-
من با خوندن تاپیکای راجب قد از خودم به شدت ناامید شدم
احساس بدی نسبت به خودم دارم
قبلا حالم همیشه خوب بود به جز دوران نوجوانیم که یکمی درگیر افزایش قد بودم و دلم می خواست قدم بلند شه ،هیچ وقت به موضوع قد فکر نمی کردم
و فکر نمی کردم که این یک ایراد و فکر می کردم یک ویژگیه نه نقص
مثل اینکه افراد می تونن سفید یا سبزه باشن
سفید یا سبزه بودن هیچ کدون نقص نیست
چ.ن می دیدم تو اجتماع مودر توجه هستم وهمه ازم تعریف می کنن و تو دانشگاه کلی پسرای قد بلند ازم خواستگاری کردن و همیشه تو هر جمعی مورد توجه بودم ..واسه این چیزا ...
با اومدن یه خواستگار قد بلند که جذبش شدم و جوابم بهش مثبت بود
تصمیم گرفتم تو اینترنت راجبع اختلاف قد سرچ کنم که با این سایت آشنا شدم و دیدم دخترایی که هم قد من هستم افسرده هستن تو تاپیک( قد من) و اینکه مثلا یه آقایی می گه دختری که رفتم خواستگاریشقد بلند نیست و دودل هستم >>>> کم کم به این نتیجه رسیدم که من اشتباه فکر می کردم :302:
الان تو تاپیک قد من خوندم که دختره نوشته بود مردم و افراد راجبش متلک می گن و مسخره می کنن .. با خودم می گفتم وااااا!!!!منم قدم بلند نیست! پس چرا منو مسخره نمی کنن یا متلک نمی گن ...ولی چند مورد از این مسخره کردن ها رو تعریف کرده بو د...
یهووو تو دلم خالی شد .... یادم اومد که خوب منم یه حرفاییی شنیدم ولی هیچ وقت اونا رو مسخره کردن برداشت نکردم .... من زیادی خوش بینم انگارم
مثلا منم بهم میگن جوجه ،کوچولو ،فسقلی ولی هیچ وقت بهم بر نخورده بود و فکر نمیکردم حرف بدی باشه :302:
وای یادم می اد که یه بار با دوستام رفته بودیم بیرون 5 نفری تو تاکسی عقب بشینیم ،یکی شون گفت که 5 نفری چه جوری جا شیم ..اون یکی گفت 4 نفر ،نازنین که حساب نیست
منم به این حرف خندیدم ...حال آنکه اون لحظه داشتم تحقیر می شدم ،یعنی الان حس کردم اونم تحقیر بوده ... یا اینکه همه میگن سنت بهت نمی اد فکر می کردم خوبه
در کل فهمیدم که من زیادی خوش بین بودم و دلم گرفته
با اینکه الان سر کارم اشکم داره میریزهههههههههههههههههههه ههههههههههه
و نمی تونم جلو اشکامو بگیرم .....اعتماد به نفسمم رفته کلا
همین امروز ساعت 8 آبدارچیمون به من چایی نداد ،بعد رفتش...من گفتم ا آقای فلانی چرا به من چایی نداد،یکی از آقایون گفت کوچولویی ندیدت!!!!
اگر قبلا بود،مثلا دو هفته پیش می خندیدم به حرفش ولی الان گریم گرفتهههه
دلم داره می ترکهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه:302::30 2::302::302::302::302::302:
این خواستگار قد بلندمم رد کردم گفتم الان نمی تونم به ازدواج فکر کنم :302:
-
RE: من با خوندن تاپیکای راجب قد از خودم به شدت ناامید شدم
نازنين بعد از اين همه راهنمايي هاي خوب كه بچه ها تو تاپيك قبلي ات برات نوشتند.
آخه اين حرفا چيه اينجا نوشتي!!!!!!!!!!!!!!:161::161::161::161::161:
نااميد مي كنيد به خدا شما آدم را.:162:
-
لیلا جون به خدا دست خودم نیست
همیشه از آدماای ضعیف بدم می اومده از آدمای منفی باب
واااااااااااای
فکر نکن من یه دختر احمقم به خدا نه
احمق نیستم
ممنون از ز راهنمایی هات
ولی اگر اینا رو اینجا نمی نوشتم داغون می شدم
اخه من خیلی خوشم واسه خودم
یعنی مشکلاتم رو کوچیک می دیدم یا شاید اصلا نمی دیدم
این اذیتم می کنه
یاد این شعر افتادم که میگه
آنکس که نداند و نداند که نداند،در جهل مرکب ابدودهر بماند
منم دقیقا نمی دونستم و
اعتماد به نفس کاذب داشتم :302:
-
تو مشكلي نداره. جز ذهنيتت و فكرت كه خيلي خرابه.
رو ذهنيت و فكرت كار كن.:305:
-
يادمه تو تاپيك قبليت گفتي كه قيافت خيلي جذابه .ببين خيلي از دختراي قد بلند هستن كه اصلا جذاب نيستن دوست داري جاي اونا بودي؟؟؟؟؟؟؟من قدم تقريبا بلنده 167يا 168 ولي دوست داشتم يكمي كوتاهتر بودم ولي بجاش خوشگلتر.بخدا راست ميگم.بنظر من و مطمئنم خيلي هاي ديگه قيافه مهمتر از قده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مريم صوفي
يادمه تو تاپيك قبليت گفتي كه قيافت خيلي جذابه .ببين خيلي از دختراي قد بلند هستن كه اصلا جذاب نيستن دوست داري جاي اونا بودي؟؟؟؟؟؟؟من قدم تقريبا بلنده 167يا 168 ولي دوست داشتم يكمي كوتاهتر بودم ولي بجاش خوشگلتر.بخدا راست ميگم.بنظر من و مطمئنم خيلي هاي ديگه قيافه مهمتر از قده
مریم می دونی چیه کلا چهره رو میشه با رنگ مو جالب ،آرایش خوب و اینا جذابش کرد ولی قد رو واقعا دیگه هیچ کاری نمیشه کرد هیچ کاری
اینش خیلی بده و اینکه من تا حالا مسخره کردن های دیگران رو به خودم نمی گرفتم :316:
مثلا دیروز من عروسی دعوت بودم بعد یه دختره هم بود که داشت می رقصید من از دور دیدمش و به نظرم خیلی کوچولوو اومد یعنی فک کردم تا گوش من باشه ...بعد که بلند شدبم رفتیم اون ور قدمو باهاش مقایسه کردم دیدم یکی دو سانت فوقش ازم کوتاه تر باشه
کفششم مثله من بود اندازه پاشنش ... بعد اصلا داشتم شاخ در می آوردم
یعنی با خودم فکر می کردم 7 سانتی اختلاف داریم ولی نداشتیم
چون به قدم اصلا توجه نداشتم تا حالا متوجه این موضوع نبودم ...
ووای سرم درد گرفته خیلی
این چند روزه اتفاقاتی افتاده که همش دست به دست هم داده به این نتیجه برسم با هیچی نمی تونی قدتو جبران کنی ،حتی اگر زیبایی صورت و جذابیت رفتارت در حد مطلوبی باشه
درست می گم به نظرت؟خواهش می کنم با دلسوزی جواب نده راستشو بگو
لیلا یادم نیست تو هم قدت بلند بود یا نه؟
چه جوری رو ذهنم کار کنم ؟
-
نازنین جان من کامللللللللللللللللللا درکت میکنم چوم منم خیلی زیاد به این قضیه فکر میکنم و درگیرم!راستی میخواستم تو تاپیک قبل بپرسم قرار بود با اون آقا با کفش تخت بری بیرون رفتی؟چی شد؟! چرا جواب منفی؟اون چه عکس العملی داشت؟
میدونی با تاپیک تو اعتماد به نفست با خودم گفتم آفرین نازنین قد مهم نیست مهم توانایی و اخلاق و ظاهر(منم تعریف نباشه ظاهر خوبی دارم)اما حالا ناامیدم کردی::302:
راستی یه نکته واسه اینکه اعتماد به نفست بره بالا به این فکر کن کن خیلیا ممکنه از تو کوتاهتر باشن پس اونا چی بگن؟!
-
من قدم 164 هست. تو پر هم هستم. شوهرم ولي يك غول به تمام معناست. من در برابر اون بازم خيلي كوچيكم.
هميشه از اينكه مي تونه من را مثل بچه ها بغل كنه و خيلي از من گنده تره كلي ذوق مي كنه. اصلا يكي از افتخاراتش اينه كه خيلي از من قوي تر و گنده تره.
منم به جاي اينكه همش نق بزنم (چه دروني، چه بيروني) و نسبت بهش احساس كمبود كنم. هميشه بهش مي گم هركول، خرس مهربون و ..........
ببين مردا دوست دارن زنشون از خودشون از همه نظر (خصوصا قد و هيكل) كمتر و كوچيك تر باشه.
مرد زندگيت اگه تو را دوست داشته باشه قد تو اصلا براش مهم نيست. البته اگه تو خودت اين موضوع را تو ذهن ات بزرگش نكني و باهاش خودت را آزار ندي. كه اگه اين كار را بكني اون وقت نه تنها براي اون كه براي خانواده شوهرت هم مهم مي شه و مي شه نقطه ضعف تو براي اذيت و آزارت.
البته من اگه به جاي شما بودم ترجيح ميدادم با يك مرد حداكثر 170-175 سانت ازدواج كنم. ولي اگه كيس مناسب بلندتر هم برات پيش بياد و اون راضي باشه مهم نيست. به خاطر قد ردش نكن. (البته بعد از اينكه ذهن ات را درمان كردي.)
به لحاظ رابطه جنسي هم هيچ مشكلي پيش نمي ياد. اگه نگراني تون از اين بابته.
-
نازنین جون سلام
گلم خیلی از مردا دختر کوچولو موچولو دوست دارن مخصوصا اونهایی که خودشون درشت ترن ، اوایل منم مثل تو اعتماد به نفسم پایین بود آخه من قدم 170 اما ظریفم (به قوله بعضی دوستان مانکنم ) اما هر چی خواستگار دارم 180 به بالا قد دارن و 90 کیلو به بالا وزن !!!! یعنی فیل و فنجون فکر کن شوهرم اگه 90باشه تقریبا نزدیک به 37 کیلو از من چاقتره !!! اما دیگه عادت کردم میدونم مردای گنده زن ظریف دوست دارن که راحت تو بغلشون جا بشه
من همیشه نگران بودم این جریان تو روابط جنسی تاثیر بذاره ، اما وقتی یکی از دوستان صمیمیم که دقیقا هیکل منو داشت ازدواج کرد در حالی که شوهرش 110 کیلو وزنشه ( بیش از 50 کیلو اختلاف دارن ) اما کاملا از روابط جنسی راضین و مشکلیم ندارن،خیلم راحت شد...
اصلا نگران نباش باور کن وقتی میگن دوست دارن دوست دارن ، آقایون اصلا تعارف ندارن ،معمولا میدونن چی میخوان !! به نظرم صحبت دوستت منطقی نیست ،اگر قرار باشه دو نفر بعد از ازدواج از لحاظ ظاهری برای هم تکراری شن خوب پس قد کوتاه یا بلند هم تکراری میشه دیگه !!! عزیزم خیلی ذهنت رو درگیر نکن ، خوشبختانه هر آدمی یه سلیقه ای داره ، اگه به گفته دوست شما همه آقایون زن قد بلند دوست داشتن که الان با میلیونها نفر دختر مجرد سن بالای قد کوتاه مواجه بودیم!!!!!
موفق باشی
-
لیلا موفق نه اون قضیه سکس و اینا مطرح نیست واسم راستش به اونش دیگه فکر نکردم و راجب پسرا هم چون همشون کلا ازم بلندترن و عادیه برام هیچ وقت قدمو با قد پسرای بلند قد مقایسه نمی کنم و احساس بدی پیدا نمی کنم تا حالا هم راستش تو دانشگاه اینا خیلی یش می اومد خوب با پسرای خیلی قد بلندی هم صحبت شم
ولی خوب این مامانشم قد بلند بود و خواهرشم از این خوشم نیومد
نازیلااا چه خوووب که درکم می کنی !تو اگر بهت بگن فسقلی اینا بهت بر می خوره؟
من تو خیابون یکی دوبار پیش اومده بگن کوچولو کجا میری این شعر رو بخونن ولی من ناراحت نمی شدم !
تو چی؟
رفتم بیرون :302: خوب کفشمم خیلی تخت بودا یعنی در کل نیم سانت کف کفشم ارتفاع داشت یا نداشت
اول که تو ماشین اون بودیم و حرف زدیم که هیچ
پیاده که شدیم یکمی راه رفتیم بازم خوب بود در واقع خیلی هام انقد اختلاف قدی رو دارن و بدم دیده نمیشن
دیدم هیچی نمی گه منم خودم بحث انداختم گفتم من پیاده روی خیلی دوست دارم
گفتش منم همین طور ،دوست دارم بعد از ازدواج هر روز پیاده روی تو برنامموم باشه
منم گفتم پیاده روی به تنهایی خوب نیست باید کفش و لباس مناسب هم آدم داشته باشه باهاش
کفش اسپرت و راحت
مثلا این کفش من مناسبه فک کنم و حرف رفت سمت کفش که گفتم کلا کفش اسپورت و تیپ اسپروت دوست دارم ولی ... خوب ... همین جوری گفتم ولی .. ومکث کردم
گفت خوب چی!!! گفتم اگر با شما ازدواج کنم قید کفش اسپورت رو باید بزنم :(
اونم خندید گفت ،همه کفشای اسپورت هم کاملا تخت نیستن
شما می تونی کفشای اسپروتی بپوشی که یکمی لژ دارن :316:
منم انتظار این حرفو ازش نداشتم ،گفتم ا یعنی الان بدم با این کفش
بعدش هی اومد حرفشو درست کنه ولی من دیگه حسم درست نشد هی می گفت نه به خدا من منظورم این نبود
.... داشتم می گفتم یعنی این جور کفشم هستا
ولی من بدم اومد نمی دونم چرا دست خودم نبود
گفتم به هر حال هر منظوری که داشتید من کفش لژ دار دوست ندارم شما هم می تونید با کسی ازدواج کنید که احتیاجی به کفش لژ دار نداشته باشه
خلاصه اینکه عصبی شدم ولی اون هی حرفشو توجیه می کرد که منظوری نداشته
بعدم گفتم زود بریم خونه ،گفت نتیجه گیری نکردیم !!!!بله نگرفتم هنوز!!!گفتم اس ام اس می زنم
اومدم خونه اس ام اس داد،نازنین خانم ،خانمه من میشی؟:302:
، ،بهشون اس ام اس دادم که فعلا نمی تونم راجع به ازدواج فک کنم
گفتش چرا!!پس چرا با من اومدی بیرون!پس چرا از اول اینرو گفتی
الان تو همین وضعیت مسکوت مونده
مامانشم امروز زنگ زده که صحبت های نهایی رو بکنن
منم می گم عجب بچه پروووییی صحبت نهایی همون حرف دیشبم بود
-
عمه من هميشه يه حرف قشنگ ميزنه ميگه خدا هيچكسي رو شش دانگ نيافريده همه يه عيب وايرادي داريم.يكي زشته ولي خوش هيكل يكي صورت خيلي قشنگي داره ولي وقتي لبخند ميزنه انقدر دندوناش زشته كه آدم ازاينكه بهش بگه خشگل پشيمون ميشه يكي چشم وابروي قشنگي داره ولي بينيش رو صورتش سنگيني ميكنه يكيم زيادي قد بلنده ويا يكيو ميبيني همه چيزش قشنگه قيافه و هيكل خوبي داره ولي زبون نداره حرف بزنه يكي قدش بلنده ولي خيلي لاغره يكي خشگله ولي قدش كوتاهه بخدا خيلي بيشمارندد اين آدما.دور وبرت رو نگاه كن متوجه ميشي.ممكنه يكيو هم پيدا كني بگي اين ديگه هيچ ايرادي نداره چقدر خوشبخته چقدر خشگل وخوش استيله ولي وقتي يكم از داستان زندگيشو بدوني عمرا اگه بخواي جاي اوني ميبودي.من وقتي اومدم سركار يكي از همكارامو ديدم گفتم وااااااااااااي خداي من اين خانومه چقدر خشبخته چقدر خشگل و همه چيز تمومه شوهرشم مطمئنم خيلي دوسش داره خودشم خيلي خانم خوبيه از هر لحاظي رفتار وحجاب و... ولي وقتي فهميدم بعد از يك سال شوهرش كه مدير عامل همينجا بود فوت ميكنه واونو با يه بچه چند ماهه تنها ميذاره فهميدم كه من چقدر خوشبختم.شايد قضيه ربطي به ماجراي شما نداشته باشه ولي بدون همه ما آدما خودمون يه ايرادايي داريم مطمئن باش اونايي كه فكر ميكني مسخرت ميكنن خودشون پر از ايرادن كه شما هم ميتونستي به عنوان يه عيب مسخرشون بكني.:163:آخه چرا انقدر حساسي؟مردم هرجور كه دوست دارن ميتونن در مورد ما فكر كنن ما كه نميتونيم بريم فكر شن رو عوض كنيم. گفته بودي قيافه رو ميشه با آرايش درست كرد ولي قدونميشه كاري كرد.اگه خداي نكرده خداي نكرده زبانم لال خدا بهت چشماي لوچي ميداد ولي قد بلند بازم اين حرف رو ميزدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ح الافكر نكني من چشام لوچه ها:311: به عنوان مثال گفتم ويا دوست داشتي يه دماغ بيريخت گوشتي غير قابل عمل داشتي ولي قدت بلند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/عمرا اگه دلت بخواد :163:
-
وای نازنین بازم شروع کردی:316:
اون اقاهه دیگه بایدچیکارکنه که توبدونی قدت برای اون خیلی هم نرماله.وقتی خودش بهت گفته.فکرکنم توازبس تواین تالاردنبال اینجورتایپیکارفتی فکرمی کنی که قدت نرمال نیست.یعنی دچاریه جوروسواس فکری شدی.اگه کلااین اقاهه به دلت ننشسته قضیش کلی فرق میکنه تااین که فکرکنی یه روزی شایداین اقاواسه قدتت تورونخواد.تومی تونی برای اخرین بارم نظزکلیشوراجع به خودت بدونی تاشک ودودلیهات برطرف شه.:325:
-
نازنين گل ...هميشه يادت باشه كه اعتماد به نفس كه آدم رو خوشگل يا زشت مي كنه. من الان دوستي دارم كه اصلا قياقه جذابي نداره ولي خيلي از ادما جذب اين دوست من ميشن چون به خودش مطمئن هست. الان شما اين مساله رو كردي براي خودت حساسيت بيش از اندازه. يعني جوري شده كه با اين رفتار اون شبت با خواستگارت به نظر مي رسه كه بهتره اصلا فكر ازدواج با مرد بلند تر از 175 رو نداشته باشي..چون داري يه مساله بي اهميت رو وارد مسايل زندگي ات مي كني و چون حساس شدي..فردا ممكنه تو يه جمعي يا مهموني از هر شوخي نسبت به خودت يا همسر اينده ات ناراحت بشي.
دختر خوب...تو كه مي گي من قبل از اين تالار همدردي مشكلي نداشتم پس برگرد به اون دورانت و چيزهايي رو كه خوندي بذار به حساب اعتماد به نفس پايين نويسنده. اگه قرار باشه كه هركسي با خوندن پست هاي اين فروم تاثير غير منطقي بگيره كه الان نصف خانم هاي همدردي بايد سر شوهراشونو ببرن و مجردها هم قيد ازدواج رو بزنن.
وقتي با اعتماد به نفس راه بري و سرتو بالا بگيري چنان انرژي مغناطيسي به اطرافت پراكنده مي كني كه ناخودآگاه همه جذبت مي شن و مسايل حاشيه ايي كنار مي ره.
حرف مردم هم به حساب شوخي بذار...ببين من خودم قدم 175 هست و نمي دونم چرا پسرهاي قدكوتاه هميشه تمايل عجيبي به من دارن. يه جا هم گفته بودم كه شوهر سابقم 10-15 سانت از خودم كوتاه تر بود. دختر كه كوتاه بودنش از پسر نرماله...تو ببين اين مردا چه اعتماد به نفسي دارن كه با وجودي كه كوتاهن باز هم پا پيش ميذازن.
اينا رو مي گم ببيني كه حساسيتت بي مورده ولي بايد از روش بگذري...:72:
-
نازنین من قدم 172 هست و فکر نمی کنم تاحالا کسی برای این به من جایزه داده باشه، هیچ مزیتی هم نداره مگر اینکه گاها مادرم به عنوان نردبان ازم استفاده می کنه میگه اینو از کابینت بده اونو از رو یخچال بده :311: و شوهرم هم دو سه سانت از من بلند تر هست و با پسر قد بلند هم ازدواج نکردم ، خوب که چی؟ به نظر من دختر باید اطوار زیبایی داشته باشه، یعنی منش و راه رفتن و اطوارش ناز باشه و البته اخلاقش خوب باشه... مهارت داشته باشه... زرنگ باشه.. عاقل باشه ... بلد باشه ... اونموقع زندگی خوبی خواهد داشت ... ولی قیافه و هیکل و حتی پول و ثروت و تحصیلات خوشبختی هیچ کسی را تضمین نکرده و نخواهد کرد
مهارت جانم ... مهارت ! همین و بس!
اگر مهارت داشته باشی به چشم طرفت بهترینی، وگرنه جنیفر لوپز هم باشی به چشم طرف نمیایی:311:
اینم بگم رفتار قبلیت خیلی خوب بوده، روال قبلی را ادامه بده
یعنی شوخی ها را جدی نگیر و اعتماد به نفس داشته باش
-
نازنین جان حرفای دوستان همه قبول
اما بزار من در مورد خودم بگم که شرایطم خیلی شبیه شماس:منم روزای اول آشناییم با اون آقا یه بار بحث قد و این چیزا شد که گفت همه خانم قد بلند دوس دارن منم همینطور اما شما قدت همینه!!منم کلی تو دلم ناراحت شدم با اینکه کلی از ظاهر و اخلاق و اینا تعریف کرد حتی بارهای بعد هم میگفت:قدت و چهرت و از همه مهمتر اخلاقت عالیه اما چیزی که بود حساسیت من بود مثلا اون اصرار میکرد من کفش اسپورت بپوشم اما من چون رو قدم حساس بودم نمی پوشیدم!!!!!!!!!حالا میفهمم اون با قضیه قد کنار اومده بود اما من بیش از حد حساس بودم و قضیه بزرگ میکردم پس دختر گل چیزی که مهم تفکر من و شماس که باعث میشه دیگران حساس بشن یا نه!!!!!!!:43:
-
آخه كي گفته همه پسرها دنبال دختران قد بلند هستند!؟؟!!!؟؟:161:
دختري كه يه كم ظريف و بانمك باشه زود ميتونه خودش رو توي دل يه پسر جا كنه!
و اما در مورد كساني كه متلك ميگن و تيكه ميندازن:اين افراد دو دسته هستن
1-كسايي كه نه تنها منظور بدي ندارن بلكه به خاطر صميمي بودن با شما و همينطور دوس داشتني بودن شما اين حرف رو ميزنن!مثل اعضاي خانواده و دوستان خيلي صميمي(گاهي هم ممكن يه نامزد يا شوهر به زنش مثلا بگه:قربونت برم ريزه ميزه،..)
2-كسايي كه به قصد توهين و تمسخر چيزي ميگن،..اين دسته از افراد به احتمال زياد خودشون دچار كمبودهايي در زندگي هستن و چون عقده اي دارن،از تيكه انداختن و تحقير كردن ديگران لذت ميبرند پس بيمار هستند! يا يه عده از روي حسادت به شما،(مثلا به زيباييتون، يا موقعيتتون يا هر چيز ديگتون...) چون اين افراد در مقابل شما خودشون رو ناتوان تر و بدبخت تر ميبينن به اين راه متوسل ميشن!(پس اين نشون ميده شمارو توي ذهنشون خيلي بالاتر از خودشون ميبينند!!)
از خودت بپرس آيا حرف اين افراد در زندگي شما تاثيري داره!!؟
آيا با غصه خوردن و فكر كردن قد شما تغييري ميكنه!!؟
آيا خدا رو خوش مياد كه تمام نعمت هايي رو كه بهتون داده فراموش كنيد و به خاطر چند سانتيمتر قد انقدر غصه بخوريد!!؟
احتمالا اين شخص رو ديدي، اگر نديدي اين اسم رو توي گوگل سرچ كن{ Nick Vujicic } و كليپ هاش رو تماشا كن!اونموقع شايد طرز فكرت كمي تغيير كنه و قدر زندگيت رو بهتر بدوني!:72:
-
سلام نازنين جون
منم با حرفاي سابينا و الميرا موافقم
شما زيادي حساس شدي رو قدت . مهم اينه كه به دل خواستگارتون نشستيد ايشون چقدر بايد بگه كه شما رو اينجوري دوست داره .تازه اينطوري ظريفتر هم هستيد چند سال هم از سنتون كمتر نشون ميديد .
به نظر منم كوتاه تر بودن خانم نسبت به اقا خيلي نرمالتره تا اينكه اقا كوتاهتر از خانم باشه .من خودم قدم 177 ظاهر خواستگار اولويت چندم بود برام ولي الان مجبورم به عنوان يه اولويت مهم در نظر بگيرم .جالب اينجاس اكثر خواستگارام قدشون از من كوتاهتره.كه حتي از هر لحاظ هم خيلي خوب بودند ها حتي خانواده ام هم اصرار داشتن و مي گفتن بهونه ميگيري و قدش مساله نيس ولي خب من چجوري بهشون ميگفتم كه مادر عزيز دلم ميخواد من تو بغل شوهرم باشم نه اون ..خلاصه اين قد هم برا من معضلي شده اينطوري مجبورم موردهايي رو بررسي كنم كه يا ازم بلندتر باشن و يا هم قد خودم باشن.
-
mehrdad_m
المیراااا :46:
aramesh_1390
nazlin1990
ووااااااااااااااااااای چقد خوشحال شدم حرفاتونو خوندم
مرسی که این همه حرفای قشنگ بهم گفتین
ممنون از همه تون ایشالا همیشه شاد و بدون مشکل باشین
مریم صوفی عزیزم راست می گی واقعا!هرچی با خودم فکر کردم دیدم حاضر نیستم دماغی داشته باشم که مجبور شم عملش کنم ولی در عوض قدم بلند تر بود.... با اینکه با عمل درست میشه بازم حاضر نبودم
یا چشم لوچ!راست می گی واقعا ،بعضی وقت ها ادم نعمت هایی خدا بهش داده رو کوچک فرض می کنه و مشکلاتش رو خیلی خیلی بزرگتر
دیگه از این فکرا نمی کنم
آقا مهراد خیلی خوشحال شدم با خوندن حرفاتون
هرچند دوستای خوبم اومدن و نظراتشون رو گفتن ولی شنیدن این حرفا از طرف یه پسر خیلی بیشتر رو ادم تاثیر می زاره :227::227::227::227::227:
خیلی ممنون از اینکه جواب دادید
من اون آقا رو ندیده بودم سرچ کردم ،واقعا از خودم خجالت کشیدم :101:
خیلی الکی خودمو ناراحت کرده بودم و واقعا دیدم آدمایی با این شرایط هم هستن که معلولن که هیج!نه دست دارن نه پا
واقعا ناشکری بود حرفای قبلیم ،چون هیچ آدمی همه جی تموم نیست ..و همین که سالم و سلامتیم واقعا جای شکر داره
و اینکه واقعا ادمای حسود زیادن که دلشون می خواد با زبون تلخشون آدمارو برنجونن ولی نباید بهشون توجه نشون داد
براتون یه عالمه آروزهای خوب دارم :72::72::72:
نازلین خوب این آقا اصلا به من نگفت از قد بلند خوشش می اد ،قبلا هم خیلی شنیده بودم که خیلی پسرا دختر کوچولو و ریزنقش دوست دارن از این و ر اون ور شنیده بودم ولی خوب مشکل از ذهن خود ماست عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
نازنین من قدم 172 هست و فکر نمی کنم تاحالا کسی برای این به من جایزه داده باشه، هیچ مزیتی هم نداره مگر اینکه گاها مادرم به عنوان نردبان ازم استفاده می کنه میگه اینو از کابینت بده اونو از رو یخچال بده :311: و شوهرم هم دو سه سانت از من بلند تر هست و با پسر قد بلند هم ازدواج نکردم ، خوب که چی؟ به نظر من دختر باید اطوار زیبایی داشته باشه، یعنی منش و راه رفتن و اطوارش ناز باشه و البته اخلاقش خوب باشه... مهارت داشته باشه... زرنگ باشه.. عاقل باشه ... بلد باشه ... اونموقع زندگی خوبی خواهد داشت ... ولی قیافه و هیکل و حتی پول و ثروت و تحصیلات خوشبختی هیچ کسی را تضمین نکرده و نخواهد کرد
مهارت جانم ... مهارت ! همین و بس!
اگر مهارت داشته باشی به چشم طرفت بهترینی، وگرنه جنیفر لوپز هم باشی به چشم طرف نمیایی:311:
اینم بگم رفتار قبلیت خیلی خوب بوده، روال قبلی را ادامه بده
یعنی شوخی ها را جدی نگیر و اعتماد به نفس داشته باش
سلام عزیزمممممم ممنون مهارتم دارم فکر کنم :46:
قربون قدت :46:
می دونم واقعا همین هایی که الان دارم ندارم و خیلی ها هم هستن که از من کوتاه ترن و حتی تا شونم هستم خودمو باید بااونا هم مقایسه کنم تا قدر همین چیزایی که خدا بهم داده رو بدونم
اصلا فکر نمی کردم با خوندن حرفای شما انقد دلم شاد شه :46::72:
-
من می گم هم قد شما مناسبه هم قد خاستگارت ولی مناسب هم نیستید.توی روابطتون تاثیر منفی می ذاره.
-
نقل قول:
ولی مناسب هم نیستید.توی روابطتون تاثیر منفی می ذاره.
فرهنگ، منظورت از اينكه توي روابطشون تاثير منفي ميذاره چيه،ممنون ميشم اگه بيشتر توضيح بدي!
اگه منظورتون روابط جنسي هست بايد عرض كنم به جز يكي دو پوزيشن خاص، مشكل ديگري وجود نخواهد داشت!
-
نه فقط جنسی تو روابط دیگه هم تاثیر می ذاره.
-
بازم متوجه منظورت نميشم! اگه آقايي با قد بلند عاشق دختري كوتاه قامت بشه،..و هر دو همديگر رو بپسندن،بازم حتما دچار مشكل ميشن!؟
فرهنگ جان لطف كن درباره حرفي كه زدي بيشتر توضيح بده.ممنون ميشم:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نه فقط جنسی تو روابط دیگه هم تاثیر می ذاره.
فرهنگ جان مي شه بيشتر توضيح بدي!
-
فرهنگ نکنه تو تجربه ازدواج با یه پسر خیلی بلندتر از خودت رو داری؟خوب منم واسه این که می ترسیدم مشکل ساز شه اومد مشاوره ولی ... آخه خیلی ها این جورین،یکی از دوستام که هم قدمه شوهرش 186 ولی خیلی خوبن یعنی عشقولانه ان با هم
نمی دونم منظورت تو چه روابطی هست ولی خوب تو بیرون راه رفتن کنار هم و اینا که مشکلی نبود یعنی خیلی هم عادی بود آخه خیلی ها مثل ما بودن من حتی دیدم کسی تا شونه همسرش هم نباشه من که بالاتر از شونشم
و اینکه خیالت راحت دیگه ردش کردیمم رفت :311:
ولی خوب خودش ول کن نیست :310: من جواب منفی رو دادم دو روز پیش
در مورد رابطه جنسی رو نمی دونم ولی روابط رمانتیک و عاشقانه که خیلی خوبه یعنی من خوشم می اد برم تو بغل کسی که ازم بلند تره حس خوبیه ! و اینکه خوب خودمم ترجیه می دم همسرم قدش 170 تا 180 باشه تا اینکه بالای 180 نه به خاطر قد م کلا این محدوده رو ترجیه می دم ولی یکمی بلندتر یا کوتاه تر هم اونقدری نمی تونه مهم باشه ،نه؟
-
عزیزم یک نکته ای تو نوشته هات بود. معمولا ادمهایی که پیش رونده در زندگی هستند سعی می کنند خصوصیات مثبت دیگران رو یاد بگیرند و عمل کنند اما شما خصوصیت خوب خودت (شاد بودن و اعتماد به نفس لازم رو داشتن) با خصوصیت بد دیگران (دهن بین بودن و جساس و زود رنج بودن) عوض کردی. سعی کن قدر نعمتهایی رو که داری بدونی. نه قد نه زیبایی نه .... هیچ کدوم وقتی سلامتت رو نداشته باشی مهم نیست. پس خوشحال باش که سالمی و اینقدر می تونی از زندگیت حتی شوخی های اطرافیانت لذت ببری. در مورد ازدواج هم هیچ مشکلی برات پیش نمیاد تا زمانی که خودت خودت رو قبول داشته باشی. خیلی مردها دوست دارند زن هاشون رو در بغل بگیرند و یا حتی بلندش کنند. اصل ناز و نیاز هم همینو میگه.
امیدوارم خوشبخت باشی.
-
دوستان گرامی
من یه سوال دارم؟
حالا که شما به قول خودتان قدتان از متوسط جامعه کمتر است و این را معضل میدانید،خب به فکر باشید و راه حل را بگوید!
باور کنید غیر از اینکه برای خود دغدغه و اضطراب درست کنید هیچ کار دیگری نمیتوانید بکنید
من قدم کوتاهه چیکار کنم؟ هیچی زندگی کن
هر گلی بوئی دارد :72:
البته خار هم دارد
برای خودتان مشغله ذهنی ایجاد نکنید، از همینی که هستید و از فرصتهای که دارید استفاده کنید،زندگی تکرار نداره، باور کنید چه خوشی و چه لذت در لابه لای همین روزها و شب هاست، تا چشم رو هم بذاریم بهار جوانی گذشته و جز اندوه چیزی نمی ماند
انتخاب با خودتان
سلام. من قدم 183 هست و دوست دارم با دختری باشم که حداقل از من 10 سانت کوتاهتر باشه. فکر می کنم اینکه خیلی از مردها از خانم ظریف خوششون میاد یک حقیقته. شما هم بی دلیل غصه نخور. احتمالاً برای پسرهای با قدی زیر 175 گزینه ی خیلی خوبی هستین.
-
براي نازنين عزيز:
آخرين تحققات نشان ميدهد، زنان قد بلند با احتمال 30 درصد بيشتر به سرطان دچار ميشوند.
به گزارش اماسانبيسي، ترشح بعضي از هورمونهايي كه بدن را مستعد رشد تومورهاي سرطاني ميكنند در زنان قد بلند بيشتر است و به همين دليل اين افراد بايد توجه بيشتري به وضعيت سلامت خود داشته باشند.به عبارت ديگر به ازاي هر 10 سانتيمتري كه قد يك زن بلندتر باشد، احتمال ابتلا به سرطان در او 16 درصد افزايش پيدا ميكند.در اين تحقيقات، دانشمندان سعي كردند ارتباط بين قد بلند و احتمال ابتلا به انواع معمول سرطانها از جمله سرطان سينه، روده، كليه، رحم، تخمدان و سرطان خون را بررسي كنند.
به اين ترتيب بايد گفت يك زن كه 74/1 متر قد دارد با احتمال 33 درصد بيشتر از دوستانش كه فقط 52/1 متر قد دارد بايد منتظر ابتلا به انواع مختلفي از سرطان باشد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
-
Deligo_deltang
مرسی عزیزم از حرفای قشنگت عزیزم
:72:
من که خودمم نمی دونم چرا اینجوری شدم ،می دونی همیشه عادت کردم دیگران از ظاهرم تعریف و تمجید نشونم افسرده ناراحت می شم در حالیکه هیچ انسانی بی نقص نیستم من هم مثل بقیه ایراداتی دارم ولی به روی خودم نمی اوردم ولی وقتی اومدم اینجا و یه سری چیزا رو خوندن حسم به خودم تغییر کرد و باعث شد از این ور بوم بیفتم
البته منظورم این نیست که قبلا خود خواه و مغرور بودم نه!ولی قبلا از خودم راضی بودم :163:
ووو خوب البته می گم دوران نوجوانیمم راضی نبودم یعنی تو سن 16 17 سالگی خیلی دلم می خواست قدم بلندتر شه و واسه همین گوشه گیر شده بودم و یکمی افسرده ولی وقتی دانشگاه قبول شدم اصلا این جوری فکر نمی کردم دیگه
الانم دیگه به قول keyvan راه حلی ندارم به جز اینکه به خوبی و نعمت های خوبی که خدا بهم داده فکر کنم و به اینکه خداروشکر خیلی پسراهم هستن که دوست دارن زنشون کوچولو باشه دیگههههه خیلی هاااا:72::72::72::72::72:(خودشون می گن )
لیلا جونم خیلی گلی خیلی ممنونم
-
نازنين جون برات خوشحالم كه تونستي از اون حس و حال دربياي:46::46::72:
ليلا جون ميكم با اين اوضاع رشد سرطان ما يعني رفتني شديم ديكه خدا رحمتمان كند
بابا يكم روحيه بديد :302:من هنوز خيلي ارزو ها:دارم :310:
-
ووااای :46:
خدا نکنه ایشالا همیشه سالم و سلامت باشی و آرامش بدی به هم وطنات عزیزم :46:
-
سلام
تعجب می کنم برای خانم ها که قد اهمیتی نداره
شما قدتون چنده؟:305:
-
کمیاب جان لطفا به تاریخ آخرین پست هر تاپیک توجه کن.ما نباید تاپیکهای قدیمی رو به روز کنیم مگر ایجاد کننده تاپیک اینکارو کنه.
-
یه ایمیل جالب برام اومده بود گفتم بذارم اینجا :
قابل توجه کسانی که همیشه ناشکــــــر هستند + عکس "
برای آن دسته از کسانی که همیشه از دوران بد کودکی و نداشتنها مینالند
برای کسانیکه در دوران بچگی از مدرسه و درس و معلم گله داشتن و فراری بودن
برای آنهای که از خدا برای چیزهای کوچیک گله میکنن و قدر نعمتهاشو نمیدونند
برای آنهای که فکر میکنن دیگه خیلی دیر شده و از آنها دیگه گذشته
برای آنهای که امیدی به آینده ندارن و لذتها و نعمتهای اطرافشون نمی بینند
برای آنهای که که منتظر معجزه ای هستن و اعتماد بنفس خودشون از دست دادند
و برای آنهایی که در زندگی صبر و تحمل از دست دادند و به آینده امیدی ندارند
و برای آنهایی که که همیشه میگویند نه, شدنی نیست, نمیشه, غیر ممکنه