانوم گفت نه!....ایشاالله خوشبخت بشه
اگه آمریکا یه موشک اتمی تنظیم کرده درست روی خونه شما !.....مسئله ای نیست
اگه صبح اول مهر بجای ساعت 6،ساعت 7 رفتین سر کار !......دقیقا" رفتین سر کار
اگه کفشی رو که امروز واکس زدین رو همه لگد می کنن !.....تعجبی نداره
اگه درست شب امتحان بعد از مدتها به عروسی دعوت شدین !....مبارکه،عروسی رو
که نمی شه نرفت
اگه کار شما به جایی رسیده که خودتون به خودتون ایمیل می زنین !...اینجوری هم
یه صفایی داره
اگه توی انتخاب واحد به شما 13واحد بیشتر نرسیده !.........حتما" حکمتی توی اون
بوده
اگه بعد از 3ساعت چت کردن یادتون اومد که با اینترنت ساعت 500تومن و
وصل شده بودین !.........مهم نیست
اگه شمعهای کیک تولد شما رو بقیه فوت کردن !.........لبخند بزنین
اگه ماشینتون جلوی یه مدرسه دخترونه پنچر شد و شما پنچر گیری بلد نبودین !....
خودتون رو نبازین
اگه در حال فرستادن قلب و بوسه با مسنجر متوجه شدین یکی پشت سرتون
ایساده !.........عیبی نداره بابا
-
ادیسون: هیچ چیز واقعا خراب نیست!!!حتی ساعتیكه از كار افتاده دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد
=======================
3 مشخصه موبایل ندیده ها:
1- وقتی موبایلشون زنگ می خوره خنده شون می گیره
2- وقتی بهشون زنگ می زنن دیر جواب می دن
3- وقتی براشون SMS سرکاری میاد تا آخرش می خونن!
========================================
نمکيه به دختره شماره ميده. دختره ميگه از کي تا حالا؟ نمکيه ميگه از وقتي ايرانسل اومده
-
اگر گام در معبدی نهادی تا اوج فروتنی و هراس خود را اظهار کنی ، برای همیشه برتری کسی نسبت به کس دیگر نخواهی یافت . برای تو کافی است که گام در معبدی نهی ، بی آنکه کسی تو را ببیند
غرور هديه شيطان است و عشق هديه خداوند، و ما هديه شيطان را بهم مي دهيم ولي هديه خداوند را از يکديگر پنهان مي کنيم
================================
همه ي مداد رنگي ها مشغول بودند...به جز مداد سفيد...هيچ کسي به او کار نمي داد...همه مي گفتند:{تو به هيچ دردي نمي خوري}...يک شب که مداد رنگي ها...توي سياهي کاغذ گم شده بودند...مداد سفيد تا صبح کار کرد...ماه کشيد...مهتاب کشيد...و آنقدر ستاره کشيد که کوچک وکوچک و کوچک تر شد...صبح توي جعبه ي مداد رنگي...جاي خالي او...با هيچ رنگي پر نشد
==================================
حاصلضرب توان در ادعا مقداري ثابت است . هرچه توان انسان كمتر باشد ، ادعاي او بيشتر است و هرچه توان انسان بيشتر شود ، ادعايش كمتر مي گرد
=======================
تو رو دوست ندارم … نه دوستت ندارم اما...اما نمی دونم چرا وقتی نیستی غصم می گیره
================
پسرا به خاطر دوستاشون حتي از عشقشون مي گذرن ولي دخترا براي اينکه پسريو بدست بيارن آرزو مي کنن سر به تن دختراي ديگه نباشه
احمقانه ترین کار را من کردم گفتم خداحافظ، عاشقانه ترین کار را تو کردی و گفتی هر چی تو بگی...
-
رابطه دختر ها با (پ) و (خ)
دانشمندان اخيرا کشف کردند که حرف مورد علاقه دختر هاي ايراني در زبان فارسي ( پ ) و ( خ ) ميباشد ، مثلا : دوست دارند که :
( پول ) ( خرج ) کنند .
( پسر ) ( خر ) کنند .
( پدر ) ( خام ) کنند .
( پرايد ) ( خراب ) کنند .
( پيرمرد ) ها رو جيبشونو ( خالي ) کنند .
( پاسپورت ) بگيرند برن ( خارج).
-
گل فروشی
يک گل خوشگل پشت ويترين گل فروشي ديدم!!! خواستم برات بخرمش. به فروشنده گفتم :اون گل چند؟ گفت:اون گل نيس آينه ست
======================
امان از دیده
ما آدما هميشه صداهای بلندو می شنويم؛پررنگهارو می بينيم و کارهای سختو دوست داريم؛غافل از اينکه خوبها آسون ميان؛بی رنگ می مونن و بی صدا می رن
=======================
خیار شور
یه خیار با یه خیارشور راه میرفته از خیار می پرسن این کیه می گه : خواهرمه تورشیده
======================
-
کار بیهوده
دوري کردن از آدمهايي که دوستشان داريم بيهوده است.زمان به ما نشان خواهد داد که جانشيني براي آنها پيدا نخواهيم کرد
====================
نه به این خوشگلی
قلی توي خيابون زل زده بوده به يه دختره، يه پيرمردي بهش ميگه: مگه تو خودت خواهر و مادر نداري؟ قلی ميگه: چرا، ولي به اين خوشگلي نيستند
===================
شب یلدا
بیا ای دل کمی وارونه گردیم ، برای هم بیا دیوونه گردیم ، شب یلدا شده نزدیک ای دوست ، برای هم بیا هندونه گردیم
======================
کنار برج
تمام شب کنار برج ها منتظر می مانم صندلیهای شکسته از آن من نیستند اگر آهسته صدایت می زنم نمی خواهم ستاره ها بریزند آخر سقفی ندارم که زیر آن دستهایت را بگیرم و گریه کنم
========================
کاش کودک بودم
کاش کودک بودم تا بزرگترين شيطنت زندگي ام نقاشي روي ديوار بود ، اي کاش کودک بودم تا از ته دل مي خنديدم نه اينکه مجبور باشم همواره تبسمي تلخ بر لب داشته باشم ، اي کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتي و درد با يک بوسه همه چيز را فراموش مي کردم
چهر دلیل پیامک
اين اس ام اس رو به 4 دليل برات مي فرستم : 1- دوستت دارم 2- خيلي باحالي 3- به يادتم 4- ارزش زنگ زدن رو نداري
=======================
جوک نداری؟
جوك جديد نداري ، عكست رو بده يه كم بخنديم
========================
-
خیلی خطرناکه حسن
لبخند رو هیچ وقت ترک نکن حتی وقتی که ناراحتی چون افسردگی خیلی خطرناکه حسن! ممکنه که داغون بشی حسن! نیشتتو ببند حسن
=======================
فرق تو با موهات
مي دوني فرق تو با موهات چيه ؟موهاتو ميشه اصلاح كرد ولي تو را عمرا
========================
دلیل عاشقی
هميشه ماندن دليل بر عاشق بودن نيست خيليها ميروند تا ثابت کنند که عاشقاند
=====================
طلب عشق
یادمان باشد اگرشاخه گلی چیدیم وقت پرپر شدنش سوز و نوایی نکنیم پــر پروانه شکستن هــــــنــر نیست گر شکستیم ز غفلت من و مایی نکنیم یادمان باشد ســــر ســــــجاده عشق جز برای دل مــحبوب دعـــــائی نکنیم یادمان باشد از امروز خطائی نکنیم گر در خود شکنیم هیـچ صدائی نکنیم یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم
قلب آدم ها
قلب دخترا مثل قبرستون مي مونه، هركي رفت توش ديگه بيرون نمي ياد ولي قلب پسرا مثل هتل پنج ستاره است معلوم نيست كي مي ره كي مي ياد
-
یانگوم
زندگي بدون عشق مساوي است با: جمعه بدون يانگوم
===============================
شیرین من
علم ثابت کرده که شکر در آب حل میشه .پس هیچ وقت زیر بارون نرو چون شیرینترین دوستمو از دست میدم .
==================================================
گرانی گوشت
تو که میدونی فرآورده های گوشتی گرون شده ، پس قدر خودتو بدون جیگر
==============================
بنزین
بنزيِن نگاهت رو براي قلبم سهميِه بندي نكن
==================================
بچه آموزنده
يک بچه همواره مي تواند سه چيز به يک آدم بزرگ بياموزد : 1 - شاد بودن بدون دليل 2- دائم به کاري مشغول بودن 3- تقاضا کردن آنچه با تمام وجود مي خواهد
=================================
ارکان زندگی
زندگي بر 3 ركن استوار است 1-اصلا عاشق نشو 2-اگه عاشق شدي براي معشوقت بمير 3- اگه مُردي خاك بر سر بي جنبت
======================
قوردک
يه قورباغه با يه اردك ازدواج ميكه، اگه گفتي بچهشون چي ميشه؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . بچهدار نميشن، واسهشون دعا كن، طفليا داره زندگيشون از هم ميپاشه
-
در آخرین لحظات :
مثل ... : مثل شقايق زندگى كن:كوتاه اما زيبا،مثل پرستو كوچ كن:فصلى اما هدفمند،مثل پروانه بمير:دردناك اما...عاشق.
==========
پیاز : زندگي مثل پياز است که هر برگش را ورق بزني اشکتو در مي ياره
================
مگس : مگسه دور سر قلی وز وز مي کرده ، ترکه مي گه : برو جون مادرت ...الان برامون يه جوک درست مي کنن
برابری : آدمها با هم برابرند ، اما پولدارها محترمترند . همه آدمها با هم برابرند ، اما دخترها پرطرفدارترند . همه آدمها با هم برابرند ، اما بچه ها واجبترند . همه آدمها با هم برابرند ، اما خانمها مقدمترند . همه آدمها با هم برابرند ، اما سياهها بدبخترند و سفيدها برترند... البته تبعيضي در كارنيست . در كل همه آدمها با هم برابرند ، اما بعضيها برابرترند
=======================
دل شکسته : هيچکس نمي تونه به دلش ياد بده که نشکنه ولي من حداقل مي تونم بهش ياد بدم که وقتي شکست با لبه هاي تيزش دست اوني که شکسته رو نبره.
دزدان دریایی : از قلی ميپرسن پرچم دزدان دريايي چه معني ميده. قلی ميگه: خوردن كله پاچه در دريا ممنوع!
=========================================
صندوق صدقات : قلی سکه میندازه صندوق صدقات ، سوارش میشه
========================
مثل تو : قلی خیلی حوشحال، اس ام اس هاشو باز می کنه می بینه جوک نیست… قیافش می شه مثل الان تو!
======================
خجالت : شبهاي بلند بي عبادت چه كنم؟ تن من به گناه كرده عادت چه كنم؟ ياران همه گويند خدا مي بخشد گيرم كه بخشيد ز خجالت چه كنم؟
=======================
اقاقیا : به قلی ميگن از چه گلي خوشت مياد ميگه گل اقاقيا ميگن خوبه همينو بنويس ترکه ميگه غلط کردم گل رز
-
وای وای وای خیلی دیرم شده ...................................... اومدم بابا وایسا .......................... امان از دست شما !
هتل : مسافر به مدیر هتل: "آقا اتاق من پر از مگس است!" مدیر هتل:"نگران نباشید یک ساعت دیگر وقت ناهار است همه ی آنها به رستوران هتل می آیند."
===========================================
چراغ راهنما : یارو به شاگردش میگه: قربون دستت، برو عقب ماشین ببین چراغ راهنما ماشین کار میکنه یا نه. شاگرد میره عقب ماشین، میگه: کار میکنه، کار نَمیکنه، کار میکنه، کار نَمیکنه...!
آسانسور : یه روز یکی می خواسته سوار آسانسور بشه میبینه اونجا نوشته: ظرفیت 12 نفر. میگه: ای وای خدا! حالا اون 11 نفر رو از کجا بیارم!؟
======================================
عروسی : به شخصی گفتند: زود باش زود باش جشن عروسی شروع شده. گفت: به من چه؟ به او گفتند: عروسی پسر خودت است. طرف به یارو گفت: پس به تو چه؟!
=========================================
سحر : هنگام سحر، خروسی بالای درخت شروع به خواندن کرد و روباهی که از آن حوالی می گذشت به او نزدیک شد. روباه گفت: تو که به این خوبی اذان می گویی، بیا پایین ب هم به جماعت نماز بخوانیم. خروس گفت: من فقط مؤذن هستم و پیشنماز پای درخت خوابیده و به شیری که آنجا خوابیده بود، اشاره کرد. شیر به غرش آمد و روباه پا به فرار گذاشت. خروس گفت مگر نمی خواستی نماز بخوانیم؟ پس کجا می روی؟ روباه پاسخ داد: می روم تجدید وضو می کنم و برمی گردم!
حرف دل : صميميت يعني: احساس ايمني کردن در افشاي حقايق در مورد خودمان، در مواقع بحراني. اگر جوي ايجاد شود که دو نفر آزادانه حرف دلشان را با هم بزنند، در اين صورت مانع پيش رويشان از بين مي رود. مري آن ويليامسن
مهربانی : عشق را رنگ آبي زدم، دوست داشتن را قرمز، نامردي را سياه، دروغ را سفيد، ولي نمي دانم چرا به تو كه مي رسم نمي دانم مهرباني چه رنگي است
زندگی : زندگي آن قدر عجيب نيست که شما تصور مي کنيد زندگي آن قدر عجيب است که شما نمي توانيد تصور کنيد
عشق : عشق ماندگار هرگز بر جاذبه ي جسماني ميان شما و معشوق که همواره در حال تغيير است متکي نيست .عشق واقعي از روح شما نشات مي گيرد. اين نوع عشق ناب هنگامي که خود را در دل و جان ديگري مي يابيد شکل مي گيرد
======================================
دیدار : مي نويسم (( د ي د ار )) تو اگر بي من و دلتنگ مني ... يك به يك فاصله ها را بردار
-
صبر کن بعد برو : صبر کن عشق زمين گير شود بعد برو . يا دل از ديده تو سير شود بعد برو . تو اگر کوچ کني بغض خدا ميشکند . صبر کن گريه به زنجير شود بعد برو
قلب منی : ماهی به آب گفت: تو نمیتونی اشکای منو ببینی , چون من توی آبم... آب جواب داد اما من میتونم اشکای تو رو احساس کنم چون تو توی قلب منی
زندگی : زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان میگذرد... آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد
زیر بارون : هر وقت خواستی گریه کنی برو زیر بارون که نکنه نامردی اشکاتو ببینه و بهت بخنده، گفتم: اگه بارون نبود چی ؟ گفتی : اگه چشمای قشنگ تو بباره آسمونم گریش میگیره، گفتم: یه خواهش دارم، وقتی آسمون چشمام خواست بباره تنهام نزار، گفتی: چشم، حالا امروز من دارم گریه میکنم اما آسمون نمیباره، تو هم اون دور دورا ایستادی و بهم میخندی
شماره پلاک : ماشين پيكاني با شماره پلاك تهران ص از چراغ قرمز ردمي شه , پليس که ترك بوده آژير كشان دنبالش مي افته و پشت سرهم داد مي زد : تهران صلي الله عليه و آله بزن كنار
عاشق : ياد گرفتم که عشق با تمام عظمتش 3-2 ماه بيشتر زنده نيست ، ياد گرفتم که عشق يعني فاصله و فاصله يعني 2 خط موازي که هيچگاه به هم نمي رسند ، ياد گرفتم در عشق هيچکس به اندازه خودت وفادار نيست و ياد گرفتم هر چه عاشق تري ، تنهاتري
عشق : عشق را وارد کلام کنيم ، تا به هر عابري سلام کنيم و به هر چهره اي که تبسم داشت ، ما به آن چهره احترام کنيم ... زندگي در سلام و پاسخ است ، عمر را صرف اين پيام کنيم ... عابري شايد عاشقي باشد پس به هر عابري سلام کنيم
قلب من : کفشات و در بیار! . . . جدی میگم کفشات و در بیار. . . . چرا؟... اخه تو توی یک سرزمین مقدسی!!! . . . اره شک نکن تو توی *قلب منی
عاشق شدی : اگه عاشق شدي و مي خواي به عشقت برسي به توصيه هاي زير توجه کن: . . . . . . اي شيطون مچتو گرفتم بگو طرف کيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دل : به دلداران سپردن کارهر دلدار نيست. من به تو جان مي سپارم دل که قابل دار نيست
-
تولد جواد یساری
امروز سالگرد تولد جواد یساری هست ..به افتخار این روز تو هم مثل من اینو واسه جوادترین دوستت بفرست
شاهکار ادبی
قطعهاي از شاهكار ادبي غضنفر : شب بود و خورشيد به روشني ميدرخشيد، پيرمردي جوان، يكه و تنها با خانوادهاش در سكوت گوشخراش خيابان قدمزنان ايستاده بود
=================================
حالا خود بگندیم
قلم بر صفحه كاهی نهادم *به زخم سينه ام آهی نهادم*شب است و آسمان در چنگ خفاش*چراغی كورسو،می بودم ای كاش*سكوتی كهنه را در خودم شكستم*لب سرخ غزل را زود بستم*هوای مثنوی دارم امشب*سر حلاج ام و بر دارم امشب*تمتم خط كاغذ را نوشتم*نوشتم،زير بار سر نوشتم*نوشتم،رشته را پنبه كرديم*چه ارزان جمعه ها را شنبه كرديم*صدا در گلو بردار كنيم*نمك بوديم و حالا خود بگنديم*كلنگ زخم گشته سينه كنديم*نمك بوديم حالا خود بگنديم
یادم باشید
در غروب تنها بودم هيچ كس يادم نبود آرزوی مرگ كردم و مرگ هم يادم نبود
کارکرد مغز
انیشتين : اگر انسان ها ، در طول عمر خويش ، ميزان كاركرد مغزشان يك ميليونوم معده شان بود اكنون كره ي زمين تعريف ديگري داشت
زندگی دام نیست
زندگی دام نيست....... عشق دام نيست....... حتی مرگ دام نيست.... چرا که ياران گم گشته آزادند.... آزاد و باک.... من عشقم را در سال بد يافتم..... که می گويد:«مأيوس نباشم؟!» من اميدم را در يأس يافتم.... مهتاب را در شب.... سروم را در کوير... عشقم را در سال بد يافتم.... و هنگامی که داشتم خاکستر می شدم گر گرفتم.... زندگی با من کينه داست من به زنذگی لبخند زدم خاک با من دشمن بود من بر خاک خفتم!
آخرین نگاه
نمی خواهم نگاه آ خرت منو /بسپره به بغض آخرين گناه/نمی خوام خدا خدا گفتن من/گم بشه تو غربت يه اشتباه/روی صورتم داره خاطره چكه می كنه/يه ترانه می شكفه رو خواب آروم تنم/شب و بردار و برو،ماه بريده نفسش/به ستاره ها بگو رسيده وقت رفتنش
-
ياريم كن:با تو سخن می گويم ای هستی آگاه كه پنهان ز ديد ه ای/من اينجايم زنده و كسی نمی تواند مرا از زندگی تبعيد كند/من آمده ام تا برای همه و در ميان همه باشم/من آمده ام تا در شكوه روشنايی عشق و زيبايی زندگی كنم/من آمده ام تا حرفی را بگويم و آنرا خواهم گفت.اگر اطرافيانم بگذارند!ولی افسوس و صد افسوس كه ديگر حداقل برای من يكی موندن تو اين دنيای فانی و بيرحم معنی نداره
ياد گرفته ام که : 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4. تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم
نظیر شنبه سر صبح يه ليوان خاک شير ميخوره تا شب هي ملّق ميزده که ته نشين نشه
======================
نمي دانم چرا اين گونه هست؟ وقتي نگاه عاشق کسي به توست مي بيني اما،دلت بسته به مهر ديگري است. بي اعتنا مي گذري وعاشقانه به کسي مي نگري... که دلش پيش تو نيست
همیشه نگاهی رو باور کن که وقتی از ان دور شدی در انتظارت بماند
-
اگه ديدي بچه اي كنار يك روزنامه نشسته و روزنامه زرد شده بدون كار بچه نيست تبليغ ايرانسله
کلاس عشق ما دفتر ندارد شراب عاشقي ساغر ندارد بدو گفتم که مجنون تو هستم هنوز آن بي وفا باور ندارد
دوست داشتن بهترين شکل مالکيت و مالکيت بدترين شکل دوست داشتن است
-
اسمان را ستاره زيبا ميكند باغچه را گل عشق را محبت بيابان را چمن چشم را اشك و تو را عمل كردن دماغ زيبا ميكند
شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم ... شب رفت ، شمع سوخت ، من موندم و غم ...
کاش کودک بودم تا بزرگترين شيطنت زندگي ام نقاشي روي ديوار بود ، اي کاش کودک بودم تا از ته دل مي خنديدم نه اينکه مجبور باشم همواره تبسمي تلخ بر لب داشته باشم ، اي کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتي و درد با يک بوسه همه چيز را فراموش مي کردم
عشق با لبخند شروع ميشود.با بوسه شکوفا ميشود.با گريه رشد ميکند.با 110 تمام ميشود
وفادار تو بودم تا نفس بود دريغا همنشينت خار و خس بود دلم را بازگردان همين جان سوختن بس بود بس بود
اگه عشقم حقيره ! اگه جسمم کويره ! اگه هميشه تنهام ! اگه خاليه دستام ! هيچ خيال ني!!! براي تو عاشق ترين عاشق دنيام
کاش ميشد روي قلب سرنوشت،لحظه هاي با تو بودن را نوشت
زنان به خوبي مردان ميتوانند اسرار را حفظ كنند ولي به يكديگر مي گويند تا در حفظ آن شريك باشند
عشق کليد شهر قلبهاست به شرط آنکه : قفل دلت هرز نباشه تا با هر کليدي باز بشه !!!!!
-
هرگاه دفتر محبت را ورق زدي، هرگاه زير پايت خشخش برگها را احساس كردي، هرگاه در ميان ستارگان آسمان تك ستاره خاموش ديدي، براي يك بار در گوشهاي از ذهن خود نه به زبان بلكه از ته قلب خود بگو: يادت بخير
مردها 3 تا آرزو دارند
1.اونقدر كه مادرشون ميگه، خوش تيپ باشن
2.اونقدر كه بچه شون ميگه، پولدار باشن
3.اونقدر كه زنشون شك داره ، زن داشته باشن !
يه نقطه ي قرمز توي آسمون حركت مي كنه
ميدوني چيه ؟؟؟
اون قلب من كه واسه تو پر كشيده نيست !!!. . . يه مگسه كه ماتيك زده !!!
-
براي شنيدن صداي كه دوستش ميداري همين لحظه هم بسيار دير است، افسوس خواهي خورد زماني را كه آن سوي سيم ها كسي بي احساس ميگويد:
برقراري ارتباط با مشترك مورد نظر مقدور نمي باشد !!!!
اسمت رو باغچه نوشتم . شکفت! روي درخت نوشتم .ميوه داد . توي صحرا نوشتم . لاله زار شد !آخه عزيزم پشکل هم اسم شد ؟!
اگر طاووس براي ناز كردن و روباه براي فريب دادن وتمساح براي اشك ريختن وكلاغ براي قارقار كردن داشته باشي ديگر نيازي به زن گرفتن نداري
-
دوست داری يه خر ماچت کنه يا يه ماچ خرت کنه يا يکی خرت کنه و ماچت کنه يا يکی خرکی ماچت کنه يا يکی اينقدر خر باشه که ماچت کنه؟
-
زمين مي خوريم؟ از بد شانسيمون نيست.زمين ميخواد بهمون ياد بده كه چي جوري از جامون بلند شيم.
عشق یا
گول زدن دیگران. این چیزی است که دنیا نام آن را عشق گذاشته است
طرز فکر
مشکلات مهم زندگی نمیتوانند با طرز تفکری حل شوند که آنها را به وجود آورده است
========================
عشق یعنی
عشق يعني لايق مريم شدن ...
عشق يعني با خدا هم دم شدن ...
عشق يعني جام لبريز از شراب ...
عشق يعني تشنگي يعني سراب ...
عشق يعني خواستن و له له زدن ...
عشق يعني سوختن و پر پر زدن ...
عشق يعني سال هاي عمر سخت ...
عشق يعني زهر شيرين ، بخت تلخ ...
عشق يعني با " خدا يا " ساختن ...
عشق يعني چون هميشه باختن ....
عشق يعني يعني حسرت شب هاي گرم ...
عشق يعني ياد يک روياي نرم ....
عشق يعني يک بيابان خاطره ...
عشق يعني چهار ديوار بدون پنجره...
======================
دعاهاي بنزيني
الهي بنزين بگيري
بنزين به قبرت بباره
التماس بنزين
دست به هر چي ميزني بنزين بشه
خدا بنزينت بده ،يك ليتر در دنيا صد ليتر در آخرت
-
ضرب المثل بنزيني
بنزين ديدي نديدي
بنزين زرد برادر گريسه
با بنزين بنزين گفتن ماشين روشن نميشه
به اندازه بنزينت گاز بده
بنزين همسايه اورانيومه
بنزينش از باك ميريزه
بنزين حقه
از اين حرفا بوي بنزين مياد
-
نگه داشتن عشق مثل نگه داشتن آب تو دسته فکر مي کني تو دستته اما وقتي دستتو باز مي کني مي بيني هيچي ازش نمونده جز خيسي خاطرات
به قلی ميگن از اينکه همسرت را عزيزم خطاب ميکني چه احساسي داري ؟؟ ميگه احساس گناه !!!!!!!!! ميگن چرا ؟ ميگه آخه اسمش يادم نيست
نه ازخاکم نه از بادم نه دربندم نه ازادم نه ان ليلاترين مجنون نه شيرينم نه فرهادم فقط مثل تو غمگينم فقط مثل تو دلتنگم اگر ابي تراز ابم اگر همزاد مهتابم بدون تو چه بي رنگم بدون تو چه بي تابم
مي دوني اگه صخره و سنگ تو مسيره رودخانه ي زندگيت نباشه صداي آب اصلا قشنگ نيست
وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها ميكند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود.... دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است- دكتر علي شريعتي
-
█████████
████████████████ █████████████
مشترک گرامی دسترسی به این جوک امکان پذیر نمیباشد
-
چنين با مهرباني خواندنت چيست؟بدين نامهرباني راندنت چيست؟بپرس از اين دل ديوانه من که اي بيچاره ماندنت چيست؟
-
امروز سالگرد به فضا فرستاده شدن اولين زن ايراني انوشه انصاري است. به اميد روزيکه آخرين زن ايراني هم به فضا فرستاده شود... از طرف انجمن مردان خون جگر
-
در نااميدي بسي اميد است تلويزيون ما سياه و سفيد است
=======================
چو عضوي به درد آوردروزگار زخنده دگر عضوها بي قرار
======================
اينو ميفرستم به سلامتي هر چي گلدونه به شرطي که گلش شما باشي و خاکش ما
====================
نگو بار گران بوديمو رفتيم. نگو نامهربون بوديمو رفتيم. آخه اينها دليل محکمي نيست. بگو با ديگران بوديم و رفتيم
-
داشتيم تو جاده ميرفتيم که چشمم افتاد به يه تابلو که روش نوشته بود : دوســت داشـــتن دل ميـــخواد نه دليـــل
========================
به قلی ميگن : اين خيابون كجا ميره؟ تركه ميگه : والا من چهل سال تو اين خيابون زندگي ميكنم , نديدم اين خيابون جايي بره
-
پازل زندگی آدم ها به تنهایی پیچیده نیست !! ... پیچیده می شود وقتی کسی از بعضی قطعه های پازلت خوشش بیاید و با خودش ببرد ، پیچیده تر می شود وقتی کسی بیاید " تمام قطعاتش را روی قطعه های پازلت بریزد، بعد بگوید : " بیا دو نفری پازلمون رو بسازیم
اگه يه روز تنهاي تنها شدي . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تا كسي نيومده، دست كن تو دم ا غ ت و حالشو ببر
زندگي را دوست دارم به شرط آنکه : (ز) آن زندان نباشد (ن) آن ندامت نباشد (د) آن درماندگي نباشد (گ) آن گورستان نباشد (ي) آن ياس نباشد
در برف ، سپیدی پیداست . آیا تن به آن می دهی ؟ بسیاری با نمای سپید نزدیک می شوند که در ژرفنای خود نیستی بهمراه دارند
================================
قلی ميره سربازي ..
.
.
.
.
.
. چيه امدي پايين هنوز برنگشته که من جکش رو بگم!
-
اولين چيزي که بهش دل بستم تو بودي بيتو آروم و قرار نداشتم... گريه ميکردم... تو رو ميخواستم... ميدونستم تو نباشي نميخوابم دوست دارم پستونک
اگر اين اس ام اس رو بخوني، "ويروس" وارده مغزت ميشود
.:.loading.:.
مغز پيدا نشد!!
به قلی می گن دگر گونی یعنی چه؟ می گه:این گونی نه اون گونی!!
=-================================================== =
تو درختی هستی پر از احساس و محبت و سایه اش از عشق که من خرم را به آن می بندم
-
زندگی 3تا پیچ داره 1 تولد 2 دوستی 3 مرگ سره پیچ دومی منتظرتم که تا پیچ سومی باهات بیام
-
در شگفتم که سلام آغاز هر دیدارست ولی در نماز پایان است . شاید این بدین معنی است که پایان نماز آغاز یک دیدار است
__________________________________________________ ______________________________
پرسیدند بهشت را می خواهی یا دوست را ؟گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
-
زندگی مثل دیکته است که هی غلت می نویسم و پاک می کنیم و دوباره و دوباره ولی خبر نداریم که روز می گیند "ورق ها بالا"
-----------------------------------------------------------------------------
وقتی به دنیا می یاییم در گوشمان اذان می خوانند و وقتی میریم برایمان نماز چه کوتاهست زندگی "از اذان تا نماز"
-----------------------------------------------------------------------------
-
یارو رفت تو آشپزخونه ، این ورو نگاه کرد دید کتری نیست ، اونورو نگاه کرد دبد هست !
-
تمام عاشقانی که مثل شمع می سوزند تا آخر امسال گازسوز می شوند.
-