تضاداعتقادات ما و عرف جامعه(توجه به ظاهر به جای ارزشهادر ازدواج)
همیشه فکر میکردم به اینکه نجیب باشم، موفق و تحصیلکرده و بدور باشم از ارتباطات عاطفی و جسمی و جنسی که بین خیلی از دختران و پسران رایج است چرا که فکر میکردم باید احساسم را برای شوهر احتمالی آینده حفظ کنم. و همیشه فکر میکردم کسی پیدا میشود که این همه عشق را برایش خرج کنم. کسی که بدانم تا ابد همراهم می ماند. اما حالا در آستانه 30 سالگی فهمیدم هیچکدام از اینها معیار انتخاب همسر در بیشتر پسران امروزی نیست. اکثر پسران ما خیلی به دنبال کشف نجابت و اخلاق و ایده ها و طرز فکر دختران نیستند. اکثر آنهاخیلی دم دستی تر از این حرفها زن آینده شان را انتخاب میکنند یا با دوست دخترهایشان ازدواج میکنند یا با دختران مادرپسند. و همین است که امثال ما در این میانه میمانیم با عقایدی که یک زمانی فکر میکردیم درست است و حالا شک کرده ایم به همه آنها.
اما واقعا اشکال از ما است که فکر میکردیم موفق بودن و نجابت و رفتار خوب یک دختر معیار انتخاب پسران در ازدواج است؟
آیا اشکال از ما است که جامعه دخترانی چون ما را ترشیده خطاب میکنند و علیرغم سایر موفقیتها و احتمالا خصوصیات مثبتی که داریم با دیده تحقیر و یا نهایتا دلسوزی به ما نگاه میکنند؟
ما کجا را اشتباه کرده ایم؟
RE: تضاداعتقادات ما و عرف جامعه(توجه به ظاهر به جای ارزشهادر ازدواج)
ببخشيد مدير عزيز،ميشه بيشتر توضيح بديد...
مشاوران و كارشناسان سايت هميشه نظرات خوب و كاملي ميدن ولي متاسفانه نكته اي كه در اكثر اين قبيل نظرات به چشم ميخوره،كتابي بودن مطلب،آرمانگرايانه بودن و در يك كلام به دور از واقعيت اجتماع هست!
صحبت هايي كه شايد فقط به درد تدريس در كلاسها يا ميزگرد ها و همايشها بخوره تا زندگي واقعي!
چرا نبايد اشخاص رو با واقعيت روبرو كرد!؟ و جرات و جسارت روبرو شدن با حقايق زندگي رو به آنها داد!؟
--------------------------------------------------
و اما در مورد مطلب اين تاپيك، فكر نميكنيد بعضي دختران مذهبي به خاطر افراط در رفتارهاي خشك و متعصبانه فرصت هاي ازدواج رو از دست ميدن!؟
اسلام ميگه پيدا بودن قرص صورت اشكالي نداره ولي خيلي دخترها چادر را چنان تنگ دور صورت جمع ميكنند كه از صورتشان فقط يك بيني و يك عينك مشاهده ميشه،و خب بعيد به نظر ميرسه كه كسي جذب چنين دختري بشه،حتي جووناي مذهبي!
من هم با آرايشهاي غليظ و عشوه گري و عرضه شدن زن به صورت يك كالا در جامعه كاملا مخالفم ولي آراستگي ظاهري در عين حفظ وقار و متانت واسه هر دختر لازمه!
زن مظهر زيبايي هست!اينكه يه پسر اولين ملاك در جذب شدنش به طرف يه دختر...چهره زيبا و اندام خوب باشه نه تنها چيز عجيب و بدي نيست بلكه دقيقا ناشي از طبيعت و وجود انسانهاست كه خداوند در ماها قرار داده!
چرا خداوند در قرآن از حوري هاي بهشتي(زنان سفيد روي و سياه چشم) ياد ميكنه و وعده اونها رو به مومنين ميده!!!!؟ چرا وعده دختراني تحصيل كرده و با كمالات و ذهن زيبا رو نميده!!!؟؟
تک دختر عزیز با توجه به اینکه تقریبا شرایط یکسانی داریم ، مهم دیدیم که نظرم رو در این مورد عرض کنم
در مورد اینکه چرا فرد مناسبی برای ازدواج (حداقل فعلا )برای ما نیست ، نمی دونم چرا ولی مطمئنا به خاطر داشتن حجاب و رعایت شرع نیست ، چون دوستان و آشنایان مختلفی با نگرشهای بسیار متفاوتی در اطرافم هست که هنوز ازدواج نکرده اند ، در میان اونها هم دختر بسیار نجیب و پاک هست ، هم دختر میانه رو با روابط اجتماعی ، هم دختر بی بندوبار که با پسرهای مختلفی خوابیده ، پس نمی شه نسخه کلی پیچید برای دلیل نداشتن خواستگار مناسب:300:
در مورد اینکه حالا که پسر خوب نیست و مشخص نیست همسرمان هم مثل ما بدون تجربه روابط عاطفی و جنسی خواهد بود یا نه ،پس ما هم بی خیال همه چی بشیم و بریم دنبال خوشگذرانیمون ، باید عرض کنم که من شخصا اگر قید روابط عاطفی و ... رو زده ام مهمتر از دلیل خیانت نکردن به همسر احتمالی آینده، دلایل بسیار محکمتری از جمله خدا و وجدان و ارزش قایل شدن به وجود خودم و عواطف و احساساتم هست ، حتی اگر تا اخر عمر به قول لرد حامد لقب دختر ترشیده بهم بدن:311:
وجود من وعواطفم خیلی باارزش تر از اونی هست که بازیچه پسرهای دم دستی:163: بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
--------------------------------------------------
و اما در مورد مطلب اين تاپيك، فكر نميكنيد بعضي دختران مذهبي به خاطر افراط در رفتارهاي خشك و متعصبانه فرصت هاي ازدواج رو از دست ميدن!؟
...
مشاوران و كارشناسان سايت هميشه نظرات خوب و كاملي ميدن ولي متاسفانه نكته اي كه در اكثر اين قبيل نظرات به چشم ميخوره،كتابي بودن مطلب،آرمانگرايانه بودن و در يك كلام به دور از واقعيت اجتماع هست!
با سلام
سئوالات به جایی بود چون ممکن است برای خیلی ها این سئوالات پیش بیاید.
ما در سئوال مراجعان باید متمرکز بر مشکل شخصی وی شویم و در این راستا بایدتوجه ویژه به مسائل خاص مراجع داشته باشیم. ما قصد تحلیل وضعیت اجتماعی و مذهبی جامعه را در ذیل تاپیک مراجعان نداریم.
همانطور که مراجع در شروع تاپیک خود و همین طور در عنوان تاپیک خود مطرح کردند، بحث سر معیارهای ازدواج است. و به مسئله تضاد اعتقاداتش با عرف جامعه می پردازد.
این شخص هیچ گونه گزارشی از تعصب و رفتارهای خشک نمی دهند.
در واقع ایشان دچار یک اشتباه شناختی شده اند.
ایشان متوجه شده است که هنوز شرایط انتخاب و انتخاب شدن را پیدا نکرده است و مشکوک هست که آیا این مسئله به اعتقادات او بر می گردد یا خیر؟ پاسخ بعضی از دوستان از جمله گل مریم به این خطای شناختی او اشاره دارد.
یعنی بسیاری از دخترانی که به جای قرص صورت ، بقیه اندام خود را هم در معرض پسران قرار می دهد ممکن است در سن بالا هنوز موفق به انتخاب و انتخاب شدن نشوند. و به عکس بسیاری از همان کسانی که زیبایی صورتشان را هم به راحتی حراج نمی کنند در سن پایین ازدواج می کنند.
بنده همانطور که در پست قبلی اشاره کردم ما طی مقاله ای به 40 موضوع عملی در یافتن شوهر اشاره کردیم که ممکن است بعضی از آنها متناسب این مراجع باشد. ما در آن مقاله روش تعدیل رفتار اجتماعی و مذهبی را تلویحا مورد اشاره قرار دادیم.
اما درمورد سئوال دوم شما:
کتابی بودن به این معنا نیست که عملی نیست. بلکه به معنای عملی هست که پشتوانه علمی دارد.
و معنی عملی بودن هم این نیست که منفعلانه روش های صحیح و ناصحیح جامعه را تقلید کنیم.(گرچه واقعیت های جامعه باشد. در جامعه خیلی چیزها متاسفانه واقعیت دارد، دزدی ، خیانت ، قتل هم جزء واقعیت ها و رخداد های جامعه هستند اما هرگز به عنوان واقعیت ها تبلیغ نمی شوند. همیشه برخورد با واقعیت جامعه به معنی پذیرفتن آنها نیست. گاهی باید آنها را تعدیل کرد، گاهی مقابله کرد و اگر هم پسندیده هست تبلیغ کرد)
سلام !
من هم قبلان نظرشماراداشتم الانم خیلی ها دراطراف من هم نظرشما رادارن این حرف ها این روزها برای بیشترمون داره به یه شعارتبدیل میشه که فقط اون رامیگیم ولی هیچ عملی بهشون نمیکنیم !
این ارزش ها الان هم فقط برای شهرهای مذهبی وخیلی کوچک ارزش های مهمی اندوبر اساس اونها همسرآینده شون را انتخاب میکنن ...
خیلی ها این تصور رادارن که خانم های چادری وخیلی محجبه توی خونه هم همینطوری باشن :311::163::163:
حالا فوقش هم شوهرگیرت نیومد بیخیال ول کن .........:بگوخودم نخواستم
راستی توهم که کارمندی زیادی نگران نباش :72::72::72:
متشکرم دوست عزیز srr72 اما ربط نگران نبودن و کارمند بودن چی هست؟ میشه توضیح بدی؟
سلام
اونی که ازدواج کرده دلیل نداره که حتما بخاطر ارایش و این حرفا بوده
شمام که ازدواج نکردید هم دلیل نداره که فکر که کنید حتما بخاطر با اعتقاد بودن و... است چون با ده ها نمونه میتوان این حرف رو تایید کرد
شاید اصلا هنوز وقتش نرسیده شاید هنوز اونی که لایق شماست هنوز شما رو ندیده وشاید با ازدواج شما قرار بوده مشکلات بدتری مثل طلاق واختلاف
پیش بیاد که خدا چون دوستون داره جلوگیری کرده
به حکمت خدا شک نکنیم انشاالاه اینده از ان دینداران است[size=large]
سلام
اونی که ازدواج کرده دلیل نداره که حتما بخاطر ارایش و این حرفا بوده
شمام که ازدواج نکردید هم دلیل نداره که فکر که کنید حتما بخاطر با اعتقاد بودن و... است چون با ده ها نمونه میتوان این حرف رو تایید کرد
شاید اصلا هنوز وقتش نرسیده شاید هنوز اونی که لایق شماست هنوز شما رو ندیده وشاید با ازدواج شما قرار بوده مشکلات بدتری مثل طلاق واختلاف
پیش بیاد که خدا چون دوستون داره جلوگیری کرده
به حکمت خدا شک نکنیم انشاالاه اینده از ان دینداران است[size=large]
تک دختر عزیز
سلام
اون طوری که توی یکی ازسایتها نوشته بود، تعداد زیادی از متولدین اواخر دهه 50 و اوایل دهه شصت مجرد می مانند.به دلیل اینکه متولدین پسری که شرایط مناسبی رو برای ازدواج با اینها دارن تعداد شون خیلی کمتر هست.به همین دلیل بهتره دختران توی این رده سنی یا با هم سن خودشون ازدواج کنن یابا کوچکتر از خودشون .
به نظر من شاید ظاهرا طوری باشه که فکر کنی خیلی ها توی ازدواج دنبال ظاهر غیرمذهبی و ... می گردن اما در واقع این طور نیست.اونهایی که میرن سراغ چنین دخترهایی هم کفو شما نیستن.اگه پسری واقعا به ارزشها معتقدباشه همسری انتخاب می کنه که مثل خودش اعتقادات درستی داشته باشه.خوشحال باش که توی جامعه امروز هنوزبه اعتقادات و ارزشهات پایبندی و مطمئن باش خدا جوانهایی رو که عفت و حیا داشته باشن تنها نمی ذاره.
تک دخترعزیز منظورم این بودکه یه مدت مدشده آقایون چه وضع مالی شون خوب باشه یابد دنبال یه دخترشاغل میگردن نه به خاطرحقوقش به خاطراینکه توی جامعه رفت وآمدداره !!!!!!!!!!!!!:46::46::46:
دوست عزیز
سعی کن خودت باشی ساده - شاد - اراسته - مقید به اصول اخلاقی و انسانی و..............
آنچه قلبت و وجدانت با هاش همراه است انجام بده به زندگی دیگران توجه نکن چون تو تنها ظاهر را می بینی
اعتماد به نفس داشته باش همینکه نیازمند به کسی نیستی شاکر خداوند باش
اگر خداوند صلاح دانست در مسیر اخلاقیات و انسانیت که طی می کنی با نیمه گمشده خود برخورد می کنی
و اگر هم چنین نشد حتما مصلحتی در کار بوده
خدایی که همواره همراه و همدل ما بوده و پیش بینی کوچکترین نیازهای ما رو کرده بعید است در امر به این مهمی مارو تنها و به حال خود رها کرده باشه؟!؟!؟!
:72::72:
گاهی گمان نمی کنی ولی نیک می شود
گاهی نمی شود و دوباره نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود
گاهی بساط عشق خودش جور می شود
گاهی به صد مقدمه ناجور می شود
:72::72:
خدایا به من آرامش ده بپذیرم آنچه نمی توانم تغییر دهم
دلیری ده تا تغییر دهم آنچه می توانم