RE: دودلی به خاطر اختلاف قد
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
قد یک معیار ظاهریست.
با این اختلاف قد باید خود شما و دختر خانم کنار بیایید. نباید به حرف کسی کاری داشته باشید.
از نظر من خیلی معیارهای مهمتری در انتخاب همسر هستند که باید به آنها توجه شود: کلیک کن
می توانید در قسمت جستجو عبارت "اختلاف قد" را جستجو کنید و تاپیکهای مرتبط رو پیدا کنید. از جمله:
تاپیک 1
تاپیک 2
در ضمن موضوع شما به انجمن دودلی در انتخاب همسر منتقل شد.
سلام.
اختلاف قد که خیلی مسئله ی مهمی نیست!!!
شما اگر با هم احساس راحتی و رضایت و آرامش کنید و هیچ مشکل دیگه ای نباشه به قد اینقدر اهمیت ندید. مطمئنا اگر ظاهرش رو نپسندیده بودید عاشقش نمیشدید!
ضمنا این خان هم نسبتا قد بلند هستند. نمیشه به قد 164 برای یه دختر گفت کوتاه
به نظر من که اصلا مشکلی نیست !ببینم شماها کجا زندگی می کنید که همچین سوالاتی براتون ایجاد میشه
مثلا پسر 172 با دختر155 که دیگه عادیه عادیه !!!
من که تو تهران هستم می بینم اغلب دخترا تا شونه پسرا هستن اکثر زوج ها این جورین !!!ولی خوب 30 سانت یکمی زیاده من 20 ترجیه می دم
وای من اطرافم همه همین جورن این اختلاف قدها برام خیلی عادیه و حس خوبی هم به من می ده
سلام :72:
اینکه بعضی دوستان میگن مهم نیست به نظر من غلطه . من دوستی داشتم که از اول آشنایی از قد شوهرش ناراضی بود و این مسئله تا امروز هم ادامه داره .
پس اگه قد اینقدر برات مهمه که فکر میکنی بعدها برات مسئله ساز میشه و از اینکه همسرت با اختلاف قد 30 سانتی کنارت راه بره خجالت بکشی ! حتی اگه این دختر خیلی هم خوب باشه باید فراموشش کنی . چون در غیر این صورت بش ظلم کردی.
در مورد اینکه چرا خانم های ایرانی کفش پاشنه بلند رو همیشه نمی پوشند ، چون این کفش ها خیلی مضرند و یک خانم اگر بخواهد همیشه از این کفش ها استفاده کنه دچار کمر درد های شدید میشه .
اختلاف 30 سانتی یعنی این دختر تا شونه های منه اگرم نباشه با کفش پاشنه بلند که میشه درسته؟چون به نظر من زن باید یه سر و گردن کوتاه تر از مرد باشه
سلام نازنین جان:72:
آره عزیزم این دوست من از شوهرش بلندتر بود و این مسئله رو همه براش بی اهمیت جلوه دادن و گفتن مهم نیست ولی هنوز که هنوزه با وجود یه بچه با این مسئله مشکل داره .
آقای سورنا :72:
خوب اگه دوست دارید که خانمتون کفش پاشنه بلند بپوشه بش اعلام کنید البته شاید ناراحت بشه و متوجه بشه که اختلاف قدیتون مورد توجه شماست . ولی باتوجه به اینکه شما هنوز ازدواج نکردید میتونید خاصه هاتون رو به هم بگید و طرف مقابل مختاره که بپذیره یا نه .
راستش خودم وقتی یه پسر و دختر با اختلاف قدی فاحش میبینم اصلا خوشم نمیاد
از بعضی چیزها خوشمون نمیاد ولی وقتی تو موقعیتشون قرار می گیریم دو دل می شیم.
اختلاف قد از دو جنبه قابل بررسیه.حرف مردم،احساس خود طرف.
در مورد حرف مردم،چون قدت از حد طبیعی بالاتره کسی شما رو برای انتخابت سرزنش
نمی کنه چون غالب دخترها قدشون 160 تا 75-80ـه شما هم که از جمعیت غالب انتخاب
کردی.
در مورد احساستم خودت باید تصمیم بگیری.فانتزی هاتو در نظر بگیر.
سلام دوست عزیز
برای انتخاب همسر معیارهای زیادی وجود داره که بعضی از آنها معیارهای اصلی هسن ، و برخی فرعی
معیارهای اصلی معیارهایی هسن که گذشت از آنها ، به منزله انتخاب نادرست است ، مثل معیارهای اخلاقی ، معیارهای شخصیتی ، عاطفی ، معیارهای شناختی ، معیارهای اجتماعی و ..... و برخی از معیارهای جسمانی و ...
اما برخی از معیارها فرعی هسن ، که گر چه مهم می باشند اما وقتی من فردی را که می خواهم انتخاب کنم از لحاظ معیار های اصلی زندگی کامل باشه ، گذشت از معیارهای فرعی راحت است ،
مثل رنگ چشم ، رنگ مو ، کوچک و بزرگتر بودن قد طرف مقابل ، فاصله سنی بزرگتر بودن دختر ،اینها هر چند مهم هست ، اما مهمتر معیارهای اصلی می باشند ....
در زندگی و انتخاب همسر آنچه قابل چشم پوشی می باشد ، معیارهای فرعی هستند نه اصلی ....
البته بعضی وقتها ، همین معیار فرعی برای کسی ممکنه مهم باشه و هرگز نتواند از آن بگذرد ، که اینجا قابل تامل است و باید بیشتر فکر کند و نزد مشاوری برود ...
:72::72::72:
با سلام،
همانطور که در پست قبلیم اشاره کردم، در تالار تاپیک های زیادی داریم که در این رابطه سوال پرسیدند و پاسخ گرفتند.
لینک 2 تاپیک را من به شما دادم. با جستجو می توانید تاپیک های بیشتری پیدا کنید.
طبق قوانین تالار همدردی (بند 9) شما باید قبل از ارسال مطلب، در مورد مطلب مربوطه در انجمنها جستجو کنید و از ارسال مطالب با موضوعات تکراری پرهیز کنید .
موضوع مطرح شده یک موضوع پیچیده و تخصصی نیست که با وجود موارد مشابه باز هم منحصر به فرد باشد.
اینگونه موارد (اختلاف قد) کاملاً به دید و معیار هر شخص بر می گردد و پاسخ تخصصی اش همین است. شما باید خودتان ببینید که چقدر این مسئله برایتان مهم است و اینکه آیا می تواند برایتان مشکلساز شود یا نه.
چنین تاپیک هایی با این نوع طرح سوال (از جمله سوالی که در رابطه با کفش پرسیدید) بیشتر شبیه نظر سنجی هستند و جای چنین نظرسنجی هایی در انجمن آزاد است.
بنابراین این تاپیک قفل می شود.
با تشکر از توجه شما.