-
توجه بیش از اندازه همسرم به ظاهر
سلام دوستان
لطفا من و راهنمایی کنید چطور با همسرم که دائما از قیافه و حرکات و سکنات ظاهری من ایراد میگیره برخورد کنم؟ دیشب بهم میگفت باید دماغت و عمل کنی پوستتم جراحی کنی بعدشم شاید بگم بری پروتز لب و گونه و سینه!!!!!!!!!!!!! خیلی اعتماد به نفسم و پایین آورده، سر این مسائل خیلی بحث میکنیم به طوری که چند بار تا حالا وسط مشاجره بهم حرفای خیلی سنگینی زده که تصورشم داغونم میکنه، مثلا یه بار بهم گفت همش تقصیره مادرمه که حواسش و جمع نکرد من به اون اعتماد کردم! خودم هم که تو خواستگاری خوب ندیدمت! خیلی اعتماد به نفسش بالاست درصورتی که هیچ ویژگی خاصی از لحاظ مادی یا معنوی نداره، فقط نسبتا خوش قیافست ، همیشه فکر میکنه دخترا دارن نگاش میکنن(چند بار تا حالا بهم گفته) اهل چشم چرونی نیست، زیاد هم از صیغه و ازدواج مجدد حرف میزنه.
-
RE: توجه بیش از اندازه همسرم به ظاهر
سنتون؟(هردو)
شغلتون؟(هردو)
تحصيلاتتون؟(هردو)
نحوه آشنايي و ازدواج؟
-
من 25 همسرم 28، هر دو لیسانسیم،هر دو کارمند،آشناییمون سنتی
-
احيانا همسرتون به فرد ديگه اي علاقمند نبوده. كه مادرش اجازه نداده با اون ازدواج كنه و اومده شما را براش خواستگاري كرده؟
وضع مالي خانواده شما و ايشان در چه سطحي است؟
ظاهر شما در چه سطحي است؟
-
نه مطمئنم، اصلا اهل این چیزا نبوده، اوایل هم اصلا این طوری نبود به مرور بدتر و بدتر شده. هر دو خانواده سطح مالی متوسط و خانواده من متوسط رو به بالا
-
از ظاهرتون چيزي نگفتيد.
شما عروسي كرديد؟ روابط زناشويي تون چطوره؟ خوبه؟ آيا شوهرتون راضي هست؟
-
راستی راجع به چهرم پرسیدید اطرافیان و دوستام که میگن زیبا هستی، ولی علف باید... به نظر خودم متوسط رو به بالا، البته جوشهای صورتم و رد اونها و لاغر شدن صورتم تو قیافم تاثیر گذاشته، تقریبا از تمام اعضای صورتم تا حالا ایراد گرفته البته به جز چشمام که دوسشون داره، هیکلم و هم قبول داره! که رو اونم ایراد میذاره! مثلا چرا قوز میکنی و ...
آره 4 ساله! هیچ وقت از روابطمون راضی نیست،میگه دوست دارم حس جنسی بالایی بهت داشته باشم که ندارم، کلا تو زندگیش از هیچی راضی نیست، به من میگه تو بی عاطفه ای، عشوه زنونه نداری،زبون بازی بلد نیستی، لطافتت کمه، داما روم عیب میذاره، کلافم کرده، چند شب پیش خیلی جدی بهش گفتم نامردم اگه فردا از این خونه نرم،چرا بمونم جایی که قدرم دونسته نمیشه،اولش گفت آره برو، تو هیچ ویژگی مثبتی به عنوان زن برای من نداری،خیلی بی انصافه،خیییییییلی،ولی بعد اومد منت کشی و غلط کردم و از سرم زیادی و... البته میگه خیلی دوست دارم و بدون تو میمیرم و... ولی خیلی رکه هر چی به ذهنش میرسه میگه اصلا نمیفهمه با این حرفاش داره تحقیرم میکنه
-
در اينكه رفتار همسر شما ناپسند هست شكي وجود نداره ولي خب شما هم ميتوني يه كم به دلش راه بياي...
از يه زاويه ديگه هم به قضيه نگاه كن..
ببين اين روزا خيلي از زن ها و دخترها توي خيابون با چه سر و وضعي ظاهر ميشن..انواع آرايشها و مدلهاي مو ..به نمايش گذاشتن اندامهاشون به تحريك كننده ترين وضعيت ممكن...خب شوهر شما هم مثل بقيه آقايون ميبينه و ناخواسته مقايسه ميكنه و هوس ميكنه...ماهواره و اينترنت هم كه جاي خود...!!
اين وظيفه شما و تمام خانم هاي متاهل هست كه توي خونه تا ميتونيد به خودتون برسيد و شوهرتون رو سيراب كنيد..
البته من با عمل و جراحي مخالفم ولي آرايش و لباسهاي خوب و ورزش كردن و حفظ تناسب و زيبايي اندام رو اصلا كنار نگذازيد...
عشوه هاي زنونه و لطافت و نمك به خرج دادن خيلي واسه مردها مهمه...
-
سلام دوست عزيز
من فكر مي كنم خودتون هم به اندازه كافي ازظاهرخودتون راضي نيستين و اعتماد به نفستون كمه و گرنه ايرادهايي كه همسرتون ازتون ميگره بااينكه خوشايند نيست نبايد اينقدرناراحتتون كنه.
الانم بدون اينكه از حرفهاي همسرت ناراحت بشي هروقت از ظاهرشما ايراد گرفت مثلاً خواست كه بيني تون رو عمل كنين با سياست زنونه (و با ناز) بهش بگو واقعاً به نظرت بيني من نياز به عمل داره خودم تا حالا اينجوري فكر نمي كردم بايد يه وقت بگيرم برم پيش يك متخصص زيبايي تا ببينم به نظر اون بايد عمل كنم يا نه؟
درمسائل ديگه هم نظر اونو بپرس مثلاً درنحوه لباس پوشيدن سعي كن گاهي اوقات به سليقه اون خريد كني ولباس بپوشي.
مي دونم كه چون كارمند هستي فرصت زيادي نداري به خودت برسي ولي حتماً توي كارهاي خونه ازشوهرت كمك بگير درعوض به خودت برس واستراحت كن و برو ورزش ثبت نام كن و... تا روحيه ات و به دنبال اون ظاهرت هم سرزنده تر بشه.
-
آقای مهرداد باهاتون کاملا موافقم منم تا حدودی بهش حق میدم خودشم جند بار تا حالا بهم گفته من میخوام همه زیبایی ها رو در تو ببینم، ولی حتی وقتی به خودم میرسم اولش خوشش میاد ولی بعد شروع میکنه به ایراد گرفتن، کلا توی همه ی امور زندگی خیلی دمدمی مزاجه هر لحظه یه حرفی میزنه و یه تصمیمی میگیره.هیچ وقت راضی نمیشه ، از همه فامیلا گلگی میکنه که بی محبتن ما رو تحویل نمیگیرن، منم که تا جایی که میتونم تو محبت کم نمیذارم ولی همیشه میگه من کمبود محبت دارم تو بی احساسی! واقعا خسته شدم از دستش، مثل یه چاهی میمونه که هیچ وقت پر نمیشه، اصلا قدر زن و زندگیش و نمیدونه، بعضی وقتا که خیلی اذیتم میکنه میگم تو زود ازدواج کردی، خانوادم من و مفتی به تو دادن برای همین قدرم و نمیدونی، باور کنید همه خانواده به جز پدر و مادرم میگفتن حیفه منه من خیلی ازش سرم از هر لحاظ،ولی خیلی اعتماد به نفس کاذب داره بهش میگم دچار خودشیفتگی کاذب شدی!!
-
من که بین دوستان بی سواد هم حساب نمیشم ولی جسارت می کنم که اظهار نظر کنم.
راستش من فکر می کنم آقای شما احتمالاً ببخشیدا ولی داره همش شما رو مقایسه می کنه. حالا یا با دخترهای خیابون، یا با فیلم یا با خانم های دوستاش و .....
من خودم که از خانمم بعضاً ایراد می گرفتم و هنوزم تو ذهنم گاهی می گیرم واسه اینه که اونو با بقیه مقایسه می کردم. ولی الان دیگه تقریباً می دونم که از نظر ظاهر و زیبایی نباید آدمو خودشو خیلی پر توقع کنه وگرنه به قول یه فیلمی اون وقت دیگه زیبایی های دم دستش رو نمی بینه .
من خودم به خانمم اوایل ایراد می گرفتم و همش تو عذاب بودم. چون هم اونو ناراحت می کردم هم خودمو باید کلی وقتمو تلف می کردم که منت کشی کنم و عذرخواهی. اما بعداً فهمیدم که واقعاً میشه خوب صحبت کرد و لذت برد !!
در مورد راهکار هم جسارت نمی کنم در حضور دوستان مجرب تالار بی ادبی کنم. فقط خواستم یه نظر داده باشم
-
ممنون آقای محسن، ایشون دقیقا این کار و میکنه، با اینکه اهل نگاه کردن به خانوما نیست ولی همین هم که چشمش میخوره سریع عکس العمل نشون میده چه تو خیابون چه تلویزیون، مثلا میگه چرا این مجری های تلویزیون و اینقدر آرایش میکنن ؟ سریع کانال و عوض میکنه، خیلی حساسه به خانوما
-
سلام خانم همسفر.
من از حرفهای شما این برداشتو کردم(نمیدونم درست برداشت کردم یا نه) که همسرتون منفی نگرن.یعنی نیمه خالی لیوانو میبینن و هیچ چیز نمیتونه انتظارات بیشمارشونو پایان بده.
این یک مشکل رفتاریه و هرچقدر شما به خودت برسی و مواظبت کنی باز هم ایرادی بهت خواهد گرفت.
اما با مراجعه شما و همسرتون به 1 مشاور خبره و با تجربه میتونه مشکل همسرتونو برطرف کنه.
و اینجوری بیشتر قدر همه داشته های خودش به خصوص شما که بزرگترین نعمت زندگیش هستینو میدونه.
موفق باشین
-
عزیزم شاید لازم باشه برای حفظ اعتماد به نفست بری پیش مشاور. این لینکو بخون همسر من هم دقیقا مثل همسر شما بود (رک و ایرادگیر) الان خیلی کمتر شده حالا فکر می کنم ببینم که چی شد که کمتر شد بهت می گم:
مردهای ایرادگیر زنهای افسرده
-
سلام:72:
به نظر من هم نمی شه این مشکل رو با تغییر در ظاهرتون حل کنید چون شما هر کاری که انجام بدید باز هم جای ایراد وجود داره.
من در مقابل این رفتار همسرم به رفتارهای بد و بی اخلاقی اون دخترها اشاره می کردم مثلا می گفتم اون دخترها سر و گوششون می جنبه، یا مثلا اون دخترها اصلا به فکر زندگیشون نیستن و فقط به فکر خودشونن ، یا مثلا اونها یه روز در میون توی آرایشگاه هستند و کلی خرج خودشون می کنن، یا مثلا اصلا غذا درست نمی کنن و خونشون کثیفه، یا مثلا انقدر با خودشون ور می رن که چند سال دیگه نمی تونی توی صورتشون نگاه کنی....(که البته واقعا هم همینطوریه)
و بعضی اوقات هم از همسرم ایراد می گرفتم تا بفهمه خودش هم کلی ایراد داره. مثلا دوتایی جلوی آینه وای میستادیم، می گفتم من چقدر خوشگل ام حسابی خوش به حال تو شده هاااا، یا مثلا من نمی دونم از چی چیه تو خوشم اومده:227:
-
سلام شمیم جان، حق با شماست همسرم از هیچ کس و هیچ چیزی راضی نیست، یه مشاور بهم گفت همسرت ایده آلیسته. خیلی بهش سرد شدم، دائما حرفاش میاد تو ذهنم نمیتونم فراموش کنم، احساس میکنم تو انتخابم اشتباه کردم، کاش با کسی ازدواج میکردم که من و با تمام وجود میخواست، کاش خانوادم بیشتر تحقیق میکردن، کاش بهش سخت میگرفتن اونوقت عزیز میشدم، میدونم همه ی این حرفا غیر خداییه ولی باور کنید خیلی بهم فشار اومده که دارم این چیزا رو میگم، فکر کنید تو اوج عشق که دارم قربون صدقش میرم یهو حرف زن دوم و صیغه و این جور چرت و پرتا رو میاره وسط، خیلی بی انصافه، منی که تا به حال باهاش پول من و پول تو نکرده بودم، یه بار تو دعوا بهم گفت تو هیچ ویژگی نداری که من بهش دل خوش کنم، نه قیافه داری نه خانواده نه پول نه اخلاق!!! البته فقط با من این طوری نیست پدر خودشم که این همه زحمت براش کشیده تا حالا چند بار جلو من شسته گذاشته کنار که تو به من ظلم کردی در حقم پدری نکردی! کلا از همه عالم و آدم طلب کاره و در رأسشون من! دلجو جان ممنون میشم اگه تجاربت رو به منم بگی، ابر بهاری منم از این برخوردا باهاش میکنم ولی اون اعتماد به نفسش بالاتر از این حرفاست، اگرم کمبودی احساس کنه مامانش اونقدر هندونه زیر بغلش میذاره تا جبران بشه!!
-
همسفر عزیزم
تک تک کلماتی که می نویسی انگار من نوشتم
همسر من هم به شدت ایرادگیره
یه وقتایی با خودم میگم منم بشینم دونه دونه ایرادهاشو بگم که بفهمه چقدر ایراد داره ولی هیچ وقت تا حالا یه کوچولو هم نتونستم به به زبون بیارم
از عالم و آدم ایراد میگیره اما تا یه ذره از خودش ایراد بگیری دیگه ول کن آدم نیست
اوایل زندگیمون توی خلوتهام همیشه گریه میکردم دلم از دستش خون بود
توی جمع ازم ایراد میگرفت
همش توی ذوقم میزد
اعتماد به نفسم رو نابود کرده
الان سعی میکنم به حرفاش اهمیت تدم
به خودش هم گفتم وقتی حرف میزنی گوش نمیدم چرا باید خودمو اینقد بخاطر اون عذاب بدم
باز هم خوبه همسرت اهل نگاه کردن به خانوما نیست
شوهر من که نمیتونه نگاه نکنه
بارها شده موقع ایراد گرفتنهاش که مثه رگبار یه ریز میگه منو به گریه انداخته و تصمیم گرفتم ولش کنم و برم اون هم به زن رویاهاش برسه . اما نذاشته
در کل خیلی درکت میکنم .
مشاور راهکاری حرف خاصی چیز به درد بخوری بهت نگفت؟
-
saint mary عزیزم ممنون که باهام همدردی میکنی، اون موقعی که پیش مشاور رفته بودم بیشتر به خاطر اختلاف همسرم با خانوادم بود که زیاد فرصت نشد راجع به رابطه ی خودمون صحبت کنم، پیشنهاد مشاور برای کاهش اختلافات اول این بود که به هیچ وجه از دیگران جلو همسرم دفاع نکنم همیشه حق رو بهش بدم، رابطمون رو با خانواده ها به حداقل و به قول مشاور استاندارد روابط یعنی هفته ای یک بار و فقط یک وعده غذایی کاهش بدیم تا برخوردها کمتر بشه، تا حد امکان زمینه های بروز اختلاف رو کم کنم، اما راجع به روابط خودمون گفت باید مشاوره ی دو نفره بیاید، که برای هفته بعد وقت گرفتم، ولی یه موردی که من با تجربه بهم ثابت شده اینه که هر وقت از لحاظ جنسی تامینه و راضی خیلی کمتر گیر میده و علاقش بهم بیشتر میشه، ولی متاسفانه به خاطر مشغله های فراوونی که برای خودش درست کرده اصلا فرصت رسیدگی به هم رو نداریم.
-
همسفر جان سلام :72:
ایشالا که رابطه ات با همسرت عشقولانه و قشنگ بشه :72:
هفته بعد که رفتی مشاوره بیا اینجا بنویس منم بخونم
الان من و همسرم بخاطر همین زبون تلخش با هم قهریم
متاسفانه این اخلاقش ارثی هم هست کپی باباشه
اونم از زن و بچه هاش خیلی ایراد میگیره
-
همسفر جان
کجایی خانوووم
رفتی مشاوره ؟
چی شد نتیجه اش ؟
-
همسفر جان
کجایی خانوووم
رفتی مشاوره ؟
چی شد نتیجه اش ؟
-
سلام عزیزم ، روزی که قرار بود بریم گفت برام کار پیش اومده بذار برای یه روز دیگه!!! یه مقدار سختشه، بهانه تراشی میکنه، میگه خودت تنهایی برو! تصمیم گرفتم تنها برم، البته تو این مدت انگار بهتر شده، رفتم دکتر پوست به خودم بیشتر میرسم شاید به این خاطر باشه!
-
:72:سلام همسفر جان :72:
اینکه یه خانم باید همیشه خودش رو به هزاران رنگ بیاراید تا مورد قبول همسرش قراربگیره ، تا اون نگاهش به دیگران نیفته و ..... خیلی سخته و من به عنوان یه خانم خیلی از این مطلب ناراحتم .
این مشکلاتی که شما گفتی برای بیشتر خانم های جوان وجود داره . سعی کن به حرفاش بی اهمیت باشی .
یه روز بشین و تمام این مطالب رو رک بهش بگو شاید نمیدونه که ناراحت میشی . واقعا خیلی وقتا هست که آقایون یه حرفی میزنن ولی نمیدونن که این حرفشون ممکنه ناراحت کننده باشه . و با همسرشون همانطور که با دوستاشون صحبت میکنن حرف میزنن. و بعد از اینکه این حرفا رو بش گفتی سعی کن یه ذره هم خودت رو به شکلی که اون دوست داره در بیاری نه این که بری جراحی کنی یا ؟ برا خودت اهمیت قائل شو و مواظب هیکل و پوست و لباسهایی که میپوشی باش .
موفق باشی :72:
-
سمانه جان این ایرادهایی که همسر من و همسر همسفر جان از ما میگیرند یه کم غیر طبیعیه و فکر نمیکنم خیلی از آقایونی که شما گفتید اینجور باشن
انتقاد یه وقتایی خوب و سازندست اما ایراد پشت ایراد آدمو ناامید میکنه . نمیدونم همسر همسفر جان تا چه حد ایرادگیره ولی همسر من هر روز چندین جمله اش ایرادگیری از من و زندگیمه
-
همسفر جان سلام :46:
راستش یه سوال ازت داشتم
چه جور از همسرت خواستی در مورد ایرادگرفتنهاش برید پیش مشاور؟
یعنی اخلاقشو قبول کرد؟
چه جوری مطرح کردی؟
راستش من خیلی درونگرا هستم و با اینکه این همه از رفتارهای همسرم ناراحت میشم چیزی تا حالا بروز ندادم یعنی نشون ندادم که ایراد از اونه
منتظر جوابت هستم:43:
-
دقیقا نتونستم بفهمم که همسرم چرا ایراد گیریهاش کمتر شده اما نکاتی که انجام دادم یا اتفاق افتاده رو برات لیست کردم شاید به دردت بخوره
1- اول از همه خیلی برای همسرم زبون می ریختم (زیاد از خصوصیات مردونش تعریف می کردم)
2- یک جاهایی با خنده و شیطنت وقتی ایراد می گرفت می گفتم من همیشه فکر می کردم که زنها فقط خیلی به جزییات اهمیت می دن. این دوره زمونه مردام توجهشون زیاد شده. یا میشه لطفا به کارهای مربوط به زن خونه کار نداشته باشی. البته همه اینها رو به حالت شوخی و خنده می گفتم.
3- به همسرم می گم که تو خیلی کمالگرایی (مثلا وقتی داره روی یک کار خودش کار می کنه )اینو می گم که تو ذهنش جا بیافته زیادی سخت می گیره.
4- متوجه شدم که وقتی همسرم در محیط کارش یا با کسی در بیرون و یا اعضای خانوادش مشکل پیدا می کنه این ایرادگیریهاش بیشتر میشه. در این موارد سعی می کنم زیاد جلوی دست و پاش نباشم. و اگرم برم پیشش زیاد حرف نمی زنم که به من هم گیر بده. یا اگر بخوام حرف بزنم سعی می کنم حرفهایی بزنم که خوشحالش کنه و از اون حالت ناراحتی درش بیاره. البته ابن مورد خیلی طول کشید تا دستم اومد که چه وقتهایی در این شرایط قرار داره
5- همسرم اون زمانی که روابط زناشوییمون کم بود بیشتر ایراد می گرفت ولی از وقتی که تلاش کردم روابطمون خوب بشه خیلی کمتر گیر میده. فکر می کنم الان خیلی راضیه. خودشم از اون زمان میگه من از زندگیم راضیم. و بعضی وقتهام تازگی ها میگه من زیادی گیر می دم و این گیر دادنهام برای این نیست که تو رو دوست ندارم. بلکه برای اینه که دوست دارم تو بهترین باشی.
6- اینقدر این جمله رو تکرار کردم که باور کرده . همش می گم که تو خیلی کمالگرایی و همیشه دنبال بهترینی. در صورتیکه همیشه بهتری هم وجود داره و در این دنیا نمیشه بگی چیزی رو دیدی یا کاری رو کردی که بهتر از اون پیدا نمیشه. و می گم اینجوری خیلی خودتو اذیت می کنی و من دوست ندارم تو اذیت بشی. همش از این جملات تبلیغاتی که به همسرم هم زیاد بر نخوره و حالت مثبت رفتار همسرم رو نشون بده نه منفیشو می گم. به نظر می رسه قبول کرده و سعی در کم کردن این خصوصیتش داره.