چگونگی خرج کردن درآمد زن در زندگی
سلام
من دیشب یک تاپیک زدم و از مشکل دوستم گفتم که دوستان راهنمایی های خوبی کردن
اما راستش از دیروز این خیلی ذهنم رو مشغول کرده و توی سایت هم در این مورد خیلی گشتم اما این همش باعث گیج شدن و سردگمی من شده برای همین خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه
من تو مطالبی که در مورد مسائل مالی خوندم شنیدم که بعضی ها این نظر رو داشتن که زن شاغل برای اینکه غرور و اقتدار مرد حفظ شه و فکر کنه که مسئولیت زندگی به عهده اش هست بهتره که خرجهای روزانه خودش رو هم از شوهرش بخواد مثلا پول کلاسهاش رو و یا مثلا چیزی میخواد بخره رو از شوهرش بخواد.من میخواستم بپرسم که به فرض توی این شرایط اقتصادی الان یه مرد با حقوق معمولی خرجهایی ضروری هست که باید بپردازه و ایا این درست هست که زن که حسابش پر پول هست بهش بگه که پول فلان کلاسم اینقدر میشه بهم بده که بپردازم !به نظر شما این باعث نمیشه که این مرد تو ذهنش فکر کنه که این زن اصلا درکش نمیکنه و چرا خودش حاضر نیست که از پولش خرج کنه و میخواد که حساب خودش رو پر پول نگه داره و برای چی...ایا این باعث یه فاصله بین زن و شوهر نمیشه؟؟؟(البته اگه دو تا با هم بیرون باشن که خوب طبیعی هست که مرد خرج کنه اما اینکه زن مثلا بگه پول فلان کلاسم رو بده در حالی که خودش حسابش پول هست به نظر شما یه جوری عجیب نیست!)
دوم اینکه تو شرایطی که وضعیت اقتصادی طرف زیادم خوب نیست ایا درسته که به این خاطر که تمام مسئولیت مالی به عهده مرد هست زن هیچ دخالتی نکنه و مثلا مرد همش از مشکلات مالی بگه و زن همش دلداری و همدردی کنه اما با وجود حساب پر پول کمکی نکنه به این خاطر که ممکنه مرد متوقع بشه و از زیر مسئولیت خودش شونه خالی کنه و همش رو زن و پولش حساب کنه؟(توجه بشه که زن نمیدونه که ایا شوهرش این خصلت رو داره یا نه)ایا این باعث نمیشه که شوهرش همیشه یه خاطره از اینکه زنش اون رو تو اون شرایط تنها گذاشته تو ذهنش بمونه؟
ممنون میشم که نظرتون رو بگین
:72:
RE: چگونگی خرج کردن درآمد زن در زندگی
سلام گل بیرنگ عزیزم
من و اقلیما و شاید خیلی از دوستان دیگه این سوال رو داریم و هنوز که هنوزه نمیدونم راه درستش چیه .منتظر کارشناسان میمونیم تا جواب درست و کاملی بدن.باتشکر
ببين زن بايد كمك كنه ولي نه كمكي كه غرور و مردانگي مرد را زير سوال ببره.:305:
من نیز این سوال رو دارم البته برای آینده،امیدوارم به یه نتیجه گیری خوبی برسیم تو این تاپیک.
با سلام منم همین سوال رو از کارشناسان محترم سایت دارم.امیدوارم جواب کاملی بهمون بدن
چقدر همه اين سوال را دارن:311:
من كه كارشناس نيستم ولي نظر شخصي خودما ميگم
اين موضوع دو تا جنبه داره:
1-درامد مرد به حدي باشه كه بتونه كليه مخارج خونه اعم از اجاره پوشاك خوراك و چيزاي ديگه را بده ، كه خوب لازم نيست خانم پولاشا خرج اين موارد كنه
ولي اگه خانم مثلا يه چيزي ميخواد كه خيلي لازم نيست،مثلا يك ماه پيش لباس خريده و حالا دوباره از يه لباسي خوشش اومده، به نظر من اين ديگه درست نيست كه از شوهرش پول بگيره و لباس بخره ،چون شوهر اوني كه وظيفه اش بوده را انجام داده(البته اگه شما رسم داريد يك ماه يه بار لباس بخريد اوضاع فرق ميكنه:163:)
تو اين مورد البته با هماهنگي با شوهر كه من ميخوام لباس بخرم،با پول خودش بره بخره
يا ساير چيزايي كه حتي اگه برا خونه هم هست خيلي لازم نيست
2- درامد مرد به اندازه كافي نيست كه بتونه از پس همه مخارج بر بياد و تو مخارج به سختي مي افته و مثلا مجبور ميشه بيش از حد كار كنه يا از مخارج اصلي بزنه
در اين مورد بايد خانم هم درامدش را استفاده كنه به نظر من، بهش ميگن زندگي مشترك ديگه، همونطور كه اون اقا موافقت كرده كه خانم بره كار كنه و خوب به نسبت كسايي كه تو خونه هستند بالاخره كمتر به كار خونه ميرسه خانم،پس در مقابل ايشون هم بايد يه كمكي بكنند
ولي از نظر من خانم يه خرج مستقل را برعهده بگيرن
مثلا اگه اقا هر ماه حدود 200هزار تومن كمبود پول داره و اجاره خونه 250 هزار تومنه ،بهتره خانم اجاره خونه را برعهده بگيرن كه هم معين باشه مقدارش و هم اين كه با كمك اين خانم اقا هم برجي 50تومن براش ميمونه و بالاخره يه پول اضافي داره
ولي يه چيزي هم هست كه هر چقدر هم كه مشكلات مالي وجود داشته باشه به نظر من خانم نبايد كل درامدش را خرج مخارج خونه كنه
مثلا يه مرزي بذارن مثلا حداكثر دو سوم درامد خانم برا خونه خرج بشه
تا يك سوم برا خودش بمونه و طوري كه ميخواد(البته باز ميگم با هماهنگي با همسرش) و براي خودش يا چيزهايي كه دوست داره خرج بشه يا اصلا پس انداز كنه برا خودش اين پول را
چون اينجوري فكر ميكنم خانم احساس بهتري از كاركردنش پيدا ميكنه نسبت به وقتي كه همه پولشا خرج خونه كنه
حالا بر عکسش را فرض کنید اگه توانایی مالی زن چند برابر آقا باشه و حقوق آقا جوابگوی زندگی نباشه این وسط باید چه کار کرد؟
بی نهایت جان
بازم فرقي نمي كنه اقا حقوقشا خرج ميكنه و به مقداري كه تو زندگي كمبود وجود داره خانم كمك ميكنه
يعني در درجه اول خرج را بايد اقا بده،و كمبودي كه بعد از اون وجود داره توسط خانم تامين بشه
حالا حقوق هركسي ميخواد بيشتر باشه
سلام
و خیلی ممنون بابت تایپی که باز کردید
همسر من اولین حقوقی که گرفتم یه حرف خوبی بهم زد اون گفت دوست ندارم حقوقتو تو خونه خرج کنی چون اونطوری اگه تو سر کار نری من به حقوق تو متکی شدم و ممکنه به مشکل بخورم
ولی گذر زمان باعث شد وضع فرق کنه به قول معروف همیشه در روی یه پاشنه نمی چرخه
الان واقعا من نمی دونم چه طوری رفتار کنم
تا امروز که واقعا باهاش ندار بودم و هر کجا کم اورد بهش کمک کردم !
گل بیرنگ یه سر به تایپیک اقلیما بزن .من سر دوراهی گیرکردم
پريماه خانم من اگه به جاي شما بودم با اي همه قسط و قرض و شرايط مالي بد كه مي گي فعلا بي خيال ماه عسل مكه مي شدم و به يك مسافرت درون كشوري اكتفا مي كردم.
گل بیرنگ جان ببخشید وسط تاپیک شما صحبت میکنم،
با توجه به صحبتهای آقا محسن برای انجام یا خرید هر چیزی با پول خود خانم حتما باید با مرد هماهنگی کرد؟؟
اگر خانم دوست داشته باشه به کسی هدیه یا کمکی نقدی بکنه باید با هماهنگی شوهر باشه و همسرش اجازه بده؟؟
ممنون میشم این هماهنگی رو باز کنید.
sepiجان اين بستگي داره به همسر شما كه چقدر انعطاف پذيره
مثلا ممكنه شما بريد با پول خودتون براي راحتي تون يه ماشين ظرفشويي بخريد
يه مرد هست كه ميگه كار خوبي كردي اينكار را كردي راحت شدي ديگه اذيت نميشي
يكي هست ميگه چرا رفتي خريدي الكي پولاتا دور ريختي ،دوتا ظرف را خودمون ميشستيم
بستگي داره كه همسر شما كدوم يكي از اينها باشه،اينا فكر كنم بيشتر خودتون بايد تشخيص بدين نميشه حكم كلي در موردش داد
من اگه به خودم باشه مثلا در مورد لباس كه تو ارسال قبلي گفتم،به نظر من نيازي نيست كه به من بگه
ولي براي يه خرج عمده مثل همين ماشين ظرفشويي حتي اگه با پول خودش هم باشه دوست دارم باهام مشورت بشه،همينطور كه شما دوست داريد اقا تو اينكارا باهاتون مشورت كنه
البته در مورد لباس هم اگه لباس برا يه مجلس خاصه(مثلا برا عروسي يكي از اشناهاتون )بهتره بهش بگين تا الكي يه مشكلي پيش نياد كه عروسي هم از دستتون بره:163:
ولي يه لباس برا خونه يا يه مانتو يا اين چيزا فكر نمي كنم خيلي مهم باشه البته بازم بستگي به همسر شما داره
در مورد هديه خريدن هم به نظر من حداقل بازم در ميون گذاشته بشه كه ميخوام هديه بخرم بخصوص اگه هديه بزرگ باشه
ولي در مورد كمك كردن به يكي ديگه يا قرض دادن به ديگران(مثلا برادر يا خواهر) نميدونم چي بگم
من خودم زياد باهاش مشكلي ندارم ولي ممكنه اگه مقدار اين كمك زياد باشه و بعد اقا بفهمه كه بدون اطلاع اون انجام شده ناراحت بشه
البته برعكس اونم در مورد خانم ها صادقه، خود شما اگه بفهميد همسرتون بدون گفتن به شما چند ميليون به برادرش قرض داده ناراحت نميشيد؟
من فكر ميكنم شما هم ناراحت بشين
شايد شما بگين من پول خودمه ولي اون پولش مشتركه يعني ماله خانواده است و وظيفه اشه كه خرج خانواده را بده
ولي بالاخره همينطور كه ايشون وظيفه اشه خرج خانواده را بده و پولش مشتركه ،شما هم در مقابل، زماني كه رايج بوده خانم تو خونه صرف كنه حالا داره بيرون از خونه كار ميكنه،پس بايد اين زمان يه نتيجه اي براي كل خانواده هم داشته باشه
مثلا يه خانم بچه داره ولي كار ميكنه خوب بالطبع ايشون نميتونه بچه را نگه داره واحتمالا بچه را ميذارن مهد و خوب اين هزينه مهد به خانواده منتقل ميشه،در حالي كه اگه خانم كار نميكرد مهدي هم در كار نبود كه بخواد هزينه داشته باشه
پس بايد بالاخره يه مقدار از درامدش تو خونه خرج بشه مگه اين كه وضعيت مادي اقاپسر خيلي خوب باشه كه با وجود همه مخارج اضافه بازم احتياجي به پول پيدا نكنه(اگه همچين كسي پيدا كرديد كه خوش به حالتون:163:)
در ضمن يه چيز ديگه هم بگم با اين كه مطلبم خيلي طولاني شد
به نظر من بهتره يه دفعه خيلي دوستانه ولي كاملا جدي زن و شوهر در رابطه با اين مسئله حقوق دوطرف و مخارج منزل با هم صحبت كنن و به يه توافق برسند يه بار براي هميشه و همين طور در مورد خريدن چيزاي عمده مثلا خونه و ماشين كه هركس به هر نسيتي كه پول داده بايد تو اسناد قانوني خونه هم شريك بشه و سند به همون مقدار به نامش بشه
كه هردفعه اين موضوع يه معظل نشه براشون و خدايي نكرده سراغازي براي دعوا و قهر و اشتي
البته چه طور مطرح كردنش كه خودش باعث سوء تفاهم و دعوا نشه هم خودش خيلي مهمه:316:
كه من در اين مورد اصلا نميتونم نظر بدم انگار بقيه كه بهتر از من بلدند در اون مورد مياند همه مون را راهنمايي ميكنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
ببين زن بايد كمك كنه ولي نه كمكي كه غرور و مردانگي مرد را زير سوال ببره.:305:
سلام دوستان که راهنمایی میکنین و چه جالب که این مشکل خیلی هاست و خواهش میکنم که کارشناسان هم بیان و نظر بدن:72:
دوست گلم لیلا جون میشه کلی نگین اخه همه میدونیم که نباید غرور مرد رو جریحه دار کرد اما تو موقعیت که ایجاد میشه ادم نمیدونه که چیکار باید بکنه و اونوقتی که باید تصمیم بگیره
مثلا الان پریماه تو یه موقعیتی هست که شوهرش وضع مالیش مساعد نیست و در مورد رفتن اسم نوشتن برا مکه هم گفته که نمیتونه خودش پول رو بده (و از طرفی از نظر هر دوشون این یک فرصت خوب هست )و میدونه که پریماه پول داره ایا اگه پریماه نده اباعث نمیشه که بعدها تو ذهنش بمونه که موقعی که نیاز داشتن و پریماه میتونست کمک کنه نکرده و تنهاش گذاشته .من میکم این دو جنبه داره یکی اینکه باعث میشه مرد متوقع بشه و یک جنبه دیگه رو شما در نظر بگیر که ممکنه مرد تو ذهنش این نقش ببنده که زنش همراهش نیست:302:
پریماه گلم منم نمیدونم باید چه کرد خواهش میکنم که کارشناسا بیان این رو تحلیل کنن چون مشکل خیلی ها هم انگار هست
سلام دوستان.صحبتای صباجونو توی تایپیک اقلیما خوندم.
دیشب گویا توی اخبار اعلام کرده وام های بانکی واسه مکه غیرشرعی هست .همسرم دیروز مسافرت یه روزه بود که صبحی برگشت اما راستش درمورد مکه دیگه هیچی نگفتم که میخاد چیکار کنه (راستی یه لباس خیلی خوشکل واسم آورده بود که بهم گفت توی اون شرایط از خیلی هزینه های سفر چشم پوشی کرده تا اون لباسو واسم بگیره و هیچی واسه خودش نگرفته بود.خیلی ذوق کردم از سلیقش) ..احتمالا عصر باهاش صحبت میکنم.
راستش منم به توصیه یه نفر یه بار بهش کمک کردمو گفتم قرضه ...اما همسرم خیلی جاخورد.بعدش که فکر کردم خیلی پشیمون شدم از این جمله...
بنظر من اگه آقایون و خانوما پیش خودشون تصمیم نهایی رو گرفته باشن که میخوان سنتی زندگی و فکر کنن یا مدرنتر این موضوع حله!
یا شما فرقی بین مرد و زن قائل نیستید پس هردو در میارید و خرج میکنید یا قائلید که اگر مرد باشید بیرون از خونه کار میکنید و خانم شما امور خونه رو انجام میده ، هر کی سر جای خودش.
مسلما مدل اول برای زندگی شهری مناسبتر هست اما نمیشه با تفکر سنتی زندگی مدرن کرد و به مشکل بر میخوریم، اگر مدرن فکر میکنیم پس پول من و تو نداره هر دو در میاریم و هر دو خرج میکنیم و اگه سنتی فکر میکنیم پس زن وظیفه داره مسئولیتهای خونه رو انجام بده و مرد مسئولیتهای بیرون خونه، مثل پدر بزرگها و مادر بزرگهامون.
من هم مثل بقیه دارم از این بحث استفاده می کنم و از دوستان هم متشکرم.
ولی آقای کیوان که مث ... نشستی بالا سر تالار که ببینی من کجا پست می زنم دیلیت کنی. 16 تا پست نامربوط را نمی بینی؟
جاش توی بحث آزاد نیست؟