توروخدا واسم دعا كنيد دوست ندارم بگم واسه چي ولي بخدا واجبه كه برام دعاكنيد .به من به چشم يه دختري كه خودش بايد براي خودش جهيزيه بخره وهمه درا به روش بسته شده نگاه كنيد همش بغض دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
توروخدا واسم دعا كنيد دوست ندارم بگم واسه چي ولي بخدا واجبه كه برام دعاكنيد .به من به چشم يه دختري كه خودش بايد براي خودش جهيزيه بخره وهمه درا به روش بسته شده نگاه كنيد همش بغض دارم
عزیزم خودت جهیزیه بخر بعدش کلی هم از وسایلت لذت می بری ولی اگه مشکل مالی داری سعی کن سلیقه به خرج بدهی و بهترین وسایل با مناسب تریت قیمت رو بخری. در ضمن از خرید وسایل اضافی و خرده ریز اجتناب کن. سعی کن فقط اصلی ها رو بخری که به چشم می آد.
راستش من وام گرفتم ولي كارم دارم به مشكل ميخوره وممكنه كارم رو از دست بدم.واسه قسطاش غصه ميخورم.شبا از فكرقسط يهويي از خواب ميپرم ديگه دارم ديوونه ميشم فقط ازتون ميخوام واسم دعاكنيد
دوست خوبم چرا نگراني ؟ مي توني بري دنبال يه شغل ديگه .
فوق فوقشم چند تا از قسطات عقب ميوفته و بعد كه ايشالله رفتي سريه كار ديگه اونا رو جبران مي كني .
من انقدر از اين سختي ها كشيدم كه بهت مي گم . اصلا نگران نباش . فقط خودتو نباز .همين .
من وقتي شوهرم تركم كرد همه قسطاي خونه افتاد رو دوش خودم با خرج خونه هر جور حساب مي كردم 300-400 هزار تومان كم مياوردم با كلي قسطاي عقب افتاده ولي باور كن نمردم . سعي كردم كار بهتري پيدا كنم و درآمدمو ببرم بالاتر . الان خدا رو شكر مشكل ماليم تا حدودي حل شده . مطمئن باش مال تو هم حل ميشه عزيزم . فقط نگران نباش و تو فكر يه راه حل باش . :46:
احساس ميكنم همه تنم درد ميكنه انقدر به اين مشكلم فكرميكنم كه نميتونم از نامزديم لذت ببرم
مریم جان سعی کن وسایل خیلی ضروری رو با قیمت مناسب بخری.بعضی از وسایل مثل یخچال و تلویزیون رو معمولا داماد می خره.حتی الامکان سعی کن اگه مشکل کاریت رو می تونی حل کنی اول اون رو حل کنی .نشد هم ازهمین الان هم دنبال یه کارمناسب باش.نگرانی نداره عزیزم:43::72:
من نميدونم چجوري بايد عنوان موضوعم رو عوض كنم.من توقع زيادي براي جهيزيه ندارم همسرم هم همينطور توقع زيادي ازمن ندارن مشكل من اينه كه دارم كارمو ازدست ميدم نه بخاطر اينكه ازمن ناراضي باشنا همه افرادي كه اينجا كارميكنن كاملا ازمن راضي هستند حتي مدير عامل اينجا نامه زده براي تهران كه من بمونم بدون اينكه من بهشون چيزي بگم چون ازم راضيه .ولي مثل اينكه نيروي مازاد دارن.آدم نااميدي هم نيستم فقط دلم از دنيا گرفته كه چرا من كه شرايطم اينجوريه بايد همچين مشكلي رو داشته باشم.نميدونيد مشكل مالي براي دختري كه ميخواد جهيزيه بگيره چقدر داغونش ميكنه
میفهمم چی می گی عزیزم.خیلی سخته .اما خیلی ها مشکلات بدتراز این دارن. خوشحال باش که همسر خوبی داری.نذار مشکلات مالی اوقاتت رو تلخ کنه.توکلت به خدا باشه.ان شا الله کار بهتری گیر میاری:43:
ایا نامزدتون از مشکلات مالی شما مطلع هست ؟
ایا تهیه جهیزیه رو با این شرایط سخت وظیفه شما میدونه ؟
نمی تونین راجع به این قضیه شفاف تر باهاش حرف بزنین ؟
ایا بعد از ازدواج هم به درامد شما برای مخارج خونه نیاز هست ؟
اگه قراره شما بعد از ازدواج هم کار کنین و درامدش صرف امور زندگی مشترکتون بشه
بهتره نامزدتون کاملا در جریان مشکلات شما برای تهیه جهیزیه باشه و بهتون کمک کنه
شما هیچ وظیفه ای در قبال خرید وسایل اولیه زندگی ندارین
به نظرم این فشاری که دارین تحمل میکنین مانع از انجام وظایف اصلی شما میشه
ارامش شما اولین چیزیه که نامزدتون بهش نیاز داره
خب من همه چيز رو بهش گفتم وبهشون گفتم كه با پولي كه وام گرفتم وقسطاشو دارم خودم ميدم جهيزيه ميخرم.همسر من وضع مالي بدي نداره ولي من اصلا وبه هيچ عنوان نميخوام اين كار بدوش ايشون بيافته چون با وجودي كه بهش اطمينان كامل دارم از حرفهايي كه ممكنه در آينده بهم بگه ميترسم از اينكه پول جهيزيتو نداشتي ومن دادم.خلاصه اصلا به اين فكر نميكنم كه بخوام از ايشون كمك بگيرم .ايشون مطمئنا در آينده نيازي به در آمد من نخواهند داشت وخودشون هم عنوان كردند كه ميتونم درآمدم رو صرف خودم بكنم وسركار رفتن يا نرفتن رو هم به عهده خودم گذاشتن.من سعي ميكنم با اين روحيم چيزي براش كم نذارم
نمیتونین یه مقدار مختصر تر جهیزیه رو اماده کنین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط مريم صوفي
و یا حتی از کادوهایی که احیانا در مراسم مختلف به شما داده میشه برای دادن قسط استفاده کنین ؟
در هر صورت نامزدتون شما رو با شرایطی که داشتین انتخاب کرده
پس اینکه بخواد بعدها اینجور قضایا رو برای تضعیف شما مطرح کنه
ربطی به جهیزیه کامل و اماده شما نداره
اگه درک و فهم یه ادم اینقدر پایین باشه از هر نقطه ضعف شما میتونه استفاده کنه
انرژیتون رو برای شناخت همسرتون در دوره نامزدی بذارین
نه تهیه جهیزیه ای بی عیب و نقص
امیدوارم موفق باشین :72:
من تلاشم براي تهيه جهيزيه اي بي عيب ونقص نيست بلكه تلاشم بر اين هست كه مختصر جهيزيه اي كه ميتونم ببرم رو خودم پولش روداده باشم.من روي كادوهاي عروسي هم حساب كردم. حتي مدتيه واسه خودم هيچي نخريدم.پدر ومادر همسرم فوت كردند.ميدونيد مسئله كجاست مسئله اينه من 2 ماه ديگه عروسيمه وبالطبع بيشترازنصف جهيزيم رو خريدم وبراي مابقيش هم از پول وام نگه داشتم.مشكل من اينه كه اگه كارمو ازدست بدم چجوري هم دنبال كار بگردم هم خودمو براي عروسي آماده كنم؟؟؟؟؟؟پدر مادرمم پير هستن دلم نميخواد اونارو درگيرشون كنم همش بهشون ميگم همه چيز خوب پيش ميره.خب همسرم هم شرايط كار منو ميدونه وپيش اون به روي خودم نميارم كه دارم فشاري رو متحمل ميشم چون دوست ندارم ناراحتش كنم چون مطمئنم خيلي غصه ميخوره.همش هم از اينكه با اين شرايط همچين روحيه اي دارم تعجب ميكنه ميگه خداكنه منم مثل تو بتونم با مشكلاتم برخورد كنم.وقتي پيششم سعي ميكنم ناراحتيمو بروز ندم وبهمون خوش بگذره ولي وقتي ازش دورم غصه هام يادم مياد
خب خدارو شکر که همدیگرو کاملا درک میکنین
بنظر من فعلا خودتون رو درگیر پیدا کردن شغل تازه نکنین اما اگه برای تثبیت شغل قبلیتون باید دوندگی کنین
فکر میکنم ارزششو داشته باشه
خیلی خودتون رو برای اینکه مخارج تهیه جهیزیه رو به تنهایی پرداخت کنین اذیت نکنین
حتما همسرتون شما رو درک میکنن به خصوص اینکه قرار هست بعد از ازدواج هم درامد داشته باشین
و در مواقع لازم به همسرتون کمک مالی بکنین
نمیدونم تو چه شهری زندگی میکنین ولی فکر میکنم خیلی جاها مرسوم هست بعضی اقلام رو خونواده داماد تهیه میکنن
بابت همتی که دارین بهتون تبریک میگم
خوش به حال پدر مادرتون
اینجور که متوجه شدم نگرانی شما بیشتر از اینکه بخاطر تهیه جهزیه باشه بخاطر احتمال از دست دادن کارتون هست ، و اینکه بی کار بشین و نتونین اقساط وام رو به موقع پرداخت کنید.
اگراز روی حدس و گمان این فکر رو میکنید که بی کار خواهید شد که هیچ، افکار منفی رو از خودتون دور کنید و الان واقعا نیاز نیست که انقدر انرژی صرف اتفاقی که نیفتاده بکنید. شاید چون بدهی دارید مدام این افکار هجوم میاره به ذهنتون .
اما اگر مطمئن هستین که کارتون رو از دست میدهید حتما کارفرمای شما زودتر اعلام میکنه و یک فرجه به شما میده که دنبال کار جدید باشید که منطقی اینجور باید باشه، شما میتونید صحبت کنید و مشکلتون رو بیان کنید و یا مهلت بگیرید.
اگر خدای نکرده تصمیم به تعدیل نیرو گرفتن خوب شما حق و حقوقی دارین و هنگام تسویه حساب محاسیه خواهد شدو میتونه کمی کمک کنه به هرحال توکلت به خدا باشه ، و شما هم به توانایی ها و مهارت خودت ایمان داشته باش و امید داشته باش شاید قسمتت یه جای بهتر باشه .
امیدوارم که هر چه خیر و صلاحه پیش بیاد. چون حقوقت برای کارخیر صرف میشه مطمئن باش خدا خودش بهت نظر ویژه داره .:72:
مریم جون شاید حرفی که میزنم کمکی بهت نکنه اما می گم شاید یه ذره آروم شی. من آرزو داشتم که مشکل تورو داشتم مثلا جهیزیه ام آماده نبود اما همسرم دوران نامزدیمو با اشتباهات مکررش بهم زهر نمی کرد من الان جهیزیه ام کامله اما همسرم میگه آمادگی روحی ندارم:302::302: پس قدر همسرتو و زندگیتو بدون از همسرت غافل نشو. این مشکلا حل میشه.
مریم جان
اگه همسرت باهات یک دل و همراه هست که خدا رو شکر همین طوریه نذار مشکلاتی مثل این شما رو در گیر کنه.میتونی باهاش حرف بزنی و ازش بخوای کمکت کنه.اینجوری هم ایشون احساس غرور می کنه هم شما راحت می شی گلم.مطمئن باش شادی و نشاط تو خیلی بیشتر از جهیزیه واسه شوهرت ارزش داره.:43::72:
مريم عزيز مي توني يه دو سه ماهي رو از همسرت يا پدر و مادرت كمك بگيري و ازشون قرض كني و بعد يكي دو ماه كه ايشالله عروسي تموم شد و رفتي دنبال يه كار جديد قرضشونو پرداخت كني .بالاخره پدر و مادر هم دوست دارن تو عروسي بچه هاشون يه سهمي داشته باشن ، كلي هم خوشحال ميشن .
اين برات امكان داره ؟
مریم جان منم همین نظر رو دارم و تا اونجایی که من میدونم کارمندهایی که توسط کار فرما اخراج بشن تا یک سال ماهیانه مبلغی تحت عنوان بیمه بیکاری دریافت میکنن که خیلی نیست ولی شاید به اندازه اقساط وامتون باشه . در این مورد تحقیق کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط **عسل**
موفق باشید.
در تكميل توضيحات دوست خوبم پاييزان 2 بيمه بيكاري فقط در صورتي تعلق مي گيره بهش كه حتما يك سال تو اون شركت سابقه بيمه داشته باشه وگرنه بهش نمي دن .
سلام.اول برات دعا میکنم که خدا خیلی زوده زود کمکت کنه که ان شالله از غم و غصه دربیای اما به نظرم:
کاش یه کم با همسرت درد دل کنی و باهاش مشورت کنی.آخه این جور تنهایی غصه خوردن روحیه ی آدمو داغون میکنه و هیچ چیز مثل دلداریهای همسر آدم نمیتونه آدمو آروم کنه.
بعدشم چه اشکالی داره همسرتم یه کم از وسایلو بگیره تا شما بتونی تو این چند وقت که دنبال یه کار خوب میگردی یه کم خودتو جمع و جور کنی بالاخره داره واسه خونه خودش میخره
زیادم خودتو نگران قسط نکنه(شما خودت راجع به مسایل مالی به من امیدواری میدادی! تازه قسطای ما از مرز 700 800 هزار در ماه گذشته! اما توکل کردیم به خدا) اگه یک دوتاشم عقب بیافته ولله آسمون به زمین نمیاد
:72::72:مریم جان تا وقتی مشکلی پیش نیومده و تا وقتی داری برا پیشگیری ازش تمام تلاشتو می کنی نترس.
ادامه بده و با نگرانی قدرت خودتو و تمرکزتو برا کار پایین نیار.
:72::72:مریم جان تا وقتی مشکلی پیش نیومده و تا وقتی داری برا پیشگیری ازش تمام تلاشتو می کنی نترس.
ادامه بده و با نگرانی قدرت خودتو و تمرکزتو برا کار پایین نیار.
سلام
من فقط قصد یادآوری یک نکته را دارم و آن این که بسیاری از دغدغه ها و نگرانی هایی که ما درباره آینده داریم بی مورد و فقط ذهنی است.اگر اتفاقی بیافتد که شما بتوانید شغل تان را حفظ کنید طبیعتا تمام این نگرانی ها برطرف خواهد شد.
مطمئن باشید وقتی که زندگی زیر یک سقف را آغاز کنید دیگر من و تو از بین می رود و شما در حل مشکلات مادی تان تنها نخواهید بود.
قبول دارم که مشکل تان کوچک نیست؛اما جنسش از گونه ای است که به هیچ عنوان ناامیدی در حل آن راهی ندارد.
درد،گاه جزئی از وجود ماست
[align=center]آن را بپذیریم
زندگی چشم به راه ست![/align]
مریم عزیز سلام
خانومی من یکی با گوشت و پوست و استخونم درک می کنم بدهی یعنی چی و وقتی آدم
واسه کارش مشکل پیش بیاد چه حالی میشه چون خودم الان یه کاری رو ایجاد کردم و همه
مسئولیتش رو دوشمه و وقتایی که موعد چک ها میشه تا صبح خواب نداشتم اما !!!!!!!!!!!
میدونی غصه خوردن و استرس فقط درهای مغز آدم رو میبنده و آدم اصلا نمیتونه فکر کنه که باید
چکار بکنه و چکار نکنه...پس توکلت به خدا باشه و دائم به این آیه از قرآن فکر کن که میگه :
(( وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ
شَيْءٍ قَدْرًا )) معنی : (( و از جايی که گمانش را ندارد روزی اش می دهد و هر که
بر خدا توکل کند ،، خدا او را کافی است خدا کار خود را به اجرا می رساند و هر چيز رااندازه
ای قرار داده است.)) - سوره طلاق - آیه 3
من هر موقع مشکل مالی واسم پیش میاد اینو می خونم و خدا دلمو آروم می کنه و از جاییکه
فکرشم نمی کنم بهم روزی میده...نگران نباش ایشالله کار خوب هم پیدا میشه
هر موقع کم آوردی برو در خونه خدا...آروم که شدی کلی فکر و راه اقتصادی خوب خودش به
ذهنت میندازه...اگه هنر یا تخصص خاصی داری انجام بده و ازش پول در بیار اگه میتونی!
تو دختر مقاومی هستی و ایمان دارم از این شرایط سخت با سربلندی بیرون میای
خوشبخت و موفق باشی عزیز دلم