-
بدترین و بهترین حرفی که از همسرتون شنیدید بگید
سلام دوستان عزیزم
آدمها خیلی عجیبن عجیبترینشونم زنهان:311:
گاهی تو دعوا آدما یه چیزایی میگن که با هیچ کاری نمیشه درستش کرد چون شده اونچه که نباید میشده تجربتونو بگید از کدوم حرف همسرتون قلبتون شکست؟
گاهی تو شرایط خاص حرکات یا جملاتی رو از همسرمون میبینیمو میشنویم که اگه بجاش 1میلیارد به ما بدن خوشی اون کارو نداره اون چی بوده؟
تجربتونو بگید تا همه یاد بگیریم چی بگیم که همسرمون تا عرش بره و چی نگیم که به ذلت نیافته:104::72::72::72::72::72::72::72::72:
-
RE: بدترین و بهترین حرفی که از همسرتون شنیدید بگید
یا همه بی تجربن یا روشون نمیشه بگن:311:
خودم شروع میکنم بهترین جمله ای که تا الان یادمه: رفته بودیم محلات منم شیطون:311: هی میرفتم جاهای دور گلخونه هارو ببینم شوهرم هی میومد دنبالم من بازم میخواستم برم گفت نرو اونطرف خطرناکه گوش نمیدادم که سرم داد زد دیوونه نمیفهمی نگرانتم :43:منم خجالت کشیدم اونم شروع کرد به عذرخواهی
بدترین چیزی که منو ازش ناراحت خواهد کرد انشالله که واسه هیچکی رخ نده اینه که ببینم سرم هوو بیاره:302: حتما میکشمش:227:
-
بهترین : میمرم برات:43:
بدترین : می کشمت:311:
همدم عزیز
لابد منظورتون حرف زدن از هووووووه دیگه ؟!
واقعا اینم تجربه میخواد؟؟؟؟!!! :199: ،
دو کلمه خیلی ساده معجزه می کنه:
دوستت دارم
-
baby عزیز مرسی که جواب دادی:43:
ولی دوست دارم رو من زیاد شنیدم واسم جذابیت نداره :163:
دنبال یه چیز باحالترم اینه که تجربه میخواد عزیزم:104:
-
موبایلم که خاموشه کار و زندگیش را ول میکنه و دنبال من میگرده و با عصبانیت میگه آخه نمیفهمی من چه حال و روزی میشم وقتی ازت خبر ندارم همش استرس میگیرم:43:
یا وقتی بهش زنگ نمیزنم (آخه اوایل ازدواج همش بهش زنگ میزدم و خیلی چکش میکردم)حالا که بی خیال شدم
خودش زنگ میزنه میگه خانووووم نمیخوای یه احوالی از ما بپرسی:310:
بدترینش هم این بوده:تو چرا نمیخوای لاغر بشی؟من به همکارم(که خانم بوده)شکلات تعارف کردم نخورده گفته چاق میشم و نخورده تازه شوهر هم نکرده شما خانمها تا مجردین به خودتون میرسین بعد که خرتون از پل گذشت خودتونو ول میکنید:320::97:
یه چیزی که تو خونه خراب میشه یا بچه میشکنه میاد و با عصبانیت میگه تو باید چهار چشمت به اینا باشه منم میگم بابا من داشتم ظرف میشستم یا غذا میپختم یا...بابا منم آدمم میخوام یکم به حال خودم باشم از بیست و چهار ساعت دو ساعتش مال خودمه که تو اون دو ساعت وروجک همه خونه را به هم میریزه ولی مگه به خرج این شوشو میره:223:
-
آقایون هم بیان بگن از کدوم حرف کیفور شدن که به بقیه همجنساشون بگیم تا اونا هم کیفور بشن:43:
[color=#800080]چی نگیم که یه وقت فیلاشون یاد هندوستان نکنه[/:color]
شوخی کردم به دل نگیرید ولی نظر بدید
-
من چیزی که به شوشو میگم و خیلی خوشش میاد اینه
عزیییییزم (با احساس باید ی را بکشی عزیــــــــــــــــــــــ ــــــــــزم)
عزِِِِیــــــــــــــــــ ـــــزم خسته نباشی
عزیــــــــــــــــــــــ ــــزم دوست دارم
یا مثلا وقتایی که یه چیز کوچیکی برای خونه میخره یا واسه من یا سورپرایز میکنه
عزیــــــــــــــزم مرسی خیلی قشنگه
بعد هم خودت را مموش کنی و لوس کنی
ههههههههههههههققققققققققق حالم بد شد الانه که بالا بیارم:300:
آخه الان فعلا رو مود رمانتیکش نبیده بیدم
فقط چون همدم سوال کرده بود (چشمک)
همدم تازه ازدواج کردی ؟
درست حدس زدم برای همین هم این سوالات را پرسیدی
ببین هر مردی یه جوریه همه مردا به یک جمله و یا یک نوع خاص محبت یک جور جواب نمیدن
با گذر زندگی قلق شوهرت دستت میاد
یه چیزی حدود هفت سال اول زندگی ممکنه هنوز چم و خم زندگی دستتون نباشه بعدش درست میشه خیلیها هم زودتر به این نتیجه میرسند بستگی به تفاهم داره
-
سلام
دوستان من تازه عضو شدم امیدوارم که جای اشتباهی پست نذاشته باشم.اگه اجازه بدین من هم نظرم
رو بگم.
با اجازه:
حرف دلنشین :راستش چیزی که واقعا خوشحالم کنه نشنیدم:162:
حرف دلخراش دهنده:تو باعث شدی من به جایی نرسم:320:
-
سلام مامان پری عزیز خوش اومدی به تالار:43:
انشالله اینقدر حرف دلنشین بزنه که ندونی کدومو بگی:227:
-
سلام همدم جان ممنون از خوش آمد گوییت ،راستش از وقتی این تالار رو دیدم زوم کردم رو همسری ببینم چی میگه دلم غنج بزنه
:228:
-
دوستان به خاطر من نه
بخاطر مامان پری نظر بدید به افتخاره تازه واردها:104:
-
:104::104::104::104::104::104::104::104::104: دست دست:227: (ببخشید ولی برای اینکه جو عوض بشه)
-
حرف خوب: خوشگل من، من فكر قشنگت را خيلي دوست دارم.
حرف بد: تو مي خواي من را از خانوادم جدا كني.
-
بهترین جمله: تو بزرگترین شانس زندگی من بودی.
بدترین: نقصیر خودت نیست بابات اینجوری تربیتت کرده.
-
سلام دوستان عزیزم مرسی از نظراتون:311:
مردامون کجان؟:311:
یه مرد نیست بیاد بگه از چه حرفهایی خوشش اومدههههههههههههههههههههه ههه:311:
-
سلام:72:
شوهرم جملات عاشقانه خیلی زیادی به من میگه:
می پرستمت...
دوستت دارم...
عاشقتم...
تو بهترین اتفاق زندگی من بودی...
تو یه فرشته بودی که خدا وقتی دید تنهام فرستادت پیشم... و...
که این آخریشو خیلی دوست دارم.:43:
اما وقتی عصبانی باشه ازم، یه حرفهایی میزنه که دلمو میشکنه:
خسته شدم از دستت...
موهامو ببین بعد از ازدواج با تو سفید شدن... (چند تا موی سفید داره... خوب 32 سالشه دیگهههه!!!
باید تحملت کنم دیگه اینم سرنوشت منه... و ...
که این آخریش اشکمو درمیاره.:47:
اما همیشه میگه حرفهایی که تو عصبانیت بهت می زنمو جدی نگیر!!! دست خودم نیست...
-
حرف خوب:
خدا خيلي من را دوست داشته كه تو را بهم داده:228:
من خيلي خوش شانسم كه خدا تو را به من داده.:228:
خوش سليقه ام كه تو را انتخاب كردم ديگه:228:
حرف بد:
مي رم زن مي گيرم:161::161::161::161::161::161::301:
-
امروز همسرم بهم گفت نگاه داشتن تو خیلی سخت تر از بدست آوردنت بود:310:
یک ساعت بعدش هم گفت حالمو خراب میکنی:301:
-
یه بار بهم گفت میخوام سند خونه رو به اسمت بزنم:310::227: (تازه اون هم فقط حرفشو زد عمرا این کارو بکنه )
ولی قسمت ناراحت کنندش زیاده نمیدونم کدومو بنویسم :303:
اگه بخاطر دخترمون نبود تا حالا طلاقت داده بودم :302:
یا اینکه امشب گفت با این قهر کردنت یه روز دیدی یکی دیگه جای تو رو گرفت
-
همدم جان ما مجردا چی بگیم؟!!!!!!!!!!!:311::311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazlin1990
همدم جان ما مجردا چی بگیم؟!!!!!!!!!!!:311::311:
ما مجرد ها لازم نیست چیزی بگیم .. :305:
ما مجرد ها فعلا باید فقط مببنیم و بخونیم این جور تاپیک هارو ... :311:
-
بهترين حرفاش :حرفاي محبت آميز زياد ميزنه ولي من از اين دو تا بيشترين لذت رو ميبرم :
آرامش مني /به خاطر تو خدارو شاكرم /
بدترين حرفاش :متاسفانه زماني كه عصباني ميشه يه حرفايي ميزنه كه خودشم بعدش خجالت ميكشه از زدنشون بدترين حرفش تو زمان عصبانيت از نظر من اينه : نميخوامت
-
سلام من تازه قاطي شماشدم.راستش حرفاي خوب زياد ميزنه ولي جديدترينش همين ديروز بود كه تو ماشين نشسته بوديم محكم دستمو تو دستش فشار داد هر چند خيلي دردم گرفت چون حلقه دستم بود وبهم گفت تو زيباترين دختري هستي كه به عمرم ديدم دوستت دارم:227:
-
سلام بهترین حرفی که از همسرم شنیدم اینه که هر وقت دعوا می کنیم که همیشه صددرصد تقصیر منه کلی منتم رو میکشه :227:و اینکه جلوی همه ازم تعریف میکنه و بسیار به وجود من افتخار میکنه و به خانواده ام خیلی احترام میذاره مامانم رو خیلی دوست داره .
اما تو این دو سه سالی که ازدواج کردیم فقط یه بار حرف بدی به من زد که قسم خورد منظو ری نداشته . یه بار به شوخی بهش گفتم پس کی برام خونه و ماشین میخری و یه کم بیش از حد گیر دادم بهش اونم گفت یه کم خودتو ببین بعد از من این چیزا رو بخواه که من حرفش رو به این تعبیر کردم که انگار تو و خانواده ات کی هستین که خیلی ازم توقع دارین و این مسئله رو هیچ وقت فراموش نکردم هر وقت یادم میاد حس میکنم یه سطل آب جوش ریختن تو یقه ام و من خورد خورد تو خودم میشکنم
-
سلام همدم جون
بدترین:توهین و تهمت
بهترین:وعدههای سر خرمنش
خوشحال میشم به لینک من سر بزنید و راجع به مشکلم کمکم کنید
http://www.hamdardi.net/thread-17477.html
-
سلام عزیزان
خیلی تاپیک باحالی افرادی مثل من حال می کنن که چقدر زندگیشون آنورمال هست
من اوایل ازدواج به همسرم اس ام اس می زدم و هی میگفتم عشقم چطوری ؟ عزیزم دلم واست تنگ شده، جوابش این بود که : نگو. یا یه کلمه : منم همینطور و یا جوابی نداشت.
یه بار یادمه تو ماشین نشسته بودم شوهره رفته بود یه چیزی بخره زیاد طول کشید، حوصله م سر رفت و موبایلش را برداشتم و اس ام اس هاش رو می خوندم که اس ام اس های ماه های اول ازدواج را دیدم ، با خودم گفتم اینها رو من براش فرستادم؟ انقدر جملات پر شور و قشنگی نوشته بودم که خودم باورم نمیشد، ولی خوب چون در جواب همه یه سطل آب سرد دریافت کردم و یا بی جوابی دیگه خیلی وقته هیچی براش نمی فرستم، ایضا!
حالا برگردیم به بحث، بهترین جمله : تو که یادی از ما نمی کنی! ( من جمله دوستت دارم رو فقط دو سه بار در طول دو سال شنیدم و اونم با لحن شوخی و مسخره بازی که اصلا متوجه نشدم جدیه یا شوخی)
بدترین جمله : واقعا خیلی زیاده کدومشو بگم، ولی فکر کنم بدترین جمله ش این بود که تو ماشین ادوکلنی که من با هزار آرزو براش خریده بودم ( عطر Azaro Chrome ) و استفاده نمی کرد داداشش زده بود، یه هویی گفت پیف چه بوی بدی میاد من هزار بار گفتم این ادوکلن را نزنید بوش عین عطر مشهد می مونه ! فکر کنم این جمله به اندازه صد سال منو از لحاظ احساسی ازش دور کرد... جملات مشابه: موهاتو کوتاه کن تو صورتت کوچیکه و اینطوری موی بلند بهت نمیاد ( دقیقا برعکس اونی که همه میگن ) ، تو بیشتر برای من دافعه داری تا جاذبه، پیف ... این چه عطریه زدی خیلی بوش تنده، وقتی از آرایشگاه اومدم: هه هه مثل ژاپنی ها شدی! و جمله امروزش: من مادرم همه چیزمه و اگر فردا بچه دار هم شدم بچه م هم نمیتونه جای مادرم رو بگیره، جملات دیگه: تو خیلی خاله زنکی، مریض...بسه یا بازم بگم؟ اگر بخوام همه جمله های بد رو بنویسم صفحه پر میشه!
-
وای سابینای عزیزم اصلا نمیتونم درک کنم چطور یه آقا انقد سرد باشه:163:
-
سلام به همه دوستان خوبم:43:
سلام من تازه قاطي شماشدم.راستش حرفاي خوب زياد ميزنه ولي جديدترينش همين ديروز بود كه تو ماشين نشسته بوديم محكم دستمو تو دستش فشار داد هر چند خيلي دردم گرفت چون حلقه دستم بود وبهم گفت تو زيباترين دختري هستي كه به عمرم ديدم دوستت دارم227
نتیجه اخلاقی آقایون حواستون به دست ما باشه منم خیلی پیش اومده بعد از عقد با محبتش جیغم دراومد دستمممممممممممم:311:
-
سلام...
یا الله....
یا الله...
همشیره...
شماکه اونجایی...بله ... نه نه .... شما... بله شما... یه چارقد به هم جواریتون عاریه بدید....
اجازه هست وارد بحث بشم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa7449
سلام...
یا الله....
یا الله...
همشیره...
شماکه اونجایی...بله ... نه نه .... شما... بله شما... یه چارقد به هم جواریتون عاریه بدید....
اجازه هست وارد بحث بشم؟
تایپیک عمومی هست بفرمایید دوست عزیز.
-
بهترین حرفی که از نامزدم شنید : خیلی دوستم داره
به پام میمونه و وقتایی که از رویاپردازی هاش برام میگه خیلی دلنشینه
معمولا هر روز صبح خواباش رو برام تعریف میکنه و شبا هم میگه روزش چطور بود و از اینا خیلی خوشم میاد
و معمولا هر 2 ساغت یه بار اگه بین اس ام اس هام فاصله بیفته یه پیام با این مضمون که خیلی دوستم داره و برام نگرانه و چرا یدفعه غیبم زد میفرسته
باقیشم نمیگم!!!
بد ترین حرفی که ازش شنیدم: من خیلی موقعیتها و سالهای عمرم رو بیهوده از دست دادم ولی شما نه ... ممکنه ما به درد هم نخوریم...شما خودت رو به پای من تباه نکن ...خیلی موقعیت بهتری داری و بیمن میتونی موفق بشی...(البته این حرف رو تو موقع آشناییمون و قبل از اینکه نامزد بشیم زد)
خیلی دختر خوبیه
نمیدونم چه کار خوبی کردم که خدا اینطوری اجرم داد....
-
مرسی آقا مصطفی:103:
خیلی خوب توضیح دادید :104:
راستی من حس میکنم اگه اینقدر به همسرم اس بدم وقتش رو میگیره و کلافه میشه میانگین 7 تا اس ام اس میدم شایدم کمتر شما از تماس زیاد همسرتون ناراحت نمیشید؟
البته تا حالا چیزی نگفته که ناراحت میشه من خودم رعایت میکنم
-
نه
فقط بهش گفتم که 1 دقیقه قبل از این که به قصد صحبت میخواد بهم زنگ بزنه بهم یه تک زنگ یا پیامچه بزنه تا موعیت صحبت بهتر و بیان احساساتمو فراهم کنم
چون بعضی موقع ها وسط روز باهام کار داره یا دلش میگیره و اون موقع ها سر کار هستم :82: این رو لازم میدونم.
-
سلام
بهترین حرف .....یه روز موقعیکه نامزدبودیم توماشین نشسته بودیم ازدستش عصبی بودم یکدفعه خودش انداخت رو شونه هام باگریه گفت دیویددوستت دارم منو هیچ وقت تنها نزار اشک شوق از چشام سرازیرشدتودل خودم گفتم خدایا شکرت که همسری به این خوبی نصیبم کردی که دوسم داره
حرف بد.......کم بوسم کن:302:واقعا غرورمرد اونموقع لگدمال میشه
-
salam manam taze ozv shodam avala k aghd karde bodim ziad mishnidam onghad k halam b ham mikhord:300: vali engar ba negh zadano gir dadan delesho zadam alanam k dg khaharesh fot shode faghat ba harfash delamo mishkoneeeee:323:
-
آزاده جان خیلی به همدردی خوش اومدی:43::72:
عزیزم اینجا همه فارسی تایپ میکنن شما هم یه چرخی تو تالار بزنی متوجه میشی:227::227:
-
سلام به همه
یه چیز جالب برای خانما میگم که حداکثر استفاده رو ببرن
وقتی نامزدم خراب کاری میکنه و خجالت میکشه و روش نمیشه بهم بگه خیلی دلنشین و بامزه میشه.
البته وقتی با اعتماد و اطمینان و صداقت واقعیت رو میگه دیوونم میکنه.
مثلا همین امروز گفت واسه کاری که دیروز به اداره ای رفته بوده اشتباهی مدارک صاحب دفتر اون اداره رو هم با خودش خونه برده!!
حالا مجبوره دوبار بره اداره و مدارک رو سر جاش بذاره...
اگه سوالی هست بگید
شما هم وقتی از شوهراتون کیفور میشید بیان کنید تا ما آقایون هم به خانمامون بگیم تا فیض ببرن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa7449
وقتی نامزدم خراب کاری میکنه و خجالت میکشه و روش نمیشه بهم بگه خیلی دلنشین و بامزه میشه.
البته وقتی با اعتماد و اطمینان و صداقت واقعیت رو میگه دیوونم میکنه.
مثلا همین امروز گفت واسه کاری که دیروز به اداره ای رفته بوده اشتباهی مدارک صاحب دفتر اون اداره رو هم با خودش خونه برده!!
حالا مجبوره دوبار بره اداره و مدارک رو سر جاش بذاره...
:311::311::311::311:
مرسی خیلی بامزه بود:104:
من خیلی خیلی همسرم رو دوست دارم خیلی تیزم کافیه یه نگاه بی منظور به یه خانم کنه خیلی ناراحت میشم همیشه بهش میگم روش غیرت دارم :311:
وقتی لباسایی که دوست دارم بپوشه و عطر مورد علاقمو بزنه خیلی دوسش دارم مخصوصا وقتی میگم برام شعر بخونه (هر چند که از شعر خوندن متنفره :227:)
-
من هنوز که مجردم، اما یه بار با بچه ها نشسته بودیم و با همدیگر بحث می کردیم، به این نتیجه رسیدیم که همه مون خیلی کیف می کنیم که همسر اینده مون وقتی چیزی بهش میگیم، بدون مخالفت های اضافی، بلافاصله بگه: چشم.:227:
-
منم كه مجردم و تجربه اي ندارم ولي ميخوام بدترين حرفي كه بابام به مامانم زده بگم(بدترين حرف از بين حرفاي بدي كه بهش زده !!!)
بعد از30 سال زندگي مشترك بابا و مامانم،كه خيلي وقت هم بود كه با اختلاف و درگيري ميگذشت و ميگذره،باباي من يك ساله كه ازدواج مجدد كرده...
فكر ميكنيد بدترين حرفش كه من ميخوام بگم چي ميتونه باشه؟ اينكه تازه ميفهمم زن يني چي !!!
من كه دخترشم بعد از اينكه شنيدم همچين چيزي به مامانم گفته انگار خونه رو سرم آوار شد.چون به هر حال ميدونم تو رسيدن زندگيشون به اينجا هركدوم چقدر مقصرن
خانوماي تالار بهتر ميتونن متوجه بشن كه شنيدن اين حرف از همسرشون چقدر سخته (البته ايشالا كه ديگه كسي اين حرفو نشنوه از همسرش)
شايد جاي اين حرفا اين جا نباشه ولي اينا رو گفتم كه بگم حتي اگه تو اوج عصبانيت هستيد نذاريد هرچي به ذهنتون ميرسه به زبون بياريد و دل بشكنيد :305:
بهترين حرف باباجونمم نميدونم چي بوده ، بريد از مامانم بپرسيد :311: