-
آيا آخرين راه حل مشكلم طلاقه ؟؟
سلام به همه دوستان
من يك خانم 23 ساله داراي دو فرزند يكي 4سال (دختر) و يك سال و نيم (پسر) هستم . در سن 17 سالگي با مردي ازدواج كردم كه هيچ احساسي نسبت به او نداشتم . و از سطح فرهنگي بسيار متفاوت بوديم . من در خارج از كشور بزرگ شدم و او در يك روستا .! دختر عموي من با داداشش ازدواج كرده بود و اونا زندگي خوبي داشتن . منم از طريق داداشش معرفي شدم بهش اما من هيچ شناختي از او نداشتم و در اولين برخورد يه حس تنفر درم ايجاد شد چون اصلا هم تيپ و قيافه من نبود اما من چون نامزدم كه پسردايي ام بود و ديوانه وار عاشق هم بوديم رو در يك تصادف وحشتناك از دست داده بودم ديگه برام مهم نبود كه با كي دارم ازدواج ميكنم . ما تا 2 ماه اول زندگيمون درگير بوديم چون به هيچ عنوان نميتونستم تحملش كنم . اما با خودم گفتم دختر اين ديگه سرنوشته تويه و تو بايد قبول كني چون ازدواج كردي و راه برگشتي در كار نيست . از همه چي چشم پوشيدم سعي كردم دوستش بدارم . براي رفتن به خونه مامانم بايد كلي التماس ميكردم . براي خريدن چيزي بايد كلي دليل مياوردم . خلاصه تا اينكه دخترم 2 ساله شد من دچار افسردگي شديد شدم طوريكه تا يك ماه نتونستم سركار برم . ازش درخواست طلاق كردم اما قبول نكرد رفتم يك ماه خونه مادرم بودم ديدم قبول نميكنه و لجبازي ميكنه باز به اسرار خانواده ام برگشتم اما ديگه زندگي برام سختتر شد .از كار اخراج شد و شغل آزاد شروع كرد. ديگه بهم توجه نميكرد دوباره حامله شدم و تو اين نه ماه من اونو نديدم . يعني خيلي كم ميومد پيشم . من تو شهر غريب با يه بچه و شكمي پر به سختي درسم رو ميخوندم و مشكلات حاملگي رو داشتم اما دريغ از يه كمك مالي و يا عاطفي شب و روز گريه ميكردم . بعد از زايمان سردرد ميگرني ميگرفتم و افسردگي را هم داشتم . ديگه نه بهم پول ميده و نه چيزي . بهم ميگه دوست داشتي كي به جاي من شوهرت بود . اگه مثلا مهمان ميومد خونه شبش ميگفت دوست داشتي فلاني شوهرت بود ؟ يا تا تلفنم زنگ ميزنه ميگه كيه دوست پسرته ؟ من يه آدمي هستم اجتماعي و با همه سلام عليك دارم و تقريبا از همه ي دوستاي من خبر داره . در ضمن از موقعي هم كه بيكار شده خرجي خودم و بچه ها رو خودم ميدم اون كار ميكنه البته من پولي نميبينم . چندين دفعه ميليون ميليون پول بهش دادم تا كاري دست و پا كنه اما با هزار تا بهانه پولا رو خرج كرده باز دست خالي شده . بهش ميگم كار كن ميگه اگه نكنم چه كار ميكني ؟ ديگه واقعا خسته شدم نميدونم چكار كنم . الانم كه بهش گفتم به هيچ عنوان حاضر نيستم تحملت كنم و طلاق ميخام ميگه موهات عين دندونات سفيد شه اما طلاقت نميدم ...
لطفا كمكم كنيد اگه سوالي هست بپرسيد .ممنونم
-
RE: آيا آخرين راه حل مشكلم طلاقه ؟؟
عزیزم سلام
به همدردی خوش آمدی:72:
اگه ممکنه به این سوالها جواب بده گلم.رابطه ی عاطفی ات با همسرت چطور بود؟میدونست دوستش نداری؟بهش گفته بودی؟عیب های همسرت چی بود که ازش خوشت نمی اومد؟تحصیلات شما و ایشون؟
-
مرسي تسنيم جان .
رابطه عاطفي كه اون به قول خودش عاشقمه اما يكم بدبينه . نسبت به خانواده ام حساسه همه اش به خرافات اعتقاد دارد . و من متاسفانه متنفرم از اين جور كارا . دائم عين اون قديميا اسفند دود ميكنه تا بچه گريه ميكنه ميگه چشمش كردن . سرم درد ميكنه ميره پيش دعا نويس . نه قبلا بهش نگفته بودم كه دوستش ندارم اما الان چرا بهش گفتم ديگه دوستش ندارم و سعي كردم كه دوستش بدارم اما با كاراش منو از خودش دور ميكرد . از لحاظ قوم و نژاد از ما پايين تره طوريكه فاميل كسي راضي به اين وصلت نبود :305:. من دانشجوي ترم آخر رشته كارشناسي حقوقم . فاصله سني يازده سال است . شوهرم تازه داره مدرك كارداني ميگيره . بهم ميگه تو به پولت مينازي . بهش ميگم خرجي من و بچ ها رو بده ميگه نميدم چه غ... ميكني ؟ آرايشگاه ميرم ميگه واسه كي خوشگل كردي ؟ من به نظافت خيلي اهميت ميدم و هميشه ظاهري تر و تميز دارم ، ميگه پيش كي ميري صبح به صبح به خودت ميرسي . بهش گفتم كه حاضرم كار نكنم درسم رو ترك تو خونه بشينم تو تمام امكانات رو در اختيارم بذار . اما قبول نميكنه . :302:
-
سلام عزیزم.به تالارهمدردی خوش آومدی.منم یه تا سوال داشتم:
آیا ایشون از اول خصوصیاتی مثله بدبینی و ندادن خرجی رو داشت؟
-
سلام عزيزم . يه زن اميدوار . قبلا كار ميكرد شغلش اداري بودي منم كارتم دستش بود و حساب كتاب همش دست اون بود و من ازش پول تو جيبي ميگرفتم . اما از وقتي كه كارتم رو ازش گرفتم اذيت ميكنه و خرجي نميده . ميگم پول شير و پوشك بده ميگه ندارم . ميگه شهريه مهدكودك بده ميگه تو دوست داري بچه ات بره مهد خوب خودت بده . هر چي طلا داشتم فروختم برا خرجي . بدبيني آره چون من در يك كشور خارجي زندگي كردم اون فكر ميكنه من زمان مجردي با هزاران نفر بودم متاسفانه . اين برام زجر آوره و موقعي هم كه بهش ميگم اين حرفا رو نزن ميگه خودمونيم كسي نيست كه . بهش ميگم بحث اين نيست كه كسي حرفاي ما رو بشنوه من پيش خودم شخصيت دارم . اما كو گوش شنوا ؟؟؟
دوستان منو راهنمايي كنيد من تا فردا صبح اينترنت ندارم پس منتظرم .:323:
-
به نظر من وقتی با تنفر باهاش ازدواج کردی و محبت هم ازش ندیدی پس این زندگی چه ارزشی داره؟؟ خودت خیلی راههای اشتباهی رفتی . خرجی دادی ، کارتت رو دادی طلاهات رو فروختی. حسابی این آقا رو متوقع کردی. با اینکه مشکل داشتی بچه دار هم شدی. به نظر من از پدر و مادرت کمک بگیر و بگو نمیتونی باهاش زندگی کنی. بگو با پدر و مادر همسرت صحبت کنند و شرایط تو برای ادامه زندگی را بازگو کنند و اگر پسرشان قبول نکنه تو حاضر نیستی زندگی کنی. مهریه ات چقدره؟ به نظر من کاری را انجام بده که احساس آرامش کنی هر چی که باشه.
-
دوست عزیزم من با توجه به اطلاعات محدودم چیزایی که به نظرم میرسه این هست:
مشکلات شما زاییده ی مجموعه ای از اشتباهات شما و همسرتونه.مثلا:شما علی رغم نداشتن علاقه ای به ایشون باهاشون ازدواج کردین و احتمالا در طول مدت زندگی مشترکتون ایشون متوجه این موضوع شدن(هر چند ناخواسته).پس ممکنه یک سری از واکنشهاشون در اثر همین اجساس باشه.
شما حقوق خودتونو کامل در اختیار ایشون گذاشتین(که این سعه ی صدر شما و میرسونه و خیلی هم عالیه) و لی به نوعی ایشون رو وابسته کمک مالیتون کردین و مسلما الان بد قلقی میکنه و زیر بار نمیره چون آدم چیزیو که راحت به دست بیاره و خیالشو راحت کنه به این زودیا نمیتونه ازش دل بکنه.
البته من نمیخام بگم حق با همسرتونه اما شما شرایطتونو خوب مدیریت نکردین.(علی رغم این که به نظر میزسه زن توانمندی هستین)
پس در کل راه حلهایی که به نظر من میرسه:
برای حل مشکلات عاطفی :عشق بی حد و حصر به همسرتون بدون داوری بدون احساس برتری(حتی ناخودآگاه) تایید و تشویق همسرتون به نحوی که احساس حقارت مقابل شما نکنه میتونه کارساز باشه.
برای بدبینی مطالب زیادی در سایت هست (اما من تا حدودی احساس میکنم بدبینیشم بیشتر به این خاطر که خودشو در حد شما نمیدونه.) به اونا هم یک سری بزنید.
در مورد مسایل مالی اگر مطمینید همسرتون سر کار میره تمام مخارجو عملا(نه با حرف) به ایشون واگذار کنید.حتی شاید بهتر باشه یک مدت از کارتون مرخصی بگیرید تا همسرتون به امید شما نباشه.و مجبور باشه که مخارجو بده.
من خودمم زیاد درگیر مسایل مالی با همسرم بودم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که خانمها نباید در مخارج عادی خونه دخالت کنن و این وظیفه ی اقایونه.
موفق باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط natalie
به نظر من وقتی با تنفر باهاش ازدواج کردی و محبت هم ازش ندیدی پس این زندگی چه ارزشی داره؟؟
دوست عزیزم ضمن حفظ اخترام در مورد نظرتون اینجا فقط بحث ایشون نیست پای دو تا بچه هم درمیونه.البته من موافق زندگی تحت هر شرایطی نیستم اما به نظرم مشکلات ایشون اون قدر هم حاد نمیاد .
-
ممنونم از اينكه وقت گذاشتين و بهم جواب دادين .
درسته من دوستش نداشتم اما هيچ وقت نذاشتم بفهمه كه دوستش ندارم پا به پاش ايستادم . منو پيش خونواده ام نميبرد . اما يه هفته يه هفته خونه مامانش ميمونديم . پدرش فوت كرده . خانواده منم از سطح سواد پايين هستن و من مطمنم كه اگه با اونا صحبت كنم پيشنهاد ميدن كه جدا شو . چون من از لحاظ روحي خيلي شكستم . بدنم ضعيف شده و چهره ام بزرگتر از اون چيزي كه هستم نشون ميده . اما من نگران آينده بچه هام . نميدونم چي ميشن ؟ آخه خودم فكر ميكنم جدايي من بهترين راه حله . تا اينكه بشينم . زجر بكشم و ديونه بشم . بهش گفتم دخترم رو بده به من پسره رو تو بردار . ميگه هرگز.
يادم رفت بگم مهريه ام 14 سكه و يك خونه 300 متري و يك زمين 500 متري كشاورزي . تازه كلي پول ازم قرض گرفته هنوز پس نداده .
-
خب فكر كنم بايد اول مشكلات رو دسته بندي كنيم
لطفا برامون از نكات مثبت همسرتون
ميزان علاقه اي كه بهش دارين
سن فرزندان
كساني كه اگه از ايشون جدا بشين
وضع مالي تحصيلات و شرايط اجتماعي تون بنويسين
لازم نيست كه بگم متاسفانه شما با يه اشتباه شروع كرديد و در عين اعتماد نداشتن به اخلاق همسرتون الان والدين دوتا بچه اين..
بي زحمت اين توضيحات رو به ما بگين تا در حد برداشت خودمون نظر بگيم دوست عزيز
سلامت باشيد
-
ممنونم ملاحت جان . عزيز من همه اينا رو بالا گفتم كاملا توضيح دادم . اون ميگه عاشقمه و موقعي كه مريض ميشم فقط متوجه ميشم كه بهم رسيدگي ميكنه و نگران ميشه . من علاقه ي خاصي بهش ندارم . چون شريك زندگيم هست باهاش كنار ميام و فقط باهاش دارم زير يك سقفي كه كرايه اش رو خودم ميدم زندگي ميكنم . بچه هام دختر 4 ساله و پسرم كه ناخاسته بود يك و نيم ساله . تحصيلات خودم بيشتره . اون تازه داره كارداني ميگيره .
-
سلام عزیزم تاپیک منو مطالعه کن تا اشتباهات منو تکرارنکنی
شما خودت باعث شدی که توقعات همسرت بالا بره
اون هنوز دوستت داره فقط کودک درونش داره بهش فرمان میده؛ دلیل تمام کاراش همینه فقط خود شما و درگیری با کودک درون همسرتونه
اینکه خرافاتیه فعلا چیز مهمی نیست به مسائل مهمتر دقت کن
تمام رفتارای منفعلانه اش بخاطر یه ترسه و از روی عشقه اون شما رو یه دختر بچه میبینه که همبازیش شدید و میترسه که شما یه همبازی بهتر پیداکنید و شما یه جور حس حسادت درش بوجود اوردید و اینکه شما از اون بالاتر هستید همه این مشکلات رو تشدید میکنه
-
عزيزكم
دو راه هست.البته به نظر ذهن كوچك من
اول پيدا كن در اون چه خوبي هايي هست. از اون خوبي ها كدومشونبه درد بهتر كردن نقاط ضعفشون ميخوره. مثلا مهرباني.
در مورد علاقه چقدر سعي كردي بدون حضور سايه عشق قبليت به اين آدم در ذهنت مجال بدي؟
در مورد بچه ها آيا پدر خوبي هست؟
پاسخ هاي آدم در مورد پرسش ها هم مهمه . فرض همسرتون بپرسه برا كي خوشگل كردي. دو جواب هست. اين كه بگين به تو چه.. و اين كه بگين برا خانواده خودم بچه ها و همسرم.
در زندگي بايد كمك كنين اما نبايد ترتيبي برا تقبل هزينه خونه و مخارج بذارين كه جاي شما و شوهرتون عوض بشه.
من بالشخصه با زندگي بدون عشق مخالفم. اما عشق از آسمون يهوييرو زمين نمباره عزيزكم. عشق گاهي آرام آرام مثل يه شعله كوچك شكل ميگيره و دير پا و گرم ميشه.خواست اولم اينه كه براي بهبود روابط با همسرتون قدم اول رو شما بردارين.در ضمن خودتون ببينيد براي رفع بدگماني بي دليل ايشون چه راه هاي درستي وجود داره.
-
ممنونم نيلوفر مرداب ميشه اسم تاپيكتونو بگي كه من برم بخونم .
اگه دوستم داره چرا باهام لجبازي ميكنه ؟ چرا وقتي خسته ام و از اداره ميام باهام بحث ميكنه . من احساس ميكنم اون زنمه نه شوهرم !:163: بهش ميگم عزيز الان خسته ام اگه امكان داره چيزي نگو بذار استراحت كنم بعد حرف ميزنيم ، اما گوش نميده . به دخترم ميگه دوست داري يه مامان ديگه برات بيارم اين بده ؟؟ :160: دخترم گريه ميكنه و ميگه نه من مامان خودم رو ميخوام . من تنها دليلم براي كمك مالي اين بود كه ميخاستم تو رفاه كامل باشيم و فكر نميكردم اينجوري بشه . در ضمن سه دفعه دست به خودكشي زدم اما موفق نشدم .:316: زود عصباني ميشم . گريه ميكنم . سر درد ميشم . روحيه ام به هم ريخته . آخه مشكلم رو به كسي نگفتم . اطرافيان فكر ميكنن من بهترين زندگي رو دارم . نمازم رو ميخونم . دعا ميكنم . قرآن ميخونم گريه ميكنم ... :323:
خدايا كمكم كن .
-
(اشتباهات من و همسرم جدایی یا ادامه ؟ [شاهزاده سوار برگاری])
عزیزم توکل به خدا بهترین راه حله ولی از تو حرکت از خدا برکت.
همسرت دوستت نداره عاشقته اون یه مرده و یه جورایی یه پسربچه؛فکرکن باید با یه پسربچه زندگی کنی باهاش چه جوری برخورد میکنی باهمسرت همونجوری برخورد کن.
-
-
یه نامه به خدا بنویس (مثل نامه به یه دوست) باهاش حرف بزن،ازش بخواه آرومت کنه،بهت صبوری بده.
خودکشی راه حل عاقلانه و منطقی نیست
به بچه هات فکرکن رفتار تو و همسرت تو روحیه اونا تاثیر منفی میذاره و ایندشونو به خطر میندازه
به خودت فکرکن که از همه مهمتری و باید آرامش داشته باشی تا بهتر زندگی کنی که بتونی به همسر و فرزندانت آرامش و عشق بدی (میفهممت تو الان به محبت نیاز داری ولی صبری که خدا بعنوان زن تو وجودت قرار داده وصف ناپذیره عزیزم)
-
ملاحت جان . رفتارش با بچه ها بد نيست . اما بعضي وقتا سرشون داد ميزنه . دخترم خيلي حساسه زود گريه ميكنه . من به عشق اولم اصلا فكر نميكنم چون ديگه اون تو اين دنيا نيست و الان 9 سال از اون قضيه ميگذره . تو اين مدت 6 سال زندگي مشترك سعي كردم به شوهرم علاقه مند بشم اما متاسفانه هر وقت بهش ابراز احساس و علاقه كردم منو به باد تمسخر گرفته و سخته آدم كسي رو كه نميخاد سعي كنه دوستش بداره و اون عكس العمل خوب نشون نده . در روابط جنسي هم مشكل دارم و نميتونم هميشه جوابگويش باشم :228:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sargardan
اگه دوستم داره چرا باهام لجبازي ميكنه ؟ .
من احساس ميكنم اون زنمه نه شوهرم !
زود عصباني ميشم . گريه ميكنم . سر درد ميشم . روحيه ام به هم ريخته . آخه مشكلم رو به كسي نگفتم . اطرافيان فكر ميكنن من بهترين زندگي رو دارم . نمازم رو ميخونم . دعا ميكنم . قرآن ميخونم گريه ميكنم ... :323:
خدايا كمكم كن .
چقدر این حرفها و احساسات برام آشناست!منم دقیقا تا دو سه هفته پیش همین حالات و احساساتو داشتم.لچبازی دعوا احساس این که همسرم به جای این که مرد خونه باشه بیشتر زن خونه ست!
اما میدونی دلیل اصلیش چی بود؟یک کلمه:خودم
ما زنها مسیولیتها رو از مردا میگیریم ما نمیزاریم اونا به وظایفی که زندگی بهشون داده عمل کنن اما در عوض چی نصیبمون میشه؟
روحی خسته احساس افسردگی یاس
اما راه حل چیه؟
ایا میخای زندگیت درست شه؟اگه هنوز تو فکر جدایی باشی اینجا هیچ کسی نمیتونه بهت کمک کنه!
میدونی من خودم چقدر به جدایی اصرار داشتم؟تازه من بچه هم ندارم خانواده امم کاملا ازم حمایت میکردن اما چرا منصزف شدم؟
چون قبول کردم که منم تو زندگی مشترکم خیلی اشتباه کردم.فقط همسزم مقصر نیست منم هستم.
پس حداقل نباید اول اشتباهات خودمو رفع کنم؟بعد اگه دیدم نه واقعا نمیشه اون وقت به جدایی فکر کنم؟
اشتباهاتو خودتو اصلاح کن.به قول بالهای صداقت عزیزم:به خودت یک فرصت دیگه بده.برای جدایی همیشه وقت هست.
-
نيلوفر مرداب به نظرت برم پيش يه مشاور خوبه ؟ تأثير داره ؟شوهرم كه به من ميگه تو ديونه اي و غير قابل تحمل ..
يك زن اميدوار ممنونم . ميشه بگي شما چكار كردي كه مشكلت حل شد ؟ چون من به خاطر دو تا بچه هنوز هم حاضرم با اين مرد زندگي كنم . چون نميخام زندگي سه نفر ديگه به خاطر يه نفر از هم بپاشه . بچه هام زير دست نامادري بزرگ بشن . آه و ناله اونا پشت سرم باشه .:323:
-
عزیزم راست میگه ناراحت نشی گلم ما زنا بعضی وقتا کاری بر سر این مردای بیچاره میاریم که درنظرشون از صدتا دیوونه بدتر جلوه میکنیم داری اذیتش میکنی میدونی جواب ندادن یا سرد بودن به مسائل جنسی درنظر یه مرد یعنی چی؟!!!!!!!!!
از روز اول این مشکل رو داشتی یا تازگیا اینجوری شدی(سردمزاجی)؟
-
عزیزم من هنوز مشکل کامل حل نشده ولی از اون حالت بحرانی در اومده اصلا نباید فکر کنی این مشکلات یکی دو روزه حل میشه.امکان نداره... باید روش وقت و انرژی بزاری.خیلی زمان میبره اما قسمت نوید بخشش اینجاست به محض این که قدم تو راه درست بزاری نشونه های بهتر شدنو تو زندگیت میبینی.
کارهایی که من کردم:
1.کمک مالی به همسرمو کامل قطع کردم.
2.سعی میکنم عشقو بی حد و حصر به همسرم بدم.
3.برای یک مدت زمان بندی کردم تا این روالو ادامه بدم
اما نتیجه اش چی شد:
1.احساس مسیولیت و مردانگی به همسرم برگشته هرچند که شاید تو اون رفاهی که من دلم میخاد و همیشه داشتم نباشم اما خداقل فعلا آرامش دارم
2.همسرمم دیگه فکر نمیکنه من دیوونه ام!(راستم میگفت من قبلا از یک طرف ماشینمو میفروختم که مثلا تو رفاه باشیم بعد شبش باهاش دعوا میکردم.شما هم همین حالتو داری کارت عابر بانکتو بهش میدی ولی ازش راضی نیستی!)
همسرتو به جایگاهش به عنوان یک مرد برگردونبعد تصمیم بگیر
-
نه نيلوفر جان تازگيا سرد مزاج شدم . چون ديگه بريدم . خسته شدم از حرفاش از زندگيم .
مرسي يه زن اميدوار چشم ديگه كمك مالي رو قطع ميكنم تا متوجه بشه زندگي مشكل داره و خرج داره . اميدوارم مشكل شما هم زودتر حل بشه .
-
همسرتو به جایگاهش به عنوان یک مرد برگردونبعد تصمیم بگیر
عزیزم این حرفه زن امیدوار رو باید قاب کرد گذاشت جلو چشم ما خانمها
حرفای زن امیدوار رو سرمشق بگیر.
توجه کردی از وقتی که سردتر شدی عصبانیتا و اذیت کردنای همسرت چندبرابر شده؟؟!
این بار تو پیشنهاد دهنده باش بهترین مدلی که دوست داره لباس بپوش و آرایش کن و اگه پرسید بهش بگو برای تو ارایش کردم چرا خودتو دست کم میگیری و با این حرفا ناراحتم میکنی
خودتو تشنه نشون بده و از بعداز این احترامشو بیشتر نگه دار و سعی کن اگه دوسش هم نداری اینجوری جلوه بدی تا کم کم هم خودت برگردی هم اون.
مسئولیتهاشو بهش برگردون به خودت هم بیشتر استراحت بده
ایشالا زودتر حل میشه
-
دوستان دارم ميرم خونه تا فردا ...:72:
-
سلام نيلوفر جان كارايي كه گفتي رو انجام دادم اما دريغ از توجه . تازه عصباني شد كه تو داري منو مسخره ميكني . بهش گفتم نه باور كن صادقانه اس و همه كارا به خاطر تويه . چون ميخام خانواده ام از هم نپاشه و تازه ازش معذرت خواهي كردم كه اذيتش كردم . اما شام رو ول كرد و رفت تا نصف شب اومد خونه كه من ديگه گيج خواب بودم اصلا به روي خودم نياوردم كه ديدمش . :316:
[size=large][color=#800000]برام دعا كنيد :323:
-
سلام عزیزم به قول آنی جون ما این زندگس یر یه شبه خراب نکردیم که بخوایم یه شبه درستش کنیم
صبر داشته باش اینقد زود خودتو نباز
نظر منو میپرسی دوباره ادامه بده
تو ناخواسته با رفتارات غرور و شخصیت و ارزشهاشو بی ارزش کردی اون الان براش سخته که یه دفعه تو این همه تغییر کرده باشی و بهش بها بدی
همه رفتاراتو عوض کن و امشب هم کارتو تکرار کن خوب میشه اما کم کم
-
اون شوکه شده.بهش حق بده.وبه راهت ادامه بده.عزمتو جزم کن.تحملتو ببر بالا.در برابر رفتار نادرستش از رو نرو
-
ببين الان زندگي تون از دور تكراري خودش خارج شده.. ممكن سخت بشه . اما به اين سمت ميره كه همسرت هم تصميم گيري كنه. در ضمن تو بتدريج با فرصتي كه به خودت و همسرت ميدي متوجه ميشي كه اين زندگي پايداره يا خداي نكرده خير . بتدريج يا همسرت تصميم ميگيره به خواستهاي تو بيشتر توجه كنه و براتو و خودش انسان بهتري بشه و يا نه بر اشتباهات خودش اصرار ميكنه. در اين حال تصميم گيري برات هم راحت تر و هم منصفانه تر ميشه خانومي.صبور و آرام باش. لجبازي نكن. آرام و محكم باش. يه روشو دنبال كن.هر روز تغيير روش نده.بذار اين مرحله تمام بشه بعد به مرحله بعد فكر كن.
-
سلام دوستان ممنونم از راهنمايياتون اين چند روز به اينترنت دسترسي نداشتم . دوستان نيلوفر مرداب ، رايحه عشق و ملاحت جان . من كارامو تكرار كردم اما اون از لجبازي دست بر نميداره . براش غذاي مورد علاقه اش رو درست كردم ، لباسي كه دوست داره ووو اما مسخره ميكرد بهش گفتم بهت حق ميدم كه باور نكني اما همه اينا بخاطر تويه به خاطر زندگيمون .. تازه ديروز رفت پيش مامانش كه يه شهر ديگه است . نه چيزي واسه خونه خريد و نه پولي بهم داد . گفتم بهش پول بده چند روزي كه نيستي برا شير و پوشك بچه و خورد و خوراك . گفت به من ربطي نداره من نميخامت و بچه هامو فعلا نگه دار تا من يه زن ديگه بگيرم بعد طلاقتو ميدم .:163: گفتم تو اجازه نداري با وجود من يه زن ديگه بگيري :160: من كه حاضرم باهات باشم . دوستان نميدونم چه كنم . هر چي زنگ ميزنم جواب تلفنام رو نميده . اس ميدم جواب نميده . :101:
-
عزیزم اینطور که معلومه مشکلت حادتر از این حرفاست که به این راحتی حل بشه فعلا خودتو اذیت نکن اگه برات امکانش هست حتما با یه مشاور حضوری حرف بزن
دوحالت داره 1 . اینکه همسرت دیگه نمیخوادت و (اگه یه مرد طرفشو نخواد به هیچ طریقی نمیشه نگهش داشت) و 2 . همسرت دوستت داره یه مدت زیادی تو فشار بوده و الان به یه شوک شدید احتیاج داره . که برای همسر شما مورد دومی صحت داره
ولی چون ما شناخت درستی نسبت به همسرت نداریم نمیتونیم راه حل مناسبی برای این شک بهت پیشنهاد کنیم و فعلا فقط صبر ، صبر و صبر و صحبت با مشاور حضوری رو پیشنهاد میدم
همین که میدونی همسرت پیش مادرشه کافیه پس حساسیتتو کم کن و به زندگیت آرامش بده
عزیزم این حساسیتت برای وابستگیته آنی جان یه تاپیک برای من گذاشتن راجعبه وابستگی و راههای قطع وابستگی . بخونیش خیلی به دردت میخوره
-
فعلا مرتب بهش زنگ نزن اس نده.بذار کمی فکر کنه.تو اومدی از ما پرسیدی آخرین راه طلاقه؟یعنی خودت یه پیش زمینه داشتی اما دوستان اومدن گفتن نه طلاق نگیر سعی کن زندگیتو درست کنی ولی نگفتن شوهرتو ول نکن مجبورش کن تحملت کنه باهات زندگی کنه تو باید با ایجاد تغییر اونو به طرف خودت بکشونی.بهت هم گفتیم باید عزمتو جزم کنی برای چندین ماه.زندگیتو کن بالاخره می یاد و تو باید به تغییرات ادامه بدی.و وقتی می گه زن می گیرم نگو نباید تا وقتی من زنتم زن دیگه بگیری.:305:مردا از تهدید خوششون نمی یاد.مخصوصا با وضع زندگی شما
-
بجای تهدید ازش دلیلشو بپرس بهش بگو میخوای همسر جدیدت چه جوری باشه من میخوام همون باشم
-
شما سهم خودتو درست و کامل انجام بده.در ازای هر محبتی انتظار نداشته باش فوری جواب ببینی شاید ماه ها طول بکشه که همسرت یاد بگیره که چه کاری باید انجام بده الان این تغییرات شما براش عجیبه.حتی ممکنه فکر کنه براش نقشه کشیدی.واسه همین جبهه میگیره حتی ممکنه حرفهای خیلی بدتر از این که میرم زن میگیرم بزنه و خواهد زد.اما واقعا اگه میخای زندگیت درست شه راه درست رو ادامه بده بدون این که به واکنشهاش توجهی داشته باشی.
مسایل مالی رو رفته رفته حل کن موقعیتتو بسنج موقعیت همسرتم بسنج و یواش یواش و با ظرافت خودتو از مسایل مالی کنار بکش.متاسفانه به علت وابستگی شدید که امثال شما و من به کمکهامون در همسرامون ایجاد کردیم فکر نمیکنم بتونیم به یک باره از این کار شونه خالی کنیم اما باید روشت رو عوض کنی و کم کم این کار رو انجام بدی.
از همین الان شروع کن بسم الله...آفرین دختر خوب:104:
-
سلام
جالبه برام ما هم سنیم ولی من مجردم برام جالبه کسی 23 سالش باشه و 2تا بچه داشته باشه
من یه سوالی دارم شوهرت چند سالس؟؟
به جز مسائلی که دوستان گفتن من فکر می کنم شوهرت بهت و موقعیتت حسودیش میشه ترس داره ازش جا شی اما یه مسئله ای هست باید تو زندگیت سیاست داشته باشی به نظر من با جلسات مشاوره و قانع کردن همسرت یه جورایی منطقی صحبتکردن باهاش بهتره وقت بذاری ارزششو داره تا اینکه 2 تا بچه رو با وجود سن کمت مسئولیتشون رو قبول کنی و آینده ی مبهمی براشون بسازی
مورد های بدتر از شوهرت خیلی خوب شدن
امیدوار باش
-
سلام دوستان از همگي متشكرم . اما امان از يك توجه .:316: من همين طور دارم ادامه ميدم ولي يك درصد هم توجه نميكنه ديگه منم خسته شدم از ديشب ديگه نه باهاش حرف ميزنم و نه محلش ميذارم . ديگه خسته شدم اگه ميخاد طلاقم بده خوب بده زودتر راحت شم . اون چند روزي كه خونه مامانش بوده يه جا رفته خواستگاري بهش ندادن گفتن با بودن زنت بهت دختر نميديم . :227: ميگم شايد به خاطر اينكه به قول خودش زن دلخواهش رو بگيره طلاقم بده :301:
دوستان برام دعا كنيد آرامش به زندگيم برگرده :323:
موفقيت عزيز شوهرم 34 سالشه .
-
سلامی دوباره
دوستمممم با وجود این همه اختلاف سنی و فرهنگی من فکر نمی کنم به تنهایی از پس مشکلات بر بیای و یک عاملی که متاسفانه به جای کمک بدتر خرابکاری میکنن خانواده ی شوهرته واقعا اول من مقصر رو خانوادش میدونم بعد شوهرت! اما آخرین راه طلاقه اگه خیلی به اینجات رسونده به نظرم بهتره یه مدت ازش جدا زندگی کنی و زیر نظر مشاور باشید
-
سلامی دوباره
دوستمممم با وجود این همه اختلاف سنی و فرهنگی من فکر نمی کنم به تنهایی از پس مشکلات بر بیای و یک عاملی که متاسفانه به جای کمک بدتر خرابکاری میکنن خانواده ی شوهرته واقعا اول من مقصر رو خانوادش میدونم بعد شوهرت! اما آخرین راه طلاقه اگه خیلی به اینجات رسونده به نظرم بهتره یه مدت ازش جدا زندگی کنی و زیر نظر مشاور باشید
-
با بي مسئوليتي همسرم چه كنم ؟
-
سلام موفقيت جان من مشكل ماليمون را به داداش بزرگش گفتم اما نتيجه اي نگرفتم . من دوست ندارم فاميل در جريان موضوع زندگيم قرار بگيرن متاسفانه يا خوشبختانه دوست ندارم كسي برام تاسف بخوره و اين اخلاقمه و برا همين با يه مشاور كه حرف زدم گفت شوهرت نياز به درمان داره و بايد حتما مشاوره بگيره كه متاسفانه تن به مشاوره نميده ميگه تو خودت رو اصلاح كن من خوبم . خوب منم چند وقتيه اخلاقم رو عوض كردم و بد خلقي ميكنم :163: ديگه به آخر خط رسيدم الانم باز از چهارشنبه گذاشته رفته هيچ پولي هم به من نداده . دو تا بچه يه زن تنها تو يه شهر غريب ... :320: ديگه ديوونه ميشم . خدا خودش كمكم كنه :323:
جان سخت عزيز مگه همسرتون چه كار ميكنه ؟:question:
دوستان ببخشيد من دير به دير جواب ميدمك چون اينترنت هميشه در دسترسم نيست . شماها تاپيك بگذاريد برام ممنونم
:72:
موفقيت جان چرا خانواده شوهرم مقصره ؟