-
اختلافات زیاد از نظر اعتقادی
من می خوام ازدواج کنم اما یه مشکله جدی دارم . اونم اینه که تا دو سال پیش اهل دختر بازی بودم و از طرفی اعتقادات مذهبی هم ندارم . نمیدونم چه کار کنم . اما از طرفی دو ساله که روابطم رو کنار گذاشتم و می خوام یه زندگی سالم رو تجربه کنم.الن حتی اهنگا و ویدئو های غیر اخلاقی رو هم خیلی وقته کنار گذاشتم . میدونم هر جا برم خواستگاری و بگم بی دینم یا اینکه قبلا چهار پنج تا دوست دختر داشتم قبول نمیکنند .یکی میتونه بم کمک کنه؟
-
RE: اخبلافات زیاد از نظر اعتقادی
سلام خوش اومدید:72:
اولا که بتون تبریک میگم که کارای اشتباهتون ترک کردید:104:
ببینید از نظر من اعتقادات باعث میشه آدم جلو یه سری کاراشو بگیره :163: چون اعتقاد به خدا باعث میشه که ما هر کاری نکنیم حالا اگه این اعتقاد نباشه امکان تکرار خطا هست!پس ابتدا قبل از اینکه به ازدواج فکر کنید تفکر و اعتقاداتتون صحیح کنید:72:
-
سلام،
من هم به شما تبریک می گویم که راهتون رو عوض کردید.
در مورد ازدواج مهم این هست که از نظر فرهنگی و اعتقادی به همسرتون شبیه باشید. تفاوتها هر چه کمتر باشد بهتر است و همینطور باید بتوانید به عقاید همدیگر احترام بگذارید.
در مورد گذشته خودتون فقط در حدی که دختر خانم از شما سوال کردند، شما هم جواب بدهید. به نظر من صداقت مهم هست. هر چیزی که پرسیدند، صادقانه جواب بدهید، ولی توضیحات اضافه و بیش از حد ندهید. فقط در حدی که می خواهند بدانند، بهشون اطلاعات بدهید. و این رو هم بگویید که دو سال است که عوض شدید.
در مورد اعتقاداتتون هم حتماً با دختر خانم صحبت کنید. مهم این هست که با هم هماهنگ باشید.
این مقاله رو بخوانید: ازدواج و معیارهای انتخاب همسر ( بخش سوم)
از خدا می خواهم با توجه به این که خودتون رو اصلاح کردید، کمکتون بکند تا ازدواج موفقی داشته باشید.
-
قابل توجه نازلین1990
اولا اعتقادات ادم به طور ارادی عوض نمیشه که شما از من می خواین که اعتقاداتم رو عوض کنم .اگه می شد من اینکارو میکردم .برا خودمم خیلی بهتره . بعدشم من به خدا اعتقاد دارم اما مذهب رو قبول ندارم . ثانیا اگه من الان کاری رو انجام نمیدم به خاطر اینه که یا خودم فهمیدم به درد نمیخوره یا دلایل اینکه کاری رو انجام ندم فهمیدم . فکر کنم اینطور احتمال اینکه کاری رو ادم انجام نده بیشتره تا اینکه به ادم بگن خدا گفته انجام نده .اگه قبلا کسی درست به من دلیل اینو میگفت که چرا این کارا رو نکنم شاید هیچ وقت سراغ این کارا نمیرفتم .تازه یه کارایی مثه ازدواج موقت هست که از لحاظ شرع هم مشکلی نداره اما من اونو مجاز نمیدونم. چرا فکر میکنید امکان تکرار خطا برای من زیاده!
حامد جان خودمم می خوام همه چی رو بگم .اما فکر نکنم درست باشه .بیشتر کسایی که میگن بی دینن ادم های بی قانون و بی فرهنگی هستند که برای توجیه کارای خلافشون این حرفو میزنن. وگرنه خودشونم حرفاشون رو قبول ندارند. . خیلی شون سواد درست حسابی هم ندارن .من ادمی هستم که به معیار های اخلاقی پایبندم . اون موقعی هم که با چند تا دختر رابطه داشتم به هیچ کدومشون ظلم نکردم . با اینکه شرایطش رو داشتم که خیلی ازشون سو استفاده کنم .حتی اگه یه موقعی می خواستم با یه دختر به هم بزنم کاری میکردم که خودش بخواد با من تموم کنه نه من با اون. من الان 23 سالمه و حدود یه ترم از درسم مونده تا مدرک مهندسیم رو بگیرم . بعدشم دختری که می خوام برم خواستگاریش 18 سالشه و یه خونواده ی نسبتا مذهبی داره .دختر رو دیدم اما باش تا الان حرفم نزدم . می خوام به طور سنتی برم خواستگاریش . اگه بش بگم بی دینم هم اون هم هر دختر دیگه مثه اون قبول نمیکنه . شما طور دیگه ای فکر میکنید ؟
-
چرا مي خواهيد با يك دختر مذهبي و آفتاب و مهتاب نديده ازدواج كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا با كسي مثل خودتون ازدواج نمي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
هم كفو بودن (از همه جهات) را در انتخاب همسر هرگز از ياد نبريد.:305:
-
مهمترین اصل در زندگی صداقت هست.
خودتون رو هر طوری هستین معرفی کنین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
چرا مي خواهيد با يك دختر مذهبي و آفتاب و مهتاب نديده ازدواج كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا با كسي مثل خودتون ازدواج نمي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
هم كفو بودن (از همه جهات) را در انتخاب همسر هرگز از ياد نبريد.:305:
شما نظرتون اینه که با یه دختر افتاب و مهتاب دیده ازدواج کنم ! خوب اگه بخوام این کارو بکنم اصلا چرا ازدواج بکنم . رابطه با این دخترا نیازی به ازدواج نداره . هیچ خرجی که ندارن اگه زرنگ باشی میتونی یه پولی هم ازشون در بیاری. چرا الکی برم سراغ تعهد و مسئولیت و ازدواج ؟
بعدشم اینکه کسی مذهبی باشه یا نه رو حتی بابا مامانشم نمی فهمن .چطور من همچین دختری رو پیدا کنم . توی دانشگاه بعضی از دخترا به خودشون بر چسب غیر مذهبی بودن میزنن اما به نظر من بیشتر برای جلب توجه پسراست تا بگن هیچ محدودیتی برای ارتباط ندارن !
من ادمی هستم که خیلی وقته اینجور کارا رو کنار گذاشتم و از طرفی به مسایل اخلاقی هم پایبندم .خوب چنین ادمی هم کفو یه دختر به قول شما افتاب مهتاب ندیده مذهبی نیست ؟
-
سلام دوست عزیز
لیلا موفق راست میگن... چرا شما اصرار دارین که یه دختره آفتاب مهتاب ندیده رو بگیرین؟؟؟
به نظر من ازدواج با این خانوم به دلیل رعایت بیش از حد چهارچوبها ممکنه کلافتون کنه به خصوص
که مذهبی هم هستن...اونم دختر 18 ساله که هیچ تجربه ای تو زندگی نداره و ممکن بعد از
سالهای دانشگاه تغییر موضع بده...به ایناش فکر کردین؟...خودتونم سنی ندارین...بشینین
معیارهاتون رو رو کاغذ بیارین و آدمی مطابق با معیارهای واقعی و خصوصیات خودتون انتخاب کنبن..
دین مجموع دستوراتی واسه زندگی بهتره از سوی خدا...شما با یه خواستگاری سنتی و انتخاب
1دختر مذهبی نشون میدین که به دین تمایل دارین و بی دین نیستین...تعریفتون رو از دین
درست کنین...معلومه که دین واسه اینه که ما پایبند باشیم به اصول اخلاقی و شما هم
می خواهید باشید پس نگید بی دینم.
میشه بگین تعریفتون از بی دینی چیه؟
-
سلام .شما هم مثه من انگار اینجا تازه واردین .من مشکلی ندارم در مورد این موضوع اینجا حرف بزنم .اما شاید برا مسئول های سایت خوب نباشه که این حرفا اینجا زده بشه. راستش من دوست خیلی زیاد دارم اما در مورد این مسائل خوشم نمی یاد با اونا حرف بزنم چون هم می ترسم بعدا از این حرفای من سو استفاده کنند هم میترسم با گفتنه این حرفا اونا رو از دست بدم .
منظورم اینه که هیچ دین اسمانی رو قبول ندارم . همینطور قران رو .راستش من بچه درس خونی بودم و هستم. از بچگیم هم عاشق ریاضی و فیزیک بودم . در مورد ریاضی که تو کله مدرسه اول بودم طوری که هر چی سوال ریاضی به دستم میرسید حل میکردم و همیشه مورد تحسین اساتید ریاضیم بودم و دومین علاقم هم به کیهان و نظریات انقلابی در مورد کیهان و هستی و عالم ملکول ها و مباحث مثه این .البته هنوزم عاشق همین چیزام. وقتی در مورد نظریه تکامل چیزایی خوندم خیلی زود اونو قبول کردم و وقتی دیدم با افرینشی که قران ازش حرف زده فرق میکنه به قران شک کردم و بعد یه مدت انگار در تازه ای به روم وا شد و الان به نظرم مذهب یه دروغ بزرگه !
-
با سلام
دوست گرامی همین قدر که یک عمل اشتباه را کنار گذاشته اید خیلی ارزش دارد و بهتون تبریک میگم.
اما به نظر من برای ازدواج هم کفو بودن از لحاظ اعتقادات خیلی مهمه حتی آقایونی که اعتقادت مذهبی دارند اما کاهل نماز یا روزه هستند هم بعد از ازدواج دچار مشکل میشوند چه برسه به اینکه اعتقادات مذهبی نداشته باشه و توی کوچکترین و ریزترین مسائل زندگی هم به مشکل برمی خورند .
و دیدگاهشون به زندگی متفاوت هست چون خانم یکسری الگوها در زندگیش داره که اون آقا اون الگوها را قبول نداره
خانم مکان های مذهبی را باید تنها بره چون شوهرش خوشش نمیاد، ،
معذرت می خوام آقا ممکنه رابطه هایی را از خانمش بخواد که از لحاظ شرعی خانم قبول نکنه و خیلی مثال های دیگه
----------------------------------
اگه موقع خواستگاری اعتقاداتون را مطرح کنید خیلی بهتره چون هستند دختر هایی که اعتقاد مذهبی ندارند اما دختران سالم از نظر روابط با جنس مخالف هستند و حتی به حجاب هم معتقد هستند.
موفق باشید:72:
-
شما خودتون رو غیرمذهبی می دونید ولی عملا به مذهب علاقه دارید و تعالیم مذهبی توی افکارتون به شدت وجود داره
انسانها از چیزی دفاع می کنن که بهش باور دارند شما دارید از چیزی دفاع می کنید که می گید بهش باور ندارید
با خودتون روراست باشید!!!
شما می گید بی دین و بی مذهب هستید ولی الان که پای زندگی مشترک وسط اومده می خواید یک دختر از اون خانواده مذهبی بگیرید و مشخصه که مذهب رو یک چیز خیلی خوب می دونید آدمهای غیرمذهبی از مذهب خوششون نمیاد متاسفانه یا خوشبختانه مطالعه کافی هم نداربد اشاره دارم به این قسمت از سخنتون:
بیشتر کسایی که میگن بی دینن ادم های بی قانون و بی فرهنگی هستند که برای توجیه کارای خلافشون این حرفو میزنن. وگرنه خودشونم حرفاشون رو قبول ندارند. . خیلی شون سواد درست حسابی هم ندارن
شما مشکلتون اینه که اون وسط وسط ها بین مذهب و لائیسیته گیر کردید اون چیزایی که توی بچگی توی سرتون کردن هنوز با شما وجود دارن شما فکر می کنید مذهب چیز پاکی هستش ولی حوصله قید و بند های مذهبی رو ندارید برای همین خودتونو غیرمذهبی می دونین
دخترهای غیرمذهبی هم اونطورها که شما می گید نیستند
از طرف دیگه خیلی ها هم از نطر مردم دیندارند ولی چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند!!!!به اسم مذهب هزارتا ......همه جا توی هر قشری توی هر قومی توی هرجایی هم خوب وجود داره و هم بد
شما اول مسئله تضادهای درونی تون رو با خودتون حل کنید
-
چه خوب است که شما اهل مطالعه و تحقیق هستی. درستش هم همین است.
درمورد اینکه می گویی نظریه تکامل با آفرینشی که قرآن ازش صحبت کرده، فرق می کند و برای همین به قرآن شک کردی، می شود بحث های طولانی کرد. نظر شخصی من این هست که مسائلی که از نظر علمی ثابت شده اند، مغایرتی با قرآن ندارند.
ولی فکر می کنم اگر بخواهیم اینجا در رابطه با این مسائل صحبت کنیم، تاپیک شما منحرف می شود.
پس بهتر است برگردیم به مشکل اصلی شما.
من هم فکر می کنم که بهتر است کسی رو انتخاب کنید که با گذشته شما مشکلی نداشته باشد.
حتماً هم نباید سراغ یک خانواده مذهبی بروید.
بلکه بهتر است سراغ خانواده ای بروی که مثل خودت باشد. یعنی همینطور که می گویی به اصول اخلاقی پایبند باشند، ولی در عین حال از نظر مذهبی، با شما همنظر باشند.
راستی اون مقاله ای که دادم رو خواندید؟ نظر مدیر همدردی این بود:
نقل قول:
لذا توصیه می شود ، که قبل از ازدواج ، فقط روی مفاهیم کلی بحث نشود ، و به نمودها ، مصادیق و مثالهای عینی آن توجه شود . سعی شود با مثالهایی ، طرف مقابل را در موقعیت های عینی و واقعی قرار داد.
در مورد ازدواج با دختر 18 ساله خیلی باید حواست رو جمع کنی. به این خاطر که معمولاً در این سن دختران هنوز به بلوغ فکری نرسیدند و احتمال اینکه در آینده سلیقه شون و علاقه هاشون و طرز فکرشون عوض بشود، خیلی زیاد هست.
یعنی یک دختر 18 ساله تصوری که الآن از مذهب دارد، با 3-4 سال دیگرش احتمالاً فرق می کند!
در مورد سن ازدواج توصیه می شود دختران از 21-22 سال و پسران از 24-25 سال اقدام به ازدواج کنند.
-
نازنین خانم در مورد اینکه گفتین
نقل قول:
شما مشکلتون اینه که اون وسط وسط ها بین مذهب و لائیسیته گیر کردید اون چیزایی که توی بچگی توی سرتون کردن هنوز با شما وجود دارن شما فکر می کنید مذهب چیز پاکی هستش ولی حوصله قید و بند های مذهبی رو ندارید برای همین خودتونو غیرمذهبی می دونین
راستش من اینو قبول ندارم . من شاید برخی قید و بندای مذهبی رو قبول نداشته باشم اما اینکه به خاطر اونا خودم رو غیر مذهبی بدونم رو قبول ندارم . بعدشم به نظرم دلیل اینکه دین زیاد طرفدار داشته و داره شاید همین اصول اخلاقی هست که بشون تاکید داره . به نظرم این اصول همیشه وجود داشتن و وجود خواهند داشت و کمتر کسی هم میتونه انکارشون کنه . بعدشم در مورد اون حرفی که در مورد افراد بی دین زدم تجربه ی شخصی خودم از این افراد بود نه حاصل مطالعات شبانه روزی ! راستش من بیشتر رفیقام ادمای مذهبی هستند . نه اینکه اهل نماز و روزه اما بیشتر شون به ظاهر میگن مذهب رو قبول دارند.
حامد 65
اصلا مگه می شه فهمید یه خونواده ای مذهبی هست یا نه ؟ من خودم به شخصه به کسی نمیگم که مذهبی نیستم .حتی یه دفعه یه کدوم از رفیقای نزدیکم تو دانشگاه داشت جلوی بقیه بچه ها ضد اسلام حرف میزد یه دفعه تنها گیرش اوردم و بش گفتم خوب نیست این حرفا رو جلو همه بزنه و بعدا براش گرون تموم میشه .الان هم هیچکی نمیدونه که من به طور کل مذهب رو قبول ندارم.داداشم یا پدر و مادرم شاید به خاطر حرفایی که قبلا میزدم به اینکه من الان مذهبی شدم شک دارند . می شه به سختی فهمید یه خونواده ای چقدر به اصول اخلاقی پایبندن اما نمی شه فهمید مذهبی هستن یا نه . این دو موضوع با هم فرق میکنه . اصلا شما مگه تو ایران زندگی نمیکنی ؟ مگه خونواده ای رو میشناسی که رسما بگن بی دینن که من برم اون خانواده خواستگاری ؟خوب می خاین من یه کم وضع ایران رو برات شرح میدم
تو ایران کسی که بی دین باشه حق نداره به عنوان یه بی دین تو اداره ای استخدام بشه یا اینکه تو شناسنامش به جای اسلام بخوره بی دین . حق نداره به عنوان یه بی دین ازدواج کنه و تو دانشگاه به عنوان بی دین درس بخونه . اصلا همین الان به خاطر این حرفایی که زدم شاید تایپیکم رو ببندن.خودت فکر میکنی این چیزی که میگی ممکنه . سعی کن خودت رو جای من بذاری .
-
شما با هر کسی که بخواهی ازدواج کنی، باید به اندازه کافی در رابطه با اونها تحقیق کنی.
نیازی نیست که برای اونها پیغام بفرستی که من تفکرم اینطوری هست. بلکه خودت اول تحقیق کن، ببین اونها چطوری هستند!
مثلاً فرض بگیریم شما اصل حجاب رو قبول نداری و دوست داری همسرت هم مثل شما فکر بکند.
پس شاید درست نباشد که به خواستگاری دختری بروی که چادری هست.
به این خاطر که از این وصلت نه او راضی خواهد بود و نه شما.
یک سری موارد رو می شود در همون جلسه خواستگاری اول متوجه شد.
مثلاً همین این مسئله ی حجاب خیلی چیزها رو نشون می دهد. دختر داریم که در جلسه خواستگاری با چادر می آید و می نشیند و دختر داریم که بی حجاب می آید.
ولی مهمتر از اینها صحبت هایی هست که شما در جلساتی که با دختر خانم می گذارید با هم رد و بدل می کنید.
خیلی واضح در رابطه با اعتقاداتتون صحبت کنید. ببینید ایشون شما رو قبول می کنند یا نه. ببینید شما می توانید اعتقادات ایشون رو قبول کنید یا نه.
در این جور جلسات باید صادق باشید. هم با دختر خانم و هم با خودتون!
شما باید کسی رو پیدا کنی که همفکر و هم عقیده ی خودت باشد. وگرنه به مشکل بر خواهی خورد و خودت ضرر خواهی کرد.
شما هم جای برادر من، جدا از همه این حرفها، یک پیشنهادی هم برایت دارم.
شما یکبار بدون هیچ پیش داوری معنی فارسی قرآن رو از اول تا آخر بخوان.
حتی اگر بعضی از مسائل رو متوجه نمی شدی یا قبول نداشتی، باز هم اشکال ندارد. تا آخرش بخوان.
و در آخر وقتی تمام شدی در مورد مسائلی که شک داشتی تحقیق کن. تحقیق باز هم در خود قرآن و همینطور کارشناسان دینی و یا تفسیرها.
من هم یکروز به یک سری مسائل شک کرده بودم. ولی جواب همه سوالهایم رو از قرآن گرفتم. امیدوارم شما هم بگیری.
موفق باشی :72:
-
میدونید من اون اوایل که به مذهب اعتقادمو از دست دادم خیلی با اصول مذهبی مشکل داشتم . هر چیزی رو که مذهب قبول داشت من رد میکردم . اما بعد یه مدت به این نتیجه رسیدم که مذهب فقط چیزی نیست که توسط یه ادم به مردم عرضه شده باشه بلکه خیلی از تاریخ و فرهنگ قدیمی ما توی همین دین نهفته شده .من برای کشور خودم و ادمایی که قبلا روی این خاک زندگی میکردن واعتقاداتشون ارزش قائلم .
شاید الان خیلی از جون های هندی مثه بزرگترا شون به ایین هندو اعتقاد نداشته باشند. اما با این وجود بش احترام میزارن و به عنوان یه ایین ملی درصدد این نیستند که اونو از بین ببرن . شاید با اینکه قبولشم نداشته باشند از اینکه تو هفته چند ساعتی رو برن معبد و با خدا راز و نیاز کنن بدشون نیاد .
من سعی میکنم به دین اینطوری نگاه کنم . خیلی از اداب و رسوم ما ایرانی ها که بر گرفته از ایین زرتشت هنوز هم در بین ما رواج داره با اینکه ما اعتقادی به دین زرتشتی نداریم . اگه قبول ندارید برید یه نگاهی به اوستا بکنید . برای من خیلی از تعالیم مذهبی هم مثه اداب و رسوم ایرانی می مونه . من از وقتی که به دین اینطور نگاه کردم زندگی برام خیلی اسون تر شده .
حامد جان از اینکه برای من ارزش قائل شدی و تایپیک منو دنبال میکنی ازت ممنونم . هرگز لطفتو فراموش نمیکنم .حتما اگه قران تمام فارسی گیر بیاد می خرم و به خاطر احترامی که برای تو قائلم یه بار از اول تا اخر می خونمش . اینو بت قول میدم . از بقیه کسایی هم که تو بحث شرکت کردند ممنونم .
امروز دیگه روز اخر این بحثه .راستش الان دارم برای ارشد می خونم رشتم هم خیلی سخته نمی تونم هر روز بیام تو سایت . به خاطر وقتش نمیگما چون انقدر فکرمو مشغول میکنه نمی تونم رو درسم تمرکز کنم . پنج شنبه می خام برم خواستگاری برام دعا کنید . گفتم که شاید مذهبی نباشم اما خدا رو که قبول دارم . انقدرم بم سخت نگیرید . البته میدونم هر چی می گید به خاطر خودمه.تو خواستگاریمم نه اینکه نخوام اما نه میتونم در مورد روابط قبلیم حرف بزنم نه در مورد اعتقاداتم .
نمیدونم شاید هیچ وقت تو همدردی بر نگردم .شایدم دلم براش تنگ شد .اما خیلی سایت قشنگی دارید حتما به دوستام استفاده از این سایتو توصیه میکنم .طور خدا دیگه اصرار نکنید که این دو تا مساله رو به دختره بگم که نمیشه . خوب کسی توی این روز اخری حرف دیگه ای نداره ؟
-
با اين دختر ازدواج نكنيد. چون هم خودتون را بدبخت مي كنيد و هم اون دختر را بدبخت مي كنيد. اينقدر خودخواه نباشيد. اون دختر گناهي نداره كه قرباني خودخواهي شما بشه.
شما در آينده هيچوقت از رابطه زناشويي با اين دختر و ازدواجي كه كرديد، راضي نخواهيد بود و لذتي نخواهيد برد. چون اون شبيه به شما نيست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadi00
تو خواستگاریمم نه اینکه نخوام اما نه میتونم در مورد روابط قبلیم حرف بزنم نه در مورد اعتقاداتم .
در مورد روابطتون که من هیچی نمیگم چون نمیدونم اما
به نظر من شما فقط میخواین ازدواج کنید همین وبس:305:
وگرنه همون آدمایی هم که از نظر اعتقادی هم مثله شما خاص نیستند از اعتقاداتشون میگن، تا نظر طرف مقابلو بدونن.
نمیترسین بعدا با این خانوم اختلاف عقیده داشته باشین؟؟؟؟؟؟؟؟
-
لیلا خانم شما گفتید
نقل قول:
با اين دختر ازدواج نكنيد. چون هم خودتون را بدبخت مي كنيد و هم اون دختر را بدبخت مي كنيد. اينقدر خودخواه نباشيد. اون دختر گناهي نداره كه قرباني خودخواهي شما بشه.
اون دختر قربانی خود خواهی های من بشه !
مگه من چمه .از خداشم باشه که یکی مثه من گیرش بیاد . شما در مورد من چی فکر میکنید ؟ من گفتم که همین الانم بیشتر رفیقام مذهبی هستند . اصلا بیشترشون در مورد من فکر می کنند که اگه خیلی مذهبی هم نباشم اما به خاطر رفتارم فکر می کنند که ادم معتقدی هستم .گفتم که اصول اخلاقی رو که قبول دارم با مراسم مذهبی هم مشکلی ندارم . من نمی خام با دین بجنگم.
توی دانشگاه اگه ببینم بچه ها دارن حال کسی رو میگیرن من میرم طرف اون . دروغ کم می گم و هوای کسی که فکر کنم بش ستم می شه رو دارم . گفتم که روابط نا مشروع رو هم خیلی وقته که کنار گذاشتم . می خام تا اخر عمرم هم همینطور بمونم .هم درس خوندم هم خوش تیپم هم تعاملات اجتماعیم خوبه. از نظر مالیم وضعم بد نیست .
یعنی ازدواج با من برای یه دختر معمولی یعنی قربانی کردن اون ؟ مشکله شما اینه که به عقاید بقیه احترام نمی گذارید.
مینا خانم من به عقاید بقیه احترام میذارم برای همین از اینکه اختلاف عقیده داشته باشم نمیترسم .اصلا اینکه اختلاف عقیده داشته باشیم رو می پذیرم .
-
چیزی که می خوان بهت بگن اینه.با دختری ازدواج کن که مثل خودت باشه یا با یکی از اونایی که دوست بودی ازدواج کن
دختر آفتاب ندیده رو بذار برای پسری که تونسته خودش حفظ کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
چیزی که می خوان بهت بگن اینه.با دختری ازدواج کن که مثل خودت باشه یا با یکی از اونایی که دوست بودی ازدواج کن
دختر آفتاب ندیده رو بذار برای پسری که تونسته خودش حفظ کنه.
درسته آیه قرآن هست که زنان پاک برای مردان پاک و زنان ناپاک برای مردان ناپاک
اما این آقا که به نحوی توبه کرده و به زشتی این مسئله پی برده و کنار گذاشته چرا باید بره سراغه یه خانم که روابط نامشروع داره ؟!
-
پرواز 2010 ازت ممنونم. بالاخره یکی هم اینجا از من حمایت کرد . تازه موضوع فقط این نیست .دخترایی که من باشون دوست بودم هیچ کدومشون نمی گفتن که بی دینن . هر کاری هم که می کردن با گفتنه این حرف که حق الناس مهه نه حق الله یا اینکه چون قصدمون اشنایی هست مشکلی نداره انجام میدادند.یا اینکه میگفتن من اهلش نیستم اما به خاطر تو . همشون اعتقادات مذهبی داشتند یا لااقل به من اینطور می گفتند.
خوب اولا فکر نکنم اونا هم مثله من ادم شده باشند .تازه خیلی از اونام دنباله یه پسر افتاب مهتاب ندیده برای ازدواج میگردن ! نه کسی که امارشون رو داشته باشه. شاید باورتون نشه اما خیلی از دخترا با اینکه این کارا رو میکنن اما برای ازدواج به فکر یه پسر پایبندن .
من یه اشتباهاتی قبلا کرده بودم الانم خیلی وقته که دیگه بی خیاله اون مسائل شدم . بعدشم اصل موضوع اعتقاداته که در این زمینه فرقی نمیکنه.
-
نمی دونم چم شده . سه ساعته الان تو سایتم ببینم کسی جوابم رو میده یا نه
بابا منم ادمم دیگه خسته شدم ! چرا یه نفر اینجا نمیگه حق با منه ؟ هر ادمی دیگه یه اندازه ای تحمل داره . شاید هزار بار با خودم گفتم چی می شد که اعتقادات مذهبی داشتم .
من به اینکه مذهبی نیستم افتخار نمی کنم . باز شما به یه چیزی اعتقاد دارید . اما من نمی دونم هدف افرینش چیه . حالا حداقل به شما یه چیزایی رو گفتن . من ته ته اش به هیچی نرسیدم ! به قول هاوکینگ هدف افرینش پیدا کردن قوانین طبیعته . به نظر من هاوکینگ وقتی داشته این حرفو می زده بد جوری مست کرده بوده ! خدا مگه خودش سواد نداره که این کارا رو به ما محول کنه !
دوستم ندارم که بچه هام یا زنم مثله من فکر کنند . یه موقع هایی فضولی کار دسته ادم میده. شاید در مورد مسائل مذهبی فذولی بیش از حد کار دستم داد .
من اگه یه موقعی زنم یا بچم ازم در مورد این مسائل بپرسه صد در صد یه طوری راهنماییش میکنم که عین من نشه
من می خام یه زندگی اروم رو تجربه کنم.یه زندگی یه سنتی ایرانی .چرا این حقو به من نمی دین .
از دختره خوشم اومده .هر کاری هم براش می کنم . زندگیم رو به پاش می ریزم . نمی خام از دستش بدم . با این حر فاتون منو می ترسونید . اون تیپ دختری که شما میگید بگیرم رو دوست ندارم . اصلا نمی تونم بش فکر بکنم.
-
آقای احمدی عزیز،
اولین توصیه من به شما این هست که در رابطه با ازدواج و انتخابت اصلاً احساسی تصمیم نگیری.
نقل قول:
از دختره خوشم اومده .هر کاری هم براش می کنم . زندگیم رو به پاش می ریزم . نمی خام از دستش بدم
شما هنوز با دختر خانم آشنا نشدی و صحبت خاصی نداشتی. ولی حالا این حرفها رو می زنی و اینها نشان می دهد که داری با قضیه احساسی برخورد می کنی.
تصمیم برای ازدواج یعنی تصمیم برای یک عمر زندگی.
هدف این تالار این نیست که به عقاید شما حمله بکند. بلکه هدف کمک به شما با احترام به نظرات شما هست.
من به شما گفتم که چه مذهبی باشی و چه نباشی، در رابطه با ازدواج باید با همفکر خودت ازدواج کنی.
منظور من این نیست که برو با یک دختری ازدواج کن که بی بند و بار است.
بلکه با یک دختری ازدواج کن که طرز فکرش شبیه خودت باشد.
این اشتباه است که به خاطر ترس از دست دادن یک دختری، خودت رو آنطور که هستی معرفی نکنی. اون وقت شما صداقت رو کنار گذاشتی. و او بالاخره یکروز متوجه عقاید شما خواهد شد. آن وقت از دو مسئله خیلی ناراحت می شود. یکی اینکه شما از نظر مذهبی کسی نیستی که او می خواسته. ولی بیشتر از این ناراحت خواهد شد که شوهرش با او صادق نبوده! و این کار رو خیلی سخت خواهد کرد. به خاطر اینکه دیگر برای همسرت سخت می شود تا به شما اعتماد بکند.
با این حال به نظر من خیلی مهم است که شما قبل از اینکه اقدام به ازدواج بکنی، خودت رو خوب بشناسی. باید به یک ثبات فکری برسی. ظاهراً در مورد مذهب و ایدئولوژی هنوز به نتیجه ای نرسیدی که آرامت کند. باید بیشتر روی این مسئله وقت و انرژی بگذاری.
و در مورد ازدواج هم بیشتر تحقیق بکن. با منطق و عقل جلو برو و نه با احساسات.
توکلت به خدا باشه، اگر ازش بخواهی خودش کمکت می کند تا هم نسبت به دنیای اطرافت و هم نسبت به ازدواج یک دید صحیح پیدا کنی.
این مقالات در رابطه با ازدواج هستند: کلیک کن
موفق باشی
-
ببینید احمد آقا خود من مهمترین معیار ازدواجم پاک بودن همسرآینده ام هست چون خودم تا الان با هیچکس دوست نشدم و حتی صحبت های معمولی هم خیلی جدی بودم برای ازدواجم حتی اگه متوجه بشم خواستگارم دوست دختر در حد معمولی هم داشته جوابم منفیه پس این حق را به دوستان بدید که همه مقابل شما موضع بگیرند.
اما خدا خودش گفته من توبه بنده هام را قبول می کنم پس اگه واقعاً توبه کردی و این گناه را انجام نمیدی از خود خدا کمک بخواه و ازش بخواه که ببخشدت تا اون هم به بهترین شکل کمکت کنه حتی نذاره این گناهت فاش بشه و آبروت بره
در عوض شما هم رابطه ات را با خدا قوی کن حتی اگه اهل نماز نیستی فقط به خاطر اینکه خدا کمکت کنه فقط دو رکعت نماز بخون ، همون قرآن که قولش را به حامد دادی را از همین حالا شروع کن...
نمی دونم از چه راهی دنبال مذهب و دین رفتید که دین زده شدید اگه از راهش بروید مطمئن باشد هدایت میشوید .
معذرت می خوام اگه نصیحتتون کردم موفق باشید.:72:
-
راستش من چندساعت پیش یه جواب بلند بالا براتون گذاشتم ولی بعد از چند ثانیه که فکر کردم پشیمون شدم پاکش کردم حالا یکی دیگه می نویسم
شما اگه انقدر اطمینان دارید که این خانم همونیه که شما می خواید چرا مشاوره می خواید؟؟؟می خواید یادتون بدیم چطور دختر مردم رو فریب بدید؟؟؟ببخشید من همیشه خیلی رک صحبت می کنم
من نمی گم شما ادم بدی هستید به نظر من یه مقدار زیادی بیشتر از سنتون هم می فهمید گرچه من هرچی بیشتر نوشته هاتونو می خونم رگه های تردید بیشتری رو نسبت به افکار خودتون رو می بینم
اگه اون دخترخانم یه شوهر مذهبی بخوان شما حاضرید اون طوری بشید که اون می خواد؟؟؟یا نه می خواین همین طوری بمونید؟؟
شایدم شانس بیارید و ایشون از اون دسته دخترهایی باشه که از جو مذهبی زده شده باشه و بخواد یه جور دیگه زندگی کنه(از این دسته زیاد دیدم)
در هر صورت عاشقی 40 روزه و معیار های ظاهری تا یه مدتی جاذبه دارن اگه بعد یه مدت خانمتون براتون عادی شدن و سر عقاید خودشون موندن شما هم همینطوری ادامه دادید (فرضا حالا بگیم مثلا 10 سال بعد) یک دفعه همین مذهبی بودن خانمتون حالتونو خراب کرد و مذهبی بودنشو مسخره کردید اگه بچه دار شدید خانمتون خواست به بچه تون داستان امام حسینو بگه بر می گردید چی می گید؟؟ می دونید شما بعد یه مدت دیگه نمی تونید ظاهر رو بپوشونید تا آخر عمر نمی تونید براشون نقش بازی کنید که یا اگه مثلا داستان امام زمان رو تعریف کنه ؟؟؟؟
شما احتمالا می گید :مگه ممکنه یه نفر ته چاه هزار سال زنده بمونه!!!!یا مثلا هه هه هه خانم برو بخون تو تاریخ طبری...
بچه شما :بابا چرا روزه نمی گیری ؟؟بابا چرا مامان نماز می خونه ولی تو نه؟؟؟و.....
در جواب سوالاتی که مربوط به مذهب می شه چی می گید؟؟؟
می دونید بچه اگه حرف مامان و باباش یکی نباشن دچار سردرگمی می شه؟؟
-
اول اینکه ببخشید دیر جوابتون رو میدم .با حرفایی که دوستان زدند حالم خیلی گرفته شد . رفته بودم داشتم تنهایی تو خیابون قدم میزدم و به حرفای دوستان فکر میکردم. من دو روز دیگه می خوام برم خواستگاری نمی شه هم به همش بزنم . اما شما دارید منو از کاری که می خوام بکنم می ترسونید .
حامد در مورد اینکه میگی
نقل قول:
شما هنوز با دختر خانم آشنا نشدی و صحبت خاصی نداشتی. ولی حالا این حرفها رو می زنی و اینها نشان می دهد که داری با قضیه احساسی برخورد می کنی
اون حرفا رو احساسی زدم . اخه دیگه نتونستم اینو تحمل کنم که لیلا موفق داره بم میگه دختر داره قربانی خود خواهی من میشه ! دیگه رسما دارم می شم جنایتکار !
حامد جان یه جای دیگه گفتی که من به ثبات فکری نرسیدم . شاید به اندازه ی تو به ثبات فکری نرسیده باشم اما اینکه هیچ ایدئولوژی هم برای زندگیم نداشته باشم هم نیست . البته هیچ ایدئولوژی رسمی رو هم قبول ندارم .
پرواز 2010
به خاطر اعتقاداته قشنگی که دارید بتون حسودیم میشه . از بابت نصیحتتون هم ممنون . سعی خودم رو میکنم.
نازنین خانم
من تسلیمم . میدونه جنگ که نیست که اینجوری موضع می گیرید . چرا جوش اوردید؟ حرفاتون خیلی منو تحت تاثیر قرار داد . چند بار مطلبتون رو خوندم . به نکات زیادی اشاره کردید .
قبلا گفتم که من نمی خام زن و بچم مثله خودم فکر کنند . چون خودم خیری از بی دینیم ندیدم که بخوان اونا ببینن . یعنی حتی اگه یه موقعی دیدم زنم داره می یاد سمت عقاید من خودم باش طوری حرف میزنم که دوباره بیاد سمت دین . من از خدامه که بتونم اعتقادات شما رو ببپذیرم اما انگار هر چی با خودم کلنجار میرم نمی تونم .
در مورد امام حسین همون حرفایی رو بش می زنم که مامانش میگه . نمیذارم بچه ام دچار دوگانگی بشه . می خوام بچه ام یه ادم مذهبی باشه . نازنین خانم شما می گید من چه کار کنم . اگه من با اون دختره ازدواج کنم یه جنایتکارم ؟
با خودم قرار گذاشته بودم که امشب این بحث رو تموم کنم .چون هم فرصتم کمه هم الان نمیتونم به کارام برسم . اما انگار هنوز این بحث ادامه داره .
-
دوست عزیز منو به خاطر تندخویی ام ببخشید من همیشه سریع جوش میارم
من حدس می زنم شما یه روز به طرف دین و مدهب برمی گردید
من اینجا از دینداری و مدهب طرفداری نمی کنم منظور من اینه که یه مقدار آینده در پیش و روتونو تجسم کنید یه مقدار دورتر رو ببینید اگه این دخترخانم رو واقعا دوست دارید برید جلو با چشم باز برید جلو ولی باید بدونید ازدواج واقعا یه تصمیم بزرگه اگه خدای نکرده شکست بخورید بدجور زمین می خورید
من بیشتر از شما نگران اون خانمم چون اون اگه یه روزی از انتخاب شما پشیمون بشه یا تا اخر عمر با شما می مونه و بدجوری می شکنه یا خدای ناکرده طلاق می گیره و .........
شما هنوز راهتونو پیدا نکردید
شما نمی دونین لزوما دینداری خوبه یا بی دینی اشتباه نکنید من حتی نمی خوام از مدهب و دبنداری دفاع کنم بگم راه درست توی دینداری یه یا بی دینی راستش من خودم هم واقعا نمی دونم
نمی خوام بگم اونی که دینداره و مذهبی آدم خوبه است یا آدم بده
هیچکس توی این دنیا 100در 100 خوب و کامل نیست ما همه خاکستری هستیم ما همه انسانیم ما همه اشتباه می کنیم ما همه زمین می خوریم
ببینید ماها از بچگی یه سری چیزها رو کردن توی مغزمون خب؟؟بهمون اجازه ندادن خودمون یاد بگیریم
الان میرید چندجا 4تا کتاب که اون موضوع رو نقض کرده باشند رو برمیدارید می خونید و می گید ای داد بیداد پس اینایی که توی مغز من کرده بودن چی بود پس؟؟؟
من منظورم اینه که تا به ثبات اندیشه ای نرسیدید تا به راهی که می رید اطمینان نکردید شخص دیگه ای رو وارد دنیای خودتون نکنید
مطمئن باشید یه روز که ممکنه فردا باشه یا روز دیگه ای اون راهی رو که می خواید توش قدم بزارید رو پیدا می کنید
اگه واقعا تصمیم به ازدواج گرفتید نه من که هیچکس توی این تالار نمی تونه جلوی شما رو بگیره من فقط اینارو گفتم که بدونید شما پسر هستید اگه از همسرتون خدای نکرده یه روز جدا بشید کسی بهتون نگاه بد نمی کنه کسی رابطشو با شما قطع نمی کنه که مبادا زنشو از چنگش در بیارید در معرض سرکوفت خانواده نیستید برادرای غیرتی و متعصبی ندارید که اذیتتون کنن
من نگران اون دختر معصومی هستم که احساس می کنم ممکنه در آینده قربانی بشه خواهش می کنم اگه جلو رفتید به آینده اون دختر که دوست دارید خوشبختش کنید نیم نگاهی داشته باشید
من واقعا براتون آرزوی خوشبختی می کنم و همینطور برای اون دختر خانم چه با هم ازدواج کنید و چه نکنید
-
نازنین خانم جایی از صحبتتون گفتید
نقل قول:
شما نمی دونین لزوما دینداری خوبه یا بی دینی اشتباه نکنید من حتی نمی خوام از مدهب و دبنداری دفاع کنم بگم راه درست توی دینداری یه یا بی دینی راستش من خودم هم واقعا نمی دونم
یعنی شما خودتون هم واقعا نمیدونید ! شما به من می گید صبر کنم . خوب تا کی صبر کنم ؟ فردا ساله دیگه ده سال بعد صد سال بعد ! اگه من فکر می کردم تغییری می تونه تو عقایدم ایجاد بشه این کارو می کردم . گفتم که نمی تونم عقاید مذهبی رو بپذیرم نه اینکه بخوام لج بازی کنم . باید تا الان این موضوع رو فهمیده باشید .
خوب مثلا تئوری تکامل به طور اختصار میگه حیات روی زمین از موجودات ابتدایی شروع شده به سمت موجوداته پیشرفته تر تکامل پیدا کرده .100 ملیون تا هم دلیل براش وجود داره نه یکی دو تا.مهم ترین دلیلش هم اینه که سی درصدdna شما با dna چمن در خونتون و 95 درصد dna شما با یه میمون یکسانه . اصلا بی خیاله حرفای قران در مورد افرینش انسان . یه طوری اونا رو توجیه میکنیم !
خوب روح کجاست ؟ یعنی روح ما هم از شاپانزه ها تکامل پیدا کرده ؟ حتما روح های ابتدایی تو جلبک های ابی به وجود اومدن .به نظرم وقتی بشر شعور پیدا کرد دنیای اطرافش براش خیلی مرموز بود و برای چیزایی شبیه باریدن بارون خورشید ستاره ها پیدایش هستی مرگ و خیلی چیزای دیگه داستان ها و افسانه هایی رو از خودش ساخت.اسمشم گذاشتن دین ! خیلی از ادیان باستانی اروپا یا جنوب افریقا منقرض شدن .اما بعضی هاشون مثله مسیحیت اسلام هندو بودایی و خیلی های دیگه هنوز طرفدار دارن .
راستش من می ترسم عقایدم رو جایی بگم . حتی به کسایی که مثله خودم فکر می کنند چون دنباله درد سر نیستم .این حرفا هم جاش اینجا نبود . من عوض بشو نیستم . باور کنید !
اخرش اجازه می دید که باش ازدواج کنم ؟
-
ببينين اون دختر كه براي ازدواج انتخابش كردين نمي تونه مثل دخترايي كه قبلا باهاشون رابطه داشتي لباس بپوشه، حرف بزنه، بخنده، ناز و عشوه داشته باشه، سكس كنه، راه بره، رفتار كنه و .................................................. مي دوني چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اون شما تجربه اول و آخرش هستي در رابطه با جنس مخالف. بنابراين اون مثل دخترايي كه قبلا مي شناختي نيست. اون از يك جنس ديگه است. اون حرفه اي نيست و تجربه اي هم در اين زمينه نداره و نخواهد داشت. الان ممكنه بگي مهم نيست.
ولي من به شما قول مي دهم شما كه طعم و مزه رابطه با اون دختر خانم هاي حرفه اي را چشيدي و هنوز هم زير دندونت هست بعد از مدتي اين دختر خانم مبتدي معصوم برات كسالت آور مي شه و دوباره مي ري سراغ همون خانم هاي حرفه اي. حتي اگه جسمت هم سراغ اون خانم ها نره فكر و روحت مي ره.
اون دختر خانم بايد با يك پسر دختر نديده مثل خودش ازدواج كنه تا از هم لذت ببرند و تا ابد براي هم جذاب باشند.
شما هم همينطور. شما هم بايد با يك نفر مثل خودتون ازدواج كنيد.
-
این شما هستید که باید تصمیم بگیرید جز شما کسی اینجا تصمیم گیرنده نیست اینجا به شما میان مشاوره می دن و شما تصمیم می گیرید چه کار کنید اینجا هیچکس قرار نیست برای شما اجازه و مجوز ازدواج صادر کنه خب؟؟
بله من نمی دونم بهتون گفتم و وارد یه سری از مباحث هم نشید خودتونهم گفتید می دونید خوب نیست
من فکر کنم اینجا هرکس با هر اندیشه و اعتقادی به شما یک طور جواب داد ولی اگه شما نظر دیگه ای دارید اگه تمام دنیا هم به شما بگن نه کسی نمی تونه جلوی شما رو بگیره خب شمایید که می خواید با اون دختر خانم ازدواج کنید و نه کس دیگه ای امیدوارم یادتون بمونه که اینجا چه چیزی بهتون گفته شد و برفرض 10 سال دیگه پشیمون نشید الان یه مقدار چشماتون بازتر از قبله در ضمن خانم موفق به نکته خوبی اشاره کردن اون نکته رو هم مد نطر داشته باشید و کم سن وسالی دختر مورد علاقه تون رو
-
لیلا خانم شما گفتید
نقل قول:
ولي من به شما قول مي دهم شما كه طعم و مزه رابطه با اون دختر خانم هاي حرفه اي را چشيدي و هنوز هم زير دندونت هست بعد از مدتي اين دختر خانم مبتدي معصوم برات كسالت آور مي شه
قول دادن شما ! دختر های حرفه ای ! طعم و مزه ای که زیر دندونه منه !
شما چطور به همین راحتی در مورد من نظر میدی . مگه فکر می کنی چقدر منو شناختی ؟ من سه یا چهار سالی یه غلطایی کردم بعدشم الان دو ساله که این کارا رو کنار گذاشتم . میدونی چقدر برام اوایلش سخت بود که این کارا روکنار بذارم ؟
من قبل از اینکه خودم سراغ این کارا برم اگه میدیدم کسی از این کارا می کنه خیلی با این کارش مشکل نداشتم اما الان اگه ببینم کسی داره دختر بازی می کنه اعصابم داغون می شه . می خوام خودم حاله دختر و پسره رو بگیرم . اصلا وقتی یه کدوم از بچه ها داره برای دوست دخترش اس ام اس میده یا بش زنگ میزنه اگه به روی رفیقمم نیارم اما سعی می کنم دیگه سمت اون رفیقم نرم .
برای همین با اینکه قبلا خیلی پارک و بوستان می رفتم اما الان سعی میکنم کمتر به این مکانا برم چون وقتی می بینم کسی داره از این کارا می کنه بد جوری اعصابم داغون میشه از طرفی هم می ترسم دوباره سمت این مسائل کشیده بشم. چطور از من می خای برم با چنین دختری ازدواج کنم ؟ خوب کلا بگو ازدواج نکنم .
نازنین خانم پس شما هم با حرفای لیلا موافقید .باشه .بازم حداقل شما یه کم بیشتر از بقیه منو درک می کنید .
فکر کنم دیگه داره حرفامون تکراری می شه . از همتون ممنونم که توی بحث من شرکت کردید . حداقل این خوبی رو برام داشت که بفهمم چه مشکلاتی شاید تو زندگی مشترک برام پیش بیاد . یا اینکه بفهمم بقیه چطور در مورد من فکر میکنند . اگه بخوامم نمیتونم حرفاتون رو فراموش کنم .
خب من دیگه جوابم رو گرفتم البته اگه خودتون می خاید برا خودتون این تایپیک رو ادامه بدید با خودتونه!
چند روزه که انگار به این سایت معتاد شدم . فکر نکنم حالا حالا ها بخوام تو این سایت برگردم . ناراحت نشیدا ولی خیلی هاتون حالمو گرفتید . زندگیم از رواله عادیش خارج شده .
من اون موقعی که دبیرستان بودم کتاب های اندیشه سازان رو خیلی دوست داشتم . خیالتون راحت حرفم برای تبلیغ نیست چون چندسالی میشه که منحل شده .یه عبارتی همیشه اول کتاباش بود که برای من خیلی جذاب بود
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند |
و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد .. |
|
بای :72:
-
به خودم قول داده بودم که دیگه تو این سایت برنگردم . اما انگار قسمته که دوباره اینجا بیام .
خیلی به حرفاتون فکر کردم . راست میگید حق با شماست . نمی دونم چرا اما خودم که الان دارم فکر می کنم می بینم به جز یه سری از احکام عملی من دارم همونطوری برخورد می کنم که دین می گه .
نمیدوم چرا هر چی می گذره بیشتر به سمت رفتار های دینی تمایل پیدا می کنم . با اینکه قصد اینم نداشتم . ولی دارم مثه یه ادم مذهبی زندگی می کنم . اونا رو دوست دارم .با اونا احساس راحتی می کنم . می خوام با یه کدوم از اونا ازدواج کنم .
خواستگاریمم به هم خورد . داییم مشکل براش پیش اومده مامان بابام رفتن مشهد . اخه داییم اونجا غریبه .فردا عملش می کنند . بابام گفته خیلی زود بیان شنبه بر می گرن .داداشمم سپردن به من .
خوب دیگه خیاله تون راحت شد که دختره بد بخت نمیشه !
الان که فکر می کنم می بینم شاید در مورد دین داشتم بد برداشت می کردم . یه جستجو تو اینترنت کردم دو تا سایته مشاوره ی مذهبی رو پیدا کردم .همون حرفایی که تو سایته شما در مورد مذهب زدم رو براشون فرستادم . توسایتشون نوشتن ظرف 72 ساعت جوابشو به ایمیلم می فرستن .
فکر کنم دارم مسلمون می شم ! شاید چیزایی که قبلا تو تصوراتم بوده به خاطر فهم غلطم از دین بوده نه اینکه دین مشکلی داشته باشه .
ناراحت نشید که چرا دارم تو این سایت این حرفا رو میزنم اخه شما تنها کسایی هستید که اعتقاداته منو میدونستید . حرفای شما خیلی به من کمک کرده .البته به جز خانم موفق که لطف زیادی به بنده داشتند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
ببينين اون دختر كه براي ازدواج انتخابش كردين نمي تونه مثل دخترايي كه قبلا باهاشون رابطه داشتي لباس بپوشه، حرف بزنه، بخنده، ناز و عشوه داشته باشه، سكس كنه، راه بره، رفتار كنه و .................................................. مي دوني چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اون شما تجربه اول و آخرش هستي در رابطه با جنس مخالف. بنابراين اون مثل دخترايي كه قبلا مي شناختي نيست. اون از يك جنس ديگه است. اون حرفه اي نيست و تجربه اي هم در اين زمينه نداره و نخواهد داشت. الان ممكنه بگي مهم نيست.
ولي من به شما قول مي دهم شما كه طعم و مزه رابطه با اون دختر خانم هاي حرفه اي را چشيدي و هنوز هم زير دندونت هست بعد از مدتي اين دختر خانم مبتدي معصوم برات كسالت آور مي شه و دوباره مي ري سراغ همون خانم هاي حرفه اي. حتي اگه جسمت هم سراغ اون خانم ها نره فكر و روحت مي ره.
اون دختر خانم بايد با يك پسر دختر نديده مثل خودش ازدواج كنه تا از هم لذت ببرند و تا ابد براي هم جذاب باشند.
شما هم همينطور. شما هم بايد با يك نفر مثل خودتون ازدواج كنيد.
من تجربه ی زندگی مشترک را ندارم و به اینکه دوست داشتن آقای احمدی احساسی هست یا منطقی هم کاری ندارم و کارشناسان بهتره راهنماییشون کنند.
اما لیلای عزیز
این آقا این اشتباه را کرده خودش هم به اشتباهش پی برده و این کار را تر ک کرده و سختی های ترک این گناه را هم کشیده حالا به نظرتون این آقا باید تا آخر عمر این گناه را انجام بدهد و ازدواج هم نکنه یااینکه با دختر آفتاب مهتاب دیده ازدواج کنه و یه عمر عذاب بکشه !
یه تایپیک دیگه دیدم که جدیداً باز شده در مورد خود ارضایی آقایون ، توی اون تایپیک اینقدر این موضوع عادی مطرح شده و همه از اون خانم که این دغدغه اش را مطرح کرده خواستند که حساس نباشه و ... که راستش من هم فکر کردم اشکال از اون خانم و من و امثال منه ، در صورتیکه خود ازضایی هم به غیر از عوارض بعد از ازدواجش یک گناه کبیره است ....
وقتی کسی توبه واقعی بکنه مثل اینه که اصلاً اون گناه را نکرده (البته من نمی دونم شرایط توبه واقعی این گناه چیه ) و حتی به جای گناهنش خداوند برایش حسنات در نظر میگیره ...وقتی خدا می بخشد چرا ما بنده ها اینقدر سخت می گیریم!
این ها را گفتم که بگم کار این آقا خیلی ارزش داشته و لطف خدا بوده که کمکش کرده که دیگه به سمت گناه نره.
-
آقاي احمدي عزيز
من فقط خواستم بهتون كمك كرده باشم. قصد توهين يا ناراحت كردن شما را هم اصلا نداشتم.
مامانم هميشه مي گه: دوست آن است كه بگرياند.
ببينين من تو ذات شما نيستم. اگه فكر مي كنيد واقعا تغيير كرديد. خوب حتما تغيير كرديد و ديگه سمت اون كارها برنمي گرديد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadi00
نمی دونم چرا اما خودم که الان دارم فکر می کنم می بینم به جز یه سری از احکام عملی من دارم همونطوری برخورد می کنم که دین می گه .
نمیدوم چرا هر چی می گذره بیشتر به سمت رفتار های دینی تمایل پیدا می کنم . با اینکه قصد اینم نداشتم . ولی دارم مثه یه ادم مذهبی زندگی می کنم . اونا رو دوست دارم .با اونا احساس راحتی می کنم . می خوام با یه کدوم از اونا ازدواج کنم .
الان که فکر می کنم می بینم شاید در مورد دین داشتم بد برداشت می کردم .
فکر کنم دارم مسلمون می شم! شاید چیزایی که قبلا تو تصوراتم بوده به خاطر فهم غلطم از دین بوده نه اینکه دین مشکلی داشته باشه .
دوست عزیز یادتونه چی گفتم؟ گفتم که شما تعریف یا تصورتون از دین غلطه و دارید مثل یه آدم
دین دار رفتار میکنین...بهرحال تبریک میگم..شما مسلمان بودین فقط تو تردید و اشتباه بودید که
به لطف خدا و مصداق آیه "والله یهدی من یشا " دارید به یقین می رسید...این واقعا جای شکر
داره...بهتره دیگه به اون گذشته فکر نکنید و به نظر من البته ، لازمم نیست به کسی بگید چون
اگه رو آیندتون اثری نذاره به خودتون مربوطه...به نظر من ازدواج با یه آدم متدین وقتی تمایلات
شما دینی و مذهبیه درست تره اما واسه ازدواج سعی کنید معیار هاتون به همسر آیندتون
نزدیک باشه حالا میخواد این خانوم باشه یا کس دیگه...امیدوارم هرچی خیره و خدا واستون
میخواد اتفاق بیفته و بهترینها رقم بخوره واستون
-
ببخشید که دوباره مزاحمتون می شم . راستش دیگه موندم چه کار بکنم . بتون گفته بودم که مشکلات عقیدتی که داشتم رو برای دو تا سایت که مشاوره مذهبی ارائه می دن فرستادم . رفتم تو سایته تبیان برای پی گیری اما اونجا برام نوشت به علت نا مناسب بودن سوال اونو حذفش کردن .
راسخون هم دومیش بود که گفتش هنوز سوالم بررسی نشده . وقتی که تبیان که باز تو جستجویی هم که تو گوگل کردم معروف تر بود اینجوری جواب می ده فکر نکنم راسخون هم جوابه درست حسابی بم بده .
سوالم میشه گفت همون ارساله شماره ی 28 همین تایپیک هست . خوب شما کمکم کنید من سوالم رو از کی بپرسم یا اگه خودتون می تونید راهنماییم کنید و جوابش برام ایمیل کنید.
یکی کمکم کنه . مخم داره سوت میکشه .
-
آقای احمدی،
البته اینجا سایتی نیست که بشود در رابطه با مسائل مختلف بحث کرد.
بلکه سایت مشاوره هست.
و من هم کارشناس مسائل مذهبی نیستم. ولی به عنوان یک دوست، شاید بتوانم کمی به شما کمک کنم.
می توانید از طریق پیام خصوصی با من تماس بگیرید.
برای این کار باید حق شارژ پرداخت کنید.
آیا امکانش برای شما هست؟
(البته تا آخر شهریور تخفیف 50% دارد)
-
ممنون حامد .اره . فقط باید یه سر برم تا بانک . باشه اگه اون یکی سایتم جوابم رو نداد یه سر می رم تا بانک .
-
جناب ahmadi00
ورود شما به همدردی را خوش آمد می گویم
شما فردی باهوش ، و عمیق هستید ، در برهه ای که خود را رها کرده بودید خطاهایی داشتید اما همین هوش و عمیق نگری شما را به جاده پاکی برگردونده .
اما در شما تعارضاتی هست در مورد دین و تکالیف دینی که بر می گرده به اطلاعات ضعیف شما . عمیقاً مسیر و فضایی که اتفاقاً دین کامل کننده آن است را دوست می دارید ، ولی چون از دین اطلاعات ضعیفی دارید دچار تعارض هم در تحلیل حوزه نظری هستید هم توجیه تکالیف عملی . و به نظر میرسد خودتون هم به ریشه این تعارض پی بردید و بسیار تبریک می گویم که فعال با آن برخورد کرده اید و در پی دانستن و تحقیق بیشتر برآمده اید .
توصیه می کنم که حتماً با کارشناسان البته خوش ذوق و حکیم در دین به طور حضوری هم صحبت کنید و سئوالات و اشکالات خود را مطرح کنید ، اشکالاتی که در ذهن وارد می دانید به مسائل دینی زمینه بحثهایی عمیق و بسیار زیبا و لذت بخش را باز می کند اگر سراغ اهل بروید . مواظب دکان و بازارهایی که دین بدلی عرضه می کنند هم باشید و در دام آنها نیافتید که البته با هوشی که در شما سراغ دارم اگر هم مواجه شدید شما آنها را به چالش می کشید اما بیمم اینه که آنها را نماینده دین دیده و دچار شبهه شوید ، پس در انتخاب کارشناس مذهبی خیلی دقیق باشید .
می توانید عضو انجمن آزاد تلار همدردی شوید و در آنجا هم سئوالات خود را مطرح کنید تا ما هم به قدر بضاعت وارد بحث و گفتگو شویم .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadi00
الان که فکر می کنم می بینم شاید در مورد دین داشتم بد برداشت می کردم .
فکر کنم دارم مسلمون می شم ! شاید چیزایی که قبلا تو تصوراتم بوده به خاطر فهم غلطم از دین بوده نه اینکه دین مشکلی داشته باشه .
ناراحت نشید که چرا دارم تو این سایت این حرفا رو میزنم اخه شما تنها کسایی هستید که اعتقاداته منو میدونستید . حرفای شما خیلی به من کمک کرده .
خیلی درست متوجه مسئله و اشکال و گرایش خود شده اید ، مطمئنم از کنار این فهم درست بی تفاوت نخواهی گذشت و به آن به طور جدی خواهی پرداخت ، در این صورت از همین الآن ارتقاء شما را می بینم و پیشا پیش تبریکتان می گویم .:104::104:
-
فرشته خانم شما گفتید که
توصیه می کنم که حتماً با کارشناسان البته خوش ذوق و حکیم در دین به طور حضوری هم صحبت کنید و سئوالات و اشکالات خود را مطرح کنید ، اشکالاتی که در ذهن وارد می دانید به مسائل دینی زمینه بحثهایی عمیق و بسیار زیبا و لذت بخش را باز می کند اگر سراغ اهل بروید . مواظب دکان و بازارهایی که دین بدلی عرضه می کنند هم باشید و در دام آنها نیافتید که البته با هوشی که در شما سراغ دارم اگر هم مواجه شدید شما آنها را به چالش می کشید اما بیمم اینه که آنها را نماینده دین دیده و دچار شبهه شوید ، پس در انتخاب کارشناس مذهبی خیلی دقیق باشید .
من تو این مدت خیلی جاها تو سایتای مشاوره مذهبی سولام رو مطرح کردم اما اون جوابی که بتونه قانعم کنه رو نگرفتم . قبلا حداقل تکلیف خودم رو می دونستم که هیچی رو قبول ندارم . اما الان به همه چی شک دارم .
پدر ماردمم هنوز نیومدن . هم براشون سیاحته هم زیارت هم عیادت . حتما از اون طرفم تشریف می برن شمال بعدش میان .ماشینم وردشتن بردن . درست کردن ناهار و شام هم شده وظیفه ی من .داره مخم می پوکه . فکر کنم اون موقعی که گفتم دارم مسلمون می شم یه کم جو گیر شده بودم . برا کسی که 4یا 5 سال با دیدگاه های متریالیستی زندگی کرده اینکه یه دفعه ای تغییر دیدگاه بده خیلی سخته
الان به چیزی که اصلا فکر نمی کنم ازدواج . درس خوندن برای کارشناسی ارشد رو هم گذاشتم کنار .
این کارشناسان حکیم و خوش ذوق کجان ؟ چرا هر چی می گردم پیداشون نمی کنم . کل زندگیم رو الان بی خیال شدم تا به یه نتیجه ای برسم . یکی یه کدوم از اینا رو توی تهران یا حتی قم میشناسه که من برم سراغش و به طور حضوری باش صحبت کنم .