-
~~ صندلی داغ سری هفتم ~~
سلام به همگی.
بنا به صلاح دید مدیران عزیز تالار، ادامه ی صندلی داغ رو در این تاپیک خواهیم داشت.
امیدوارم این نو شدن تاپیک، باعث هر چه داغ شدن صندلی موجود بشه.
نفر بعدی رو اعلام میکنم.
دوست خوبمون، مهاجر بینشان.
امیدوارم میزبان های خوبی برای شما باشیم :D
اوقات خوشی براتون آرزومندمhttp://www.pic4ever.com/images/balloony.gif
-
RE: ~~~~ صندلی داغ سری هفتم ~~~~
سلام به همه دوستان
من آماده هسم ٰ وای چقدر دلشوره دارم ٰ خدایا به امید تو :323:
راستی با اولین پستم تو صندلی داغ میشم عضو کوشا ٰ خوب بید ٰ نه ؟ :310::227::227:
با تموم قوا آماده ام .......... یا علی ...
:72::72::72:
-
سلام
اسم حقیقی؟
سن؟
شغل؟
متاهل؟
این (') چیه می ذاری؟بدجوری رو اعصابمه.باعث می شه تمرکزمو از دست بدم.
علا ای دختر مهربون،نفرات چطوری انتخاب می شن؟اعلام آمادگی کنیم یا خودت
هر دفعه یکی رو انتخاب می کنی؟
برام عجیبه که فقط دخترا صندلی داغو راه می ندازن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
سلام
اسم حقیقی؟ باید بگم ؟ اگه باید بگم میگم ولی نگم بهتره ٰ بذار نگم ٰ ولی اگه اصرار کردید میگم :81:
سن؟ 31 سال
شغل؟ جزء اسرار بید . ولی بذار اینو بگم دیگه ٰ چکار کنم ٰ مبلغ دین هسم ...
متاهل؟ متاهل هسم و دو فرزند دارم ٰ یک دختر 2 ساله و یه پسر 6 ساله
این (') چیه می ذاری؟بدجوری رو اعصابمه.باعث می شه تمرکزمو از دست بدم.
اینم که گفته بودی چیه و رو اعصابمه ٰ همون کاما هست ولی اینجوریه دیگه ٰ بعدا درستش میکنم ( مشکل از کیبورده )
-
دوباره سلام.
دوستان لطفاً سوالایی که افراد مجبور بشن هویت اصلیشون رو عنوان کنن، نپرسید. قوانین یادتون هست که؟
مهاجر بینشان عزیز، اصرار زیاد باعث نشه شما توی رودرواسی بمونید و ... :)
قدرت نه گفتن به درد همین وقتا میخوره:)
فرهنگ عزیز، پرسیده بودی که:
نقل قول:
نفرات چطوری انتخاب می شن؟اعلام آمادگی کنیم یا خودت
هر دفعه یکی رو انتخاب می کنی؟
هر کس تمایل داشته باشه میتونه با پیام خصوصی به من اطلاع بده.
سعی میکنم از افرادی که شارژ دارن و ابراز آمادگی نکردن و تا به حال در صندلی داغ شرکت نکردن هم، خودم بپرسم تا کسی جا نمونه و اگه تمایل داشته باشه شرکت کنه.
ضمناً مدیران عزیزی هم که تا به حال (در سری ششم) شرکت نکردن، همیشه جوابشون منفیه. وگرنه ما اصرار زیاد کردیم. :) (ما = شیدا حاتمی و محمد ابراهیمی و داملا و من) البته نداشتن وقت کافی، دلیل این جواب منفیه.
مهاجر بینشان، سوالای من از شما:
1) توی یکی از تاپیکا، دیدم که شما توضیحی داده بودید که احساس کردم توی دنیای واقعی مشاوره هم میدید. مشاوره ی همینطوری بوده یا مشاور هستید واقعاً؟
2) مگه شما برای نوشتن ویرگول، از shift+T استفاده نمیکنید؟
3) شعرایی که برای خانمتون گفته بودید رو دیدم. هنوزم برای ایشون شعر میگید؟ یا فقط مال همون روزای اول و فراق و ... بوده؟ اگه فقط برای اون روزا بوده، چرا الان دیگه لزومی نمیبینید براش شعر بگید؟ احساستون بهش کمتر شده یا دلیل دیگه ای داره؟
4) یه سوال مرتبط با شغلتون: فکر میکنید توی روشهایی که ما بچه هامون رو به دین دعوت میکنیم چه اشکالاتی هست؟ خودتون به شخصه چه کاری برای اصلاح این اشکالات کردید؟
5) مادری رو میشناسم که بچه ای 4 ساله داره. این خانم خیلی خودش رو مقید به دین میدونه و به خاطر همین معتقده که کارتون ها و برنامه های کودکی که حتی از تلویزیون خودمون پخش میشه مناسب تربیت دلخواهش نیست و به بچه ش اجازه دیدن برنامه های کودک رو نمیده. به نظرتون تا چه حد کارش درسته؟
6) شما هم خودتون رو جزء معتادین به ماده ی مخدر جدید "تالار همدردی" میدونید؟ اگه پاسختون مثبته، اولاً شما رو به کمپ ترک اعتیاد تالار دعوت میکنم که یکی از خیرین تالار به صورت رایگان تلاش زیادی کرد تا ما رو ترک بده اما ... :)
دوماً راهی برای ترک خودتون ابداع نکردید؟ کلاً نظرتون چیه در مورد ترک؟
7) اگه قرار باشه برای بهتری شخص زندگیتون یه آرزوی دنیوی (بجز سلامتی) و یه آرزوی معنوی بکنید، اون شخص کیه و چه آرزوهایی براش دارید؟
موفق باشید:72:
-
~~ஜ۩۞۩ஜ.خیلی خوب من اومدم.ஜ۩۞۩ஜ..~~
:104:~~ஜ۩۞۩ஜ.کنجکاو.ஜ۩۞۩ஜ..~~: 104:
چون نباید خارجی نوشت من به فارسی یه ول کام میدم به خودم به صندلی داغ .:72:
خوب .... دوست عزیز چرا ما شما رو نمیشناسیم یه فلسفه بیار ....؟
زیباترین رنگ جهان .. ؟
اعتقادات یعنی چی ؟
پروفسور کیه از نظر شما ؟
زیباترین ادم از لحاظ شما به توصیف چهره ؟
رنگ هایی که در قسمت زیر میزارم به افرادی که بعدش مینویسم ربط بده یعنی برای هر کس یه رنگ بزار .. :82:
قرمز
ابی
بنفش
صورتی
ارغوانی
نیلی
ابی کمرنگ
زرشکی
.................................................. ...........................
دایی
رئیس مجلس
رئیس جمهور
خاله
مادر بزرگه پدری و مادری
خدا
ترانه 15 ساله
خودت
================================================== ============
خوب این پایین من میخوام یه کاری بکنم یه خلاقیت فردی خودم انجامش دادم تفسیرش کن
""""""""">>""""""""">>>""""""">>>"""""">>>"""">""" >""">"">"> تفسیر این خط
ءء<<<«<<<«<«<«<<<<««««<<<<<««««<<<« ««<<<<««<«<«تفسیر این خط
:::::::::::::::ــــــــــــ::::::::::: ::::ـــــــــ:::::::::::ـ::::::::ـــ: ــــــــــــ:::::::::ــــــــ ::::::تفسیر این خط
><><><><><><><><><><><>><><><><><><><><><><تفس ر این خط
؟>>>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>>>>>><<<>>>><><>>>>>>><ت فسیر این خط
ببین تو یه جمله از لغت شیر .... سه بار استفاده کن هر بار شیر به یه معنا باشه ... جملتم طولانی نشه حداکثر 2 الی 3 سطر ..:199:
================================================== ===========
کلمات زیر رو که میگم با خوندنشون اولین چیزی که به ذهنت میرسه در حد کلمه یا جمله بگو ...
خدا
زندگی
بچه
زن
تاهل
جاده تاریک
کلبه با پیر
کودکی
بازیگر
تالار
اعتماد به نفس
هوش اجتماعی
سیاست
محمد ابراهیمی
دل
کنجکاو
تالار
مدیر
فرشته مهریان
رنگ بنفش تو تالار
خانه داری
تلفن همراه
ماهواره
تلاش
خبر بد
سطل زباله
وای فکنم بیچاره غش کرد .......
موردی جا افتاد اضافه کن خودت..:46:
-
وقتی خبر کشته شدن قذافی رو شنیدی چه احساسی داشتی؟
به نظرت چرا محاکمه ش نکردن؟
-
سلام بر دوستان
من جواب هر دو عزیزی که سوال کرده بودن دادم ٰ با موقیت هم ارسال و ثبت شد ٰ اما نمیدونم چرا پاک شدن ٰ پس از اول می فرستم ٰ به ترتیبی که عزیزان سوال کردن می فرستم ... انشاالله که اینبار پاک نشن ...
------------------------------------------------------------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
دوباره سلام.
دوستان لطفاً سوالایی که افراد مجبور بشن هویت اصلیشون رو عنوان کنن، نپرسید. قوانین یادتون هست که؟
مهاجر بینشان عزیز، اصرار زیاد باعث نشه شما توی رودرواسی بمونید و ... :)
قدرت نه گفتن به درد همین وقتا میخوره:) ممنون از دفاعتون ٰ :43:من فکر کردم باید کسی که میاد میشینه روی این صندلی باید خودشو معرفی کنه ٰ ولی خیالم راحت شد ٰ
مهاجر بینشان، سوالای من از شما:
1) توی یکی از تاپیکا، دیدم که شما توضیحی داده بودید که احساس کردم توی دنیای واقعی مشاوره هم میدید. مشاوره ی همینطوری بوده یا مشاور هستید واقعاً؟
آره ٰ در دنیای واقعی مشاوره میدم ٰ
2) مگه شما برای نوشتن ویرگول، از shift+T استفاده نمیکنید؟
آره ٰ استفاده میکنم ٰ ولی فکر کنم مشکل از فونت و یا ... نمی دونم چشه ٰ باید درستش کنم ٰ
3) شعرایی که برای خانمتون گفته بودید رو دیدم. هنوزم برای ایشون شعر میگید؟ یا فقط مال همون روزای اول و فراق و ... بوده؟ اگه فقط برای اون روزا بوده، چرا الان دیگه لزومی نمیبینید براش شعر بگید؟ احساستون بهش کمتر شده یا دلیل دیگه ای داره؟
البته که الان هم میگم ٰ همسرم مهمترین عامل موفقیتم در زندگیم بوده ٰ خیلی مدیونشم ٰ به همین خاطر همین الان هم براش شعر میگم ٰ خیلی وقتا شعرام رو بهش هدیه میدم ... البته اونم دست کمی از من نداره و مقابله به مثل میکنه ...
اگه تو تایپیک ( زندگیم رو دوست دارم ٰ چون ) خونده باشد ٰ نوشته بودم که : (( الان 11 سال میگذره از ازدواجمون ٰ اما سال به سال برام شیرین تر بوده ...43 با اینکه دوران عقدمون شیرین ترین لحظات زندگیمون بود ٰ هیچ وقت حسرت از دست دادنش رو نخوردم ٰمی دونی چرا ؟ چون سال به سال از گذشته برام شیرین تر بود ... ))
4) یه سوال مرتبط با شغلتون: فکر میکنید توی روشهایی که ما بچه هامون رو به دین دعوت میکنیم چه اشکالاتی هست؟ خودتون به شخصه چه کاری برای اصلاح این اشکالات کردید؟
دو تا اشکال کوچولو فقط در حد خلاصه ( البته خلاصه آخوندی ) اشاره کنم ٰ ولی خیلی مهمه ٰ تو سوره عصر میخونیم که (( قسم به عصر که همه انسانها در گرو خسران و زیان حقیقی هسن ٰ مگر کسانی که 4 خصلت داشته باشن ٰ اول آنها ایمان و یقین هست ٰ یعنی باور ٰ یعنی باور خدا ٰ باور غیب ٰ باور معاد و ..... بعد از این ایمان و باور هست که عمل صالح میاد ٰ یعنی این باور و ایمان حقیقی هست که انسان را به طرف عمل صالح هل میده و حرکت میده ٰ لذا ماها این مطلب مهم را نادیده گرفتیم و سعی میکنیم خودمان فرزندانمان را به طرف عمل صالح هل بدیم ٰ ( چون باور آنها را به خدا و معاد و غیب و ... تقویت نکردیم ) لذا هر وقت ما میگیم حرکت میکنن ولی تا ما ساکت بشیم ٰ اونها هم غافل میشن ٰ ( البته ما وقتی زیاد گفتیم دیگه کم کم رو دور لج میافتند و ... و لذا نتیجه معکوس میشه )
پدر و مادر خوب کسانی هستند که اولا این باور را در وجود فرزندانشان احیا و تقویت کنن ٰ بعد آنها را رها کنن ٰ و ببینند که چه معجزه ای رخ خواهد داد ٰ
دوم : قرآن میگه ( من جاء بالحسنه فله عشر امثالها و ... ) میگه : هر که یک خوبی و حسنه بیاره من ده برابر جایزه میدم و به رویش میارم ٰ اما اگه کسی یه گناه بیاره ٰ فقط به اندازه همون یکی تنبیهش میکنم ...
به نظر من این یک اصل تربیتیه ٰ می خواد به ما بگه اگه فرزندی کار خوب کرد ده بار روی او بیارید تا فرزند احساس کنه نیکوکاره ٰ ولی اگه به اشتباهی کرد فقط یک بار ٰ اما ما چکار میکنیم ؟؟؟
در طول روز دهها عمل زیبای فرزند را از یاد می بریم ٰ اما امان از اون موقعی که بچه حتی سهوا لیوانی را بشکنه ٰ دیگه طوفان تنبیه بلنه میشه و حداقلش دست و پاچلفتی و ..... هزار چیز دیگه بارش میکنیم ٰ
من سعی کردم تو این دو مورد که گفتم : تقریبا باورهای اون رو به خدا بالا ببرم و خدا رو شکر تا حالا که فقط 6 سالش هست خیلی جواب داده ٰ و مورد دوم نیز سعی کردم به خاطر اشتباهاتش تنبیه و یا گوشزد کن بهش ٰ اما خوبی هاش رو زیاد به روش بیارم که بسیار تاثیر گذار بوده ...
:310:
5) مادری رو میشناسم که بچه ای 4 ساله داره. این خانم خیلی خودش رو مقید به دین میدونه و به خاطر همین معتقده که کارتون ها و برنامه های کودکی که حتی از تلویزیون خودمون پخش میشه مناسب تربیت دلخواهش نیست و به بچه ش اجازه دیدن برنامه های کودک رو نمیده. به نظرتون تا چه حد کارش درسته؟
چون درک بچه هنوز پائینه ٰ اگه واقعا کارتون مشکل داشته باشه ٰ به نظر من کار خوبی میکنه ٰ اگه بچه سمی در دست داشته باشه و ندونه که سم هست ٰ مادر باید جلو اون رو بگیره ٰ اما به شرطی که خود مادر هم بدونه که سمه ٰ نه اینکه مادر وسواس باشه ٰ
خیلی جاها سخت گیریه ٰ من پسرم خودم تموم کاتون ها رو میبینه ٰ اما باور کنید وقتی یه آهنگ مشکل داری میذاره فورا صداش رو میبنده ٰ بدون اینکه من بگم ٰ و ...
این باز برمیگره به همون جواب سوال قبل : مادر باید یه محدودیت هایی ایجاد کنه ٰ اما نه سخت گیری ٰ ولی قبل از همه اینها باید اون باوری که ازش صحبت کردیم رو ایجاد کنه ٰ اگه فقط تو زندگیش بخواد محدودیت ایجاد کنه بدون بارور کردن ایمان او ٰ همیشه که کنار او نیست ٰ روزی او پا میگذارد در دنیایی که دیگر مهار او ممکن نخواهد بود ٰ لذا یادمان بماند این ایمان است که انسان را در خلوت و جلوت به عمل صالح نزدیک می کند نه سخت گیری پدرو مادر و نظارت همیشگی آنان و ...
6) شما هم خودتون رو جزء معتادین به ماده ی مخدر جدید "تالار همدردی" میدونید؟ اگه پاسختون مثبته، اولاً شما رو به کمپ ترک اعتیاد تالار دعوت میکنم که یکی از خیرین تالار به صورت رایگان تلاش زیادی کرد تا ما رو ترک بده اما ... :)
دوماً راهی برای ترک خودتون ابداع نکردید؟ کلاً نظرتون چیه در مورد ترک؟
راستش رو بخوهید خیلی خیلی فضای همدردی رو دوست دارم ٰ سال 87 عضو شدم ٰ دو سالی به یه منطقه اعزام شدم که اینترنت نداشت ٰ و اصلا نتونستم بیام ٰ خیلی برام سخت بود ٰ ولی به محض اینکه جابجا شدم ٰ اومدم اینجا ٰ پس معلومه که حسابی معتادم ٰ چون اگه قرار بود ترک کنم ٔ باید تو مدت دو سال جدایی فراموشش میکردم ٰ اما نه ٰ نتونستم ٰ
همدردی رو واقعا دوست دارم ٰ اعضا عزیزش رو هم همینطور ٰ مدیر خوبش رو هم همینطور ٰ
به همین خاطر هرگز به ترکش فکر نمیکنم تا بخوام ترک کنم ٰ البته اگه بخوام ترکش کنم شاید شاید بتونم ٰ ولی هرگز ترک نمیکنم ٰ
نظرم در مورد ترک : خیلی چیزا ترکشون به معنای مرگ است ٰ لذا میگویم ترک یعنی مرگ
7) اگه قرار باشه برای بهتری شخص زندگیتون یه آرزوی دنیوی (بجز سلامتی) و یه آرزوی معنوی بکنید، اون شخص کیه و چه آرزوهایی براش دارید؟
اون پدرم هست ٰ البته مادرم و همسرم در رده های دوم و سوم هسن ٰ برای اون اینجوری دعا میکنم که : خدا او را در دنیا محتاج فرزندانش قرار ندهد و آرزوی معنوی : عاقبت به خیر بشه همین ...
موفق باشید:72:
ممنون از شما که گرممون کردید ٰ همین دما خوبه ٰ یادتون باشه که من یه کم گرمایی ام ... :311: اما این گرما تو این هوای سرد واقعا میچسبه ٰ ( البته اینجایی که ما هسیم خیلی هوا سرده )
-
[quote=کنجکاو]
~~ஜ۩۞۩ஜ.خیلی خوب من اومدم.ஜ۩۞۩ஜ..~~
:104:~~ஜ۩۞۩ஜ.کنجکاو.ஜ۩۞۩ஜ..~~: 104:
چون نباید خارجی نوشت من به فارسی یه ول کام میدم به خودم به صندلی داغ .:72:
به به سلام کنجکاو جون ٰ مگه من مردم که شما بخواهید خودتون به خودتون ول کام بگید ٰ به دنیای صندلی داغ خوش اومدید ٰ ولی رعایت حال ما رو کن ٰ
سوختم من از عطش آبی کجاست .....
خوب .... دوست عزیز چرا ما شما رو نمیشناسیم یه فلسفه بیار ....؟
چون زیرا برای به خاطر اینکه شما اونجائید و من اینجام ٰ و چون من اینجام و شما اونجائید و شما اینجا نیستید و من اونجا نیستیم که همدیگه رو بشناسیم ٰ لذا شما منو نمیشناسید ٰ پس یا شما باید بیائید اینجا یا من بیام اونجا تا هم رو بشناسیم ٰ نظرتون چیه ؟؟؟ حالا من بیام اونجا یا شما میائید اینجا ؟ البته اصفهونیا که نمیذارن بیائید اینجا ( چون خیلی با مهمون میونه خوبی ندارن ٰ مخصوصا تو این عصر یارانه ها ) ٰ پس من بیام اونجا ٰ چطوره ...؟؟؟
زیباترین رنگ جهان .. ؟ محبت متمایل به امنیت
اعتقادات یعنی چی ؟ زیر بنای فکری انسان ٰ هر آنچه که عمل از آن برخیزد ٰ
پروفسور کیه از نظر شما ؟ (( من عرف نفسه فقد عرف ربه )) هر کس که بداند ز کجا آمده و آمدنش بهر چه بود ٰ به کجا می رود آخر ننماید وطنش .......
زیباترین ادم از لحاظ شما به توصیف چهره ؟ چهره ای متبسم ٰ پیشانی ای پر از موج ٰ قدی خمیده ٰ چهره ای نورانی ٰ دستانی پینه بسته ٰ .......
رنگ هایی که در قسمت زیر میزارم به افرادی که بعدش مینویسم ربط بده یعنی برای هر کس یه رنگ بزار .. :82:
قرمز
ابی
بنفش
صورتی
ارغوانی
نیلی
ابی کمرنگ
زرشکی
.................................................. ...........................
دایی : قرمز
رئیس مجلس : آبی کم رنگ
رئیس جمهور : نیلی
خاله : زرشکی
مادر بزرگه پدری و مادری : صورتی
خدا : آبی
ترانه 15 ساله : بنفش
خودت : ارغوانی
خوب این پایین من میخوام یه کاری بکنم یه خلاقیت فردی خودم انجامش دادم تفسیرش کن
""""""""">>""""""""">>>""""""">>>"""""">>>"""">""" >""">"">"> تفسیر این خط
در زندگی فقط نگاهمان به جلو باشد ٰ این رمز موفقیت است ...
ءء<<<«<<<«<«<«<<<<««««<<<<<««««<<<« ««<<<<««<«<«تفسیر این خط
گاهی در زندگی نیاز است برای ساختن آینده ٰ از آیینه جلو ٰ نگاهی به عقب انداخت ٰ و تجربه ها را برداشت و خرج آینده کرد ...
:::::::::::::::ــــــــــــ::::::::::: ::::ـــــــــ:::::::::::ـ::::::::ـــ: ــــــــــــ:::::::::ــــــــ ::::::تفسیر این خط
همیشه به سرعت نمیشه زندگی را به جلو برد ٰ استراحت و تفریح نیاز ضرورت زندگی است ٰ پس عجله نکن ٰ یادت باشه (( رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود ... رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ))
><><><><><><><><><><><>><><><><><><><><><><تفس ر این خط
؟>>>>>>>>><<<<<<<<<<>>>>>>>>><<<>>>><><>>>>>>><ت فسیر این خط
دعوا نمک زندگی است ٰ اما قهر کردن اصلا به صلاح زندگی نیست ٰ مقابل هم قرار بگیریم و مشکلات را حل کنیم ٰ اما در زندگی پشت به یکدیگر نکنیم ٰ
ببین تو یه جمله از لغت شیر .... سه بار استفاده کن هر بار شیر به یه معنا باشه ... جملتم طولانی نشه حداکثر 2 الی 3 سطر ..:199:
دیشب شیر را باز کردم تا شیر بنوشم ٰ شیری به من حمله ور شد ...
آن یکی شیر است اندر بادیه ... وآن یکی شیر است اندر بادیه
آن یکی شیر است کادم می خورد ... وان یکی شیر است کآدم می خورد
================================================== ===========
کلمات زیر رو که میگم با خوندنشون اولین چیزی که به ذهنت میرسه در حد کلمه یا جمله بگو ...
خدا : زیبایی و آرامش ( تنها با یاد خداست که دلها آرام می گیرد ...)
زندگی : خام بودم پخته شدم ٰ مرده بدم زنده شدم ٰ دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم
بچه : لبخند
زن : شمع ٰ سوختن و روشنی دادن
تاهل : مسئولیت عاشقانه
جاده تاریک : نیاز
کلبه با پیر : صفا و مهربانی
کودکی : یادش بخیر
بازیگر : تاثیر گذار
تالار : فقط همدردی :43:
اعتماد به نفس : من هستم
هوش اجتماعی : گلیم خود را از آب کشیدن
سیاست : اعصاب خوردی
محمد ابراهیمی : کم پیدا هست تو تالار ( دوستش داریم ) :163:
دل : حرم الله
کنجکاو : خیلی گیر میده :311: ( مسئول درجه حرارت صندلی داغ )
تالار : فقط همدردی :43:
مدیر : سنگتراشان
فرشته مهریان : واقعا کارشناس
رنگ بنفش تو تالار : دیگه مخم کار نمیکنه ٰ اینو بیخیخ
خانه داری : فاطمه زهرا (س)
تلفن همراه : آفت اجتماعی
ماهواره : لبه پرتگاه
تلاش : یا علی (ع)
خبر بد : زندگی اینه دیگه ٰ
سطل زباله : نظافت
وای فکنم بیچاره غش کرد .......
موردی جا افتاد اضافه کن خودت..:46:
ما بیدی نیسیم با این بادا بلرزیم ٰ البته این باد نبید بلکه طوفان نوح بید ٰ بیاید به دادم برسید سوختم من از عطش آبی کجاست .....
-
سلام
من هم با اجزاه تون چند تا سوال دارم
1- در گذشته بطور معمول دخترها و پسرهای مذهبی با هم ازدواج می کردند اما چند سالی هست که من دیده ام که یه پسر یا دختر مذهبی با کسی ازدواج میکنه که نه در ظاهر(پوشش) و نه در عقاید بهم نمیان...به نظر شما چرا؟
پس تکلیف دختر و پسری که فردی هم کفو خودشون میخوان چی میشه؟
2-شما گفتید مبلغ دینی هستید(موفق باشید انشاء الله) خیلیها یعنی در واقع اکثرا فکر میکنند توی این دوره زمونه دختر و پسری پیدا نمیشن که بتونن زندگی ای مانند زندگی پیامبر(ص) و حضرت خدیجه(س) داشته باشند هم از نظر اختلاف سنی و هم شخص پیشنهاد دهنده، ایا نظر شما هم همینه؟
3-به نظر شما اگر یک دختر ، پسری رو مناسب ازدواج ببینه چون دختره حق نداره این موضوع رو بیان کنه ؟ ایا انگیزه ای اون دختر خانم اصلا مهم نیست که به چه دلایلی غرورش رو زیر پا گذاشته و خودش پیشنهاد ازداوج داده؟(منظورم رو با توجه به سوال قبلی که انگیزه مادی نباشه پاسخ بدید لطفا)
4-برای شخص من خیلی سخته که قبول کنم همسر آینده ام اهل موسیقی باشه ، خیلیها میگن این سختگیری بیش از حده نظر شما چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
وقتی خبر کشته شدن قذافی رو شنیدی چه احساسی داشتی؟
خوشحال شدم و خدا رو شکر کردم
وقتی اون کشته شد یاد این کلام امام حسین افتادم که فرمود : ان الدنیا .... ترجمه : همانا دنیا شیرینی ها و تلخی هاش مانند خواب دیدنی می گذرند ٰ اما بیداری حقیقی در آخرت است و آنچه باقی می ماند از آن تلخی و شیرینی ها ٰ جزا و پاداش آن است ...
به نظرت چرا محاکمه ش نکردن؟
انشاالله صحرای محشر محاکمه خواهد شد ......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
من هم با اجزاه تون چند تا سوال دارم
1- در گذشته بطور معمول دخترها و پسرهای مذهبی با هم ازدواج می کردند اما چند سالی هست که من دیده ام که یه پسر یا دختر مذهبی با کسی ازدواج میکنه که نه در ظاهر(پوشش) و نه در عقاید بهم نمیان...به نظر شما چرا؟
دلائل مختلفی میتونه داشته باشه ٰ یکی اینکه خود افردی که مذهبی هستند بیشتر در ظاهر ادعای مذهبی بودن رو میکنن ٰ اما متاسفانه از مسائل دینی و ... کاملا آگاه نیستند ٰ که البته این تا حدودی مشکل از خودشان هست و اکثرا مسئول کسانی هسن که مسئولیت آگاه کردن مردم را از مسائل دین دارن ٰ فردی که می خواد مذهبی باشه ٰ اول باید آگاه باشه ٰ
ثانیا ٰ در گذشته بیشتر تصمیم گیرنده بزرگتر ها بودن ( هر چند خیلی وقتا بزرگتر ها تصمیمات اشتباهی می گرفتن ٰ اما حداقل از روی احساسات نبود ) اما الان احساسات بیشتر حرف اول را می زنه تا عقل و منطق ... افرادی که می خواهند ازدواج کنند حتی اگر مذهبی باشند ٰ اونها هم دچار احساسی عمل کردن میشن ٰ و لذا قدیم تا حدودی اینگونه نبود ...
ثالثا : جو جامعه متاسفانه جوری شده که همون فرد مذهبی خیلی وقتا به خاطر احساس تحقیر از ناحیه حرف و قضاوت دیگران تن به این ازدواج ها می دهد ٰ حرف دیگران ٰو ...ٰ ( البته این هم ریشه در همون سوال اولتون داره که آگاه نبودن کامل از دستورات شرع مقدس اسلام )
رابعا : بستگی داره مذهبی بودن رو چی معنا کنیم ؟؟؟ خامسا : دلائل دیگه هم میتونه داشته باشه که قطعا داره اما الان دیگه مخم کار نمیکنه :311:
پس تکلیف دختر و پسری که فردی هم کفو خودشون میخوان چی میشه؟
البته اعتقاد من اینه که اگر دختر و پسر مذهبی باشن ( البته مذهبی تو پر نه فقط پوسته مذهبی ) همیشه براشون در این عالم کفوی خداوند قرار داده ٰ این اعتقاد راسخ منه ٰ اما باید زحمت بکشند و پیداش کنند ٰ و خیلی بهش رسیدم که پیدا میشه ٰ نمونه های زیادی هم در مراجعان خودم اتفاق افتاده ...
2-شما گفتید مبلغ دینی هستید(موفق باشید انشاء الله) خیلیها یعنی در واقع اکثرا فکر میکنند توی این دوره زمونه دختر و پسری پیدا نمیشن که بتونن زندگی ای مانند زندگی پیامبر(ص) و حضرت خدیجه(س) داشته باشند هم از نظر اختلاف سنی و هم شخص پیشنهاد دهنده، ایا نظر شما هم همینه؟
ممنون از نظر لطفتون ٰ نخیر من اعتقادم اینه که همیشه و در همه زمانها میشه مثل اونها زندگی کرد ٰ و لذت هم برد از زندگی ٰ آنها الگویی بودند برای تمام زمانها تا قیام قیامت ٰ اما آره با روش زندگی کردن ماها نمیشه اونجور زندگی کرد ...
اگه بخواهیم مثل اونها زندگی کنیم ٰ باید حداقل کمی رنگ آنها را به خود بگیریم که این خیلی خیلی ساده است ٰ فقط کافیه ما اراده کنیم مثل اونها باشیم ٰ بعد لذت زندگی کردن را هم خواهیم چشید .....
3-به نظر شما اگر یک دختر ، پسری رو مناسب ازدواج ببینه چون دختره حق نداره این موضوع رو بیان کنه ؟ ایا انگیزه ای اون دختر خانم اصلا مهم نیست که به چه دلایلی غرورش رو زیر پا گذاشته و خودش پیشنهاد ازداوج داده؟(منظورم رو با توجه به سوال قبلی که انگیزه مادی نباشه پاسخ بدید لطفا)
اولا کی گفته دختر حق نداره ٰ ؟؟؟ کجای اسلام ؟؟؟ آره بهتر اینه که پسر بیاد خواستگاری ٰ اونم به خاطر روانشناسی روحیات دختره ٰ اما اگر دختری ٰ پسری را واقعا کفو خود بداند ٰ و احساسات خیلی دخیل نباشه ٰ اسلام این اجازه را میدهد که دختر یا خانواده دختر پا پیش بگذارند ٰ نمونه های زیادی را هم در تاریخ داریم که اینگونه بوده است ٰ
اما با این که اسلام این حق را داده ٰ ولی باز برای این که دختر آن غرورش نشکنه به هر حال میتونه راه حل ها و چاره ای بیاندیشه که پسر بیاد خواستگاری ٰ نمونه اش یکی از دوستام دخترش خواستار پسری شده بود ٰ لذا من بعد از ایجاد یک ارتباط با پسر ٰ به او پیشنهاد دادم و قبول کرد و ازدواج کردند و ... ( امیدوارم منظور سوالتون رو درست فهمیده باشم و درست جواب داده باشم )
4-برای شخص من خیلی سخته که قبول کنم همسر آینده ام اهل موسیقی باشه ، خیلیها میگن این سختگیری بیش از حده نظر شما چیه؟
[color=#0000CD]به هر حال این برای شما یک معیار است ٰ سخت گیری یا سهل گیری ٰ پیامبر میگه وقت انتخاب حتی از رنگ موی او بپرسید ٰ خوب ممکنه از نظر فردی این سختگیری باشه ٰ اما پیامبر میگه این رنگ مو هم میتونه یه معیار باشه ٰ لذا ممکنه از نظر من سختگیری باشه ٰ اما مهم شمائید ٰ برای شما همین یه ملاک انتخاب میتونه باشه ٰ
البته گاهی فردی که انتخاب میکنیم ٰ اگر از نظر دیگر معیارها در اوج باشد ٰ میشه از بعضی از معیارهای شخصی و غیر مهم چشم پوشی کرد که این مسئله شما هم اینگونه می باشد ...
ولی باز برای شم یک معیار هست و مهم می باشد ...[/:72::72::72:color]
-
RE: ~~ صندلی داغ سری هفتم ~~
سلام.
1) دروغ مصلحتی رو تعریف کنید و بگید که خودتون در چه مواقعی از دروغ (اعم از مصلحتی و غیر مصلحتی) استفاده میکنید؟
2) شما خودتون رو آدم خوبی میدونید؟ چرا بله؟ چرا خیر؟
3) تا به حال شده کسی که بهش مشاوره میدید، بعد از چند جلسه، احساس کنید بهتون وابسته شده؟ این جور مواقع چاره چیه؟ شما چه میکنید؟
4) اگه همین الان از خانمتون بپرسن که 5 تا از اخلاقای بد شما رو بگن، فکر میکنید چیا میگن؟
5) اینجا که کسی شما رو نمیشناسه. فقط بین خودتون و خودتون، یه قضاوت بکنید ببینید دخترتون رو بیشتر دوست دارید یا پسرتون رو؟
6) شما که توی سوال 4 ، این خصوصیات رو نوشتید، پس اونا رو میدونید. پس چرا در صدد رفعش بر نمیاید؟
7) ظاهراً شما شغلتون اینجوریه که یه مدت یه جا ساکن هستید و بعد یه مدت جای دیگه. اینجوری زندگی کردن، برای خانمتون سخت نیست؟ به نظرتون همچین شغلی، باعث نمیشه که خانمتون نتونه به کارایی که مورد علاقه خودش هست برسه؟
مثلاً یه نمونه: شاید ایشون هم میخواستن شاغل بشن. اونوقت برای جابجایی هایی که چند وقت یکبار دارید دچار مشکل میشدن.
اینطوری نیست؟
8) شما چه سرگرمی هایی دارید؟ فیلم؟ موسیقی؟ پارک؟ یا کلاً وقت آزاد ندارید؟
9) یه کمی از سختی های شغلتون برامون بگید.
10) به نظر شما بیشتر باید از خدا ترسید یا عاشق خدا بود؟
11) دیگه فعلاً بسه :D
-
سلام اقای مهاجر بینشان عزیز سو ا ل از شما
1ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
2ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
3ـ چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود
4ـ کدام خیا بان تهران دوست دارید
5ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
6ـ یک جمله درباره دختر مهربون بگوید
7ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
8ـ مهمترین هدف زندگی ات چیست
9ـ با لوله کتاب زرشک یک جمله بسا ز
10ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
11ـ ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید
12ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
13ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
14ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
15ـ منطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کن
16ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
17ـ موفقیت به نظر شما به چه معناست
18ـچجوری میتونید شادتر زندگی کنید
19ـ بچه که بودید دوست داشتید چکاره بشید چرا
20ـ اولین بار که به مسا له ازدواج فکر کردید چند سا له بودید
21ـ یکی از بهترین پست هایی که توی تالار دیدید رو لطف کنید بهمون لینک بدهید
22ـ یه خصوصیت خوب ویه خصوصیت بد خودتون رو بگید برامون
23ـ یکی از قشنگ ترین و بهترین کتابی که خوندندید رو بهمون بگوید
24ـ کدوم انجمن توی تا لار دوست دارید
25ـ چه غذایی دوست دارید
26ـ چه غذایی خوب درست می کنید
27ـ جوانی تعریف کنید
28ـ طرفدار پرسیولیس هستی یا استقلا لی
29ـ چه ماشینی دوست دارید
30ـ یک ضرب المثل بگوید
31ـ احسا سا تنون رو چگونه مدیریت می کنید
32ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
سلام.
سلام به دختر مهربون و تشکر از سوالای زیباشون :72:
1) دروغ مصلحتی رو تعریف کنید و بگید که خودتون در چه مواقعی از دروغ (اعم از مصلحتی و غیر مصلحتی) استفاده میکنید؟
دروغی که برای جلوگیری از یه ضرر قابل توجه و یا جلوگیری از یه مفسده و یا جلب یه منفعت قابل توجه ( البته منفعتی که مخالفت الهی درش نباشه و بودن آن بر طبق رضایت الهی باشه ) ( مثل صلح بین یک زن و شوهر و ... ) گفته بشه ٰ به نظر من دروغ مصلحتیه ٰ
من معمولا از دروغ مصلحتی هم تا بشه کمتر استفاده میکنم ٰ ولی در موارد فوق که اشاره کردم ٰ استفاده می کنم ٰ از دروغ غیر مصلحتی هم سعی ام بر اینه که تا بتونم استاده نمی کنم ٰ من نمیتونم قطعا بگم استفاده نمی کنم ٰ ولی سعی خودم را کرده ام ...
2) شما خودتون رو آدم خوبی میدونید؟ چرا بله؟ چرا خیر؟
بستگی داره آدم خوب را چه جور معنی کنیم و چه معیاری قرار دهیم ٰ سعی ام بر این بوده که خوب باشم ٰ اگر معیار خوب بودن را سه شاخص قرار بدهیم 1 . ارتباط با خدا 2 . ارتباط با خود 3 . ارتباط با مردم و اطرافیان ٰ که سه معیار مهم است برای تشخیص یک انسان خوب و موفق
ٰ
در مورد اول بگم اصلا بنده خوبی نبوده ام و نتونستم ارتباط خوبی با خدای خودم دشته باشم ( متاسفانه ) که همیشه بر این مساله افسوس میخورم ٰ و این از دوستان می خوام واقعا برام و برای همه دعا کنن تا بتونیم بنده خوبی برای خدای خودمون باشیم ٰ این بزرگترنی آرزوی منه ...:323:
در مورد دوم بگم که فکر کنم با خودمم ارتباط مناسبی نداشته ام ٰ چون هنوز اونجور که شایسته و بایسته هست خودم رو خوب نشناخته ام ٰ نقاط قوت و ضعفم را ٰ توانائی هایم را ٰ مقام خودم در بین مخلوقات را ٰ خلیفة اللهی ام را ٰ قدرت ضمیر ناخوا آگاهم را ٰ تاثرگذاریم در عالم خلقت را و ...............
در مورد سوم : که ارتباط با دیگران بوده است رو من نمیتونم بگم و اگه بگم در این مورد آدم خوبی بودم یا نه ٰ تقریبا دخالت در کار دیگران کرده ام ٰ چون باید اطرافیانم نظر بدهند ٰ
اما فقط همین رو بگم تر طول ده سالی که در این شغل مقدس ایفای وظیفه کرده ام ٰ در استانهای کرمان ٰ فارس و اصفهان ٰ ( البته هر دفعه به مدت 3 سال ) وقت خداحافظی ( البته خدا میدونه دوست ندارم اینگونه بگم ولی میگم ) فقط اینو میگم که انگار مردم عزادار شدند از رفتن من ٰ
من مردم عزیز ایران رو واقعا از صمیم قلبم دوست دارم ٰ بلکه بالاتر : می پرستمشون . عقیده ام اینه که تو دنیا ٰ تک هستند ٰ به همین خاطر هر جا رفته ام ٰ فقط خودم رو خاک پای اونا قرار دادم ٰ همه چیزم رو ٰ زندگی ام رو ٰ جوونی ام رو و ... وقف اونا کرده ام ٰ یادم میاد هشت ماه پیش که می خواستم از یه منطقه جا بجا شم ٰ من خودم از گریه بچه ها ٰ مردم ... نتونستم جلوی گریه ام رو بگیرم ... هنوز هم از این همه ابراز محبت مردم گریه می کنم ٰ
من خودم رو قابل اینهمه محبت اونا هرگز ندونسته ام ٰ اما اونها نه خوب ٰ بلکه عالی هستند ٰ لذا اونا باید بگن من خوبم یا بد .... ولی من میگم : من نتونسته ام در مقابل خوبی های آنها کاری کنم ...
3) تا به حال شده کسی که بهش مشاوره میدید، بعد از چند جلسه، احساس کنید بهتون وابسته شده؟ این جور مواقع چاره چیه؟ شما چه میکنید؟
آره ٰ یه مورد همن چند وقت پیش ٰ دختر خواهر خانمم تو مساله ازدواج مشکلی داشتند ٰ با خودش و نامزدش ( البته جدا جدا ) جلساتی داشتم ٰ خیلی هم خوب داشتیم پیش می رفتیم ٰ اما کم کم احساس کردم خیلی داریم خودمونی میشیم و از احساس گذشته ٰ خیلی خودمونی شده بودیم ٰ ( البته اینم به خاطر این بود که اقوام بودیم و ناخود آگاه این میشد و نمیشد کاریش کرد ) دیگه دیدم اون به خاطر نزدیکی زیاد از حد ٰ حرفای منو جدی نمیگیره ٰ که اینجا مجبور شدم ارجاعش بدم جای دیگه .....
4) اگه همین الان از خانمتون بپرسن که 5 تا از اخلاقای بد شما رو بگن، فکر میکنید چیا میگن؟
1 . بی نظمی ( هر روز سرش دعوا داریم ٰ اتفاقا کتکم خوردم در این مورد :311:)
2 . سهل انگاری تو بعضی از امور
3 . پر حوصله ( البته از نوع زیاد از حدی )
4 . دیگه نمیدونم چی بگم ......
5) اینجا که کسی شما رو نمیشناسه. فقط بین خودتون و خودتون، یه قضاوت بکنید ببینید دخترتون رو بیشتر دوست دارید یا پسرتون رو؟
هر دوتاشون رو دوست که نه عاشقشونم ٰ واقعا فرزند تو این دنیا یکی از زیباترین نعمات است ٰ واقعا کنار اونا بودن بهم خوش میگذره ٰ با اونا بودن رو با هیچ لذتی عوض نمیکنم ...
اما قبلا من از دختر خیلی بیشتر خوشم میومد ٰ از خدا هم دختر بیشتر خواسته ام ٰ به همین خاطر شاید چند درصدی بیشتر دختر را دوست داشته باشم ٰ اما در عمل هیچ فرقی نمیذارم ( البته طبق دستور شرع مقدس ٰ گاهی وقتا دختر را مقدم میدارم نه سلیقه ای )
6) شما که توی سوال 4 ، این خصوصیات رو نوشتید، پس اونا رو میدونید. پس چرا در صدد رفعش بر نمیاید؟
نمیدونم چی بگم ٰ خیلی کم کاری کرده ام و تو خوب شدن هم سهل انگارم ٰ ولی سعی ام این بوده تا حدودی بهتر بشم ٰ
7) ظاهراً شما شغلتون اینجوریه که یه مدت یه جا ساکن هستید و بعد یه مدت جای دیگه. اینجوری زندگی کردن، برای خانمتون سخت نیست؟ به نظرتون همچین شغلی، باعث نمیشه که خانمتون نتونه به کارایی که مورد علاقه خودش هست برسه؟
مثلاً یه نمونه: شاید ایشون هم میخواستن شاغل بشن. اونوقت برای جابجایی هایی که چند وقت یکبار دارید دچار مشکل میشدن.
اینطوری نیست؟
آره ٰ واقعا همین که گفتید هست ٰ به همین خاطر گفتم که واقعا مدیون ایشون هسم ٰ ایشون واقعا به معنای حقیقی ایثار کرده اند و میکنند ٰ البته من همون روز اول شرایطم را کاملا بهشون گفتم ٰ و اون با آغوشی باز استقبال کردند ٰ همه سختی ها را با جون و دل قبول کردند ٰ واقعا اگه من جای ایشون بودم نمیتونستم صبر کنم ٰ
البته خدا رو شکر اون تو شغل من بسیار تاثیر گذار بوده و هست ٰ و واقعا یه کمک بزرگ برای منه ٰ تو روابط عمومی اش خیلی موفق بوده و هر جا رفتیم با آموزشهایی که خودم براش گذاشتم تونسته کلاسهای موفق و برنامه های عالی برگزار کنه ٰ
واقعا می تونم بگم : اون یه همراه کامل و تمام عیاره برای منه ٰ واقعا دلش با منه ٰ دیگه نمیدونم چی بگم ٰ ولی فقط می تونم بگم : اون برای من یه زن نمونه هست : به همین خاطر کلمه کنجکاو عزیز رو که گفته بود ( زن ) تعبیر کردم به شمع : :43:
هرگز یادم نیست که از اوضاع پیش من گله کرده باشه ٰ با اینکه خیلی بهش سخت میگذره ٰ 11 سال از پدر و مادر و اقوام و ... دور بوده ٰ اما خدا شاهد است هرگز از شرائط گله نکرده ٰ همین هشت ماه پیش هم جابجائی داشتیم واقعا به اون خیلی سخت گذشت مخصوصا با یه بچه که شیر میخورد ولی اصلا گله نکرد ...
8) شما چه سرگرمی هایی دارید؟ فیلم؟ موسیقی؟ پارک؟ یا کلاً وقت آزاد ندارید؟
وقت آزاد دارم ٰ و عقیده ام اینه که یه مرد باید برا خانواده اش وقت آزاد داشته باشه ٰ
اما سرگرمی های من : کونگ فو ٰ خیلی دوست دارم و ٰ فوتبال زیاد میکنم ٰ کوهنوردی میرم ٰ فیلم خیلی نمیبینم ٰ شاید بگم تو چند ماه اخیر فقط 10 قسمت از مجموعه ستایش رو دیدم ٰ اونم قسمتای آخر رو ...
موسیقی بی کلام ٰ و سنتی ( بسطامی رو واقعا دوست دارم ٰ شجریان رو هم همینطور )
طبیعت گردی اونم طبیعت دست نخورده رو بسیار زیاد دوست دارم ٰ و شاید اکثر جمعه ها به این جاها سفر میکنم ...
9) یه کمی از سختی های شغلتون برامون بگید.
از سختی های شغلم اگه بخوام بگم خیلی تا دلت بخواد ٰ اما چون عاشق کارم هسم و عاشقشم حقیقتا ٰ هرگز سختی نمی بینم ... فقط آرزوم اینه که یه هزارم این تحمل سختی ها رو ازم بپذیره ٰ
واقعا نیتم برای خدا بوده ٰ شاید باور نکنید خیلی شبها نیتم تو کارام رو مرور میکنم ٰ اگه واقعا برای او نبوده فورا توبه میکنم ٰ میترسم از روزی که او بگه هیچ کدوم از اعمالت پذیرفته نیست و وای به حال من در آن روز .... ( و فقط این نیتم بوده که کارم را برایم بسیار آسان کرده )
10) به نظر شما بیشتر باید از خدا ترسید یا عاشق خدا بود؟
خوف هم نیاز است اما اگر انسان عاشق او شد دیگر نیازی به خوف نخواهد بود ٰ خوشا به حال کسی که عاشق او بشه ٰ
بزرگترین لذت عالم همینه ٰ اگر یک ذره وجود انسان به این لذت الهی اغشته شد ٰ او را بس است ...
آنکس که تو را شناخت جان را چه کند ......... فرزند و عیال و خانمان را چه کند
دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی ................. دیوانه تو هر دو جهان را چه کند ؟؟؟
به امید آنکه خداوند عالمیان ٰ فقط ذره ای کوچک و ناچیز از این لذت تمام نشدنی عالم به همه ما بچشاند :321:
11) دیگه فعلاً بسه :D
پ ن پ کمه ؟ می خوای یه سی چل تا سوال دیگه بپرس ادامه بده ٰ :311:
بابا حرارت بدنم رفت رو 41 .......:316:
ممنونم دختر مهربون ٰ واقعا گرممون کردی . داشتم کم کم یخ می زدم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام اقای مهاجر بینشان عزیز سو ا ل از شما ٰ سلام به محمد ابراهیمی عزیز ٰ ممنون از اظهار لطفتون
1ـ چه رشته ورزشی دوست دارید : کونگ فو ٰ فوتبال هم میکنم ولی کونگ فو رو خیلی دوست دارم
2ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید : مرحوم بسطامی ٰ شجریان ٰ اصفهانی
3ـ چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود : پ ن پ ٰ و از همه خنده دار تر برام اون جمله بود که : طرف میره خانه سالمندان ٰ برا عیادت مسئول اونجا میگه اومدی برا عیادت ٰ میگه پ ن پ اومدم یه پیرمرد ببیم خونه بزرگ کنم ٰ باور کنید تا چند روز میخندیدم ٰ :311::311:
4ـ کدام خیا بان تهران دوست دارید : نواب صفوی
5ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است : همه تلاش منه در همین راستا هست ٰ حالا چقدر موفق شدم ٰ بماند ...
6ـ یک جمله درباره دختر مهربون بگوید : واقعا مهربونن ٰ همین طور دلسوز ٰ برا تالار یه سرمایه بزرگ هسن ٰ البته همه دوستان اینگونه هسن ٰ ولی من رفتار ایشون برام خیلی زیبا بودن ...
7ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد : نمیدونم ٰ همین طور نیت کردم آخرین نفر صفحه اول ارسالهای امروز رو بگم ٰ لیلا موفق بودند ٰ اما هر که دختر مهربون بگن ...
8ـ مهمترین هدف زندگی ات چیست : یک نماز با حضور قلب فقط برای او ...
9ـ با لوله کتاب زرشک یک جمله بسا ز : در کتابی خواندم که در لوله هم میشه زرشک را پرورش داد :199::18:
10ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین : (( من مانده ام تنهای تنها ... من مانده ام تنها میان سیل غمها ... تو قضیه زلزله بم ٰ خدا رحمت کنه مرحوم بسطامی رو )
11ـ ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید : ماشین بخرم ٰ خودم برم خرید برا خودم ٰ یه روز بیام تهرون ٰ و.....
12ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی : چند دقیقه ای خودم رو فراموش کنم و به فکر دیگران باشم
13ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی : کلاس چهارم ٰ از معلمم ٰ یه دفتر و یه مداد ٰ خیلی برام شیرین بود ٰ جریانی داشت .........
14ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری : آره ٰ فکر کردن برای رفع مشکلات دیگران ٰ این یک عبادت بزرگ است ... البته منفی هم بوده که معتاد شدیم و خودمون خبر نداریم :43:
15ـ منطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کن : همه تقریبا خوب بودن ٰ من خیلی وقت نمی کنم همه تایپیک ها رو بخونم ٰ ولی از ارسال های baby عزیز و همچنین فرشته مهربان خوشم اومده ٰ ... بازم میگم همه خوبن
16ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست : در سه سالگی برام اتفاق افتاده که هنوز در ذهنم هست ٰ یادم میاد رفته بودیم مشهد ٰ تو اتوبوس که نشستیم ٰ یه پیره زن که گدائی میکرد بالا اومد و دست جلوی همه مسافرا می گرفت و میگفت : بده بده بده .. هر کس چیزی بهش نمداد شروع می کرد فحش دادن ٰ
اون پیره زن که رفت ٰ منم یاد گرفتم ٰ و از اول اتوبوس گرفتم و میگفتم بده بده بده و ... چون هیچ کسی چیزی نمیداد شروع کردم به همه دسته جمعی فحش دادن:311: ٰ اونم فحش های داغ و به روز ... اونوقت بود که کتک مفصلی خوردم ٰ همیشه جلوی چشممه ٰ
17ـ موفقیت به نظر شما به چه معناست : رضایت قلبی فرد از عملکرد خود
18ـچجوری میتونید شادتر زندگی کنید : برای خودمون زندگی کنیم نه برای مردم
19ـ بچه که بودید دوست داشتید چکاره بشید چرا : یادم نمیاد ٰ فکر کنم می خواستم پلیس بشم ...
20ـ اولین بار که به مسا له ازدواج فکر کردید چند سا له بودید 18 ساله
21ـ یکی از بهترین پست هایی که توی تالار دیدید رو لطف کنید بهمون لینک بدهید : نیازی به لینک نیست ٰ قطعا همه خوندینش ٰ آفت های مشاوره مدیر دلسوز و عزیزمون
22ـ یه خصوصیت خوب ویه خصوصیت بد خودتون رو بگید برامون : خصوصت بد : خیلی سهل انگارم تو بعضی از امور ٰ خوصوصیت خوب : خیلی خوش اخلاقم
23ـ یکی از قشنگ ترین و بهترین کتابی که خوندندید رو بهمون بگوید : خیلی خیلی کتاب خوندم ٰ اما هیچ کتابی برام زیباتر و آرامش بخش تر و ... از نهج البلاغه نبوده و واقعا میگم اگه این کتاب رو نداشتم تا حالا تو ندگی خیلی در جا زده بودم ...
24ـ کدوم انجمن توی تا لار دوست دارید : خاطرات قشنگ من و همسرم
25ـ چه غذایی دوست دارید : خوروش بادمجان
26ـ چه غذایی خوب درست می کنید : تخم مرغ آب پز :311:
27ـ جوانی تعریف کنید : عالیترین منازل زندگی ٰ و مرحله قوت و نیرومندی که از دو طرف محفوف به دو ضعف و ناتوانیست ٰ یکی کودکی و دیگری پیری
28ـ طرفدار پرسیولیس هستی یا استقلا لی : پرسپولیس ( بین خودمون باشه ها ٰ به کسی نگی آبروم میره با این باخت هاش)
29ـ چه ماشینی دوست دارید : ماشینی که منو به مقصد برسونه ....
30ـ یک ضرب المثل بگوید : از کوزه همان برون تراود که در اوست ...
31ـ احسا سا تنون رو چگونه مدیریت می کنید : آنها را به عقل عرضه می کنم ...
32ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه : عزیزم مواظب خودت باش ...
ممنون ٰ زیباترین لحظات را برای شما و همه دوستای همدردیم ( مدیر عزیز ٰ محمد ابراهیمی ٰ حامد ٰ کیوان ٰ موعود ٰ لرد حامد ٰ فرشته مهربان ٰ baby ٰ فرهنگ ٰ دختر مهربون ٰ کنجکاو و .................................................. .................................................. .............................................. همه عزیزان آرزو میکنم
-
سلام اقای مهاجربینشان
حضور دوبارتونو در تالار گرامی میداریم:72:
جهت جلوگیری از یخبندان صندلی :)،ازتون چند تا سوال دارم:
[color=#000000]1.نظرتون در مورد این شعر چیه؟
آرام نشسته با ادب مي خواند
طبق ادبيات عرب مي خواند
حاجي كه قضا شده نماز صبحش
هر روز خدا نماز شب مي خواند
2.تحصیلاتتون فقط حوزویه؟
3.اگه فیلم مارمولکو دیدین،از فیلمه خندتون گرفت یا حرصتون؟
4.یه حرفی که از مردم در مورد روحانیون الان زیاد میشنویم،اینه که اونایی که تو درس ضعیفن،میرن اخوند میشن،استثنائاتو کاری نداریم،بنظرت اکثریت واقعا اینجوری نیست؟حالا چی شد که خودتون اخوند شدین؟
5.اخرین باری که از فرط خنده اشک تو چشات جمع شد کی بود؟حالا اخرین باری که از ناراحتی اشک ریختی کی بود؟حالا همه اینا بخاطر چی بود؟
6.یه سیاستمدار خارجی و روحانی که مورد علاقته، بگو.
7.یه کتاب خیلی خوب بهم معرفی کن،که حالی به حالیم کنه،جز قران؟
8.بنظرت چرا خانواده های مذهبی با بازیگری یا یادگرفتن موسیقی برای دخترشون موافق نیستن و دید بدی دارن؟دید شما چیه؟مگه ادم نمیتونه تو محیط ناسالم،سالم بمونه،پس نگرانی از چیه؟
9.شده بخواهی جایی بری دوست نداشته باشی لباس روحانیتو بپوشی؟
یا مثل بچه ی ِ طلبه تو فیلم طلا و مس که وقتی پدرش با لباس روحانیت بچشو مدرسه میبرد،نزدیکای مدرسه بهش میگفت تو دیگه نیا و خودش سریع میدوید و میرفت ولی
وقتی پدره لباس شخصی میپوشید مشکلی نداشت تا دم در مدرسه باهاش میرفت،از اطرافیانتون کسی چنین برخوردی با شما کرده؟
10.روز معلم ها برا معلمت کادو میگرفتی؟چی؟
11.الف) اقا من چیکار کنم که از نمازم لذت ببرم،چیکار کنم که هرچی که گم کردم سر نماز پیدا نکنم،اخه سر نماز فکرم همه جا میره جز خود نماز؟ب)اصلا با این توصیفاتی که گفتم نماز من ارزشی داره؟
12.اگه قرار باشه یکی از اعضای بدنتو بزور ولی بانتخاب خودت قطع کنند کدومو انتخاب میکنی:دست،پا،گوش،چشم
13.به بچه های سومالی کمک کردی؟راستشو بگوها؟:305:
14.فک کن داری با هواپیما مسافرتیو میری که سالها انتظارشو داشتی،یدفعه خلبان میگه اشهدتونو بخونین هواپیما نقص فنی پیدا کرده یا ازون سمتی که شما نشستی شروع به اتیش گرفتن کرده :D،اولین چیزی که بهش فکر میکنی چیه؟راستی کجا میخاستی بری؟
15.بنظرت یه جوون سیگاری ادم خوب و مذهبی ای نمیتونه باشه؟
16.پیش غریبه ها(بیشتر منظورم رجال)اسم خانومتو صدا میزنی یا میگی حاج خانوم یا بقول شریفی نیای اخراجی ها میگی منزل:311:یا...؟
17.بنظرت درسته که زن و شوهر جلوی بچه ها همو بغل کنن یا همو ببوسن،کلا عشقبازی کنن؟
وای مثل اینکه سوالا خیلی زیاد شد،دیدم قبلیا رو سریع جواب دادی به ذوق اومدم،هی همینجوری پرسیدم.
ممنون از پاسخگوییتون.
-
سلام به آقای مهاجر بینشان
صندلی چطوره؟خوش میگذره؟
خلاقیت های کنجکاو رو خیلی عالی جواب داده بودید.جوابهاتون برگرفته ازمنبعی بود یا ازخودتون؟
فرق کشف واختراع چیه؟
نظرتون درمورد سال2012 چیه؟
همدردی الان چه فرقی باهمدردی 87 داره؟
:311:به چی داره می خنده؟
ازاینکه نفراول سری هفتم صندلی داغ بودید،چه حسی دارید؟
ممنون ازپاسخهاتون
-
[/quote]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
سلام اقای مهاجربینشان
حضور دوبارتونو در تالار گرامی میداریم:72:
همچنین سلام به شما دوست عزیز و همدردم و ممنون از توجه تون ...
جهت جلوگیری از یخبندان صندلی :)،ازتون چند تا سوال دارم:
[color=#000000]1.نظرتون در مورد این شعر چیه؟
آرام نشسته با ادب مي خواند
طبق ادبيات عرب مي خواند
حاجي كه قضا شده نماز صبحش
هر روز خدا نماز شب مي خواند
شعر قشنگی بیان کردید ... اما در این شعر بحث خیلی زیاد هست ٰ یکی بحث ادب ٰ دوم بحث عربی خواندن ٰ سوم : بحث قضا شدن نماز صبح و قیام شب ٰ چهارم : بحث غرض گوینده شعر و ... شعر خیلی گمراه کننده است برای کسی که با اصول آشنا نباشند ٰ میترسم بحث در این مورد طولانی بشه ٰ اما حاضرم کاملا در موردش به بحث بنشینم اما در این جا ( صندلی داغ ) نمی تونم ٰ
2.تحصیلاتتون فقط حوزویه؟ غیر از تحصیلات حوزوی ٰ تحصیلات دیگر هم دارم ٰ ( مصلحت نمیدانم بگویم )
3.اگه فیلم مارمولکو دیدین،از فیلمه خندتون گرفت یا حرصتون؟ خیلی خندیدم ٰ واقعا قشنگ بود ٰ انصافا یکی از فیلم های روز بود ٰ البته بر خلاف خیلی ها ٰ نظر من اینه که هیچ توهینی به روحانی نبود . در کل زیبا بود ٰمن خودم چندین بار دیدمش ...
4.یه حرفی که از مردم در مورد روحانیون الان زیاد میشنویم،اینه که اونایی که تو درس ضعیفن،میرن اخوند میشن،استثنائاتو کاری نداریم،بنظرت اکثریت واقعا اینجوری نیست؟حالا چی شد که خودتون اخوند شدین ؟
منم قبل از آمدن حوزه همین نظر رو داشتم ٰ اما بعد از ورود و آشنا شدن با خیلی از حوزه های علمیه ٰ نظرم از استثنائات عوض شد ٰ کافیه به چند تا حوزه مانند حوزه معصومیه قم و ...سر بزنید ٰ شما هم نظرتون حتما عوض میشه ٰ و در عوض ٰ استثنائات را در ورودی های که درسشان ضعیف هست جاری میکنید ...
البته این نکته رو هم بگم این مورد ٰ اختصاص به حوزه نداره ٰ در هر شغلی که نگاه کنید این مسئله جاریست ٰاما این در حوزه زیاد به چشم میخوره ٰ همین طور که تو پیاده رو اگه هزار نفر باشن نمیبینیشون ٰ اما اگه یه آخوند راه بره همه میبینندش !!! و یه نکته دیگه این که : حدود بیست سی سالی پیش چون روحانی بسیار کم بود نسبت به جمعیت کشور ٰ یه خورده از محدودیت های ورودی به حوزه برداشته شد و طبیعی است که هر شغلی اینگونه باشه ٰ افراد در قشرهای مختلف هجوم می آورند ٰ و در آن زمان تا حدودی افرادی به حوزه وارد شدند که از لحاظ درس و مدرک و ... ضعیف بودند و برخی ها هم در حد بسیار ضعیف ٰ که البته حوزه از حضور و ورود این قشر آسیب زیادی دید ٰ اما الان ورودی ها بسیار سخت شده و در چند سال اخیر امتحاناتی در حد کنکور برای پذیرفتن طلبه برگزار میشه ٰ که همین امسال فقط حدود یک پنجم از داوطلب ها موفق به ورود به حوزه شدند ...
5.اخرین باری که از فرط خنده اشک تو چشات جمع شد کی بود؟حالا اخرین باری که از ناراحتی اشک ریختی کی بود؟حالا همه اینا بخاطر چی بود؟
آخرین بار که خیلی خندیدم همین امروز بود ٰ که واقعا اشک تو چشمام جمع شد ٰ یکی از دوستام یه جک دسته اول و 2012 برام گفت ٰ خیلی خندیدم ... شاید از شبهای قدر به بعد از ته دل گریه نکردم ...
6.یه سیاستمدار خارجی و روحانی که مورد علاقته، بگو. : ماهاتا گاندی ٰ شهید مطهری
7.یه کتاب خیلی خوب بهم معرفی کن،که حالی به حالیم کنه،جز قران؟ من در این عالم کتابی زیباتر از نهج البلاغه ندیدم ٰ صدها بار منو حالی به حالی کرده ٰ ( یه موقع کرمان که بودم زرند ٰ احساس غربتی بهم دست داد که داشتم خفه میشدم ٰ واقعا هیچ چیز منو نمیتونست آرام کنه ٰ داشتم میمردم ٰ نهج البلاغه منو نجات داد ٰ اول به خانمم گفتم برام بخونه ٰ حدود سی صفحه خوند و بعد خودم گرفتمش و ادامه دادم ٰ باور کنید چنان آرامشی و لذتی بهم دست داد که تا اونوقت هیچ جا نیافته بودم ٰ ) از اون موقع به بعد فقط آرامش روحی و روانی خودم رو فقط در اون جستجو کردم ٰ
( به تمام دوستام هم سفارش میکنم از اون هرگز جدا نشن )
8.بنظرت چرا خانواده های مذهبی با بازیگری یا یادگرفتن موسیقی برای دخترشون موافق نیستن و دید بدی دارن؟دید شما چیه؟مگه ادم نمیتونه تو محیط ناسالم،سالم بمونه،پس نگرانی از چیه؟
بازیگری ٰ شغل مقدسی است و من خودم خیلی بهش علاقه دارم ٰ موسیقی نیز همین گونه است ٰ من بر خلاف دید خیلی ها ٰ موسیقی گوش میدم ٰ اما در جامعه ما و در خانواده مذهبی تا دیدشان در مورد موسیقی فقط ترانه باشه ( ترانه اصطلاحی نه لغت ) و تا وقتی ذهنشان در مورد بازیگر ٰ چند تا دختر جلف و بی حیا که تو سینمای ایران بازی می کنند و همه چیز را به افتضاح کشوندن ٰ باشه ٰ مسلما مانع میشن ٰ ( البته تو جامعه ما هم تا اسم بازیگر میاد ٰ فورا همین ها به ذهن متبادر میشه )
اما اگر در جامعه ما این ذهنیت کلی عوض بشه که بازیگری فقط خلاصه در اینها نمیشه و موسیقی هم خلاصه در آواز خوندن و فساد و ... نیست ٰ جا بیافته که بازیگری امر مقدسی است که البته از یکی از راههای تبلیغ دین مقدس هم میتونه باشه و ... قطعا دیدشان عوض خواهد شد ... ( البته تا حدودی هم سختگیری میشه ٰ اما خیلی وقتها حق دارند ٰ چون جامعه ما متاسفانه از بازیگر همین انتظار را دارد و از موسیقی هم ٰ باید این ذهنیت عوض بشه و در عمل نیز هویدا گردد )
9.شده بخواهی جایی بری دوست نداشته باشی لباس روحانیتو بپوشی؟
آره بعضی وقتها شده ٰ ( البته لباس روحانیت رو بسیار بسیار دوست دارم ٰ ازش هم لذت می برم ٰ افتخار هم بهش می کنم ٰ اما طبیعی است ٰ تو خیلی از کارها محدودیت هایی ایجاد میشه که خوب با لباس نمیشه رفت ) من پارک ٰ کوهنوردی ٰ عروسی ٰ خرید مخصوصا و ... با لباس شخصی میرم ...
یا مثل بچه ی ِ طلبه تو فیلم طلا و مس که وقتی پدرش با لباس روحانیت بچشو مدرسه میبرد،نزدیکای مدرسه بهش میگفت تو دیگه نیا و خودش سریع میدوید و میرفت ولی
وقتی پدره لباس شخصی میپوشید مشکلی نداشت تا دم در مدرسه باهاش میرفت،از اطرافیانتون کسی چنین برخوردی با شما کرده؟
نخیر ٰ من خدا رو شکر تا حالا از کسی اینجوری نشنیده ام ٰ الحمدلله تو مدرسه فرزندم هر روز میگه با لباس بیا مدرسه و ...... من عقیده ام اینه که مردم رو دوست داشته باشی ٰ مردمم تو رو دوست دارن ٰ تو هر لباسی باشی ٰ حالا لباس روحانی یا پلیس یا رفتگر شهرداری ٰ و ... طبیعی هم هست تو هر لباسی باشی متلکهایی رو هم باید بشنوی ٰ پلیس میشنوه ٰ رفتگره می شنوه ٰ منم میشنوم ٰ اما من خیلی کم شنیدم ٰ اوجش هم تو همون دوره فیلم مارمولک بود ٰ که اتفاقا بهترین لحظه برای نزدیکی به جوونا بود و من از اون متلک ها به عنوان متلک های مقدس یاد میکردم ٰ چون قبلش اصلا جوون با روحانی رابطه برقرار نمی کرد ٰ ولی خود اون متلک یک رابطه بود و موجب میشد این رابطه ادامه پیدا کنه و با هم دوست بشیم ٰ در این مورد خاطرات زیبا و زیادی دارم که وقت گفتن نیست ٰ من مردم رو دوست دارم ٰ حتی متلک هاشون رو ٰ چون همشون رو به خاطر خدا دوست دارم ٰ متلک هاشون هم برام شیرین میشه ٰ
خدایا شکرت
10.روز معلم ها برا معلمت کادو میگرفتی؟چی؟
آره ٰاگثر مواقع براشون گل و کارت تبریک میگرفتم ٰ هنوزم میگیرم ...
11.الف) اقا من چیکار کنم که از نمازم لذت ببرم،چیکار کنم که هرچی که گم کردم سر نماز پیدا نکنم،اخه سر نماز فکرم همه جا میره جز خود نماز؟ب)اصلا با این توصیفاتی که گفتم نماز من ارزشی داره؟
نماز حتی یک رکعتش رو هم بخونی ارزش داره ٰ اونم ارزشی که هرگز ما نمیتونیم بشماریم ٰ حتی اگر از اول تا آخر حواست نباشه ٰ تو این تایپیک فکر کنم بشه توضیح بدم ٰ اما چکار کنیم که از نماز و عبادت لذت ببریمٰ اینجا نمی گم ٰ میترسم طولانی بشه ٰ اما اگه عزیزان و مدیران تالار اجازه بدن موضوعاتی از این قبیل باز کنن ٰ و حتی یه انجمن ضمیمه تو تالار باز کنن ٰ حاضرم کاملا وقت بذارم برای ارائه مطالب به روز و زیبادر مورد این موضوعات ٰ واقعا سایت به این زیبایی یه انجمن در این مورد جاش خالیه ٰ ( البته عذر میخوام از عزیزان که فضولی کردم ٰ فقط نظر منه ٰ هم قابل رد و هم قابل قبول میتونه باشه ٰ اینم میگم تا حدی کار کردم تو این زمینه که بتونم در هر زمینه ای از مسائل دینی جوابگو باشم )
12.اگه قرار باشه یکی از اعضای بدنتو بزور ولی بانتخاب خودت قطع کنند کدومو انتخاب میکنی:دست،پا،گوش،چشم
( خدا اونروز رو برا کسی نیاره ٰ فکر کنم پا رو انتخاب کنم ) ( چون اگه نبینم دیگه نمیتونم بیام همدردی ٰ و اگه دست نداشته باشم ٰ دیگه نمیتونم قلم به دستم بگیرم ٰ و اگه گوش نداشته باشم ٰ نمی تونم درد دل بنده های خدا رو گوش کنم )
13.به بچه های سومالی کمک کردی؟راستشو بگوها؟:305:
چندجا کمک کردم که فقط یکیش رو یادمه بیستو هشت هزار تومان بود ٰ البته بسیار تبلیغ کردم و اس ام اس دادم ...
14.فک کن داری با هواپیما مسافرتیو میری که سالها انتظارشو داشتی،یدفعه خلبان میگه اشهدتونو بخونین هواپیما نقص فنی پیدا کرده یا ازون سمتی که شما نشستی شروع به اتیش گرفتن کرده :D،اولین چیزی که بهش فکر میکنی چیه؟راستی کجا میخاستی بری؟
( میگم : گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ) ( البته شاید این مورد برام پیش نیومده ٰ ولی شبیهش پیش اومده و تا مرگ و مردن پیش رفتم ولی اون منو برگردونده ( قضیه اش مفصله ٰ تو مسابقات انتخابی کونک فو ٰ ضربه بسیار شدیدی خوردم و ضربه مغزی شدم و دکترها تا حدودی قطع امید کردند در حالی که خودمم میدانستم ) لذا همیشه میگم هر چه خدا بخواد ...
15.بنظرت یه جوون سیگاری ادم خوب و مذهبی ای نمیتونه باشه؟ چرا نتونه ٰ راه برای همه بازه ٰ کافیست انسان اراده کنه ٰ هزاران سیگاری بودند که اراده کردند و به مقامی رسیدند که مقام شهادت بود و خیلی از عارفان به آن مقام هرگز دست پیدا نکردند و نخواهند کرد ٰ ( آیا در بین شهیدان دفاع مقدس میتونیم بگیم سیگاری نبود ؟؟؟؟؟)
16.پیش غریبه ها(بیشتر منظورم رجال)اسم خانومتو صدا میزنی یا میگی حاج خانوم یا بقول شریفی نیای اخراجی ها میگی منزل:311:یا...؟:بعضی وقتا میگم : خانوم ٰ ولی اگه خیلی غریبه نباشه به اسم میگم ( میگم فاطمه خانوم ) :311:
17.بنظرت درسته که زن و شوهر جلوی بچه ها همو بغل کنن یا همو ببوسن،کلا عشقبازی کنن؟ پس بچه ها قراره از کی و کجا این مسائل زیبا که به خانواده ارزش میده رو بیاموزن ٰ البته باید اینگونه رفتارها باشه ٰ اما از حد تجاوز نکن که بلوغ زور ردس در بچه ها ایجاد نکنه ٰ فقط باید عواطف و احساسات سالم را به اونها یاد داد تا مجبور نشن از دیگران یاد بگیرن ... ( اعتقاد من همینه که فرزندان حتی نحوه ابراز احساسات و عواطف را باید از خانه آموزش ببینند تا بی نیاز از بیرون شوند ٰ ( در این مورد هم بحث زیاده ٰ که خودم خیلی از موارد رو در زندگی پدر و مادر و حتی پدربزرگ و مادربزرگم دیده ام که برام بسیار شیرین و آموزنده بوده است )
وای مثل اینکه سوالا خیلی زیاد شد،دیدم قبلیا رو سریع جواب دادی به ذوق اومدم،هی همینجوری پرسیدم.
ممنون از سوالهای زیبا و قشنگتون ٰ انشاالله که جواب های قانع کننده داده باشم ٰ البته منم زیاد داغ کردم
ممنون از پاسخگوییتون.
من اتفاقا در این چند روز گرفتار درد شدید دندان شدم :302:ٰ لذا عذر میخوام اگه نمیتونم روی بعضی سوال و جوابها تمرکز کنم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
سلام به آقای مهاجر بینشان
صندلی چطوره؟خوش میگذره؟
ممنون ٰ عالیه ٰ مگه میشه بین همدردی ها باشم و خوش نگذره ٰ حسابی داغ شدم ٰ واقعا فضای خوب و صمیمی هست ...
خلاقیت های کنجکاو رو خیلی عالی جواب داده بودید.جوابهاتون برگرفته ازمنبعی بود یا ازخودتون؟
از خودم بود ٰ من تموم مطالبی که از دیگران باشه حتما منبعش رو پائینش میذارم ٰ لذا اگه منبعی ذکر نشده بود ٰ از خودمه ...
فرق کشف واختراع چیه؟ کشف : پرده برداشتن از یک حقیقت و اختراع : به وجود آوردن یک پدیده نو به وسیله ابزار در دسترس
نظرتون درمورد سال2012 چیه؟
سال فاش شدن اسرار .......
همدردی الان چه فرقی باهمدردی 87 داره؟ فقط اعضاش و مطالبش بیشتر شده ٰ فضایش همون فضای خیرخواهیه ٰ هدفش همون هدف اولیه ٰ و ...
:311:به چی داره می خنده؟ به کسی و چیزی نمیخنده ٰ داره به ما یاد میده که در صورت و حالتی میشه خندید ٰ حتی اگه پا و ... نداشته باشی !!!!
ازاینکه نفراول سری هفتم صندلی داغ بودید،چه حسی دارید؟
خیلی خوشحال بودم و لذت بردم ٰ برام جالب بود ...
ممنون ازپاسخهاتون
:72::72::72
-
مهاجر بينشان محترم
به نظر شما راه رسيدن به خدا چيست ؟
نظر شما در مورد "عرفانهاي نوظهور "چيست ؟ لطفا معايب و محاسن آن را به شكل خلاصه برشماريد .
چطور مي توان از آلودگي هاي مذهبي و يا آلودگي هاي زد مذهبي جلوگيري كرد و دچار افراط و تفريط در اين راه نشد ؟و آسيبهاي اين دو نوع ديدگاه تندرو از نگاه شما .
نظرتان در مورد اين جمله چيست :
دين تعبد فردي است
از نگاه شما تعبد فردي اختياري موفق تر است يا تعبد جمعي جبري .....
داوري كافري است ؟چرا ؟
موفق و پاينده باشيد :72:
-
سلا آقای مهاجر بینشان
1)اسم کاربری تون جالب هست می شه راجع به اون توضیح بدبد؟
2)می شه کسی حوزوی باشه ولی به نمازش اهمیت نده؟
3)تو صنفتون خلاف کا ر هم دارید ؟
4)آیا خاطره خاصی دارید که حضور خدا در اون خیلی پر رنگ و ماندگار باشه ؟
5) برای خودتون تا حالا برای اشتباهی مجازاتی گذاشتید؟ از چه نوع مجازات هایی؟
6)خانمتون می دونند توی این تالار هستید؟
7) خانمتون پسورد ایمیل و سایر پسورد هاتون چه در کامپیوتر چه در لوازماتتون را دارند؟ اگه برخی را ندارند چرا؟
8) دوست داشتید برای خانمتون چی بخرید که توانایی مالی اون را نداشتید؟
9) آخرین باری که کودکی کردین کی بوده و چه کار کردید؟
10) راز شاد زیستن؟
11) کدوم یک از امام هامون رابهشون ارادت خاص دارید ؟ چرا؟
12) صبحونه می خورید ؟ بیشتر چی دوست دارید؟
13) چند دست لباس روحانیت دارید ؟ آیا موقع خرید براتون مهم هست که از جنس اعلا باشه یا نه؟
14) آیا بر این باور هستید که فرزندان شما خلف خواهند شد؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
-
سلام
خسته نباشید آقای مهاجر بینشان
1- من به تعبیر خواب(البته کتابهای در این زمینه رو میگم) اعتقاد ندارم به این دلیل که خداوند در عوض پاکدامنی حضرت یوسف(ع) بهشون "علم تعبیر" خواب داده.پس مشخصه که کار هر کسی نیست.نظر شما چیه؟
2- گفتید عروسی هم میرید،آیا عروسی ای که رقص و آواز هم داشته باشه منظورتون بود یا فقط عروسیهایی که بدون این اسباب هست؟
3-وقتی برای متوفی فاتحه میخونیم باید به اسم بخونیم یا به نیتش کافیه؟
4- چطور با همسرتون اشنا شدید؟
5-از بعضیها شنیده ام مردی که تا 4 تا زن رو صیغه کنه ثواب زیادی میبره (درست و غلطش رو نمیدونم) شما حاضرید به خاطر ثواب در حالیکه همسر دارید کسی رو عقد موقت(صیغه) کنید؟
6-اگر دختر به سن ازدواج داشته باشید و پسری رو مناسبش ببینید ایا خودتون به اون پسر پیشنهاد میدید که با دخترتون ازدواج کنه؟
7- چند وقت یه بار منزل پدر و مادر خودتون و همسرتون میرید؟
8- امروزه خیلی از دختر خانمها و زنهایی که مذهبی شناخته میشن تجملاتی هم هستند! و مثلا توی ازدواجشون دیده ام که خرجهای فراوان و خریدهای آنچنانی و وسایل لوکس و خارجی و مهمونی های پر خرج و ... اما خب ظاهرا هم چادری می پوشند و مراسمات مذهبی میرند و ادعای مذهبی بودن دارند،من به شخصه چنین افرادی رو زیاد نه تحویل میگیرم و نه خوشم میاد ازشون و نه زیاد رفت و آمد میکنم باهاشون،نظرتون در مورد این افراد چیه؟(البته در مورد آقایون هم همینطوره)
9-با توجه به سوال قبلی ، همسر شما چطور هستند ؟
10-چه ویژگیهایی تو همسرتون شما رو مجذوب کرد؟
11-برای اینکه ثابت کنید مسلمان و شیعه علی(ع) هستید حاضرید در عمل برخی کارهایی که مطمئنا بامخالفت خیلیها از جمله خانواده تون روبرو میشید رو انجام بدید؟
12-وضع مالیتون خوبه ؟ یا متوسط یا ...؟
-
سلام حاج اقا
ببخشید ما دیر خدمت رسیدیم
حاج اقا مسالة ؟:82:
پیش نماز مسجد هم هستین
یه دوستی داشتیم میگفت مسجد ها هم سرقفلی دارن!:)
میگن یه نگاه حلاله ، اگه نگاه طول بکشه چه حکمی داره ؟
ایا اگر فاصله زمانی بین نگاه اول و دوم باشه نگاه دوم هم حلال خواهد بود ؟
ما یه استادی داشتیم که علاوه بر اینکه حوزوی بود تحصیلات دانشگاهی هم داشت و فوق العاده ادم خوش فکری بود ، ما هر وقت برای شروع کاری میرفتیم پیشش ، با خنده و شوخی بهمون میگفت "اونایی که مجردن برن بیرون، ادم عذب فقط یه اولویت داره اونم ازدواجه ، پاشین یه فکری به حال خودتون بکنین !" چند تا حدیث و روایت رو هم چاشنیش میکرد
ماها هم میخندیم و ازش میگذشتیم ولی به من خیلی بر میخورد
شما هم مجرد ها رو تحویل نمیگیرین ؟
میگن طلبه ها وضع مالی خوبی ندارن و به خصوص اگه متاهل باشن به سختی درس میخونن
اما اگه پولدار بشن عجب درسی میخونن نه ؟:)
جمع خودمونیه دیگه !اقا هر جا میشینی شروع میکنن به گفتن اینکه ایمان و تقوی و صداقت و راستی و فهم و کمالات ارزشش بیشتر از زیباییه و نباید برای ازدواج خیلی روی زیبایی تاکید کرد
اگه واقعا اینطوره پس چرا خدا در قران وعده حوریان سیه چشم و پری سیما رو به مومنین میده ؟ چرا نمیگه حوری فهیم و راستگو ؟!
حلقه پلاتینی دست میکنین یا شرف الشمس ؟
به وجود حلقه اونم در دست چپ اعتقاد دارین ؟
بعضیا اعتقاد دارن تو ماه محرم و صفر نباید کوچکترین قدمی برای عقد عروسی و از این جور برنامه ها برداشت
اما بعضی دیگه با وجود معتقد بودنشون حتی تو دهه عاشورا هم مراسم رو انجام میدن و احیانا یه مقدار بی سرو صدا تر
نظر شما چیه ؟
میگن به طلبه ها خیلی سخت زن میدن ، این حقیقت داره (استثنا خودتون رو در نظر نگیرین ، من وقتی بیست سالم بود نمیدونستم میشه به این چیزا هم فکر کرد:104: )
زن گرفتن و شوهر دادن !
حقیقتا نمیفهمم که مرد با ازدواج چه چیز خاصی نصیبش میشه که برای زن نه ! پس چرا نمیگن شوهر گرفتن و زن دادن؟
به همین ترتیب است طلاق دادن و گرفتن (البته حالا برای این یه استدلالی هست !)
حالا واقعا استدلالی هست ؟
تا حالا بهتون سپردن که اگه دختر خوب پیدا کردین ، معرفی کنین ؟
دستی در کار خیر دارین ؟
من دلم میخواد تعداد بچه هام زیاد باشن شاید چهار پنچ تا ، بنظر شما چطوری باید درخواستم رو قبل از ازدواج مطرح کنم که طرف مقابلم هم موافقت بکنه ؟:302:
سه چهار سالی هست که بچه های مذهبی بعد از اینکه لیسانس مهندسی میگیرن چون تازه احساس تکلیف میکنن یا میرن به سمت علوم انسانی و یا تحصیلات حوزوی
از طرف دیگه چون ذهنشون در تمام دوران تحصیلشون معطوف به ریاضیات بوده ، نمیتونن خودشون رو از سیستم صفر و یکی خارج کنن
به همین خاطر قدم زدن در دنیای فلسفه اون ها رو دچار شک و تردید نسبت به مبانی دینیشون میکنه
نظر شما چیه ؟
میگن شک محل عبوره ، نباید توش وایساد برای رسیدن به مقصد باید ازش گذشت
میشه بدون شک کردن به مقصد رسید ؟
تا حالا شک کردین ؟ چطوری ازش عبور کردین ؟
تا حالا شده پای حرفای یه روحانی گمنام بشینی و بعد به خودت بگی بابا عجب اخوندی بود چقدر خوب حرف زد ؟
این عبارت ها رو تعریف کنین
طلبه انقلابی
روحانی درباری
یقه اخوندی
درس خارج اقا:72:
یه جا گفتین به منطقه ای اعزام شدین که اینترنت نداشت پس قطعا خیلی چیزای دیگه هم نداشته
ایا میتونستین قبول نکنین و یا برای نرفتن بهونه بیارین ؟
بعضی از مناطق محروم رو از نزدیک دیدم شرایطشون واقعا اسف باره ، مشکل مالی انچنانی ندارن اما سطح فرهنگیشون فوق العاده پایینه
البته ما برای کار فرهنگی نرفته بودیم کار عمرانی انجام میدادیم (بهتره بگم عملگی رو تجربه کردیم:) ) اما یکی دو هفته باهاشون در ارتباط بودیم ، خیلی از احکام و مسائل عادی و روزمره مثل نماز رو نمیدونستن
حتی یادمه بعضیاشون هم ماهواره داشتن ، برام خیلی عجیب بود که چطور ممکنه چهار تا برنامه فرهنگی مذهبی تلویزیون رو هم تماشا نکردن !
کی کیفیت و کمیت طلبه ها به اون حدی میرسه که سهمی هم به این مناطق داده بشه؟ :324:
حاج اقا من معذرت میخوام اگه اینجا یه مقدار داغه
این صندلیش ریموت داشت نمیدونم بچه ها کجا گذاشتنش
تو رو خدا اگه قصد غش کردن دارین بیفتین سمت اقایون :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مهاجر بينشان محترم
سلام به آنی عزیز و تشکر از ارسال سوالات ٰ البته چون سوالات شما هم جوابهای طولانی می خواهد و چند سویه هستند و چالشی ٰ خیلی نمیشه در این تایپ ٰ بهش پرداخت ٰ اما من باب وظیفه سعی می کنم اشاره بسیار کوتاه داشته باشم ٰ
به نظر شما راه رسيدن به خدا چيست ؟ اگر راه رسیدن ٰ به این معنی باشه که انسان خداوند را بشناسد و به وجود او ٰ عظمت او ٰ جلال و جبروت و شکوه او ٰ رازقیت او و ..... سائر صفات جلالیه و جمالیه و ثبوتیه و سلبیه و باشد .... همون جمله مشهور را میگم که (( الطرق الی الله بعدد انفس الخلائق )) که راه رسیدن به خداوند و شناخت صفات و .... او به اندازه انسانها و بلکه بیشتر از آن می باشد ٰ خود خداوند هم اشاره دارد در قرآن که (( افلا ینظرون الابل کیف خلقت ٰ و الی السماء کیف رفعت ٰ و ... )) آیا فکر نکردی که شتر چگونه خلق شد ؟؟؟ چه کسی او را به این نظم زیبا و ......... خلق کرده و ... آیا به کوهها و زمین و آسمان ... فکر نمی کنید گه چگونه خلق گشته اند ... ) لذا برای رسیدن به خداوند به اندازه مخلوقات عالم راه است ٰ
(( به دریا بنگرم دریا تو بینم ........ به صحرا بنگرم صحرا تو بینم
به هر جا بنگرم کوه و در و دشت ........ نشان از قامت رعنا ٰ تو بینم ))
اما اگر مقصود از راه های رسیدن به خداوند ٰ عبادت باشد (( باید هر آنچه معشوق بپسندد آنگونه عبادت کرد ٰ عاشق اگر حقیقتا عاشق باشد آنچه می پسندند که معشوق بپسندد ٰ راهی را میرود که معبود خواهد ٰ رنگی را به خود می گیرد که معشوق لذت ببرد ٰ و .... لذا باید نگاه کند ببیند او چه خواسته و از چه نوع عبادتی لذت می برد و .... ))
نظر شما در مورد "عرفانهاي نوظهور "چيست ؟ لطفا معايب و محاسن آن را به شكل خلاصه برشماريد .
عرفانهای نوظهور تقریبا عموما چند مشخصه بارز دارند که همین مشخصه ها آنها را بسیار زودگذر کرده و بدون ثمر ( یکی اینکه : در درصد بالا : بر قوه تخیلات بار می شوند و کاری به واقعیات ندارند ٰ مسائلشان فقط خیالی است ٰ دوم اینکه مبنای آنها تقریبا احساسات و هیجانات می باشد ٰ و عقل در امور آنها تعطیل می باشد ٰ سوم اینکه : از طریق امیال نفسانی تقویت می گردند ٰ اینکه چون در وجو انسان قوه شهوانی و نفسانی بسیار قوی و گیراست ٰ لذا برای جمع کردن پیروان از این نقطه قوت استفاده می کنند و ......................
اما نظر من : هرگز انسان به به آرامش ذاتی و همیشگی دعوت نمی کند و آرامش تلقینی آنها بسیار زودگذر و گذراست ٰ
اما محاسن آن : ( با توضیحات فوق تقریبا می توان گفت : در آنها محاسنی نمیتوان یافت ٰ اما لااقل آرامش نسبی به انسان ممکن است بدهند ٰ و ................ )
اما معایب : عقل در آنها تعطیل است ٰ واقعیات در آنها حرفی ندارد و .....
چطور مي توان از آلودگي هاي مذهبي و يا آلودگي هاي زد مذهبي جلوگيري كرد و دچار افراط و تفريط در اين راه نشد ؟و آسيبهاي اين دو نوع ديدگاه تندرو از نگاه شما .
( لا تقدموا بین یدی الله رسوله ... ) این آیه می فرماید ای انسانها اگر در زندگی فردی ٰ جمعی ٰ اقتصادی ٰ اجتماعی و ... می خواهید درگیر افراط و تفریط نگردید تا زندگی و اجتماع و دین شما از آلودگی ها آفات مصون و محفوط بماند ٰ از آنچه خدا و رسولش برای شما بیان می کنند و کرده اند نه قدمی جلوتر برید و نه گامی عقب تر ٰ این است صراط مستقیم که نه گمراهی در آن راه دارد و نه ضلالت و نابودی و نه گرفتار آفت و آلودگی خواهید شد و نه دچار عذاب وجدان و ...
نقل می کنند : فردی از یاران رسول خدا (ص) ازدواج کرد ٰ همسر او بعد از مدتی نزد رسول خدا آمد و گله کرد که : ای رسول خدا الان چند وقتی که با همسرم ازد.اج کرده ام ٰ همسرم به هیچ وجه با من همبستر نگردیده و هر شب غرق نماز و عبادت است و من خسته ام از این نوع برخورد ٰ
حضرت او را طلبید و دلیل برخوردش را خواست ٰ او گفت : یا رسول الله من از اینکه این همسر به خوبی را خداوند به من عنایت کرده ٰ خدا را شکر میکنم و خواستم تا قبل از همبستر شدن به او شکر این نعمت را به جا آورده باشم ٰ
حضرت به تندی به او برخورد کردند و او را از افراط در عبادت و تفریط در مسائل خانواده و جنسی به شدت بازداشتند ...
لذا راه دوری از آفات دین و دینداری و پاک کردن آلودگی های مذهبی و ضد مذهبی عمل به این آیه و حدیث ثقلین است که فرمود (( انی تارک فیکم ...... ما ان تمسکنم لن تضلوا ابدا )) اگر از کنار قرآن و سنت فاصله نگیرید ٰ از همه آفات و الودگی ها محفوظ خواهید ماند و هرگز گمراه نخواهید شد ....
اما آسیب های این نگاه های تند رو آنقدر بسیار می باشد که گاهی انسان را به فرطه کفر و ارتداد خواهد رساند ٰ و آنقدر پیش خواهد رفت که فرد و خانواده و اجتماع را رو به نابودی و انحطاط خواهد کشاند و ............
نظرتان در مورد اين جمله چيست :
دين تعبد فردي است
تعبد یعنی انقیاد و تسلیم محض در برابر اوامر ناب الهی ٰ این تسلیم گاهی در امور فردی می باشد و گاهی در امور اجتماعی ٰ بستگی دارد از چه عینکی به این مسئله نگاهی بیاندازیم ٰ لذا همانطور که فرد در زندگی فردی راهی برای رسیدن به سعادت ٰ جز انقیاد و تسلیم در برابر اوامر الهی ندارد ٰ همین طور اجتماع نیز برای رسیدن به این هدف مهم الهی راهی جز انقیاد و تسلیم ندارد ٰ لذا باید ببینیم از چه وجهی می خواهیم به این مسئله نگاهی بیاندازیم ...
از نگاه شما تعبد فردي اختياري موفق تر است يا تعبد جمعي جبري .....
تعبد فردی اختیاری اگر منجر گردد به تعبد جمعی و اجتماعی و ...... شکی در این نیست که مفدم خواهد بود ..... و موفق
داوري كافري است ؟چرا ؟
این جمله یکی از جملات زیبا از بزرگان می باشد ٰ اما بستگی دارد منظور گوینده و سوال کننده چه نوع داوری باشد ٰ آیا داوری در فوتبال منظور است ٰ در مسابقات ٰ در نظام ٰ در خانواده و .... یا در زندگی دیگران ٰ که همان قضاوت در زندگی دیگران باشد ٰ
فکر کنم ما داوری که به کفر و ارتداد ختم بشه نداشته باشیم ( البته از نظر فقهی نه اخلاقی ) اما خیلی از داوری ها مخصوصا داروی در زندگی دیگران مطمئنا یکی از آفات اجتماعی می باشد که ممکن است حتی افرادی را به کفر و ارتداد نزدیک کند
شاید هم منظور همون پیش داوری ها در مورد رفتار و برخورد دیگران باشد که این هم دست کمی از بالایی ندارد
موفق و پاينده باشيد :72:
ممنون ٰ عذر خواهی می کنم از آنی عزیز که منظور سوالاتشون که تقریبا کلی بودند و مبهم رو نفهمیدم و وقت سوال کردن هم از ایشون نداشتم ٰ چون امروز ساعت 9 شب وقت من تموم میشه ٰ البته چون وقتم کم بود و باید به سوالات دیگر عزیزان جواب بدم ٰ خیلی تند تایپ کردم ٰ اگر اشتباهی دیدید به خوبی خودتون ببخشید ...
شما هم موفق و موید باشید ...
-
سلام.
از همه دوستان ممنونم.
فرصت سوال پرسیدن از مهاجر عزیز تموم شده.
منتظر پاسخ های مهاجر بینشان عزیز هستیم. (البته اگه دندون دردشون بذاره:) )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
سلا آقای مهاجر بینشان ٰ سلام دوست خوبم
1)اسم کاربری تون جالب هست می شه راجع به اون توضیح بدبد؟
مهاجر بینشان ٰ من در طرح هجرت حوزه علمیه قم هستم ٰ یعنی از طرف حوزه علمیه مهاجرت می کنیم به سراسر نقاط کشور که روحانی نیاز داشته باشن ٰ همچنین چون مشخص نیست که سال آیینده کجا باشم ٰ پس مشخصا جای ثابتی نداریم که نشانی هم داشته باشم ٰ لذا از انتخاب این نام کاربری خوشم اومد و انتخابش کردم ...... تا حالا هم حدود 10 شهر از شهرهای استانهای فارس ٰ کرمان و اصفهان بودم و ...
2)می شه کسی حوزوی باشه ولی به نمازش اهمیت نده؟
چرا نشه ٰ یادم میاد یه روز جایی بودم و با چندتا دوستام صحبت میکردیم ٰ یکی از اونا برای حالگیری نوار ترانه ای روشن کرد و یکی دیگه از اونا به او تذکر داد که خاموش کنه ٰ در همین حین یه بچه سه چهار ساله ٰ بلند گفت : مگه آخوندا دیگه دل ندارن ٰ خلاصه حسابی خندیدیم از حرفش ٰ حالا میگم : چرا نشه : مگه حوزوی دیگه دل نداره :311:
حرف بالا البته شوخی بود ٰ ولی مشخصه در طول تاریخ افرادی بودن به ظاهر عالم که نه تنها نماز را اهمیت نداده اند ٰ بلکه در مقابل نص صریح قرآن و اهل بیت استاده اند ٰ البته وقت نیست که : کارشنسی کنیم که چرا ؟بماند برای بعد ...
3)تو صنفتون خلاف کا ر هم دارید ؟
از جواب بالا جواب مشخص باید بشه دیگه ..... :311:
4)آیا خاطره خاصی دارید که حضور خدا در اون خیلی پر رنگ و ماندگار باشه ؟
آره ٰ خیلی ٰ تو قضیه ازدواجم ٰ واقعا یه معجزه بود ٰ البته بدون توجیه ها ٰ خیلی وقتای دیگه هم بوده که وقت ندارم بگم ٰ انشاالله تو یه فرصت دیگه حتما اشاره میکنم ...
5) برای خودتون تا حالا برای اشتباهی مجازاتی گذاشتید؟ از چه نوع مجازات هایی؟
آره گذاشتم ٰ ولی متاسفانه خیلی تو اجراشون کوتاهی کردم ....
6)خانمتون می دونند توی این تالار هستید؟
خدا به دادم برسه ٰ وقتی میدونه می خوام بیام تو همدردی ٰ اونقدر غر سرم میزنه ٰ بعضی وقتا از ترس غر و نق های اون میترسم بیام :311:
اونم خیلی از مقالات رو میخونه و پی گیری میکنه ٰ اونم این فضا رو خیلی دوست داره ...
7) خانمتون پسورد ایمیل و سایر پسورد هاتون چه در کامپیوتر چه در لوازماتتون را دارند؟ اگه برخی را ندارند چرا؟
نه بابا ٰ مگه ....... از دست دادم که رمز و پسوردام رو به اون بدم ٰ :311:
شوخی بود ٰ آره بعضیهاش رو داره ٰ اگه ندارن چون نمی خواد داشته باشه ٰ وگرنه من چیز خصوصی ندارم که بخوام ازش مخفی کنم ...
8) دوست داشتید برای خانمتون چی بخرید که توانایی مالی اون را نداشتید؟
خیلی ٰ طلا ٰ خونه ٰ ماشین ٰ و ..... ولی خدا روشکر که نداشته ام که براش بخرم ٰ اینجور بیشتر لذت داره زندگی ..........:43:
9) آخرین باری که کودکی کردین کی بوده و چه کار کردید؟ یادم نمیاد ٰ خیلی وقتا تو زندگی کودکی میکنم ٰ همین هم هست که به زندگی لذت میده ٰ مثلا قهر کردن و آشتی کردن کودی رو خیلی ...
10) راز شاد زیستن؟ به حرف مردم اهمیت ندی ٰ مهمترین راز خوب زیستن همینه
11) کدوم یک از امام هامون رابهشون ارادت خاص دارید ؟ چرا؟ همشون در یک کلام ٰ اما اگه بخوام جداگونه بگم : علی (ع) چون نامش از اول زندگی تا حالا باهام بوده ٰ چون هر وقت زمین بخورم و بخوام بلند بشم : میگم : با علی (ع) خیلی این اسم رو دوست دارم ......
12) صبحونه می خورید ؟ بیشتر چی دوست دارید؟ شاید دو سه لقمه ٰ نون پنیر ٰ اونم به زور میخورم ٰ
13) چند دست لباس روحانیت دارید ؟ آیا موقع خرید براتون مهم هست که از جنس اعلا باشه یا نه؟ 2تا عبا ٰ 2 تا دشداشه ٰ یه دونه هم لباده ٰ 2 تا هم عمامه ٰ سر جمع 100 نمیشه ٰ
14) آیا بر این باور هستید که فرزندان شما خلف خواهند شد؟ انشاالله ٰ خدا می دونه ٰ اما همه غم و همم همینه ٰ .......
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
ممنون از شما و سوالاتتون ... ( از عجله کردنم عذر میخوام )
-
شغل جالبی داری.آدمای مختلف شهرهای مختلف کلی تجربه می تونی کسب کنی.
نظرت راجه به این آدما چیه؟
بن علی
مبارک
پادشاه عربستان
عبداله صالح
قذافی
چرا خدارو شکر نداشتی که بخری؟
نظرت راجه به امضام چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
خسته نباشید آقای مهاجر بینشان . ممنون ٰ شما هم همیشه شاد و پرتوان باشد موعود عزیز
1- من به تعبیر خواب(البته کتابهای در این زمینه رو میگم) اعتقاد ندارم به این دلیل که خداوند در عوض پاکدامنی حضرت یوسف(ع) بهشون "علم تعبیر" خواب داده.پس مشخصه که کار هر کسی نیست.نظر شما چیه؟
دقیقا مثل خودم ٰ منم این کتابهایی که در بازار پخش کرده اند ( مثل تعبیر خواب ابن سیرین و ... ) اصلا اعتقاد ندارم و اصلا صحت هم ندارد ٰ ( التبه در بحث تعبیر خواب روایاتی از امام صادق وارد شده که در آن بحث و شکی نیست )
2- گفتید عروسی هم میرید،آیا عروسی ای که رقص و آواز هم داشته باشه منظورتون بود یا فقط عروسیهایی که بدون این اسباب هست؟
هر عروسی نمیرم . عروسی که رقص و ارگ و ... باشه نمی رم ٰ البته هم خودم اذیت میشم ( واقعا بدم میاد از ترانه و جلف بازی و ... ( و هم در دید مردم هم بسیار بد است و موجب تحقیر روحانیت خواهد شد ٰ و این مسئولیتش زیاد است ... البته ناگفته نماند خدا رو شکر تا به حال موفق شدم خیلی جاها این رسم و بردارم و به جای ارگ و رقص و ... جایگزین آن مولودی خوانی بیاورم ( البته نه مولودی که در مساجد و ... میخوانند ٰ هم شاد بوده هم دف تو اون بوده و دست زدن ) ( عقیده من همیشه این بوده که : بدون گناه هم میشود بسیار شاد بود و شاد زیست
3-وقتی برای متوفی فاتحه میخونیم باید به اسم بخونیم یا به نیتش کافیه؟ فقط نیت آن فرد کافیه ٰ همین که بفهمی برای که میخونی کافیه ...
4- چطور با همسرتون اشنا شدید؟ آشنائی با همسرم ٰ جریانش مفصله ٰ ما هر دو از دوشهر هسیم و غریبه ٰ اما اگه بخوام بگم خیلی خیلی طولانی میشه ٰ ( البت اگه بخوام خلاصه بگم : از طریق یکی از دوستان که اونم روحانی بود )
5-از بعضیها شنیده ام مردی که تا 4 تا زن رو صیغه کنه ثواب زیادی میبره (درست و غلطش رو نمیدونم) شما حاضرید به خاطر ثواب در حالیکه همسر دارید کسی رو عقد موقت(صیغه) کنید؟
اولا در این بحث باید دلیل تشریع صیغه را بفهمیم تا بتونیم پاسخ بدهیم ٰ و آن برای ضرورتهای اجتماعی و ... تشریع شده نه برای هوس بازی و تحقیر شخصیت زن ... نمونه ای کوتاه در زیر اشاره میکنم ...
به عنوان مثال :
1 . در عصر ما بسیاری از جوانان در دوران تحصیل ( آن هم تحصیل های طولانی مدت ) واقعا قادر به ازدواج نیستند ٰ زیرا نه شغلی دارند ٰ نه مسکنی ٰ نه هزینه های سرسام آور ٰ و .... با این حال باید چکار کنند ؟؟؟ صبر و تحمل هر کسی هم در این شرایط امروزی و چهره های بزک کرده و .... بسیار بسیار سخت است ٰ لذا 2 راه دیگر میماند اول : ارضای از راه حرام و روابط نامشروع . 2 ازدواج موقت ...
2 : افرادی که متاهل هستند اما در سفرهای طولانی مدت خارج از کشور و ... گاهی گرفتار محرومیت شدید جنسی می شوند ...
3 : کسانی هستند که همسران آنها ٰ گرفتار بیماری های مختلف و صعب العلاج می باشند که هرگز نمی تواند مساله جنسی خود را حل کنند ....
4 : گاهی در دوران بارداری و شرائط خاص آن ٰ مرد مجبور است با همسر باردارش روابط جنسی داشته باشد و چه بسا جوان باشد و کنترل و صبر بسیار سخت ...
و ................. دهها مورد دیگر از اضطرارهایی که ممکن است پیش آید ٰ پس بحث ازدواج موقت بری ضرورت ها تشریع گردیده نه برای هوس بازی و شهوت پرستی و ... ( پس ما نگاه به سوء استفاده آن در جامعه نکنیم و آن را حرام کنیم و ... آن را فقط در ضرورتها بکار ببندیم تا اسلام را تحقیر نکرده باشیم )
پس اگه از من سوال کنید که آن را انجام میدهم ٰ به طور قطعی میگم : در شرائط فعلی هرگز ...
6-اگر دختر به سن ازدواج داشته باشید و پسری رو مناسبش ببینید ایا خودتون به اون پسر پیشنهاد میدید که با دخترتون ازدواج کنه؟
اگه همه شرائط رو ببینم که مهیاست و پسر را هم فردی لایق بدانم . مقدمات آشنائی آن رو را فراهم میکنم و پیشنهاد میدهم ٰ این حرکت بسیار زیباست و بارها و بارها و در تاریخ از طرف علماء بزرگ اتفاق افتاده ...
7- چند وقت یه بار منزل پدر و مادر خودتون و همسرتون میرید؟ حداقل چهار ماهی یه بار که بشه سالی سه بار
8- امروزه خیلی از دختر خانمها و زنهایی که مذهبی شناخته میشن تجملاتی هم هستند! و مثلا توی ازدواجشون دیده ام که خرجهای فراوان و خریدهای آنچنانی و وسایل لوکس و خارجی و مهمونی های پر خرج و ... اما خب ظاهرا هم چادری می پوشند و مراسمات مذهبی میرند و ادعای مذهبی بودن دارند،من به شخصه چنین افرادی رو زیاد نه تحویل میگیرم و نه خوشم میاد ازشون و نه زیاد رفت و آمد میکنم باهاشون،نظرتون در مورد این افراد چیه؟(البته در مورد آقایون هم همینطوره)
بله ٰ فردی که ادعای مذهبی بودن کرد ٰ مسئولیتش در جامعه چند برابر میشه ٰ و دیگه بعد از ادعا . رفتارش و پیامدهای آن فقط دامن گیر تنها خود او نیست ٰ بلکه وصله ای ناجور است بر تن اسلام و دین ٰ لذا من خودم شخصا از این افراد بدم میآید ٰ به قول معروف که میگن ( یا زنگی زنگ ٰ یا رومی روم ) البته این ضرب المثل خیلی جاها قابل استدلال نیست ٰ اما اینجائی که کسی با ادعا کردن و بد رفتار کردن ضربه به دین و ... میزند واقعا ورود دارد ...
9-با توجه به سوال قبلی ، همسر شما چطور هستند ؟
همسرم الحمد لله هرگز اهل تجملات نبوده ٰ من هرگز در زندگی به ایشان سخت نگرفته اند ولی اون خودشون اینگونه هستند ...
10-چه ویژگیهایی تو همسرتون شما رو مجذوب کرد؟ اول از همه : حق پذیری ایشون ٰ دوم : مقید بودنشان در اعتقادات ٰ سوم : ساده زیستی و ساده زیستی
11-برای اینکه ثابت کنید مسلمان و شیعه علی(ع) هستید حاضرید در عمل برخی کارهایی که مطمئنا بامخالفت خیلیها از جمله خانواده تون روبرو میشید رو انجام بدید؟
خیلی انجام دادم ٰ و خدا روشکر با موفقیت هم صورت گرفته و تاثیر گذار بوده ...
12-وضع مالیتون خوبه ؟ یا متوسط یا ...؟
خدا رو هزاران بار شکر مکینم . اگه بگم مطمئنا خیلی ها باور نمیکنن ٰ ( البته خیلی وقتها نیازی به باور دیگران نداشته ام ٰ ولی برای بعضی ها که باور میکنن میگم تا بفهمن خیلی ساده هم میشه زندگی کرد و لذت برد از زندگی و خوش بود و لبخند بر لب داشت )
من تا همین الان در زندگیم بعد از 11 سال زندگی مشترک و دو بچه : یه پراید دارم و هیچ خونه ای ندارم و تازه در مسکن مهر ثبت نام کردم و حدود 10 میلیون تومان پول دادم و تمام پس اندازم ( البته که آماده کردم برای تحویل خانه ) حدود 2 میلیون و پانصد تومان است ٰ همین . نه دیگر جایی زمین دارم ٰ نه سهام نه و ..... تمام دارائی من فقط همینه ... البته با همین تو این مدت زندگی زناشوئی و قبل آن میتونم بگم شیرین ترین زندگی ها رو داشته ام و خواهم داشت و لذت هم میبرم ٰ باور کنید خیلی ها در حسرت این آرامش زندگی من مانده اند ٰ :43::43::43:
مطلقا از آینده خودم و فرزندانم نگران نیستم ( هرگز و هرگز ) و فقط به فکر انجام وظیفه ام هستم و همیشه این جمله را سرلوحه کار خودم قرار دادم ( تو خوب بندگی کن ٰ خدا خوب بلده خدائی کنه )
( این حدیث رو هم بگم از علی (ع) کی می فرمایند : ( تو بندگی خدا را کن ٰ خدا عالم را بنده تو می کند ) همه ما همه چیز رو دارم اما تو این بندگی متاسفانه مانده ایم و همین مشکل اساسی کار و زندگی ماست ...
ممنون از سوالاتتون ٰ موفق باشید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
سلام حاج اقا
ببخشید ما دیر خدمت رسیدیم
حاج اقا مسالة ؟
سلام به شما دوست خوبم . از اینکه منم دیر جواب میدم ببخشید ...
پیش نماز مسجد هم هستین : آره هسم
یه دوستی داشتیم میگفت مسجد ها هم سرقفلی دارن!:) ...................
میگن یه نگاه حلاله ، اگه نگاه طول بکشه چه حکمی داره ؟ ( نقل میکنن فردی نزد عالمی دست خود را بالا برد و پایین آورد ٰ گفت حاجی این اشکالی داره ٰ عالم گفت : نه
بعد دست دیگر خود را بالا برد و پائین آورد ٰ گفت : این چه ؟ عالم گفت نه اینم اشکالی نداره ٰ بعد چرخی در کمر خود انداخت و گفت این چه ؟ عالم گفت نه ... خلاصه چندین حرکت انجام دد و عالم گفت نه ....
آن فرد به عالم گفت حالا اگه همه این حرکت ها رو همراه انجام بدیم چی ؟ ( همان رقص )
او گفت : تجریه ات خوب بود اما ترکیبت بسیار بد بود ... :311:
این سوال شما هم همینگونه خواهد بود ك نگاه اولا باید کوتاه باشد و دوم غیر ارادی باشه ٰ نه اینکه عمدا نگاه کنیم و بگیم این نگاه اوله و .....
ایا اگر فاصله زمانی بین نگاه اول و دوم باشه نگاه دوم هم حلال خواهد بود ؟ فاصله بین دو نگاه به مدت نیست ٰ به غیر ارادی بودن هست ٰ ......
ما یه استادی داشتیم که علاوه بر اینکه حوزوی بود تحصیلات دانشگاهی هم داشت و فوق العاده ادم خوش فکری بود ، ما هر وقت برای شروع کاری میرفتیم پیشش ، با خنده و شوخی بهمون میگفت "اونایی که مجردن برن بیرون، ادم عذب فقط یه اولویت داره اونم ازدواجه ، پاشین یه فکری به حال خودتون بکنین !" چند تا حدیث و روایت رو هم چاشنیش میکرد
ماها هم میخندیم و ازش میگذشتیم ولی به من خیلی بر میخورد
شما هم مجرد ها رو تحویل نمیگیرین ؟
مگه مجردا دل ندارن ٰ اونا کسی رو که ندارن ٰ ما هم اگه تحویلشون نگیریم ٰ چکار کنن بیچاره ها :311:
میگن طلبه ها وضع مالی خوبی ندارن و به خصوص اگه متاهل باشن به سختی درس میخونن
اما اگه پولدار بشن عجب درسی میخونن نه ؟:)
ما که هنوز پولدار نشدیم تا تجربه اش کنیم ٰ اگه شدیم بهتون خبر میدم وضعیت رو
جمع خودمونیه دیگه !اقا هر جا میشینی شروع میکنن به گفتن اینکه ایمان و تقوی و صداقت و راستی و فهم و کمالات ارزشش بیشتر از زیباییه و نباید برای ازدواج خیلی روی زیبایی تاکید کرد
اگه واقعا اینطوره پس چرا خدا در قران وعده حوریان سیه چشم و پری سیما رو به مومنین میده ؟ چرا نمیگه حوری فهیم و راستگو ؟!
خوب دیگه ٰ اگه این دنیا زیبایی ملاک مهمشون باشه ٰ دیگه حوریان رو از یاد میبین و برای اونا عبادت نمیکنن ٰ :311:
نخیر ٰ زیبایی در اسلام یکی از ملاکات مهم شمرده شده ٰ خیلی هم مهم ٰ روایات هم زیاد داریم ٰ ولی عقل میگه برای اینکه ما از زیبایی او لذت ببریم لازمه اش اینه که در ایمان و تقوی قوی باشه و ..... اگه زیبا باشه و تقوی و ایمان نداشته باشه و خداترس نباشه و ارزش و کمالاتی نداشته باشه چی میشه ؟؟؟
اما اون دنیا دیگه ترس اینکه چی میشه رو نداری ٰ لذا ملاک مهمش زیباییه دیگه ...
حلقه پلاتینی دست میکنین یا شرف الشمس ؟ شرف الشمس دارم در دست راستم
به وجود حلقه اونم در دست چپ اعتقاد دارین ؟ نه ٰ
بعضیا اعتقاد دارن تو ماه محرم و صفر نباید کوچکترین قدمی برای عقد عروسی و از این جور برنامه ها برداشت
اما بعضی دیگه با وجود معتقد بودنشون حتی تو دهه عاشورا هم مراسم رو انجام میدن و احیانا یه مقدار بی سرو صدا تر
نظر شما چیه ؟
مخالف این عقیده هسم ٰ اما باید جوری باشه که حرمت ماه محرم و امام رو نگه داشت ( عزاداری مستحب ٰ اما گاهی ازدواج واجبه ٰ عمل به واجب مهمه یا مستحب ٰ اما از اون طرف حرمت امام را هم نگه داشتن واجب ٰ لذا با پرهیز از مراسمات رقص و ارگ و ..... اشکالی نداره ٰ هر چند اگه بتونند صبر کنند بهتره ...
میگن به طلبه ها خیلی سخت زن میدن ، این حقیقت داره (استثنا خودتون رو در نظر نگیرین ، من وقتی بیست سالم بود نمیدونستم میشه به این چیزا هم فکر کرد:
نه ٰ خیلی این حرف رو قبول ندارم ٰ آره اگه طلبه بره خونه یه کسی که با آخوند جماعت مخالفه ٰ نه سخت ٰ بلکه هرگز نمیده ...
زن گرفتن و شوهر دادن !
حقیقتا نمیفهمم که مرد با ازدواج چه چیز خاصی نصیبش میشه که برای زن نه ! پس چرا نمیگن شوهر گرفتن و زن دادن؟
خوب دیگه ٰ این حرف رو عرف آورده سر کار ٰ نه شرع ٰ لذا جوابش رو هم باید از عرف پرسید ٰ هر چند که خیلی جاها بر عکس میگن و میگن طرف رو زن دادند ٰ ...
به همین ترتیب است طلاق دادن و گرفتن (البته حالا برای این یه استدلالی هست !)
حالا واقعا استدلالی هست ؟
اینم همون جواب قبل رو داره دیگه ٰ ....
تا حالا بهتون سپردن که اگه دختر خوب پیدا کردین ، معرفی کنین ؟
دستی در کار خیر دارین ؟
آره ٰ چندین مورد بوده ٰ که خداروشکر موفق شدم ... اگه دختر خوبی سراغ داشته باشم به بعضی از دوستام که بخواند معرفی میکنم ...
من دلم میخواد تعداد بچه هام زیاد باشن شاید چهار پنچ تا ، بنظر شما چطوری باید درخواستم رو قبل از ازدواج مطرح کنم که طرف مقابلم هم موافقت بکنه ؟
ماشالله ٰ بابا تو دیگه کی هستی ٰ باور کن کسی رو هم پیدا کنین که موافقت کنه ٰ این دخترای امروزی که ما میبینیم ٰ 2 تاش رو هم به دنیا بیارن و سالم بمونن هنر کردن تا چه برسه پنج تا :311:
خوب ٰ به نظر من ٰ فقط نظرش رو بپرس ٰ ولی این چیزیه که بعد از ازدواج میتونین در موردش به موافقت برسید نه حالا ٰ چون این مورد بستگی به شرائط زندگی داره ...
سه چهار سالی هست که بچه های مذهبی بعد از اینکه لیسانس مهندسی میگیرن چون تازه احساس تکلیف میکنن یا میرن به سمت علوم انسانی و یا تحصیلات حوزوی
از طرف دیگه چون ذهنشون در تمام دوران تحصیلشون معطوف به ریاضیات بوده ، نمیتونن خودشون رو از سیستم صفر و یکی خارج کنن
به همین خاطر قدم زدن در دنیای فلسفه اون ها رو دچار شک و تردید نسبت به مبانی دینیشون میکنه
نظر شما چیه ؟ نمیدونم ٰ با این افراد برخوردی نداشته ام ٰ ولی به نظر من اگر با استاد ماهر و خوبی همراهی کنن ٰ راحت میتونن کنار بیان ٰ
میگن شک محل عبوره ، نباید توش وایساد برای رسیدن به مقصد باید ازش گذشت
میشه بدون شک کردن به مقصد رسید ؟ بدون شک بعید میدونم بشه به مقصد رسید ٰ شک همیشه مقدمه یقین بوده ٰ البته به شرطی که به قول شما در آن نایستاد و زود حرکت کرد تا تبدبل به یقینش کرد ...
تا حالا شک کردین ؟ چطوری ازش عبور کردین ؟ آره آ تا دلت بخواد .... من همیشه سعی کنم یه استاد برای خودم داشته باشم تا بتونم با اون شکیات و ... در میان بگذارم ٰ مطالعه هم زیاد میکنم ...
تا حالا شده پای حرفای یه روحانی گمنام بشینی و بعد به خودت بگی بابا عجب اخوندی بود چقدر خوب حرف زد ؟
آره ٰ یادمه رفت بودیم مشهد ٰ یه روحانی لاغر و ضعیف و ... اومد برامون صحبت کرد ٰ او معروف اصلا نبود ولی از کلام دلنشینش لذت بردم ...
این عبارت ها رو تعریف کنین
طلبه انقلابی : تحول گرا
روحانی درباری : خود فروخته
یقه اخوندی : نمیدونم چی بگم ٰ
درس خارج اقا:72: خیلی سخته ....
یه جا گفتین به منطقه ای اعزام شدین که اینترنت نداشت پس قطعا خیلی چیزای دیگه هم نداشته
ایا میتونستین قبول نکنین و یا برای نرفتن بهونه بیارین ؟ آره ٰ خودم قبول کردم ٰ کاملا هم دست خوم بود ...
بعضی از مناطق محروم رو از نزدیک دیدم شرایطشون واقعا اسف باره ، مشکل مالی انچنانی ندارن اما سطح فرهنگیشون فوق العاده پایینه
البته ما برای کار فرهنگی نرفته بودیم کار عمرانی انجام میدادیم (بهتره بگم عملگی رو تجربه کردیم:) ) ایول اما یکی دو هفته باهاشون در ارتباط بودیم ، خیلی از احکام و مسائل عادی و روزمره مثل نماز رو نمیدونستن
حتی یادمه بعضیاشون هم ماهواره داشتن ، برام خیلی عجیب بود که چطور ممکنه چهار تا برنامه فرهنگی مذهبی تلویزیون رو هم تماشا نکردن !
کی کیفیت و کمیت طلبه ها به اون حدی میرسه که سهمی هم به این مناطق داده بشه؟ :324:
آره ٰ متاسفانه همینه که شما میگید ٰ من خودم زیاد اونجاها بودم و بازم میرم ٰ قبلا به صورت کوتاه مدت میرفتم ٰ دو سال هم به صورت بلند مدت رفتم ٰ البته الان خدا رو شکر خیلی طلبه ها به این مناطق رجت کرده اند ٰ اما هنوز کمه ٰ ...
حاج اقا من معذرت میخوام اگه اینجا یه مقدار داغه
این صندلیش ریموت داشت نمیدونم بچه ها کجا گذاشتنش
تو رو خدا اگه قصد غش کردن دارین بیفتین سمت اقایون :)
نه بابا ٰ این حرفا چیه ٰ کنار شما دوستان بودن لذتی داره و با شما رو صندلی داغ نشستن لذتی بیشتر ٰ ایکاش همیشه این جو و زیبائی ها باشه ٰ
ممنون از شما
-
سوالات منم ول معطل.
تعریفت از ساده زیستن چیه؟
می شه یکی ماشین خارجی داشته باشه وسایل خونه شم یخچال تی وی مبل لوکس و گرون باشه بگیم ساده زیسته
یه نفر دیگه نه ماشین داره نه وسایل خونش گرونه بگیم ساده زیست نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
شغل جالبی داری.آدمای مختلف شهرهای مختلف کلی تجربه می تونی کسب کنی.
اولا از فرهنگ عزیز عذر خواهی کنم که دیر جوابشون رو دادم ٰ تقصیر از من نیست ٰ تقصیر از این اینترنت ( ببخشید ) فلون فلون شده بود ٰ وقتی جواب خارپشت رو دادم دیگه صفحه رو درست باز نکرد و ...
از شغلم گفتی ٰ آره ٰ البته آرزوی من خودمم همینه که همه کشور عزیزم رو برم ٰ تا حالا سه تا استانش رو رفتم و خیلی برام شیرین بوده ٰ
نظرت راجه به این آدما چیه؟
بن علی
مبارک
پادشاه عربستان
عبداله صالح
قذافی
این افراد رو باید با یه چوب راند ٰ افرادی شکم پرست و شهوت پرست ٰ ظالمانی که نه از انسانیت در آنها خبری است و نه حتی از حیوانیت ٰ که حیوانها نیز حتی ذره ای به هم نوع خود رحم خواهند کرد ٰ
اینان همانهایی هستند که علی (ع) سالها از دست آنان خانه نشین شد و استخوان در گلو و خار در چشم
همانهایی هستند که علی (ع) در مورد آنان هشدار داده بود و فرمود : (( بنی امیه بعد از من ٰ برای شما زمامدرانی بد خواهند بود ٰ آنان چونان شتری سرکشی که دست به زمین کوبند و با دندان گاز گیرند و از دوشیدن شیر امتناع ورزند ٰ با شما چنین برخوردی خواهند کرد ٰ و از شما کسی را باقی نخوهند گذاشت ٰ جز آنکه برای آنها سودی دشته باشد یا آزاری بدانها برساند ٰ و بلای فرزندان امیه بر شما طولانی خواهد بود ٰ ... فتنه های بنی امیه پیاپی با چهره ای زشت و ترس آور و ظلمتی با تاریکی عصر جاهلیت بر شما فرود خواهد آمد ........ سپس خدا فتنه های بنی امیه را نابود ٰ و از شما جدا خواهد ساخت مانند جدا شدن پوست از گوشت که با دست قصابی انجام گیرد ٰ خدا با دست افرادی ٰ خواری و ذلت را به فرزندان امیه می چشانند و ....)) خطبه 93 مرحوم دشتی
چرا خدارو شکر نداشتی که بخری؟ البته نه اینکه هیچ چیزی نگرفته باشم ٰ گرفتم ٰ اما اونجور که امروزی ها میگیرن ٰ نه ... جوابش هم بماند دیگه ( میترسم بیاد بخونه و هیچی دیگه ٰ :311:)
نظرت راجه به امضام چیه؟ خیلی زیباست ٰ حقیقت زندگی هم همینه ...
زندگی منشوریست در حرکت دوار
منشوری که پرتو پر شکوه خلقت
با رنگ های بدیع و دلفریبش
آنرا دوست داشتنی،خیال انگیز
و پر شور ساخته است
تعریفت از ساده زیستن چیه؟ به نظر من ساده زیستی در مورد کسی که نداره و نمیتونه داشته باشه : خیلی صدق نمیکنه ٰ به اون میتونیم بگیم صابر و با صبر زیستن ٰ با بود و نبود ساختن ( اینم مثل اینه که کسی قدرت زدن و تلافی رو نداشته باشه بگه من گذشت کردم ... نه گذشت برای کسی هست که بتونه انتقام بگیره و ببخشه ... )
اما ساده زیست به کسی میگن که بتونه خیلی بالاتر از اطرافیانش و ... داشته باشه ٰ بتونه مرفه زندگی کنه ٰ اما مثل همه و پائین تر از دیگران زندگی کنه ....
می شه یکی ماشین خارجی داشته باشه وسایل خونه شم یخچال تی وی مبل لوکس و گرون باشه بگیم ساده زیسته ....
یه نفر دیگه نه ماشین داره نه وسایل خونش گرونه بگیم ساده زیست نیست؟ با توجه با توضیح بالا در هر دو مورد ٰ میشه بگیم نه ٰ
البته نفر دوم : اگه نداره به دفعه به خاطر اینکه نمیتونه داشته باشه ٰ اینجا نمیشه بهش بگیم ساده زیست ٰ اما اگه میتونه داشته باشه و نداره و شاید به دیگران میبخشه بله : اینجا میشه بهش بگیم : ساده زیست ٰ
البته بعضی وقتا هم میتونه داشته باشه ٰ اما نداره که میشه بهش بگی خسیس و ...
در پایان از همه عزیزان و دوستان (( مخصوصا دختر مهربون و همه عزیزان که دیگه اسم نمیبرم اما خیلی دوستشون دارم )) که در این صندلی شرکت کردند و ما را سوال بارون کردند ٰ تشکر میکنم ٰ به من که خیلی خیلی خوش گذشت ٰ
امیدوارم این جمع دوستانه همیشه پابر جا بمونه ٰ و همدردی بتونه یه روزنه زیبایی باشه برای رسیدن به آرزوهای شیرین زندگی ٰ
صندلی داغ باعث شد بیشتر از پیش عاشق این فضا بشم ٰ باعث شد خیلی به دوستان عزیز همدردم نزدیک تر بشم ٰ
میدونید مقام شما نزد خداوند متعال چقدر است ٰ و ارزش این کاری که شما میکنید در این تالار زیبا ٰ بذارید یه داستان کوچولو بگم تا بدونیم همدردی با مراجعان و کسانی که به امیدی مشکل خود را برای شما می آورند تا آرام گیرند ...
امام صادق (ع) یکی از یاران خود را دید ٰ به او گفت : کیف اصبحت ؟ یعنی چه خبر خودمون ...
اون فرد گفت : الحمدلله ٰ یابن رسول الله (ص) من حقیقتا پولی ندارم که بخواهم به مردم ببخشم و ... اما یه کار میکنم : هر روز صبح که از خانه بیرون میزنم ٰ وقتی مردان را میبینم که برای کار و تلاش بیرون میزنند را میبینم ٰ اما گاهی چهره آنها را ناراحت و در هم میبینم ٰ
آنها را صدا میزنم و دلیل آن را از آنها میپرسم ٰ و آنها در جواب : روزگار و سختی های آن را بیان میکنند ٰ مشکلات و ناتوانائی ها و دردها و مصیبتها و ...
من به آنها آرامش داده ٰ توکل آنها را به خدا تقویت کرده و برای آرام کردن آنها مشکلات و مصیبتهای شما اهل بیت را به آنها گوشزد میکنم و آنها آرام میشوند و چهره شان باز و با شادی به سر کار خود میروند ٰ این کار من است ...
امام صادق فرمودند : میدانی خداوند 124 هزار پیامبر برای هدایت مردم فرستاد ٰ که آنها هم مانند تو نه مالی داشتند و نه سرمایه ای تا بتوانند به مردم ببخشند ٰ اما همه آنها همین زیان تو را داشتند ...:72::72::72:
آری او پا جا پای پیامبران الهی گذاشته بود و چه ارزشی و نعمتی بالاتر از این که اقتدا به پیامبران الهی کنیم و دست افردای را بگیریم و توکل او را در زندگی افزایش داده و با این زبانی که همه گونه می تواند بچرخد ٰ آرامش را به دیگران هدیه دهیم ...
به امید موفقیت و سربلندی همه عزیزان :72::72::72::72::72::72:
-
نقل قول:
ساده زیست به کسی میگن که بتونه خیلی بالاتر از اطرافیانش و ... داشته باشه ٰ بتونه مرفه زندگی کنه ٰ اما مثل همه و پائین تر از دیگران زندگی کنه ....
بعضی وقتا هم میتونه داشته باشه ٰ اما نداره که میشه بهش بگی خسیس و ...
فرقشون چیه؟
-
:72: :72: :72: :72: :72:
سلام
روز همگی به خیر.
نوبت نفر بعدی رسیده و اون کسی نیست جز خانم هاله نو.
جهت داغ کردن صندلی، منتظر سوالای داغتون هستیم.
:72: :72: :72: :72: :72:
-
اسم ؟پیشه؟هدفت از نشستن روصندلی داغ؟
خــــــــــب حالا سلام وادامه سوالات:
اگه به سه روز برمی گشتی کدوم کارت رو تکرار نمی کردی؟
عزیزترین فردزندگیت کیه؟
تاحالادعوابصورت بدنی کردی؟کی وکجا؟
عاشق شدی؟عشق رو چه جوری دیدی؟
دوست داشتی توکدوم فیلم نقش اول می بودی؟
تاحالا ازفکر کسی بی خوابی کشیدی؟
چرا بعضی شبا مسواک نمی زنی؟
آیا زبونت به دماغت می رسه؟
اسم دختر همسایه تون چیه؟
اگه میلیاردر بشی چیکار می کنی؟
نظرت راجع به سوسک چیه؟
برای اول کاری فعلا بسه.باباااااااای
-
اولا سلام میکنم خدمت تمامی دوستان عزیز مخصوصا دختر مهربون که منو در حین غافلگیری برای صندالی داغ، خوشحالم کرد.
غافلگیری از این جهت که فکر نمی کردم ازم دعوت کنن و خوشحالی از این جهت که از نظرات و سوالهای شما عزیزان بیشتر استفاده می کنم.
داملا عزیز سلام پرسیده بودی:
اسم ؟پیشه؟هدفت از نشستن روصندلی داغ؟
اسم مستعار یا واقعی؟ کدومشو بگم.
پیشه من بیشتر یادگرفتنه و تجربه کردن . شغل و کارم در حال حاضر مدیریت و اداره آموزشگاهم هست و گاهی اوقات طب سنتی (زالو درمانی) در مورد بیمارانی که دارم.
هدفم از نشستن توی صندلی داغ بیشتر این بود که خودمو بهتر بشناسم و اینکه دیگران درباره من چی میدونن و دوست دارن چی بدونن و اینکه من چی دارم بهشون جواب بدم.
اگه به سه روز برمی گشتی کدوم کارت رو تکرار نمی کردی؟
رفتن به همایش تجلیل از کارآفرینان شهر قم . چرا که خیلی وقتمو گرفت و مجبور شدم بخاطرش کلاسمو تعطیل کنم.
عزیزترین فردزندگیت کیه؟
سوال سختیه. شاید به جرات بگم همه به نوعی برام عزیزن ولی در عین حال عزیزی ندارم یعنی در حال حاضر ندارم:302:
تاحالادعوابصورت بدنی کردی؟کی وکجا؟
اره جونم کیه این تجربه رو نداشته باشه. من با خواهر بزرگتر از خودم تا قبل از ازدواجش که برمیگرده به خیلی سالهای قبل داشتم و اینم بگم بیشتر من اونو میزدم و موهاشو میکشیدم و حتی فشار عصبی زیادی بهش وارد میکردم. و یکبارم با برادرم که سر موضوع کوچیکی بحثم شد که کار به کتک زدن هم رسید و اونم یه مشت به صورتم زد که دماغم شکست.:163:
عاشق شدی؟عشق رو چه جوری دیدی؟
اره خیلی عاشق شدم . البته منظورت از عاشقی چی باشه. من عاشق شدم از هرنوعش. و هر لحظش یه حسی داشتم و در حین لذت بخش و قشنگ بودنش گاهی برام خنده دار و بی معنا بوده. عشق قشنگه و بنظرم حیف که از این واژه برای هر کسی یا چیزی استفاده بشه. اکثر اوقات عشق چشم ادمو کور میکنه و نمی ذاره واقعیتها رو ببینی و راه درستو انتخاب کنی و عشق محترم و عزیزه ولی دوست داشتنو از عشق بیشتر می پسندم چون منطقی و واقع گرایانه هست.:305:
دوست داشتی توکدوم فیلم نقش اول می بودی؟
یعنی واقعا بگم؟ زشت نیست/ جنبه بدآموزی نداشته باشه؟:163:
از فیلم تایتانیک نقش اون پسره و فیلم برباد رفته نقش اون دختره.
حالا ازفکر کسی بی خوابی کشیدی؟
اره کم وبیش برام اتفاق افتاه. که مهمترینش درباره مادرم بود و مهمتر از از اون که شاید باور نکنی درباره خودم بوده .
چرا بعضی شبا مسواک نمی زنی؟
آی گفتی. باید بگم اگه مسواک نزنم خوابم نمی بره ولی بوده شبهایی که مسافرت بودم و مسواکمو یادم رفته ببرم و مجبور شدم صبحش برم و یه مسواک بخرم. و گاهی اوقات که بندرت پیش میاد بخاطر خستگی که تنبلم می کنه
آیا زبونت به دماغت می رسه؟
سوال بامزه ای بود . حالا چی شد اینو پرسیدی؟ والا قبلا این سوالو که همراه با نمایش دادن بود ازم پرسیدن ولی هرکاری کردم نتونستم زبونم به دماغم برسونم. شاید برام یه آرزو بشه:310:
اسم دختر همسایه تون چیه؟
داملا جون اگه ازم میپرسیدی اسم پسر همسایتون چیه راحتر جواب میدام تا اسم دختر همسایه. راستش فقط اسم دختر همسایه روبرویی و کناریمونو میدونم که روبرویی چندتا دخترن که دوتاشو میدونم: آرزو و زینب و دختر کنار ی اسمش زهرا هست. میگما نکنه میخوای برای خواستگاری داری ازم آمار میگیری؟
اگه میلیاردر بشی چیکار می کنی؟
سوال قشنگیه خیلی بهش فکر کردم و میکنم. راستش من الانم میلیاردر هستم و تمام سرمایم که میلیاردها می ارزه سلامتی و همت و تلاشم هست و مطمئنم که با داشتن این سرمایه به حد تیلیاردری و چه بسا بالاتر از اونم برسم .
نظرت راجع به سوسک چیه؟
خیلی قشنگه من دوستش دارم و تنها موجودی هست که دوست دارم تو دستم بگیرمش و با دیدنش میخندم و خوشحال میشم مخصوصا وقتی که پر میکشه و شاخکهای بلند و قیطونیشو تکون میده و یهو میپره روی آدما. البته بگما از خیلی موجودات و حشرات دیگم خوشم میاد.
:227:
-
سلام
سوالاتی که از محاجر پرسیده بودی دوباره مطرح کن خودتم جواب بده.
10تا سوال از سری قبل پیدا کن جواب بده.
10تا اسم شی مکان نام ببر برا هر کدوم جمله ای بگو.
دوست داری کدوم یکی از اعضا رو حضوری ببینی؟
تا حالا برات خاستگاری اومدن؟کی بود؟کی بود؟چطور پیش رفت؟چرا به ازدواج نرسید؟
مهمونی دوست داری ناهار دعوت بشی یا شام؟چرا؟
دماغتو بینی کردی یا خودش از اول بینی بوده؟
دوست داری اختلاف قدت با شوهرت چقدر باشه؟چرا انقدر؟
کجا دنیا اومدی؟
شماره شناسنامت چند رقمیه؟
بچه چندمی؟چنتا خواهر برادر؟
-
سلام خانم ها له نو سو ا ل از شما
1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
3ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
4ـ چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود
5ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
6ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
7ـ یکی از قشنگ ترین و بهترین کتابی که خوندید رو بهمون بگوید
8ـ کدام خیا بان تهران دوست دارید
9ـ منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کن
10ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
11ـ موفقیت به نظر شما به چه معناست
12ـ بچه بودید دوست داشتید چکاره بشوید چرا
13ـ یه خصوصیت خوب و یه خصوصیت بد خودتون رو بگوید برامون
14ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
15ـ ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید
16ـ چه طوری میشه در زندگی پیشرفت کرد
17ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
18ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
19ـ بهترین و بدترین درس دوران تحصیل
20ـ بزرگترین درسی که حا لا تو زندگیت یاد گرفتی
21ـ او ل برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگوید
22ـ چقدر در دادن راهنمایی به بچه ها تلاش می کنی
23ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
24ـ بزرگترین ضعف خانم ها در مقا بل زندگی چیه
25ـ توی بچه گی کدوم شخصیت کارتونی رو دوست داری
26ـ تا ثیر گذارترین مقا له ای که در همدردی خوندی
27ـ به نظرت تو زندگی مجردی چه چیزهایی را بیاد بیاموزیم
28ـ چه غذایی خوب درست می کنید
29ـ چه غذایی دوست داری
30ـ با لو له کتاب زرشک یک جمله بسا ز
31ـ کدوم انجمن توی تا لار دوست دارید
32ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
33ـ او ل از هم یک جمله خوشگل برامون بگو استفاده کنیم
34ـ بهترین دوستتون توی تا لار کیه
35ـ اگر یک نفر اعضا را بخواهی تشویق کنی چیست
36ـ اخرین بار کی گریه کردی
37ـ اخرین بار کجا برای مسافرت رفتی
38ـ چه رنگی را دوست داری
39ـ یک ضرب المثل بگوید
-
سلام فرهنگ 27 عزیز:72:
ممنون که قابل دونستی و سوال کردی درباره سوال اولت باید بگم که دوست دارم مطرح کنم ولی اجازه ندارم بنا به قوانین تالار.:305:
10تا سوال از سری قبل پیدا کن جواب بده.
اگه با من باشه همشو می پرسم و جواب میدم ولی ترجیح میدم خودت انتخاب کنی و من جواب بدم. مثلا من باید جواب بدم نه اینکه سوال کنم.:311:
10تا اسم شی مکان نام ببر برا هر کدوم جمله ای بگو.
درست متوجه نشدم ده تا اسم شی و ده تا اسم مکان؟ یا ده تا اسم شی مکان؟ بهرحال من ده تا اسم شی و ده تا مکان رو میگم ولی میگما چی میشد تعدادو کمتر می گفتی آخه خیلی سخته پیدا کردنش و سختر نوشتنش
مکان:
1- خونه: محل آرامش و کارم
2- پشت بام: محل بازی بچگیم و پریدن از بام به حیاط خونه
3- مدرسه: یادش بخیر با دوستیهای قشنگش
4- خیابان: محل بازی و دوچرخه سواریم
5- دبیرستان: یاد مسابقات والیبالش بخیر
6- دانشگاه: یاد کلاس تشخیص و درمانش و ورودی 79 بخیر
7- دربند: چقدر حال میده با دوستان بری
8- حرم امام رضا: عاشق رفتن و گشتن توی صحن رضوی هستم
9- کوه: بالا رفتن ازش قشنگتر از پایین اومدنشه
10- قبرستان: محل خواب ابدی و آرامش یافتن من وقتی که میرم اونجا
شی:
1- عروسک: یه عروسک داشتم اسمش نازی بود
2- لب تاب : تموم سرگرمی و ابزار کار من
3- موبایل: وسیله کار و اسرار من
4- عینک افتابی: بیرون رفتن بدون اون توی آفتاب حتی کم برام سخته
5- نخ و سوزن: همه نوعش و همه رنگش خوبه
6- آینه: بعضی وقتا تصویر توش همراز و همراه منه
7- کتاب: تنها دوست خوب و راه ساز من
8- صندل: عاشق هر چی صندل انگشتیه
9- قلک: یدونه بزرگشو دارم
10- بخاری: گرم کننده اتاقم که دوستش دارم
دوست داری کدوم یکی از اعضا رو حضوری ببینی؟
منظورت اعضا کجاست؟ تالار یا خانواده؟
اگه منظورت اعضا تالار هست راستش دوست دارم همه رو ببینم و بیشتر اونایی رو که دوست دارن منو ببینن
تا حالا برات خاستگاری اومدن؟کی بود؟کی بود؟چطور پیش رفت؟چرا به ازدواج نرسید؟
اره پسر مگه شل و کورم کسی نیاد. بعدشم من تا حالا خواستگار تو خونه راه ندادم و اون چندتایی که اومدن قاچاقی اومده بودن که همونجا جواب رد شنیدن. بقیه هم خارج خونه بودن که یا من نپسندیدم یا اونا:163:
مهمونی دوست داری ناهار دعوت بشی یا شام؟چرا؟
هر کدوم جای خودشو داره ولی من معمولا شامو دوست دارم چون کاری ندارم و راحتتر و بیشتر میتونم وقت برای بودن با دیگران داشته باشم. البته در حال حاضر اصلا وقت مهمونی ناهارو ندارم اگه میخوای دعوت کنی فقط شام
:163:
دماغتو بینی کردی یا خودش از اول بینی بوده؟
والا دماغم از همون اول دماغ بود ولی من میخوام بینیش کنم تا کمی تغییرات و تحولاتو تجربه کنه. نظر تو چیه؟
دوست داری اختلاف قدت با شوهرت چقدر باشه؟چرا انقدر؟
دوست دارم شوهرم ازم بلندتر باشه حتی برای چند سانت. راستش اگه از خودم بین 10 تا 20 سانت بلندتر باشه که نوبره. چرا دوست دارم؟ چون احساس خوشایندی بهم میده وقتی که سرتو بلند میکنی تا ببینیش احساس غرور و عظمت میده یهم:227:
کجا دنیا اومدی؟
اونطور که گفتن توی خونه یا خیابون نبوده توی زایشگاه بوده. اگه منظورت اسمشه باید بگم توی زایشگاه فاطمه زهرا قم توی میدان شهدا که الان شده مدرسه و هلال احمر. و اگه جزیی تر بخوای باید بگم با سزارین دنیا اومدم چون اگه اینطور نمی شد هم من و هم مادرم میمردیم.:43:
شماره شناسنامت چند رقمیه؟
چهار رقمی. رقمشم اینه 1084
بچه چندمی؟چنتا خواهر برادر؟
اگه با مرده ها حساب کنی بچه دهم و اگه با زنده ها بچه ششم. من بچه آخرم در واقع زنگوله پای تاپوت شدم
عزیزم اگه سوال دیگه ای داری بپرس حتما جواب میدم:
قربون شما
:72::311:
سلام آقای ابراهیمی مارو سرافراز کردید و منت سر ما گذاشتید و سوالاتی کردید به دیده منت جواب میدم
1- ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید؟ من خواننده هایی که سنتی میخونن رو بیشتر دوست دارم و بقیه هم جای خود دارن. آقای سراج. افتخاری. بنان .
2- چه رشته ورزشی دوست دارید؟ ورزشهایی که هیجان و تحرکشان زیاد باشه البته فوتبال دوست ندارما.کوهنوردی و دوچرخه سواری. موتورسواری. رالی. سخره نوردی. و والیبال
3- نمی تونم بگه نه ولی زیادم تاثیری نداشته
4- چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود؟ اون تاپیکی که دقیقا یادم نیست برای چه سالی بود ولی موضوعش درباره دوست اینترنتی قد کوتاهی بود که باعث سرخورگی دوستمون شده بود
5- به یاد موندنی اهنگی که شنیدین؟
اینقدر تورو دوست دارم که هیچ کسی کسی رو اینجوری دوست نداشت
اینقدر برات میمیرم قد یه دنیا خوبی قد هزارتا ستاره
بی تو دلم میگیره وقتی تنها میشم کارم انتظاره
اینقدر تورو دوست دارم که هیچ کسی کسی رو اینجوری دوست نداشت
وقتی نگاهم میکنی قشنگیاتو دوست دارم
حالت معصوم چشات رنگ نگاتو دوست دارم
وقتی صداتو می شنوم دلم برات پر میزنه
ترس یه روز ندیدنت غم بزرگه فلبمه
6- بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی؟ سلامتی که خدا دوباره بعد از سه ماه بیماری سخت بهم داد
7- یکی از قشنگ ترین و بهترین کتابی که خوندید رو بهمون بگوید؟ دوستی با خدا نوشته و گفتگو با خدا نوشته نیل دونالد والش. که اینم بگم زندگیمو و شناختم از خدارو مدیون این نویسنده هستم
8- کدام خیا بان تهران دوست دارید؟ خیابان ولیعصر و یه قسمتی که روبروی بیمارستان فیروزآبادی هست رو دوست دارم
9- منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کن؟ شناخت زیادی از افراد تالار ندارم که بتونم دربارشون نظر بدم
10- دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد؟ خود شما آقای ابراهیمی. قول میدم اولین کسی که ازتون سوال کنم خودم باشم و باید جواب بدی
11- موفقیت به نظر شما به چه معناست؟ رسیدن به تمام چیزایی که میخوایی از راه درست و ممکنش
12- بچه بودید دوست داشتید چکاره بشوید چرا؟ شاید باورتون نشه کسی که بتونه مشکل همه رو حل کنه و باعث پیشرفت اونا بشه یعنی همون مشاور و پزشک که درمان کنه مریضیهارو. یعنی تا حدودی الان دارم همین کارو میکنم توی آموزشگاهم گاهی اوقات با مشتریها و شاگردام درباره مسایل روانشناسی و .. حرف می زنم و با طب سنتی هم که میکنم بعضی بیماریهارو درمون میکنم
13- یه خصوصیت خوب و یه خصوصیت بد خودتون رو بگوید برامون؟ خصوصیت خوبم اینه که به فکر همه هستم و دوست دارم کمک کنم. خصوصیت بد اینکه خیلی رک هستم و راحت حرفمو میزنم طوری که شاید به طرف بربخوره
14- زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست؟ خاطرات زیبا زیادن نمی دونم کدومشو بگم. یکیش سرپا شدن خودم بعد از مدتی بیماری بود. بدنیا اومدن خواهرزادم مهسا که وقتی توی بیمارستان دیدمش دوست داشتم بخورمش بطوری که الام فقط جینقیلی صداش میکنم. و اما زیباترین تصویر ذهنی که دارم اینه که خودمو تو بهترین شرایط می بینم و توی خانه کودکی که تاسیس کردم کنار بچه ها
15- ایا به ارزوهای دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید؟ میتونم به جرات بگم به خیلیهاشون رسیدم مثلا دانشگاهم. کارم. بعضی سرمایه هایی که دارم. حتی توی زمینه موسیقی که سه تاز زدن ارزوم بود و سال اخر دانشگاه انجام دادم. همین پزشکی و کاهش درد دیگرون. سرپرستی کودک بی سرپرست. بردن افرادی که دوست دارن برن زیارت و پول ندارن و... دیگه نمی گم ریا میشه
16- چه طوری میشه در زندگی پیشرفت کرد؟ با انتخاب درست و تلاش و دیدن خدا در همه لحظات و از همه مهمتر دعای خیر پدر و مادر بهترین وسیله برای پیشرفت کار هست چون به عینه دیدم میگم
17- کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری؟ من هرکسی رو توی یه زمینه ای قبول دارم. مثلا اینو خوب میدونم که تحت هیچ شرایطی اختیارمو به هر کسی بدم الا برادرم و یکی از خواهرام. ولی یه دوستی دارم به اسم آقای مهدی ابراهیمی که از نظر اقتصادی و راه نشون دادنش قبولش دارم. استادم اقای تقی پور بخاطر تکنیکهای درمانیش و توصیه هاش. استادم اقای ضرغام بخاطر سماجت و یکدندگیش. استادم اقای بلند بخاطر فکرهای قشنگش و اینکه میگفت هیچ ممکنی غیرممکن نمی شه ولی ممکنه غیر ممکنی ممکن بشه دختر داییمو بخاطر استقلالش قبول دارم تا حالا نشده یکیو بخاطر همه چی قبول کنم.
18- میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است؟ تا اندازه متعادل نه افراط دوست دارن نه تفریط. برام باید به یقین رسیده باشه تا قبول کنم یا حس کنم درسته . دلایل توجیه کننده راضیم نمی کنه.
19- بهترین و بدترین درس دوران تحصیل؟ وای وای چه سوال سختی. بهترین درسم ادذبیات و هنر و ورزش و بدترین درسم زبان که حتی یادمه یکبار املای زبان شدن منفی چهار
20- بزرگترین درسی که حا لا تو زندگیت یاد گرفتی؟ به خودم قول دادم درباره کسی قضاوت نکنم مگر اینکه با کفشهای اون راه برم
21- اول برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگوید؟ باشه ابراهیمی عزیز میگم ولی بعدش نگفتی چکار کنم؟ یه جک یا لطیفه میگم و امیدوارم به کسی برنخوره بخدا منظدری ندارم فقط برای خنده میگم. به لره میگن دعا کن میگه: خدایا ما جز تو کسیرو نداریم! پس مراقب خودت باش............... یه روزی یه مردی میره پیش خدا میگه خدا چرا زنهارو زیبا آفریدی؟ خدا میگه بخاطر اینکه مرهایی مثل شما دوستشون داشته باشن. مرد میگه: چرا پس زنهارو احمق آفریدی؟ خدا میگه: بخاطر اینکه کسایی مثل شماهارو دوست داشته باشن.
22- چقدر در دادن راهنمایی به بچه ها تلاش می کنی؟ تا جایی که بتونم و ببینم حرفی برای گفتن دارم این کارو میکنم
23- زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه؟ کمک کردن ولی نه در حد فداکاری و از بین بردن و وابسته کردن. به نوعی ماهیگیری یاد دادن نه ماهی دادن
24- بزرگترین ضعف خانم ها در مقابل زندگی چیه؟ والا من جای همه زنها نیستم که بخوام نظر بدم ولی فکر میکنم بزرگترین ضعف زنها اینه که فکر میکنن خیلی کارهارو نمی تونن انجام بدنن در حالی سرشار از انرژین.
25- توی بچه گی کدوم شخصیت کارتونی رو دوست داری؟ لولوک و بلوک
26- تا ثیر گذارترین مقا له ای که در همدردی خوندی؟ مرگ عزیزان از اقای سنگتراشان که میتونم به جرات بگم توی اماده کردن من برای قبولی مرگ مادرم موثر بود
27- به نظرت تو زندگی مجردی چه چیزهایی را بیاد بیاموزیم؟ چیزهایی که در حین اینکه آمادمون میکنه برای زندگی و تجربه بهتر باعث پیشرفتمون بشه. مثلا قبول مسئولیت و آشنایی با چیزهایی که بعدا بکارمون میاد.
28- چه غذایی خوب درست می کنید؟ اکثر غذاهارو خوب درست می کنم مخصوصا غذاهای محلی رو دوست دارم و خوب بار میزارم
29- چه غذایی دوست داری؟ کلاجوش خودمو و آش رشته خواهر بزرگمو
30- با لو له کتاب زرشک یک جمله بسا ز؟ کتاب رو لوله کردم و زرشک گذاشتم توش و پرتش کردم به اون. البته چندتا جمله شد شما بخ بزرگواریت ببخش
31- کدوم انجمن توی تا لار دوست دارید؟ گارگاه مهارتهای زندگی مخصوصا موضوعاتی که مربوط به تکنولوژی فکر هست
32- مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی؟ خیلی دلمو خوش نکنم به دیگرون خودم باشم و خودم و دیگرون هم کنار من و من کنار اونا.
33- او ل از هم یک جمله خوشگل برامون بگو استفاده کنیم؟ با اجازتون دوتا میگم. تا هستم ندانی کیستم وقتی دانی کیستم که دیگر نیستم. دوم تکیه گاهت اول خدا، بعد خودت باش.
34- بهترین دوستتون توی تا لار کیه؟ راستشو بگم. یوقت نگی خودشو داره لوس میکنه ها. همه دوستای خوب منن حتی شما. ولی بهترینشون آقای سنگتراشان(مدیر همدردی) که هم دوره خوبی هم توی دانشگاه بود، هست
35- اگر یک نفر اعضا را بخواهی تشویق کنی چیست؟ همه به نوبه خودشون جای تشویق دارند. واقعا انتخاب سخته اجازه بدین نگم
36- اخرین بار کی گریه کردی؟ چند روز پیش. همون موقع که داشتم تاپیک (دوست داشتم پیشم بودی) را می نوشتم واقعا چند ساعت گریه کردم بطوری که روز بعدش تا شب گیج و منگ بودم و شاگردهام فکر می کردن سردرد دارم و بنده خداها ازم سوال نمی پرسیدن
37- اخرین بار کجا برای مسافرت رفتی؟ آخرین بار دوهفته پیش بود که یه مسافرت کاری به تهران داشتم که البته نمی شه گفت مسافرت کاری چون بیشتر استراحت بود و خرج زیادی کردن و مشهد مقدس
38- چه رنگی را دوست داری؟ سفید و سبز ملایم
39- یک ضرب المثل بگوید؟ فلفل نبین که ریزه بشکن ببین چه تیزه
همیشه شاد باشید و شاداب
-
سلام ،
اما سوال از هاله نو عزیز،
1-نظرتون راجع به حجاب؟ خودتون در چه حد حجاب را رعایت می کنید؟
2- درس اموز ترین خاطره زندگی؟
3- لباسی که خیلی دوستش دارید؟
4- خوش عکس هستید؟
5- معیار هاتون برای انتخاب همسر؟
6- تا حالا شده به یه مهمانی برید ببینید جورابتون بدجور پاره شده ؟چی کار کردین؟
7- آخرین باری که کودکی کردین؟
8- بهترین و به یاد ماندنی ترین سفری که تا به حال داشتین؟
9- چند تا بچه دوست داریدئ داشته باشید؟
10- یه اسم دختر یه اسم پسر که دوست دارید؟
11- با میخ ، ماکارونی ، کتاب یه جمله بسازید؟
12- آدم درونگرایی هستید یا برون گرا؟
13- چقدر از خودتون شناخت دارید؟
14 - چقدر خدا را در کارهاتون در نظر می گیرید؟
15- از چی می ترسید؟
17- احساستون را راجع به کلمات زیر بگید:
قلم :
مادر :
چاه :
سیاست :
اسلام :
کشمش :
چراگاه:
قانون :
دنیا :
مرگ :
18- آخرین باری که به کسی کمک مالی کردین ؟چی بوده؟
19- الان دلتون حوس چه خوردنی کرده؟
20- اگه توی غذاتون مو پیدا کنید آیا از اون غذا باز هم می خورید؟
21- معلم اول ابتدایی تون؟
22- اولین روز دانشگاه چه درسی داشتید؟
23 - محرم دلتون و سنگ صبورتون کیه ؟
24- تا حالا شده راه رو برای رفتن یه مورچه هموار کنید؟
25 - از سوال هایی که تا الان در صندلی داغ ازتون شده کدوم یکی بیشتر بهتون حال داده؟
ممنون از پاسخ های داغتون
-
[/color][/color][color=#FF0000][size=large]1-
سلام میکنم به تمامی دوستان عزیزم توی تالار مخصوصا به شما بی نهایت جون ببخشید من دیروز بخاطر کار زیادی که داشتم خسته بودم نتونستم جواب سوالهاتو بدم.:72:
1- نظرتون راجع به حجاب؟ خودتون در چه حد حجاب را رعایت می کنید؟
بنظر من حجاب یک پوشش معقول برای زن و مرد هست. اگه منظورتون از حجاب چادر سر کردن و مو بیرون نگذاشتن هست باید بگم من چادر سر می کنم ولی گاهی اوقات بعضی جاها سر نمی کنم و مو بیرون نمی ذازم اصلا به نوعی هرکاری کنم حتی مانتوی کوتاه می پوشم ولی مو نمی تونم بیرون بذارم و کمی هم آرایش ملایم دارم.
2- درس اموز ترین خاطره زندگی؟
عزیزم من یه چیز برام به حتمیت رسیده و اونم اینکه ما آدما هر کدوم برای ماموریتی اومدیم این دنیا و به کمال رسیدن ما ملزم به این هست که خودمونو بشناسیم و اینکه وظیفمون چی هست. برای بهتر متوجه شدن منظورم حتما کتاب دوستی با خدارو که نویسندش نیل دولاند والش هست رو بخون چون منو خیلی بهتر به خودم و خدا شناسوند. و یچیز دیگه اینکه اگه من هر کاری رو که بخوام بکنم آزادم که انجام بدم یا نه؟ ولی نتیجشم باید بپذیرم و قبول کنم و اینکه خواست خدا خیلی مهمه تا خواست من و همه چیز بدست اونه من فقط انتخاب کننده و انجام دهنده هستم پس باید درست انتخاب کنم تا نتیجه خوبی هم ببینم
3- لباسی که خیلی دوستش دارید؟
پالتوی سفید رنگی که سه سال پیش توی حراجی با قیمت خیلی کمتر از زمان فروشش گرفتم و شلوار لی آبی کمرنگمو خیلی دوست دارم.
4- خوش عکس هستید؟
فکر کنم اره عکسام بهتر از فیلمهام آبرو داری می کنن.
5- معیار هاتون برای انتخاب همسر؟
واااااااااااااااااااااای چه سوال قشنگی :163: راستش مهمترین و اولین معیارم که شاید به نظر خیلیا مسخره باشه اینه که طرف مقابلم به دلم بشینه و اگه از این فیلتر موفق دربیاد معیارهای دیگه رو در نظر می گیرم. در واقع اول به دل نشستن و بعد شخصیت طرف از لحاظ اجتماعی و رفتاری و داشتن اعتقاد به خدا و ائمه و اهل نماز و روزه بودن و کاری بودن و خلاصه من دنبال اینم که طرفم از هر لحاظ خوب باشه . دنبال بهترین و عالی نیستم.:324: حالا بی نهایت جون اگه کسی رو با این مشخصات داری معرفی کنی ثواب داره:163:
6- تا حالا شده به یه مهمانی برید ببینید جورابتون بدجور پاره شده ؟چی کار کردین؟
اره جونم بارها و بارها. دلیلشم اینکه من خیلی جوراب نمی پوشم بندرت پیش میاد بپوشم و چون کم می پوشم یادم میره که جورابم سالمه یا نه؟ بعدشم چکار می تونم بکنم قبل از اینکه دیگرون بهم بگن خودم بلند می گم و می خندم تا مثلا اونا چیزی نگن:311:
7- آخرین باری که کودکی کردین؟
همین دیشب بود که توی جایی که نباید با ماشی دور میزدم چندین بار دور زدم و با سرعت روندم.
8- بهترین و به یاد ماندنی ترین سفری که تا به حال داشتین؟
سفرهای به یاد موندنی زیادی داشتم. ولی یکیشون که نمی شه گفت سفر ولی گردش خوبی بود که سال آخر دانشگاه بودم سال 83 که با چندتا از دختر و پسرای کلاس و دوستان دیگه رفتیم دره بهشت که یه جنگل بکر و زیبا و با آبشار خیلی قشنگش برای همون به یاد موندی شد حتی الان وقتی نگاه به عکشای اون موقع میکنم برام تازگی و جذابیت خودشو داره و یکی دیگه پارسال بود که با بچه ها رفتیم شمال موقع رفتن سر موضوعی همه باهم تا خود شمال دعوا می کردن ولی موقع برگشتن از لحظه راه افتادن تا خود قم فقط می خندیدم و یاد روز رفتن می افتادیم و هرکی چیزی می گفت واقعا اون روز چندساعت همه از نه دل می خندیدیم. یادش بخیر:311:
9- چند تا بچه دوست داریدئ داشته باشید؟
بی نهایت جون حس مادرانمو تحریک کردی. من خیلی بچه دوست دارم مخصوصا اگه دختر باشه. ولی چکار میشه کرد فکر کنم تا من ازدواج کنم و شرایط بچه دار شدنو داشته باشم اگه دوتاهم باشه جای شکرش باقیه:163: ولی دور از شوخی حتی اگه بچه دار نشم تا جایی که بتونم سرپرستی بچه های بی سرپرستو قبول می کنم.
10- یه اسم دختر یه اسم پسر که دوست دارید؟
اسم دختر مارال و اسم پسر پاشا که حتما اسم بچه هام خواهد بود. البته اسم دخترم که الان دارم ریحانه هست.:227:
11- با میخ ، ماکارونی ، کتاب یه جمله بسازید؟
میخ و کشیدم روی کتاب ماکارونی شد. خودم که نفهمیدم چی گفتم.
12- آدم درونگرایی هستید یا برون گرا؟
به قول بچه ها زیادی روابط اجتماعیم بالاست
13- چقدر از خودتون شناخت دارید؟
هرکسی خودشو میدونه که بهترین شناختو خودش از خودش داره تا دیگرون. من تا حد زیادی خودمو می شناسم ولی بعضی اوقات توی شرایط خاصی به شناختهای جدیدی از خودم نائل می شم که میگم وا؟ یعنی این منم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
14 - چقدر خدا را در کارهاتون در نظر می گیرید؟
من توی همه مراحل زندگیم وجود خدارو حس میکنم و اونو جزء جدانشدنی از خودم می بینم و تمام چیزایی که دارم اول از خواست خدا بعد تلاش و همت خودم بوده. من به هیچی که اعتقاد نداشته باشم وجود خدارو نمی تونم منکر بشم.
15- از چی می ترسید؟
از خیلی چیزا ولی بیشتر از خدا که نکنه یوقت منو بخواد بخاطر تنبیه کردن پیش بعضیا خراب کنه.
17- احساستون را راجع به کلمات زیر بگید:
قلم : وسیله ای برای ثبت احساسات
مادر :کاش داشتمش و الان پیشم بود
چاه :نکنه یوقت بیفتم توش
سیاست :خوشم نمیاد فکر می کنم کثیفه
اسلام :اونطور که باید بهم معرفی نشده
کشمش :باعث اعصاب خورد شدنه
چراگاه:چندتا بز و گاو داشته باشی باهاشون بری اونجا سیزده بدر
قانون :فقط اسمش هست
دنیا :همینجا که توشیم ولی خوب نمی شناسیمش و باید خودمونو آماده کنیم برای یروز رفتن ازش
مرگ :قشنگه دوستش دارم اگه نبود الان زمین به حد انفجار می رسید.
18- آخرین باری که به کسی کمک مالی کردین ؟چی بوده؟
همین 30 مهر بود مبلغی پول
19- الان دلتون حوس چه خوردنی کرده؟
از خداکه پنهون نیست از تو چه پنهون سیب زمینی سرخ کرده با سس فراوان
20- اگه توی غذاتون مو پیدا کنید آیا از اون غذا باز هم می خورید؟
من از این مزاجا ندارم هرچی توش پیدا شه میزارم کنار و غذامو میخورم
21- معلم اول ابتدایی تون؟
خانم میشفی که ریز نقش و لاغر بود و یادمه وقتی بمباران می شد می پرید لبه پنجره تا هواپیماهارو ببینه.:163:
22- اولین روز دانشگاه چه درسی داشتید؟
سوال سختیه یادن نیست چی بود
23 - محرم دلتون و سنگ صبورتون کیه ؟
من برای هرکدوم از کارهام و حرفهام دوست خاص خودشو دارم با فرد خاصی رابطه و دوستی کاملی ندارم که بخوام سنگ صبور و محرم دلم کنم
24- تا حالا شده راه رو برای رفتن یه مورچه هموار کنید؟
به ندرت. بیشتر خراب می کنم تا اینکه بخوام هموار کنم
25 - از سوال هایی که تا الان در صندلی داغ ازتون شده کدوم یکی بیشتر بهتون حال داده؟
[color=#FFD700]سوال آقای ابراهیمی که پرسیده بود قشنگترین آهنگی که شندیدی/ این آهنگ برای من هزاران حرف و خاطره داره . با اینکه توی بدترین و سخترین شرایط و موقعیت اونو گوش میکردم ولی برام قشنگ و عزیزه و با هربار شنیدن اون یاد مادر خدابیامرزم میافتم که بخاطر اون گوش میکردم مخصوصا وقتی که بالای سرش بودم و زنگخور گوشیم این اهنگ بود وقتی گوشیم زنگ خورد مادرم چشماشو باز کرد و منو نگاه کرد.
اینم تنوع رنگ فقط بخاطر پاییزان عزیز که گفته بودن جوابهامو با رنگی غیر از رنگ سوالها بنویسم
فدای همه شما دوستا خوب:72:
[/size]
-
سلام خانم ها له نو سو ا ل از شما
1ـصندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
2ـ تالار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا
3ـ با سوسک سییل و تلفن یک جمله بساز
4ـ احساسات خود را وقتی خیلی شدید می شوند چگونه کنترل می کنید احساس غم خشم نا امیدی نگرانی خوشحا لی
5ـ اگر طوفان بیاد کدوم رو انتخاب می کنید اسب خانه
6ـ کدوم از این سه شکل هندسی رو انتخاب می کنید مربع مثلت دایره
7ـ از مفید ترین کتاب یا مقا له یا پند و تفکری که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید
8ـ نقش احسا سات مثبت یا منفی را در زندگی خودتون چگونه ارزیابی می کنید ایا شما فردی احساس محور هستید یا منطق محور
9ـ 5 انجمن که برای شما مفید واقع شده به ترتیب اولویت نام ببرید
10ـ چه نام کاربری هایی در تالار برای شما جلب توجه می کند
11ـ با چرخ درخت و صندوق یک جمله بسا ز
12ـاز یک بیست چه نمرهای به خودت میدهی
13ـ چه چیزی سبب شد تا تصمیم به عضویت در تا لار بگیرید
14ـ چقدر مدیر تا لار رو دوست داری و چقدر ازشون چیز یاد گرفتی
15ـ تعریف از سرنوشت چیه یا اصلا قبولش داری اگر داری نقش اختیا ر در سرنوشت چیه
16ـ 5 انجمن که شما حس می کنید برای دیگران توانسته اید مفید واقع شوید نام ببرید
17ـ یک بیت شعر قشنگ بگو