سلام دوستان عزیز . ازتون میخوام منو راهنمایی کنید لطفا. من چند سالی هست که با آقایی دوست هستم و در شرف ازدواج هستیم . هردو همدیگر رو خیلی دوست داریم. مشکل من اینه که من طی رابطه با ایشون کارهایی کردم که اصلا نمیدونستم از نظراو اشکالی داشته باشه . حالا که فهمیدم اشکال داره دچار عذاب وجدان شدم . مشکلم اینه که از نظر اون هر نوع رابطه با جنس مذکر حتی حرف زدن اشکال داره ! بذازید از اول توضیح بدم .ما همسایه هم هستیم با هم. من در فیسبوک عضو بودم . بعد از چند وقت من رفتم اونجا و دیدم یکی از پسرهای همسایه که چند سالی هم از من کوچیکتر هست منواَد کرده. منم این قضیه رو به این آقا گفتم که با واکنش منفی او مواجه شدم. گفت دیگه نباید بری فیسبوک و حتی گفت دیگه نمیخوام اصلا اینترنت داشته باشی ! که البته بعد از چند روز نظرش تغییر کرد . گفت میتونم بیام اینترنت ولی دیگه فیسبوک نباید برم . من راستش خیلی شوکه شدم چون طبق اصول خودم رابطه با جنس مذکر در یک چارچوب خاص اشکالی نداره ولی دیدم از نظر ایشون اصلا اینطور نیست . حالا من عذاب وجدان دارم چون من از طریق اینترنت خب چت کردم و یا حتی در فیسبوک هم همکلاسیهای پسرم هم بودند و بحث میکردیم و رابطه ای که با دخترها داشتم با اونا هم داشتم. هیچ رابطه ی احساسی ای در کار نبود . طی رابطه با ایشون هیچ احساسی به کسی جز ایشون نداشتم. چند روز پیش به من گفت که اگه بدونم حتی از طریق اینترنت هم با کسی (مذکر) حرف زده باشی ازت بیزار میشم. من خیلی ناراحتم چون اصلا فکر نمیکردم این موضوع اینقدر مهم باشه . حالا نمیدونم باید این موضوع رو بهش بگم یا نه . اگه بگم که یا این رابطه بهم میخوره و همه چیز تموم میشه چون من هرچقدر هم به اون بگه که چیز خاصی نبوده باورش نمیشه و یا بازم با من میمونه ولی ازم دل چرکین میشه و دیگه همیشه به من شک داره . اگه نگم هم که این عذاب وجدان لعنتی دست از سرم برنمیداره و احساس میکنم دارم در حقش خیانت میکنم . احساس میکنم حق اونه که بدونه و واسه زندگیش تصمیم بگیره ولی از طرفی میدونم که من هیچ احساسی به کسی نداشتم ، اما خب همینقدر هم از نظر اون یک فاجعه است .
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
ممنون