با سلام سن ازدواج مرد می خواهد ازدواج کند باید چقدر باشد سن اردواج خانم می خواهد ازدواج کند باید چقدر باشد تفاوت سنی مهم است موفق وشاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام سن ازدواج مرد می خواهد ازدواج کند باید چقدر باشد سن اردواج خانم می خواهد ازدواج کند باید چقدر باشد تفاوت سنی مهم است موفق وشاد باشید
سلام
به نظرم با توجه به شرايط جامعه، سن زن 24 و سن مرد 29 و تفاوت 5 سال ايده آل باشه.
(اما بستگي به اين دارد كه عشق چه زماني درخونه ات را بزند. عشق ديگر سن و سال و تفاوت سني نمي شناسد. فقط يار را مي بيند و بس.)
تفاوت سنی چقدر مهم است موفق وشاد باشید
سلام .
به نظر من هروقت که آدم احساس کرد به ازدواج نیاز داره و توی خودش توانایی قبول مسئولیت رو دید میتونه ازدواج کنه. به نظر من زیر بیست وبالای سی سال برای دختر و بالای 35 سال برای پسر اصلا خوب نیست . منم با ایده آل دانه خانم موافقم.تفاوت سن بین2تا7سال هم برای اینکه حرف همدیگه رو بهتر میفهمند مناسبه . موفق باشید.
سلام
تفاوت سنی نهایت باید 5 سال باشد بیشتر از آن یعنی میدان جنگ
سلام با توجه به جامعه الان بهترین سن برای آقایان بین 20 تا 24 و برای خانم ها بین 16 تا 20 .
چون دخترها در سن 9 سالگی به رشد عقلی و جسمی و پسرها در سن 15 سالگی میرسن بنابراین 6 سال بهترین اختلاف سنی است.
سن مرد باید برای ازدواج چقدر باشد سن زن برای ازدواج باید چقدر باشد موفق وشاد باشید
پسری که بیست یال و رد می کنی اگر از نظر فکری و وضعیت مالی امکانش رو داشته باشه ازدواج کنه اما بهترش بین 28-30 برای پسر و 23-27 برای دختر خوبه
دختر از 22 تا 120 سالگی
پسر از 25 تا120 سالگی
با سلام:
به نظر من پسر 26-27 و دختر هم در حدود یکسالی کمتر تا رابطه سنی هم با هم نزدیک باشه.
هر وقت پسر به بلوغ فکری مالی اجتماعی و فردی رسید باید ازدواج کنه دخترم بین 20-27 ایده آل
به نظرم سن اهميت نداره درك متقابل بايد وجود داشته باشد
اگر خانم از آقا 5 سال بزرگتر باشه چه مشكلاتي پيش مي آيد اين سوال چند وقته ذهنمو مشغول كرده لطفا نظر بدهيد.خانم 26 ساله و آقا 21 ساله مشكلات احتمالي آنها چيه؟ازدواجشون درسته؟
به نظر من پسر 24 تا 27
دختر 20 تا24
چون سن بره بالاتر ذوق و شوق کم میشه تفاوت سنی با فرزندانمون زیاد میشه؟
چطوره نظرم؟
برای پسر بین23-25
دختر هم 20-24
البته ناگفته نمونه فرد باید در این سنین .بلوغ اجتماعی .عاطفی و....مهم ها رو داشته باشه
فاصله سنی هم 3یا4سال
اگه فاصله در این حد باشه مشکل ساز نیست .ولی اگه بالاتر باشه به دو طرف بستگی داره مهم باشه یا نه-طرز فکر و برخورد اجتماعی نوع نگرش فرد به اطراف وبرداشت آن نیز دخیل میباشد
سن و سال برای هر دو نفر مهمه چرا که باید حداقل تجربه ای وجود داشته باشه. مخصوصا حالا که آدمها به دنبال تحصیل می روند و از کسب تجربه ها باز می مونن. اما چه میشه کرد که اگه سن بالا بره هزار تا مشکل پیش میاد از جمله بی میلی و یا محتات شدن بیش از حد و یا انحرافات و ...
بنابراین سن مناسب مرد شاید بین 20 تا 26 سال باشه و زن هم همینطور. اختلاف سنی هم مهمه ( بین 2 تا 5 ) اما در صورتی که حسن هایی وجود داشته باشه که به رعایت نکردنش بیارزه میشه نادیده گرفت مثل خودم که از خانومم 8 ماه کوچکترم. اما کوچکتر بودن مرد از زن واقعا مرد می خواد!!! باور کنید که می خواد.
پسر 29 سال کامل
دختر 24 سال کامل
زودتر خطر ناکه
کیوان 24 سال؟؟؟ برای پسر!؟ شما در 24 سالگی به چی می تونی برسی از لحاظ مالی؟
من سرانگشتی حساب کردم . برای پسر با توجه به دوسال سربازی و همین طور چندین سال برای تامین اولیه زندگی باید 6-7سال اختلاف سنی در نظر گرفت. برای پسر 32-36 و برای دختر 26-27
قبل از این سن عمدتا پسرها با مشکلات مالی بسیار شدیدی درگیر هستند و معمولا اگر خونواده ثروتمندی نداشته باشند از جایی هم ساپورت نمی شوند. بنابراین اصلا عاقلانه نیست قبل از 30 سالگی ازدواج. بالاخره خانومهای ایرانی توقعاتی رو دارند که یک پسر 25-6 ساله نمی تونه به اونها جامع عمل بنشونه
به نظر من اختلاف سنی بین 3-7 خیلی مناسبه.
sorena_arman عزیز به نظر من بالای 32 سال خیلی مناسب نیست.خوب درسته توقعات نباید از خانوما اینقدر بالا باشه که یه آقا نتونه تا 32 سالگی ازدواج کنه.
البته اینم بگم که آقایون توقعات خانوما را بهانه قرار دادند که ازدواج نکند و روابط آزاد وتنوع طلبی را انتخاب کنند.
یعنی اگر یه پسر خوب در سن مثلا 25 سالگی بخواد با کمترین امکانات ازدواج کنه نمیتونه یه دختر خوب و مناسب پیدا کنه؟
به نظر من با تلاش و انتخاب مناسب میتونه البته سختی ها همیشه هستند ولی توکل به خدا در این جور جاها خیلی کمک میکنه
منظورتون توقع خانومهاست دیگه. نه توقع از خانومها!
در ضمن من الان 26 سالمه. کارشناسی ارشد مهندسی گرفتم. حتی یک سال هم عقب نیفتادم. حساب کردم برای رهن خونه در تهران که وظیفه من شازده است باید 30-40میلیون داشته باشم. سرانگشتی می شه (برای حقوق من که تقریبا تو همچین سنی خوب محسوب می شه ماهی تقریبا 1میلیون) اگر 70درصدش رو save کنم(باقیش پول اجاره فعلی سوئیتو...) می شه ماهی 600-700هزار . سالی 6میلیون من 6سال دیگه می تونم برای رهن خونه پول داشته باشم. 32 سالگی. بالاخره خانوم و خونوادشون هم امید و آرزو دارن!!!!! با عشق ازدواج می کنه دختر دیگه!!!!!؟یک عروسی می شه 10میلیون تومان 34 سالگی-برای یک خانوم کم توقع(البته در دید خانوم!!!) برای خانوم پرتوقع که انتظار ماشین و خونه هم دارند تا 50 قابل افزایشه. اما متاسفانه من اگر پولدار شم نمی رم اون خانومیو بگیرم که منو به خاطر نداشتن موقعیت رد کرد!! می رم خانومی جوونتر رو می گیرم!! اینم منفعت منه. نه؟!!
30-40 میلون اجاره.10 میلیون خرج عروسی!!! چه خبره؟
یعنی فکر میکنید همه ی دخترا این انتظاراتو دارند یا خودتون؟
پول چیز خوبیه ،زندگی در یک محله ی خوب وعروسی خوب و.. ولی دلیلی نداره اول زندگی همه ی اینها صورت بگیره!
درسته خانوم وخونوادش آرزو دارند (البته به نظر من آرزو باچشم وهم چشمی و دید مادی فرق داره) شما واقعا فکر میکنید عشق برای ازدواج همه ی خانم ها موازی بااین توقعاته!! خانواده ها هم اگر ببینند پسری واقعا لیاقت داره و میتونه دخترشونو خوشبخت کنه این چیزا کمرنگتر وکمرنگتر میشه... (البته بستگی به ایمانشون هم داره)
در مورد جمله ی آخرتون هم خدمتتون عرض کنم که یه چیزی هم هست که شما از دستش دادید و دیگه به نفعتون نیست و اونم جوونیتونه.
یک خونه 50متری در میدان انقلاب تهران 30میلیون رهن کامل!!!عروسی در یک تالار کوچیک بدون طلا و جواهر وخرج های متفرقه 3-4 میلیون
در مورد جمله آخرم ببینید من که مجبورم جوونیمو از دست بدم!!! (چون پولی ندارم!! و مجبورم بدست بیارم-چون دندم نرم کروموزوم y دارم!!!) پس به ازای این جوونی از دست داده دختر جوون می گیرم!! منظورم این بود.
به قول قدیمها سن زن برابر- سن مرد تقسیم بر دو به اضافه هفت
sorena_arman عزیز شما از یه طرف میگش سن ازدواج برای پسر زیر 30 سال عاقلانه نیست از طرف دیگه در تاپیک دیگتون دارین مینویسین که میخواین ازدواج کنید!قضیه چیه دوست من؟
دوست گرامی ایشون رو من خوب می شناسم.اگر راغب به ازدواج با کسی باشند صبر خواهند کرد!!2-ایشون اذن پدر احتیاج نداره(قبلا طلاق گرفته) پس می تونه بدون مسائلی مثل عروسی (با شناختی که ازشون دارم) راضی به زندگی با کسی بشه که دوستش داشته باشه
ثانیا کلیه بحث. من در مورد خودم صحبت نمی کنم. در مورد این صحبت می کنم که اصلا نمی شه یک مرد در زیر سن 30 ازدواج کنه تو این شرایط.شما این حرف رو نقد کن نه منو!! شاید من یک شیاد باشم که یک حرف درستی رو می زنم. شما بگو به این دلایل حرفت نادرسته!
sorena_armanقصد جسارت نداشتم
چون شما کلی گفته بودی که ازدواج زیر 30 عاقلانه نیست من فکر کردم شامل حال شما هم میشه دوست من ، این شد که انتقاد کردم.به نظرم این طبیعیه که وقتی من خودم یه پیشنهادی رو میدم همه انتظار دارن که حداقل خودم بهش عمل کنم!!!حالا گذشته از این حرفا امیدوارم شما هم به خواستتون برسید.
اما در مورد اینکه حرف شما رو رد کردم دلایلی دارم:
نیازهایی وجود دارند که نمیشه منکرشون شد مثل اشتیاق به صحبت با جنس مقابل،ابراز محبت و عشق،رسیدن به آرامش و کمال و...خوب یه جوان تا سن 36 سالگی باید چه طور با این نیاز ها روبرو بشه،باید رو به روابط آزاد ببره؟یا در تنهایی باشه تا اون سن که مثلا 50 میلیون پول در بیاره؟ نمیگم که صبر نداشته باشه بلکه صبر عاقلانه و به جا.ولی تا سن 36 سال فکر نکنم کسی دلش بخواد مجرد بمونه.
نه کسی دلش نمی خوادمجرد بمونه. خانوم مریم نشدنیه!!! جملم واضحه! نشدنی! من برای رهن خونه حداقل باید 30 سالگی کار کنم تا یک دختر مثل شما قبول کنه باهام زندگی کنه. بابا موضوع به این واضحی. هی دارین می پیچونید.
برای دختران از 18-22 و برای پسران از 25-32
سن زن 24سال باشد سن مرد29سال باشد
وقتي سنم كمتر از 20 بود هميشه فكر ميكردم كه تا 20 سالگي حتما ازدواج كردم و فكر ميكردم 25 سالگي سن خيلي زيادي هست و تا ان موقع حتما يه بچه بزرگ هم خواهم داشت ... ولي الان كه دارم وارد سن 28 سالگي ميشم و مجردم ، فكر ميكنم كه هنوز در مورد زندگي خيلي چيزها بايد ياد گرفت و چرخوندن يه زندگي خيلي ساده هم نياز به مهارتهايي داره و خيلي خوشحالم كه در سنين زير 20 سال ازدواج نكردم چون شايد انوقت ممكن بود خوشبخت نشم... الان تجربم زياد شده ... خيلي مهارتها را ياد گرفتم ... ديدم خيلي تغيير كرده و... و از همه مهم تر بهتر ميتونم همسرم را انتخاب كنم...
پس نميتوان يه سن خاص را نام برد...
این مسائل نسبی هست و در صورتی که فرد این توانایی رو در خودش میبینه که میتونه منطقی راجه به این مسئله تصمیم بگیره، و با داشتن این شرط، به ازدواج نیاز داشت و با داشتن حداقل شرایط، باید ازدواج کنه.. اختلاف سن، هم نسخه نیست، 2 طرف اون تفاهم که هدف دوستانه از بیان اختلاف سن، داشته باشن.. مشکلی نیست
به نظر من سن 24-29 برای پسر و سن 20 تا 24 برای دختر خوب است
به نظر من سوال سختيه
چون از طرفي هر دو طرف غريزه جنصي دارن و بايد اينو هر چه زودتر در راه صحيحتر ازش استفاده كنن و از طرفي مشكلات مالي موج ميزنه !
نميدونم ....
به نظر من سن ازدواج رو نمی شه تعیین کرد همی چیز بستگی به شرایط دو طرف داره یه موقع شرایط ازدواج در 20 سالگی بوجود می آد یه زمانی هم تا 30 سالگی موقعیتی پیش نمی آد پس نمی شه گفت سن ازدواج قطعا باید فلان سن باشه
:72:
سلام
اگرفاصله سن بلوغ جنسی و ازدواج رو زیاد باشه این جوون بیچاره چه کار باید بکنه.مگه این غریزه دست از سرش بر می داره؟
من یقین دارم که سن ازدواج دختر باید 16باشه و پسر بیست واگه به بلوغ عاطفی نرسیدن و چیزی از زندگی مشترک نمی دونن باید کمکشون کرد وبهشون آموزش داد .تو هزاره سوم با تکنیکهای آموزشی قوی هر کاری رو میتوان انجام داد ازدواج که سهله حالا اونهائیکه هنوز نتونستن در سنین 25.6.7.8 مهارت زندگی رو یاد بگیرن دیر به فکر افتادن یا هنوز فرهنگشو نتونستیم جا بیندازیم عزیزان زیاد سخت نگیرید
احسنت به تفكر تو آرش جان،نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash11
باهات شديدا موافقم.
سلام
در رابطه با مطلبي كه آقا آرش فرمودن
خوب مطلبتون از يك جهت هايي درسته !! و من فكر ميكنم كه اين مشكل در كشورهايي مثل ايران فقط وجود داره
در كشور هاي خارجي ، كه غريزه و ازدواجشون چندان به هم ربطي نداره ، مشكل غريزه رو كه با دوست پسر و دوست دختر حل ميكنن
و ازدواج رو هم به موقع اش
البته من كاري به فرهنگ اونها ندارم كه درسته يا غلطه !! البته در بعضي موارد خيلي هم غلطه و زندگي هاشون استحكام نداره
ولي توي ايران اين مشكل وجود داره كه غريزه و ازدواج رو بايد با هم ادغام كرد ... و طبيعتا مشكل هايي هم اين وسط وجود داره ....
1)اگه طرف بخواد بر اساس غريزه اش ازدواج كنه ، چون سنش كمه و هنوز به بلوغ عاطفي و اجتماعي و ... نرسيده و هنوز نميتونه زندگي رو بچرخونه و از نظر مالي تامين نيست و ممكنه نتونه اون همسر مناسبش رو پيدا كنه ، ازدواج خوبي رو نميتونه داشته باشه و مشكلات زيادي رو داره
2)اگه طرف بخواد بر اساس شرايط ازدواج كنه !! خوب شايد ازدواجش بهتر باشه و بتونه همسر مناسب تري رو پيدا كنه و زندگي آينده اش بهتر بشه ولي مجبوره كه چندين سال با اين غريضه بجنگه !!!
البته خوب به نظر من آدم بهتره كه چندين سال با غريضه اش بجنگه ، تا به شرايطي برسه كه بتونه يه ازدواج خوب رو داشته باشه چون اينجوري آينده ي بهتري هم داره
ولي مشكل اينجاست كه كنترل غريضه كار بسيار مشكليه كه اكثرا يا طرف به گناه ميوفته ، يا كارهايي رو ميكنه كه شايد گناه نباشه ولي از نظر عرف جامعه ي ما خيلي خيلي بد و زشته
با توجه به اين شرايط به نظر من ، اگه بخوايم تعادل رو رعايت كنيم ، سن ازدواج براي پسر 23-24 و براي دختر هم 19-20 خوبه
چون اينجوري هردو از جوونيشون لذت ميبرن !!
وگرنه اگه بخوايم يه ازدواج عاقلانه و خوب رو داشته باشيم ، به طوري كه دختر و پسر هردو با تجربه باشن و كاملا براي گردوندن زندگي از همه لحاظ آماده باشن، براي پسر 27-26 و براي دختر 25-24 سال خوبه ولي خوب اينجوري به نظرم نميتونن از جوونيشون لذت ببرن
باز من روی حرف قبلیم هستممی شود دختران در سن 16 وپسران در سن 20 ازدواج کنند به شرط اینکه زمینه های آن را آماده کنیم وخانواده حاضر باشند تا زیر پرو بال اونا رو بگیرند و همچنین آموزش لازم به اونها داده بشه
شما می دونید که یکی از مسائل قبل توجه پیشرفت در هزاره سوم آموزشه وباعث شده تغییرات سریع اتفاق بیفته پس با آموزش می شود بلوغ عاطفی را هم زودتر به مرحله تکامل رسوند همانطور که می شود بلوغ جنسی را.....
با سلام و خسته نباشید.
من از اول تا آخر این تاپیک را خوندم. اکثرا اعتقاد داشتن که سن ازدواج برای خانوما باید حدود 24 یا 25 سال باشه. حالا این سوال مطرح میشه که آیا خانومی که در تمام زندگیش به تحصیل و کار مشغول بوده، و سنش به حدود 27 یا 28 رسیده، سن مناسب برای ازدواج نداره؟ و نباید به یک ازدواج خوب و موفق امیدوار باشه؟ پس تکلیف چنین دخترانی چی میشه ؟ که به خاطر مشغولیت به درس یا عدم وجود شرایط مالی مناسب ازدواجشون به تاخیر افتاده؟
از پاسختون ممنونم.