اشیان تنهاییم را در کجا بنا کنم ؟
اگه یادتون باشه گفته بودم که مادر دو یا سه ماه دیگه به اتفاق پدرم به سفر میرن
اما حالا قرار شده هفته دیگه برن ، به همین خاطر من باید زودتر تکلیف خودم رو در مورد محل زندگی دو سه سال اینده ام مشخص کنم
1_خونه خودمون و یا 2_اپارتمانی که باید اجاره کنم و یا 3_سوییت طبقه بالای خونه برادرم ؟
قطعا هیچ جا خونه خود ادم نمیشه ولی هم تکراری شده هم چون تنهام افسرده میشم
مصرف انرژیش هم خیلی بیشتر از یه خونه مجردیه ، ولی خوبیش اینه که نیازی به اسباب کشی نیست بعدهم اینکه به همه چیش عادت کردم مخصوصا به باغچه حیاطمون:310:
خونه برادرم یه مقدار باید تمیز بشه ولی با اینکه کوچیکه جای دنج و راحتیه ، ضمن اینکه مبله است
برادرم خیلی ادم تعارفی نیست وقتی پیشنهاد داده یعنی دوست داشته که کنارش باشم اما با این حال اصلا خوش ندارم هرروز صبح چشم تو چشش بیفته :324:
حس خاصی نسبت بهش دارم ، روابطمون خیلی صمیمی نیست
بعدهم زحمت میشه برای خانمش ، روزای تعطیل و شب ها برای شام ، اولش ممکنه سخت نباشه ولی بعد از یه مدت کلافه میشی
شاید یه شب دلت نخواد شام درست کنی یا جمعه ها رو بخوای فقط بخوابی !!
میمونه اپارتمانی که به باید اجاره کنم ، یه جا رو دیدم که بد نیست ، نزدیک محل کارمه و فضای خیلی ارومی داره
اما باید هزینه اجاره رو پرداخت کنم ، که خیلی هم ناچیز نیست ، چند روز هم طول میکشه تا اسباب و اثاثیه رو بیارم
با این توصیفات کجا رو انتخاب کنم ؟
RE: اشیان تنهاییم را در کجا بنا کنم ؟
سلام.:72:
اول به این سوالا جواب بده:
منظورت از سوییت طبقه بالای خونه برادرت، اینه که فقط یه اتاقه؟ یعنی یه خونه مستقل محسوب نمیشه؟ آشپزخونه نداره؟ یا یه خونه مستقله که همه چی داره منتها در ابعاد کوچیک؟
نمیدونم اگه قراره بری خونه برادرت کی میری. اما به نظر من با توجه به اینکه خانم برادرت تازه زایمان داشته، در حال حاضر تا چند وقت خوب نیست مزاحمشون باشی. (البته ببخشیدا:) ) تا یه کمی زندگیشون روی روال بیفته.
با توجه به حس خاصی که نسبت به برادرت داری، اگه فکر میکنی ممکنه خدای نکرده کوچکترین مساله و ناراحتی ای بین شما و برادرت ایجاد بشه، به نظرم دوری و دوستی خیلی بهتره.:72:
اقای خارپشت خودتون جواب خودتنوودادید به نظرمن اگه نیمروی سوخته ای که خودت درست کرده باشی روبخوری بهترازباقالی پلوباماهیچه ایه که بامنت درست شده باشه.البته منظورمن این نیست که خدایی نکرده زن داداشت ادم بدی باشه ولی به قول خودت شایددوست داشته باشه یک روزغذادرست نکنه ولی بخاطرشمااذیت شه اونم توی این موقعیتی که تازه زایمان کرده.درضمن یه مدت مستقل باشی بدنیست حداقلش اینه که اشپزیت خوب میشه واین به نفع همسرایندته.:82:
خارپشت جان
اینجوری که برا تاپیکت عنوان گذاشتی راستش دل آدم میسوزه "آشیان تنهائی ....:302:
ماشالله جوان به این رعنائی ، بنظر من از این موقعیت تنها بودن برا خودت یه فرصت ایده آل خلق کن ببین چه کار هدفداری فبلا می خواستی انجام بدی که با بودن با پدر ومادر نمیشده .... قوا و نیروهات رو متمرکز کن روی کاری که بهتره انجام بدی ، می بینی که محل زندگی اولویت چندمت خواهد بود.
بهرحال بنظر میرسه که اجاره آپارتمان گزینه بهتری باشه ، بعد خونه فعلی تون و در شرایط ناچاری سوئیت نزدیک برادر.
با سلام
بهترین گزینه همون خونه پدری هست . اینکه برای شما تکراری به نظر میرسه به خونه برنمیگرده باید در خودت جستجو کنی . نه مکان . ضمن اینکه کافیه توی اون تغییر و تحول ایجاد کنی . زحمتی که میخواهی برای پیدا کردن خونه و نقل مکان داشته باشی صرف تغییر وضعییت و دکور و ... همین خونه پدری داشته باش . هم از اجاره دادن رها می شوی هم از اسباب کشی هم فرصتی پیدا می کنی که با سلیقه خودت چیدمان خونه را تجربه کنی . هم اینکه بودن در فضایی که امواج حضور جمع خانواده را در خود داشته و یادآور انسجام خانوادگی است اثرات وضعی دارد که مفید هست .
اگر من جای شما بودم همین خونه را ترجیح می دادم اما به میل خودم بهش رسیدگی می کردم . اون باغچه خونه را اگر گل کاری یا حتی سبزی کاری کنی ولو مختصر هم باشه و اینگونه تعاملی با طبیعیت در حیاط خونه برقرار کنی .... آیا نمی ارزه به یک خونه آپارتمانی ..... ؟ آنهم با روند خاص زندگی آپارتمان نشینی و ......
خلاصه :
مزایای هر کدام را نه فقط به طور ظاهری که از نظر روحی و اثرات وضعی و احتمالات را بسنج و بعد تصمیم بگیر .
موفق باشی
سلام خارپشت جان،
خانه پدری که هست. این چه کاریه که شما بری یک آپارتمان کرایه کنی و هر ماه کلی اجاره بدهی؟
پولت رو پس انداز کن.
مگر اینکه اینطور باشد که پدر مادر بخواهند اون خانه رو خالی کنند و اجاره بدهند. اون وقت مجبوری که آپارتمان کرایه کنی.
گزینه ی خانه برادر رو به خصوص با توجه به خانمش به نظر من فراموش کن.
صحیح نیست مزاحمشون بشوی و اصلاً صحیح نیست که او برایت غذا درست کند.
سلام آقای خارپشت
انشاءا.. که سفر پدر و مادرت به سلامت باشه و اوقات خوشی رو داشته باشن. اما این چه سفریه که دو سه سال طول می کشه؟!
بنظر من هم بمون خونه خودتون. مصرف انرژیش هرچی باشه کمتر از اجاره خونه ست. بعد هم قلق در و همسایه اونجا دستت هست. از طرفی مجبور نیستی زحمت سرکشی به خونه بی سکنه رو داشته باشی و نگران دزد و ... باشی.
اگه قصد ادامه تحصیل داری از این موقعیت استفاده کن و برای مقطع بالاتر آماده شو.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
انشاءا.. که سفر پدر و مادرت به سلامت باشه و اوقات خوشی رو داشته باشن. اما این چه سفریه که دو سه سال طول می کشه؟!
ای بابا ، این سفرای پدر برای ما زندگی نذاشته
تا حالا پدر نبود حالا که مادر هم نیست
اشیان تنهاییه دیگه ، خیلی غصه نخورین ، بله بابی جان کلی برنامه ریختم برای این مدت:227:
در مورد سوییت ،
نه یه اتاق نیست یه خونه کامله
من خیلی دوست ندارم اونجا باشم (البته بدم نمیاد هرروز برادرزاده ام رو ببینم :46:)
مادر و خانم برادرم خیلی اصرار میکنن ، برادرم هم موافقه
ولی همونطور که شما میگین جدای از زحمتی که برای خانم برادرم ایجاد میکنم،
دوری و دوستی خیلی بهتره
در مورد شام هم ، بمیرم واسه خودم من که اصلا شام نمیخورم:302:
اما خانم برادرم برعکس برادرم خیلی تعارفیه ، اونقدر اصرار میکنه که دیگه جای هیچ حرفی نمیمونه
فکر کنم یکی از اون رفتارهای جرات مندانه :104:برای مقابله با تعارفای مادر و خانم برادرم لازمه
(ضمن اینکه سه چهار ساله که من دارم شبا شام میدم به مادر گرامی!! خانم برادرم هم کاملا در جریان این امر هست:) )
خب پس این گزینه رو به کل کنار میذارم
خونه خودمون بد نیست ولی یه خرده برای من زیادی بزرگه
من که بیشتر روزا رو صبح تا بعد از ظهر نیستم ، چرا تمام مدت باید دما وهوای خونه مناسب باشه
سیستم گرمایشی خونه هم یه مقدار قدیمیه ، مصرف گازش خیلی بالاست همینطور برق
البته خوبیش به اینه که دیگه قبض خونه بابا رو من نباید پرداخت کنم :)
ولی خب اسراف چرا
اره باغچه اش فوق العاده است مادرم بیشتر اوقات فراغتش رو درحال مراقبت از گل و گیاه بود (ولی اگه من باشم سبزی خوردن و گوجه میکارم شایدم هندونه، گل میخوام چیکار؟ )
یه مسئله دیگه اینکه تقریبا میشه گفت پدرم قصد داره خونه رو بذاره برای فروش ، ولی معلوم نیست کی به قطعیت برسه
نمیخوام توی تصمیمات پدرم تاثیری داشته باشم
اما در مورد هزینه اجاره خونه و پول پیش و اینجور مسائل
راستش من حقوق انچنانی نمیگیرم
خونه ای که دیدم نود متریه و تقریبا تمام اونچه رو که من نیاز دارم داره
ولی حداقل باید نصف حقوقم رو برای کرایه اش پرداخت کنم
میدونم که اگه از پدر کمک بخوام بدون هیچ بحثی تمام هزینه رو پرداخت میکنه
ولی دلم نمیخواد اینجوری باشه
تا حالا به جز هدیه هایی که خودش میداد ، برای خودم ازش پولی نخواستم
نمیدونم ارزششو داره که نصف حقوقمو برای اجاره و تمام پس اندازمو برای پول پیش بدم ؟
(یه مدته دارم به این نتیجه میرسم شاید خیلی هم بد نشد که هنوز ازدواج نکردم ! )
در واقع احتمالا بالاخره باید از این خونه برم چه خونه رو بفروشن چه نه
اما با این حال کلی طول میکشه تا پدر مادرو راضی کنه و بعدش مشتری پیدا شه شاید یکی دوسال
یکی دو سال یعنی بیست و چهارماه !
برای من پول کمی نیست
سلام خارپشت عزیز ،پس بالاخره به روز من گرفتار شدی:311:(زندگی مجردی)
ببین خارپشت جان خودمونی بگم آدم باید خیلی خرپول باشه خونه پدری به اون قشنگی رو بذاره ، بره بیرون خونه اجاره کنه!!!!!!!!
تازه داری میگی نصف حقوقت رو هم باید بذاری واسه کرایه خونه ، ما که تهرانیم و آپارتمان نشین تازه می فهمیم خونه حیاط دار :43:چه مزه ای داره ، شور وشوق میاره واسه آدم
این پول هایی که بابت اجاره می خوای بدی رو جمع کن پس انداز کن واسه ازدواجت که تو این دوره زمونه کلی خرج داره ، تا اونموقع مجبور نشی از پدرت کمک بگیری ، هر چه پس اندازت بیشتر باشه راحتی پس از ازدواجت بیشتره
باز انتخاب با خودته :72:؛ اگر من بودم بلاشک و بی برو برگرد خونه پدری رو انتخاب می کردم
با سلام.اگرچه جمع جمع دوستان با تجربه است اما من گفتم نظر شخصیمو بگم شاید کمکی بکنه:به شخصه اگه من جای شما بودم یه خونه واسه خودم اجاره میکردم.چون رسیدن به استقلال فردی از همه نظر برام خیلی مهمه.البته شاید اگه یه کم بیشتر بگردین یه خونه ارزونتر پیدا کنید.
رفتن به خونه پدری گزینه ی خوبیه و همه ی نکاتی که دوستان گفتن هم حائز اهمیته اما استقلال فردی یک طعم دیگه ای داره که مسلما باید بهاشم پرداخته بشه.
لزومی نداره شما که یه نفرید یه خونه 90 متری بگیرین.شاید بتونین یه خونه یه کم کوچیکتر و ارزونتر پیدا کنید که هم به خواسته تون برسین و هم مجبورنباشین اجاره خیلی سنگینی رو بپردازین.
موفق باشین
هرکی یه چیزی گفته منم بگم عقد نشه برام.
خارپشت جون من و ما که جای تونیستیم تا بتونیم نظری بدیم ولی خوب حداقل به عنوان نفر دوم و سومی می تونیم یه نمایی از مشکلتو ببینیم و حس کنیم. به نظر من هرکدوم از دوستان نظر جالبی دادن ولی از اونجایی که من خودم هم مجردی زندگی میکنم و به خوب با مشکلات و هزینه ها آشنام. و تمام این راههایی که تو میخوای بری، رفتم. توصیه می کنم تا وقتی که خونه پدری فروخته نشده همون جا بمون و پس انداز کن و بعد از قطعی شدن دنبال استقلال تمام باش. خود من یه مدتی مستاجرنشین بودم بخاطر کارم ولی امسال اومدم خونه پدری و محل کارم هم شد اینجا . و الان مدتیه اون کرایه ای که برای خونه میدادم الان دارم پس انداز می کنم و تصمیم دارم تا وقتی خواهر و بردارها از اینجا بیرونم نکردن همینجا بمونم .البته اگه بیرونم کنن بازم غمی نیست. اینقدر عرضه دارم که خودمو بچرخونم:227:
به به!همه اینجا جمعند:)
نقل قول:
خونه خودمون بد نیست ولی یه خرده برای من زیادی بزرگه
من که بیشتر روزا رو صبح تا بعد از ظهر نیستم ، چرا تمام مدت باید دما وهوای خونه مناسب باشه
سیستم گرمایشی خونه هم یه مقدار قدیمیه ، مصرف گازش خیلی بالاست همینطور برق
البته خوبیش به اینه که دیگه قبض خونه بابا رو من نباید پرداخت کنم
ولی خب اسراف چرا
میتونی در اتاقایی که بهشون احتیاج نداری رو ببندی و سیستم گرماییش رو هم خاموش کنی.
نقل قول:
یه مسئله دیگه اینکه تقریبا میشه گفت پدرم قصد داره خونه رو بذاره برای فروش ، ولی معلوم نیست کی به قطعیت برسه
نمیخوام توی تصمیمات پدرم تاثیری داشته باشم
در این مورد میتونی با پدرت صحبت کنی. بگی که هر وقت قصدتون قطعی شد، من آمادگی مستقل شدن رو دارم. و نمیخوام توی تصمیمتون خللی ایجاد بشه.
اصلاً شاید تا همون دو سه سال دیگه طول بکشه. واسه چی میخوای خودتو عذاب بدی!!
نقل قول:
خونه ای که دیدم نود متریه و تقریبا تمام اونچه رو که من نیاز دارم داره
انصافاً 90 متر زیاده برای یه نفر. نه؟ حالا فقط همون یه جا نیست که. به قول دوستان میتونی جاهای دیگه (و کوچیکتر) رو هم ببینی. البته با این اوصافی که گفتی به نظرم خونه خودتون بهتره.
نقل قول:
نمیدونم ارزششو داره که نصف حقوقمو برای اجاره و تمام پس اندازمو برای پول پیش بدم ؟
نه! ارزششو نداره به نظر من! حیف نیست خودتو میخوای درگیر اجاره نشینی کنی؟
نقل قول:
در واقع احتمالا بالاخره باید از این خونه برم چه خونه رو بفروشن چه نه
بالاخره همه یه روزی از خونه پدری میریم:) نگران نباش. دیر نمیشه:)