-
لطفا کمکم کنید
سلام من جوانی 20 ساله دانشجوی پزشکی در یکی از شهرستان ها هستم البته ساکن تهرانم الان حدود 8 ماه است که عاشق یکی از دختر های هم کلاس ام شده ام حدود 3 ماه با هم از طریق پیامک کوتاه با هم رابطه داشتیم دختر خوب وسنگینی است و درسش هم خوب است و از نظر روحیات به من نزدیک است به همین خاطر با پدرش تماس گرفتم و اجازه خواستگاری خواستم اما پدرش گفت تا قبل از 7 سال پزشکی اجازه نمی دهم دخترم ازدواج کند و ثانیا دخترم باید با فامیلم یا حداکثر هم قوم خودش ازدواج کند و اجازه نمی دهد دخترش با یک فرد غیر لر ازدواج کند البته خانواده خودم هم زیاد موافق ازدواج لر با فارس نیستند اما می توانم راضی اشان کنم اما نمی دانم چطوری پدر دختر را راضی کنم تا من را فقط بخاطر فارس بودن رد نکند علاقه من به ان دختر انقدر زیاد است که ا[/size]گر پدرش مانع فارس و لر بودن را بردارد حتما تا 7 سال صبر می کنم بسیار افسرده ام از این بابت لطفا کمکم کنید
-
RE: لطفا کمکم کنید
:72:سلام 6624 ،
به تالار همدردی خوش آمدی .
کمی صبور باش و چرخی در تالار همدردی بزن و بعد نظراتت رو در همین جا مجددا بنویس .
فکر می کنم اون موقع واقع بینانه تر می تونیم صحبت کنیم .
این هم اولین لینک :
- http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_Content.asp&Contentid=167&P1N= ContentID&P1V=167&R%3D5340242%26L%3Dfa%26FT%3DFals e
موفق باشی .
-
به نظر مي رسه خيلي معيارهاي ازدواج و سبك و سنگين نكردي و داري ظاهري تصميم مي گيري اينكه فقط ازش خوشتون اومده و دوسش داريد معيار مكفي نمي باشد . شايد هزاران معيار ديگه وجود داشته باشه كه ازش خبر نداشته باشي و وقتي بهشون مي پردازي تازه مي بيني كه اول كاري . به نظر من يك سري به بخش انتخاب همسر بزن و ببين كه چه معيارهايي رو بايد در نظر بگيري و با خودت سبك و سنگين كن ببين چي جوريه
-
خواهش می کنم بیشتر کمکم کنید ونظر بدهید و پیرامون تفاوت قومیت (لروفارس بودن) در ازدواج بحث کنید همچنین از دو عزیزی که نظر داده اند هم تشکر می کنم و به توصیه شان عمل می کنم
-
سلام دوست عزيز
اول شما يك سري به سايتهاي داده شده بزن بعد بيا اينجا بگو ببينيم چي ياد گرفتي و چه تغييراتي كردي تا دوباره بتونيم بيشتر حرف بزنيم
-
یکی از معیارهای ازدواج مذهب است من خودم فرد مذهبی هستم البته افراطی نه آن دختر هم تقریبا مثل خودم است حجاب را خوب رعایت می کند اهل نماز وروزه است و به رعایت حریم پسر و دختر تا عقاید من اعتقاد دارد تقریبا مطمنم که در این مورد مشکلی ندارم.مورد دیگه توافق و طرز فکر است مثلا سلیقه ها خیلی متفاوت نباشد که در این 4 ماهی که با مسیج با هم رابطه داشتم در این زمینه مشکل جدی احساس نکردم اما احتیاج بیشتری دارم در این زمینه تا به نتیجه قطعی برسم که آیا سلیقه های ما چالش بر انگیز است یا نه که متاسفانه لرها مطلقا غیر از نامزدی اجازه این کار را نمی دهند تازه این 4 ماه را که با مسیج رابطه داشتیم مورد قبول پدر دختره نبود و ازمن در این باره گلیگی کرد .
-
مورد دیگه رشد فکری و عاطفی است هوش ما تقریبا در یک سطح است و در این مورد یقین دارم مشکلی نیست درباره رشد عاطفی حداقل درباره خودم می توانم بگویم کاری را که شروع می کنم سعی میکنم تا اخر برم و از این شاخه به این شاخه نمی پرم که فکر می کنم در مسایل عاطفی هم همین طوری باشم در مورد ان دختر چیزی به چشمم نخورد که این مورد را نقض کند اما جواب قطعی نمی توان بدهم در باره رشد اجتماعی و نحوه برخورد با دیگرا با توجه به موقعیتمان در کلاس مطمئنم در این مورد در یک سطح هستیم در مورد وضع اقتصادی تقریبا در یک سطح هستیم اما وضع ما بهتر است اما فکر نمی کنم زیاد در این مورد اختلاف داشته باشیم.اختلاف سنی هم نداریم ومن 20 روز بزرگتر هستم .
-
نگرانی من در این مورد تفاوت قومیت است واینکه خانواده های ما همدیگر را نمی شناسند و ممکن است به این دلیل به مشکل بخوریم اما همین طوری که گفتم چون واقعا احساس دل بستگی می کنم و عاشق شدم از طرفی پدر دختره هم تفاوت قومیت را مبنا قرار داده و مخالفت کرده و ازدواج در این سن را به ضرر درسدخترش می داند که من با این نظر مخالفم اما نمی دانم چطوری از نظرم دفاع کنم.
-
خواهش می کنم نظر بدهید و کمک کنید و درباره تفاوت قومیت در ازدواج و این که ازدواج در دوران تحصیل به درس لطمه می زند بحث کنید.متشکرم
-
خواهش می کنم کارشناسان سایت هم نظر بدهند
-
من نگرانی ام این است تفاوت قومیت تا چه حد می تواند تاثیر گذار باشد و ازدواج ایا بر درس لطمه جدی می زند یا نه واینکه چگونه پدر دختره را راضی کنم لطفا نظر بدهید
-
با سلام به همه من هم مشکلی شبیه به همین دارم اما نه از بابت قومیت
بلکه از بابت دیگر که بعدا میگم .و امیدوارم تمام کارشناسان تالار از جمله مدیر گرامی همدردی
راهنماییهای لازم را در این مورد به بنده ارائه دهند .
و علت اینکه یوزر خودم رو گذاشتم( محسن با اراده) به خاطر اراده قوی که در این راه دارم
و از 6624 هم میخوام که پر اراده باشند و از این مسئله به همین راحتی شکست را تجربه نکنند
چون برای اولین شکست تاوان بزرگی را باید داد
و این را هم در نظر داشته با شند که خدا خود جای حق نشسته و بندهاشو تنها نمیزاره.
من کاملا با 6624 موافقم
و اگه راه حلی در این مورد به ذهنم رسید حتما ارائه میکنم.
با آرزوی رفع مشکلات همه عزیزان در راه ازدواج
و آرزوی موفقیت برای مدیر محترم سایت
-
سلام 6624
از اعتمادت و ورودت به سايت تشكر مي كنيم . خوش آمدي.
اگر كامل فكرهاتو كردي، تلفني نه، حضوري برو سراغ پدر دختر و باهاش حرف بزن. به اون خانم هم بگو تا بره خونه و جو رو طوري آماده كنه كه زمينه براي شما مهيا باشه. بهش بگيد بگه دوره ازدواجهاي قومي و قبيله اي سر اومده. او بايد با هم شأن و هم رده و همكلاس و همكار خودش ازدواج كنه تا درآينده دچار مشكلي نشه. خوب خونواده خودتون رو كه مي دونيد بايد چي كار كنيد.
ضمنا دوستاني كه اينجا هستند واقعا دلسوزانه دوستان جديد را راهنمايي مي كنند. مطمئن باش
-
سلام. به نظر من کمی احساسی دارید تصمیم می گیرید. چون اختلاف قومیت مسأله مهمیه و بعدها ممکنه شما رو با مشکل مواجه کنه. شما از رسم و آیین اونا باخبر نیستید. شاید بعدها شروطی برای شما گذاشته بشه که از این همه سماجت پشیمان شوید. البته نمی گویم پا پس بکشید. اما مورد رو خیلی واقع بینانه بررسی کنید نه از روی احساس و برای اینکه یک طوری ایشان را وصله خودتان کنید از معیارهای خود کوتاه آیید. مطمئن هستم برای اینکه راه را برای خود هموار کنید حتماً چنین کاری کرده اید اما این معیارهای ناکام مانده بعد از ازدواج سر باز می کنند و باعث ایجاد مشکل می گردند. پس هوشیارتر و منطقی تر باشین. ازدواج یه روز دو روز نیست. بحث یه عمره....
-
بسیار تشکر می کنم از عزیزانی که نظر دادند حد اکثر تلاش را می کنم تا به توصیه های عزیزان توجه کنم اما باز چشمم به نظرات و پیشنهادهای شماست خواهش می کنم من را تنها نگذارید
-
سلام 6624
وقتی می گوئیم تفاوت فرهنگی ، در واقع یک واژه کلی را مطرح می کنیم که در ذیل آن بسیاری از اختلافات در حوزه عرف، آداب، قوانین و مذهب و ... و زیرشاخه های آنها وجود دارد.
و ازدواج از آنجا که به همه این مقولات بستگی داره، ریسک آن بسیار بالا می رود، اما این به معنای غیر ممکن بودن نیست.
به عنوان مثال:
این اختلافی که هم اکنون در نگرش شما و پدر آن دختر وجود دارد(در مورد ازدواج دخترش)، نتیجه همین اختلاف فرهنگی شماست. و اتفاقا این یک اختلاف جزئی در یک نگرش ساده به ازدواج هست.
شاید در فرهنگ شما این دختر باشد که برای ازدواجش حرف اول و آخر را بزند(مخصوصا دختر تحصیلکرده)، اما پدر این دختر نگاه دیگری دارد.
لذا بر فرض انجام این ازدواج، بسیاری از این مشکلات و اختلافها وجود دارد که شما باید آمادگی حل آنها و مقابله با آنها را داشته باشید.
به هر حال در وضعیت فعلی، شما وظیفه ای در قبال تغییر نگرش پدر این دختر ندارید، اگر این دختر به هیچ وجه نگرش خانواده اش را در مورد ازدواج قبول ندارد، خودش باید نسبت به تغییر بینش پدرش اقدام کند و شما باید جدا از مداخله پرهیز کنید.
اگر او به این میزان استقلال رسیده باشد و بتواند آنها را مجاب کند، در قدم بعدی با مراجعه و خواستگاری رسمی شروع به بررسی بقیه موارد فرهنگی بین خودتون می کنید.
-
-
آیا به نظر شما من می توانم یک ملاقات با آن دختر داشته باشم و نظرش را درباره مواضع پدرش بپرسم و ازش بخواهم که تلاش کند تا نظر پدرش را تغییر دهد؟
-
سلام 6624
البته، در مورد ازدواج و جهت باز کردن کانالهای رسمی جهت خواستگاری، این حداقل کاری هست که می توانید بکنید. البته بستگی زیادی هم به طرز نگرش خودتون و ایشون هم داره، در بعضی فرهنگها ممکن است از طریق واسطه ها این کار اولیه صورت بگیرد. اما با توجه به هم کلاسی بودن شما، تصور نمی کنم مشکلی باشه.
-
سلام
باید آن دختر هم به شما کمک کند
زیرا در غیر این صورت شما خودتان را خسته کرده اید
برادرتان وم