تجربه های موفق در حل مسائل بین شما و همسرتون
سلام دوستای خوبم :72:
خیلی وقتا بیان تجربه های دیگران باعث میشه تا ما خیلی از راه ها رو خودمون طی نکنیم و سر خودمون به سنگ نخوره و تو زندگی موفق تر باشیم .
رو این حساب این تاپیک و ایجاد کردم تا دوستان از تجربه های مفید زندگیشون بگن تا همه استفاده کنیم . شاید تو خیلی از مراحل زندگی به دردمون بخوره .
پس همگی منتظریم :72:
RE: مهم ترین تجربه زندگیتون چیه ؟
تجربه اول)
وقتی همسرت دیر کرده و بهت خبر هم نداده که کجاست ، بی زحمت ذهن خوانی نکن و مثل دیوانها با خودت حدس و گمان نزن http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...bbeb81f67c.gif و راه به راه هی به شوهرت زنگ نزن که کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تجربه دوم)
وقتی از دیر اومدن همسرت ناراحتی و عصبانی همون موقع که از در خونه میاد تو ، یهو یورش نبر به سمتش http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...c4497347d2.gif و سئوال پیچش نکن ، تا الان کجا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...91b455ee25.gif
من واقعا به معنی این جمله رسیدم و لمسش کردم:
خواستن توانستن است
فقط باید واسش زحمت بکشی
در مود کار.تحصیلات و شغل میگم که بهش دسترسی داریم و غیر واقع گرایانه نیست.
نه در مورد چیزهایی که از عهده ی ما خارج است
2[-از تو حرکت از خدا برکت[/b]:227:
سلام.
منم گشتم و گشتم تا به این شعر معروف رسیدم:
من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت،
در تهاجم با زمان
آتش زدم، کشتم.
من بهار عشق را دیدم، ولی باور نکردم،
یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم.
من ز مقصد ها پی مقصود های پوچ افتادم
تا تمام خوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
من به عشق منتظر بودن، همه صبر و قرارم رفت
بهارم رفت...
عشقم مرد...
یارم رفت...
دیگه نتیجه گیریش با خودتون.
پاورقی:
آویژه جان خیلی باحالی....:311:
:305:یه تجربه اینکه : وقتی همسرت کاری میکنه که از دستش ناراحتی :300:، سعی کن انقدر صبور باشی که رو سرش داد نزنی :101: و خیلی آروم بهش بگی که از کارش ناراحت شدی :(. من خیلی این موضوع رو امتحان کردم .وقتی زود عصبانی میشم ، همسرم هم عصبانی میشه (با اینکه مثلاً توی اون موضوع مقصر بوده) و اوضاع خراب تر . ولی وقتی من آرومم خیلی زود عذرخواهی میکنه .خیلی زودنر از اون چیزی که فکرشم میکردم .:310:
:305:و تجربه ی دیگه اینکه : وقتی همسرم به خاطر موضوعی ناراحته ، بهش گیر ندم که چی شده ؟ چرا ناراحتی ؟ بگو دیگه ؟ مگه من همسرت نیستم ؟؟؟؟ :316: این کار همسرم و بدتر عصبی میکنه و بیشتر باعث میشه که موضوع و بهم نگه :302:. ولی وقتی میبینم تو لاکه خودشه ، تا یه زمانی کاری به کارش ندارم و براش آب و چای میارم و چیزی ازش نمیپرسم ،اون موقع بدون اینکه حرص بخورم خودش موضوع رو از سیر تا پیاز میگه :310: (این موضوع رو من تو کتاب های روانشناسی خونده بودم اما باور نداشتم . ولی وقتی امتحان کردم دیدم بیسته بیسته :227:)
دوستان بیان و از تجربه هاشون بگن دیگه . حتماً همه تجربه های خوبی دارن .منتظریم ...........
سلام
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت گلگی خانواده همسرامونو پیش شوهرامون نبریم
هیچ وقتم داعواهامونو به خانواده هامون یا شخص سوم انتقال ندیم چون فقط داعوا و بحثمونو بزرگ کردیم
1. حتي اگه خانواده همسرم در حق من (به عنوان عروسشون) خيلي ظلم كرده باشند. درك كنم و بفهمم كه همسرم به ارتباط با پدر و مادرش احتياج داره و نبايد سعي در دور كردن همسرم از خانوادش داشته باشم.
2. به هيچ وجه در كار همسرم تجسس نكنم و حرص الكي نخورم . (خصوصا جستجوي موبايل براي پيدا كردن شماره مامانش در اون:311:)
3. وقتي محبتي (مادي و معنوي) به همسرم مي كنم بلافاصله توقع جبران محبتم را نداشته باشم.
4. هيچ وقت سعي نكنم همسرم را در مقام قضاوت ميان خودم و خانوادش قرار بدم و ازش بخوام كه خانوادش را مقصر بدونه.
5. هيچ وقت و به هيچ وجه بدي خانواده همسرم را به همسرم نگم حتي اگه خيلي در حقم ظلم كرده باشند.
6. خودم را به طور مستقيم در امور مالي خانه درگير نكنم و اگه كمكي هم مي كنم كاملا غير مستقيم باشه تا غرور همسرم خدشه دار نشه.
مهمترین چیزایی که تا به حال یاد گرفتم نمیدونم اسمشو میشه گذاشت تجربه یا نه ...
1. برای خودم زندگی کنم و سعی کنم خودم از زندگی راضی باشم نه برای خوشایند مردم .
2.دلیلی نداره همیشه همه از من راضی باشند و من رو دوست داشته باشند و من رو تایید کنند.
گاهی باید نه بگم و نه بشنوم و رو حرف خودم بایستم.
3.هر چیزی اندازش خوبه حتی محبت که زیادیش مثل شیرینی زیاد دل آدم رو میزنه.
4. وقتی کسی بهم بی احترامی میکنه و بی اعتنایی ناراحت و دپرس نشم چون هر کس مسئول رفتار و کردار خودشه، من که نمیتونم همه ادما رو تربیت کنم.
5. هر وقت که تو محیط کام جلوی پام سنگ انداختن و باهام مقابله کردن یعنی کارم رو خوب انجام میدم و مهره خوبی هستم و موفقم.
2. به هيچ وجه در كار همسرم تجسس نكنم و حرص الكي نخورم . (خصوصا جستجوي موبايل براي پيدا كردن شماره مامانش در اون:311:)[align=center][img]
اینو واقعا گل گفتی لیلا جون من از این قضیه خیلی ضربه خوردم:R
سعی میکنم از امروز تمرین کنم اگه از خانواده همسرم ناراحت شدم حتی تا حد انفجار:160: به همسرم نگم...قول میدم
ewewewewewewewewewewewewewewewewewewewewewewewewew ewewewewewewewewew
در حال خواندن اين پيج بودم و تصميم داشتم جمله اي هم بنويسم !
پيشي ملوسك بازيگوشم دلش خواست از تجربه اش براي شما بگه . نتيجه ايني شد كه مي بينيد . :311:
خودتان رمز گشايي كنيد :311::311::311:
و اما تجربه ي من
آن که رفت... به حرمت آنچه که با خود برد, حق بازگشت ندارد!!!
آني جونم من كه نفهميدم چي گفتي :162:
یه سری تجربه هست امیدوارم برای دیگران مفید باشه.
1- موقعی که یه حرفی می خواهید بزنید و شک دارید که جاش هست یا یه لحظه سکوت کنید چون همیشه زمان برای گفتنش دارید بعد از گذشت زمانش تازه متوجه می شید که اون حرف را باید بزنید یا نه؟
2- اگر دیدید همسرتون به خانواده خودش محبت نمی کنه بدونید در محبت کردن به شما هم دچار مشکل خواهد شد.
3- در انتخاب همسر به این نکته خیلی توجه داشته باشید که نه تنها از لحاظ عقیدتی با همسرتون هم کفو باشید بلکه خانواده همسر هم خیلی مهم هست که با آنها هم هم کفو باشید.
4- همیشه کاری کنید که دعای خیر پدر و مادر بدرقه راهتون باشه که برای من همیشه گره گشا بوده
تجربه بهم ثابت کرده که هیچ سختی نمی تونه نگاه عاشقانه ات رو ازت بگیره!
و اینکه
اگر سختی و مشقتی نبود؛ تو الان در این جایگاهی که هستی نبودی!
مهمترین تجربه من اینه که با صبر کردن و محبت کردن و عمل آگاهانه میشه زندگی رو درست کرد.
از تجربه های دیگه ام این است که همیشه خودم باشم و به هیچ کس و هیچ فردی وابسته نباشم بلکه دل بسته باشم.حتی به شوهرم.
استقلال مالی هم را در زندگی حفظ کنم و به طور خلاصه برای خودم ارزش قائل باشم تا دیگران برای من ارزش قائل باشند
سلام دوستان 1تجربه کوچیک میگم اما برای من که کارساز بود.
زمانی که در انتظار همسرم هستم و اون خیلی دیر کرده این دیر کردن منو ناراحت میکنه اما عواملی هم کنارش هست که بیشتر ادمو عصبی میکنه مثله اینکه شام نخورده باشیمو منتظر اون باشیم ،این گرسنگی روی ادم فشار میاره و دیر کردن همسر از طرف دیگه باعث میشه بیشتر عصبانی بشیم. همین طور هم کم خوابی.
اگه 1کم غذا بخوریم و استراحت کنیم هرچقدر هم همسرمون دیر بیاد خونه بازم کمتر عصبانی هستیم نسبت به حالت قبل و حالا که اومده با اون غذا میخوریم و میخوابیم.
همینطور در مورد سایر فعالیت ها.یاد گرفتم کار خودمو ادامه بدم و منتظر اومدنش نشم و وقتی اومد با انرژی میتونم ازش استقبال کنم:43:
تو زندگیمون برای محبت کردن افراط و تفریط نکنیم
RE: تجربه های موفق در حل مسائل بین همسرتون
ببخشیدا خیلی ممنون میشم اگه لطف کنین بگین کی عنوان تاپیک و تغییر داده ؟ :320:
حداقل یه اطلاع می دادین بد نبود :316:
RE: تجربه های موفق در حل مسائل بین همسرتون
سلام مرسی تاپیک خیلیییی جالب و مفیدیه
من هم از بچگیام میگم که شما دیگه از این اشتباهات نکنید (تجربه را تجربه کردن خطاست)
هیچوقت نباید غرور همسرتونو بشکنید
مردا تشنه محبتند سختترین مردا با محبت مثل موم نرم میشند
هروقت یه خواسته از همسرتون داشتید که فکرمیکنید جوابش منفیه بهش محبت کنید خودتونو براش لوس کنید و با یه کم ناز خواستتون رو بیان کنید درکمال ناباوری خواهید دید که خواستتون رو بادل و جون انجام داده
وقتایی که همسرتون در یک موضوع علیه شما جبهه گرفت و مخالفت کرد باهاش کل کل نکنید سکوت کنید و خودتونو به کاری مشغول کنید و صبر داشته باشید با رای شما موافقت خواهد کرد
اگه تو بحثاتون حرف غیرمنطقی زد همون لحظه بهش جواب ندید تو عصبانیت اصولا مردا بچه میشن و منطقشون فراموششون میشه تحمل داشته باشید و با این بچه کل کل نکنید درعوض وقتی که آتیشش خوابید و دوباره با هم صمیمی شدید همون حرف رو بزنید ارتون عذرخواهی میکنه و با یه کم تحمل باعث شدید که به جای بوجود اومدن ناراحتی بیشتر حتی بیاد عذر خواهی...
RE: تجربه های موفق در حل مسائل بین شما و همسرتون
مدیران تالار امکانش هست لطف کنید بگید چرا عنوان و تغییر دادین ؟؟؟؟ :324:
با نهایت سپاس :316:
هانیه صیادی عزیز
عنوان مطابق محتواست به گونه ای که مشمول انجمن آزاد نشود . اگر میخواهی به انجمن آزاد منتقل شود تا عنوان خود شما را ذکر کنم .
پست شما و بنده متعاقباً حذف خواهد شد .
.
تاپیکهای غیر مشاوره ای باید به گونه ای باشد که در راستای اهداف مشاوره ای یاری رسان باشد . انجمنی هم که انتخاب کرده ای مربوبط به موضوع انتظارات همسران از یکدیگر است ، یعنی محتوا در این راستا باشد لذا مسائل بین همسران یا بین شما و همسرتان حتماً باید قید عنوان باشد چون در غیر اینصورت اگر تاپیک مشمول انجمن آزاد هم نباشد به انجمنی که شاخه تجربه های فردی را دارد و شما دسترسی نخواهید داشت مگر شارژ داشته باشید منتقل می شود
وقتی همسرت دیر کرده و بهت خبر هم نداده که کجاست ، بی زحمت ذهن خوانی نکن و مثل دیوانها با خودت حدس و گمان نزن http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...bbeb81f67c.gif و راه به راه هی به شوهرت زنگ نزن که کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تجربه دوم)
وقتی از دیر اومدن همسرت ناراحتی و عصبانی همون موقع که از در خونه میاد تو ، یهو یورش نبر به سمتش http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...c4497347d2.gif و سئوال پیچش نکن ، تا الان کجا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...91b455ee25.gif
مرسی که اینا رو میگید
اما همیشه دردو نگید درمانو بگید.ما هم منتظر راه حلیم که اگه اینکارو نکنیم در عوضش چکار کنیم که بهترین راه باشه
[/quote]
باورم نمیشه که بعد از 7 سال و این همه مشاوره رفتم توسط یه سایت بتونم زندگیمو عوض کنم .
این بهترین تجربه زندگیم بود :
استفاده از رفتار جرات مندانه که بهترین راه حله و اقعا معجزه مکنه حتی در موارد خیلی کوچک باید یاد بگیرم که منفعلانه و پرخاشگرانه نباشیم و جرات مندانه برخورد کنیم .
به نظرم رفتار جرات مندانه راحل همه مشکلات ارتباطی است .
مثلا در جواب دوست قبلی البته تاریخش خیلی گذشته ولی باز نوشتم .
(من برا اینکه همیشه ازش خبر داشته باشم قبل از اینکه بره بهش می گم عزیزم خوشحال میشم منو از احوال خودت با خبر کنی چون می خوام برا امدنت برنامه ریزی کنم )