با سلام من خواستگارانی دارم که هر کدام شرایط خوبی دارند وقتی ازم میپرسند تا حالا با پسری دوست بودم یا نه چه جوابی بدم؟آیا واقعیتو بگم؟ من با دو تا پسر دوست بودم اما مدت طولانی با آنها نبودم و رابطه در حد اس ام اس و تلفن بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من خواستگارانی دارم که هر کدام شرایط خوبی دارند وقتی ازم میپرسند تا حالا با پسری دوست بودم یا نه چه جوابی بدم؟آیا واقعیتو بگم؟ من با دو تا پسر دوست بودم اما مدت طولانی با آنها نبودم و رابطه در حد اس ام اس و تلفن بوده
اول تعریف دوستی رو ازشون بپرس.
شما که کاری نکردی.گفتنش باعث می شه طرف به شک بیوفته که شاید بیشتر از اینها بوده.با وجود این همه سایت های
اجتماعی پیدا کردن کسی این مواردو تجربه نکرده باشه مشکله.ولی باید اینو در نظر داشته باشی اون دو نفر در آینده
برات مزاحمت ایجاد نمی کنن.
نه دلیلی نداره
فقط بد بینش میکنی
اون فکر میکنه که چه خبر بوده بین شما و اونا
چون ممکنه فکر کنه روابط از اون چیزی که شما میگین فراتر بوده
دست خودش نیست ذهنه دیگه میره
مث این که به شما بگه دوست دختر داشتم فقط در حد اس م اس و تلفن بوده
شما فکرت جاهای دیگه نمیره؟
دوستان منم نگران همین مسئله هستم که یه وقت در آینده اون دو نفر بخوان برام درد سر درست بکنن البته آدمای خوبی بودن ولی به هر حال احتمال این که برام دردسر درست کنن هست چون با یکی از آنها دعوا کردم شاید بخواد تلافی کنه
سلام
من فکر میکنم شما باید توضیح بدید. وقتی پسری چنین سوالی میپرسه یعنی براش مهم بوده
سلام دوست عزیز
از نظر من اصلا و ابدا لزومی نداره شما اشاره ای به روابط گذشته داشته باشید. اگر تالار رو بگردید نمونه هایی رو می بینید که به رابطه قبلیشون اشاره کردند و در خیلی از مواقع مورد آزار و اذیت و شک و سوظن همسر واقع شدند.
سلام :72:
اصلا نباید بگی . چون گذشته هر کسی مربوط به خودش است و حتی اگه لازم ندونه نباید به همسرش بگه .
شما هر گونه راه ارتباطی که با اون دو نفر داشتی رو به نوعی مسدود کن . مثلا سیم کارتت رو عوض کن و...
گفتن این مسائل به همسر اینده کاملا اشتباه پس اصلا این کار رو نکنید .
سلام،
به نظر من اگر ایشون از گذشته شما سوال پرسیدند، بدون پرداختن به جزئیات، بگویید که با دو نفر رابطه تلفنی و اس ام اسی داشتید و همینطور بگویید که در چه حد بوده. مثلاً اینکه فقط صحبت های معمولی کرده اید و یا اینکه حرفهای دیگری هم بین شما بوده.
ولی همه چیز رو خیلی مختصر توضیح بدهید. همین اطلاعات بالا رو هم فقط وقتی بدهید که ایشون از شما بپرسند.
اگر نپرسیدند معنیش این هست که نمی خواهند بدانند و برایشان مهم نیست.
ولی به نظرم این اشتباه است که اگر ایشون سوالی پرسیدند، شما واقعیت رو نگویید و پنهانکاری کنید.
هم اینکه در اول زندگی صداقت رو کنار گذاشتید و هم اینکه اگر او روزی بفهمد، به رابطه ی شما ضربه خواهد خورد.
موفق باشید.
ببين عزيزم در هيچ موردي نبايد به خواستگارت دروغ بگي يا حقيقتو پنهان كني چون شايد از جايي فهميدن يا شايد اونا مزاحمت ايجاد كردن خداي نا كرده، اونوقت شاكي ميشه كه چرا نگفتي و مگه چي بوده و چي شده .........و كلي گرفتاري ديگه.همونطور كه جناب فرهنگ گفتن اول ببين تعريف خواستگارتون از دوستي چيه شايد اصلا چند تا اس ام اس رو دوستي ندونن.اين نظر شخصي منه موفق باشي
[align=justify]اگر بخواهی از جنبه شرعی و حقوقی این قضه رو بررسی کنی جوابش اینه :
1- تدلیس(فریب در ازدواج) یک جرم محسوب میشه و خیلیا اینو نمیدونن.
2- هردروغی که طرفین قبل ازعقد بهم میگن تدلیس محسوب نمیشه. تدلیس به این معناست که مرد یا زن هنگام عقد، خودشونو دارای اوصاف کمال نشون بدن، ولی بعدازعقد معلوم بشه که اون صفات کمال در فرد نبود. یعنی اگه وجود صفت خاصی ضمن عقد شرط بشه و بعد عقد معلوم بشه که طرف مذکور فاقد اون چیزی بوده که گفته، برای طرف مقابل حق فسخ وجود داره. چه این مورد توی عقدنامه ذکر شده باشه و چه زبانی گفته شده باشه و با این تفکر عقد انجام شده باشه(الیته فسخ با طلاق فرق میکنه)==> (براساس ماده 1128 قانون مدنی)
3- اینکه چه صفاتی شامل این قانون میشه: اول اينكه صفت خاص شرط شده داراي نفع, فايده اي عقلايي ومشروع باشه. دوم اينكه بايد صفتي باشه كه موجب ترغيب فرد بشه يعني فرد با اتكا به اين صفت, با شخص ازدواج كنه.حالا ميتونه اوصاف ظاهري باشه و يا درباره شخصيت مادي و معنوي فرد باشه.
اگه خواستگار اینو از شما نپرسه لازم نیست بگید مشکلی هم نداره، حتی گفتنش یه جور اعتراف به گناه میشه که توی دین ما اعتراف به گناه به غیر از پیش خدا حرومه و فقط تو دین مسیحیته که میرن پیش کشیش و اعتراف میکنن ... اما وقتی میپرسن حتما براشون مهم بوده و اگرم این قضیه خیلی مهم نباشه حتما اصل قضیه یعنی صداقت شما براشون مهمه. دراینصورت شما موظفید بگید. چون اخلاقیم بخواهی نگاه کنی ایشون داره با این تفکر درمورد شما میاد جلو. خوشبختانه رابطه خاصی هم که نداشتی بخواهی ناراحت باشی. طرفت هم اگه آدم منطقی و معقولی باشه فکرنمیکنم بخواد بخاطر یه رابطه ساده همه چیزو ببره زیر سوال. و اینکه ایشون چقدر با شما صادقه بحثش جداست.
بنظرم نمیشه به صراحت گفت که گذشته هرکسی به خودش مربوط میشه چون ممکنه بعضی از کارهای گذشته ما در آینده مونم تاثیر داشته باشه. حالا شاید کار شما تاثیر چندانی در آینده نداشته باشه اما بعضی چیزا واقعا تاثیر داره.
وَلاَ تَلْبِسُواْ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُواْ الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ و حق را به باطل درنياميزيد و حقيقت را با آنكه خود میدانيد كتمان نكنيد.
شاید حتی گاهی وقتا ما بخاطر گفتن حقیقت هم به دردسر بیفتیم اما تهش خدا به کسیکه صادقه وعده کمک و یاری داده[/align]
سلام دوست عزیزم
دوستان نظرات زیبایی دادند و متاسفانه یکی از مشکلات جامعه ما همین شده که افراد از رابطه های قبل از ازدواج خود همیشه ناراحت هستند و بعضی هم فراتر از ناراحتی ٰ بسیار میترسند که اگر بگویند خواستگار را از دست می دهند و اگر نگویند ٰ ترس از سردی روابط بعد از عقد و ازدواج دارند ...
اما جواب من به این دوست عزیز ( البته در مورد این موضوع ٰ مراجعان زیادی داشتم )
من فقط دو مورد مشاور حضوری رو براتون بگم
تقریبا دو سال پیش یه دختر خانم پیش من آمد و همین مسئله را مطرح کرد که من با دو پسر رابطه داشتم ٰ حالا رابطه ام با اون افراد به هم خورده و برام خواستگار اومده ٰ چکار کنم ؟ گفت : میترسم اگه نگم بعدا برام مشکلی ایجاد کنند و و اگه بگم ٰ خیلی خواستگارم رو دوست دارم ٰ میترسم با گفتن از دستش بدم .... چکار کنم ؟؟؟
من به او دو وجه را گفتم که 1 ) اگه افرادی که با اونها دوست بودی افراد مطمئنی بودن و از اونا مطمئنی که حرفی نمیزن و مطئنی برات مشکلی ایجا نمی کنن ( مثلا اون مال به استان دیگه بوده و مطمئنی دیگه هم رو نمیبینید و ... ) اصلا حرفی نزن بهش ٰ
2 ) اما اگه از اون افراد مطئمن نیسی و احتمال میدی که برات بعدا مشکل ساز بشن ٰ حتما اون رو در جریان بذار ٰ همین رو بهش گفتم ٰ اون گفت : من مطمئنم که یکی از اونا برام مشکل برام ایجاد میکنه و حتی تهدیدم کرده ...
من حرفم این بود که حتما خواستگارت را در جریان بذار ... اما متاسفانه اون کوتاهی کرد و حرف را جدی نگرفت و حدود هشت ماه بعد به من تماس گرفت و گفت : اون دوست پسرم موضوع را به نامزدم گفته و آتشی شد و به زندگی من افتاد و کارمون نزدیک طلاق هم رفته ........
اما فرد دومی که گفتم ٰ همون حرف رو بهش زدم و اونم به خواستگارش گفته بود و به هرصورت کنار اومدن با این جریان و الان با هم خیلی خوب هستند و حتی بعدا خیلی تشکر کرد ...
لذا حرف من اینست که خیلی از پسرا هر چند ممکنه دهها دوست دختر داشته باشند ٰ اما یکی از معیارهاشون اینه که با دختری ازدواج کنن که هیچ رابطه ای نداشته باشه ٰ و لذا اگه بعد از عقد بدونن خیلی مشکل ساز میشه ٰ و حتی اگه کسی هم معیارش این باشه ٰ اگه صداقت دختر رو ببینه ٰ ممکنه این معیار را خیلی راحت خط بزنه ...
خلاصه بگم : همون دو وجهی که گفتم ٰ اگه احتمال این که دوست پسر ٰ بتونه رابطه ای با نامزد دختر برقرار کنه و موضوع رو بگه : در این جا اولا : صادقانه موضوع را بگه و بعد هم عهد جانانه ای ببنده با خواستگار که خواستگار صداقت دختر رو واقعا بتونه درک کنه ٰ
اما اگه احتمال خیلی پایینه ٰ یا در حد عدم هست ٰ خوب اینجا نیازی نیست بگه و در اینجا گفتنش هیچ اضطراری نداره ............
:72::72::72:
سلام.
به نظرت خود این آقا قبلا یه چنین رابطه ای رو تجربه نکرده؟
در ضمن ما تو اسلام داریم که اگه فردی از کرده ی خودش پشیمون بشه و توبه کنه خدا هم دستش رو میگیره.
پس اگه رابطه در حدی نبوده که به زندگی آیندتون ضربه بزنه گفتنش اشتباهه. شاید برای این آقا تا یکسال اول صداقت مهم باشه ولی مطمئنا با گذشت زمان و یه سوء تفاهم زندگی به کامتون تلخ میشه
pk عزیز مرسی از راهنمایی دقیق و کاملت
دوستان عزیز از کمکتون بسیار ممنونم