-
موثرترین روش تاثیرگذاری روی نامزدم
سلام و خسته نباشد خدمت دوستان
نیاز به راهنمایی راجع به اینکه "موثرترین و بهترین شیوه تاثیر گذاری روی نامزدم چیه" رو دارم...چون از لحاظ فکری من پخته ترم ولی اون مرد و اون اینجوری باشه بهتره.....اکثر تصمیمات عقلانی از طرف منه و اون بیشتر احساسی عمل می کنه....من سعی می کنم بهش یاد بدم تو امور و کارها جوگیر و احساسی و زودباور نباشه....اما هنوز کاملا موفق نشدم....بعضی وقت ها از دستم کلافه میشه و می گه ایننقدر نصیحتم نکن...نمی خام کارم به جایی برسه که دیگه حرفام روش کار نکنه چون کمی مغرور هم هست.... ولی اکثر کارهاش رو من مدیریت می کنم چون خودش ثبات کاملی نداره ....و خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنم بهتر؟؟؟:325::325:
زن هستم 24 سالمه همسرم هم 25
-
RE: موثرترین روش تاثیرگذاری روی نامزدم
چون اختلاف سني تون كمه اين اتفاق مي افته.
به نظرم بايد حرفات را غير مستقيم و در لفافه بهش بگي. اونم فقط در مورد موضوعات مهم كه اگه نگي زندگيت تحت الشعاع قرار مي گيره.
بقيه امور را كه زياد مهم نيستند و تاثير آنچناني روي زندگيتون ندارند را به خودش واگذار كن تا خودش در مورد تصميم بگيره تا احساس نكنه كه كنار گذاشته شده و حس غرور و مردانگي اش حفظ بشه.
-
عزیزم سعی نکن نقش مادر رو برای همسرت بازی کنی
شما نباید کمالگرا باشید اجازه بده راهی که دوست داره بره خودش بفهمه اشتباه کرده تا از شما نظر نخواست نیازی نیست تو کارهاش دخالت کنید
شمااگه اینجور ادامه بدی ازش دور میشی
به هیچ وجه سرزنشش نکن نگو دیدی من گفتم این روش بهتره:160:
بذار خودش تصمیم بگیره اگه با رفتاراش کنار نمیای شما در دوران نامزدی هستید میتونید بهتر تصمیم بگیرید شاید زوج مناسبی برای هم نیستید
-
ما خیلی با هم خوبیم و سرزنشش نمی کنم ولی غیر مستقیم حالیش می کنم... تنها مشکل فقط همینه... اما نزاشتم اون بفهمه که من به عنوان یه مشکل بهش نگاه می کنم....و اینکه می ترسم اگه تو کارها و امور تنهاش بزارم به ضررش بشه و شاید به سختی بشه جبرانش کرد..و اون عادت کرده تو تمام کارهش با من مشورت کنه....ولی می خام بدونم روشی یا راهی هست که بتونم بهبش عزت نفس بیشتری بدم و یه کاری کنم که عاقلان تر و با تفکر بیشتر تصمیم بگیره م عمل کنه؟؟؟
مرسی از جواباتون:72:
-
بذار تاجایی که برای زندگیتون خطر جدی نداره خودش اشتباه کنه و تو راهنماییش نکن تا خودش به اشتباهش پی ببره
اصلا حالت دستوری بهش نگو این کار رو بکن و اون کار رو نکن میتونی با خنده و شوخی و در آرامش و بامهربونی بهش بیان کنی که فکرنمیکنی این کار بهتر باشه تا اون کار . اصلا شخصیتشو زیر سوال نبر وقتی شما بگی این کارت اشتباهه در دید اون یعنی تو اصلا هیچ کاری بلد نیستی و من اصلا بهت اعتماد ندارم
طرز بیان کردن خیلی مهمه
موضوع دیگه اینکه هیچوقت سعی نکن کارای همسرتو (چون تو بهتر میتونی) خودت انجام بدی هرکس سهم و نقش خودش رو رعایت کنه بهترین کاره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
چون اختلاف سني تون كمه اين اتفاق مي افته.
به نظرم بايد حرفات را غير مستقيم و در لفافه بهش بگي. اونم فقط در مورد موضوعات مهم كه اگه نگي زندگيت تحت الشعاع قرار مي گيره.
بقيه امور را كه زياد مهم نيستند و تاثير آنچناني روي زندگيتون ندارند را به خودش واگذار كن تا خودش در اون موارد تصميم بگيره تا احساس نكنه كه كنار گذاشته شده و حس غرور و مردانگي اش حفظ بشه.
در واقع در مورد موضوعات خيلي مهم (كه زندگيتون را تحت الشعاع قرار مي ده) خودت تصميم بگير ولي شوهرت را طوري در فرآيند تصميم گيري شركت بده كه اون فكر كنه خودش تصميم گرفته. بعدش هم كلي ازش تشكر كن كه ممنون چه تصميم خوبي گرفتي. و ...............
تصميم گيري در مورد امور غير مهم را هم كاملا به شوهرت واگذار كن و شما اصلا دخالت نكن.
اينطوري شوهرت فكر مي كنه كه كاملا در زندگيش تصميم گيرنده است و روي شما حساس نمي شه.
-
باید یکم ریسک پذیریت زیاد باشه یعنی تحمل کنی اشتباه کنه.اگه کمکش نکنی یاد می گیره خودش رو پای خوش وایسه.عزت به نفسش هم زیاد می شه
-
siam عزیزم
بهش کمک کن طوری که مردانگی اش و غرورش کم نشه .دختر خوب بذار همسرت خودش تجربه کنه حتی اگه متضرر بشه.این جور مواقع سرزنشش نکن .در عوض هر جا دیدی خوب عمل کرد بهش افتخار کن طوری که احساس غرور کنه.:72::43:
-
واقعا ممنون از راهنماییاتون
اخه می دونید یه جورایی بعضی وقت ها خیلی فهمیده می شه و می فهمه وقتی بهش می گم بهت افتخار می کنم از ته دل نبوده ولی به روم نمیزنه...... فکر میکنم اگه ثبات شخصیت بیشتری داشت اینجوری نمی شد.....
آیا به عنوان نامزد می تونم کاری کنم ثبات شخصیتیش بیشتر بشه ؟؟؟ البته به جز حمایت و پشتیبانی راهی هست
بازم تشکر:43::72:
[size=medium]واقعا ممنون از جواباتون:72:
ولی بعضی وقت ها می فهمه مثلا بهش می گم بهت افتخار می کنم ( البته فقط بعضی وقت ها و خیلی کم ) می فهمه از ته دل نیست ولی به روم نمیاره منم بعدا یه جوری درستش می کنم.....
اما می خام بدونم راهی به جز حمایت و پشتیبانی هست که بتونم ثبات شخصیتشو بیستر کنم؟
-
سن اش كه بالا بره به مرور زمان ثبات شخصيتي پيدا مي كنه
شما هم مي توني با بها دادن بهش تو اين فرآيند بهش كمك كني.
-
مرسی لیلا جان درست میگی:104:
-
تو با سپردن کارها و مسئولیتها می تونی بهش شخصیت بدی.اون موقع لازم نیست الکی بهش بگی بهت افتخار می کنم.این طور بیشتر اذیت می شه می بینه هیچ کاری انجام نمی ده و تو برای دل خوشی ازون حرفا می زنی.وقتی کاری رو بهش سپردی نتیجش هر چی بود گله نکن تشکر بی جا هم نکن البته همش باید از ته دلت باشه تا تاثیر بذاره.
-
ممنون می شم اگه مدیر همدردی و sci و فرشته مهربان هم نظر بدن :)
-
سلام عروس خانوم..
مشكلاتي كه در پست 1 و 6 مطرح كرديد تصوير مشخصي از مسائل شما به عنوان يك زوج رو پيش رو نمي ذاره...
اما چند نكته:
1. طبيعتا شما و همسر محترمتون، با هم تفاوتهايي داريد، تفاوتهايي فراتر از تفاوتهاي يك زن و مرد كه غير قابل كتمان هستند، تفاوتهاي تربيتي، مهارتها، كنشهاي و و اكنشهاي رواني كه طبيعتا عزت نفس و اعتماد به نفس شما رو تحت تاثير خودش قرار ميده. به عبارتي بهتر شما از صفحات ذهني مستقلي برخوردار هستيد كه بايد سعي كنيد بدون دعوا و در نهايت احترام، اين صفحات به هم نزديك بشوند تا جائيكه بر هم منطبق شوند. اون زمان مي گيم كه شما از يك موضوع درك يكساني داريد و يا تفاهم داريد. پس تفاهم يك اصل نيست بلكه بايد براي رسيدن به اون نقطه تلاش كنيد و كاوش كنيد...
راههايي مثل كاوش و كنكاش در برابر انتقاد و يا پرسش هاي غير پرخاشگرانه، موجب خواهد شد كه اين صفحات ذهني به هم نزديك و نزديك تر شوند... وقتي نمي دانيد كه دقيقا منظور طرف مقابل شما چيست سوال كنيد و وقتي مي خواهيد منظور خودتون رو بگيد، بر خلاف اونچه نوشته ايد كه به نوعي حاليش مي كنم، اين كار رو نكنيد و با صراحت حرفتون رو بزنيد. البته اين صراحت رو با بي حرمتي و بي احترامي قاطي نكنيد لطفا!
2. در وضعيتي كه شوهر شما در نقش منفعل باشه و شما تصميمات اصلي رو بگيريد با اين فرضيه اثبات نشده كه شما از نظر فكري پخته تريد، صميميت روز به روز بين شما رو به كاهش خواهد رفت تا جائيكه انفعال ايشون تبديل به پرخاشگري خواهد شد و مثل خيلي از خانومها اون موقع مي گيد روزهاي اول خيلي خوب بود... اما الان پرخاشگره! اين وضعيت كه ايشون منفعل باشه خوب نيست...بر عكس! خيلي هم بده... چون قطب ديگه اي هم در كار هست و اون انفعاله..
گفتگوي صريح و جرات مندانه هر دو طرف رابطه،موجب خواهد شد كه صميمت شما زياد بشه
3. شما احتمالا در بسياري مواقع ذهن خواني مي كنيد و به برداشتهاي ذهني خودتون بيش از اندازه اطمينان داريد.. بر اساس اين برداشتهاي ذهني، تصميم مي گيريد و طبيعتا احساس مي كنيد اين تصميمات بهترين تصميمات هستند... اين روند موجب افزايش عزت نفس شما شايد در يه مقطع زماني كوتاه بشه! اما در طولاني مدت موجب خواهد شد كه عزت نفس شما تخريب بشه...
4. در رفتارهاي جرات مندانه، به شما توصيه مي شه كه در وهله اول به حرف ديگري با دقت گوش كنيد و شنونده فعالي باشيد، به نظرات و تجربياتش احترام بگذاريد، پيشنهاداتش رو بشنويد و انتقاداتش رو به روش صحيح برخورد كنيد
5. نامزد محترم شما، با توجه به اعتماد به نفس شما، زمينه مساعدي براي رفتن به موضع انفعال دارند. با توجه به حقايق فوق حواستون رو خوب جمع كنيد... شايد اوايلش خيلي خوش بگذره... اما يه دفعه از دماغتون در مي آد!
سوالي بود بپرسيد
سعادتمند باشيد
-
سلام sci جان
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون
من نوشته بودم:
((اکثر تصمیمات عقلانی از طرف منه و اون بیشتر احساسی عمل می کنه....من سعی می کنم بهش یاد بدم تو امور و کارها جوگیر و احساسی و زودباور نباشه....اما هنوز کاملا موفق نشدم....بعضی وقت ها از دستم کلافه میشه و می گه ایننقدر نصیحتم نکن...نمی خام کارم به جایی برسه که دیگه حرفام روش کار نکنه چون کمی مغرور هم هست.... ولی اکثر کارهاش رو من مدیریت می کنم چون خودش ثبات کاملی نداره ...)) و (( و اینکه می ترسم اگه تو کارها و امور تنهاش بزارم به ضررش بشه و...اون عادت کرده تو تمام کارهش با من مشورت کنه ....و روشی یا راهی هست که بتونم بهبش عزت نفس بیشتری بدم و یه کاری کنم که عاقلان تر و با تفکر بیشتر تصمیم بگیره م عمل کنه؟؟؟))
دقیقا من هم برای پیشگیری از زمانی که به مشکل جدب برخورد کنم راهنمایی خواستم..... و اینکه گفتین ذهن خوانی می کنم.... وقتی نظرات و برداشت های همسرم و خودم را باهم مقایسه مس کنم من موضوعات را با جزئیات بیشتری بررسی می کنم اما او کلی تر ..که باعث می شه در آخر حرف من درست ار آب دربیاد (البته این رو حتی خانوادش هم تایید میکنن)همسرم اعتماد به نفس پایین و عزت نفس پایینی دارن و تقریبا اغلب جوگیر و احساسی عمل می کنه....من یک راهنمایی می خوام که چکاری کنم که این خصوصیات در او کمتر بشه.....آیا راهی هست یا کمکی میتونم بکنم؟
-
منم با جناب دانشمند موافقم اگه به اين رفتارت ادامه بدي از دماغت در مي ياد. من يك نمونه اش را ديدم.
-
راستی این رو هم در نظر بگیرید که ما قرار تقریبا 2 سال یا 5/2 سال نامزد بمونیم
همسرم اعتماد به نفس پایین و عزت نفس پایینی دارن و تقریبا اغلب جوگیر و احساسی عمل می کنه....من یک راهنمایی می خوام که چکاری کنم که این خصوصیات در او کمتر بشه.....آیا راهی هست یا کمکی میتونم بکنم؟ :325::325:
آقای sci به راهنمایی بیشتر نیاز دارم :325:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط siam
....من سعی می کنم بهش یاد بدم تو امور و کارها جوگیر و احساسی و زودباور نباشه....اما هنوز کاملا موفق نشدم....بعضی وقت ها از دستم کلافه میشه و می گه ایننقدر نصیحتم نکن...نمی خام کارم به جایی برسه که دیگه حرفام روش کار نکنه چون کمی مغرور هم هست.... ولی اکثر کارهاش رو من مدیریت می کنم چون خودش ثبات کاملی نداره ....و خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنم بهتر؟؟؟
سلام سیام عزیز
بهترین کار در حال حاضر اینه که این ردا رو از تنتون بیرون بیارید ، شما مسئولیتهای ایشون رو به عهده گرفتید نتیجه این مدیریت این میشه که چند سال دیگه یه آدم ضعیف ساختید که قراره مسئولیت یه زندگی رو به دوش بکشه و....
بنابراین در واقع شما باید یه سری کارها نکنید تا او به خودش بیاد ابتدا نصیحت نکنید ، کارهاش رو هم مدیریت نکنید
با او دوست باشید ، آیا برا دوستتون هم همینطوری نصیحت می کنید یا اگر از شما راهنمائی خواست پیشنهاد میدید
ایشون اعتماد به نفسشون پائینه ، با همدیگه مطالعاتی در این زمینه داشته باشید.
تائیدشون کنید
بهشون قدرت بدید
-
شما مطالعه ای در مورد خصوصیات مردا داشتید؟
اگه جوابتون نه اس من بهتون پیشنهاد می کنم کتاب رازهایی درباره ی مردان نوشته ی باربارا دی آنجلس رو بخونید واقعا کمکتون میکنه.و در ضمن باید همسرتون رو اونطوری که هست بپذیرید نه اینکه توقع داشته باشید تغییر کنه
*موفق باشید*:72:
-
سلام
ممنون از راهنماییتون
من همانطور که هست قبولش کردم اما کمبود اعتماد به نفس و عزت نفس در اون زندگیمون رو دچار مشکل می کنه و من می خام قبل از هرچیزی پیشگیری و درمان کنم البته نه به تنهایی.......من گفتم بره پیش مشاور یا کتاب بخونه ولی اون حوصله اینجور کارا رو نداره ( برعکس من ) و هر وقت که بهش گفتم یه جورایی پیچونده ...چون آدم چندان صبوری نیست........نمی دونم چطور باهاش رفتار کنم تا اون کارو بکنه و رو اعتماد به نفس و عزت نفسش کارکنه؟؟؟
-
[من گفتم بره پیش مشاور یا کتاب بخونه ولی اون حوصله اینجور کارا رو نداره ( برعکس من ) و هر وقت که بهش گفتم یه جورایی پیچونده ...چون آدم چندان صبوری نیست........نمی دونم چطور باهاش رفتار کنم تا اون کارو بکنه و رو اعتماد به نفس و عزت نفسش کارکنه؟؟؟[/size]
[/quote]
شما عملا با اين حرفت بهش گفتي كه اعتماد به نفس نداره.خب منم بودم مقاومت نشون ميدادم .آقايون هرگز دوست ندارن تغيير كنن چون فكر ميكنن چيزي كه شكسته يا شكست خورده بايد تغيير كنه وقتي شما ايشون رو مجبور ميكنيد كه تغيير بكنه پيش خودش فكر ميكنه كه من شكست خورده نيستم كه بخوام تغيير بكنم يا حداقل ميخواد پيش شما اينجوري جلوه بده.خيلي روي كاراش حساس نشيد با كسي مقايسش نكنيد نه پيش خودتون ونه به روش بياريد.از كارها وتصميم هادرستي كه ميگيره شروع كنيد.آقايون تشويق خانومها روخيلي دوست دارن:104:ويا ميتونيد با سپردن كارهايي كه ميدونيد درست انجام ميده شروع كنيد .بخاطر هركاري كه براتون انجام ميده ازش تشكر كنيد
-
خیلی ممنون
من 7-10 روز تمام روش هایی که شما و دوستان دیگر لطف کردند گفتند را انجام می دم.... و جوابشو برای راهنمایی بیشتر براتون میفرستم...
از همگی ممنون که کمکم کردید:43::46::72:[size=medium]
-
خواهر عزيزم،
چند تا نكته رو در نظر بگيريد:
1. در دوران نامزدي هستيد! (هر چند با طولاني شدن اين دوران موافق نيستم)
2. كل پست 14 رو يك بار ديگه بخونيد
3. رفتار جرات مندانه رو پيش بگيريد. كارشناس عزيز Baby يك كارگاهي در اين رابطه در تالار ايجاد كردند. بسيار عاليه!
4. هيچ دارو يا راهكاري نيست كه ايشون از صبح فردا با عزت نفس از خواب بلند شوند.. چرا كه افزايش عزت نفس يك روند تدريجي است و خب بهتره ريشه يابي بشه و حتما براي مشاوره به يك مشاور خبره مراجعه كنيد
5. عدم عزت نفس ايشون دلائل تربيتي داره، لذا بايد شكيبايي بيشتري بكنيد!
6. بپذيريد كه همه انسانها حق دارند اشتباه كنند... و تجربه بدست بيارند!
اما چند راهكار:
1. به هيچ وجه ايشون رو سرزنش نكنيد!
2.گاهي كمك كنيد كه تصميم بگيرند/ براي تصميمات ايشون ارزش قائل باشيد
3. ارتباط با دوستان و گروه همسالان رو جايگزين ارتباط با خانواده ها كنيد
4. محيطهايي كه ايشون نمي تونند در اون محيط ها تصميم بگيرند و منفعل هستند رو كم كنيد.
5. معاشرت با افراد مثبت رو در ايشون تقويت كنيد!
6. حتما ايشون رو تمجيد كنيد و اجازه بديد كوچكترين چيزي كه ديديد به چشم شما بياد.
7. بي رحمانه تكيه كنيد! بگذاريد زمين بخورد(طمين خوردن به منظور شكست خوردن نيست، نري بدبختش كني مهندس!)/ مثل بچه اي كه تازه راه رفتن رو ياد گرفته... حواستون باشه! اما بذاريد زمين بخوره....تكيه كنيد!
8. افكار مثبت رو جايگزين تفاسير منفي كنيد مثال: يك كاري انجام مي ده و اون كار اشتباهه!!! مي تونيد سرزنش كنيد و با پيامهاي منفي با منتقد دروني ايشون همدست بشيد با گفتن:
-تو كار خراب كني!
-مگه بار اولته؟؟
- گفتم بذار من انجامش بدم!
- خوش به حال فلاني...
- اينم شانس منه!
اينها همه منتقد دروني ايشونرو قدرت مي دهند و موجب مي شوند كه ايشون بطور كامل منفعل بشه!
حالا حرفهاي بالا رو اينطوري مي گيم:
- مهم نيست! به شكل تجربه بهش نگاه كن!
- دوباره انجامش بده!
- من از هيچ كمكي دريغ نمي كنم تا موفق بشي!
- مطمئنم دوباره مي توني!
- دفعه بعد موفقيت بيشتر خواهد بود!
- هميشه قرار نيست برنده باشيم!!!
9. تصديق كنيد! اين خيلي مهمه كه در رابطه با آنچه هستند صحبت كنيد! نه آنچه نيستند: مثال: مي خواهيد ايشون رو تصديق كنيد و بگيد خيلي باهوشه! نگيد : تو كه ابله نيستي! بگيد: تو باهوش هستي! پس "نيستي" ممنوع و هستي جاش مي ذاريد!
تصديقات منفي انرژي بي نهايت زيادي مي گيرند... مثلا وقتي ايشون چيزي رو گم مي كنند، مي تونيد بگيد: تو واقعا دست و پا چلفتي هستي ها!!! حواست كجاست؟؟؟ بازم گم كردي؟؟؟ اينها ويران مي كنند! اما به جاش مي گيم: هر كسي حق داره چيزهايي رو گم كنه! يا بشكنه! اين طبيعيه!
10. در برنامه هاي خودتون دو نفر حتما مواردي رو كه از انجامشون لذت مي بريد از همين امروز قرار بديد!
11. حتما برنامه ريزي كنيد كه با هم باشيد. با هم رستوران بريد. جشنهاي كوچك داشته باشيد دو نفره!
12. از تكنيك بيان احساسات استفاده كنيد. فكر كنيد ايشون كاري رو انجام مي دهد... خودش هم حواسش نيست كه اون كار چقدر خوب بوده! مثلا يه تلفن... بهش بگيد چقدر احساس خوبي داشتيد! امروز در بدترين شرايط، وقتي زنگ زدي و باهام حرف زدي! واقعا برام خوب بود و آروم شدم!!! ( باور كنيد اين تكنيك معجزه مي كنه!!!!)
13. تكنيك افتخار: كاري رو انجام مي دهند... هر چند ناچيز! مثلا داريد از يه درگاه عبور مي كنيد... مي ايستند و اجازه مي دهند اول شما بريد! بعد از چند ساعت مي گيد: واقعا بهت افتخار مي كنم كه اينقدر آداب معاشرت رو بلد هستي!!! يا مثلا براي شما صندلي رو مي كشند سر ميز شام: حتما بهشون بگيد! مراقب باشيدكه: 1. غلظت و لحن شما، متناسب با كار انجام شده باشد! 2. حتما نبايد كاري براي شما انجام دهند تا شما به ايشون افتخار كنيد!
و اما شما عروس خانوم!
- اينقدر درگير بايدهاتون نباش...
-همه انسانها مثل هم نيستند و از توانايي هاي يكساني برخوردار نيستند
- با خودتون مهربون باشيد
- تمام موارد بالا رو خودتون رعايت كنيد
- به خودتون و ايشون احترام بگذاريد
- مراقب زبان بدنتون باشيد! مردها زبان بدن خانومها رو خوب مي بينند!
- به خودتون كاري رو تحكم نكنيد!!!
سوالي بود بپرسيد! سعادتمند باشيد
-
مرسیییییییی
واقعا ممنون من راهکارها را امتحان می کنم و اگه خدانکرده مشکلی داشتم باهاتون در میون میزارم
:104::104::43::72: