-
نامزدم به طرز عجیبی تنوع طلبه
سلام
من نامزد کردم ،با یه آقایی که 2 سال از من بزرگتره و تحصیلاتشم لیسانسه ،من دانشجوی ترم آخر فوق لیسانسم.از نظر ظاهری خوب و متین و با شخصیت و نجیبه
ولی مشکلی که برام پیش اومده و خیلی ناراحتم می کنه ،اینکه خودش تو صحبت های اولیه به من گفت که مرد تنوع طلبیه و گفت که از زنایی که به خودشون نمی رسن بدش
می اد و زیبایی ظاهری خیلی براش مهمهههه،گفت از معیار های اصلی براش.لباس پوشیدن،آرایش همه اینا خیلی براش مهمه،البته غیرتی هم هستا،و فقط برای خودش می گه اینجوری باشم یا مهمونی های خانوادگی
الان مدت کمی از نامزدیم نمی گذره عقدم هستم ،برای نامزدی موهامو رنگ کرده بودم،ولی دو هفته بعدش گفت موهاتو رنگ کن یا فر کن،فکر کردم از رنگش خوشش نیومده ولی میگه نه خیلی خوشم می اد ولی تکراری ،رنگشو عوض کن،!!!آخه من این جوری کچل می شم که!
یا یه بار از دانشگاه رسیدم خونه ،تازه رسیده بودم اومد دنبالم بریم بیرون،منم خسته بودم با همون لباس دانشگاه رفتم سوار ماشین شدم بریم،گفتش برو لباستو عوض کن،این جوری نیا؛،روسری سر کن،گفتم خسته ام ولش کن،با من بحث کرد تا رفتم بالاخره عوض کردم .همش گیر می ده مراقب باش چاق نشی لاغر نشی،...خسته شدم :302:
آخه کسی که ادم رو واسه خودش بخواد این جوری می کنه با ادم؟
در ضمن من خودم دختر تمیزی هستم به خودمم می رسم ولی نه در اون حدی که اون انتظار داره
وقتی می اد خونه ما یه بلوز و شلوار اسپرت می پوشم میگه لباستو عوض کن،دامن بپوش
دیروزم بهم گفت تو الان این جوری می گردی دو روز دیگه جلوی چشممه که با پیرژامه من
می گردی!:163:
فک نکنید من به خودم نمی رسما من از نظر تیپ و ظاهر همیشه همه دوستام ازم تعریف می کنن ...حالا چیکار کنم؟
راستی اینم بهم گفته که خال کوبی کنم رو بدنم ،من خوشم نمی اد از این کار،هی اصرار می کنه ...می گه تو به خودت نمی رسی،آخه خال کوبی رو تن به خود رسیدنه
؟؟؟؟
-
RE: نامزدم به طرز عجیبی تنوع طلبه
نازنین جان سلام عزیزم...من در جریان همه تاپیکای شما بودم:72:
نامزدیت مبارک عزیزم
یکم در مورد نحوه آشناییت توضیح بده...از قبل میدونستی اینطوریه؟!
-
سلام عزیزمم مرسی که جواب دادی خیلی خوشحالم کردی
نحوه آشناییمون رو گفتم قبلا!ایشون همون اقایی هستن که شک داشتم باهاش ازدواج کنم ،یادته؟
استاد نقاشیم بودش ،از اول پیشنهادش برای ازدواج بود بعنی هیچ وقت به من پیشنهاد دوستی نداد
پیشنهاد آشنایی برای ازدواج
ینی گفت من قصدم ازدواج اگر شرایط مون به هم بخوره و شما هم موافق باشی
آشنایمون این جوری شروع شد و زود اومد خواستگاری ...تو دوران خواستگاری هم یکی دوبار جواب رد دادم بیخودی می خواستم ببینم چقد راسخه تو تصمیمش
از همون اول گفت من خیلی تنوع طلبم و به ظاهر اهمیت می دم .گفتش که به لباس پوشیدن تو خونه خیلی اهمیت می ده ،گفت کلا دلم می خواد وقتی در خونه رو باز می کنم می ام خونه ،ببینم خانم خیلی آراسته و تمیز و آرایش کرده است،می گفت بدم می اد بعضی زنا فقط به آشپزی و کار خونه اهمیت می دن وبه خودشون نمی رسن ...
اینا رو گفته بود منم به خودم میرسم
الانم که عقد کردیم خیلی مهربون و گرمه ولی خیلی راجب لباسام ایراد می گیره
نازلین :302: می بینی من اصلا شانس ندارم این همه مته به خشاش گذاشتم همه جوره بررسی کردم اخرشم این شد....
با اینکه من اصلا تکراری نمی پوشم همش می گه تکراری نپووش،یا موهامو می گه فر کنم در حالیکه تازه رنگ کردم
یع چیز دیگه هم هست که من ازش خیلی ناراحتممم ولی اینجا نمی تونم بگممممممممم
:302:
:302:
اصلا هیجا نمی تونم بگم به هیچ کس :302:
-
شایدهمون یه چیزوکه نمی تونی بگی خیلی مهم باشه.حالانمیشه سربسته بگی شایدبتونیم کمکت کنیم.:72:
-
ناززنین جون شرایطت خیلی شبیه من بود واسه همین چند بار تاپیکاتو میخوندم و همیشه بت فکر میکردم:46:
عزیزم خیلیم شانس داری از صمیم قلب مبارک باشه همسر هنرمند و تحصیلکرده و مهربون و تمیزی داری:72:
نازنین جان بگو عزیزم اینجا که کسی کسیو نمیشناسه تا حدی که میتونی بگو بت کمک کنیم:46:
راستی مساله قد حل شد؟!(چون از این نظر شبیهیم پرسیدم خانمی)مشکلی نیست؟!
-
با سلام
نامزد شما آدم حساسی هستش . من خودم هم اینجوری هستم اما نه در این حد و منم به نامزدم زیاد گیر میدم . اینو باید قبول کنید که مردا از طریق چشم جذب میشن و تو این زمونه که دخترای رنگین منگین تو جامعه پره و ماهواره و... هم که جای خود دارد مردا با دیدن این موارد دلشون هم این چیزا رو میخواد .
شما باید سعی کنید این اطمینان رو به همسرتون بدین که واسش از نظر آراستگی و ...کم نخواهید گذاشت و در عمل هم به این پایبند باشین احتمالا بعد از اینکه رسمان با هم زیر یه سقف رفتین و بیشتر با هم بودین همسرتون با دیدن حالت های مختلف شما یه مقدار از عطشش کاسته میشه :305:.
اما یه مقداری هم نامزدتون باید رو خودش کار کنه و شما هم کمکش کنید که قانع باشه.
اینجوری پیش بره شاید در آینده انواع عمل جراحی های زیبایی رو از شما بخواد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazlin1990
ناززنین جون شرایطت خیلی شبیه من بود واسه همین چند بار تاپیکاتو میخوندم و همیشه بت فکر میکردم:46:
عزیزم خیلیم شانس داری از صمیم قلب مبارک باشه همسر هنرمند و تحصیلکرده و مهربون و تمیزی داری:72:
نازنین جان بگو عزیزم اینجا که کسی کسیو نمیشناسه تا حدی که میتونی بگو بت کمک کنیم:46:
راستی مساله قد حل شد؟!(چون از این نظر شبیهیم پرسیدم خانمی)مشکلی نیست؟!
سلام دوباره
ممنونم عزیزم :72:
اره نازلین خیلی مهربونه اصلا از این مردایی نیست که احساساتشونو بروز نمی دن و خیلی راحت احساسشوو می گه و محبت می کنه و حواسش به خانوادم خیلی هست
هوای مامان بابام رو خیلی خیلی داره :43:
مساله قدم حل شدد دیگه،اخه چیکار کنم دیگه همین قدی ام دیگه کاری که از دستم برنمی اد :311:
ولی عزیزم اصلا بهش فکر نمی کنم اخه نامزدم خیلی خوشش می اد هر وقتم بغلم می کنه می گه چقد خوبه تو کوچولویی،می خواد باهام مهربونی کنه بهم می گه خانم کوچولووووو
می گه همیشه دوست داشته خانمش ریزنقش باشه ..:46:
راستی نازلین قدش 186 نیستا ،من چشمی دیدم گفتم باید 186 باشه ولی 184 هست
ینی دو سانت کوتاه تر از چیزی که من فک می کردم :310:
شوهر تو هم بلند بودش؟؟؟
می دونی چیه آخه فک می کنم درسته اینجا حالت مجازی داره و آدم می تونه همه حرفاشو بگه ولی بالاخره بازم من می رم جایی نظر می دم همه می دونم من همونم که ..... یعنی به صورت مجازی آبروم می ره(اصلا خودمم نفهمیدم چی گفتم،امیدوارم تو متوجه شده باشی)
عزیزم اون تنوع که می گم دوست داره من داشته باشم تو رابطه جنسی هم می خواد
اولا که بااینکه ما عرف رو رعایت کنیم و تا عروسی یه کارایی رو نکنیم مشکل داشت ولی حالا که قبول کرده بازم یه چیزایی می خواد که به نظر من اصلا معقول نیست و برام سخته ولی خوب می گه رابطه باید تنوع داشته باشه
-
نازنین عزیییزم عالیه گلم که همسرت احساسشو بیان میکنه و به خانوادت محبت میکنه اینا همه ویژگی های خیلی خوبیه:)
پس یه چیز حدود اختلاف قد ما:311:
من عروسی نکردم عزیزم ما مرحله شناختیم!نازنین جون ببخشید تاپیک تو اما ازت یه سوال بپرسم امروز ازم میپرسید ما چقدر به هم میخوریم منم یه عدد گفتم بش گفتم از نظر ظاهر بهم نمیخوریم :163:تو خیلی بلنتری:163: نباید میگفتم گفت یعنی دوست داشتی من کوتاه تر بودم یا تو بلندتر من گفتم نه اما اختلاف قدمون کمتر بود اون چیزی نگفت:163:
اما از نظر من که خیلیم خوب من دوس دارم بلندتر!!:310:حالا میخوام در مورد این موضوع نظرشو بدونم نمیدونم چطور بپرسم!!:316:
اما به نظر من در مورد تو و همسرت:حرف زدن عاشقانه و با احترام در مورد مردا خیییییلییییییییی اثر میذاره مثلا بش بگو درست تنوع تو رابطه جنسی خوب منم دوس دارم تنوع باشه اما فکر میکنم بعضی از کارا و حالتا رو بذاریم بعد ازدواج جذاب تره(البته ببخشید شاید نظرم درست نیست بزار بی تجربه بودن)
یا مثلا یه بار که خیلی روابطتون عاشقانس بگو من خیلی دوس دارم کسایی که همسرشونو همونجور که هستن دوس دارن:72:
-
:163::163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
شایدهمون یه چیزوکه نمی تونی بگی خیلی مهم باشه.حالانمیشه سربسته بگی شایدبتونیم کمکت کنیم.:72:
سلام عزیزم ببخشیدا من درگیر نامزدی و عقد شدم اصلا نیومدم تاپیک تورم ندیدم ولی از این به بعد می ام عزیزم :46:
سربسته بگم ما الان که عقد کردیم من دوست دارم یه چیزایی و نگه داریم برای شب عروسیمون ولی اون دوست نداشت و قبول نداشت طرز فکرم رو ولی بعد کلی صحبت و دلیلای منطقی که من اوردم قبول کرد..ولی میگه چون یه چیزایی بین ما نیست پس رابطه ما باید خیلی متنوع باشه و چیزایی که از تنوع مد نظرشه اصلا با عقل من جور در نمی اد
آخه چی بگم،می ترسم ذهنیت شما هم نسبت به نامزد من بد شه ولی واقعیتش اینه که پسر خیلی خوبیه ولی تو این چیزا عجیبه
تا الان با این که تعداد رابطمون خیلی محدود بوده یعنی اصلا موقعیتش پیش نیومده ه ولی تلفنی راجب یه چیزایی باهام حرف زده وگفته اینا رو دوست داره .. اینکه مثلا خامه شکلاتی رو دوست داره بریزه رو بدنم که میگه اینا همه تنوع در رابطه ست
مثلا رابطه دهانی،یا ....... آنچه همه خیلی بد می دونن بد نمی دونه و میگه واسه تنوع تو رابطه خیلی هم لازمه یا رابطه خشن ... و اون که گفتم خیلی بده :163:
اینکه .... استمنا که می دونی چیه؟ می گه من اون کارو بکنم ببینه ...تنوعه:302:
میگه از لحاظ شرعی هم اصلا گناهی نداره ....منم گفتم اصلا بلد نیستم ولی اصرار داشت که این کار خیلی خوبه و تنوع خیلی خوبی به رابطمون میده ..
من حس می کنم حرمت بینمون این جوری از بین می ره و اینا اصلا تنوع نیست هرزگیه ... به خدا هر دفعه به حرفایی که پشت تلفن میگه فکر می کنم نمی تونم بخوابم از ناراحتی
راستی میگه تا حالا دست از پا خطا نکرده ینی من باید باور کنم ؟
نازلین ن ن ن مراقب باش مثل من نشیااا
من انقد حساسیت نشون دادم نامزدم کاملا فهمیدههههه
همش میگه من دوست دام خانمم اعتماد به نفس داشته باشه ولی تو نداریییییی
میگه من نمی دونم کی تو کله تو انداخته که قدت کوتاههه
می گه قد تو برای یه دختر خیلی قد ناز و بامزه ایییییه
به خداااا دقیقا همین واژه ها رو میگه ....تازه میگه مرد باید از زنش یه سرو گردن بلند تر باشه
مطمئن باش اونم مثل نامزد من همین قدی که هستی رو دوست داره
اتفاقا من حضورا یه جا مشاوره رفتم اون مشاوره به من گفت دقیقا چیزی که تو فک می کنی برات نقطه ضعفه از نظر اون یه عامل مثبته که باعث جذابیت بیشتر شما برای اون شده
اره دیگه منم می گم منو همین جوری دوست بدار ولی میگه نه من می خوام تو به خودت برسی میگه گلم اگر بهش نرسی پژمرده میشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zaman90
با سلام
نامزد شما آدم حساسی هستش . من خودم هم اینجوری هستم اما نه در این حد و منم به نامزدم زیاد گیر میدم . اینو باید قبول کنید که مردا از طریق چشم جذب میشن و تو این زمونه که دخترای رنگین منگین تو جامعه پره و ماهواره و... هم که جای خود دارد مردا با دیدن این موارد دلشون هم این چیزا رو میخواد .
شما باید سعی کنید این اطمینان رو به همسرتون بدین که واسش از نظر آراستگی و ...کم نخواهید گذاشت و در عمل هم به این پایبند باشین احتمالا بعد از اینکه رسمان با هم زیر یه سقف رفتین و بیشتر با هم بودین همسرتون با دیدن حالت های مختلف شما یه مقدار از عطشش کاسته میشه :305:.
اما یه مقداری هم نامزدتون باید رو خودش کار کنه و شما هم کمکش کنید که قانع باشه.
اینجوری پیش بره شاید در آینده انواع عمل جراحی های زیبایی رو از شما بخواد .
اخه حساسیتش خیلی زیاده مثلا وقتی می خواد بیاد خونه ما قبلش روز قبلش می گه موهاتو بباف
بعد یه روز دیگه می گه موهاتو صاف کن
بعد یه روز می گه اصلا اصلا آرایش نکن
یه روز دیگه می گه رژ قرمز بزن
بعدش می گه یکم بزره شو ببینم چه شکلی میشی
اخه دیگه زیادی وارد جزئیات داره میشه
منم دقیقا از همین می ترسم که یه مدت بعد همین عمل زیباییی هم از من بخواد
من کلا تر و تمیزم ولی دختر قرطی نیستم یعنی مو درست کردن و ارایش کردن برام سختههه
-
نازنین طرزاشناییتون به چه شکل بود؟ازقبل همدیگرومیشناختید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
نازنین طرزاشناییتون به چه شکل بود؟ازقبل همدیگرومیشناختید؟
سلام ماهی جونم
آره از قبل می شناختیم استاد نقاشی دختر عمم بود
من آّبرنگ کار می کردم ،دختر عمم رنگ روغن،یه بار بهم گفت بیا بریم سر کلاس ما ،منم رفتم
استادش که الان نامزد من باشه منو خیلی تشویق کرد که بیام رنگ روغن هم ادامه بدم
یکی دو بار همین جور رفتم سرکلاسش
بعدش ترم جدید یه دوره رنگ روغن ثبت نام کردم تو کلاس اون
سر کلاس خیلی به من توجه داشت همه فهمیده بودن بعدشم که دوره نقاشیم تموم شد پیشنهاد داد دیگه
نظرت چیه؟راستشو بگووو لطفا؟باشه؟باشه؟
قول بده راست بگی هرچی به ذهنت میرسه بگوو
من الان به جز شما ها هیچ کسو ندارم آخه اینارو که نمی تونم به مامانم بگم یا به دوستام
-
شایدنامزدت قبل ازنامزدی خیلی ازاین فیلمهای پورنونگاه کرده باشه.اون جورفیلمهاهم که تنوع توش زیاده .واسه همین ازنظرجنسی به همسرت خیلی فشاراومده وخیلی تحریک شده واین رفتاراش ممکنه به این دلایل باشه.البته نظرمن کارشناسی نیست .وممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه .ولی نگران نباش امیدوارم کارشناسابیان ونظراتشونوبگن.
-
نازنین جان من حساسیت نشون نمیدم خیلیم خوشحالم که ازم بلندتره:227: اونم چیزی نگفته اما میخواستم نظرشو بدونم
عزیزم از یه نظرم خوب که تنوع دوست داره و از اینکه همه چی تکراری باشه خوششش نمیاد!خودشم همین طور؟تو ظاهرش مرتب تغییر ایجاد میکنه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazlin1990
نازنین جان من حساسیت نشون نمیدم خیلیم خوشحالم که ازم بلندتره:227: اونم چیزی نگفته اما میخواستم نظرشو بدونم
عزیزم از یه نظرم خوب که تنوع دوست داره و از اینکه همه چی تکراری باشه خوششش نمیاد!خودشم همین طور؟تو ظاهرش مرتب تغییر ایجاد میکنه؟!
خودشم به ظاهرش می رسه و لی ظاهرا مثبته ها،یعنی جلف نیست یا از این
پسرای سوسول نیست ولی آره به خودش می رسه و تنوع داره تو لباساش
ولی بیشتر رو من تاکید داره ،یعنی می گه زن باید این جوری باشه نه مرد
آره بابا منم خوشحالم خیلی خوبهههه که قدشون از ما بلند تره ....من که نظرشو بهت گفتم حالا باور نمی کنی می تونی خودت ازش بپرسی ولی نپرسی بهترهههه ها
مطمئن باش از اینکه یه خانم ظریف و کوچولو داشته باشه خیلی لذت می برهههه
هههههه چه اعتماد به نفسیییی دارم من!!!!!!!!!:311:
ولی خوب از رو تجربه دارم میگم بهت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
شایدنامزدت قبل ازنامزدی خیلی ازاین فیلمهای پورنونگاه کرده باشه.اون جورفیلمهاهم که تنوع توش زیاده .واسه همین ازنظرجنسی به همسرت خیلی فشاراومده وخیلی تحریک شده واین رفتاراش ممکنه به این دلایل باشه.البته نظرمن کارشناسی نیست .وممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه .ولی نگران نباش امیدوارم کارشناسابیان ونظراتشونوبگن.
ماهی جون تو متاهلی دیگه؟هیچ کدوم اینا که گفتم همسر شما نگفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم شایدم فیلم دیده ولی فک نکنم از اون جور ادما باشه اخه سرش شلوغه اصلا بهش نمی ادددددد
فک نکنم ...نمی دونم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
ماهی جون تو متاهلی دیگه؟هیچ کدوم اینا که گفتم همسر شما نگفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم شایدم فیلم دیده ولی فک نکنم از اون جور ادما باشه اخه سرش شلوغه اصلا بهش نمی ادددددد
فک نکنم ...نمی دونم !
-
البته شایدم چون اوایل نامزدیتونه شوروشوقش زیاده وبعدازیه مدت که باهم بودیدازنظرجنسی درست بشه.ولی ازنظرتنوع طلبی (تنوع درظاهرولباس پوشیدن)بایدباهاش منطقی صحبت کنی که نمی تونی هرلحظه به یه شکل دربیایی.وبهترکه یکم اون مراعات کنه.چون زندگی که فقط رسیدن به سروظاهرنیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
البته شایدم چون اوایل نامزدیتونه شوروشوقش زیاده وبعدازیه مدت که باهم بودیدازنظرجنسی درست بشه.ولی ازنظرتنوع طلبی (تنوع درظاهرولباس پوشیدن)بایدباهاش منطقی صحبت کنی که نمی تونی هرلحظه به یه شکل دربیایی.وبهترکه یکم اون مراعات کنه.چون زندگی که فقط رسیدن به سروظاهرنیست.
خسته شدم ولی خوابم نمی بره
صحبت کردم همش دارم می گم
می دونی منم آخه اصلا اهل آرایش کردن نیستم شاید اونم حق داره یا نه؟
ولی از هر کاری که ازهر 10 کاری که ازم می خواد شاید یکیشو بتونم انجام بدم شایدم چون می بینه من این جوریم بیشتر می گه این اخلاقم عوض شه نه؟؟؟؟؟؟؟؟
راجب فیلمم الان پرسیدم ازش ،گفتم که فیلمای مستهجن خیلی رو روابط زن و شوهرا تاثیرات منفی می زاره ...گفت اره خیلی ،اصلا تماشای این فیلما درست نیستش ...
گفتم تو ندیدی تا حالا
گفت تا حالا!!چر اا دیدم ولی ازرو کنجکاوی ..اونم موقع جاهلیت خیلی سنم تر بود
حالا نمی دونم راست می گه یا نه!
-
ازنظراخلاقی ومذهبی تویک سطح هستید؟راستی نمازمی خونه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
ازنظراخلاقی ومذهبی تویک سطح هستید؟راستی نمازمی خونه؟
از نظر اخلاقی؟از نظر اخلاقی نه زیاد
من خجالتی ام ولی اون نه اصلا خجالتی نیست
من یکمی ارومم تو جمع ولی اون اجتماعیه
از نظر مذهبی تقریبا تو یه سطحیم ولی من مذهبی ترم
نماز می خونه گاهی ،گاهی ام نمی خونه ولی روزه میگیره
وقتی نمی خونه از تنبلیشه نه از بی اعتقادی
دیگه خیلی تاکید داره وقتی تنها بدون اون بیرون موهام تو باشه و ساده باشم ............
-
سلام
خوب من ازدواج نکردم ولی از دید یه پسر شما رو راهنمایی می کنم امیدوارم مفید باشه .
همون طور که دوستان اشاره کردن به نظر من هم 90 درصد تحت تاثیر فیلم های پرنو همچین درخواست هایی از شما دارند و توصیه می کنم زیاد هم از ظاهر در مورد شخصیتشون قضاوت نکنید چون تا جایی که من تجربه دارم خیلی ها که اصلا به ظاهرشون این حرفها نمیاد از این فیلم ها می بینند و چیزایی هم که شما از در خواست هاشون گفتید چیزهای رایج در این نوع فیلم هاست . میتونید خواسته های نامزدتون رو توی دو بخش قابل قبول و غیر قابل قبول دسته بندی کنید و برای هر کدوم دلایل خودتون رو مرور کنید و با قاطعیت ( نه دعوا ) و دلیل و منطق اونهایی رو که نادرست میدونید رد کنید . مثلا در مورد ( خیلی میبخشید !!!) رابطه از پشت من خیلی مقاله و مطلب از سایتهای بهداشت جنسی ایرانی و خارجی خوندم و میتونم بگم که مضرات این نوع رابطه خیلی بیشتر از محاسن ( اگه بگیم اصلا داره ) هستش و از نظر بهداشتی خیلی مشکل داره و میتونه باعث خیلی مشکلات بشه که با یه سرچ کوچیک میتونید مطالب رو پیدا کنید و به نامزدتون هم بدید تا مطالعه کنه ( سعی کنین بیشتر از منابع خارجی باشه چون بنا به تجربه دیدم خیلیا مطالب سایته ای ایرانی رو باور نمی کنند .
دلیل اینک ایشون انتظار همچین روابطی رو دارند اینه که در فیلم های پرنو این روابط خیلی عادی و حتی لذت بخش برای طرفین نشون داده میشه و تصور ذهنی ایشون همینه و من مطمئنم اگه از واقعیت آگاه بشن نظرشون عوض میشه .
-
ماهی :302:
اون کاری گه گفتم غیر طبیعی نیست؟به نظرم خیلی غیر طبیعی می اد؟
:161:
من بکمی می ترسم :302:
اون چیزی که گفتش در واقع به جز پایین اومدن و نزول من و پست شدنم چیزی نداره .... واسم قابل حضم نیست حرفت
اصلا در این مورد نمی فهممش
می گم ماهی من تو مجله سلامت یه چیزایی راجب سادیسم خوندم یکیش هم حقیر کردن طرف مقابل بود
اینم یه جور حقارته
نیست؟
نکنه باید برم مشاوره ؟
ماهی این ادم خیلی معقولیه ها،الان مامانم اینا فک می کنن چه دامادی گیرشون اومده
همه فامیلم می گن
-
ماهی :302:
اون کاری گه گفتم غیر طبیعی نیست؟به نظرم خیلی غیر طبیعی می اد؟
:161:
من بکمی می ترسم :302:
اون چیزی که گفتش در واقع به جز پایین اومدن و نزول من و پست شدنم چیزی نداره .... واسم قابل حضم نیست حرفت
اصلا در این مورد نمی فهممش
می گم ماهی من تو مجله سلامت یه چیزایی راجب سادیسم خوندم یکیش هم حقیر کردن طرف مقابل بود
اینم یه جور حقارته
نیست؟
نکنه باید برم مشاوره ؟
ماهی این ادم خیلی معقولیه ها،الان مامانم اینا فک می کنن چه دامادی گیرشون اومده
همه فامیلم می گن
-
افکارتوخراب نکن.یکم اروم باش.شایدنامزدت خواسته بازدن این حرفاببینه توچقدرازرابطه جنسی لذت می بری واین حرفاروزده که توروامتحان کنه .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
افکارتوخراب نکن.یکم اروم باش.شایدنامزدت خواسته بازدن این حرفاببینه توچقدرازرابطه جنسی لذت می بری واین حرفاروزده که توروامتحان کنه .
چشم عزیزم اتفاقا اصلا به این فک نکرده بودم شایدم میخواد ببینه من چه جوریم یا چی میگم
یا این کارو قبلا کردمم
اره اینم یه احتماله دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
اختلاف قدتون بالای 30ـه؟
سلام
نه ه ه
من اشتباه می کردم من آخه از خودش نپرسیده بودم همین جوری حدسی گفتم 186 ولی از خودش پرسیدم گفت 183 -4
منم از شونه بالاترم باهاش قد گرفتم یکم از شونه بالا ترم دقیققا از جایی که گردنش شروع میشه
تا اونجام
زیره 30 میشه شاید 26 اینا
هر کدوم از دوستام دیدنش میگن چقد به هم میایم
بعد من اکثراا کفش پاشنه بلند می پوشم کمترم میشه اختلاف
چطور؟
-
راستی نازنین جان حالاکه اروم شدی جاداره نامزدیتوتبریک بگم.:46:
بدنیست یه کتاب اداب زناشویی هم بگیری ،هم خودت بخون ،وهم اینکه بده همسرتم بخونه.:72:
باارزوی خوشبختی برای جفتتون.:43:
-
فکر می کردم اختلافتون بالای 30ـه.می خواد شما با زیباتر کردن خودت این اختلاف به چشمش نیاد.
-
نازنین جان من اصلا مثل شما فکر نمی کنم؛ اتفاقا من فکر میکنم که همسر شما چون تا به حال با کسی نبوده و همین طور یه استاد نقاشی مطمئنا شغلش جوریه که تمام این مواردی رو که از شما خواسته راجع به مو و آرایش صورت؛ در شغلش موقع رویارویی با شاگردانش دیده؛ بنابراین حالا دوست داره همه ی اونها رو در خانوم خودش و کسی که حلالش هست؛ تجربه کنه و ببینه!
درسته که داره زیادی عجول بازی در میاره و همه ی درخواست هاش رو به صورت یکدفعه و انفجاری بروز میده؛ اما من فکر نمی کنم درخواست های غیرمنطقی داشته باشه!
شما میگید من تمیز هستم؛ اما زیادی اهل آرایش کردن نیستم؛ اتفاقا شما باید توی دوران اول نامزدیتون خودتون اون قدر مشتاق نشون بدید که اجازه ندید، همسرتون بهتون بگه!
ببین عزیزم؛ اون تجربه ای که من دارم، همین طور دوستانی که داشتم که عقد بودند، حتی گوشواره ای که این هفته استفاده می کردند پیش نامزدشون؛ هفته ی دیگه یه جور دیگه گوشواره می انداختند!
واقعا برای شما سخته که خودتون رو به بهترین شکل برای نامزدتون آراسته کنید؟ شاید ایشون الان فقط میخواد ببینه شما چقدر به ایشون اهمیت میدید و برای دیدنشون خودتون رو مشتاق و جذاب نشون میدید، آخه! همه ی آقایون می دونند که خانوم ها وقتی برای کسی ارزش قائل باشند، سعی می کنند که کنار اون بهترین باشند؛ همسر شما از شما نمی خواد که برای مرد دیگه ای یا خدایی نکرده توی خیابون این جوری باشید، توی خونه برای خودش میخواد!
من اگه جای شما بودم، توی این روزهای اول نامزدی خودم زودتر، تنوع ایجاد میکردم تا کم کم که بیشتر با هم صمیمی شدیم و از حتی شنیدن کلمات همدیگه و بوی عطر همدیگه؛ اخلاق و رفتار همدیگه تحریک شدیم، دیگه این جور موارد کمرنگ و کمرنگ تر میشد!
من مطمئنم که این اتفاق بعد از رفتن زیر یه سقف که همسرتون با خود وجودیتون بیشتر آشنا بشن؛ کمتر میشه، اما از بین نمیره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
فکر می کردم اختلافتون بالای 30ـه.می خواد شما با زیباتر کردن خودت این اختلاف به چشمش نیاد.
آهان .................................................. .................................................. ..
.................................................. .................................................. .........
.................................................. .................................................. ...........
.................................................. ...............چه بددددد
.................................................. .................................................. ............
.................................................. .................................................. ...........
.................................................. .................................................. ............ نمی دونم:302:
آخه من خیلی ازش زیباترم؛اونم زشت نیستا ولی خیلی معمولی چهرش
هرکسی که از فامیل اونا منو میبینه چه به شوخی چه جدی بهش می گههه .می گن خانمت
خیلی قشنگه بهش می گن خودت هنرمندی انتخابت هم هنرمندانه بوده
تا حالا نشده برم تو جمه فامیل اونا یا همکاراش یا جایی منو به عنوان خانمش معرفی کنه ازم
تعریف نکن .اختلاف قدمون اگه اون 183 باشه 27 سانت میشه
منم خودم تو خونه قد خودمو میگیرم از اونی که تو باشگاه گرفتم کمتر میشه
آخه من باشگاه ثبت نام کردم اونجا قد و وزنمو گرفتم مترشون از این دستگاها بود
قدم 157 بود ولی هر وقت خودم تو خونه رو دیوار علامت می زنم میشه 155
شاید من اشتباه می گیرم
دیشبم دوباره گرفتم بازم همون 155-156 میشه ولی از این دیگه کمتر نیستم مطمئنم
خوب شد اومدید من یه عذر خواهی به شما بدهکارم اون اوایل فکر کردم شما دخترید
بعدش رفتم پستمو ویرایش کنم نشد ،به هر حال ببخشید:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط del
نازنین جان من اصلا مثل شما فکر نمی کنم؛ اتفاقا من فکر میکنم که همسر شما چون تا به حال با کسی نبوده و همین طور یه استاد نقاشی مطمئنا شغلش جوریه که تمام این مواردی رو که از شما خواسته راجع به مو و آرایش صورت؛ در شغلش موقع رویارویی با شاگردانش دیده؛ بنابراین حالا دوست داره همه ی اونها رو در خانوم خودش و کسی که حلالش هست؛ تجربه کنه و ببینه!
درسته که داره زیادی عجول بازی در میاره و همه ی درخواست هاش رو به صورت یکدفعه و انفجاری بروز میده؛ اما من فکر نمی کنم درخواست های غیرمنطقی داشته باشه!
شما میگید من تمیز هستم؛ اما زیادی اهل آرایش کردن نیستم؛ اتفاقا شما باید توی دوران اول نامزدیتون خودتون اون قدر مشتاق نشون بدید که اجازه ندید، همسرتون بهتون بگه!
ببین عزیزم؛ اون تجربه ای که من دارم، همین طور دوستانی که داشتم که عقد بودند، حتی گوشواره ای که این هفته استفاده می کردند پیش نامزدشون؛ هفته ی دیگه یه جور دیگه گوشواره می انداختند!
واقعا برای شما سخته که خودتون رو به بهترین شکل برای نامزدتون آراسته کنید؟ شاید ایشون الان فقط میخواد ببینه شما چقدر به ایشون اهمیت میدید و برای دیدنشون خودتون رو مشتاق و جذاب نشون میدید، آخه! همه ی آقایون می دونند که خانوم ها وقتی برای کسی ارزش قائل باشند، سعی می کنند که کنار اون بهترین باشند؛ همسر شما از شما نمی خواد که برای مرد دیگه ای یا خدایی نکرده توی خیابون این جوری باشید، توی خونه برای خودش میخواد!
من اگه جای شما بودم، توی این روزهای اول نامزدی خودم زودتر، تنوع ایجاد میکردم تا کم کم که بیشتر با هم صمیمی شدیم و از حتی شنیدن کلمات همدیگه و بوی عطر همدیگه؛ اخلاق و رفتار همدیگه تحریک شدیم، دیگه این جور موارد کمرنگ و کمرنگ تر میشد!
من مطمئنم که این اتفاق بعد از رفتن زیر یه سقف که همسرتون با خود وجودیتون بیشتر آشنا بشن؛ کمتر میشه، اما از بین نمیره!
سلام عزیزم ممنونم که نظرتو گفتی
آره واقعا همون کلاسی هم که من توش بودم و من ساده ترین دختر کلاس بودم ،همه دخترا با تیپای آنچنانی و شالای رنگی و مانتوهای کوتاه و تنگ می اومدن سر کلاس با ارایشای غلیط
ولی من کلاسم چون صبح جمعه بود اصلا حس به خود رسیدن نداشتم
در کل الان که فکر می کنم می بینم لوازم آرایش منو یه کرم ضد افتاب تشکیل می ده و یه چند تا رژ لب خیلی ملایم
یا وقتی می خواد بیاد خونمون حتما قبلش حموم می رم بعد موها پشت سرم می بندم و یه بلوز و شلوار اسپرت می پوشم با صندل از این لا انگشتی ها
خیلی به خودم زحمت بدم رژم می زنم
ولی لباسام خیلی خوشگلن مارک دارن بلوز و شلواری که می گم 70.000 تومن پولشو دادم :316:
ولی می گه چرا موهاتو همش پشت سرت می بندی باز بزار ،فر کن ،صاف کن ،بفافش
وقتی این جوری می گه خیلی دلم می گیره ...چون حس می کنم به نظرش زیبا نمی ام که این جوری میگه در حالیکه تا قبل عقدمون همیشه از زیبایی من تعریف می کرد می گفت تو بی نظیری :302:
تا الانم کسی بهم نگفته تو به خودت نمی رسی
چون همیشه به پوستم می رسم و همیشه تمیزم و لوسیون خوشبو استفاده می کنم ولی خوب آرایش کردن رو استعدادشو نداشتم و ندارم
یا گوش وارههه
دل من اصلا گوش واره استفاده نداختم وقتی می ادش خونمون :163:
-
ببین عزیزم؛ شما کاملا طبیعی هستی و هیچ عیبی نداری؛ رفتارهات هم خوبه؛ منتها برای یه مردی که تازه نامزد کرده و زیبایی یه زن رو میخواد ببینه و از نزدیک لمس کنه، یه کم کمه؛ اون هم برای همسر شما که در همچین محیطی داره کار میکنه!
بنابراین من فکر نمی کنم که سخت باشه که بخوایید یه مقدار باب دل همسرتون باشید!
خوب؛ خیلی سخت نیست؛ کافیه که شروع کنی، باور کن کم کم همسرت ارضا میشه و دیگه از تقاضاهای عجیب و غریبش (به قول شما) کم میشه؛ من فکر نمی کنم این حدی که شما تعریف کردید؛ کافی باشه برای کسی که منتظره تا همسرش از در خونه وارد بشه؛ یه کم باید بیشتر زیبایی هات رو به رخ ایشون بکشی، همسرتون شما رو دوست داره؛ فقط میخواد اشتیاق و ذوق توی روابطتون دیده بشه؛ دوست نداره سریع همه چیز حالت عادی به خودش بگیره؛ اون دوست داره که شما کاری کنید که عطش اون رو روز به روز نسبت به خودتون در ایشون تقویت کنید!
اگه این کارها رو در حالت عادی انجام بدید؛ کم کم ایشون هم درک خواهد کرد که زمان هایی مثل زمان امتحانات؛ زمان خدایی نکرده مریضی یا خستگی؛ وقت های مناسبی نیست برای این کارها؛ اما اگه از روز اول هیچ شور و شوقی رو در شما نسبت به خودش نبینه، شاید حتی اون وقت ها هم دنبال بهانه باشه و بگه که خوب؛ تو از اولش هم همین جوری بودی!
پس؛ با یه کم وقت گذاشتن برای خودت میتونی روابط خودت و همسرت رو به بهترین رابطه تبدیل کنی! فقط نیازه که یه کم برنامه ریزی داشته باشی؛ باور کن من خودم توی دوران نامزدیم؛ حتی هر باری که میخواستم برم خونه ی مادر همسرم؛ یه لباس می پوشیدم که تنوع داشته باشه؛ اما حالا که ازدواج کردیم؛ درسته که اهمیت میدم؛ اما نه به اون شدت؛ حتی همسرم بعد از ازدواج بهم یادآوری کرد که با آرایش ملایم زیباتر هم هستم؛ در صورتی که حتی یک بار هم این حرف رو در دوران نامزدی نزده بود؛ و امروز گاهی حتی چند روز هم میشه که فقط مرتب و تمیز هستم؛ بدون هیچ آرایشی؛ اما همسرم همان هیجان و عشق رو شاید هم بیشتر نسبت بهم داره!
-
معمولا نقاش ها نگاه بسيار دقيق و ظريفي دارند و حس زيبايي شناسي در آنها هست و از روحيه اي خاص پيروي مي كنند و ...........
شايد اگر به نقاشي آنها نگاه كنيم يكي دوتا به به و چه چه تحويل بدهيم ولي آنها هر يك قلم و رنگي را كه به بوم مي كشند و ....برايشان كلي حرف و حس دارد و ........
تو با همچين آدمي طرفي بهتره روحيه ي ظريف و دقيق همسرت را بشناسي و مهارتهاي لازم را به دست بياوري و .......
-
نازنین جون من فکر میکنم حتما باید به مشاوره مراجعه کنین ، تنوع طلبی تا یه حدی منطقی و معقوله ، آرایش ، پوشش مناسب برای شوهر خیلی خوبه . اما اینکه هر روز خودت رو یه شکل کنی ، موهاتو یه رنگ کنی ، حتما بعد ازدواج یه روز میگن اینجای بدنت لاغره چاقش کن فلان جارو لاغر کن ، پروتز بذار ،عمل کن ،این جوری شما نقش یه عروسک داری نه یه همسر ... تایه جایی آدم کنار میاد بدش کم میاری ،موهات داغون میشه ،پوستت خراب میشه ....
در زمینه روابط جنسی نمیخوام نگرانت کنم من خودم مجردم اما دوست زیاد داشتم گلم این جور مردا یه جور سادیسم جنسی دارن که خوش بینانه اش دیدن فیلمای پورنو در دوران مجردیه و حالت بدترش که ایشالا شامل همسر شما نیست:316: داشتن این روابط با خانومای مختلفه ... خانومی حتما حتما به پزشک مراجعه کنین ... اگه یه سرچ کوچیک تو نت انجام بدین که البته اغلب فیلتره خیلی از جوونا الان گرفتار این نوع بیماریها شدن .. اگه میشد مسئله رو اینجا برات باز میکردم اما حرمت تالار این اجازه رو نمیده ...اما خواهشا جدی بگیر نازنین جان مشکل کوتاهی قد شما هیچ ارتباطی به درخواستهای غیر معقول همسرتون نداره...تو همین سایت خیلی از خانوما مشکلاتی در زمینه جنسی داشتن که شاید بتونن کمکت کنن ...امیدوارم مدیر محترم این پست را پاک نکنن خانومی این بیماریها یه جدول داره که حتما میگردم لینکش رو برات میذارم (سایت مردمان) که بیشتر برای آگاهی جووناست توضیح داده :303:
-
سلام.این قسمت حرفتون خیلی برام جالب بود:خیلی به خودم زحمت بدم یه رژم میزنم!
همین؟
این واسه منم که یک خانمم خیلی کمه چه برسه برای همسر شما که یک آقاست!
اگه آرایش کردن رو خیلی خوب باد نیستین میتونین برین کلاس خود آرایی الان دیگه تمام سالنهای بزرگ برگزار میکنن که دو تا مزیت داره هم میتونی خودتو واسه همسرت خوشگل موشگل کنی و هم وقتی جایی دعوت باشی نیازی نیست بری ارایشگاه!
به تزیینات بیشتر توجه کن مثلا ست تل و گوشواره و انگشتر.
اگه همسرت میگه برو تاتو کن لازم نیست بری پوستتو خراب کنی الان بهترین برچسبهای تاتو موجوده که با آبم شسته میشه.
اگه میگه موهات فر کن صاف کن نمیدونم فلان رنگ کن لازم نیست بری حتما این بلاها رو سر موهات در بیاری میتونی بری تیکهی مو بگیری بین موهات کار کنی.
خلاصه همه ی اینا راه حلهایی داره که نه به خودت آسیب بزنی نه دل همسرتو بشکنی گلم.
این حد آرایشی که میگی میکنی خیلی کمه برای همسرت.باور کن مادر من که 40 سال پیش ازدواج کرده بیش از یک رژلب تو خونه استفاده میکنه.
آقایون اکثرا بصری هستن و متاسفانه اون قدر که به زیبایی چهره اهمیت میدن کمتر متوجه مارک لباس خانمها هستن(درست برعکس خانمها)
یک مدت این کار ها رو انجام بده و ببین آیا حس تنوع طلبیش کاهش پیدا میکنه یا نه.چون شما عملا تا حالا کار حاصی انجام ندادی.
موفق باشی گلم:72:
-
آوازه چه کلمه ای رو سرچ کنم؟
سادیسم رو سرچ کردم چیز خاصی نیومد
آوازه تو هم نمی تونی به من پیام خصوصی بدی؟:302:
اون خانم هایی که مشکل داشتن رو کجا میشه تاپکشون رو پیدا کنم تو کدوم بخش؟
اینجا من چرا نمی تونم پیام خصوصی بدم
-
نازینی جان منم با نظر آنی عزیز موافقم
شوهر شما به خاطر شغل و هنری که داره این چیزا از شما می خواد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
سلام.این قسمت حرفتون خیلی برام جالب بود:خیلی به خودم زحمت بدم یه رژم میزنم!
همین؟
این واسه منم که یک خانمم خیلی کمه چه برسه برای همسر شما که یک آقاست!
اگه آرایش کردن رو خیلی خوب باد نیستین میتونین برین کلاس خود آرایی الان دیگه تمام سالنهای بزرگ برگزار میکنن که دو تا مزیت داره هم میتونی خودتو واسه همسرت خوشگل موشگل کنی و هم وقتی جایی دعوت باشی نیازی نیست بری ارایشگاه!
به تزیینات بیشتر توجه کن مثلا ست تل و گوشواره و انگشتر.
اگه همسرت میگه برو تاتو کن لازم نیست بری پوستتو خراب کنی الان بهترین برچسبهای تاتو موجوده که با آبم شسته میشه.
اگه میگه موهات فر کن صاف کن نمیدونم فلان رنگ کن لازم نیست بری حتما این بلاها رو سر موهات در بیاری میتونی بری تیکهی مو بگیری بین موهات کار کنی.
خلاصه همه ی اینا راه حلهایی داره که نه به خودت آسیب بزنی نه دل همسرتو بشکنی گلم.
این حد آرایشی که میگی میکنی خیلی کمه برای همسرت.باور کن مادر من که 40 سال پیش ازدواج کرده بیش از یک رژلب تو خونه استفاده میکنه.
آقایون اکثرا بصری هستن و متاسفانه اون قدر که به زیبایی چهره اهمیت میدن کمتر متوجه مارک لباس خانمها هستن(درست برعکس خانمها)
یک مدت این کار ها رو انجام بده و ببین آیا حس تنوع طلبیش کاهش پیدا میکنه یا نه.چون شما عملا تا حالا کار حاصی انجام ندادی.
موفق باشی گلم:72:
سلام شما خودتون ازدواج کردید دیگه؟درسته؟
مرسی از راهنمایی هات ولی من یه دختر امروزی و خوش تیپم ولی ساده
یعنی می گم فکر نکنی تیپم بده یا خیلی بی رنگ رو هستم
آرایشم نه اینکه بی استعداد بی استعداد باشم ولی سادگی رو بیشتر می پسندم
اون که گفتم به خودم رژ می زنم تو حالت عادی بود قبل اینکه این حرفارو بگه
عزیزم اون قبل عقد من از نظر زیبایی براش همه چی تموم بودم طوری از زیباییم صحبت می کرد ...می گفت اگر خدا برای خلق بنده هاش 1 ساعت وقت گذاشته برای خلق تو یک شبانه روز وقت گذاشته ....
همیشه از این جور حرفا بهم می گفت
ولی دقیقا از بعد عقد که باهم راحت شدیم من تغییری نکردم من همونم که بودم ولی دیگه این جوری ازم تعریف نمی کنه
فقط توقع تنوع و لباس های باز داره
الان مدت کمی از عقدمون می گذره ولی تو همین مدت کمی که اومده خونه ما،دفعه اول که اومد بهم گفت یه لباس دیگه بپوش دامن کوتاه بپوش ،...موهاتو باز بزار رژ بزن
دفعه بعدی من دقیقا این کارو کردم ولی بازم گفت این دفعه موهاتو فر کن ببینم چه جوری میشی
سفید بپوش فک کنم سفید بهت بیاد ..........
یعنی من هر کار می کنم بازم چیزای جدیدی می گه
منم اصلا دختر اهل ارایشی نیستم خوب برام سخته دیگه
در ضمن من اون رو همون شکلی که هست دوست دارم ازش توقع ندارم موهاشو بلند کنه یا رنگ کنه یا ریش بزاره یا ریششو بزنه
رو حس من تاثیری نمی زاره ،رو حس دوست داشتنم تاثیری نمی زاره
و می ترسم اگه خیلی به حرفاش اهمیت بدم بد عادت شه
-
خودت پیش قدم شو و کارای جدید رو امتحان کن.
من ازدواج کردم گلم.و اتفاقا بعد از ازدواج فهمیدم اقایون بیش از اون چیزی که فکر میکنی بصرین.
من نگفتم شما بد تیپی:305: گفتم کافی نیست.
کمی پیش دستی کن.مثلا فلان رنگ جدید رو با آرایش ستش امتحان کن و ازش بپرس این رنگ جدیدو که امتحان کردم چه جوریه؟
بالاحره باید تفاوتی بین نگاه یک نقاش با آدم های عادی باشه.
بعد از عقد خیلی چیزا عوض میشه از نوع نگاه آدمها تا توقعات و حتی نیازهاشون.و باید سعی کرد در حد توان و عرف این تغییرات رو پذیرفت و در جهت رضایت طرف مقابل(البته با حفظ شخصیت فردی) تلاش کرد.
موفق باشی:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tasnime_elahi
نازینی جان منم با نظر آنی عزیز موافقم
شوهر شما به خاطر شغل و هنری که داره این چیزا از شما می خواد
اره به خاطر شغلشه درسته این حرف
خوب دیدش با مردای دیگه فرق می کنه
منم شخصیتش رو دوست دارم همه چیشو
ولی نمی تونم انقد به خواسته هاش اهمیت بدم
اصلا داره محبتم کم میشه
نمی خوام این اتفاق بیفته
بهش گفتم مکگه تو نمی گی من تکم ماهم خوشگلم ظریفم قشنگم .....پس چه نیازی هست که انقد خودمو اذیت کنم با آرایش و رنگ مووو
گفت چه حرفیه تو می زنی!
مگه گل رز قشنگ نیست ،خوشبو نیست ،زیبا نیست،پس خودش زیباست دیگه چرا دورش روبان های خوشگل و رنگی می پیچیم چرا میزاریمش تو گلدون زیبا
بزاریمش لای روزنامه دیگه
خودش به خودی خودش قشنگه :163:
زن امید وارراجب زیور الاتم اتفاقا خیلی دارمها ،اصلا به ذهنم نرسیده بود که می تونم از اونا استفاده کنم
ممنون که گفتی
-
منم الان تایپیک زن امیدواروخوندم.حتمااززیورا ات استفاده کن.قیمت زیادی هم ندارندهمه جاهم فراوونه.
-
نازنین جان ممکنه چون الان شوهرت نمی تونه رابطه جنسی باهات داشته باشه با این تنوع طلبی ها ارضا بشه.ودرصد زیادی ازاین تنوع طلبی ها بعد از عروسی کم می شه.
-
تجربمو میگم :وقتی عقد کرده بودیم و همسرم میومد خونمون یه بلوز شلوار شیک یا... میپوشیدم اما وقتی میرفتیم توی اتاق و تنها میشدیم سریع لباسمو عوض میکردم و مثلا تاپ باز و شلوارک یا لباس خواب قشنگ و...میپوشیدم..اتفاقا گاهی وقتا لباسامو میوردم پیشش و بهش میگفتم دوست داری الان کدومو واست بپوشم....اینقدر ذوق میکردو دوست داشت که نگو..حالا هم با اینکه سه ماهه عروسی کردیمو مستقل شدیم نسبت به لباسام عکس العمل نشون میده ...