-
دو بهم زنیهای مادر شوهر
سلام من الان ۲ساله که عقدام ۶ماهم نامزد بودم ۴سال هم باهم دوستبودیم از روزی که عقد کردیم مادر شوهرم میگفت عقد نکنید تا شب عروسی و روز عروسی رو هم تعیین نکردن دیدیم ۶ماه گذشت خبری نشد از عقدو عروسی گفتیم بیاین عقد کنیم اومدن عقد کردیم فرداش مادر شوهرم با تنه بودن ما مخالفت کرد به شوهرم گفت باهم تنها نباشید تا برین سر زندگیتون بیرون رفتن رو قدغن کرد گفت ما راسم نداریم فقط روزی یک ساعت بیاد خونتون بشینئو بره پیکنیکیم خانوادگی ترتیب میدادن میگفتن نمیشه تنهایی سفر برین یک ماه عید شوهر منو بردن ترکیه من عید اوّلم بود تنهام گذاشتن گفتن ما راسم نداریم توی عقد با عروس جایی بریم رفت آمدهای من رو هم به خونش ممنوع کرد گفت بعداز عروسی بهتره یک ریالم به من خرجی نداد شوهرم بیکار بود تا ۱سال خانواده من براش کار جور کردن بازم به من خرجی نداد حتا یک ریال!! من دنشجوهم خرج دانشگاهمو مادرم خودش تقبل کرد،منو امسال عید بردن مسافرت با خرج شوهرم البته فقط پول بلیتو داد بقیه خرج از جیب خودم بود ولی جاتون خالی تا تونستن سفرو زهر کردن به جونم که دیگه باهاشون جایی نرم بعدش بدون مشورت با من ماشین خرید مامانش گفت واجبترین چیز ماشین تو زندگی در حالی که نه برنامه عروسی ریختن نه خونه تهیه کردن ۱۶ میلین ماشین قسطی خرید گفت واسه تو میخرم یک بارم منو جایی نبرد همش کارای خانوادشو رفیق بعضیاشو انجام داد گفت میریم شیراز عروسی دوستم نرفت کلی وعده بهم داد بد قهر کردیم گذشت تا بره تنهایی با دوستش بد بیاد سراغم من موندمو دل خوش ....سیگار زیاد میکش منو کتک میزنه همهٔ پولشم میده مشروب میخوره بددهنیم میکنه مادره زنگ میزنه از دوستدختر هاش و اموالشون تعریف میده مراتب به من انگ بدبینی میچسبونن،حرفای مامانش منو سکته داد تا اینکه بهش گفتم دیگه تحمل ندارم تو اگه انقدر دوست دختر خوب داشتی چرا منو گرفتی؟؟ خون گذاشت مامانش جیغ زد سرم بهم تهمت زد که تو دختر نیستی!!دیگه حق نداری پاتو اینجا بذاری الان هرروز مامانش زنگ میزنه به مامانم که باید جدا شن اونم توافقی مادرم نمیپذیره میگه برو از دل مادر در بیار یه بر رفتم دیدم بد تر کرد دیگه نمیرم من چیکار کنم چه عاقبتی از زندگیم تصور میکنید مادرم نمیذاره جدا شم داداشم میگن میندزیمت بیرون من چیکار کنم بگید توروخدا؟؟
-
RE: دو بهم زنیهای مادر شوهر
به نظرم مشكل شما بيشتر شوهر تون است تا مادر شوهرتون؟؟؟؟؟
كاش به حرف مادرشوهرتون گوش كرده بودين عقد نمي كردين و الان راحت جدا مي شدين. اون پسرش را مي شناخته كه مي خواسته شما عقد نكنين
-
مرسی از نظرتون ولی اگه این همه فاصله نمیانداخت این مشکلات به وجود نمیومد انقدر سرد نمیشدیم من بهش بارها گفتم چرا باهاش برخورد نمیکنید انقدر سیگار میکشه گفت تو میدونستی سیگاریه پس چیزی نگو! مثلا میخواستیم جایی بریم عجله داشتیم داشت مشروب میخورد میگفتم بسه...!! مامانش میگفت یه پیک دیگه مشروب بخور مامانجان عجله نکن...بد زنگ میزنه به من وای بحالت اگه فشار خونه پسرم رفت بالا این بیماری فشار خون داشته گفتم مقصر شمأید که با مشروب و سیگارش برخورد نمیکنید نه من که ۲ماه نیم ساعتم باهاش حرف نزدم!!
-
سلام،
یک سوالی دارم.
گفتید قبل از ازدواج 4 سال با او دوست بودید.
آیا در این چهار سال متوجه این مسائل نشده بودید؟
متوجه سیگار کشیدن، مشروب خوردن و خساستش؟
اگر همه اینها رو می دونستید و همسرش شدید، پس دیگر شما همه اینها رو قبول کردید و دیگر نمی توانید سعی کنید او را تغییر دهید یا حتی از او به خاطر این مسائل ایرادی بگیرید.
ولی اگر همه اینها رو از شما 4 سال پنهان کرده بود، مسئله ی دیگریست.
-
سلام مرسی از توجهتون همدم جان به من میگفت روزی ۵ نخ میکشه نه ۲پاکت و من مشکلی با این موضوع نداشتم و حتا با مشروب خوردنش ببینید هر چیزی حد داره اینرو به خودشونم گفتم اگه کم باشه موردی نداره و با وجود استفاده آذین این چیزا من مقصر نیستم و بخوام فشار خون پسر این خانوم رو که از قبل داشته ضامن باشم تورر خدا کلی نظر بدید من بحثم تنها این نیست اگه مهربون بود من بازم گذشت میکردم من اصلا اینو نمیبینم همش یا تپیده پیش مامانش یا پیش رفیقش پیش من که میاد هیمیناله بهانه میاره که زود بره...
-
سلام عزیزم:43:
خانومی با توجه به حرفهایی که زدید این آقا مرد زندگی نیست سیگار مشروب دوست دختر کتک و...
عزیزم خانوادتون این مسائل رو میدونن و نمیخوان جدا بشین؟ چرا؟
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس
من فکرمیکنم تو بعضی حرفهای مادر شوهرتو اگه توجه میکردی بهتر بود وقتی مادری پسرش رو میشناسه میگه فعلا عقد نکنید فعلا رابطه جنسی نداشته باشید چون میدونه پسرش اهل زندگی نیست از مهریت میترسن
نظر پدرتون چیه؟
شما باید به فکر خوشبختیتون باشید حتما پیش مشاور برو نمیخواید که اینجوری ادامه بدید؟ فکر نکن بعد عروسی درست میشه:305:
-
سلام عزیزم مرسی از نظرت حرف دلمو گفتی ولی پشتیبانی ندارم من پدرم فوت شده با این داداش هائی هم که دارم وضعم آزینی که هست بدتر میشه عزیزم ،مامانم میگه این مشکلات درست میشه بعداز ازدواج ولی من چشم آب نمیخوره هرجاهم برم مامانم میاد به اونا میگه باهاش صحبت کنید بسوز بسازه!! :302:پس فردا خودشو مامانش خونمو تو شیشه میکنن !!اصلا سیستمشون اینه مرداهاشون جلو خانوادهشون زناشون رو مسخره کنن یا ضایع کنن:311::163:
-
عزیزم اصلا زیره یه سقف زندگی کردن با همچین مردی اشتباهه بزرگیه .به نظر من خانوادتو راضی کن ازشون بخواه که همراهیت کنن .بهشون بگو که نیازای مالیت رو خودت با سر کاررفتن تامین میکنی فقط اجازه بدنن تا دیر نشده تکلیفتو مشخص کنی حتما موارد خوب دیگه ای سر راهت قرار میگیرن اگه بخوای میتونی زندگیتو نجات بدی .این که طرف همش مشروب میخوره 100%ضربه به زندگیت میزنه
-
آيا شما در اين دوران عقد كردگي رابطه جنسي داشته ايد؟
آيا هنوز باكره ايد؟؟؟؟؟
-
مرسی خورشیدتابان دارم تلاشمو میکنم ولی تا الان بی فایدست هی میگن درست میشه، مگه الان این به من یه ۲ریالی داده تا الان ... مشکله خانوادم ابروشونه
لیلا جان مرسی از توجهت نه هنوز اتفاقی واسم نیفتاده خدارو شکر باکره هستم:203:
-
عزیزم همسرتون که حالا قصد ازدواج ندارن؟ خودت به فکر آیندت باش درستو بخون دنبال کار هم باش از یک بزرگتر که خانوادت قبولش دارن بخواه که با خانوادت صحبت کنن تصمیم درستی بگیری
خانوادتو اذیت نکن تا راضی به بدبختیت نشن
-
سلام آهوي تنها
به نظرم با توجه به شرايط خودتون و شوهرتون بهترين كار جدايي است. چون پس از ازدواج اوضاع شما بهتر كه نخواهد شد هيچ كه بدتر خواهد شد.
آيا خانوادتون از مشكلات همسرتون اطلاع دارند؟
سطح اخلاقي و فرهنگي خانواده خودتون در چه حدي است؟
-
سلام عزیزم
حتما پیش یه مشاوره حضوری برو و با مشاوره تصمیم درست برای زندگیت بگیر......
-
با سلام آهوی تنها :72:
شما چند سالتونه؟ و همچنین شوهرتون چند سالشونه ؟
شما ملاکها و معیارهای ازدواجتون با ایشون چی بوده و چرا با هاشون ازدواج کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور با هم آشنا شدید ؟؟؟؟؟؟
ببخشید عزیزم این سوالات رو جواب بدهید تا بتونیم راهنمایی کنیم. ممنون
-
سلام مموش مرسی از توجهت:72:،من ۲۶ شوهرم ۳۰،خیلی مهربون بود خیلی دوستم داشت:47: خیلی امید به زندگی بهم میداد تا عقد کردیم همهچیز خراب شد:316: اصلا مقید نیست همش رفیق بازی میکنه محبت نداره سرد مزاجه همش مامانش واسه ما تعیین میکنه که باهم باشیم یا نباشیم :97:میگه تو عقد خوب نیست:327: هی واسش سرگرمی درست میکنن کار دستش میدن :300:ولی انگار نه انگار من هستم...الانم که هی مامانش زنگ میزنه میگه بیاین توافقی جدا شین:0:160
روز بخیر لیلا جان خانواده محترمو بزرگی دارم جدایی واسشون مسالهٔ سنگینی هستش دا دا شم غیرتی هستند:97: راه براه سرکوفتم میکنن :101:با اینکه میدونن کتکم میزنه از ترس جدایی میگن شوهرته حق داره ولی نمیدونم با فتنههای مامانش چه کنم؟؟:320:خیلی نفوذ داره رو شوهرم...نقش مثبتیم نداشته تا بحال جوریکه همه متوجه شدن واقعا موندم سر دوراهی...:302::323:
-
خانوادت مي دونن شوهرت مشروب مي خوره و روزي 2 پاكت سيگار مي كشه؟؟؟؟؟؟
خانوادت مي دونن مامانش بهش مي گه بيشتر مشروب بخور؟؟؟؟؟؟/
خانوادت مي دونن به شما تهمت زدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي دونن .......................................؟؟؟؟؟ ؟
آيا جدايي شما براشون از اين موضوعات سنگين تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
مرسی همدم جان نمیدونم چیکار کنم:325: تمام دلخوشیم همین درسم که خدارو شکر تا الان که سر زندگیم نرفتم معدل بالام:303::104: میترسم برم توی زندگی درسمو بگیرن آخه اولای عقد خیلی میگفت درستو ول کن حق نداری دانشگاه بری و اذین حرفا...هم خودش هم غیر مستقیم مامانش که مثلا زن معنی نداره درس بخونه:327: باید بشینه تو خون تا شوهرش درس بخونه...در صورتیکه یه قرونم خرج درسم نکرده حمایتای مامانم منو تا اینجا کشونده:16: :18:
-
رودر وايستي را بگذار كنار شرايط ات را كامل براي خانوادت تشريح كن.
مطمئن باش اونا حمايتت مي كنن.
-
بله همه اینرو میدونن لیلا جان همه چیزو کامل میدونن لیلا جان:72:
از همه سنگین تر تهمتشون که آتیشم میزنه:320: مامانش خیلی راحت حرفاشو انکار میکنه :301:پسرشم حسابی پشتشه:97: اینا میخوان من مهریمو ببخشم خانوادم گنه دارن اینا خیلی عجیب بی مسولیتن همش میگن جلسه بگیرین جلسه بگیرین مسئلهرو تمام کنیم با جدایی توافقی :122:که من مهریم بخشیده بشه:304:
-
مهريه ات را نبخش ولي برو مشاوره اگر مشاور صلاح دونست به جدايي فكر كن.:305:
-
چشم شاید برم میدونم اونم میگه جدایی و مادرم میگه نه و منو خراب میکنه جلو مشاور
-
تنها برو مشاور اگه نظر اون هم موافق بود. از مشاور بخواه با خانوادت صحبت كنه و آينده اين ازدواج را براشون ترسيم كنه.:305:
-
از مشکلاتی که براتون پیش اومده متاسفم. اول فکر کردم همسرتون سنش کمه که این رفتار رو داره، ولی توی 30 سالگی این رفتارا عجیبه...
نمی دونم تا الان پیش مشاور رفتید یا نه ولی به نظر من هم مشاور بهتر می تونه راهنماییتون کنه.
به خاطر حرف هایی که مادرشوهرتون می زنه خیلی ناراحت شدم...پیشنهاد می کنم برید پزشکی قانونی و یه برگه برای تایید بکارتتون بگیرید؛ چه الان و چه در آینده ممکنه لازمتون بشه.
فکر می کنم اگر هم همسرتون بیاد توی راه، مادرش نمی ذاره شما زندگی خوشی داشته باشید؛ مخصوصاً این که با کارهای ایشون دهن به دهن هم شدید و حرمت ها بینتون از بین رفته. شما که الان رابطه نداشتید جدا شید و فرد بهتری سر راهتون قرار بگیره خیلی بهتره تا بعد از ازدواج و حتی با بچه از هم جدا شید. این طوری نصف مهریتونو می گیرید و همه می دونن که شما باکره اید و احتمال این که مورد بهتری براتون پیش بیاد خیلی زیاده.
-
سلام دوست خوبم.خوب فکراتو کن.چرا باید بگی هر چیزی اندازش خوبه؟چرا باید با مشروب خوردنش مشکل نداشته باشی؟چرا فکر نمی کنی با همین سیگار کشیدن به اندازش ممکنه معتاد بشه؟خیلی نگرانت شدم.
باور کن آدم مجرد بمونه بهتر ازینه که این چیزا رو تحمل کنه .امیدوارم عاقلانه فکر کنی
-
سلام نازنین جان :72:چیکار کنم خانوادم بامن سرد برخورد میکنن هیچکس حمایتم نمیکنه:302: خانوادم علنی گفتن که اگه جدا بشی میندا زیمت بیرون رفتارهای با من میکنن که انگار من مقصرم حتا گفتن اگه طلاقت بده میندزیمت بیرون اومدم خوبه یکی از بستگانم الان ۱ماهه اونجام تا تکلیفم معلوم شه زورم میاد مامانش میخواد جدا بشیم:160: هی زنگ میزنه میگه توافقی یعنی با بخشیدن مهریم جدا بشیم اینا عذابم دادن کشتن منو انتظار دارن مهریمو بهشون ببخشم...مامانش از خدا میخواد جدا بشیم من شوهرمو دوست دارم :228:اگرم جدا بشیم فقط بخاطر دوبهم زنیا و حرفای مامانشه که خیلم نفوذ داره نمیخواد منو اون باهم ما بشیم همش تشویقش میکنه به تنها بودن تنها رفتن اونم که بدش نمیاد رفیق بازی کنه:310: :322:و فکر میکنه مامانش خوبیشو میخوادحاضر نیست بفهمه مامانش رفتار و حسودی بچگانه داره:301:
رایحه جان مرسی از نظرت :72:ولی اگه خانوادم درکم میکردن و هی نمیگفتن اهمیت نده به حرفای مامانش پشتیبانم بودن تکلیفم معلوم میشد حداقل مهریمو میذاشتن اجرا که ممنوع خروج شه و انقدر تهدید نکنه از ایران میره منو میذاره تا موهام رنگ دندونم سفید شه:324:
-
نمیدونم چی بگم اینقدر عجیبه که موندم........
من بودم یه لحظه هم با این پسر نمی موندم آخه چرا خونوادتون مخالف طلاقن؟باید متقاعدشون کرد که این پسر ،مرد زندگی نیست