RE: خواهش میکنم کمکم کنید...
سلام خوش اومدی
برای دخترت توضیح بده که این چیزیه که خدا قرار داده و فقط بین زن و شوهراست
و تو باید پاک بمونی تا اون موقع و خدا همیشه با ماست و کارامونو میبینه
سلام مامان نگران
امیدوارم حالتان خوب باشه
بچه ها در این سن دچار همچین حالاتی میشوند و اون هم به خاطر حس کنجکاوی ایشان هست که میخواهند از هر چیزی سر در بیاورند شما اگر همینطور با او رو راست باشید و همچنین دوست نزدیک میتوانید روحیات او را عوض کنید
به نظرم اگر با مادر دوستش هم در میان بگذارید بد نباشد شاید از ان طرف اهمالی شده باشد
اره شايد خوب باشه كه با مادر دوستش هم در ميان بگذاريد شايد بد نباشه كه او هم مطلع باشه
ممنون از توجه ولطفتون.
من از در ميان گذاشتن اين مسئله با مادر دوستش نگران هستم. هر چه باشه اون هم مادره وميترسم كه ناراحت بشه و از من دلگيروحتي دختر منو مقصر بدونه . از اين كه با معلم مدرسه هم در ميان بگذارم ميترسم به علت كوچك بودن محيط حرف پخش شده و بچه ها صدمه ببينند. نميدونم اگه به خود دوست دخترم تذكر بدهم درست است و يا نه. نمي دونم چي درستهو چه راه حلي كمترين صدمه رد به همه ميزنه.
سلام
كودكان حافظه قوي نسبت به بزرگترها دارند و همچنين قدرت تخيل و تجسم خوب دارند.
با زيركي به كارها و حرف هاي بزرگتر ها نگاه ميكنند .
با علاقه و بدون پرسش به حرف هاي دوستان و هم سن و سالان خود گوش ميدهند.
بهتر است كودك خود را مجذوب به كارهاي ديگر كنيد و او را از اين افكار بيرون كنيد ، چيزي را براي او تهيه كنيد كه ديگر كشش به مسايل و خلق افكار در ذهن خود نداشته باشد.
مدت زماني موقتا او را در اتاق خود بخوابانيد و تا وقتي او را نخوابانده ايد شما و پدرش نخوابيد .
سعي نكنيد او را بخوابانيد كه قصه گو باشيد يا براي او شعر بخوانيد كتاب هاي براي او هم با سليقه و افكار خودش و هم با نظر شما خريداري كنيد و هم خود و هم پدرش به خواندن آن كتاب ها در آخر شب مشغولش كنيد.
در طول روز با او بازي كنيد و حتي براي نوشت تكاليف در كنار او باشيد و يا او را اگر كار داريد به آشپزخانه و .. فرا بخوانيد .
ارتباط او را كم كم با دوستش قطع كنيد ( كودكان بسيار با هوش هستند ) پس سعي كنيد آرام آرام اين كار را انجام بدهيد.
دوست يا دوستاني براي جايگزين در نظر بگيريد و آنها را به صورت كاملا معمولي به هم معرفي كنيد ، سعي به اجبار به دوستي را در فرزند خود به وجود نياوريد.
از اقوام هم كمك بگيريد ، معمولا خاله ها مي توانند بهترين گزينه باشند .
لباس هاي پوشيده و محفوظ براي دل بند خود تهيه كنيد .
در آخر اگر بيشتر به فرزند خود نزديك شويد بهتر است تا در تالار باشيد .
موفق و منصور باشيد.
فكر نمي كنم گفتن به دوست دخترتان تاثيري داشته باشه چرا كه ممكنه اثر منفي هم بگذارد و دختر شما را دعوا كند كه چرا به مادرت گفتي و از اين به بعد كتمان كاري و مشكلات بعدي
اينكه با معلم هم در ميان بگذاريد درست نيست به همان دلايل كه خودتون گفتيد
ولي بايدبه دنبال راهي باشيد كه به خود مادر او بگوييد به دنبال راهي كه به جاي ناراحتي و دلخوري از شما به فكر چاره شود
سلام مامان نگران
این سئوال توضیحات مفصلی داره که الحمد الله قبلا چندین بار در انجمن های مربوط به کودکان به صورت مفصل و مقالاتش گذاشته شده است. شما می توانید در بالای همین صفحه در بخش جستجوی پیشرفته در گوگل عبارت زیر را تایپ کرده و صفحات مرتبط را مطالعه کنید.
سئوال+جنسی+کودک
لطفا پس از مطالعه آنها اگر مسئله خاصی هست بازم مطرح کنید تا من پاسخ شما را بدهم.
خواهش می کنم اگرپس از مطالعه مطالب مذکور، اگر سئوالی در اینجا قرار دادید از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع دهید.
سلام مامان نگران!
به نظر من هم حتما با مادر دوست دخترتون ماجرا را در ميان بذارين و به صورتي كه دوستان اشاره داشتن رابطه دخترتان با دوستش را قطع كنيد.به نظرم اگر معلم مدرسه هم فردي مطمئن هست به صورتي به او هم بگوييد حداقل به صورت سربسته از او بخواهيد مراقب دوستي دخترتان با دوستش باشن و به نحوي مانع شوند.وگرنه كنترل شما صرفا در خانه خيلي موثر نيست و نتايج زحمات شما در مدرسه از بين مي رود.به علاوه كم كم توجه دخترتان را به خدا و عبادت هاي در حد سنش جلب كنين تا از اين نوع افكار دور باشه.
همچنين نحوه رفتار خود و همسرتون در منزل با هم خيلي تاثير داره.حتي نحوه پوشش و حركات و...تا به كل افكار دخترتان را از اين مساله دور كنين چون به نظرم در اين سن كودك نمي تواند درك صحيح از موضوع داشته باشد و باعث آشفتگي ذهن و ناراحتي هاي احتمالي و حتي اختلالات رفتاري در سنين بزرگسالي مي شه.
ولي نگران نباشيد.خوبه كه زمان خوبي و به شكل مناسبي از مساله مطلع شدين.
سلام
اگر ميخواهيد اين دوستي ادامه پيدا كند بايد رابطه نزديكتري با خانواده دوست او برقرار كنيد و با فرهنگ ايشا ن (عقايد ، طرز رفتارو كردار ) آشنا بشويد و با برخورد درست با مادرش همفكري كنيد ، واما در مورد بچه ها ، بهترين كار اينست كه ذهن بچه ها را از اين موضوع منحرف كنيد ، مثلا براي فرزندتان برنامه هاي منظم كار خانه در حد توانش قرار دهيد او را تشويق به ورزش و بازيهاي پر تحرك كنيد. به نظر من اين بازيهاي ساكت بي تحرك در خلوت و دو نفره براي كودكان مضر است انرژي فراوان آنها اولين چيزي كه براي ذهن نشانه ميگيرد مسايل جنسي است ، بازي يعني تحرك نه خوابيدن و پچ پچ كردن .
سلام خدمت شما مادر از مراقبت ونگراني هاي شما معلومه كه مادر وظيفه شناس وخيلي خوبي هستين متاسفانه جامعه ي ما جوري شده كه كودكان به علت تربيت نادرست يا آموزش نادرست دچار بعضي گمراهي ها ميشن كه اگه الان جلوشو نگيريم ممكنه برامون خيلي گرون تموم بشه حتي برا يه دختر 7 ساله به نظر من شما بعضي از مسايل رو كه براي كودكتون هم قابل هضم باشه براش توضيح بدين و مطمينا توضيح شما خيلي بهتر از اينه كه توي عالم كودكي از بچه هاي كم سن وسال و مثل خودش اين مسايلو بفهمه چون همون طور كه گفتم اگه اين كنجكاوي كودكان به جاي اين كه از طرف افراد آگاه مثل مادر تامين نشه پيامد هاي بسيار سنگيني ميتونه داشته باشه
مواظب فرزندتون باشين
سلام
به نظرمن شما این موضوع رابا مادردوست او درمیان بگذارید که درمنزل مراقب رفتارهایشان باشند.شاید ازروی سهل انگاری خودشان فرزندشان چنین صحنه هایی ازانها دیده وداره این مسائل را به فرزند شماوشایدبه دختران دیگر درمدرسه انتقال میدهد
به نظر من باید مسئله را برای دخترتان کاملا باز کنید و از او هم بخواهید که همیشه مسائل اینچنینی خودش را با شما مطرح کند . دختر شما اجازه دارد تا حدی خودش با خودش این مسائل را تجربه کند ولی نباید اجازه بدهد که دیگران به او دست بزنند و مثل یک مسئله ممنوع با این مسئله برخورد نکنید . این کاملا طبیعی است که یک بچه ای از این کار که به اندامهای حسی خود دست بزند احساس لذت کند و اشکالی هم در آن نیست ولی اینکه کسی به او دست بزند اشکال دارد . و بعد هم بچه ها اجازه دارند با هم زن و شوهر بازی کنند اما کنترل این و چگونه بازی مهم است به هر حال با بازی مهارت هایشان اضافه می شود و زمانی شما موفق هستید که دخترتان در این مورد آگاه باشد . بچه های این زمانه خیلی زودتر از آنچه ما فکر می کنیم همه چیز را می دانند بهتر است قبل از اینکه تجربه کنند به آنها آگاهی داده شود .
به یاد دارم دخترم در 5 سالگی در مورد حلقه های اندامی روی بدن کرم با من صحبت می کرد و سئوالی که داشت این بود که چرا کرم ها نر و ماده ندارند و نقش این حلقه ها بر روی بدن کرم چیست ؟! باور می کنید تمام جواب را می دانستم ولی نمی دانستم چگونه به او بگویم که برایش قابل فهم باشد و بعد که با خودم خوب فکر کردم به این نتیجه رسیدم بچه ام که تا این اندازه می فهمد مطمئنا که سئوالات اینچنینی طرح می کند یقین پاسخ مستقیم ولی ساده مرا هم خواهد فهمید و کاملا درست بود او کاملا توضیحات مرا فهمید . به همین راحتی . بچه های ما بسیار باهوش اند و اطلاعاتشان هم خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما فکر می کنیم . پس حداقل خودتان به او اطلاعات بدهید که با اطلاعات غلط دوستانش گمراه نشودو حد و حدود را هم شما برایش تعیین کنید . به وحشت نیفتید دخترتان دارد بزرگ می شود و این خیلی قشنگ است .
سلام خانمی بهترین کار برای تو در حال حاظر مشغول کردن فرزندت با کارهایی مثله تفریح پارک سینما است موفق باشی:73:
سلام خانمی
می دونم که خیلی نگران شدی.جوابای بقیه رو خوندم با ارادت نسبت به اظهار نظر همه دوستان می خواستم یه نکته ای رو بهتون بگم.این مساله در دنیای کنونی ما بسیار عادی و پیش پا افتاده است دلیل آن تنها و تنها حس کنجکاوی کودکان نسیت به شنیده هایشان از گوشه و کنار است پس کودک شما در این سن حس جنسی ندارد و تصوری هم از این غریزه ندارد جز کنجکاوی.
خواهر خوبم برخورد شما با این مساله بسیار مهم و آینده ساز و تاتیر گذار است هر چه نسبت به این مساله بی تفاوت باشید نتیجه بهتری می گیرید.خیلی کار اشتباهی کردهاید که کودک را وادار کرده اید در این باره صحبت کند بچه ها ساده اند و اگذ فشار نمی آوردید خودش یک جا و به صورتی آنرا به شما عنوان می کرد.الان هم دیر نیست اصلا سرزنشش نکنید و طوری برخورد نکنید که فکر کند چه کار زشنی انجام داده است اصلا و ابدا به رویش نیاورید ضمن اینکه فلسفه سکس را از جنیه علمی و بصورت کاملا سربسته در حدی که در این سن برایش قابل هضم باشد برایش توضیح دهید تا کنجکاوی اش در این مساله کم شود روشش را خودتان بهتر می دانید ولی اصلا وارد جزییات نشوید و لحن گفتارتان هم باید خیلی دوستانه و در موقع مناسب خودش باشد.
در هر حال اصلا اهمیت ندهید و به رویش نیاورید ضمن اینکه دوست عزیز لرد حامد هم خیلی مفید نظر دادند.
رابطه اش را با دوستش خیلی سیاست مدارانه کم کنید و کم کم قطع کنید و مساله را هم برای خانوادهاش عنوان نکنید هرچه سر مساله را کم تر باز کنید بهتر نتیجه می گیرید.موفق باشید