سلام
من داملا هستم.
اول ازهمه ازمدیران محترم بابت ایجادتایپیک در محلی نامناسب پوزش می طلبم.
مشکل من اینه که نمی تونم با نام کاربری خودم واردسایت بشم.
چندباردرخواست رمز جدید کردم ولی بازم نشد.
ازمدیران محترم خواهشندم دراین رابطه راهنمایی ام کنند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من داملا هستم.
اول ازهمه ازمدیران محترم بابت ایجادتایپیک در محلی نامناسب پوزش می طلبم.
مشکل من اینه که نمی تونم با نام کاربری خودم واردسایت بشم.
چندباردرخواست رمز جدید کردم ولی بازم نشد.
ازمدیران محترم خواهشندم دراین رابطه راهنمایی ام کنند.
سلام خانم داملا به مدیر همدردی اطلاع دادم مدیر خوب همدردی پیگیری می کند منتظر باشید صبور باشید تا مشکل حل شود :72::72::72:
سلام خانم داملا،
سریعترین راه این است که از طریق لینک ارتباط با ما با مدیر همدردی تماس بگیرید. ایشون پیشگیر مشکل شما خواهند بود.
سلام داملاجون.منم همین چند روزه این مشکلو داشتم.منم درخواست رمز میکردم ولی بازم قبول نمیکرد.به همون ایمیل آقای سنگتراشان که رمز جدید رو برام میفرستاد ایمیل زدم و مشکلمو گفتم.ایشون گفتن که حتما مشکل از فارسی سازمه
وباید همون نام کربری و پسوردی که تو ایمیل برام میزنن رو کپی کنم تو تالار
با این روش مشکل من حل شد.امیدوارم مشکل شما هم حل بشه دوست عزیزم :72:
سلام خانم داملا من مشکل به مدیر خوب همدردی اطلاع دادم مدیر خوب همدردی پاسخگو نیست صبور باشید تا مشکل حل شودممنون:72::72::72:
راحیل عزیز من هم حدس می زدم از فارسی ساز باشه برای همین هم کپی می کردم ولی بازهم نمیشد.درضمن
من ازسیستم دیگه ای هم امتحان کردم بازهم نشد.مدیران محترم درصورت امکان پیگیری کنید.
یادش بخیر اگه مسلمان حضور داشت الان مشکلم حل شده بود.
آقای ابراهیمی من نمی تونم غیر اینجا جای دیگه ای پست بذارم.کارمهمی باهاتون دارم.لطفا ایمیلی برایم ارسال کنید.
سلام خانم داملا با ایمیل جدیدبه تا لار امدید ایمیل زدم جواب بدهید ممنون:72::72:
هنگام کپی کردن پسوورد و همینطور نام کاربری، به این دقت کردید که درست کپی بشود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط damla2
ممکن است که اشتباهاً قبل یا بعدش یک space رو هم کپی کرده باشید.
بله این مورد هم مدنظرم بوده ولی بازهم قبول نکرد.:(نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
توی رمز از حروف بزرگ استفاده کردی؟دقت کن caps lock به موقه روشن خاموش کنی.اگر رمزت با حروف لاتین زبان
کیبورد EN باشه.
با سلام
لطفابرای حل مشکل صرفا از طریق لینک ارتباط با ما که در پایین همه صفحات تالار پیوندش وجود دارد، پیگیری بفرمایید.