قبلا" ازدواج کرده و طلاق گرفته ،به خواستگارش بگه؟
سلام دوستان عزیز دوستی دارم دختری 26 ساله لیسانس علوم اجتماعی و تو یک شرکت کارمنده. پسری قرار است به خواستگاریش بیاد دیپلمه با 30 سال سن که از طریق یکی از دوستاش معرفی شده است. دارای شغل و موقعیت اجتماعی خوب.
دوستم قبلا یک بار در سن 19 سالگی با پسر خالش ازدواج کرده که 2 سال پیش به طلاق منجر شد. علت طلاق عدم تفاهم بود. خواستگارش و خانواده اش از این موضوع اطلاعی ندارند و خواستگارش مجرد است و دوستم هم نمی خواد این موضوع را پنهان کنه. به نظر شما صلاح است که با خواستگارش صحبت کنه و این موضوع را با او در میان بگذاره و بهش بگه اگر صلاح می دونه با خانواده اش مطرح کند؟؟ اگر نه شما چه پیشنهادی دارید؟ در جلسه اول این موضوع رامطرح کنه یا بعد از آشنایی؟؟
پیشاپیش بسیار سپاسگزارم.
RE: قبلا" ازدواج کرده و طلاق گرفته ،به خواستگارش بگه؟
حتمن قبل از خاستگاری مطلعش کنه تا ایشون با آگاهی کامل وارد ماجرا بشه.
بهترین موقع :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
قبل از خاستگاری مطلعش کنه تا ایشون با آگاهی کامل وارد ماجرا بشه.
قبل از خواستگاری رسمی حتما حتما حتما باید به اون شخص اطلاع بده.چه از طریق خودش چه از طریق واسطه
بله حتما باید اقا پسر از این مسئله مهم با خبر باشن تا خودشون در ارتباط با ادامه این رابطه تصمیم بگیرند در غیر این صورت نگفتن مسئله ای با این درجه ی اهمیت فریب در امر ازدواج محسوب میشه که خطراتی به همراه داره.
ممنون از راهنمایی های خوبتون. ولی دوستم به هیچ وجه نمی خواد این موقعیت رو از دست بده از نظر ظاهری هم خوبه می خواد خواستگارش بعد از دیدنش مطلع بشه ولی نگرانه که موضوع رو چه جوری باهاش مطرح کنه که همه چیز خراب نشه؟؟؟؟ لطفا کمک کنید ممنون
بلخره که می فهمه مطلقه ست.بهتره که قبل از هر اقدامی توسط خودش گفته بشه.می تونه همون لحظه دیدار جریانو بگه.
قبل از مراسم خواستگاری دوست شما میتونه با اقا پسر مورد نظر ملاقات کنه و حقیقت رو باهاش در میون بزاره به این صورت بهتر است تا اینکه واسطه این مورد رو به گوش طرف برسونه.
با سلام،
به نظر من اجازه بدهند ایشون به خواستگاری بیایند.
در جلسه اول خواستگاری، وقتی که با هم صحبت می کنند، خانم این مسئله رو به آقا بگوید.
موفق باشید.
دوست خوبم بهترین زمان همانطور که آقا حامد گفت جلسه اول خواستگاری البته در آخرای جلسه این موضوع مطرح بشه بهتره
این موضوعی نیست که بعدا بشه در موردش صحبت کرد
این حق طرف مقابله که بدونه
اتفاقا به نظر من اگه بعدا بگن این شبهه به وجودمیاد که مثلا دختره میخواسته با ظاهرش ما رو فریب بده به خاطر همین نگفته(مثلا خواسته دل پسر مار و ببره بعد عنوان کنه. مثلا گفتما)
همش بعدا پشت سرش حرف و حدیث در میارن.به نظر من که اصلا ارزش نداره.اگه خواستگارش واقعا بخوادش این موضوعات کمتر اهمیت پیدا میکنه.
حتما حتما حتما بايد موضوع را مطرح كنند.
قبل از خاستگاری باید مطلع بشه.بعد از خاستگاری ممکنه فکر کنن خواستن ما رو تو عمل انجام شده قرار بدن.
من با توجه به صحبت های چندین روانشناس به دوستتون توصیه می کنم که در جلسه اول انتهای جلسه بیان کنید می تونید از صحبتهای آقای دهنوی یا دکتر فرهنگ استفاده کنید موفق باشید
گفتن حقیقت احتمال کمی دارد که در کوتاه مدت مشکل ایجاد کند و لی در بلند مدت ابدا مشکل ساز نیست .
چقدر خوبه ما براي انجام كارها و تصميماتمون فكر كنيم اگه من جاي اون بودم دوست داشتم چطوري باشه ...
انچه را براي خود ميخواهيم براي ديگران هم بپسنديم
من هم با حامد عزیز هم عقیده ام. هیچی بهتر از صادق بودن تو این مورد نیست و بهترین کار اینه که خود دختر خانم در جلسه اول صحبت به خواستگارشون بگن و واقعیت رو هم بگن. دقیقا همونی که اتفاق افتاده. لازم هم نیست حول و حوش اون خیلی توضیح بدن. با جملاتی کوتاه و سریع...
از اون گذشته به خود اون دختر خانم هم توصیه کنید اولا این موضوع رو در ذهن خودشون چندان پر و بال ندن و جوری نباشه که اعتماد به نفسشون بابت این موضوع پایین بیاد. دوما معلوم نیست این گزینه بهترین فرد ممکن واسه ایشون باشه. پس با آرامش خاطر این مورد رو هم مثل بقیه بررسی کنن و با معیار هاشون بسنجن و تصمیم بگیرن.
@ آقای فرهنگ:
خواستگاری به معنای پذیرش حتمی دو طرف نیست که حالا اگه اومدن و آقا پسر نخواست اشکالی داشته باشه. عیب پیغام رسانی یک فرد واسطه اینه که ممکنه درست و شایسته و اون جوری که اتفاق افتاده، مسئله رو برای خانواده آقا پسر بیان نکنه و مشکل به وجود بیاد.
آویژه جان،به خودمون نگاه نکن که دیدگاهمون نسبت به خاستگاری اینطوریه،خیلی از خانواده ها هدفشون از
خاستگاری رفتن بله گرفتنه حالا اگر این وسط مسئله ای به این مهمی وجود داشته باشه که ازشون پنــهون
کرده باشن احساس گول خوردگی بهشون دست می ده.
کسی که این خانمو معرفی کرده وظیفه داشته بگه مطلقه ست حالا که نگفته این به عهده خود خانــــــــم
و خانوادشه که قبل از خاستگاری این جریانو به خاستگار اطلاع بدن.بعدش دیگه به عهده پسرست کــــــــه
بپذیره،نپذیزه یا تحت شرایط خاص بپذیره.
این خانم یه سوال کرد و رفت، ولی دوستانی که می گن بعد از جلسه اول و آخر جلسه دوم و ....
خانم مورد نظر چند سال با همسرش زندگی کرده، مساله یک نامزدی ساده نیست که حالا در وقت مناسب اشاره کوتاهی بشه.
چند سال زندگی مشترک یعنی تغییر کلی و مهم جسمی و روحی و روانی یک زن. قبل از هر قدم دیگری باید به آقای مورد نظر اطلاع داده بشه تا با آگاهی تصمیم بگیره.
دوستان واقعا ازتون ممنونم. خیلی از راهنمایی های خوبتون استفاده کردم.