-
آزموده را آزمودن خطاست...واسه همه دخترایی که قصد ازدواج با ی مرد مطلقه رو دارند
من م هستم از اصفهان.26 سال دارم.فوق لیسانس زبان انگلیسی.فرزند اول و تک دختر یک خانواده تحصیل کرده و پدرم روانشناس و مشاور خانواده.پارسال همین موقع ها بود که با شوهرم توی ماه رمضان آشنا شدم.تو خیابون ماشینمو تعقیب کرد ...دوست شدیم و بعد از 1 ماه بهم پیشنهاد ازدواج داد.یک روز با ناراحتی گفت که من 20سالم که بوده یک بار عقد کردم با ی دختر تهرانی و 1 ساله جدا شدیم (بماند که بعدا فهمیدم عقد نبودن و واسه اونم عروسی نگرفته بودن مثه من و یک سال و نیم با هم زندگی می گردن !)و گفت علت دخالت های مادر اون خانوم بوده که نذاشته اون خانوم زندگی کنه و مهریه رو بخشیده و رفته.با کلی اصرار و محبت های بیش از حدش و اینکه گفت قول می دم خوشبختت کنم و ایندفه راه اشتباه ندارم بدون تحقیق از زن اولش (چون گفت آدرسی ازشون ندارن و چون دختر خودشونو طلاق دادم خوب نمی گن ازم )قبول کردم پیشنهادشو.شوهرم هم مثل من فرزند اول و تک پسر.اما فوق دیپلم و بازاری پولدار.فکر کردم چون زیبایی دارم و شناسنامه ی سفید و تحصیلات ایندفه سفت منو می چسبه...تو تحقیقات همه خوب از خانوادشون گفتند...مومن متواضع با آبرو...بهش گفتم من ی دختر مدرنم حجابم همینه من با مادر چادریت یا خواهرت فرق دارم گفت من مثل تو دوست دارم اگه اونجوری می خواستم بود واسم.عقد کردیم و به اصرار اون 1 ماهه رفتیم خونمون...خونه شیک...ماشین مدل بالا جهیزیه شیک..ویلای خزر شهر...چادگان...همه چی داشتیم...اما...به محض هم خونه شدن گفت دیگه بدون من بیرون نرو...ساده باش موهاتو بکن تو..رو گوشیم شنود گداشته بود کامپیوترمو با team viewerچک می کرد آیدی هامو گرفت و رمزاشو عوض کرد ... گقت تو اسلام گفته زن بی اذن شوهر جایی نمی ره...فقط می گه چشم...نه نداریم...من به اجازه تو نیاز ندارم اما تو واسه همه چی باید اجازه بگیری...اما من زیر بار نمی رفتم و دائم بحث داشتیم.پدرش دائم مسافرت خارج بود واسه کار! و مادرش کنج خونه دعا می خوند...دامادشونم دائم مسافرت کاری! و خواهرش خونه بابا.رناشون ساده و بی خرج اما مردا ماشین مدل بالا.از اول ازدواج ی مسافرت 2 نفره هم نرفتیم همیشه و همه جا خانوادشم بودن...کارش با باباش...محل زندگیمون تو ی آپارتمان...نه مایل بود منو ببره بیرون نه می زاشت با دوستام باشم...می گفت به خاطر حجابته...آدم باید مواظب زن جوونش باشه که گول نخوره!1 می گفت تو این دنیا هرکی خیانت کنه خیانت می بینه...هر کدوم از ما خیانت کنه راه برگشتی نیست و اونایی که اینکارن آخر دستشون رو می شه ماه پیش قهر اومدم خونه بابا اون گذاشت رفت دبی...هر روز از اونجا زنگ می زد چک کنه که من نرم بیرون...گفت شرط دارم که برگردی...حجابتو درست می کنی الانم وقت بچته باید بشینی خونه بچه بزرک کنی...دبی هم رفتم که رفتم هرجا لازم شد می بریمت هرجا نشد نمی بریم...پول هم دارم اما تا |آخر عمر ماشین نمی خرم برات چون می افتن دنبالت...نیازی نداری اصلا همه جا با آزانس برو...اشتی کردیم چون ترس طلاق برم داشت یک دفعه...این بار 20 روز پیش بحثمون شد سر اینگه گفت من تا آخر عمر جایی که بابات باشه نمی یام چون اون حرف یادت می ده و دخالت می کنه و بم نوهین کرده ...جیغ و گریه و خواستم آلبومامونو پاره کنم که گفت ساکتو جمع کن می زارمت خونه بابات تا تکلیفت روشن شه من دیگه این زنو نمی خوام! از اون روز نه یهم زنگ زدیم نه پیامی...و برادرم 2 بار تو خیابون دیدتش که ماشینشو عوض کرده و با شاسی بلند در حال دور دور و شیطنت و دختر بازی با دوستاشه و عمدا به داداش من نیش خند هم می زنه! خونوادش می گفتن این دوست داره مه اینجوری رو حجابت جساسه و زن باید اونجوری یاشه که شوهرش می خواد...اما من همیشه حس می کردم می خواد منو تو مشتش بگیره و حیالش که از من راحت شد بره دنبال دختر بازیهاش...الانم خیالش نیست که واسه بار 2 طلاق بگیره...پس الان تو این 20 روز غیرتش کجاست؟نمی گه زنم گجاست...تازه جالب اینه خودشو خونوادش یه من می گفتن تو به خاطر پول ما اومدی و بهونه می گیری چون مهریت سنگینه اومدی پول به جیب بزنی بری...چون شما پولدار نیستین ! می گه اگه من بدم پولمم بده ببخش مهریتو تا طلاقت بدم همین الان ! و گرنه طلاق نمی دم.من تصمیم گرفتم جدا بشم.
-
RE: آزموده را آزمودن خطاست...واسه همه دخترایی که قصد ازدواج با ی مرد مطلقه رو دارند
حالم از همچین آدم هایی بهم می خوره.هر غلطی دلشون می خواد می کنن بعدم برای دیگران نسخه می پیچن.
مریم،پدرت مشاور خانوادست،نظر ایشون چیه؟
-
RE: آزموده را آزمودن خطاست...واسه همه دخترایی که قصد ازدواج با ی مرد مطلقه رو دارند
طلاق بگیر ولی قبلش هر چی جهیزیه و طلا داری ببر مهریتم نبخشازش مدرک جمع کن که دوست دختر داره 1وکیل خوب بگیر
این پسر مرد زندگی نمیشه خودتم میدونی:305:
-
من که جرات نمی کنم به صراحت بگم طلاق بگیر ولی همدم راست می گه این مرد زندگی نیست یه آدم عیاشه که
هم می خواد از توبره بخوره هم از آخور.تو هم سادگی کردی که بدون تحقیقات ازدواج کردی.
-
پدرم روانشناسن از اول مخالف بودن ...از ماه اول هم گفتند جدا بشو...
جالب اینه نماز هم می خوند به منم می گفت تو هم بخون . اما تو این 8 ماه تو خونه یک روز در میون نماز کی خوند اما جلوی فامیل و مامان باباش نماز سر وقت! کاش ازش می پرسیدم دم آخر که روی کدوم قبله نمازاشو می خونده...
-
سلام مریم عزیز
من واقعا متاسف شدم که همچین مشکلی برات بوجود اومده و امیدوارم هر چه زودتر هر چی صلاحته همون بشه، ولی درمورد اسم تاپیکت چون توی این تالار افراد مطلقه چه زن و چه مرد زیادن من مخالف هستم که تعمیم بدیم، هرچند که مارگزیده از ریسمون سیاه و سفید می ترسه ولی چند نکته در زندگی شما به چشم می خوره که خیلی واضح هست:
1- ازدواج بدون تحقیق کافی: شما با وجود علم بر مطلقه بودن این آقا بدون تحقیق کافی ازدواج کردی و سریع عروسی کردی، که خودتم بهش واقفی ، شاید گفته شما رو اینطوری باید تعدیل کرد که در ازدواج با افراد مطلقه باید بیشتر تحقیق کرد، چه زن و چه مرد
2- تفاوت تحصیلی و موقعیت: شما تحصیلکرده و بزرگ شده در خانواده تحصیکرده و آقا بازاری و بزرگ شده در خانواده بازاری که اکثرا سنتی هستن
3- تفاوت های فرهنگی: این مسئله ای که برای شما پیش اومده ظاهرا در خانواده ایشون عادی تلقی میشه و شاید اصلا درک نکنن که شما چرا می خواید طلاق بگیرید و اصلا کجای کار ایراد داره!!!!!
و اما توصیه من:
عزیزم الان که خونه پدرتی بهتره واسه برگشتن عجله نکنی و خوب فکر کنی و تحقیق کنی، بهتره انفرادی به یه مشاوره حضوری مراجعه کنی چون فکر نکنم همسرت باهات بیاد؛ به علاوه شکاکیت ایشون بیماریه که باید درمان بشه
به علاوه از دید من ایشون نمیخوان واقعا شما رو طلاق بدن چون دید بسته و سنتی دارن می گن حالا فرستادم خونه پدرش سرش به سنگ می خوره و التماس می کنه و برمیگرده، ولی اگر کار به طلاق هم کشید اینو بدون که الان به قدری طلاق زیاده که اون بار منفی قبلی را در جامعه نداره، و حتما صلاح کار د ر این بوده.
موفق باشی
-
من با خوذش با هم مشاوره رفتم تازه خوذش گفت بریم...اما مشاور گفت این 100 تا زن هم بگیره همینه گفت اون کودکیش مشکل داشته با دیکتاتوری ی خونواده ی مرد سالار بزرگ شده و اینو می خواد رو تو هم پیاده کنه...خودش می گفت اگه مشاور گفت جدا شیم جدا می شیم اما تا بش نظر مشاور رو گفتم گفت پس نریم دیگه...می خواستم بفهمم می خوای زندگی کنی که انگار می خوای!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryamp
من با خوذش با هم مشاوره رفتم تازه خوذش گفت بریم...اما مشاور گفت این 100 تا زن هم بگیره همینه گفت اون کودکیش مشکل داشته با دیکتاتوری ی خونواده ی مرد سالار بزرگ شده و اینو می خواد رو تو هم پیاده کنه...خودش می گفت اگه مشاور گفت جدا شیم جدا می شیم اما تا بش نظر مشاور رو گفتم گفت پس نریم دیگه...می خواستم بفهمم می خوای زندگی کنی که انگار می خوای!
این حرفی رو که مشاور زده عین حقیقته. شوهر من هم همین رفتارهارو داشت و من میدونستم که در بچگی توی یه خانه دیکتاتوری بزرگ شده. بعدش هم با همون الگو میخواست با من زندگی کنه. شش سال تلاش کردم اما فقط اوضاعم بدتر و بدتر شد و الان که جدا شدم میفهمم که در چه زندانی بودم.
-
پنقل قول:
ارسال همین موقع ها بود که با شوهرم توی ماه رمضان آشنا شدم.تو خیابون ماشینمو تعقیب کرد ...دوست شدیم
عزیزم بخشی از این رفتارهاشم بر میگرده به نحوه اشناییتون و دوستیتون. یعنی شما فکر نکردید این اقا که اینجوری به این نحو با شما دوست شده میتونسته با خیلی های دیگم قبل از شما دوست شده باشه و بعدا روی این مساله هم حساس بشه که شما با ماشین حق ندارید برید بیرون چون ممکنه گرگهایی مثل خودش تو خیابون پیدا بشن؟
-
مسئله اینه که رفتاری که مجردی می طلبه با تاهل متفاوته...برای ی دختر یا پسر مجرد دور دور و شیطنت زشت نیست...همه برای پیدا کردن جفت زندگیشون تلاش می کنند.من بعد از ازدواج شدم ی زن خانه دار که واقعا واسه زندگی کردن رفتم جلو...با رنگ موی آنچنانی و لباسای گرون و ظاهر ی دختر مدرن و امروزی دقدقم شده بود امروز چی پپزم؟؟؟ از خودم حالم به هم خورده بود...با وجود این همه مشکل دانشجوی ممتاز شدم معدل الف و بدون کنکور هم می تونم وارد دوره ی دکترا بشم.من دان 3 تکواندو دارم .عضو تیم ملی دو میدانی و توی زندگیم اولویت بندی داشتم...من شوهرمو آدم بی ذوقی می دونم که حتی نمی تونه از چیزی که مال خودشه لذت ببره...به قول حافظ اون آدم بی ذوقی رو که اول بهار نتوته از گل و آوای بلبل لذت ببره باید سوزوند...حافظ می گه زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم...زلف یار باید بیرون باشه! آدم تو زندگی اگه جر زن باشه دیگرانو به دردسر می اندازه...اون باید ی زن که به خانوادش می خورد می گرفت نه اینگه منو بگیره و بخواد تغییرم بده
من حتی 1 سکه رو نمی بخشم...می ایستم مبارزه می کنم حتی اگه 2-3 سال دوندگی داشته باشه! اما واسه اینکه به خانمایی تو شرایط خودم بگم بخشیدن مهریه و فرار راه کار نیست...اگه دختر اولی ایستاده بود و بی هیچ حق و حقوقی ول نمی کرد بره امثال شوهر من اینقدر راحت زن عوض نمی کردن...گاهی باید ایستاد که تاثیر مثبتش تو جامعه بمونه...من برای فرار از مشکلاتم به راهای غیر اخلاقی فکر نمی کنم...بهش ثابت کنم می تونم خودمو خوشبخت کنم...
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
التماس دعا
-
خیلی خوبه که قوی هستی کاش شمایی که اینقدر خصوصیات خوب داری با این آقا ازدواج نمیکردی شما با این خصوصیات اصلا با این آقا کنار نمیای :300:
ولی گذشته ها گذشته این یک تجربس :305:
همه زندگی آدم که ازدواجش نیست :104:
قوی باش عزیزم
-
اگر قرار باشه موردی به عنوان اینکه دو نفر نباید با هم ازدواج کنند قید بشه ، مورد شما و همسرتونه. من هیچ شانسی برای ازدواج شما در آینده نمیبینم ، به فکر آینده خود باشید و وقت تلف نکنین.
-
سلام عزیزم ..نوشته هات منو یاد رمان بامداد خمار انداخت.....ادمها که لیاقت ندارن وقتی یک نعمت بزرگ میافته تو دامنشون ..خودشونو گم میکنن .....متاسفانه این رفتار بسیاری از مردان است ...و شاید هم برخی زنان .....به نظر من هم این ادم درست بشو نیست ..تو تصمیم زندگیتو بگیر .....شاد باشی
-
بچه ها چقدر سریع و با احساسات در مورد زندگی یه آدمی که چند تا پست بیشتر در مورد زندگیش نگفته؛ تصمیم میگیرید!
من فکر می کنم ما نباید همه تقصیرها رو گردن اون آقا بندازیم و به این فکر کنیم که این خانوم بیست کامل هستند؛ که اگر ایشون بیست کامل بودند با دید بازتری دست به انتخاب میزدند! آن هم در ازدواج!
و صد البته که اون آقا هم جذابیت های بیشماری داشتند که این خانوم، بسیار سریع اقدام به ازدواج با ایشون گرفتند!
پس، لطفا یه کم عاقلانه تر و با طمانینه ی بیشتری مراجع رو راهنمایید کنید!
ممنونم:72:
-
حق با شماست...مجید هم وضع مالی خوبی داره هم ظاهرشو دوست داشتم...من موقع آشنایی با مجید دوسش نداشتم...اون دنبال من اومد و مصمم اومد جلو و با محبتش منو علاقمند کرد...گرچه همیشه می گفت تو یه خاطر پول من زنم شدی اما واقعا می خواستم متاهل باشم...من آرزو داشتم شوهر داشته باشم عاشق بچه بودم ...فکر می کردم این مرد دیگه مال خودمه...این سهم منه و مال من ...فقط مال من...همیشه می گفت مریم هرکی خیانت کنه آخر ی روز دستش رو می شه ماه پشت ابر نمی مونه...گفت هر کدوم از ما خیانت کته راه برگشتی نیست...راست می گفت چون زود دستش رو شد...همیشه می گفت مرد اگه خیانت کرد زن حق نداره همون کارو بکنه ...فقط می تونه طلاق بگیره...من دختری بوذم که هر جا پا می گداشتم چشما منو تعقیب می کردن اما من لذت ی زندگی سالمو می خواستم اما تحمل زور گویی رو ندارم...تحمل اینکه کسی برای خودش همه آزادی های دنیا رو بخواد و من زندونی ...که از خونه خیالش راحت باشه که بیرون به شیطنتش برسه...زندگی یا کسایی که هیج ارزشی واسه رن قایل نیستند...که تفریح و خوشحالی رو حق زن نمی دونند...من 20 نیستم...من اشتباهای زیادی کردم اینکه مدام مطلقه بودنشو به رخ کشیدم چون می گفت تو 5 بار کوتاه بیا من اگرم خیلی بد باشم شرمنده می شم 1 بار کوتاه می آم ...اما من می گفتم تو بار دومته و من اول...من یا پسری با این شرایط ازدواج نکردم که تاره من همش کوتاه بیام که اون شرمنده یشه ! می خواست از من اون کسیو بسازه که خودش می خواد اما من اون مریمو دوست نداشتم...موهاتو بکن تو...کم حرف بزن...بیرون نرو...با دوستات نرو ...سر کار نرو...همش با فامیل ما باش...دکترا راضی نیستم بخونی...آرایش نکن...تو جایی نمی ری بی من اما من مسافرت کاری(!؟)می رم هرموقغ می خوام می رمو می آم...تو ماشین نیاز نداری...خرجتو کم کن...خانوادتو بزار کنارو منو بچسب...ما پولداریم پس ما حرف می زنیم...کی گفته تو خوشگلی ...تحصیلات مهم نیست پول مهمه ...من بره ای که مجید می خواست نبودم...هیچ دختری با شرایط من که هیچ حتی معمولی ترین دخترا نمی تونن اینجوری زندگی کنن...من فکر می کنم 8 ساله زندگی کردم نه 8 ماه...من آزادی های معقولمو می خواستم...
خیلی حرفا رو اگه بر می گشتم به عقب هیچ موقع نمی زدم و خیلی کارارو مکی کردم من خیلی اشکالات دارم...ایراد زیاد دارم اما خودمو آدم نرمالی می دیدم با کلی کم و کاستی ها ولی مجید رو نرمال نمی دیدم...اون همه ی راهای قانونی و غیر قانونی آزار ی زنو می دونست ...می گفت من می خوام زنم در کنارم باشه نه مقابلم اما خودش همیشه بالای سر من بود نه در کنارم...اون اعتقاد پدرشو داشت که زن خدای دوم زنه...همه می گفتن سرت می ترسه دوست داره که بیرون نمی برتت...اما من نه خرم و نه دوست دارم خودمو به خریت برنم...بیرونم نمی برد که دخترا نفهمن مجید زن داره...ماشین نمی خرید چون می ترسید از تو همون خیابونی که خودش دور دور می کنه سر در بیارم...سر کار نرم که تمام اعتماد به نفسمو از دست بدمو واسه هم چی وابستش بشم...جایی واسه تفریح نمی بردم که بد عادت نشم و یاد بگیرم تفریح فقط حق اونه...من حس کردم ادامه ی این زندگی مثه راه رفتن رو ی طتابه که به فرداشم امیدی نیست...سخته دوریش...شبا وقتی نصف شب از خواب می پرم دیوونه می شم که کتارم نیست...حس و حشتناکیه...دردناکترین لحظه های زندگیمو می گذرونم...مخصوصا وقتی داداشم هر شب می آد می گه در حال دور دور و شیطنت تا دیر وقت دیدتش تو خیابون...اما گفتم اب نداره 2 سال؟ 3 سال؟ بگو 5 سال؟؟؟ بازم فراموشش می کنم اما 50 سال روبرومو نجات می دم...شاید باید می افتاد این اتفاق تا پوست بندازم...می گن آرزوهای آدم هم ی روزی از آدم انتقام می گیرن...فهمیدم که پول همیشه آدمارو خوشحال نمی کنه ...زندگی تو پول از دور قشنگ بود از نزدیک بوی تعفنش خفت می کنه...پولشون مال خودشونه منتش مال تو...من تاوان اشتباهات خودمو می دم...سادگی...عجول بودن...بی فکر ازدواج کردن...خوش خیالو رویایی بودن...دیگه به روم نیارید بچه ها خودم می دونم ...
-
فهمیدم که پول همیشه آدمارو خوشحال نمی کنه ...زندگی تو پول از دور قشنگ بود از نزدیک بوی تعفنش خفت می کنه...
چه حرف قشنگی .منم اینو با تک تک سلولام حس کردم.خودت رو نباز عزیزم ..اینجور ادما یه جا توی زندگیشون گیر می کنن .آب همیشه از کوزه درست در نمیاد!!
-
سلام بچه ها...1 ماه بیشتر شده که شوهر ما هیج سراغی از ما نگرفته! گرچه تصمیم نهایی رو گرفتم اما اصلا نمی تونم بفهمم چرا بعضی آدما اینقدر گستاخ و وقیحن...نمی تونم بفهمم چی تو ذهنشون می گذره...پس چرا من اینقدر ناراحتم که زندگیم خراب شده؟؟؟ از نفرت و خشم و کینه پرم...خالی از هر نوع حس دوست داشتن...اما اون چرا اینقدر بی خیاله؟؟؟برام عجیبه...
-
maryamp
به تالار همدردی خوش آمدی
عزیزم عنوان تاپیکت ربطی به محتوا ندارد . یعنی مشکل از مطلقه بودن این آقا نیست . چون اگر مطلقه هم نبود شما باز هم به این مشکلات بر می خوردید .
نوع نگرش هردوتون به زندگی کاملاً مقابل همه .
ریشه اصلی مشکل امروز شما در شکل و نوع انتخابه . شما خیلی راحت با فردی که با ماشین دنبال شما افتاد دوست شدید >>> رفتاری نسنجیده و خلاف عقلانیت
و بعد هم با او ازدواج کردی بدون یک شناخت عمیق از شخصیت و روحیات ( احتمالاً متأثر از احساسات و عواطف ) >>> باز هم اشتباه
و آنچه امروز با آن مواجهی هزینه و پیامد اشتباه خودتون در پذیرش یک مزاحم به عنوان دوست و بعد هم ازدواجی حتی با وجود مخالفت پدر با وی بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
پنقل قول:
ارسال همین موقع ها بود که با شوهرم توی ماه رمضان آشنا شدم.تو خیابون ماشینمو تعقیب کرد ...دوست شدیم
عزیزم بخشی از این رفتارهاشم بر میگرده به نحوه اشناییتون و دوستیتون. یعنی شما فکر نکردید این اقا که اینجوری به این نحو با شما دوست شده میتونسته با خیلی های دیگم قبل از شما دوست شده باشه و بعدا روی این مساله هم حساس بشه که شما با ماشین حق ندارید برید بیرون چون ممکنه گرگهایی مثل خودش تو خیابون پیدا بشن؟
:104::104::104::104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryamp
مسئله اینه که رفتاری که مجردی می طلبه با تاهل متفاوته...برای ی دختر یا پسر مجرد دور دور و شیطنت زشت نیست...همه برای پیدا کردن جفت زندگیشون تلاش می کنند.
سنگ بنای یک زندگی مشترک پر مشکل که اغلب به جدایی می کشد از همینجا گذاشته می شود
من بعد از ازدواج شدم ی زن خانه دار که واقعا واسه زندگی کردن رفتم جلو...با رنگ موی آنچنانی و لباسای گرون و ظاهر ی دختر مدرن و امروزی دقدقم شده بود امروز چی پپزم؟؟؟ از خودم حالم به هم خورده بود...
اون روال پیش از ازدواج باعث می شود اینگونه نسبت به ایفای نقش طبیعی خود به جای لذت بردن حالمان به هم بخورد . و وقتی این نوع روحیه در مقابل مردی قرار بگیرد که حقوق همسرش را نادیده می گیرد منجر به سیکل معیوب شناختی می شود .
با وجود این همه مشکل دانشجوی ممتاز شدم معدل الف و بدون کنکور هم می تونم وارد دوره ی دکترا بشم.من دان 3 تکواندو دارم .عضو تیم ملی دو میدانی و توی زندگیم اولویت بندی داشتم...من شوهرمو آدم بی ذوقی می دونم که حتی نمی تونه از چیزی که مال خودشه لذت ببره...به قول حافظ اون آدم بی ذوقی رو که اول بهار نتوته از گل و آوای بلبل لذت ببره باید سوزوند...حافظ می گه زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم...زلف یار باید بیرون باشه! آدم تو زندگی اگه جر زن باشه دیگرانو به دردسر می اندازه...اون باید ی زن که به خانوادش می خورد می گرفت نه اینگه منو بگیره و بخواد تغییرم بده
آفرین ، دقیقاً همینه باید با کسی ازدواج می کرد که مطابق روحیات و فرهنگش می بود . اما شما چرا چشمت رو باز نکردی که بشناسی و ...... . دقت کنید که شما هم انتخاب کردی با اختیار و کسی شما را مجبور نکرده حتی پدرت مخالف بوده .
در حال حاضر هم فعلاً باید مدتی صبر کنی و بعد عکس العمل او را که دیدی با طمأنینه و مشورت پاسخ دهی
.
-
سلام بچه ها...دیگه همه چی تموم شده...دیشب ساعت 1 نصفه شب داداشم مچشو در حال شماره دادن به دختر و دختر بازی گرفته...تازه داداشم که رفته جلو خیلی خونسرد با نیش باز دست آورده جلو که دست بده و سلام کرده که تا می خورده از داداش من کتک خورده و در رفته با ترس...تازه اس ام اس تهدید هم واسه بابام زده که جلو آقازادتون رو بگیریند و احترام خودتونو نگه دارین وگرنه دفعه بعد اقدام قانونی می کتم! آخه پروتر و وقیح تر از این آدم جایی دیدید؟؟؟؟؟
-
عزیزم اینقدر خود خوری نکن و دنبال مچ گیری نباش .شما اولین کسی نیستی با اینجور موارد برخورد می کنی .من نمی دونم ضوهرت رو دوست داری و می خوای باهاش زندگی کنی یا نه .اگه ته دلت دوستش داری و می خوای اصلاحش کنی و بهش فرصت بدی که این روشت کار زندگیت رو از اینی که هست بدتر می کنه ..خیلی باید صبور باشی و روی خودت و رفتارات کار کنی تا نتیجه بگیری .اگرم که جوابت منفی هست و هیچ علاقه ای به ادامه زندگیت نداری که باز هم این حرص و جوش ها و مچ گیری ها و شکستن حرمت ها که کمکی بهت نمی کنه...شرایط جدایی رو برات بدتر می کنه ..سعی کن نسبت بهش بی تفاوت باشی .چیزی که مهمه خودتی که به فکر حفظ سلامتی روحی و جسمی خودت باشی ..از فکر شوهرت و کارهاش بیا بیرون.
امیدوارم به زودی آروم بشی.:72:
-
سلام یچه ها ...حالم خیلی بهتره...تقریبا همه چی واسم عادی و قابل پذیرش شده...هز چی زور می زنم که چند تا خاطره ی خوب ازش یادم بیاد که یکم ادای آدمهای عاشقی رو که نیمه های راه جا موندن رو در بیارم همش بدی یادم می آد و نه خوبی...من تو زندگی با اون چیزی که به دست نمی آوردم تازه همه ی باورهام ...عزت نفسم...جوونیم و...از دست می دادم...ماشین خوب و تفریح و پول مال آقا بود ما هم همون دور و بر مثل ی موجود اضافی می پلکیدیم! اصلا دوست ندارم به زندگی باهاش برگردم...فقط دوست دارم زودتر طلاق بگیرم آخه چون طلاق با مرده 2-3 سال شاید الاف بشم...فقط از اینش ناراحتم...کتابهامو گرفتم...دارم روی دکترا برنامه ریزی می کنم...روحیم خوبه...خیلی بهتر از وقتی پیش شوهرم بودم...خانوادم خیلی حمایتم می کنند و خوشبختانه تازه خوشحال هم هستند که من تصمیم به جدایی گرفتم...پدرم می گه این ی تجریه ی ارزش مند بود...می گه آهن رو هم اونقدر می زنن تو سرش که می شه پولاد و دیگه آخ هم نمی گه...می گه تو با این تجربه می شی همون پولاد...موقع ازدواج با مجید عاشقش نبودم و اون ادعای عاشقی می کرد...کم کم بعد از ازدواج عاشقش شدم اما حالا می فهمم که ما هیچ کدوم عاشق هم نبودیم ...دو تا یکی ی دونه ی لوس که فقط عاشق خودمون بودیم...حس من بهش عادت بود و اون حتی همین حس عادت رو نداشت! هرکدوم با پیش فرض های خودمون ازدواج کردیم که غلط در اومد...اون با پیش فرض اینکه ی زن دهن پر کن واسه تو خونه می گیره و بیرون هم مجردیشو ادامه می ده ومن هم اینکه زیبایی و تحصیلاتم با پول اون به علاوه می شه و چی میشه! وچون مطلقه هست زندگیشو اینبار می چسبه اونم با زبون کوتاه! امااااااا تازه فهمیدیم جفتمون که رو دست خوردیم! نه من اون زن رام و خونگی شدم نه اون ی مرد اهل زندگی که پولی واسه کسی جز خودش خرج کنه! زندگیه دیگه چه می شه کرد...
-
مریم جان سلام
عزیزم واقعا متاسفم برای مسئله ای که الان با اون رو به رو هستی.از ابتدا زنگ خطر های وجود دایته که نسبت به اون ساده گذشتی مثلا برگزار نکردن مراسم جشن عروسی و رسما معرفی نکردن شما به اقوام و بستگان همسرتان.عزیزم در حال حاضر پدرت میتونه یه همراه دلسوز و واقعی تو راهی که در پیش داری باشه.از کوچکترین حقت نگذر.تا راه برای ادامه کارهای نا شایست او بسته شود.زندگی با همه تلخی ها و شیرینی ها ادامه دارد...
برایت ارزوی موفقیت دارم
مهشید
-
همینکه تا این حد شهامت داری که بیان می کنی چه افکاری برای ازدواج داشتی نشون میده که دختر جسوری هستی .همین جسارتت می تونه بهترین کمک بهت برای تصمیم گیری هات باشه .امیدوارم زندگی از این پس به کامت باشه ..
-
می دونین من و مجید گزینه های مناسبی واسه هم نبودیم...من اشتبهات یا سوتی های زیادی داشتم تو این رابطه...اما اینا فقط باعث شد زودتر بفهمیم که به درد هم نمی خوریم...که حتی اگه اون اشتباهارو نداشنم باز هم این زندگی دوام نداشت...گاهی وقتا تو به ی نفر تنه می زنی...طرفت ممکنه بزرگوارانه بهت بگه :خواهش می کنم یا اینکه بگه: ااااهههه چته مگه کوری؟! و یکی ممکنه برگرده بزنه تو صورتت یا دهنتو خورد کنه...
مجید همون آدم سومیه هست که در مقابل اشتباهات من برگشت صورت منو داغون کرد...باز من تو خلوتم اشتباهاامو مرور می کنم و بابتش خیلی شرمندم...اما مجید از اون دسته آدمایی هست که تو خلوتشم هم من و هم زن اولشو آدمای بی شعوری می دونه که لیاقتشو نداشتیم! یعنی من تو این 1 سال فهمیدم که ببخشید...اشتباه کردم یا تقصیر من بود یا شاید منم مقصر بودم تو فرهنگ لغت مجید نیست! همیشه طرفش مقصره...و این واسه من عجیبه...طلاق اولشو می گفت تقصیر مادر دختره بوده...با 200 تا سرعت یکی رو تو اتوبان زیر گرفته می گه عمدی انداختنش جلوی ماشینم...منو می گه بابات پرت می کنه خودتم واسه پول اومدی آدم روانی هم هستی:316:
-
مهشید جون پدر من ی مراسم عقد مفصل گرفت که همه فامیلهای مجید هم بودن ...اما اونا عروسی نگرفتن و ی مهمونی دادن اونم واسه فامیلای خودشون!
-
سلام...
الان 3 ماه می گذره ...شنبه دادگاه داریم...
امروز یکی از دوستام ی جمله ای گفت : که از قدیم گفتند زن مردرو زنش بده زن طلاق دادرو سگش بده!
یعنی اگه کسی زن نگه دار باشه همون اولیو نگه می داره و من چشممو روی این حقیقت بستم و ساده لوحانه گقنم شاید این فرق داره شاید خانمش مقصر جدایی بوده...اما حالا که فکرشو می کنم کدوم زنیه که بخواد مطلقه بشه یا کدوم زنی ی مرد خوب رو ول می کنه؟
دارم می رم باشگاه...درگیر کارای پایان نامم...فکر می کنم دیگه دوران ازدواج به سر اومده اما خوب شاید ی روزی ی آدم خوب باعث بشه همه ی این درد و رنج هارو فراموش کنم...مجیدو به خدا واگذار کردم چون با حس نفرت و کینه نمی تونم از زندگیم لذت ببرم و اگر عدالت و خدایی در کار باشه تا آخر زندگیش باید تاوان پس بده ...خودش و خانوادش...
آدم دوست داشتنی نبود...شخصیت قشنگی نداشت...آدمی نبود که با خوبی هاش نمک گیرت کنه یا دلت واسش تنگ بشه...تو این 3 ماه حتی یک بار هم وسوسه نشدم که بهش برگردم یا حتی منتظرش نبودم و این اولین باره ب ی آدم این حسو دارم که کامل ازش لریدم...ی آدم اونقدر بددددددد که تو 8 ماه ازش بیزار بشی ...8 ماهی که تازه باید گل کار می بود....
-
سلام مریم جان. جریان تاسف آوری بود. خدا کمکت کنه.
یاد یکی از اقواممون افتادم... دختره 19 سالش بود ازدواج کرد و بعد 1 سال طلاق گرفت. باورتون نمیشه مهریش چقدر بود! 7 سکه!!!! پسره نداد!!!! گفت حتی 1 سکه هم نمیدم!!!!!
به نظر شما تو قیامت این افراد چطور میخوان جواب بدن....
-
می دونی عزیزم من معتقدم اینکه دیگران به تو ظلم می کنند 90 درصد مقصر خودمونیم اولا به خاطر انتخاب اشتباهمون و اینکه خودمون اجازشو می دیم ...خوب اولا آ دم به بهای کمی اگه زن کسی شد همون قدر راحت از زندگیش می زارتت کنار، گفتن مهریه خوشبختی نمی یاره اما نه دیگه 7 سکه! بعد اینکه مهریه و طلاق هر دو گرفتنی هستند نه دادنی! کی بدش می آد ی مدت استفادشو بکنه بعد بی هیچ حق و حقوقی با ی تیپ پا طرفشو بندازه بیرون...اینجور آدمارو اول باید ی درس حسابی بشون داد تا جایی که می تونی بعد دست آخر دیگه واگذارش کنی به خدا...اونی که اجازه می ده بهش ظلم بشه هم به اندازه همون ظالم مقصره...حالا انتخاب اشتیاه کردیم قبول سختیشم می کشیم آه و ناله و شکوه هم به خدا نمی کنیم چون می گن از ماست که بر ماست اما دیگه از حق و حقوقمون نباید بگذریم...
-
شما هول هولی آشنا شدی
شما هول هولی عقد کردی
هول هولی عروسی کردی
هول هولی هم می خوای جدا بشی.
این حرفهایی که شما زدید دلیل محکمی برای یک جدایی نیست. همسرتون از شما خواسته که حجاب بهتر و متانت بیشتری داشته باشید. به قول خودتون دنیای مجردی و متاهلی متفاوته. بخشیش مربوط یه این قضیه است. در مورد اطاعت از همسر و ... حرفی خارج از شرع و قانون نزدن. اگر مهریه ی این شرع را قبول دارید باید تمکین و اطاعت از همسر را هم قبول داشته باشید. گزینشی که نیست. هر جاش به نفعمون باشه بگیم خوبه.
پدرتون مشاور هستند و تحصیلکرده و با تجربه. ولی شاید محبت پدری باعث شده که نتونن به اندازه کافی در مورد شما اقتدار داشته باشند. وگرنه به عقد و ازدواج در عرض چند ماه و جدایی به این شکل راضی نمی شدند. بهتره از یک مشاور خارجی کمک بگیرید.
-
دوست عزیز شما احیانا با طالبان رابطه ای ندارید؟؟؟؟ من نمی دونم شما در چه خانواده ای بزرگ شدی که با اینکه زن هستی از تمکین به مرد فاسدی حرف می زنی که خودش مرز تاهل و تجرد رو نشناخته... عزیز من ایشون مختار بوده زنی رو انتخاب کنه که با اصولش در همخوانی باشه نه اینکه تمام شروط من رو بپذیره مبنی بر اینکه من همینمممممممممم چشماتو باز کن! در ضمن متانت یک خانوم در گرو مدل پوشش اون نیست و ثانیا مگر شما پوشش من رو دیدی؟؟؟ و مگر قراره اگه من به اشتباه و به قول شما از روی عجله ازدواج اشتباه کردم ی چند سالی در این لجنزار دست و پا بزنم؟؟؟ در ضمن شما از من پرسیدی که مشاوره گرفتی از کسی جز پدرت یا نه؟! خوب من 3 تا مشاور رو امتحان کردم و هر 3 متفق القول نظر به جدایی ما دادن.در ضمن خانوم اول این آقا هم ی خانوم مدرن بوده ایشون که یک بار دیده کسیو نمی شه تغییر داد چرا باز همون اشتبهو تکرار کرده؟ پس ایشون کلا به خانومهای زیبا و مدرن علاقه داره اما بعد ازدواج می خواد تبدبل به بردشون بکنه...ایشون چرا نمی ره ی خانوم چادری مثل مادرشو بگیره؟ از خودت پرسیدی یا نه؟
منظورت اگه اینه با وجود 8 ماه زندونی بودن و خیانت و توهیت و سردی دیدن باید ی 8 دست کتک هم می خوردم و ی خاک بر سر کامل می شدم و بعد جدا می شدم نه خواهر من شاید شما مردش باشی اما من نه...حرف شرع و قانونمونم نزن که بوی لجن می ده...با عرض معذرت شرع و قانونمون هم خالی از اشتباه و کم و کاستی نیست...
شوهر من کسی هست که خودش و دوستش روسری رو از سر من می کشیدند توی عروسی و منو دعوت به رقص توی ی عروسی مختلط می کردن و من روسریمو سفت می چسبیدم ! پس نگران دلواپسی های شوهرم در مورد شرع و دین نیاشید...اگر در فرهنگ شما زن باید از مرد اطاعت کنه در فرهنگ ما زن و مرد با مشورت هم عمل می کنند و تمکین ی رابطه ی احترام متقابله...مهریه رو هم اون قبول کرده چون من رو به هر بهایی می خواسته ...و حالا که تنوع طلبیش زندگی منو خراب کرده و اسمش شناسنامه ی منو سیاه کرده بهاشو هم میده...ما به خدا هیچچچچچ جای این قوانینو نمی خوایم نه مهریشو نه تمکینشو نه اطاعت از شوهرشو چاره ایییی نداریم چون یک سری باید قربانی بشن تا ی خونه تکونی تو این قوانین و تبصره های مضحک بشه
-
من از تمکین یه مرد فاسد حرف نزدم. من از قانونی حرف زدم که شما بر اساسش می خواهی نذاری بهت ظلم بشه و می خوای حقت را بگیری.
گفتم اون قانون مهریه داره، اما تمکین هم داره. چه ایراد داشته باشه، چه نداشته باشه.
هم از رشته ات، هم از این متن و هم از طرز نوشتنت پیداست که من حریف خوبی برای زبان شما نیستم. ولی این خوش سر و زبونی همه جا کاربرد نداره. کما اینکه تو زندگی مشترکت نمونه اش را دیدی.
-
دوستان عزیز،
همه اینجا برای همدردی و کمک دور هم هستیم.
پس لطفاً مراعات دل همدیگه رو داشته باشیم:72:
کمی آروم تر هم میشه نظرات مخالف رو به نقدی منصفانه کشید:72:
-
مطالب نا مناسب ممنوع !
لطفا" از ارسال مطالب تمسخر آمیز ، توهین آمیز ، اعتراض آمیز ، انتقاد آمیز ، دشنام گونه و ركيك و مبتذل و یا هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران سايت جدا" خود داری کنید .
لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد
در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
چنانچه تاپیک از مسیر اصلی خارج شود،پستهای نامربوط حذف و با کاربران برخورد خواهد شد
-
بله دقیقا همین طوره ...اگه شما شبنم خانوم نمی تونی همدرد خوبی باشی لطفا روی تاپیک من دیگه نظر ندید چون شما ی متخصص نیستی و صرفا من باب همدردی صاحب نظری...و اینکه باید بگم زبون هر کس به اندازه ی داشنه هاش درازه .حافظ می گه:
تواضع گرچه محبوب است و اجری بیکران دارد، نشاید کرد با هر کس که هیبت را زیان دارد
دوست عزیز شما در جریان نیستی که ما روزی که رفتیم واسه استرداد جهیزیه شوهر من خونه رو نیمه برهنه کرده بود و اثاثیه خودش رو تفکیک کرده بود و حتی به وکیلم هم گفته بود که خودش هم قصد طلاق دادن داره...پس من هول نبودم واسه طلاق و شما که احیانا نمی خوای من خودمو به مردی که خودش قصد زندگی کردن نداره تحمیل کنم؟ و اینکه شما از ریز مشکلات من خبر نداری که شوهر من یک شب تا صبح من رو بیدار نگه داشته و به زور با کاغذ خودکار می خواسته مهریمو ببخشم...از اینکه اونقدر سرش شلوغ بوده که این ماهای آخر 8 صبح تا 11 شب که خونه نیوده بعدشم می اومده خونه و بی هیچ حرفی تلوزیون می دیده و بعد می رفته می خوابیده اونم پشتشو می کرده و می خوابیده...
از بد بینی بیمارگونش...از اینکه هنوز زنشو طلاق نداده خونه مجردی گرفته...از اینکه تا نیمه شب تا خیابون یا خانومای مثل خودشه خبر داری؟... از این که تو این 8 ماه همش دچار عفونت و هزار ناراحتی جنسی بودم به خاطر بی بند و باری شوهرم ...از اینکه در تمام این 8 ماه زنشو بیرون نمی برده اما حالا هر شب با دوستاش ی رستوران می ره ...و من در تمام این مدت غرور خودمو حفظ کردم...نه تسلیم شدم نه آه و ناله و نفرین و ناسزا و تا لحظه ی آخر حرفامو زدم.اطاعت از شوهر تا کجا؟غیر از اینه به خاطر حفظ زندگیم کارمو دوستامو همه چیو گذاشتم کتار و ی زن خونه نشین شدم...من خودم تو این جامعه بودم ...من فرق ی مردی که زنشو دوست داره با ی مرد هوسباز زورگو که جای زن داری برده داری می کنه رو می فهمم...من زیر آبی رفتنا رو می فهمم...می دونی زن اولشم سر هوس بازی هاش از دست داده اما زنش حاظر نشد موقع تحقیق همکاری کنه و حتی جوابی نداد.مهریه رو اسلام واسه همچین مواردی هم گذاشته که اگه مردی هوس باز یود بی هیچ پشت و پناهی زنشو رها نکنه و بهاشو بپردازه و گرنه دنیایی پول ارزش نداشت من همچین تجریه ی تلخی رو داشته باشم...اگه مرد زندگی بود کی مهریشو می خواست...
مهرش که نصیبم نشد مجبور شدم مهریمو بخوام...
در برابر ظلم اگه زبونتو کوتاه کردی هیچ کس حیایی نداره ...تا اونجا که می تونن بدی می کنن ...من دانشجوی دکنری نشدم و شب بیداری نکشیدم که بهم ظلم بشه و سکوت کنم...قرار نبوده به هر بهایی متاهل بمونم و ی تلاش یک طرفه بی نتیجه واسه زندگیم کنم...وبدون آدم سفله و پست هر چقدر تو به شرایطش تن بدی ممنون نمی شه بلکه روز یه روز عرصه رو بهت تنگ تر می کنه تا وقتی دیگه نایی برای مبارزه برات نمونه...
-
سلاممممم...بچه ها ی چند روزه خیلی سرحالمو حالم خوبه...انگار دارم رو ابرا راه میرم...امروز داداشم ی حرف قشنگی زد : که همیشه تو زندگیت مثل رودخونه باش ...در خروش و تلاطم بشور و بکن و ببر ...اما مثل ی دریاچه نباش که بگندی...وایییییی قربون خدا برم که اگه دردی می ده صبرشم میده و خیلی زود درمانشو هم می رسونه...خیلی سرحالم...کلاس رقص می رم بچه ها ...اونقدر می ختدیم و دیوونه بازی در می آریم...موندن توی ی زندگی ناکام شما رو افسرده و ناامید می کنه اما باور کنید دور از همه ی اون آسیب ها و بعد از مدتی که از جداییتون بگذره دوباره طعم شادی و خوشبختی رو خواهید چشید...و کلی برنامه خواهید ریخت واسه آینده ای که قبلا اصلا نمی شد بهش فکر کرد...الهیییییی قربون بابای گلم برم که همش سعی می کنه خوشحالم کنه و همه جا پشتمه...بچه ها من دیگه همدردی نمی آم...می خوام هر چیییی مشکله تو دنیا از یاد ببرمممممم...دیگه غصه و فکرش تموممممم ...از امروز ی زندگی شاد...فقط شادی و خنده و فکر آینده...مواظب خودتون باشیدددددد بچه ها ...ی دنیا دوستون دارم بچه های همدردی....خداحافظ
-
مریم،همدردی به افردای مثل شما نیاز داره.
-
سلام مریم عزیزم کلی گشتم خلاصه موافق شدم تاپیکت پیدا کنم .هیچ حرفی ندارم از این که روحیه قوی وشادابی داری خیلی خوشحالم وامیدوارم زندگی همیشه به کامت باشه
-
مریم جون میشه از زمان طاقت بگی.مهریه ات گرفتی؟شوهرت واسه طلاق دادن اذیتت نکرد؟مراحل طلاقت زود انجام شد یا طول کشید؟
-
عزیز من من چون مهریم سنگین بود شوهرم با اینکه خودش هم قصد زندگی نداره به طلاق توافقی راضی نشده تا حالا...مهریم رو بیشترش رو گرفتم چون ملک هست و به نامم خورده...سکه هام مونده که زیاد نیست اما اولش که شوهرم با حکم جلب و شکایت ترک انفاق و ... روبرو شد حسابی ترسید و اینکه قاضی تو دادگاه تا دید شوهرم بار دومشه و من اول و اینکه من دانشجوی دکتری و اون فوق دیپلم حسابی پشت من دراومد و به اون توپید ...واسه همین به وکیلم گفت بیاد توافقی جدا شیم اما سر سکه هاش می خواسته چونه بزنه.اما من واسه اینکه بهش درس بدم که زن گرفتن و طلاق دادن به این آسونی نیست به وکیلم گفتم نه یک سکه می بخشم نه توافقی با کسی دارم اگر می خواد بیاد سکه هارم کامل می ده بعد توافق! من 30 ملیون پول وکیل دادم اما تا 3 ملبونیشم هست این وکیلای تازه کار.طلاق توافقی که معمولا با بخشیدن مهریس 1 هفته طول می کشه وکیلم نمی خواد اما غیر توافقی که مرد نخواد طلاق بده 2 سال حداقل طول می کشه و حتما وکیل می خواد.الانم جلسات دادگاه رو نمی آد که اذیت کنه اما من پروتر از این حرفام...خونسرد ...از روزی که از خونه اومدم خونه بابام نه زنگ بهش زدم نه پیام نه هیچیییی....اونم همین طور...نه خودش نه خانوادش...سعی می کنم مستقیم باهاش درگیر نشم.اونم جرات نداره اذیت کنه چون خانوادمو می شتاسه و می ترسه...خواهرشم ی بار تک زنگ زد!:311: اصلا محل ندادم! مزاحم تلفنی هم داشتم که امتحانم کته ببینه خیانت می کنم که اتو بگیره مهر رو نده! میگن کافر همه را به کیش خود پندارد ها! اما جرات نداره اذیت کنه چون می دونه اذیت کنه اذیت می شه ...اما بهش بدی نمی کنم بلاخره لحظات خوبی رو هم با هم داشتیم و 8 ماه سرمونو یک جا گذاشتیم و خوابیدیم...امیدوارم ی روزی اونم لذت سالم زندگی کردنو درک کنه...
-
ببخشید عزیزم ممنونم که جوابم دادی ارزوی موفقیت وپیروزی واست میکنم.