-
درخواست عکس بدون حجاب دختر ،از طرف خواستگار
سلام به همه دوستان
راستش نمیدونم سوالم اینجا بپرسم یا نه!اما جایی بهتر از اینجا سراغ نداشتم
یکی از دوستام به مشکل بزرگی برخورد کرد که خواست کمکش کنم اون یه مدت با یه آقایی آشنا شده و قصدشون ازدواج خانوادشون هم مطلع هستند...اما سوال اینجاست که انگار اون آقاخیلی تحت فشار قرارش داده که واسش عکس بفرسته!!!!!از نظر اون یه خانم و آقا باید قبل ازدواج عکس بی حجاب هم ببین!!!و اشکالی هم نداره چوم قضیه یه عمر زندگی و ...!!یا مثلا وب بده اما دوست من نپذیرفته اما خب انگار خیلی تحت فشار و نمیخواد هم طرف ناراحت کنه و نمیدونه هم با چه استدلالی راضیش کنه من راستش نمیدونستم دقیقا چطور کمکش کنم اومدم اینجا تا شما راهنمایی کنید...
-
RE: درخواست عجیب!!از دوستم شده چی جواب بده؟!(فوری)
سلام نازلین جون
بستگی به دو طرف داره که چقدر تمایلات مذهبی دارن و ایا تعصب خاصی رو حجاب دارند یا خیر
اخه این مورد یه مسئله ی شخصی هست و هر کسی هم خط قرمز های مخصوص به خودش رو داره
به نظر من هر کس باید بر اساس اون شناختی که از خودش داره یه کاری رو انجام بده
اگه دوستتون ته دلش راضی نیست این کارو انجام نده جون بعدا اذیت میشه
ولی من بعضی ها رو میشناسم که این حجاب براشون مهم نیست ولی نجابت و سنگینیشون رو دارن
اصلا یه چیزی یادم اومد چرا همدیگرو نبینند؟
چرا این قدر اقا پسر کار رو سخت کرده؟؟
یه پا بیاد با خانوادش دوستتونو ببینن.البته اگه خارج از کشور باشن یکم مشکل میشه ولی شدنیست
باز هم میگم اگه دوستتون راضی به این کار نیست به اجبار انجام ندن
-
عزیزم دوست من خیلی مذهبی نیست اما خب خیلی چیزا رو رعایت میکنه مثلا میدونم اینجور که گفته مدت خییییلیی زیادی که سر این موضوع با طرف مقابل بحث داشته و کار حتی یه بار تا حد جدایی هم رفته اما دوستم نپذیرفته اما حالا خیلی تحت فشار اون آقا مذهبی نیست و از نظرش این کار اصلا اشکالی نداره و لازم!! مشکل اصلی اینجاس که دوست من شدیدا عاشقش و نمیخاد ناراحتش کنه و ترس از دست دادنشو داره از طرفی هم نمیدونه چجوری راضیش کنه که نمیتونه!
نظد من این بود که علاوه بر مشکلا مذهبی با توجه به عقایدش ممکنه نظر آقا هم نسبت بهش عوض شه ؟!!!
آیا واقعا لازم عکس هم(از هر نوع!!!!)قبل ازدواج دیده شه؟!!
-
نه عزيزم
به هيچ عنوان اين كار را نكنند .
سو استفاده از وب ( ضبط فيلم ) و عكس ( فتوشاپ و مونتاژ) به قدري اين روزها زياد شده كه حد نداره و به نظر من از هر سطح و طبقه و خانواده اي هم كه دوستت باشد كسي از مورد سواستفاده قرار گرفتن خوشش نمي آيد .
اين يك احتمال است و آدم عاقل هميشه درصدي را به احتمالات منفي اختصاص مي دهد .
ضمن اينكه اگر اين آقا دوست شما را مي خواهند اين خانم زنده هستند و حضور حقيقي دارند . زير نظر خانواده مي تواند اين اتفاق بيفتد و ايشان را از نزديك رويت كنند .
-
دوستان لطفا نظرتونو بگییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییید:303:
آنی عزیز مرسی از جوابت اما مشکل این جاس که دوست من این استدلال هم آورده که دوست نداره عکسش جایی باشه!اما اون آقا بش گفته عکست رو موبایل یا لپ تاپ خودت بزار من فقط ببینم!(توجه کنید که هر نوع عکسی!!!!)
چه استدلالی برای رد این درخواست کنه؟!
ایا ممکنه بعد این موضوع دید آقا نسبت بهش عوض شه؟!!
-
عزيزم
"" نه "" گنده بگه .
و براي استدلال هم فقط بگه :چون دلم نمي خواد .
و ارتباطش را با اين آقا قطع كند . چون بوي خير از اين مرد و درخواستهايش به مشام نمي رسه
-
مهم ترین مسئله اینه که دوستتون نمیخواد واین حریم رو واسه خودش داره
پس باید به حریم خودش احترام بذاره و از اون تجاوز نکنه
شاید اون اقا بعد از دیدن عکسش چیز دیگه بخواد و تحت فشارش قرار بده ایا دوستتون باید گوش بده؟؟؟؟ابدا
پس به نظر من به دوستتون بگین این کار رو نکنه و اگه راضی نیست هیج عکسی نشون نده
خیلی هم دیگه دید داره اصرار میکنه رابطشو کم کنه
گاهی وقت ها لازمه اون اقا ترس از دست دادن دوستتون رو داشته باشه.نه دوستتون ترس از دست دادن اون اقا
تازه اون اقا اگه بعد هم ازدواج کنن دید مثبتی به دوستتون خواهد داشت که مثلا ببین با این که من اون همه اصرار کردم ولی همسرم
عزت نفس داشت و همون کاری روکرد که به نظرش درسته
به دوستتون بگین جرات مندانه عمل کنن نه منفعلانه
این طوری به نفع خودشون خواهد بود.
-
شگفت زده می شه ادم
دوست عزیز اگه دوستتون میخواد تو یه شرایطی بیوفته که نه راه پس داره نه راه پیش ...عکس هاشو بده
دوستان به شما می گن ..نه بزرگ بگه
شما می گی دید اقا عوض می شه
فکر می کنی که عکس بعضی از خانمها که توسط یه سری نادان تو اینترنت پخش شده از کجا امده...مواظب باش..کسی که یه نفرو بخواد از طریق خانواده و با احترام به طرف مقابل اقدام می کنه...نه به این شکل
-
نازلین جون ببخشید این جا میگم
اخ جون عضو کوشا شدم:227:
تاپیکت پر برکته:311:
-
همانطور که دوستان گفته اند : نه
ما باید طبق عرف ، فرهنگ اجتماع و خانواده در زندگی پیش برویم، این بدان منظور نیست که سنت شکنی نکنیم، بلکه نباید حرمت خودمان را نادیده بگیریم
-
نقل قول:
گاهی وقت ها لازمه اون اقا ترس از دست دادن دوستتون رو داشته باشه.نه دوستتون ترس از دست دادن اون اقا
گیتی جون دوست منم تاحالا نپذیرفته و اون آقا به خاطر ترس از دست دادن بعد از جواب رد دیگه اصرار نمیکنه اما باز شروع میکنه!!دوستم هم اینطور که میگه با هر استدلالی توضیح داده اما اون آقا قانع نشده و میگه که یه عمر زندگی لازم قبل ازدواج طرفین هم ببینن!
نقل قول:
فکر می کنی که عکس بعضی از خانمها که توسط یه سری نادان تو اینترنت پخش شده از کجا امده...مواظب باش..کسی که یه نفرو بخواد از طریق خانواده و با احترام به طرف مقابل اقدام می کنه...نه به این شکل
دوست من دوستم اطلاعات کامل و رسمی از اون آقا داره (شماره خونه و آدرس منزل و ... تحقیق هم کرده درسته!یه جور میگه از سو استفاده خیالش امن و در ضمن اون آقا بش گفته رو گوشی خودت عکسا تو بیار که خیالت راحت باشه!!واسه من هم عجییییب بود این درخواست!!
اما حالا دنبال استدلال مثلا از نظر مذهبی اشکال داره یا اصلا لزومی نداره طرفین قبل ازدواج هم ببینن و غیره؟!!!!!!!!!!!!
-
قانع نشه .مهم نیست
.مهم دوستتونه
ارتباطشو کم کنه تا باز هم ترس از دست دادنش رو داشته باشه.اگه اون اقا واقعا بخوادش ولش نمیکنه.مطمئن باشین و دوستتون رو هم مطمئن کنین
اگه میخواد ببینتش با خانوادش بیاد .چه اشکالی داره تازه اسلام هم گفته برای ازدواج پسر میتونه دختر رو بدون حجاب ببینه(من این جوری شنیدم دقیقشو نمیدونم)
اگه دید خیلی داره اصرار میکنه با جرات میگم کات کنه ارتباط رو (میدونم سخته ولی از الان اینا اختلافاشون شروع شده بعد میخواد چی بشه؟؟؟)
همش میخوان سر این مسائل بحث کنن با هم؟؟؟
-
نقل قول:
اگه میخواد ببینتش با خانوادش بیاد .چه اشکالی داره تازه اسلام هم گفته برای ازدواج پسر میتونه دختر رو بدون حجاب ببینه(من این جوری شنیدم دقیقشو نمیدونم)
منم این شنیدم گیتی جان دوستم هم مرتب این میگه که اسلام هم این گفته!!!یه جوری انگار تو تصمیمش مردد میشه!!ولی حالا جزییاتشو نمیدونم!!
نقل قول:
اگه دید خیلی داره اصرار میکنه با جرات میگم کات کنه ارتباط رو (میدونم سخته ولی از الان اینا اختلافاشون شروع شده بعد میخواد چی بشه؟؟؟)
براش کات کردن خیلی سخت چون انگار دیگه غیر این مساله مشکلی ندارن و خیلی هم به هم علاقه دارن!!البته خب این مشکل واقعا بزرگیه!!
واقعا چرا این درخواست از دخترا میشه؟!!چون من از چند نفر دیگه از دوستام هم این شنیده بودم!!!!!!!!!!!!!!
واقعا چرا این درخواست از دخترا میشه؟!!چون من از چند نفر دیگه از دوستام هم این شنیده بودم!!!!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazlin1990
نقل قول:
منم این شنیدم گیتی جان دوستم هم مرتب این میگه که اسلام هم این گفته!!!یه جوری انگار تو تصمیمش مردد میشه!!ولی حالا جزییاتشو نمیدونم!!
نقل قول:
براش کات کردن خیلی سخت چون انگار دیگه غیر این مساله مشکلی ندارن و خیلی هم به هم علاقه دارن!!البته خب این مشکل واقعا بزرگیه!!
همه دوستان و کارشناس تالار آنی عزیز گفتند انجام ندید.
حالا که این همه اصرار دارین پس نیازی به مشورت فکر کنم نباشه:163:
چون ظاهرا دوستتون تصمیمشون رو گرفتند.
امیدوارم پشیمونی نداشته باشه.
متاسفانه از خانمها و جنس مونث در خواستهای زیادی می شه آیا باید به آنها عمل کنه؟؟؟؟
ما خودمون هستیم که باید خدای ناکرده اجازه سواستفاده را به دیگران ندیم.
اگه این آقا بفهمه که دوستون محکم هست و اجازه ورود به حریم خصوصیش رو به دیگران نمی ده مطمئن باشین اگه ازدواج هم نکنند احترام خاصی برای ایشون همیشه قائل می شه.
موفق باشید.
-
این مردد بودن دوستتون کار دست خودش میده
نمیخواد پس نشون نده دیگه
خیلی پیچیدش میکنه
بگو بهش با خانوادش بیاد اونو رسمی و حضوری ببینه
بعد ببینه این مشکل حل میشه یا نه
به خدا زیاد سخت نیست
اون الان تو گوده نمیبینه
مایی که از دور داریم میبینیم میتونیم تصمیم عاقلانه بگییم(100 درصد نیستا)
اون الان احساس هم قاطی منطقش شده واسه همین نمیتونه تصمیم درست بگیره
ولی ما که گفتیم چی کار کنه وچه راهی درسته
پس از شک درش بیارین و حرفهای دوستان رو بهش بگین.
-
دوست خوبم سلام.
این مسئله رو میشه از دو دیدگاه بررسی کرد.
اول دیدگاه مذهبی.
اگر دوست شما یه مقدار هم مذهبی باشه، هر چقدر هم عاشق باشه ، باید عشق به خداوند رو ارج بگذاره و به حدود الهی نزدیک نشه. باید متوجه بود که در فرمان خدا، جای اما و اگر و شاید نیست.
اما اگر مذهبی نباشه، حداقل این احتمال باید در نظر گرفته بشه که شاید به هم نرسند، اونوقت..... چند سال بعد با شخص دیگری ازدواج میکنه. در حالی که تن مقدسشو برای مرد دیگری غیر از همسرش هویدا کرده.
(توجه: این احتمال رو نمیشه نادیده گرفت. شاید آزمایششون جور نشه یا اصلا دوماد قبل از عقد فوت شه.)
نکته دیگر: شاید یه آزمایش باشه. برای اطمینان به پایبندی همسر.
و نکته ای مهم تر:
در علاقه ای که ملاک اون زیبایی اندامه، باید شبهه برد.
اگر روزی اون خانوم زیبایی شو از دست بده اونوقت...
بهتره تشویقشون کنید به این که بیشتر فکر کنند.
نکته: در این مواقع باید برخورد قاطعانه داشت.
-
دوست عزیز
یک نکته دیگه که دوستتون باید در نظر بگیره اینه که این آقا که اینقدر راحت اصرار به دیدن عکسهای خانمی میکنه که فعلا هیچ تعهدی بینشون نیست شاید ازدیدن عکسها و فیلمها وتصاویر افراد دیگه هم نمی تونه بی توجهه بگذره.
واین می تونه یک امتحان برای برسی مقید بودن اون آقا به اصول اخلاقی هم باشه.:163:
-
اخه عزیز من...کجای قران کفته شده
من تا اونجا که می دونم خانواده پسر باید عروس رو ببینند..(اندام و زیبایی)
نه پسر((البته بستگی داره که دوستتون چه فرهنگی داشته باشه))ولی در هر شرایط ..در اخر احساس حماقت نسیب دوستتون می شه
((مردد بودن.ترسیدن از ناراحتی طرف مقاب ))هیچ جایگاهی در شرایط دوست شما نداره
-
نقل قول:
همه دوستان و کارشناس تالار آنی عزیز گفتند انجام ندید.
حالا که این همه اصرار دارین پس نیازی به مشورت فکر کنم نباشه163
چون ظاهرا دوستتون تصمیمشون رو گرفتند.
امیدوارم پشیمونی نداشته باشه.
دوست عزیز من به خاطر کمک به دوستم که الان تو شرایط بدیه و نمیخام پشیمون شه اومدم اینجا کمک میخام و مطمینا نظر همه دوستان بش میگم...تا اونجایی که منم میدونم تا حالا قبول نکرده
نقل قول:
اون الان احساس هم قاطی منطقش شده واسه همین نمیتونه تصمیم درست بگیره
ولی ما که گفتیم چی کار کنه وچه راهی درسته
پس از شک درش بیارین و حرفهای دوستان رو بهش بگین
بله متاسفانه علاقه خیلی زیادی بش داره و ترس از دست دادن طرف مقابل و تحت فشار بودن اذیتش میکنه...حتما بش میگم گیتی جان
[quote]در علاقه ای که ملاک اون زیبایی اندامه، باید شبهه برد.
اگر روزی اون خانوم زیبایی شو از دست بده اونوقت...[quote]
بله دقیقا همین گفتم بش که ممکن ملاک اون آقا زیبایی ظاهری و این خیلی بد و غیره اما خب استدلال طرف مقابل این که باید ظاهر هم رو هم تایید کنیم
نقل قول:
اخه عزیز من...کجای قران کفته شده
من تا اونجا که می دونم خانواده پسر باید عروس رو ببینند..(اندام و زیبایی)
نه پسر((البته بستگی داره که دوستتون چه فرهنگی داشته باشه))ولی در هر شرایط ..در اخر احساس حماقت نسیب دوستتون می شه
((مردد بودن.ترسیدن از ناراحتی طرف مقاب ))هیچ جایگاهی در شرایط دوست شما نداره
دوست عزیزم من این حرف از یکی از روحانی ها شنیدم و البته خیلی ها هم شنیده بودن!!
دوستان من صحبتای شما بش انتقال دادم اونم گفته که اصلا حاضر نیست عکس نشون بده:323: البته مشکلش این که دقیقا بش چی بگه؟!چه استدلالی بیاره؟!!چطور توجیهش کنه?!!
-
البته دوستان همه بهترین جواب ها رو دادند و فکر کنم پاسخ من هم فقط تکرار حرفهای بقیه باشد.
ولی شما هم سوال تکراری می پرسید...
هیچ دلیلی نمی خواهد!
خانم بگوید که دوست ندارد عکس بی حجابش را نشان دهد. این حریم خصوصی اوست.
حالا یا آقا می پذیرد. یا نمی پذیرد.
اگر نپذیرفت، به نظر من دوست شما باید در انتخاب ایشان تجدید نظر کند.
به این خاطر که ایشون از همین الآن به خواسته های دوست شما احترام نمی گذارند و اصرار بی جا می کنند.
تا پیمان رسمی بینشون نیست، برای هم عکس نفرستند.
معلوم نیست بعداً از این عکسها چه استفاده هایی شود.
ممکن است دوست شما بعداً همیشه حسرت بخورد که عکس بی حجابش دست پسر نامحرم است...
-
دوست خوبم همانطور که گفتم باید برخورد قاطعانه داشته باشن.
مثلا:
به هیچ عنوان حاضر نیستم عکس نشون بدم. لطف کن دیگه پافشاری نکن.
یا
چنین انتظاری از من نداشته باش. این کار در شان من نیست.
یا
قاطعانه پاسخم منفیه. لطفا دیگه در این مورد باهام صحبت نکن.
یا
من به هیچ عنوان این کارو نمی کنم. این دیگه مشکل خودته.
و.....
به هر حال برخورد باید قاطعانه و با متانت کامل باشه.
-
نقل قول:
البته دوستان همه بهترین جواب ها رو دادند و فکر کنم پاسخ من هم فقط تکرار حرفهای بقیه باشد.
ولی شما هم سوال تکراری می پرسید...
اگه سوالم تکراری بود عذرخواهی میکنم اما چون میخواستم یه نتیجه کامل بگیریم دوباره پرسیدم چون این مشکل تو چند تا از دوستای دیگم هم متاسفانه رخ داده!
نقل قول:
ممکن است دوست شما بعداً همیشه حسرت بخورد که عکس بی حجابش دست پسر نامحرم است...
حامد جان این دلیل اورده و اون آقا بش گفته که رو گوشیت ببینم و هیچ عکسی پیش من نباشه!
هدف دوست من این که علاوه بر اینکه به طرف بی احترامی نشه و با متانت باشه جواب قاطع رد بده من همه این دلایل و بش گفتم و اومدم اینجا سوال پرسیدم که نظر کارشناسا و سایر دوستان هم بش انتقال بدم[align=center]http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg[/align
-
سلام خواهرم،
حتما، حتما، حتما، حتما،
به دوستتون بگید که یک مشاوره حضوری قبل از ازدواج داشته باشند...
حتما بگید این کار رو انجام دهند... از نون شب این کار برای این دو نفر واجب تره!
-
با قاطعیت نه بگویند ، استدلال هم لازم نیست .
اونچه شرع گفته اینه که در خواستگاری رسمی یک لحظه خواستگار می تواند دختر را بدون روسری به گونه ای که زیر گردنش هم هویدا باشد ببیند اونم لحظه ای نه مدت طولانی . اگر ایشون خواهان هست خواستگاری رسمی بیاید و در درجه اول خانواده وی ایشان را بدون حجاب ببینند . اگر به خانواده قانع نمیشه خودش در همین حدی که شرع مشخص کرده اجازه دارد .
-
دوست عزيز
از دادن عكس نامه اي ميل يا مطلبي كه حاوي مسائل خاص زندگي شماست خود داري كنيد .اين فقط عكس ها نيستن نامه پيامك ها و..
اين عكس ها و نامه و .. كه حتي پس از نامزدي هم بايد در دادنشون افراط نكرد مال دوران رسمي شدن و تعهده عزيزم. باقي دوستان كه موارد سوئ استفاده رو گفتن.
-
نقل قول:
از نظر اون یه خانم و آقا باید قبل ازدواج عکس بی حجاب هم ببین!!!و اشکالی هم نداره چوم قضیه یه عمر زندگی و ...!!
از کجا معلوم حتما ازدواج کنن که میگن یه عمر زندگی!؟ هنوز که ایشون برای خواستگاری اقدام نکرده از کجا معلوم که خانواده ها با هم به توافق برسن؟ اگه یه درصد این قضیه اتفاق نیفته و اون آقا عکس ایشونو دیده باشه، جدا از مسئله مذهب ... در دوست شما یه حس دوگانگی و خلا بوجود خواهد اومد که چرا از چیزیکه یه عمر بهش اعتقاد داشت براحتی گذشت. چرا نتونست از افکار و خواسته ش حمایت کنه.
جواب این آقا میتونه این باشه که به آقا بگید با خانواده برای خواستگاری تشریف بیارن بعد از چند جلسه شناخت و آشنایی توی برخورد رودررو اگر به نتیجه رسیدن اونوقت خونواده ایشون میتونه از جنبه ظاهری دخترو ببینه. شاید اصلا یه سری مسائل پیش بیاد به هر دلیلی این ازدواج سر نگیره!! کما اینکه میگید از نظر اعتقادی هم با هم فرق دارن!! شاید اصلا خدای نکرده این آقا برای ازدواج پا جلو نزاره!!
بهرحال این اعتقاد شماست دلیلی برای ناراحتی اون آقا وجود نداره ، اگر اون آقا اعتقادی به مذهب نداره یا میخواد برای میل و خواسته خودش به اسم دین دلیل بیاره که یکبار اشکال نداره و ... (که البته اینم تا اونجا که من میدونم در مورد چهره هستش نه در مورد اندام دختر)، نباید شمارو مجبور کنه مثل اون فکر کنید. باید به خواست شما هم احترام بزاره. مگه ایشون برای اشکال نداشتن این قضیه شمارو قانع کرده؟ لزومی نداره از جواب نه شما ناراحت بشه. این حق شماست که براساس تفکرتون تصمیم بگیرید و قرار نیست شما برای استفاده از این حق کسی رو قانع کنید ولو اینکه این حق شما به مصالح کسی نباشه!!
البته بعضی از آقایون که همچین تفکری دارن توی همچین شرایطی برای اینکه طرف مقابلو متقاعد کنن ممکنه بگن "منکه انقدر بی اراده نیستم که با یکبار دیدن عکس تو تحریک بشم... پس مشکلی نداره!" (البته اینکه چقدر حرفشون صحت داره خدا میدونه) اما مسئله این نیست. موضوع اینه که ما بعنوان یه انسان با تکیه به اعتقاداتی که هرکس برای خودش داره چقدر میتونیم درست تصمیم بگیریم.
زیبایی مهمه ولی نه توی این مرحله که هنوز بین این دوتا صحبت رسمی و جدی صورت نگرفته!! زیبایی یه امر نسبیه شاید یه نفر از نظر یکی زیبا باشه اما از نظر دیگری نباشه. نباید اینقدر به زیبایی اصالت داد که اونو قبل از هر موضوع دیگه یی بخواییم بررسی کنیم، حتی زیباترین آدما هم بعد از یه مدت برامون عادی میشن.برخورد فانتزی با ازدواج داشتن عواقب خرناکی داره!
-
سلام
این در خواست از یکی از دوستای من شد. و متأسفانه اون هم این کارو کرد!!!!!! ظاهرا اوضاع آرومه و اون آقا گفته که تا سه ماه آینده تازه موضوع رو با پدرش در میون میزاره که مثلاً پاپیش بذارن برای رسمی کردن یه ارتباط 2 ساله!!!!!!!!!!:311: (دوست من تقریبا یه ساله که اون عکسارو داده)
من که فقط دوستشم و قرار نیست همیشه تو زندگیم اونو همراه خودم داشته باشم، گاهی اوقات از اینکه تو چشماش نگاه کنم طفره میرم دلم دیگه باهاش صاف نیست. چه برسه به آقایون که رو این موضوعات حساسن!
اون چه با اون مرد ازدواج کنه چه نکنه پاکی شو از دست داده. من بی قراری رو که این عذاب وجدان براش بهمراه داشته روتو رفتارش میبینم.
بگذریم
با عرض معذرت از آقایون تالار
خدا جای خیلی چیزا به آقایون فقط چشم داده:311:
پسرا تو این زمینه ها خیلی باهوشن. چیزایی رو میبینن که ما دخترا نمیبینیم. این اقتضای جنسیت شونه.
پس به دوستتون بگین بهش بگه برای اینکه کلیات زیبایی یک زن بدستش بیاد، از پشت یک لباس با حجاب متعارف هم میتونه رصد کنه:311:
اینجوری بهونه رو از دستش بگیره!
یه چیز دیگه:
به دوستتون بگید همیشه تو هر کاری اولین بار سخت ترین باره!!!!
اگه یبار این کارو کرد یه جورایی آب از سرش میگذره و دفعات بعد ممکنه خیلی راحت تر به در خواستهای بی شرمانه تر از طرف این آقا جواب مثبت بده. خیلی مراقبش باشین من اگه از کار دوستم باخبر بودم نمیذاشتم همچین حماقتی بکنه ولی حیف که دیر فهمیدم.
خدا همه آدم ها رو از شر پلیدی و ناپاکی حفظ کنه:323:
-
دوستتون می تونن بگن که "من برای نظرات شما ارزش قائلم اما منهم خط قرمزهایی دارم که برای اونها هم ارزش قائل هستم. پس لطفا دیگه این درخواست رو از من نداشته باشید.
ضمن اینکه اگر خدا نخواست و ازدواجی بین ما صورت نگرفت من نمی توانم با وجدانم کنار بیایم."
(این درخواست قبلا از من هم شده بود. کلا به دوستتون بگید در ازدواج با این اقا عجله نکنند. زندگی با چنین افرادی می تونه خیلی خیلی سخت باشه. چون این افراد مدام به دنبال بهانه هستند و سخت به داشته هاشون راضی می شن.)
به این هم فکر کنند که مثلا اگر این اقا عکس را دید و ایراد گرفت انوقت چی؟ اگر انموقع دوستتون می تواند از این اقا بگذرد پس اکنون نیز می تواند.
-
بوی ازدواج از این موضوع نمی یاد!
پسری که قصد ازدواج داشته باشه دختری رو تحت فشار و استرس قرار نمی ده
-
عرض سلام و تشکر به همه دوستان
دوست خوبمون سوال کرد که چرا مردها دوست دارن بدحجابی رو قبل از ازدواج ببینن خب قبل از جواب این سوال باید یه سوالی داشته باشم اینکه شما در باره سن اون آقا که این درخواستو کرده نگفتید. ببینید باید عرض کنم تو همه آدما چیزی به نام فیتیش وجود داره فیتیش یا بت در افراد مختلف هست و بیشتر در مورد افکار و خواسته های جنسی فردی صحبت می کنه و موارد متعدد داره که شما می تونید با جستجو ، بیشتر درباره اون بدونید.
چون بیشترمعیار افراد در سن پایین برای ازدواج بیشتر تمایل جنسی هست به همین دلیل هست که دوست دارن که همسرشون رو طبق فیتیش خودشون انتخاب کنند.
به نظر من اون آقا سنی در بین 20 تا 24 سال داره چون در این سن تمایل افراد به فیتیش به عنوان معیار ازدواج شدید هست این درخواست رو کرده .
دوست خوبمون میتونه ازش بپرسه که چه چیزهایی رو به عنوان فیتش دوست داره و ببینه که اون ویژگی رو داره یا خیر ولی نکته منفی این کار اینجاست که اگر این ویژگی در دوستمون نباشه احتمال داره به شدت تحت تاثیر قرار بگیره و ممکنه افسرده بشه چون به اون مرد وابسته شده. از طرفی هم ممکنه که اون فرد چیزی رو که می خواد در اون دوستمون نبینه از طرفش رد بشه.
اما باید توجه داشته باشید فیتیش یه چیز کاملا سلیقه ای هست و در بین افراد متفاوته و و حتی تفاوت سلیقه عکس هم داره مثلا کسی از فرد لاغر خوشش میاد یکی از افراد تپول و یا کسی رنگ موی مشکی دوست داره کس دیگه بو یا طلایی وارد جزییات بیشتر نمی شم و الا آخر. پس اگر در شخصی ویژگی که می خواد رو در خودتون نبینید مطمئنا دلیل بر این نمیشه که کس دیگه ای اینو نمی خواد .
پیشنهاد من اینه که بفهمید که اون آقا فیتشی که می خواد چیه ممکنه که نخواد بگه ولی قانعش کنید که این مسله از طریق گفتگو می تونید حلش کنید و واقعا مردها هم قانع میشن اینطوری نیست که باید حتما عکس شما رو ببینه.
و اما در مورد اسلام قبل از ازواج دیدن افراد به صورت بدحجاب یا بی حجاب کاملا رد شده و از طریق گفتگو شما می تونید از هم شناخت داشته باشید.
موفق باشید
-
نقل قول:
به دوستتون بگید که یک مشاوره حضوری قبل از ازدواج داشته باشند...
مشاوره حضوری برای این موضوع؟میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟!!مرسی
نقل قول:
دوست عزيز
از دادن عكس نامه اي ميل يا مطلبي كه حاوي مسائل خاص زندگي شماست خود داري كنيد .اين فقط عكس ها نيستن نامه پيامك ها و..
اين عكس ها و نامه و .. كه حتي پس از نامزدي هم بايد در دادنشون افراط نكرد مال دوران رسمي شدن و تعهده عزيزم. باقي دوستان كه موارد سوئ استفاده رو گفتن.
مرسی ملاحت جان حتما بش میگم
نقل قول:
از کجا معلوم حتما ازدواج کنن که میگن یه عمر زندگی!؟ هنوز که ایشون برای خواستگاری اقدام نکرده از کجا معلوم که خانواده ها با هم به توافق برسن؟ اگه یه درصد این قضیه اتفاق نیفته و اون آقا عکس ایشونو دیده باشه، جدا از مسئله مذهب ... در دوست شما یه حس دوگانگی و خلا بوجود خواهد اومد که چرا از چیزیکه یه عمر بهش اعتقاد داشت براحتی گذشت. چرا نتونست از افکار و خواسته ش حمایت کنه.
تا اونجایی که من خبر دارم هنوز به صورت رسمی خاستگاری نکرده دوست من هم به خاطر اعتقاداتش نپذیرفته ولی خب تحت فشار کما اینکه ما بش گفتیم ممکن نظر آقا هم بعد نشون دادن عکسات نسبت به تو و اعتقاداتت عوض شه!حالا به نظرتون این حرف هم درست؟
نقل قول:
م
این در خواست از یکی از دوستای من شد. و متأسفانه اون هم این کارو کرد!!!!!! ظاهرا اوضاع آرومه و اون آقا گفته که تا سه ماه آینده تازه موضوع رو با پدرش در میون میزاره که مثلاً پاپیش بذارن برای رسمی کردن یه ارتباط 2 ساله!!!!!!!!!!311 (دوست من تقریبا یه ساله که اون عکسارو داده)
من که فقط دوستشم و قرار نیست همیشه تو زندگیم اونو همراه خودم داشته باشم، گاهی اوقات از اینکه تو چشماش نگاه کنم طفره میرم دلم دیگه باهاش صاف نیست. چه برسه به آقایون که رو این موضوعات حساسن!
اون چه با اون مرد ازدواج کنه چه نکنه پاکی شو از دست داده. من بی قراری رو که این عذاب وجدان براش بهمراه داشته روتو رفتارش میبینم.
بگذریم
با عرض معذرت از آقایون تالار
خدا جای خیلی چیزا به آقایون فقط چشم داده311
پسرا تو این زمینه ها خیلی باهوشن. چیزایی رو میبینن که ما دخترا نمیبینیم. این اقتضای جنسیت شونه.
پس به دوستتون بگین بهش بگه برای اینکه کلیات زیبایی یک زن بدستش بیاد، از پشت یک لباس با حجاب متعارف هم میتونه رصد کنه311
اینجوری بهونه رو از دستش بگیره!
یه چیز دیگه:
به دوستتون بگید همیشه تو هر کاری اولین بار سخت ترین باره!!!!
اگه یبار این کارو کرد یه جورایی آب از سرش میگذره و دفعات بعد ممکنه خیلی راحت تر به در خواستهای بی شرمانه تر از طرف این آقا جواب مثبت بده. خیلی مراقبش باشین من اگه از کار دوستم باخبر بودم نمیذاشتم همچین حماقتی بکنه ولی حیف که دیر فهمیدم.
خدا همه آدم ها رو از شر پلیدی و ناپاکی حفظ کنه323
دانوب جان بله متاسفانه این تقاضا خیلی زیاد شده من واقعا نمیدونم مگه این مساله و ظاهر چقدر مهمه؟!یا درجه چندم؟!
اون با مانتو دیده اما خب نظرش این که قبل ازدواج دیدن طرفین ضروریه چون اگه خوششون نیومد مجبورن یه عمر همدیگه رو تحمل کنند!!!!!!
نقل قول:
دوستتون می تونن بگن که "من برای نظرات شما ارزش قائلم اما منهم خط قرمزهایی دارم که برای اونها هم ارزش قائل هستم. پس لطفا دیگه این درخواست رو از من نداشته باشید.
ضمن اینکه اگر خدا نخواست و ازدواجی بین ما صورت نگرفت من نمی توانم با وجدانم کنار بیایم."
(این درخواست قبلا از من هم شده بود. کلا به دوستتون بگید در ازدواج با این اقا عجله نکنند. زندگی با چنین افرادی می تونه خیلی خیلی سخت باشه. چون این افراد مدام به دنبال بهانه هستند و سخت به داشته هاشون راضی می شن.)
به این هم فکر کنند که مثلا اگر این اقا عکس را دید و ایراد گرفت انوقت چی؟ اگر انموقع دوستتون می تواند از این اقا بگذرد پس اکنون نیز می تواند.
دلجو جان مثل این که شما هم تجربه این درخواست داشتید!چیکار کردید؟چی گفتید؟آیا نشون دادید؟!
در مورد جمله آخرتون ایرادگرفت هم بیشتر توضیح بدید!منتظر جوابتون هستیم
نقل قول:
عرض سلام و تشکر به همه دوستان
دوست خوبمون سوال کرد که چرا مردها دوست دارن بدحجابی رو قبل از ازدواج ببینن خب قبل از جواب این سوال باید یه سوالی داشته باشم اینکه شما در باره سن اون آقا که این درخواستو کرده نگفتید. ببینید باید عرض کنم تو همه آدما چیزی به نام فیتیش وجود داره فیتیش یا بت در افراد مختلف هست و بیشتر در مورد افکار و خواسته های جنسی فردی صحبت می کنه و موارد متعدد داره که شما می تونید با جستجو ، بیشتر درباره اون بدونید.
چون بیشترمعیار افراد در سن پایین برای ازدواج بیشتر تمایل جنسی هست به همین دلیل هست که دوست دارن که همسرشون رو طبق فیتیش خودشون انتخاب کنند.
به نظر من اون آقا سنی در بین 20 تا 24 سال داره چون در این سن تمایل افراد به فیتیش به عنوان معیار ازدواج شدید هست این درخواست رو کرده .
دوست خوبمون میتونه ازش بپرسه که چه چیزهایی رو به عنوان فیتش دوست داره و ببینه که اون ویژگی رو داره یا خیر ولی نکته منفی این کار اینجاست که اگر این ویژگی در دوستمون نباشه احتمال داره به شدت تحت تاثیر قرار بگیره و ممکنه افسرده بشه چون به اون مرد وابسته شده. از طرفی هم ممکنه که اون فرد چیزی رو که می خواد در اون دوستمون نبینه از طرفش رد بشه.
اما باید توجه داشته باشید فیتیش یه چیز کاملا سلیقه ای هست و در بین افراد متفاوته و و حتی تفاوت سلیقه عکس هم داره مثلا کسی از فرد لاغر خوشش میاد یکی از افراد تپول و یا کسی رنگ موی مشکی دوست داره کس دیگه بو یا طلایی وارد جزییات بیشتر نمی شم و الا آخر. پس اگر در شخصی ویژگی که می خواد رو در خودتون نبینید مطمئنا دلیل بر این نمیشه که کس دیگه ای اینو نمی خواد .
پیشنهاد من اینه که بفهمید که اون آقا فیتشی که می خواد چیه ممکنه که نخواد بگه ولی قانعش کنید که این مسله از طریق گفتگو می تونید حلش کنید و واقعا مردها هم قانع میشن اینطوری نیست که باید حتما عکس شما رو ببینه.
و اما در مورد اسلام قبل از ازواج دیدن افراد به صورت بدحجاب یا بی حجاب کاملا رد شده و از طریق گفتگو شما می تونید از هم شناخت داشته باشید.
موفق باشید
دوست عزیز سن دقیقشو نمیدونم اما فکر کنم خیلی بیشتر باشه!!
بله اینطور که دوستم گفت ظاهر طرف مقابل واسش مهم!!برای همین اصرار داره که عکس ببینه خب البته که اگه خوشش نیاد دوست من با توجه به علاقش افسرده میشه!
دوستان صحبتای شما بش گفتم دوستم هم انگار بش گفته اصلا خوشش نمیاد و نمیتونه عکس نشون بده اونم فعلا قبول کرده اما انگار باز مختصر به این موضوع اشاره کرده!!!!!
-
[quote=nazlin1990]
http://www.hamdardi.net/images/www.hamdardi.com_2.net.jpg[/img][/align]
نقل قول:
دوستتون می تونن بگن که "[color=#FF0000]من برای نظرات شما ارزش قائلم اما منهم خط قرمزهایی دارم که برای اونها هم ارزش قائل هستم. پس لطفا دیگه این درخواست رو از من نداشته باشید.
ضمن اینکه اگر خدا نخواست و ازدواجی بین ما صورت نگرفت من نمی توانم با وجدانم کنار بیایم[color]."
دلجو جان مثل این که شما هم تجربه این درخواست داشتید!چیکار کردید؟چی گفتید؟آیا نشون دادید؟!
در مورد جمله آخرتون ایرادگرفت هم بیشتر توضیح بدید!منتظر جوابتون هستیم
[quote]
عزیزم من همین جمله ها که برات نوشتم به اون خواستگارم گفتم. البته ایشون باز اصرار میکرد اما من اینکارو اصلا نکردم. اون اقا هم کلا به خاطر اینکه سنش داشت بالا می رفت (32 سالش بود) دچار وسواس در انتخاب شده بود و می خواست همه چیز قبل ازدواج براش مشخص بشه. حتی اون اقا به من گفت در دین هم اشکال نداره و از این حرفها که می زنن اما من از سایت تبیان پرسیدم گفتند به هیچ وحه اینکار را نکنید.
خلاصه من الان که سالها از اون زمان می گذره متوجه شدم که اون اقا کلا شخصیتی داشت که اختیار رو از ادم سلب می کرد (نمی دونم برخورد داشتی یا نه) و من احساس می کردم هر کار می گه باید انجام بدم. اما بالخره خدا نخواست و ما ازدواج نکردیم و خدا رو شکر می کنم که عکسم رو دستش ندادم. من حتی عکس با حجابم رو هم بهش ندادم. بهتره از دوستتون بخواهید در برابر ایشون خیلی قاطع تر برخورد کنند چون همین درخواست این اقا نشان از این داره که دوستتون قاطعیت لازم رو در برحورد با این اقا نداشته .
در مورد ایراد گرفتن منظورم این بود حالا فرض کنیم اون اقا عکس دوست شما رو دید و دوستتون رو بی حجاب نپسندید؟ اونوقت بالاخره ازدواجی بین اونها صورت نمی گیره و کسی که پا روی خط قرمز هاش گذاشته (دوست شما) خیلی احساس بدی داره . و انوموقع مجبوره بی خیال این اقا بشه. پس بهتره از الان بره پیش مشاوره و اون اقا هم بگه دنبال چه خصوصیاتی از خانم می گرده و اون خانم هم متوجه بشه این اقا مشکل وسواسی ای نداشته باشه.نگاهی به این تاپیک هم بیاندازید بد نیست
نگرانی از تکثیر عکس
موفق باشید.
-
امروز دوستم خیلی مضطرب و ناراحت اومد پیشم و گفت همه حرفای دوستان همدردی گفته اونم قبول کرده ولی بازم اینبار خیلی جدی و قاطع گفته که عکستو نشونم بده حتی اگه از امنیتم میترسی رو گوشی خودت باسه که خیالت امن باشه!انگار بش گفته بعد از اینکه رابطه رسمی بشه دیگه دیدن عکس فایده نداره دیگه مجبوریم هم تحمل کنیم!!اینجور که دوستم میگفت یه جور از حرفاش برداشت کرده که نشون ندادن عکسات خیلی غیر عادی و عجیب و غیر منطقیه!(ترس از مقبول نشدن و...)
چیکار کنه؟!خیلی ناراحتتتت!!!!!دوستان لطفا کمککککککککککککککککککک:303::30 3:
-
فکر می کنم به اندازه کافی دوستان جواب دادند. به خصوص به جوابهای کارشانان در این تاپیک دقت کنید.
دوست شما می توانند با مشورت با پدر و مادرشان هر کاری صلاح دیدند، انجام بدهند.
مطمئن باشید هر چند بار هم که بیایید و دوباره سوال خودتون رو تکرار کنید، نظر ما عوض نخواهد شد.
البته من آقا پسر رو نمی شناسم و نمی توانم در رابطه با او نظری بدهم. ولی بیشتر از خود این درخواست، چیزی که من رو نگران می کند، اصرارهای بیش از حد او و احترام نگذاشتن به خواسته ی دختر است. اگر احتمالاً برای او تردیدی به وجود آمده که شاید دختر خانم ایرادی دارد که می خواهد از او پنهان کند، می تواند از مادر و یا خواهرش بخواهد که دختر خانم رو بی حجاب ببینند. و اگر هم قرار است خودش ببیند، با توجه به اهمیت دختر خانم به حجاب، باید حدود شرعی رعایت بشود.
در کل به نظر من بهتر است که چنین درخواستی رو مادر پسر با مادر دختر مطرح کند. نه اینکه آقا پسر مستقیم اینقدر دختر را تحت فشار قرار بدهد!
و به نظر من یکی از دلایل وجود دوران نامزدی، حتی به مدتی خیلی کوتاه، برای همین است که بتوانند همدیگر رو بدون حجاب ببینند و تصمیم آخر رو بگیرند.
در ضمن اگر موافق هستید عنوان تاپیک شما را تغییر بدهم به: "درخواست عکس دختر از طرف خواستگار".
عنوان فعلی مبهم است.
-
یه روزی تو این مملکت مردم مدرسه رفتن دختر ها رو عیب میدونستن!!!! اون موقع هم کسی که دخترشو به مدرسه میفرستاد کارش خیلی غیر عادی بود!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم دوست شما تکلیفش با خودش روشن نیست!
من اینجا از پشت این کامپیوتر اینا دستگیرم شده:
دوست شما حجاب یا بهتره بگیم حیا براش یه ارزشه. خب پس دیگه صحبتی باقی نمیمونه! یک انسان نرمال شاید بخاطر ارزش هایی بالاتر، از داشته های الآنش بگذره، ولی برای رابطه ای که حتی هنوز رسمی هم نشده...... خیلی منطقی به نظر نمیاد.
من همیشه فک میکنم موضع ما در مکالمه مون با دیگران خیلی تو پذیرفته شدن حرفامون یا حتی فهم اون توسط دیگران مهمه! وقتی دوستتون از موضع ضعف وارد میشه نباید انتظار پذیرش هم داشته باشه. دوست شما نتونسته به این آقا بفهمونه که درخواستش زیاده خواهیه و ایشون در نشان دادن یا ندادن عکس کاملا مختار است. یعنی هنوز بهش نفهمونده که تو این قضیه ایشون هیچ حقی نداره که داره سرش مذاکره میکنه. (امیدوارم منظورمو رسونده باشم)
مورد دیگه ای که به نظرم می رسه اینه که شاید این موضوع نشانه ای باشه از اینکه این آقا طرز تفکرش با دوست شما متفاوت باشه. همه بهتر از من میدونن که طرز فکر آدم ها بیشتر از اینکه از حرفاشون مشخص باشه از اعمالشون پیداست:305:.
پافشاری ایشون روی یه خواسته نابجا و بی احترامی به نظر دختر خانم، چیزیه که مطمئنم ایشون در شب های زیبای کافی شاپ نشینی با دوستتون بهش اعتراف نکردن:311:
جدا از قضیه عکس به دوستتون بگید محتاطانه تر رفتار کنند
آفرین که اینقدر دوست خوبی هستی:72:
مرسی:43:
-
[align=justify]
نقل قول:
امروز دوستم خیلی مضطرب و ناراحت اومد پیشم و گفت همه حرفای دوستان همدردی گفته اونم قبول کرده ولی بازم اینبار خیلی جدی و قاطع گفته که عکستو نشونم بده حتی اگه از امنیتم میترسی رو گوشی خودت باسه که خیالت امن باشه!انگار بش گفته بعد از اینکه رابطه رسمی بشه دیگه دیدن عکس فایده نداره دیگه مجبوریم هم تحمل کنیم!!اینجور که دوستم میگفت یه جور از حرفاش برداشت کرده که نشون ندادن عکسات خیلی غیر عادی و عجیب و غیر منطقیه!(ترس از مقبول نشدن و...)
چیکار کنه؟!خیلی ناراحتتتت!!!!!دوستان لطفا کمککککککککککککککککککک
درخواست این آقا یه خواسته نامتعارفه و حداقل با عرف و فرهنگ جامعه ما نمیخونه. اگرم قرار باشه کسی این وسط کسی رو قانع کنه اون آقاست که باید بخاطر درخواست نامعقولش یه توجیه درست و حسابی بیاره! جدی و محکم تکرار کردن خواستش که نشد دلیل! این آقا هزار بار هم محکمتر خواسته شو تکرار کنه جز دیکتاتور و تندرو بودنش چیز دیگه یی رو به طرفش تلقین نمیکنه اگه میتونه برای درخواستش یه دلیل محکم و منطقی بیاره!
همه این خواسته ها میتونه توی مراحلی که هنوز رابطه رسمی نشده و توی قرار ملاقاتهایی که خانواده ها برای آشنایی با همدیگه میزارن انجام بشه و همونطور که همه گفتن آقا میتونه سلایق فیزیکی که برای زن آینده مد نظرشه بگه و دختر میتونه بگه دارای چنین مشخصاتی هست یا نه اگر اعتماد به حرف ایشون ندارن مادر یا خواهر اون آقا میتونه این دخترو از نظر فیزیکی ببینه.
ایشون که الان بجای تحسین کردن این دختر خانوم بخاطر اعتقاداتش و محکم بودن توی اخلاقیاتش، رد کردن خواسته شون توسط دختر خانوم رو غیر منطقی و عجیب میدونه! حتما بعد از دیدن عکسم میخواد هزار و یک فکر بی ربط درمورد این دختر بکنه وشایدم قراره متهمش کنه!؟
ترس از مقبول نشدن و این حرفا... بنظرم این حرف ایشون دو تا حالت بیشتر نداره. یا ایشون قصد تحریک دوستتونو داره تا عکسشو نشون بده یا شدیدا به خصیصه غرور مبتلاست و خودشو کاملا از طرف دوستتون مقبول و پذیرفته شده و بی هیچ عیب و نقصی میبینه و فکرمیکنه اگه ذائقه مردونه و سلیقه وسواسیش این خانومو تایید کرد دیگه همه چیز ok شده و ایشون تایید میکنن که خواستگاری انجام بشه یا نه!
اگه واقعا ایشون قصد ازدواج دارن و میخوان همسر انتخاب کنن دیدن دختر خانوم در همون اندازه متعارفی که از روی لباسه کافیه وگرنه اگه بخواهیم اینقدر وسواس به خرج بدیم در مورد ظواهر، در مورد خیلی از مسائل نمیشه قبل از ازدواج به شناخت کامل و دقیق رسید! عذر میخوام واضح اشاره میکنم اما یکی از همین چیزا مسئله ارتباط زناشویی و ارتباط فیزیکه. هرکسی یه خواسته هایی توی روابطش داره اما چطور میشه قبل ازدواج بفهمیم که آیا واقعا توی این مسائل با طرف مقابلمون تفاهم داریم یا نه؟
خیلی از این شناختها، آگاهیها و مهارتها بعد از ازدواج حاصل میشه و زن و شوهر اون موقع است که باید در کنار هم به تفاهم هایی در این موارد برسن.
اما اگه ایشون میخوان یه عروسک بی عیب و نقص و ایده آل منطبق بر تمایلاتشون انتخاب کنن یا تصورشون از انتخاب همسر، هنرپیشه های هالیوودیه و دنبال ایده آل هاشون و انتخاب فانتزی هستن بهتره بهشون بگید توی ازدواج هیچوقت نباید دنبال ایده آلها بود چون حاصل نمیشه اما روی یه حد متوسط و معقول از خواسته ها میشه حساب کرد.
دوستان فکرکنم به اندازه کافی راهنمایی کردن دیگه مصلحت کار خویش خسروان دانند ..........![/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazlin1990
چیکار کنه؟!خیلی ناراحتتتت!!!!!دوستان لطفا کمککککککککککککککککککک:303::30 3:
به دوستتون بگید عکسشو نشون بده.
پیداست این دوستتون تکلیفش با خودش و باورها و اعتقاداتش مشخص نیست برای همین هم
نمی دونه چیکار کنه و بدتر از اون آقا که مرتب بهش اصرار می کنه بصورت وسواس گونه می یاد به شما و کارشناسان تالار اصرار می کنه که یکی تاییدش کنه تا عذاب وجدان بعدش نگیره که خودسر کار کرده.
فکر نکنم نظرات دوستان که بیان کردند عکسشو نشون نده فایده ای داشته باشه. بگید بهش نشون بده لااقل صورت مسئله در اون ذهن وسواس گونه تعییر کنه وزیاد عذاب نکشه.:160:
موفق باشید.
-
RE: درخواست عکس بدون حجاب دختر ،از طرف خواستگار
دلم واسه خودمون میسوزه وقتی دوستم میبینم که چه عذابی میکشه روزی چقدر خوشحال و شاد بود حالا به خاطر اینکه دختر و اندامش واسه طرفش مهم و باید تایید بشه تحت فشار که عکستو نشون بده!!آخه مگه ارزش یه دختر به اندامش؟!؟!!!!!بعضی وقتا از دختر بودن خودم خجالت میکشم دلم واسه دخترا میسوزه!!
مرسی از راهنمایی دوستای گلم
از نظر اعتقادی که میدونم به حجاب اعتقاد داره و نماز و روزه و ... دختر پاکی اما خب به خاطر علاقه زیادش تحت فشار!
سنجاب جان من نمیتونم بش بگم نشون بده من فقط حرفای دوستان تالار بش انتقال میدم هرچند که خودم با اینکار (نشون دادن عکسا)اصللااااااااا موافق نیستم و به نظر ارزش یک زن خیلی بالاتر از ارزشهای ظاهریش و از همه مهمتر توجه به نظر دوستم!
مرسی از راهنمایی دوستای گلم
از نظر اعتقادی که میدونم به حجاب اعتقاد داره و نماز و روزه و ... دختر پاکی اما خب به خاطر علاقه زیادش تحت فشار!
سنجاب جان من نمیتونم بش بگم نشون بده من فقط حرفای دوستان تالار بش انتقال میدم هرچند که خودم با اینکار (نشون دادن عکسا)اصللااااااااا موافق نیستم و به نظر ارزش یک زن خیلی بالاتر از ارزشهای ظاهریش و از همه مهمتر توجه به نظر دوستم!
-
سلام دوست عزیز
چرا شما انتقال دهنده شدید و چرا این سایت رو بهش معرفی نمی کنید تا خودش مستقیما با تالار ارتباط برقرار کنه؟ اینطور خیلی به نفع اون خانم هست چون خودش مستقیم نظرات رو میبینه.
من یه بار دیگه هم گفتم به نظر من به جای اینکه اون خانم عکسشو نشون بده بهتره بدونه که اون آقا چه ویژگی جسمی یا جنسیتی براش مهم هست شما هم با شفافیت صحبت نکردید عکس غیر حجابی یعنی چی اون دقیقا چی رو از اون خانم خواسته ببینه؟ اون باید بفهمه دقیقا اون آقا چی واسش مهم هست.
اگه اون خانم اعتقاد به اسلام داره باید بدونه اعتقادش از همه چیز مهمتر هست چون اگه عکسی از خودش نشون بده ممکنه تا زندست احساس گناه در پیش خدا بکنه و این دیگه به رسیدن و نرسیدن به همدیگه هم کاری نداره و به نظر من بدترین گزینست. از طرفی هم اگه اون آقا گفته من اعتقاد ندارم ممکنه در زندگی تو سر همین مسئله دچار مشکلات زیادی بشن من هرگز نمیگم با هم ازدواج نکنند و به هم نمی خورند ولی باید اون خانم بدونه که احساسی تصمیم گرفتن ممکنه تو آینده دچار مشکل بشه.
[align=center]نصیحت چارلی چاپلین به دخترش
هیچ گاه چشمانت را برای کسی که معنی نگاهت
را نمی فهمد گریان مکن !
قلبت را خالی نگه دار ! اگر هم یه روزی خواستی
کسی را در قلبت جای دهی
سعی کن یک نفر باشد! به او بگو که تو را بیش از
خودم و کمتر از خدا دوست دارم زیرا که به خدا
اعتقاد دارم و به تو نیاز
-
مرسی دوست عزیز
من این سایت بش معرفی کردم ولی ایشون دسترسی به اینترنت واسش مشکل واسه همین از من خواست در ضمن من همه جوابای دوستان کامل بش انتقال میدم:)
فعلا انگار اون آقا پذیرفته هر چند که بنا به صحبتای دوستم رفتارش تغییر کرده و یه جوری سرد شده!
من تا اون جای که میدونستم توضیح دادم در مورد نوع عکس!
دوستان از کمکاتون ممنون بازم موردی بود میپرسم!1!:72:
اما حالاواسه خودم یه سوال پیش اومده که خوشحال میشم اقایون تالار پاسخ بدند
واقعا ظاهر یک خانم(چهره و مخصوصا اندام)چقدر در انتخابش اهمیت داره؟!جز اولویت های چندم؟!
مثلا در ازدواجای سنتی که شناخت قبلی ندارن این موضوع کمرنگتره چون معمولا جواب مثبت میدن و بقیه کارا بعد به این موضوع می پردازند یعنی یه جوری ویژگی های ظاهری هم میپذیرن...حلا با توجه به این به نظر شما رفتار این آقا و سایر دوستان مثل اون وسواس گونه نیست؟!!