دودلی در انتخاب خواستگار به خاطر شغل نظامیش
سلام فرشته مهربان و دوستان↳
خواستگارم از خیلی جهات خوبه و با هم تناسب داریم ولی به خاطر شغلش که نظامی هست و الان توی استان دیگه که از ما خیلیی هم دوره کار میکنه ، من نگرانم چون محل زندگیمون اصلا مشخص نیست و هر جای ایران میتونه باشه.شروع زندگی مشترک با مشکلات خاص خودش و دوری از خانوادم و کلا تغییر کاملی تو زندگیم همراه میشه. این آقا 1ساله پیش از خودم خواستگاری کرد من بنا به دلایلی که گفتم رد کردم،چندین بار درخواستشون رو تکرار کردن تا اینکه من به خانوادم گفتم و اومدن خواستگاری رسمی،اما حالا خانوادم هم به همون دلایل کار ایشون شدیدا مخالفن گرچه تحقیقات زیادی هم کردن و همه ایشون رو تایید کردن.از نظر خودم ویژگی های مثبت و منفیش برابرن.حالا نمیدونم چیکار کنم.
RE: دودلی در انتخاب خواستگار به خاطر شغل نظامیش
سلام،
خب گفته می شود که باید معیارها رو در نظر بگیریم و بعد ببینیم که خواستگار چند درصد از اونها رو داراست.
شما نوشتید که
نقل قول:
از نظر خودم ویژگی های مثبت و منفیش برابرن
اگر منظور این باشد که ایشون 50% معیارهای شما رو دارند، فکر می کنم درصد پایینی هست!
یک مسئله دیگر هم این است که خانواده شما مخالف هستند و این هم مهم هست!
گفتید که از شغلشون ناراضی هستید.
دیگر چه نکات مثبت و منفی در ایشون دیدید؟ بگویید شاید بیشتر بتوانیم کمک کنیم.
یک تاپیک دیگر هم داریم در رابطه با خواستگار ارتشی: لینک
مرسی که جواب دادین چون از بس فکر کردم تو این یک سال و به نتیجه نرسیدم دیگه ذهنم داره همه چی رو قاطی میکنه.ویژگی های مثبت زیاد داره راستش،اما مساله کارش اونقد واسه من حاد شده که به تنهایی باعث شده نتونم با وجود مشاوره تصمیم بگیرم .ویژگی های خوبش:لیسانس
مثل خودم،باشعور،فهمیده،با ادب،خیلی به من احترام میذاره،بهم علاقه ی زیادی داره،با ثبات،دور اندیش،مسولیت پذیر،خیلی مهربان و دلسوز،علاقمند به خانواده، صبور ،منظم،روحیه لطیفی داره ولی تو کاد جدی هست.اما بدی هاش یکی همون مسیله محل زندگی هست که مهمترینه و دیگه درامدش که کفاف زندگی خوب و مرفه رو نمیده،با توجه به اینکه منم شاغلم حس میکنم بعدا اون پشتوانه مالی من نیست و من دوست دارم حمایت بشم با وجود استقلال مالیم
ببینید، در اون تاپیک که بهتون معرفی کردم یکی از کارشناسان یک جمله ای گفت که به نظر من مناسب شما هم هست:
نقل قول:
وقتی برای شما شغل همسر آیندتون تا این حد مهم هست اگر ازش چشم پوشی کنید در زندگی به مشکل برمیخورید .
به نظر من همین که شما 1 سال است که با وجود مشاور نتوانستید با این موضوع کنار بیایید، نشان می دهد این مسئله ی شغل ایشون برای شما قابل هضم نیست!
پس باید این مسئله رو جدی بگیرید.
این که گفتید محل کار ایشون معلوم نیست، یعنی اینکه ممکن است سال به سال محل کارش عوض بشود؟
به این خاطر می پرسم که گفتید که خودتون شاغل هستید. اگر محل زندگیتون عوض بشود، کارتون رو هم از دست خواهید داد! درسته؟
اینها مسائلی هستند که باید بهشون فکر کنید.
سال به سال که نه،اما 4سال یک بار میتونه عوض شه مگه اینکه استان گرمسیری باشه و خودش بخواد بمونه که معمولا جای خوبی واسه زندگی نیستن.من همچین ویژگی های اخلاقی که تو ایشون دیدم تو کسی ندیدم و نمیتونم به راحتی از شخصیتش چشم پوشی کنم.کار من حفظ میشه.هر جا اون بره بهم انتقالی میدن
راستشو بخواین با خوندن مطالب این سایت و فهمیدن اینکه علاقه کم میشه بعد از ازدواج و شخصیت ها عوض میشه میترسم از اینکه به اعتبار شخصیتش بله بگم ولی عوض شه بعدا.اگه اینجوری شه حمایت مالی که نداشتم،حمایت عاطفیش هم از بین بره من سرخورده میشم.
اون لینک رو خوندم تا حدودی مشکلشون شبیه بود ولی مسایلی که واسه من مهم هستن مثل محل کار و درامد رو مطرح نکردن.
توی یک مقاله خوندم که اگه کسی زیاد به یک موضوع متناقض فکر کنه دچار بیماری روان پریشی میشه.خواهش میکنم کمکم کنید.خانوادم با انتخابش شدیدا مخالفن.نمیدونم صرفا ویژگی های شخصیتیش ارزش ایستادن مقابل خانواده رو داره؟چه تضمینی هست که عوض نشه بعدا؟البته اون سعی نمیکنه خودشو بی نقص و کامل نشون بده .مثلا میگه تو کارای خونه کمک میکنه و نمیگه همشو خودش انجام میده.میگه نمیخوام حرفی بزنم که نتونم عمل کنم.
من یک بار قبل از اینکه ایشون با خانوادشون بیان خواستگاری رفتم پیش مشاور ،گفتن چندتا دید و بازدید خانوادگی داشته باشید ،شاید نکات مثبت دیگه ای ببینید که بتونید تصمیم قطعی بگیرید،یا نکات منفی ببینید که به این نتیجه برسید که این آقا یا خانوادش مناسب شما نیست.اما خانواده من حاضر نیستن همچین موقعیتی فراهم کنن.چون خانواده اون شخص هم تو یک استان دیگه زندگی میکنند رفت و آمد سخته.
چرا هیچکس راهنماییم نمیکنه؟:302:
سلام طلا جان
ببین پدر من هم شغلش نظامی بود (نیروی انتظامی)این موضوع که باید هر 4 یا 5 سال جا به جا شی درسته اما اگر بتونی دوری خانواده ات رو تحمل کنی به نظر من که خیلی هم خوبه چون همه شهر را رو میبینی در ضمن فقط یکی دو شهر محروم به مدت 5 سال باید برین . ولی در عوض امکانات و مضایایی که دارن خیلی خوبه . مثل امکان اقامت تو هتل تو هر شهری که مسافرت کنی یا خیلی برنامه های دیگه ...تازه یه فرد کارمند بهتر از اینه که شغلش آزاد باشه .دیگه تا آخر عمر تامین میشی .
به نظر من اگه طرف با ایمان و صادق و با خانواده محترمه بله رو بگو (البته قبلش خوب تحقیق کن ) :227:
پروانه مقدس مرسی از راهنماییت.میشه بهم بگی دیگه چه مزایا و معایبی داره؟خیلی تحقیق کردیم هم راجع به خودش هم خونوادش.خوب بودن.من نگران اینم که تو شهری زندگی کنم که هیچ کس رو نمیشناسم, اگه اتفاقی بیفته دست تنها چکار کنم؟اگه من طوریم بشه اون مرده,قویه,میتونه کاری کنه,اما اگه اون طوریش شد من تنها چکار کنم؟فکر آینده و بچه هم هستم که دور از فامیل بزرگ میشه.من خودم دور از فامیل بزرگ شدم و حسرت اینکه بگم خاله یا دایی یا بگم عموم اومد خونمون تو دلم موند.دوست ندارم بچم تو بیکسی بزرگ شه.تنهایی چطوری میتونم از پس این همه مشکل بر بیام؟
دوستان خواهش میکنم نظر بدین.
منم منتظر پاسخ دوستان هستم. من شغلم یه مقدار خاصه و فکر می کنم همین تردید و دودلی هایی که شما در مورد خواستگارتون بهش دچار شدید در مورد کسایی که من به خواستگاری شون می رم احتمالا صادقه. دوری از شهر و خانواده و شرایط خاص زندگی و ...
کاش مشاور و مدیر همدردی امثال ما رو راهنمایی میکردن
ببین طلا محمدی اولا تو هیچ وقت تنها نیستی چون خدا رو داری ثانیا قرار نیست شما که به شهرای مختلف منتقل میشی تنها بمونی چون اینقدر دوست پیدا می کنی که از فامیل و آشنا دلسوز ترند . دوستای مختلف با آداب و رسوم مختلف ...اقوام و خاله و عمو ... هم اگه اهل رفت و آمد باشن مطمئن باش به دیدنتون میان تازه به جای یک روز چند روز پیشتون میمونن. :72:
مرسی بابت همدردی.منظورم از تنهایی این بود که تو مواقعی که نیاز میشه خانوادم پیشم باشن نیستن.
سلام دوستان.مشکلی که جدیدا پیدا کردم اینه که هر کدوم از اعضای خانوادم(منم پدر ندارم ولی خواهر و برادر زیاد دارم و همه بزرگترن) یه معیارو در نظر دارن و هر کدوم میگن اگه فلان کارو کنه من با بقیه صحبت میکنم اکی شه.خواستگار طفلی هم که دست خودش نیست و نمیتونه به ساز همه برقصه ،اونم سازای متفاوت.از طرفی شناخت خودم هم از دوره و مطمئن نیستم واقعا همون اخلاق و شخصیت رو داشته باشه.کسی هم همکاری نمیکنه که بشناسمش.اصلا کاری به شناخت ندارن.میخوان با همین اطلاعات ناقص یا قبول کنن یا رد.
میخوام تاپیک رو حذف کنم چون کسی راهنمایی نمیکنه.چطوری اینکارو کنم؟
سلام دوباره،
طبق قوانین تالار امکان حذف تاپیک نیست.
متاسفانه ظاهراً کارشناسان و خیلی از اعضا در این چند روز کمتر فرصت می کنند به تالار سر بزنند.
به شما پیشنهاد می دهم صبر کنید.
می توانید چند روز دیگر که این روزهای تعطیل هم گذشتند، دوباره در همین تاپیک پستی بزنید و درخواست کمک کنید.
ولی در مجموع باید بگویم که شما مشکل خاصی ندارید که حاد باشه و سریع نیاز به مشاوره داشته باشید.
بیشتر در تصمیم گیری مشکل دارید!
می توانید تاپیک هایی که در زمینه تصمیم گیری هستند رو مطالعه کنید.
به هر حال این شما هستید که باید در رابطه با این خواستگارتون تصمیم بگیرید.
شرایط ایشون و زندگی آینده شما با او مشخص است.
باید ببینید که این شرایط رو می خواهید یا خیر.
کسی اینجا نمی تواند برای شما تصمیم بگیرد. کسی هم نمی تواند جای شما نظر بدهد. این خودتون هستید که باید ببینید این زندگی رو می خواهید یا خیر.
با خود ایشون هم می توانید در رابطه با نگرانی هایتون صحبت کنید.
همینطور از پدر مادرتون کمک بگیرید.
موفق باشید.
همینایی که hamed65 گفت رو میخواستم بگم (و اینکه خیلی تند میریا! الکی نیست تاپیک بپرونی! :305:)
اهل عمل باش
برو با خودش قشنگ سؤالاتت رو مطرح کن و در مورد زندگی صحبت کن
اگر دیدی 'او' و 'شرایطش' را دوست میداری و خودتم اهل زندگی هستی و مسائل دیگر هم که همیشه مطرحه ok هست پس ok هست دیگه!
وگرنه تو دو دلی ازداج کردی همان و بدبختی همان!! خدا نیارد آن روز را ! :323:
مشکل من اینه که نمیدونم این قضیه زندگی تو یه شهر نامعلوم،اگه حداقل میدونستم کجا خوب بود،با محدودیتای زندگی نظامی اونقد فاکتور منفی مهمی هست که از بقیه فاکتوراش که مثبته چشم پوشی کنم یا نه؟
سلا م طلا جان
منم میگم شخصیتش مهمه بعدشم زندگی جای دور اینقدرها هم سخت نیست
شما این مساله رو خیلی بزرگ کردید واسه خودتون . بالاخره اونجاتنها نیستی که خیلی ها شرایط مشابه تو رو دارند و از خونواده شون دور هستند اونجا( همسر همکاران آقا) . اولا واسه مشکلاتی که گفتی اگه طوریت شه و ... خدا هست و بعد از خدا هم دوستانی که شرایط تو رو دارند و بعدم خونوادت می تونند بهت سر بزنند یا تو بری پیششون . ببخشید که اینو میگم ولی فکر میکنم شما وابستگی شدید به خونوادت داری و خیلی شخصیت مستقلی نداری . در هر صورت ازدواج با این افراد مشکلاتی هم داره و نه اونقدر که دیگران بزرگش می کنند . بازم خوب فکرهاتو بکن و بعد تصمیم بگیر .
طلا خانم
اولا این خیلی خوبه که شما هم شاغل هستین و میتونید در تامین زندگی آینده تون کمک شوهرتون باشین
پس نگران حقوق کم شوهرتون نباشین
مهم اینه که مرد زندگی باشه مهربون باشه خوش اخلاق و با ایمان
زندگی توی یه شهر دیگه هم سخت نیست .
البته اگه شخصیت وابسته به خونوادت نداشته باشی
فکر نمیکنم هر چهار سال یه بار قرار باشه که شهر به شهر برین. فقط یه باره که اون هم مناطق محروم یا مرزی یا عملیاتیه که بعد از اتمامش دیگه جای نمیرین
خواستگارتون شاغل کجاست
ارتش. سپاه نیروی انتظامی دریایی هوایی..
سلام.ارتشی هست.تو مدتی که نبودم خانوادم تا حدی راضی شدن یعنی میگن نه اینکارو تایید میکنیم نه رد.منم هنوز نمیدونم انتخابش درسته یا نه.
سلام
ببین خیلی سادست
یک بار با خودت خلوت کن ببین که آیا در عمل میتونی زندگی تو یه جای دور از شهر و خونوادت رو تحمل کنی یا نه؟
ممکنه اون جایی که می افتی خیلی جای خوبی باشه یا بر عکس....
ضمنا ببین که روحیت میخوره که با یک شخص نظامی زندگی کنی یا نه؟
ببین که آیا وابسته به خونه وخونواده هستی یا نه؟
اگه پا تو این راه بذاری ممکنه چندین ماه اصلا نتونی خونوادتو ببینی
من یه خانومو میشناسم که خودشم نظامیه و از خونه و خونوادش دور افتاده حالا افسردگی هم گرفته توی شهر غریب
حالا بستگی به خودت داره