-
مردایی که می گن دختر باید ریزه میزه و کوچولو باشه ،دروغ می گن؟؟؟؟
سلام
مشکلی که دارم اینکه اکثرا پسرایی که به خواستگاری من می ان بالای 180 قد دارن و از بین 6 نفر از هم دانشگاهی های من و 3 نفر ازهمکارام که ازم خواستگاری کردن فقط یک نفرشون قدش 168 بود و یکی 177 و بقیه همه بالای 180 هستن. و با یکی از خواستگارها که بیشتر به دلم نشسته و می خوام بهش جواب مثبت بدم که آقایی هست با قد 184 و چهره متوسط و در مجموع شرایطش خوبه ... یکی از دوستانم که خودش دختر قد بلندی هست بهم گفت که این آقا بعدا که وارد زندگی بشین از قد تو خوشش نمی اد ،الان مجذوب قیافت شده و لی بعدا قیافه عادی میشه و قدت جلوه می کنه ،می گه همه مردا دوست دارن زنشون قد بلند باشه ،دو تا داداش داره ،میگه داداشام اینارو گفتن.میگه اگر جای من بود با یه پسر در حدود 170 ازدواج می کرد.نمیدونم این حرفشو بزارم به پای دوستی یا حسودی!؟!؟!؟
آخه در کل من همه خواستگارام همین قدا هستن و اینکه به خود این آقا راجب قد گفتم ،گفتش که همیشه ملاک براش بوده که همسرش ریزه میزه و کوچولو موچولو باشه ،حالا نمی دونم راست میگه یا به خاطر دلخوشیه من میگه و قد من خوبه و کوتاه نیست ،دختر باید تا شونه همسرش باشه ....
خواهش می کنم جواب بدید خیلی دودلم :302::302::302::302::302::302::302::302:
بخصوص اینکه تو یه سایت دیگه خوندم یه آقایی میگه همسرم رو با خانم قد بلند مقایسه می کنم اعصابم خورد شده ...
لطفا جواب بدید آخه اعتماد به نفسم خیلی افتاده :302::316:
-
RE: مردایی که می گن دختر باید ریزه میزه و کوچولو باشه ،دروغ می گن؟؟؟؟
سلام گلم منم دقیقا مشخصات شما رو دارم ولی 23 سالمه!!
راستش بستگی به اون خواستگارت داره
مثلا بعضی ها دوست دارن خانومشون به "قول خواستگارام خاله ریزه!!!" باشه!!!
با خواستگارت درباره ی این موضوع هم صحبت کن و نظرشو بخواه
اینجوری دیگه حرفی نمیمونه
منم خواستگار 185 داشتم:310:
-
سلام ستایش جون مرسی جواب دادی
خوب ازش بپرسم ی ترسم بیشتر توجه هش به قدم جلب شه و فک کنه خوب نیست
یه بار پرسیدم البته،گفت دوست داره بازم بپرسم؟
-
سلام عزيزم.من دختري هستم كه قدم 169 وبنظر خودم واطرافيانم قد بلند حساب ميشم.نامزدمم فوقش 5سانت ازم بلندتره.از نظر خودم من ريزه ميزه نيسم ولي نامزدم ميگه هميشه دوست داشتم خانمم كوچولو موچولو باشه مثل تو:163: ومن همش فكر ميكنم داره الكي ميگه كه من ريزه ميزم واذيت ميشم بخاطر اين حرفش.ميدوني مردا دوست دارن خانمشون تو بغلشون جا بشه ببخشيد اينو ميگم ولي واقعيته
-
سلام مرسی جواب دادی مریم جان
خوب تو قدت بلنده یعنی نسبت به من خیلی بلندتری و خیلی هم خوبه قدت
شاید منظورش از ریزه میزه بودن ظرافت هست که تو داری ،نه قدت !
آره می دونم دوست دارن خانمشون تو بغلشون جا شه :227:
ولی خوب آخه دیگه من زیادی نسبت به اون کوچولو هم و می ترسم بعدا که به قول دوستم قیافم براش عدای شد منو خانمای قد بلند مقایسه کنه و خوشش نیاد چه می دونم ...
آخه نمی دونم واقعا آقایون چه جورین راست می گن یا نه؟آخه من تو سایتای مشاوره خوندمیه پسری نوشته که تردید داره با دختری تو قد من ازدواج کنه، می ترسه بعدا با دیدن خانمای قد بلند پشیمون شه و این حرفا:316:
:163:
-
سلام عزیزم
هر کسی شخصیت منحصر به فرد خودش رو داره
تو اصلا نمیتونی مقایسه کنی خواستگارتو با اقایون دیگه
صرف این که مثلا فلان آقا تو یه تاپیک دیگه گفته خانم قد بلند میخواد یا اون جوری میپسنده که نمیشه دلیل
همه جا اختلاف سلیقه هست تو این مورد هم همین طور
مطمئن باش اون اقا که تو رو خواسته خیلی بیشتر از این حرف هایی که تومیزنی در موردش فکر کرده و تو رو همین طوری که هستی پسندیده
ظاهر تو رو دوست داره.تعارف که نداره.یه عمر زندگیه.
اونم اقایون که این قدر حساسن رو ظاهر.:305:
به نظرم رو عزت نفست کارکن و خیلی
در این مورد پیگیر نشو
:72::46:
درمورد اون دوستت هم زیاد حس خوبی به من دست نداد:163:
-
گربه مرسی از جوابت ممنونم
:46::46::46::46::46:
تو یه سایت مشاوره دیدم پسره نوشته که چون دختر مورد نظرش قدش کوتاه و قبلا متوجه قدش نبوده ... چون که بدون کفش ندیده بودتش
انقد اعصابم خورد شده که نگو:302:
یاد حرفای دوستم افتادم
می گم احتمالا حسودی کرده دوستم :163:
-
اختلاف توی هر چیزی وقتی بیش از حد بشه مشکل ساز می شه.
-
خواهش میکنم عزیزم:72::46:
باهاش که هستی کفش بدون پاشنه پات کن
همون طوری که هستی خودتو نشون بده و سعی نکن مثلا خودتو قدبلندتر نشون بدی.:305:
راستی متوجه نشدم گفتی به خواستگارت در مورد قدت گفتی.اون در جوابت چی گفت؟
در ضمن اگه خوشگلی و تیپت هم خوبه(همون طوری که گفتی)بعید نیست دوستت سر یه حس های خاصی اون حرفو بهت زده.
اصلا توجه نکن و نذار بفهمه تو تو این مسئله حساس شدی.
من کلا آدم خوشبینی هستم اما چرا باید دوستت این قدر دلتو خالی کنه؟؟
اتفاقا بعد یه مدت ظاهر میره کنار و اخلاق جاشو میگیره نه قد
فقط یه چیزی اختلاف قدی یه کوچولو تومسائل س.ک.س:163: ممکنه اشکال ایجاد کنه
واز این لحاظ مطمئن شو
ولی از همه مهمتر دید خواستگارته که تو رو همین جوری میخواد.:310:
اگه شرایط دیگش ok هست معطل چی هستی.:227:
مبارکه دیگه عزیزم:72::104:
-
سلام فرهنگ
یعنی بیش از حده الان؟
من تا شونشم فک کنم
یکمی بالاتر از شونه
-
سلام
کم و زیادش بر اساس تشخیص خودته.ولی به نظر من بالای 20 سانت زیاده.
-
گربه جون چقد اسمت با نمکه
شرایط دیگش خوبه و خیلی خیلی هم مهربونه و خون گرمه
بهش گفتم من احساس میکنم از نظر قدی به هم نمی ایم!گفت چرا این حرفو می زنی؟
گفتم من از شما خیلی کوتاه ترم
اونم گفت من دلم می خواد که همسرم تا شونم باشه ،این برای من ایده اله .... :227:
حالا میی گم شایدم الکی بگه
ولی در کل منم خوشم اومده ازش و چند باری که دیدمش با کفش 5 سانتی بودم نه بیشتر
:72::72::72::72::72:
حالا امروزم قرار بریم بیرون تخت می پوشم :316: ببینم چی میشه :311:
ولی می گه ریزه میزه دوست داره
فرهنگ
تو دختری یا پسر؟
خوب ما 29 سانت اختلاف داریم واااای :316:
ولی خوب خیای ها رو تو خیابون می بینم مثل خودم
کنارش وایسادم دقیق دقت کردم،آخه عکسمون تو شیشه در افتاده بود ،با کفش 5 سانتی تا نزدیک گردنشم
از طرفی ببخشیدااااااااااااااااااا اا خیلی بی حیا شدم ولی حس می کنم چون خیلی ازش کوچولوترم دلم قنج میره کنارش وای میسم دلم می خواد برم تو بغلش ...یعنی خوشم می اد از اختلاف قدیمون :302:
حالا چیکار کنم
اون حرف دوستم ممکنه راست باشه
اون پسر ممکنه به خاطر دل من دروغ بگه؟
-
ایده الش همونیه که گفته فکر نمیکنم اقایون تعارف داشته باشن سر این مسائل
خیلی خوبه امروز حتما کفش تخت بپوش تا واقعا ببینه تو قدت در چه حدی هست.
بعدش هم میدونی چی مهمه؟به نظر من تناسب مهمه یعنی قدت با اندامت بیاد و متناسب باشه.(که هست):305:
مثلا یکی لاغر باشه و قد خیلی بلند اصلا جالب نیست همین طور اگه یکی چاق باشه و قدکوتاه.
ولی اون مسئله ای رو هم که گفتم حتما مد نظرداشته باش.اگه اختلاف قد زیاد باشه تو اون روابط ممکنه بازم میگم ممکنه اشکال به وجود بیاد
-
نقل قول:
اون پسر ممکنه به خاطر دل من دروغ بگه؟
به نظر خودت دلیلی داره یه پسر با موقعیت خوب . رو دل خودش پا بگذاره و توی مساله مهمی مثل ازدواج فقط به خاطر دل شما از خواسته خودش بگذره؟ اگه جواب مثبته اون دلیل به نظر خودت چیه ؟
دختر گل:72: اگه می گفتی چه جوری با این آقا آشنا شدی و اینکه قصد این آقا از اول ازدواج بوده یا نه . خیلی بهتر میشد کمکت کرد.
-
شما به نظر خاستگارت کاری نداشته باش.ببین این حد از اختلاف برای خودت قابل پذیرشه.
-
آره صبا راست مي گه يه كم از شرايط خودت و اون پسر و نحوه آشنايي تون بگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببين اگه خودت با اين موضوع مشكل داشته باشي حتي اگه همسرت الانم مشكل نداشته باشه بعد از مدتي در اثر تلقينات شما با اين موضوع مشكل پيدا خواهد كرد.:305:
-
اره فرهنگ و لیلای عزیز راست میگن.من از این دیدگاه به مسئله نگاه نکرده بودم:305:
ممکنه خواستگارت هیچ مشکلی نداشته باشه اما تو در درونت حس خوبی نداشته باشی.
حس درونی ادم و اون رضایت درونی هم خیلی مهمه
:72:
-
بچه ها لیلا گربه فرهنگ و صبا بیاید بخونیددددد
این آقا استاد نقاشی دختر عمم بود
اون رنگ روغن کار می کنه من آبرنگ
یه روز تصادفی رفتم سر کلاس رنگ روغن و ایشون منو تشویق کردن که دوره نقاشی رنگ روغن هم ببینم که تو اون کلاس نسبت به من خیلی توجه داشت ،بعد اتمام کلاس که حدودا 6 ماه بود به من ابراز علاقه کرد و مستقما خواستگاری کرد نه دوستی و بعدش هم یک بار بیرون از موسسه هم دیگ رو دیدیم و شرایط کلیشون رو پرسیدم و اونم از من پرسید و قرار شد مامانشون زنگ بزنه که زنگ زدن و اومدن خونمون
2 بار اومدن یه بار مامانش و خواهرش تنها
یه بار هم خودش و پدرش هم بودن :43:
و خودم اولین بار که ابراز علاقه کرد از تعجب شاخ در آوردم چون اصلا نفهمیده بودم در این حد خوشش اومده و بار اولی که بیرون از موسسه باهاش حرف زدم احساس می کردم قدش خیلی بلندههه نه ببخشیدددد:316:
احساس می کردم قد من خیلیییییییییییی کوتاههه و دارم فرو می رم تو زمین ولی
دفعه بعدی تو خونمون دیدم نه باباااا قدم خوبه بهم می ایم انگار :43:
و کلا دلم می خواست یکم کوتاه تر بود و لی من با قدش مشکلی ندارم :43:
دیگه اینکهههههههههههه
کلا خانواده شون هم قد بلند هستن ولی خوب می گم واسه دل من ممکنه بگه چون خیلی مهربونه :302:
و امروزم که می خوایم بریم بیرون ،خوب من کفش تخت می پوشم دیگه ....تخت ترین کفشمو ،ببینم چه حسی دارم
-
نازنین جان منم مشکل شما رو دارم!گفتی قد آقا چقد؟!
منم تو یه موقعیت شبیه تو بودم و با خودم این سوالا رو میپرسیدم:
من و اون اگه بخوایم عکس دونفره بگیریم چطور میشه؟!یعنی خیلی ضایس؟!
اگه تو خونه باشم بدون کفش چطوریه؟یا تو خونه هم صندل بپوشم؟!
تو خیابون که راه میرفتم خودم به قد بلندا حساس شده بودم گفتم نکنه از این تیپ و قد خوشش بیاد بعدنا!
و تو سایر مسایل با خودم فکر میکردم و از خودم سوال میکردم!
شما هم همین سوالا رو از خودت بپرس ببین میتونی بپذیری یا نه؟!
-
سلام عزیزم
قدش 184 185 هست
خودش گفت 185 84
من خودم شخصا مشکل ندارم ولی خوب شایدم مقایسه کنه نمیدونم
اصلا از وقتی این خواستگار پیداش شده رو قدم حساس شدم :302:
ولی خوب خودش میگه دوست داره همین قدی باشم
الان ازدواج کردین یا ردش کردی؟
-
خوب همین اختلاف قد ما رو داشتین پس...خوب اگه اون آقا مشکلی نداره پس میمونه خود شما ببین میپذیری یا نه!
نه عزیزم ازدواج نکردم:)
-
گربه جون از شرایط خودم بگم من دانشجوی فوق لیسانسم
اونم مهندسی خونده ولی هنر هم از بچگی دنبالش رفته و الان 5 شنبه و جمعه نقاشی درس می ده و بقیه روزها هم شرکت خصوصی میره و 3 سال ازم بزرگتره ،قیافش معمولیه ،سبزه است و بینیش یکمی بزرگه و چشماشم یکمی ریزه و لی در کل جذاب فک کنم ولی من بر عکس اون سفیدم و چشمام درشته و بینیم هم همه فک می کنن عمل کردم ولی عملی نیست ... کلا از چهره ام راضیم و از نظر چهره همه بچه های کلاسمون می گن خیلی ازش سرم
ولی خوب اون چون خوش قدو بالاست به عنوان یه مرد خوب به نظر می رسه
دیگه قد و وزنم که گفتم و در کل استخون بندیمم ریزه ... من یه خواهر بزرگتر دارم ازدواج کرده ،اون دو تا خواهر داره
خونه داره ،ماشین داره ووو منم ماشین دارم همین :46:
مرسی از نظرت عزیزم
حالا امروز تصمیم نهایم رو میگیرم
تو چرا!نتونستی بپذیری؟
-
مهم تفاهمه که شمادارید.درضمن من خودم قدم کوتاهه وتودوران نامزدی که بودیم به شوهرم گفتم که اختلاف قدمون زیاده ولی اون می گفت من همیشه دوست داشتم زنم قدکوتاه باشه وهنوزم که دوازده سال اززندگیمون میگذره وقتی ازش می پرسم پشیمون نیستی میگه اگه زمان به عقب برگرده دوباره توروانتخاب میکنم..میگه یکی ازملاکهای ازدواجم کوتاهی قدهمسرایندم بود.:43:
-
ااااااااا ماهی اینم همینو میگه
میگه براش مهم بودهه قد همسرش تا شونش باشه نه بلند تر
خب منم تا شونشم دیگه
شوهرت قدش بلنده ؟
:46:
-
نازنين جان زياد حساس نشو مشكل قدت با يه كفش پاشنه بلند حل ميشه عزيزم :46:يك بعدي به قضيه نگاه نكن بقيه خصوصياتشم بسنج بخدا ظاهر آدما مهم نيست.وقتي مردا ميگن خوشم مياد يعني واقعا خوششون مياد مثل ما زنا نيستن كه وقتي به زبان ميگيم خوشمون مياد دلمون به هزارو يك راه ديگه بره كه آيا واقعا اينجوري هست يا نه.پس حرفشو باور كن ديگه هم به اين قضيه فكر هم نكن در ضمن بعده ها اصلا نه ببه روي خودت بيار نه به زبان چون مردا مثل طوطي ميمونن هرچي زنا بگن همونو تكرار ميكنن.اگه بگي قدم كوتاهه اونم ميگه قدت كوتاهه
-
نازنین خانم میتونی این لینکها رو مطالعه کنی راجع به اختلاف قدهست
http://www.hamdardi.net/thread-3067.html?highlight=%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7 %D9%81+%D9%82%D8%AF
http://www.hamdardi.net/thread-15740.html?highlight=%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A 7%D9%81+%D9%82%D8%AF
http://www.hamdardi.net/thread-14760.html?highlight=%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A 7%D9%81+%D9%82%D8%AF
-
یکی ازدوستام که ازدوران دبستان باهم بودیم ازمنم دوسانت کوتاهتره وجالب اینجاست که شوهرشم ازشوهرمن یک وجب بلندتره .وازهمه جالب تراینجاست که شوهر دوستم همچین ازش حساب میبره وبه قول عامیانش خیلی زن ذلیله:R:R
-
مرسی tasnime -elahi
ممنونم ولی لینکا برام باز نشدن :302:
ماهیی چه خوب ،خوبه منم این جوری شم :311:
ولی کلا چرا آقایون نظری نمی دن؟
-
[align=justify]سلام
توی ازدواج هم کفو بودن و متناسب بودن از همه شرایط، همیشه به وجود نمیاد؛ ولی میشه در بسیاری موارد هم کفو خودمون رو پیدا کنیم
مهم اولویتهای ما هستند. مثلا برای فردی ممکنه اولویتها به ترتیب اینها باشن: فرهنگ، اعتقادات، خانواده، ظاهر، سطح تحصیلات و ...
البته برای پسرها تقریبا میشه گفت همیشه ظاهر یکی از ملاکهای مهمه و قد هم یکی از زیرشاخه های ظاهری محسوب میشه و طبعا یک پسر قدبلند ممکنه بپسنده که زنش هم قدبلند باشه، ولی این همه ماجرا نیست و پسرها فاکتورهای دیگری هم برای ظاهر در نظر می گیرند و وقتی تصمیم به ازدواج با دختری میگیرند که اون دختر به طور کلی به دلشون بشینه و بپسندنش
من داداش خودم قدش حدود 190 هست و قد خانمش حدود 165 و زندگی خیلی خوبی دارن خدا رو شکر
موارد بسیار زیادی هست که میتونه جایگزین این عامل بشه(چه ظاهری و چه باطنی و اخلاقی)
منتها اگر میخواین مطمئن بشین، با این خواستگار محترمتون در مورد مسائل مختلف صحبت کنید و در لابلای صحبتهاتون بحث قد رو هم پیش بکشید و بگید که ایشون چه فاکتورهایی رو برای انتخاب شما مدنظر قرار دادند و آیا اختلاف قدی براشون مساله ای ایجاد نمیکنه؟
درنهایت اگر دیدید از نظر ملاکهای ازدواج به درد هم میخورین، تصمیم نهایی رو بگیرین. یادتون باشه ایشون شما رو انتخاب کردند...[/align]
-
سلام آقا محسن ممنون از نظراتی که دادین
میشه این سوالم رو جواب بدید؟
من شنیدم که اصلا نباید در مقابل شوهر مون از خودمون بد بگیم و مثلا نقطه ضعف نشون بدیم
چراکه اون شخص رو متوجه ضعف های خودمون می کنیم و بعدا می زنه تو سرمون :316:
درسته×!
خوب منم هم دلم می خواد راجب اختلاف قدی که داریم صحبت کنم به طور واضح با ایشون ولی خوب یه بار که پرسیدم گفتن که براشون اصلا ملاک بوده که همسرشون ریز نقش باشه ...ولی خوب منم دیگه خودم می دونم که خیلی ریزم یعنی ممکنه منظورش از ریزه دختری با قد 163 اینا باشه نه من !ولی از طرفی می ترسم این موضوع رو دوباره پیش بکشم و یه جورایی اون رو متوجه کنم که من زیادی کوچولوهم ،و تازه به نظرش بیاد راست می گم و این به ظررم شه
منظورم اینه که چه جوری بپرسم که این مشکل پیش نیاد؟
-
نازنین فکر می کنی داره راجه بهت اشتباه فکر می کنه حالا می ترسی که به اشتباهش پی ببره؟
-
نازنین انقدرنگومن ریزم .ماتوفامیل ازخودمووخودت ریزترم داشتیم که شوهراشون خیلی قدبلندبودن وباورکن همشونم راضی هستن اززندگیشون .البته شایدتوزندگیشون مشکلات دیگه ای داشته باشن ولی دراین موردنه.:43:راستی اون دوستم که قدش ازمنم کوتاهتره مادردوتاکودکه وخداروشکرزندگی شیرینی دارن.
-
چه جالب من اصلا نشنیده بودم که زن باید کوچولو و ریزه باشه!!!!!!!!اگه اینطوره که خوب:311::311:
-
شما به اندازه كافي در معرض ديد ايشون بودي ،كه بتونه تصميم درستي بگيره،پس الكي همه چيز رو خراب نكن!
مراقب باش حساس شدنتون روي اين موضوع شمارو از توجه به مسائل و ملاكهاي جدي تر شخص دور نكنه!
-
فرهنگ فکر نمی کنم اون راجب من اشتباه فکر می کنه ولی فکر می کنم شاید هم الکی بگه من خوشحال شم
مثلا من همیشه دوست داشتم همسرم سفید با قد متوس و اندام تقریبا لاغر باشه و خوش قیافه هم باشه
ولی این آقا قد بلند و سبزه و با قیافه معمولی هست ،الان که ازش خوشم اومده هم از قد بلند اون وهم از سبزه بودنش خوشم اومده و معیارم رو فراموش کردم ،بعدا هم یه پسر سفید خوش قیافه ببینم دلم پیش اون نمی ره
ولی اگر ازم بپرسه بهش نمی گم من سفید دوست داشتم
می گم شاید اونم مثل منه
ولی خوب من الان واقعا ازش خوشم اومده هم قدش هم رنگ پوستش هم قیافش برام جذاب
ولی اگر ندیده بودمش و می خواستم یه همسر بگم خدا برام از آسمون بفرسته پایین
حتماا می گفتم سفید باشه و خوش قیافه و خوش تیپ و قدش هم 170 تا 180 باشه نهایت
می گم شاید اونم معیاراش من نبودم ولی از من خوشش اومده
مرد و زن باهم متفاوت هستنن،زنا وقتی از یه مردی خوششون بیاد چشمشون رو هر مرد دیگه می ببندن و هیچ وقت شوهرشون را پسرای خوش تیپتر مقایسه نمی کنن ولی مردا چی!!!!
خودت نظراتشون رو بخونی می فهمی با اینکه ممکنه زن زیبایی داشته باشن بازم زیبا تر از اون یا قد بلند تر از اون براشون جلب توجه می کنه و مقایسه می کنن با زن خودشون
واسه همینم نگرانم :302:
چون خواهر خود این خواستگارم قدش 168 هست و مامانشم 170 خوب واسه این چیزاست که می ترسم یه وقت منو حتی با مامانش و خواهرشم مقایسه کنه و به نظرش کوتاه بیام
و اون حرفی که دوستم بهم زده هم بد رفته تو مخم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول تاپیکم نوشتم چی گفته :302::302::302::302::302:
چشم ماهی جونم دیگههههههههههههه نمی گم
ممنون از نظر خوبتون آقا مهرداد
-
نازنين خانم به نظرم شما خودت با قدت مشكل داري. بنابراين بهتره به اين آقا جواب رد بدي و با يك نفر ديگه كه قدش مناسبته ازدواج كني. چون حتي اگه اين آقا هم با قد شما هيچ مشكلي نداشته باشه شما اينقدر بهش فكر ميكني و روش تكيه مي كني تا بالاخره اين آقا را هم مشكل دارش مي كني.:305:
-
سلام لیلا خانم
نه ب ه خدااا خودم مشکل ندارم ولی خوب کلا حرفای دیگران شدیدا روم تاثیر گذاره
یعنی دهن بینم همه هم به من می گن
وگرنه من اصلا با قدم مشکلی ندارم :305:
-
به نظر من که این جور مسائل کاملا سلیقه ای هستن نمیشه واسشون قانون وضع کرد.:162:
خودشون در مورد شما چی فکر میکنند؟ چیزی بهتون نگفتند؟ برخورد مامان و خواهرشون؟
-
سلام مینا خانم
خودشون رو نوشتم چه نظری دارن
می گن که براشون ملاک بوده که همسرش ریزه میزه باشه و کوچولو
میگه که برای اینکه خانمای ریزنقش جوون تر نشون می ده
می گه اولین باری که سر کلاس دیدمت فکر کردم 17 18 ساله ای و خیلی تعجب کردم گفتی 23 سالمه !!!!!!
و مادرشون رو فقط یکبار دیدم و تو اون جلسه خواستگاری ظاهرا خیلی خوب بود و گفت خیلی خوش برخورد بود
بعد هم تو خونه به رضا گفته بوده که فکر نمی کردم انقد خوش سلیقه باشی !!!
آقا رضا خودش گفت
ولی خواهرش رو دو بار دیدم یه بار بیرون و یک بار که با مامانشون اومده بود خونه ما
تو همون بار دومی که منو دید خیلی صمیمی برخورد کرد و دوستانه
-
نازنین جان! ایشون مشکلی با شما ندارن!
اما شما باید حتما روی خودت و ثبات فکریت کار کنی! اینکه حرفهای دیگران چقدر میتونه نظراتت رو تغییر بده و اصولا با فکر به یه نتیجه ای میرسی یا با قضاوت و حرف مردم! (می دونم که خیلی سخته! بخصوص برای ما خانوم ها و بخصوص در مورد انتخاب همسر)
اما اگه الان ایشون شما رو پسندیدند و شما هم ایشون رو! مطمئن باشید در نظر یه مرد زیبایی فقط به قد نیست؛ می دونی نحوه ی صحبت؛ راه رفتن؛ لحن صحبت؛ حالات چهره و خیلی فاکتورهای دیگه هم از نظر یه مرد جزو زیبایی های یه زنه!
بنابراین برای همیشه این مساله ی قد و ظاهر رو برای خودت حل کن و برو سراغ فاکتورهای مهم دیگه ات!
دیگه هم در این مورد نه حرفی بزن و نه حساسیتی نشون بده!
برای شروع یه زندگی باید عاقلانه تر از این فکر کنید و رفتار کنید!