چگونه عا دتهای بد خودم را تغییر دهم.....
لطفا یک روش عملی وکاربردی به من بدهید تا بتوانم عادتهای بد وغلط خودم را تغییر بدهم مثلا در کارهایم عجله می کنم انتظار دارم زود به هدفم برسم بخاطر همین کارها رو سریع با عجله ودرحجم زیاد انجام میدهم بعد که خسته شدم این کاررو رها میکنم ومیروم سراغ یک کار دیگه از همه دوستان متشکرم
RE: چگونه عا دتهای بد خودم را تغییر دهم.....
اینم روش عملی و کاربردی برای شما و خودم ،
الان در پاسخ دادن به شما عجله نمیکنم .....میرم 10 دقیقه فکر میکنم و برمیگردم جواب شما رو میدم .
ای بابا من اصلا دیروز یادم رفت جواب شما را بدهم ...
هر چی صبر کردن ، فکر کردن ، تامل کردن ، جوانب کار یا حرفی یا چیزی را سنجیدن و بررسی کردن خوب است عجله کردن ...شتابزده بودن ...تند و عجول بودن بد و باعث بیقوارگی نتیجه کار شما میشود یعنی آدم اگر آن کار را انجام نده بهتره تا با عجله انجام بده .
با عرض شرمندگی من خودم هم عجولم :163:
اما در باره هر کاری باید پشتکار داشت و کار را درست و کامل انجام داد این روش باعث ایجاد اعتبار و اطمینان دیگران به شما میشود چه در کار و چه در زندگی میتوانند به شما تکیه کنند و به حرف شما اعتماد کنند.
بايد ببيني وقتي اينكار تمام شد مي خواي به چه نتيجه اي برسي يعني بايدبيشتر به نتيجه كار فكر كني تا خود كار و تمام كردن كار .
از همين الان تمرين كن و وقتي ميخواي جواب اين تايپيك و بدي دو دقيق صبر كن و قشنگ فكر كن ببين مي خواي چي بنويسي
بايد به خودت تمرين بدي و اين تمرين هر چي زودتر شروع كني
آرزو حقیقتا اولش فکر کردم مسخرم کردی ولی جواب بعدی خوشحالم کرد از اینکه اهمیت قائل شدی ممنونم
جواب هنرمند هم منحصر به فرده
باور کنید من اصلا اهل مسخره کردن کسی نیستم . من اگر شوخی هم میکنم قصد مسخره کردن کسی رو ندارم بلکه میخوام طرفم دنیا رو سخت نگیره و مشکلاتش رو به آسونی حل کنه .
یکروز دوستم جلوی من به زمین خورد و من فقط ناراحت شدم اون با خنده به من گفت تو چه تحملی داری اگر من به جای تو بودم الان کلی به تو خندیده بودم .
سلام fallah
چقدر مختصر و کلی صحبت کردید. عادت بد خیلی کلی هست ، اما شما به عجول بودن اشاره کردی، این هم باید روشن شود.
چون این علامت کلی هست. مثلا اگر شما آدم مضطربی باشید ممکن است عجول باشید. که برای درمان عجول بودن باید ابتدا اضطراب شما درمان شود.
همچنین شخصیت های کمالگرا نیز دارای این خصوصیت عجول بودن هستند.
لذا اگر از خودتون بیشتر توضیح بدهید ، بهتر متوجه ریشه مسائل شما و راه حل آن خواهیم شد.
مدیر همدردی تشکر . خودم فکر میکنم خیلی کمال گرا هستم کافیه کوچکترین انحرافی دربرنامه کاریم بوجود بیاد تا اونوقت تمام اون برنامه رو تعطیل کنم (یاهمه چیز یا هیچ)این موضوع هم ضربه های زیادی بهم زده وقتی دوره راهنمایی بودم ورزش میکردم . دریک دوره مسابقات نفر دوم شدم توجه کنید نفردوم ولی به همین خاطر اون ورزش رو کنار گذاشتم ولی سالها بعد هنگام تست سلامت جسمانی برای استخدام متوجه شدم همون مدت کوتاه ورزش چقدر وضعیت داخلی بدن من رو نسبت به همسالان خودم بهتر کرده .لطفا راهنمای کنید .راستی بابت تالار به شما آفرین وخدا قوت میگم
سلام
من هم بیشتر احتمال می دهم که شخصیت کمالگرایی داشته باشید. اگر اینطور باشد، شناخت دقیق خودتون، در واقع همان درمان هم هست. مثل اینکه شما شناخت پیدا کنید در مسیرتان یک گودال هست، در آنصورت خود به خود از حرکت به طرف آن خودداری خواهید کرد.
برای شناخت بیشتر افرادی با شخصیت کمالگرا بهتر است اینجا را کلیک کنید و مقاله:«آنهایی که از خودشون راضی نیستند، بخوانند»، را مطالعه فرمائید.
بله دوست عزیزشاید90درصد مطالب مقاله باخصوصییات من مطابقت داره.یک تابلو نقاشی باید از همان ابتدا عالی شروع شود وهیچوقت از پاک کن دراین نقاشی استفاده نشود آدم یا ماشین نداشته باشه یا آخرین مدلش وقتی صفحه اول فصل انتگرال رو خوب متوجه نشدم دیگه قید نمره اون رو در امتحان میزدم .من یک لیست بلند از عادتهای خودم یادداشت کردم و میگم (باید)اونها رو تغییر بدهم مدتی تلاش میکنم ولی وقتی میبینم سرعت جلو رفتنم کنده کاملا متوقف میشم
خوب حالا که متوجه مشکلم شدم راه حل چیه چکار باید بکنم
سلام
قصد من از ایجاد موضوع پیدا کردن راه حلهای عملی وکاربردی بود طوری که بشه اون رو تعمیم دادبه تمام عادتهایی که به صفتهای ما تبدیل شده اند من برای مثال( عجول بودن و نیمه کاره رها کردن هدف) رو بیان کردم راهنماییهای دوستان عزیز
همگی در باره این عادت بد تا اینجا برای من مفید بوده حالا از شما خواهش میکنم بیاید این کار رو هم نیمه کاره رها نکنیم و کمک بیشتری به من کنید
من عادتهای بد دیگه ای سراغ دارم که در میان همسالان من مشابه
اگر کمک کنید اولی رو به یه جای خوب ختم کنیم سراغ بعدیها هم میریم در این راه هم پذیرای همه جور راهنمایی شما هستم - تجربیات شخصی - معرفی کتاب - سایتهای روانشناسی -وهرچی که فکر میکند مفیده
از مدیر همدردی هم خواهش میکنم بیشتر کمکم کنه
هدف من از طرح این موضوع پیدا کردن یک روش علمی عملی وکاربردی برای تغییر دادن عادتهایی است که به صفتهای ما تبدیل شده اندولی چون برای مثال من یکی از عادات خودم رو (عجول بودن ونیمه کاره رها کردن هدف)رو بیان کردم دوستان هم لطف کردند ودر این باره راهنمایهای مفیدی کردند:104:
حالا از همه دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید تا این کار رو هم نیمه تمام رها نکنم :203:
من عادتهای ناپسند دیگه ای رو سراغ دارم که بین تعداد زیادی از افراد مشابه است اگر کمکم کنید تا موضوع اول رو به یه جای خوب ختم کنیم موضوعهای بعدی رو هم مطرح میکنم :72:
در این باره با دل و جون پذیرای همه جور کمک شما هستم(تجربیات شخصی - معرفی کتاب) از مدیر همدردی هم تقاضا میکنم بیشتر راهنمایی بفرمایند:shy:
سلام دوست عزيز
راستش من دقيقا برعكس شما هستم از اينكه كاري رو نصفه كاره ول كنم متنفرم و هميشه هر كاري كه شروع مي كنم حتي اگر خيلي هم سخت باشه و تو شرايط سختي هم باشم ادامه مي دهم تا به نتيجه كار برسم راستش بعضي اوقات هم اين مسئله اذيتم مي كنه چون خيلي وقتها شده كه ديدم شرايط خيلي سخته و خواستم اون كارو ول كنم ولي به علت سمج بودن نكردم . يادمه هميشه همين جوري بودم از مسئله هاي رياضي گرفته تا كارهاي بزرگتر . خيلي وقتها مسائل رياضي رو از يك راه ديگه حل مي كردم و شايد ساعتها باهاش ور مي رفتم كه به جواب برسم و اخر هم مي رسيدم و نتيجه خوشحالم مي كرد .
فكر مي كنم ما هر دومون يك جور باشيم البته با دو پشتكار و نيت متفاوت
من يك كاري رو شروع مي كنم و فقط به اين فكر مي كنم كه به نتيجه اي برسم كه خوشحالم مي كنه و اينقدر ادامه مي دم تا برسم
ولي تو يك كاري رو شروع مي كني و فقط به اين فكر مي كني كه اول بشي و وقتي مي بيني كه نمي توني ولش مي كني
همانطور كه مي بيني ما هر دومون كمال گرا هستيم منتها از دو ديد متفاوت تو به كل فكر مي كني من به اتمام
حالا فكر مي كنم اگه بتوني ديدتو يك مقدار كوچكتر كني و يك مقدار پايين بياري بهتر باشه شايد هميشه لازم نباشه كه ما اول باشيم . شايد اگر توي زندگيت كه اين همه كار شروع كردي و رهاش كردي طوري بود كه به اول بودن فكر نمي كردي موفق تر و خرسندتر بودي چرا كه شايد به تلاشت ادامه مي دادي و نهايتا به جاي اول بودن نفر سوم يا چهارم مي شدي و فكر مي كنم اين مقام از نصفه ول كردن يك كار خيلي بهتر باشه . پس سعي كن ديدتو عوض كني و از اين به بعد به نفر اول فكر نكني به اين فكر كني كه بايد پيروز بشي حالا يا اول يا دهم مهم اينه كه بالاخره به نتيجه مطلوب برسي و موفق بشي و كارو به اتمام برسوني سعي كن به مرور زمان اين تغيير رويه رو در خودت ايجاد كني
زير شيشه ميزت يا روي ديوار اتاقت يا روي بك گراند گوشي موبايلت يا حتي توي اسكرين سيور كامپيوترت با خط درشت بنويس كه
من بايد كارهايم را به اتمام برسانم حتي اگر اول نبودم
و يا هر جمله اي ديگه اي كه مي توني تاثير گذار باشه
سعي كن توي كارهات سمج باشي و فقط فقط فقط فقط به موفقيت فكر كني نه اول بودن
بزرگ با خطر قرمز اول بودن و بنويس و يك خط مورب روش بكش به حالت قدقن
انشالله كه بتوني با اين قدم اول به نتيجه خوبي برسي و كمي موثر باشه
ببین فلاح عزیز من هم خیلی دوست دارم اگر کاری را شروع میکنم بدون کوچکترین خطا و اشتباهی به نمره عالی و مقام اول برسم ولی این "واقعا غیر ممکنه" .
انسان با خطاو اشتباه زندگی میکند فقط با خطا میتواند به هر چه میخواهد برسد.
انسان که خدا نیست بدون اشتباه و خطا تا بگوید چیزی موجود باش هماندم موجود باشد در حد کمال خودش..!
همه دانشمندان ،نظریه پردازان، ورزشکاران ، عالمان ، متفکران ،مخترعان ، شاعران ...حتی پیامبران کارهای نیمه تمام و شکست خورده دارند اما ادامه دادند.
اشتباه خاص خصلت انسان است و نه تنها به انسان سرشکستگی نمیدهد بلکه بشدت باعث اعتماد بنفس انسان میشود .
بقول حافظ
من که ره بردم به گنج حسن بی پایان دوست
صد گدای همچو خود را بعد از این قارون کنم
یعنی من با تلاش و سختی فراوان به گنجی دست پیدا کرده ام و حالا میخواهم این تجربه را که با صبر و تحمل خودم بدست آورده ام و مانند یک گنج قارون با ارزش است در اختیار هر که به آن نیاز دارد بگذارم .
این حس زود به نتیجه رسیدن را از خودتان دور کنید تا موفق باشید ، به موفقیت و اینکه به چه کاری علاقه دارید فکر کنید از حرف مردم و کسانی هم که شما را ناامید میکنند نترسید . خالی از توجه به هر فکر نگران کننده ای فقط به هدف فکر کنید و حرکت کنید تا آنکه مانند حافظ به گنج قارونی دست پیدا کنید و دیگران را هم از آن گنج بهرمند کنید . آیا این شما را خوشحال نمیکند که با صبر و ممارست به تجربه ای رسیده باشید و راهنمای دیگران باشید ؟
سلام دوستان
من هم عادت بدي دارم كه خيلي دوست دارم آن را كنترل كنم اما تا حالا نتوانستم. اميدوارم به من هم كمك كنيد.تا به حال چند بار مورد سرزنش و شماتت قرار گرفتم و يا زندگي ام به مخاطره افتاده اما نمي دانم براي ترك اين عادت بايد چه كار كنم؟؟؟!!!
من عادت دارم در ماكلمه هاي تلفني هر وقت از چيزي خيلي عصباني مي شوم و يا حرص مي خورم، حرفي را با صداي بلند مي زنم و گوشي را بدون توجه به شخص مخاطبم قطع مي كنم. پس از اينكه قطع مي كنم مي فهمم كه اشتباه كردم، دوباره زنگ مي زنم و بقيه حرفم را ادامه مي دهم و مجدداقطع مي كنم. مي دانم كه به مخاطبم خيلي توهين مي كنم اما چه كنم كه اين عادت ترك شود؟
دانه جان این هم یک حالت از افراد احساساتی که با شنیدن حرف مخالف زود عصبانی میشوند و خیلی سریع هم فروکش میکنند .
همینکه سریع پشیمون میشی و سعی میکنی جبران کنی خیلی هم خوبه ...
اگر اون زمان فکرت میرسه گوشی رو قطع نکن کمی گوشی رو بزار زمین برو آب به صورتت بزن و بعد برگرد حرفتو ادامه بده یا عذر بخواه و زمانی که آروم شدی تماس بگیر .
آرزو جان ممنونم از راهنمائي . سعي مي كنم امتحان كنم . اگر گوشي رو بزارم زمين بهتر از اينه كه قطعش كنم.
سلام دانه عصبانی شدن در هر حالتی انژی خیلی زیادی از انسان میگیره وباعث میشه که نتونیم روی حل مشکلمون خوب تمرکز کنیم فرض کن سر جلسه امتحان هستی یک سوال رو قبل از امتحان چندین بار تمرین کرده بودی ولی حالا یات نمیاد عصبانی شدن فقط تمرکزت رو به هم میزنه
بهتره به جای هدر دادن انرژی با عصبانیت اون رو صرف پیدا کردن راه حل کنیم :300:
یک راه خوب برای این کار تغییر دادن وضعیت مثلا وقتی تلفن رو موقتا گذاشتی از محل تلفن جابجا شو یه لیوان اب بخور وفکرکن بهترین جواب برای طرف مقابلتو پیدا کن:72:
ممنون از راهنمائيت fallah
تقريبا تا حدودي در رفع اين عادت بد موفق بودم و الان وقتي خيلي عصباني مي شوم پشت گوشي سكوت مي كنم و جواب نمي دهم تا حالم بيايد سرجايش.
یکی هم به من کمک کنه از بس عجولم حوصله نکردم مطالب بالا رو بخونم . من حتی تو دستشویی عجله دارم و کارمو نصفو نیمه ول می کنم بی هیچ دلیلی:316: