-
چه مسیری رو انتخاب کنیم؟؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید درمورد مسئله ای با فرضیات زیر
فرض کنید در جایی کار می کنید به صورت قرار دادی که تقریبا استرسش کمه و در داخل یک شهر بزرگ هست هفته ای 4 روز .
بهتون کاری پیشنهاد می شه با پرستیژ با لاتر داخل شهری که حدود 100 کیلو متر با شهر شما فاصله داره شهر خیلی کوچیکی هست .
با سرویس باید رفت و آمد کنید و اگه سرویس نباشه رفت و آمد سخت هست و آینده کاری خوبی داره ولی استرسش بیشتر هست هفته ای 3 روز .
باید یکی از این کارها رو انتخاب کنید.
و اگه هرکدوم رو انتخاب کردید راه بازگشتی به دیگری ندارید.
از دوستانی که اظهار نظر می کنند بینهایت متشکرم.
-
RE: چه مسیری رو انتخاب کنیم؟؟؟
دوتاش نمی شه؟
کار دومم قرار دادیه؟کار اول آینده داره؟مسیرش یک طرفه یا دو طرفه؟کوهستانی یا کویر؟
برف گیره؟سابقه بسته شدن داره؟
-
نه دوتاش نمی شه.
دومییم قراردای است یعنی حقوقش حدود 300تومان فعلا بیشتره ولی اولی هم بعد 2 سال حقوقش دقیقا برابر می شه با دومی که اینده کاری بهتری داره.
مسیر دومی کوهستانی و برفی است.
از طرفی برای هردو روزهای غیر کاری باید پروژِه های تحقیقی کار کنی مثلا با کامپیوترت داخل خانه.
-
باید یه تحقیق کامل راجع بهشون بکنی.محیط دومی رو حتما برو جند بار ببین.با کسایی که اونجا کار می کنند صحبت کن.و از استرسها و کمبودها و همچنین مزایاش بپرس.من شخصا کار تو شهر کوچیک واسم راحت نیست ولی تو باید علایق شخصی خودت و ببینی و این که از کارت چه انتظاری داری می خوای تنوع داشته باشه یا روتین باشه .این استرسی که می گی تعریفش چی هست؟با روحیت سازگار هست یا نه.کلا آدم ماجراجو و اهل ریسک هستی یا نه دوست داری تو محیط آروم کار کنی.
و این که جایی خوندم که سعی کن عضو کوچک یک مجموعه بزرگ باشی تا عضو بزرگ یک مجموعه کوچک.:72:
-
دوست عزیز
منظوراز استرس یعنی مرتب ازت کار با خلاقیت و ابتکار بالا می خواند و به علت وجود همکارای قوی رقابت بیشتر هست در کار دوم که توی شهر کوچک بود وباید رفت و امد با سرویس داشته باشی ولی آینده کاری بهتر و موقعیت اجتماعی بیشتری داره.
-
-
همش به روحیه و شخصیت خودت بر می گرده .ولی حتما هر دوتا محل رو از نزدیک چند بار ببین تا روابط کاریشون دستت بیاد.و بتونی خوب تصمیم بگیری
-
دوستان من هنوز مشکلم حل نشده
عقلم یک چیز می گه احساسم چیز دیگه:302:
عقلم میگه همین کاراول و برو بیا اروم و بی دردسر
احساسم میگه برو کار دوم که هیجان بیشتر و استرس بیشتر و اینده و پرستیژ بالا تری داره
عقلم میگه حالا که قرار ه حقوق دوتاشون یکی باشه دنبال دردسر نرو احساسم میگه این کار اولی تورو فسیل می کنه؟؟ عقلم میگه مسافت دومی بعد یک مدت توان بدنیت و کم می کنه احساسم میگه...............................
از جنگ بین عقل و احساس خسته شدم کدوم و گوش بدم؟؟
لطفا راهنماییم کنید؟؟
-
دوست عزیز
اگه مشکل خاصی ندارین کار دوم رو انتخاب کنین
دردسر هم همیشه هست واجتناب ناپذیره
اما کاری که شما رو تبدیل به فسیل میکنه :)(تعبیر خوبیه ) قطعا به مرور زمان روح شما رو فرسوده میکنه
و انگیزه تون رو از بین میبره
شما مجرد هستین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
دوست عزیز
اگه مشکل خاصی ندارین کار دوم رو انتخاب کنین
دردسر هم همیشه هست واجتناب ناپذیره
اما کاری که شما رو تبدیل به فسیل میکنه :)(تعبیر خوبیه ) قطعا به مرور زمان روح شما رو فرسوده میکنه
و انگیزه تون رو از بین میبره
شما مجرد هستین ؟
بله مجرد و مونث
-
اگه مجرد هستین و مونث به نظرم کار اول بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tasnime_elahi
اگه مجرد هستین و مونث به نظرم کار اول بهتره
نمی دونم چطوری با احساسم کنار بیام.
انگار همیشه عادت دارم کارهای سخت که کمتر کسی از عهده اش برمی یاد انجام بدم.
مثلا تو این کار دوم که در ازمونش پذیرفته شدم همه اقایون جوان و پر انرژی پذیرفته شدند
فقط یک خانم دیگه هست که از موسسین بوده از قدیم.
ولی کار اول اینطور نیست.
نمی دونم کدوم راه پشیمونیش کمتره؟؟
-
من اگه بجای شما بودم کار دوم رو انتخاب میکردم
چون وقتی رقابت کاری باشه شما خودتو ارتقاء میدی و سعی میکنی که خلاقیت داشته باشی و همین باعث پیشرفت و پخته شدن شما در کار خواهد شد
کاری که یکنواخت باشه ذهن رو هم تنبل میکنه البته به خود شخص هم بستگی داره که بخواد تنوع ایجاد کنه و انرژی صرف کنه و رو به جلو باشه
من که خودم از کار یکنواخت و تکراری خوشم نمیاد چون یجور در جا زدنه
حالا بازم بر میگرده به روحیات خودت و شرایط خودت و اینکه خانم هستی هم خودش باعث میشه بیشتر احتیاط کنی
فکر زمستون و برف و بارون و سرما رو هم بکن برای رفت و آمد.
-
من چهار سال پیش بین کارمند بانک شدن در شهر خودمون و دبیر شدن در جایی شبیه کار دوم شما دومی رو انتخاب کردم چون دیدم کاری است که می تونم مثلا در کنارش به ادامه تحصیل بپردازم و با روحساتم بیشتر سازگار بود. شما هم ببین چی به دست میاری در انتخاب هر کدوم، آینده رو بسنج نه چند سال اول کار رو.
پیروز باشی.
-
سنجاب جان امكان داره توي هر محيط يه هفته حداقل آزمايشي كار كني؟
من خودم شرايط سخت اما سالم رو انتخاب كردم. اما روحيه آدما فرق ميكنه؟من يه محيط كار ناسالم با حقوق خوبو كه يه ربع تا خونه مون فاصله داشت ترك كردم و الان 18 ساله جايي كار ميكنم كه مزاياش خوب نيست.. رفت و آمدش روزانه 130كيلومتره اما سالمه.. خيلي هم به مردم اينجا كمك كردم..احساس خوبي هم دارم.. امنيت هم داره..مهم اينه كه اول از كارت چي بخواي؟
:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ملاحت1
سنجاب جان امكان داره توي هر محيط يه هفته حداقل آزمايشي كار كني؟
من خودم شرايط سخت اما سالم رو انتخاب كردم. اما روحيه آدما فرق ميكنه؟من يه محيط كار ناسالم با حقوق خوبو كه يه ربع تا خونه مون فاصله داشت ترك كردم و الان 18 ساله جايي كار ميكنم كه مزاياش خوب نيست.. رفت و آمدش روزانه 130كيلومتره اما سالمه.. خيلي هم به مردم اينجا كمك كردم..احساس خوبي هم دارم.. امنيت هم داره..مهم اينه كه اول از كارت چي بخواي؟
:72:
در محیط اول الان دارم کار می کنم (نون و نمکشون رو خوردم ) شرایطش بد نیست کسی کار به کار کسی زیاد نداره
برا همین می ترسم اگه انصراف بدم با توجه به اینکه نمی تونم دیگه برگردم چکار کنم؟
کار دوم هم کسایی که هستن بد نمی گن.
-
سنجاب جان مي گم نميشه بدون اطلاع از محيط كار اول يه هفته مرخصي بگگيري و بري آزمايشي تو محيط دوم؟ هم سختي هاش رو ميشه و هم خوبي هاش.. اما به كسي در محيط اول اطلاع نده كجا و چرا ميري.. كار بخش مهمهي از حياط فردي و اجتماعي ماست..ما نمي تونيم ساعاتي رو كه توش از عمرمون ميزنيم بيخيالش بشيم.. امكانش هست كه يواشكي امتحانش كني؟چون گاهيتا در يه محيط نباشي مزاياشو درك نميكني و در عين حال عيوب محيط قبليتو هم حس نميكني..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ملاحت1
سنجاب جان مي گم نميشه بدون اطلاع از محيط كار اول يه هفته مرخصي بگگيري و بري آزمايشي تو محيط دوم؟ هم سختي هاش رو ميشه و هم خوبي هاش.. اما به كسي در محيط اول اطلاع نده كجا و چرا ميري.. كار بخش مهمهي از حياط فردي و اجتماعي ماست..ما نمي تونيم ساعاتي رو كه توش از عمرمون ميزنيم بيخيالش بشيم.. امكانش هست كه يواشكي امتحانش كني؟چون گاهيتا در يه محيط نباشي مزاياشو درك نميكني و در عين حال عيوب محيط قبليتو هم حس نميكني..
خیلی ممنون دوست عزیز
برای یکی دوروز می تونم ولی خوب کارم هر دو جامشابه فقط شرایط محیطی متفاوت هست
که فکرم رو مشغول کرده.
کار مشابه - حقوق هم مشابه
-
عزیزم اگر کارت در دو محیط مشابه هستش خوب در همون محیط اول بمون.
من 6 سال پیش که ایران بودم یک مدت سر کاری می رفتم که باید رفت و امد می کردم. واقعا توانم رو بعد از 3 ماه گرفت. البته من کلا جسما ضعیف هستم اگر چه خیلی بلند پروازم.
ولی دو تا نکته رو در نظر بگیر. یکی اینکه شما زن هستی و زنها باید با لطافت با جسمشون برخورد کنند. یعنی باید هوای خودت رو داشته باشی تا بدنت شادی و سلامتی کاملش رو در دوران طولانی همسر شدن و مادر شدن بتونه حفظ کنه. هر چه بیشتر در محیط استرس زا باشی در اینده مشکلاتت بیشتر خواهد بود.
دومین نکته اینکه در کار دوم ممکنه بعد از ازدواج مجبور باشی از اون خارج بشی چون واقعا خیلی خیلی سخته که بعد از ازدواج بخوای دور از خانه و زندگیت شغل داشته باشی. ضمن اینکه خوب ممکنه حتی همسر ایندت مخالف کار کردنت بشه و نهایتا مجبور باشی از محیط بیرون بیایی. اما در کار اول خوب کارتو می تونی حفظ کنی.
به هر حال با توجه به شرایط و تجاربی که دارم اگر من بودم کار اول رو انتخاب می کردم ضمن اینکه برای اینکه فسیل نشم خودم برای خودم کارهای خلاقانه انجام می دادم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
عزیزم اگر کارت در دو محیط مشابه هستش خوب در همون محیط اول بمون.
من 6 سال پیش که ایران بودم یک مدت سر کاری می رفتم که باید رفت و امد می کردم. واقعا توانم رو بعد از 3 ماه گرفت. البته من کلا جسما ضعیف هستم اگر چه خیلی بلند پروازم.
ولی دو تا نکته رو در نظر بگیر. یکی اینکه شما زن هستی و زنها باید با لطافت با جسمشون برخورد کنند. یعنی باید هوای خودت رو داشته باشی تا بدنت شادی و سلامتی کاملش رو در دوران طولانی همسر شدن و مادر شدن بتونه حفظ کنه. هر چه بیشتر در محیط استرس زا باشی در اینده مشکلاتت بیشتر خواهد بود.
دومین نکته اینکه در کار دوم ممکنه بعد از ازدواج مجبور باشی از اون خارج بشی چون واقعا خیلی خیلی سخته که بعد از ازدواج بخوای دور از خانه و زندگیت شغل داشته باشی. ضمن اینکه خوب ممکنه حتی همسر ایندت مخالف کار کردنت بشه و نهایتا مجبور باشی از محیط بیرون بیایی. اما در کار اول خوب کارتو می تونی حفظ کنی.
به هر حال با توجه به شرایط و تجاربی که دارم اگر من بودم کار اول رو انتخاب می کردم ضمن اینکه برای اینکه فسیل نشم خودم برای خودم کارهای خلاقانه انجام می دادم.
دلجوی عزیز
واقعا از نظرات خوبت متشکرم:72:
خودمم به همین نکات دقت میکنم که تردید دارم.
ولی یک نکته اینکه از کجا معلوم من اصلا ازدواج کنم:163:
یکی دیگه اینکه فکر می کنم توقع همه از جمله خودم از "خودم" زیاده و مثلا می گن و یا خودم میگم حیف تو باید جای با پرستیژ تری کار کنی.
انگار یاد گرفتم کاری رو انجام بدم که پر استرس و تنش هست و رس خودم رو بکشم بیرون و مرتب بدوم.
یاد نگرفتم پول بی دردسر بدست بیارم.
وقتی می بینم برای یک خانم سلامتی و زیبایی باید مهم باشه کار و در امد نباید خیلی مهم باشه مردد می شم تو تصمیم گیری نهایم.
این اما و اگرها و تضاد احساس ها اذیتم می کنه. چطوری با عقل و احساسم که هم جهت نیستند کنار بیام؟؟
-
عزیزم می تونم دو سوال ازت بپرسم؟
واقعا هدفت از کار کردن چیه؟
و ایا برنامه خاصی برای اینده زندگیت در مورد کار و تحصیل داری؟
-
نقل قول:
نمی دونم درست یا غلط
ولی من از اون آدمام که عشقم کارم بوده
همیشه جز نفرات برتر توی بیشتر آزمونها و مراحل تحصیلی.
دوست دارم بهترینمو برای هر کاری انجام بدم نمی دونم درست ویا غلط؟ واقعا در کار وجدان کاری دارم و از تمام ظرفیتم استفاده می کنم.
ولی حالا که تخصص گرفتم و مشغول به کار می بینم خیلی در گیر کار ودرس بودم .
از طرفی انگار یاد نگرفتم جور دیگه ای باشم.
-
خب سنجاب جان شاید زمان اون رسیده که به ابعاد دیگه زندگی هم نظری بکنی عزیزم؟زندگی یه تک رنگ پر رنگ رو بوم حیات نیست یه رنگین کمانه..:43:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نقل قول:
نمی دونم درست یا غلط
ولی من از اون آدمام که عشقم کارم بوده
همیشه جز نفرات برتر توی بیشتر آزمونها و مراحل تحصیلی.
دوست دارم بهترینمو برای هر کاری انجام بدم نمی دونم درست ویا غلط؟ واقعا در کار وجدان کاری دارم و از تمام ظرفیتم استفاده می کنم.
ولی حالا که تخصص گرفتم و مشغول به کار می بینم خیلی در گیر کار ودرس بودم .
از طرفی انگار یاد نگرفتم جور دیگه ای باشم.
اینایی که نوشتی منم دقیقا اینطور بودم.
اما عزیزم ایا عشق به کار به نظرت می توته یک هدف بلند مدت باشه؟
راستش منظورم بیشتر این بود که هدفهای بلند مدت و کوتاه مدتت رو از کار کردن بنویسی.
مثلا اینکه با کار کردن درامدی داشته باشی یا اینکه به مراحل خاصی از پیشرفت مورد نظرت برسی یا اینکه زندگیتو از روزمرگی در اورده باشی و یا اینکه به ارامش برسیو ....
هدفهای کوتاه مدت می تونه این باشه که به احساس هیجان طلبت پاسخ گفته باشی یا حس رقابتت رو ارضا
کرده یاشی یا به کسی کمک کنی و ....
خوب فکر کن و بینن واقعا هدفهای بلند مدت و کوتاه مدتت از کار کردن چیه؟ اینجوری بهتر می تونی تصمیم بگیری.
-
از ملاحت و دلجوی عزیز
خیلی متشکرم که منو از نظرات خوبشون آگاه کردند.
می دونید من آدم کمال طلبی هستم و می خوام هر چیزی توی بهترین سطحش باشه
همین باعث می شه از لحاظ احساسی دنبال هیجان و استرس برم.
دلجوی عزیز راست می گی برای اضای اهداف بلند مدت کاری که آرامش بیشتری داشته باشه مناسب تر هست.
شاید اشکال اصلی اینکه بخاطر شرایطم و مجرد یم بیشتر دنبال اهداف کوتاه مدت هستم که راضیم کنه و موفقیتهای کاری بیشتر رو دنبال می کنم
از طرفی مورد مناسبی برای ازدواج نمی شناسم که بخوام روش فکر کنم و دنبال اهداف بلند مدت باشم.
عقلم میگه اگه هیچوقت ازدواج هم نکنی استرس و کار زیاد برای سلامتیت خوب نیست
از طرفی از همکارام و همکلاسیام که بیشتر آقا هم بودند اکثر مواقع از لحاظ کاری رتبه بالاتری داشتم
که الان اون حس کمال طلبی و موفقیت رو نمی تونم کنار بزارم.
واقعا نمی دونم چی به صلاحم هست؟
-
عزیزم در مورد انگیزه شغلی شاید این تست کمکت کنه:
انگيزه شغلي شما چيست ؟( تست خودشناسي پيشرفته)
ضمن اینکه همونطور که خودتم اشاره کردی انگیزه زن بودن چیزی بالاتر از همسر و مادر شدن است.