-
مهریه باید چه قدر باشه؟
به نظرتون مهریه چه قدر باشه خوبه؟ من به خواشتگارم گفتم 1369 تا سکه. اون قبول نکرد. مامان خودمم میگه این مقدار سکه زیاده. مامانم میگه مهریه اصلا سکه نباشه اون آقا خونه ای که داره رو به نام من بزنه. اما خواستگارم همش میگه من اگه دوسش دارم نباید مهریه برام مهم باشه و 14 تا سکه بسه!!!! شما چی میگین؟
-
RE: مهریه باید چه قدر باشه؟
سلام،
این تاپیک ها رو مطالعه کنید:
پذیرش مهریه سنگین: اثبات عشق یا اثبات حماقت
مبلغ مهریه چقدر باید باشه؟
مهریه
همچنین اگر در قسمت جستجو مهریه رو جستجو کنید، کلی تاپیک پیدا می کنید.
-
عزیزم خودت دوست داری مهریت زیاد باشه پس کم نزن چون بعدا ممکنه سر هر چیزی این خاطره یادت بیاد که مهریه ای که میخواستم نشد
مهریه زیاد خوب نیست اما خیلی از علما هم میگن مهریه کم هم خوب نیست زن احساس بی ارزشی میکنه برای آیندتم بهتره که ترس نداشته باشی بخواد طلاقت بده خیلی ها مهریه کم زدن همسرشون راحت طلاقشون داد بعد از کلی سختی و زندگی مشترک این منصفانه نبود
به نظرم بین 300 تا 800
14 تا خیلی کمه:43:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdam 96
مهریه زیاد خوب نیست اما خیلی از علما هم میگن مهریه کم هم خوب نیست زن احساس بی ارزشی میکنه :43:
من وقتی اینو بهش می گم می گه تو خودتو یه کالا می دونی که ارزشت اندازه ی چند تا سکه است و می خوای اینطوری خودتو معامله کنی!
ضمنا زن برادر ایشون مهریه اش 5 تا سکه بوده که خودش اینطوری می خواسته ولی من نمی خوام. هر وقتم می گم اصلا اون دیپلمه من دکترم باید مهریه ام زیاد باشه ناراحت می شه
-
میزان تحصیلات چه ربطی به میزان مهریه داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
میزان تحصیلات چه ربطی به میزان مهریه داره؟
خوب اصولا هر چه موقعیت آدم بهتر باشه توقعاتشم باید بیشتر باشه
-
نه بایدی داره نه اصولی،یه دختر بی سوادم می تونه توقعاتش بالا باشه.شما فعلن فکر ازدواجو از سرت بیرون کن با این
طرز فکر به مشکل بر می خوری.
-
سلام
شما قصد تشکیل زندگی دارید؟ میخواهید با مرد مورد علاقه خودتان مستقل شوید و فقط به خاطر هم و وجود هم شریک زندگی همدیگر شوید ؟ یا اینکه میخواهید به همه اطرافیان بگوید اینقدر مهریه دارم؛این سطح مدرک دارم،این فلان این بهمان؟
شما برای خودتان تحصیل کرده اید،کسی نیامد به شما بگوید دکتر بشو مهریه بالا حق توئه؟! جدا" از یک فرد تحصیل کرده بعید است
اگر توقع شما بالاست و این آقا چنان نیست که شما میخواهید،جلو ضرر را هر کجا بگیری منفعت است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نه بایدی داره نه اصولی،یه دختر بی سوادم می تونه توقعاتش بالا باشه.شما فعلن فکر ازدواجو از سرت بیرون کن با این
طرز فکر به مشکل بر می خوری.
جناب فرهنگ محترم
من تاپیک های زیادی رو مطالعه کردم و متوجه شدم که شما واقعا آدم بدبینی هستی. بیشتر مواقع هم راهنماییتون تموم کردن یه رابطه و این حرفا بوده!!!
خوب من دلایل کافی برای ازدواج کردن با اون آقا دارم و ایشون هم. اما تو خانواده ما رسمه همه مهریه شون زیاده. اکثرا 1000 تا می زنن. من یه جورایی تو کل خانواده گل سر سبدم:311: و همه منتظرن ببینن با کی ازدواج می کنم و چه مراسمی می گیرم و ... تازه تو این مدتم که با این خواستگارم در ارتباطم هر کی بهم می رسه میگه نکنه از چیزی بگذری و کوتاه بیای آخه تو از همه نظر ایده آلی باید ازدواجت ایده آل باشه!
اصلا یه چیزی رو نمی فهمم وقتی این آقا روزی هزار بار به من میگه عاشقمه چرا مهریه رو قبول نمی کنه؟
-
دوست عزیز این تالار یک مکان عمومی است ،و شما در یک انجمن عمومی که هر عضو نظر خود را بیان میکند؛درخواست راهنمای کرده اید، پس باید منتظر شنیدن هر نوع نظری باشید البته نظراتی که موجب تخریب نشود، شما اگر نظر عضوی را نمیپسندید به دلایل بالا لازم نیست از ایشان به این شیوه انتقاد کنید.
مهریه نه ضامن خوشبختی بوده و نه حتی ضامن و اعتباری جهت جلوگیری از چیزهای که یک ززن از آن می ترسد یا او را می ترسانند، مهم هدف و نیت شما از ازدواج است
-
راست می گین آقای کیوان. از آقای فرهنگ معذرت می خوام :72:
-
سلام خواهر محترم
اول ببینید مهریه چی هست ؟ فقط یک هدیه هست از طرف مرد به زن که مرد به خود بقبولاند باید برای ازدواج و همبستر شدن با زن ٰ باید به اصولی و ضوابطی پایبند باشد ٔو همانطور که کیوان عزیز هم گفتند :
مهریه نه ضامن خوشبختی بوده و نه حتی ضامن و اعتباری جهت جلوگیری از چیزهای که یک ززن از آن می ترسد یا او را می ترسانند، مهم هدف و نیت شما از ازدواج است
مهریه یک هدیه است نه ضمانت دوام زندگی ٰ دوام زندگی بستگی به انتخاب شما داره ٰ
اگه فرد مورد نظر شما از نظر کمالات انسانی و ارزشهای دینی ٰ فرد مقید و پایبندی باشد ٰ و واقعا در موردش تحقیق کردی و مطمئنی که که میتونی با اون یه عمر زندگی کنی ٰ مهم مهریه نیست ٰ
اما اگر او را کاملا نمیشناسی یا اینکه شناختت کامل نیست نسبت به او ٰ به جای اینکه مهریه را زیاد کنی ٰ شناختت را زیاد کن ٰ
کاری هم به حرف مردم نداشته باش ٰ اگه خدا عمر نوح و صبر ایوب و محبوبیت یوسف و گنج قارون و ... را به ما بده بازم ما هرگز و هرگز نمیتونیم مردم را از خودمون راضی کنیم ٰ پس مطلقا کاری به حرف مردم نداشته باش .
حتی اگر 2000 سکه هم بخوای انتخاب کنی ٰ برای حرف مردم و مردم چی میگن و ... نباشه ...
به من نظر من 350 سکه نهایتش 500 خوبه
موفق باشید .
:43::43::43::72::72::72:
-
اصلا یه سوال دیگه بپرسم
در حال حاضر ارزش کل دارایی خود این آقا نهایتا 150 میلیون تومنه. من باید مهریه رو بر اساس دارایی ایشون تعیین کنم؟
-
سلام
خوب شد که اینو گفتی
معمولا مهریه ( همان طور که گفتم فقط یک هدیه هست ) اصولا باید طوری تعیین بشه که در توان پرداخت مرد باشه ٰ بستگی به درآمد و سرمایه فرد دارد ٰ
پس شما برای انتخاب مهریه ٰ توان پرداخت و سرمایه و ... مرد را در نظر بگیرید . هر چه توان پرداخت مرد بالاتر بره ٰ از نظر شرعی و عرفی و عقلی مهریه هم بالاتر باشه اشکالی نداره ٰ
:72::72::72:
-
سلام
درسته كه مهريه يه هديه است از جانب اقا به خانم ولي اين موقعي معني هديه دارد كه بقيه حقوق اقا و خانم برابر
باشد نه در شرايطي كه تمام قوانين به نفع اقايون است .در شرايطي كه اقا حق ازدواج مجدد دارد حق طلاق و حق حضانت و خلاصه همه شرايط به نفع اش هست يه مهريه كه دست ما خانم ها است اونم براي روز مبادا كه طرف بعد 1 سال هوس تجديد فراش نكنه يا بي هيچ دليلي نگه خوش گلدين كه تازه برا اونم هزار ويك بامبول درست كردند كه بازم هيچي به هيچي ميشه .من قبول دارم كه با مهريه نميشه زندگي رو نگه داشت و كسي كه اهل زندگي نباشه 5000 سكه هم باشه زندگي نخواهد كرد و ........
ببينيد توي طلاق اولين و بيشترين ضربه مال خانم هاست چه از طرف ديد جامعه چه از نظر روحي و چه از نظر ازدواج مجدد.ولي اين اقايون قشنگ ازدواج ميكنند بعد به كوچكترين بهانه ميرن دادگاه من از خانمم خوشم نمياد ميخوام طلاقش بدم والسلام و حالا اين خانم موند با هزار بدبختي .........
حال اگه خانم طلاق بخواد بايد هزار مصيبت بكشه اخر سرم اقا ميگه من طلاق نميدم والسلام
چرا اقايون نميخوان قبول كنند كه در مقابل انواع و اقسام حق و حقوق اونها مهريه هم مال خانم ها باشه كه سر مهريه اينهمه جنجال درس ميشه
والا بخدا هيچ دختري كه با هزار ارزو ازدواج ميكنه مرض نداره سر پول زندگيشو بهم بزنه و خودشو انگشت نما كنه اون مواردي هم كه گزارش ميگيرند از زندانها كه سر مهريه افتادن زندان هيچ وقت دليلش برسي نميشه كه چرا خانمش تقاضاي مهريه كرده ميگن فقط سر مهريه شوهرشو انداخته زندان و يا مهريشو گرفت نميگن بابا اين اقاي شوهر چه بلاهايي كه سر خانمش نياورده اقا ميره چندتا چندتا زن ميگيره ميره اياشي در حد مرگ زنشو ميزنه يا همينطور عشقي ميخواد زنشو طلاق بده تازه انتظار هم دارند كه تقاضاي مهريه نكنند :163:
اين اقايون هم دنبال دختر خوشگلند هم پولدار باشه هم خودش خانوادش تحصيلكرده باشه و هزار تا چيز ديگه اون وقت مهريه هم نخواد خداييش انتظار كي بالاتره:311
البته بلانسبت اقايون اين تالار:72:
-
یه تاپیکم خوبه بذاریم با عنوان: چگونه به تالار همدردی معتاد نشویم؟:311:
به جای مهریه، حق طلاق و بقیه حقا رو بگیریم چی؟ بهتر نیست؟
اصلا اگه کسی بخواد به این فکر کنه که بخواد بره با کس دیگه ای و منو طلاق بده ، همون بهتر که طلاق بده. واسه چی با زور مهریه خودمو به همچین زندگی بچسبونم. من الان مهریه فقط برام یه موضوع حیثیتی شده همین!
به جای مهریه، حق طلاق و بقیه حقا رو بگیریم چی؟ بهتر نیست؟
اصلا اگه کسی بخواد به این فکر کنه که بخواد بره با کس دیگه ای و منو طلاق بده ، همون بهتر که طلاق بده. واسه چی با زور مهریه خودمو به همچین زندگی بچسبونم. من الان مهریه فقط برام یه موضوع حیثیتی شده همین!
-
به نظر من بهترین راه اینه که فیلترش کنن ٰ شاید دیگه نتونیم بیایم و ترکش کنیم . :311:
البته اگه فیلترش کنن ٰ من که فیلتر شکن قوی دارم ٰ نه این راه به درد نمیخوره ٰ اگه کلا سایت رو ببندند بهتره ٰ :160:
شیرینی همدردی به همینه که اگه اومدی داخلش دیگه نمیتونی بری ٰ مگه اینکه به زور بیرونمون کنن . :302: اونوقت با یه کاربری دیگه میاییم :311::311::311:
::43::43::72::72::
-
عزیزم مهریه حق زنه شرعی و قانونی باید اونجوری که دوست داری تعیین کنی بعضی 1 سکه بعضی 1000 تا ولی باید شما راضی باشید:305:
اگه به اجبار بخوای 4 تا سکه بزنی بعدا تلافیشو جایی دیگه تلافی کنی درست نیست
-
سلام مژگان عزیز:72:
با خوندن پست هایی که گذاشتی، یه کمی نگران شدم. در مورد دیدت نسبت به ازدواج.
اگه میخوای با مراسمی که میگیری یا با مهریه یا با هر کردوم از حقوقی که میگیری، به فامیل و دوست و آشنا نشون بدی که از چیزی کوتاه نمیای، این خیلی عاقبت خوبی نداره.
به بقیه چه ربطی داره که شما حق طلاق رو داری یا نه؟!
به بقیه چه ربطی داره که شما در ازای کم کردن مهریه چیزی از همسرت گرفتی یا نه؟!
چند لحظه چشماتو ببند و فکر کن که هیچ کس شما رو نمیشناسه. هیچ کس بعد از ازدواج ازت نمیپرسه مهریه ت چند تا سکه هست.
با این تصور، ببین خودت چند تا دوس داری. فقط خودت. حرف مردم رو بذار کنار.
:72:
-
سلام
ببخشید اینجوری می گم! :163:
شما از نظر قیافه و ظاهر باید خانم خوش قیافه ای باشید و همینکه تحصیل کرده اید همه ی این ها رو میشه از گفته هاتون در آورد.
شما در خانواده سلطنی زندگی میکنید؟
بابا تو جامعه امروز پسر از کجا 1000 سکه اونم حد اقل بیاره بده به شما حتما اونم می گید عندالمطالبه؟
اگر دین دارید! اگر تحصیل کرده اید! اگر ایرانی هستید! اگر اگر اگر ....
پس باید به انسانها نگاه کنید و در تمام لحظه با آنها باشید.
خواهرم شما چشم و هم چشمی می کنید(بی رو در بایستی)
من به شما پیش نهادی می کنم. می خواهید یه راه بگم چشم همه باز بمونه برید روش ازدواج حضرت فاطمه رو بخونید!
اگه میخواهید ازدواج عقلانی داشته باشید با این پسر ازدواج نکنید چون ایشون اون زندگی ای که شما میخواهید را نمی تواند برای شما فراهم آورد.
ایشان از خانواده قانع و شما هم پر توقع هستید (باز هم بی رو در بایستی) شما باید توقع را پایین آورده و اگر آن پسر خوشتان می آید باید زندگی را با هم بسازید و برای هم نه از هم زندگی بسازید!!!!!!!!!!!!!!
اگر هم روزی 1000000000000 بگوید عاشقتون هست ملاک عشق نیست.
حتما از ایشوندلایل عشقشون رو سوال کنید حتما حتما حتما
یاد آوری می کنم سکه در بازار امروز 490-500 هزار تومان است.
به شما پیش نهاد می کنم 2 هفته از دیدن ایشون و صحبت با ایشون خود داری کنید و فقط فکر کنید به خودتون که از زندگی چی می خواهید.
آیا خودتون عاشقش هستید و می خواهید زندگی کنید!!!!!!!
عشق= از خود گذشتگی
:324:
شرمنده که زیاده چون بدجوری رو اعصاب بودین
-
مژگان عزیز
من دو سال پیش دقیقاً تو موقعیت شما قرار داشتم. مهریه هم چون توی فامیلون بیشتر هزارو سیصد و چند تا سکه بود من هم دقیقاً به خاطر همین مساله که چون چیزی از بقیه دخترای فامیل کم نداشتم، خواستم مهریه ام 1366 سکه باشه. قبول دارم که خیلی ها به این مساله انتقاد می کنن ولی شاید اگر خودشونم توی این موقعیت بودن همین نظر رو داشتن. مامان و بابام هم می گفتن مهریه مهم نیست حق طلاق و مسکن و... رو بگیر.
من با همسرم صحبت کردم و اون درکم کرد. بهش هم گفتم اگر خدایی نکرده بخوایم روزی از هم جدا شیم مهریه ام رو می بخشم. الان هم خیلی خوشبختیم؛ همسرمم راضی که حرفم رو قبول کرد و من هم اون محبتش رو هیچ وقت فراموش نمی کنم.
شاید شما هم لازم باشه بیشتر با خواستگارتون صحبت کنید. البته هر مردی حاضر نیست این ریسک رو بپذیره.
این رو هم بگم که 14 تا سکه خیلی کمه و مرد نباید خودش پیشنهاد 14 تا سکه بده، مگر این که خانومی خودش بخواد.
-
mr_khalaji قرار نيست اقاي داماد 1000 تا سكه رو اول زندگي بدن كه ميگيد از كجا بياره
-
سلام
خانم آرامش مهريه در اسلام عندالمطالبه هست و مرد براي تعيين او به دارايي هايش نگاه كنه
نه به عشقش چون اگر عاشق باشه ديگه مهريه نياز نيست مهر نيازه و تمام زندگيه مرد ميشه زنش و تمام زندگيه زن ميشه مردش.
پيغمبر وقتي حضرت فاطمه را به نكاه امام علي در آوردن تمام پول مهريه رو ( از فروش زره ) خرج عطر و جهيزيه حضرت كردند.
من هم هشدار ميدهم كه مهريه سنگين مهر رو ميبره
حالا كي داده كي گرفته نداره
مهريه هديه است نه زور گيري
من به شخصه به مهريه ي خونه اعتقاد دارم تازه اگر داشته باشه!
اگر زندگي سبك باشه شيرينه نه اينكه سنگين شروع شه !
بحث مهريه تو اين دور و زمونه شده بحث اما اگر شوم طلاق
اول زندگي رو با اين چيزا تلخ نكنيد
به ساايت raztv.ir
بريد اونجا سخنراني هاي دكتر عباسي در باره ي ازدواج رو دانلود و گوش كنيد
-
آقاي Mr.Khalaji
لطف كنيد شما هم به ارسال قبلي من رو بخونيد بعد قضاوت كنيد
توي شرايطي كه همه چيز به نفع اقايونه مهريه هم حق خانم هاست اگه بقيه شرايط برابر بود حرف شما درست بود ولي وقتي اين همه تبعيض و ناحقي است ديگه جايي براي كم توقعي نمي مونه
من معتعقدم خانم با اقا برابره و اقايون هيچ برتري نسبت به خانم ها ندارن و توي زندگي هم هردو بايد كار كنند و براي زندگيشون تصميم بگيرند بنابراين بايد حقوقشون هم برابر باشه (در مورد طلاق و حضانت بچه ها ارث .........)نميدونم والاه اين ديگه چجوريه كه همه زحمت بچه با مادرشه به حضانت كه ميرسه تا 7 سالگي با مادر (قشنگ وقتي از اب و گل در اورد تقديم ميكنه به باباش بابا هم نباشه به جد پدري (نگاه تو رو خدا جد پدري از مادر نزديكتر شده))خيلي جالبه .خواهشا نگيد بهشت هم زير پاي مادران است
اگه شرايط برابر باشه اصلا مهريه و جهزيه هم جايي نداره ولي تو اين شرايط مهريه تنها چيزه برا خانم ها .نميدونم شما اقايون خودتون دورانديشيتون گل ميكنه و و به فكر عندالمطالبه بودنش هستيد اما ما خانم ها با اين همه خيانت اقايون و تنوع طلبيشون نبايد يكم واقع بين و دور انديش باشيم
كسي هم نميخواد زورگيري كنه شما هم بهتره يه مراجعه اي به دادگاه و موضوعات طلاق ها يه نگاهي بندازيد
در ضمن خيلي معذرت ميخوام و دور از حضور اقايون تالار ميشه بگيد الان اقايون كدوم رفتارشون مثل حضرت علي (ع) هست كه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يه دونه مونده اين مهريه مطابق حضرت علي باشه .شما چرا فقط هرچي به نفع خودتون هست را مي بينيد لابد فردا هم ميريد 4 تا زن ميگيريد چون اسلام گفته تا 4 تا رو ميشه گرفت ديگه. حالا بقيه هم بماند (موقت)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aramesh_1390
آقاي Mr.Khalaji
لطف كنيد شما هم به ارسال قبلي من رو بخونيد بعد قضاوت كنيد
توي شرايطي كه همه چيز به نفع اقايونه مهريه هم حق خانم هاست اگه بقيه شرايط برابر بود حرف شما درست بود ولي وقتي اين همه تبعيض و ناحقي است ديگه جايي براي كم توقعي نمي مونه
من معتعقدم خانم با اقا برابره و اقايون هيچ برتري نسبت به خانم ها ندارن و توي زندگي هم هردو بايد كار كنند و براي زندگيشون تصميم بگيرند بنابراين بايد حقوقشون هم برابر باشه (در مورد طلاق و حضانت بچه ها ارث .........)نميدونم والاه اين ديگه چجوريه كه همه زحمت بچه با مادرشه به حضانت كه ميرسه تا 7 سالگي با مادر (قشنگ وقتي از اب و گل در اورد تقديم ميكنه به باباش بابا هم نباشه به جد پدري (نگاه تو رو خدا جد پدري از مادر نزديكتر شده))خيلي جالبه .خواهشا نگيد بهشت هم زير پاي مادران است
اگه شرايط برابر باشه اصلا مهريه و جهزيه هم جايي نداره ولي تو اين شرايط مهريه تنها چيزه برا خانم ها .نميدونم شما اقايون خودتون دورانديشيتون گل ميكنه و و به فكر عندالمطالبه بودنش هستيد اما ما خانم ها با اين همه خيانت اقايون و تنوع طلبيشون نبايد يكم واقع بين و دور انديش باشيم
كسي هم نميخواد زورگيري كنه شما هم بهتره يه مراجعه اي به دادگاه و موضوعات طلاق ها يه نگاهي بندازيد
در ضمن خيلي معذرت ميخوام و دور از حضور اقايون تالار ميشه بگيد الان اقايون كدوم رفتارشون مثل حضرت علي (ع) هست كه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يه دونه مونده اين مهريه مطابق حضرت علي باشه .شما چرا فقط هرچي به نفع خودتون هست را مي بينيد لابد فردا هم ميريد 4 تا زن ميگيريد چون اسلام گفته تا 4 تا رو ميشه گرفت ديگه. حالا بقيه هم بماند (موقت)
خودتون دارید زیادی شلوغش میکنید.اسم حقوق و غیره رو نیارید که دل ما هم خون هست!
دوست ندارم بحث شما را ادامه بدم ولی میتونید به من بگید شما که دم از حقوق و قدرت مرد میزنید که اینقدر بالاست و ما هیچی دستمون نیست ، بفرمایید که:
1- چرا شما خدمت سربازی نمیرید؟
2- چرا هرکجا که استخدام بخوان خانم ها مقدم تر هستند؟
خلاصه با این نوع نگرش ما هیچ چیز درست نمیشه.باید ایشون رو راهنمایی کنیم تا هم شناختشون از اون آقا بیشتر بشه و هم با توجه به شرایط تصمیم بگیرند چرا که حق و حقوق جایش در این انجمن نیست.
انجمن حقوقی باید باشه.
.
-
با سلام
اعضاء محترم توجه داشته باشید
فقط در خصوص سوال مطرح شده پست ارسال کنید، در خصوص مسائل حاشیه ای مربوط به مهریه بارها بحث شده،
این را مطمئن باشید که هر چقدر پست ارسال کنید، هیچ چیز تغییر نخواهد کرد، و نمیتوان نظر شخص یا اشخاصی را عوض کرد
پس لطف کنید به حاشیه نپردازید،چنانچه برای ایجاد کننده تاپیک در خصوص مسائل دیگر راهنمای لازم است ،ایشان تاپیک مجزا ایجاد میکنند و پیگیر خواهند بود.
ممنون
-
فکر کردم دیدم توقعمو باید کمتر کنم. به نظرم همون حرف مامانم که به جای سکه خونه به نامم بزنه بهتره . این یکی معقوله دیگه ، مگه نه؟
-
جناب فوتر عزيز منم گفت حق و حقوق مساوي. بالا هم كمي اشاره كردم كه يعني مثلا هر دو با هم كار كنند خرج زندگي بر عهده هردو باشه . غيره يعني خانم هم مثل اقا يعنييييييييييييييي اين شامل سربازي و بقيه موارد هم ميشه در ضمن در مورد استخدام من اطلاعي ندارم ولي فك ميكنم بخاطره اينه كه همون كار رو بعضا خانمها با حقوق كمتر هم انجام ميدن و دليلش اين ميتونه باشه .
در ضمن شما دو سال خدمت سربازي رو با موارد بالا مقايسه ميكنيد كه اصلا قابل قياس نيس:163::163:من كه خودم ترجيح ميدم خدمت سربازي رو برم ولي در بقيه موارد برابر باشه
بهرحال بهتره اين قضيه رو كش نديم چون اين تايپيك تايپيك مژگان جان هست
به نظر من ايشون هم بايد با توجه به شرايط خانوادگيش و خودش و طرف مقابل تصميم بگيره ولي مژگان جان 14 تا هم خيلي خيلي كمه
موفق باشي خانمي:72:
-
اگه فکر میکنی مهریه بالا باعث ثبات زندگی ودوام ان است خواهش میکنم یه سر به دادگاه خانواده بزن
شما خانم تحصیل کرده ومحترمی هستی خواهش میکنم دهن بین نباشید
شما با این شرایط فقط به فکر خوشبختی خود باشید نه بقیه چکار کردن
با این مدرک به نظرم شما یک زندگی شیرین و ارام نیاز دارید نه مهریه بالا
اگه مهرتون 2000سکه باشه و اقاتون یه کم نا مهربونی کنه
"بهتره"
یا مهرتون 200 سکه و یه شوهر کاملا مهربون و قدر شناس
به شوهرت بگو به خاطر تو مهر یه ام رو کم میکنم مطمئن باش اگه خوب انتخاب کرده باشی همیشه تو یاد ایشون میمونی و از زندگی لذت خواهی برد
-
[align=justify]بحث مهریه متاسفانه یه بحث بی انتهاست
بعضیا گفتن مهریه حضرت فاطمه ...!
ببخشید اما این خیلی تفکر ایده آل گرایانه ایه ....نه آقایون حضرت علین نه خانوما حضرت فاطمه ... نه دوره و زمونه دوره زمونه ی اوناست...وگرنه که همه آرزوشونه یه زندگی پر از عشق داشته باشن بدون هیچ دغدغه یی...
بعضیا گفتن سربازی ... شما واقعا 2 سال سربازی که تموم میشه و میره و بعضیام معاف میشن یا با پارتی میفتن جایی که بهشون از خونه خاله هم بهتر میگذره ... با عمر و اعصاب و وقتی که مادر برای بزرگ کردن بچه ش چه توی نه ماه بارداری و چه بعدش میزاره ، مقایسه میکنین ؟؟؟
توی موقعیت شغلی کی گفته وضع خانوما بهتر از آقایونه ...!؟
ظاهرا ارگانهای دولتی رو ندیدین ...؟ فیش حقوقی دو تا همکار خانم و آقا که کارشون دقیقا به یک اندازه ست یه نگاه بندازید میبینید آقا حداقل بین 200 تا 300 تومن بیشتر از خانوم حقوق میگره ... !! اگرم منظورتون ارگان های خصوصیه، بیش از 70% این موقعیت ها کارای ساده مثل منشی گری یا بازایابیه که سوء استفاده های زیادیم از خانوم میکنن و حقوقشم بین 350 تا 450 تومنه......!
الانم مخارج زندگی اونقدر بالا رفته که زن و مرد هردوشون مجبورن کار کنن تا زندگیشون بگذره، طوری نیست که خرج زندگی همه ش رو دوش آقا باشه فقط...
اگر شرایط اینجام مثل خارج از ایران بود که بعد از دواج نصف دارایی آقا مال همسرش بود و مهریه هم اصلا نبود و تمام حقوق دیگه بین زن و مرد برابر بود شاید این همه مشکل هم وجود نداشت. امام تاسفانه اینجا اگه مثلا زنی همسرش بمیره سهمی که از ارث اون میبره چقدره ؟ درحالیکه زن توی جامعه ما بیشتر از مرد به پشتوانه اقتصادی احتیاج داره.... اما اگه مردی زنش بمیره و اون زن مال واموالی داشته باشه تمامش به مرد میرسه ...
متاسفانه بحث مهریه توی جامعه ما اصلا به مفهوم درستش جا نیفتاده
بعضیا متاسفانه متاسفانه میرن عقد میکنن و بعد مهریشونو میزار اجرا و بعدم که گرفتن جدا میشن، درواقع مهریه رو بعنوان یه منبع درآمد کردن اوسه خودشون!!!
بعضیا فکر میکنن مهریه یه آتو به حساب میاد برای روز مبادا که هرموقع طرفشون دست از پا خطا کرد سریع ازش
استفاده کنن!
مهریه یه هدیه است که چه زن اونو طلب کنه و چه نکنه، مرد از زمانی که عقدنامه رو امضا میکنه میپذیره موظفه اونو به زن بده...اما متاسفانه مردا خیال میکنن هر زنی تقاضای مهریشو کرد باید طلاق داد... (اگر کسی میبینه نمیتونه مهریه رو بده، یا مهریه ازنظرش عقلانی نیست میتونه روزخواستگاری قبول نکنه اما وقتی قبول کرد دیگه نباید زیرش بزنه...)، اگر مردی از دنیا رفت درحالیکه مهریه زنشو نپرداخته باشه این حق تا ابد به گردنش میمونه (مگر اینکه زن مهریشو ببخشه).
همین آقا اگه قرار باشه یک ساعت با یه خانوم ازدواج موقت کنه یا کسیو برای چند ساعت صیغه کنه، سریع مهریشو میده تا زودتر به مقصودش برسه...!!! چطور اونجا حق مهریه برای طرفش قائله اما ..........!!!!!!!!!!؟
بعضی خانومام که بعد خیانت همسرشون یا زمان طلاق به فکر گرفتن مهریه میفتن تازه موقع گرفتن مهریه باید کلی مراحل و قانون طی کنن و برای آقایونی که نخوان مهریه بدن هزار تا راه دررو هم وجود داره خیلی راحت همه اموالشونو به نام یکی از اعضای خانواده شون میکنن و میگن ندارم و حتی حاضرن برن زندان ...! اون وقت یه زن میمونه یه طلاق و یه خانواده که معلومم نیست بپذیرنش و بدون هیچ سرمایه یی...توی جامعه گرگ....
دوست عزیزی که این تاپیک را گذاشتن اگر تصمیم تشکیل زندگی دارید چه با این آقا چه با کس دیگه ، اگر خواستگارتون ملکی داره نصف اون ملکو بنامتون کنه بعنوان مهریه
هم عقلانیه هم از توان طرف مقابل که صاحب اون ملکه خارج نیست
به این فکرای خاله زنکی هم توجه نکنید که فامیل چی میگن درباره مهریه تون...!
اگر زندگی شما بهترینم باشه همیشه هستن یه سری آدم حسودکه بخوان به این زندگی ایراد بگیرن و خرابش کنن
مطمئن باشید اگه خدای نکرده شما اشتباه انتخاب کنید و زندگیتون به جدایی بکشه حتی اگه مهریتون 100000000000000 سکه هم باشه، همین فامیل پشت سرتون هزار و یک حرف میزنن
بقول معروف در دروازه رو میشه بست اما در دهن مردم نه.....!!![/align]
-
[align=justify]بحث مهریه متاسفانه یه بحث بی انتهاست
بعضیا گفتن مهریه حضرت فاطمه ...!
ببخشید اما این خیلی تفکر ایده آل گرایانه ایه ....نه آقایون حضرت علین نه خانوما حضرت فاطمه ... نه دوره و زمونه دوره زمونه ی اوناست...وگرنه که همه آرزوشونه یه زندگی پر از عشق داشته باشن بدون هیچ دغدغه یی...
بعضیا گفتن سربازی ... شما واقعا 2 سال سربازی که تموم میشه و میره و بعضیام معاف میشن یا با پارتی میفتن جایی که بهشون از خونه خاله هم بهتر میگذره ... با عمر و اعصاب و وقتی که مادر برای بزرگ کردن بچه ش چه توی نه ماه بارداری و چه بعدش میزاره ، مقایسه میکنین ؟؟؟
توی موقعیت شغلی کی گفته وضع خانوما بهتر از آقایونه ...!؟
ظاهرا ارگانهای دولتی رو ندیدین ...؟ فیش حقوقی دو تا همکار خانم و آقا که کارشون دقیقا به یک اندازه ست یه نگاه بندازید میبینید آقا حداقل بین 200 تا 300 تومن بیشتر از خانوم حقوق میگره ... !! اگرم منظورتون ارگان های خصوصیه، بیش از 70% این موقعیت ها کارای ساده مثل منشی گری یا بازایابیه که سوء استفاده های زیادیم از خانوم میکنن و حقوقشم بین 350 تا 450 تومنه......!
الانم مخارج زندگی اونقدر بالا رفته که زن و مرد هردوشون مجبورن کار کنن تا زندگیشون بگذره، طوری نیست که خرج زندگی همه ش رو دوش آقا باشه فقط...
اگر شرایط اینجام مثل خارج از ایران بود که بعد از دواج نصف دارایی آقا مال همسرش بود و مهریه هم اصلا نبود و تمام حقوق دیگه بین زن و مرد برابر بود شاید این همه مشکل هم وجود نداشت. امام تاسفانه اینجا اگه مثلا زنی همسرش بمیره سهمی که از ارث اون میبره چقدره ؟ درحالیکه زن توی جامعه ما بیشتر از مرد به پشتوانه اقتصادی احتیاج داره.... اما اگه مردی زنش بمیره و اون زن مال واموالی داشته باشه تمامش به مرد میرسه ...
متاسفانه بحث مهریه توی جامعه ما اصلا به مفهوم درستش جا نیفتاده:104::104:
بعضیا متاسفانه متاسفانه میرن عقد میکنن و بعد مهریشونو میزار اجرا و بعدم که گرفتن جدا میشن، درواقع مهریه رو بعنوان یه منبع درآمد کردن اوسه خودشون!!!
بعضیا فکر میکنن مهریه یه آتو به حساب میاد برای روز مبادا که هرموقع طرفشون دست از پا خطا کرد سریع ازش
استفاده کنن!
مهریه یه هدیه است که چه زن اونو طلب کنه و چه نکنه، مرد از زمانی که عقدنامه رو امضا میکنه میپذیره موظفه اونو به زن بده...اما متاسفانه مردا خیال میکنن هر زنی تقاضای مهریشو کرد باید طلاق داد... (اگر کسی میبینه نمیتونه مهریه رو بده، یا مهریه ازنظرش عقلانی نیست میتونه روزخواستگاری قبول نکنه اما وقتی قبول کرد دیگه نباید زیرش بزنه...)، اگر مردی از دنیا رفت درحالیکه مهریه زنشو نپرداخته باشه این حق تا ابد به گردنش میمونه (مگر اینکه زن مهریشو ببخشه).
همین آقا اگه قرار باشه یک ساعت با یه خانوم ازدواج موقت کنه یا کسیو برای چند ساعت صیغه کنه، سریع مهریشو میده تا زودتر به مقصودش برسه...!!! چطور اونجا حق مهریه برای طرفش قائله اما ..........!!!!!!!!!!؟
بعضی خانومام که بعد خیانت همسرشون یا زمان طلاق به فکر گرفتن مهریه میفتن تازه موقع گرفتن مهریه باید کلی مراحل و قانون طی کنن و برای آقایونی که نخوان مهریه بدن هزار تا راه دررو هم وجود داره خیلی راحت همه اموالشونو به نام یکی از اعضای خانواده شون میکنن و میگن ندارم و حتی حاضرن برن زندان ...! اون وقت یه زن میمونه یه طلاق و یه خانواده که معلومم نیست بپذیرنش و بدون هیچ سرمایه یی...توی جامعه گرگ....
:104::104::104::104:
دوست عزیزی که این تاپیک را گذاشتن اگر تصمیم تشکیل زندگی دارید چه با این آقا چه با کس دیگه ، اگر خواستگارتون ملکی داره نصف اون ملکو بنامتون کنه بعنوان مهریه
هم عقلانیه هم از توان طرف مقابل که صاحب اون ملکه خارج نیست
به این فکرای خاله زنکی هم توجه نکنید که فامیل چی میگن درباره مهریه تون...!
اگر زندگی شما بهترینم باشه همیشه هستن یه سری آدم حسودکه بخوان به این زندگی ایراد بگیرن و خرابش کنن
مطمئن باشید اگه خدای نکرده شما اشتباه انتخاب کنید و زندگیتون به جدایی بکشه حتی اگه مهریتون 100000000000000 سکه هم باشه، همین فامیل پشت سرتون هزار و یک حرف میزنن
بقول معروف در دروازه رو میشه بست اما در دهن مردم نه.....!!![/align]
[/quote]
:104::104::104::104:
خدايا شكرت كه يكي بيدا شد تا دور از تعصب قضاوت كند