آقایان کی میرن تو غار تنهایی ؟؟ واقعا گیج شدم..
سلام دوستای گلم
1ساله با یه پسری به قصد ازدواج دوستم ، پسر خوبیه خیلیم مهربونه ، یه مشکلی دارم که هرچند ساده اما نمیتونم حلش کنم و این داره رو رابطه ام اثر میزاره...
این نامزد آینده خیلی خیلی حساسه و مشکلات زیادی تو زندگیش داشته ، الانم داره یه بحران بزرگ رو پشت سر میذاره ،به کمک من خیلی نیاز داره. با اینکه سعی میکنم درکش کنم ،گاهی میمونم راه درست چیه ،وقتی خیلی ناراحته بهش میگم چی شده عزیزم سرحال نیستی ؟؟ میگه هیچی ، هی میگم بگو عزیزم موردی پیش اومده؟ میگه بسته!! ول کن گیر نده :302: منم بیخیال میشم گیر نمیدم ،میدونم آقایون گاهی دوست دارن پناه ببرن به غار تنهاییشون ،حس میکنم اصرار نکنم بهتره ...اون وقت چند روز پیش بهم میگه تو اصلا منو درک نمیکنی :302: وقتی ناراحتم ازم نمیپرسی چی شده گلم؟ چی شده چرا باهام مهربون نیستی ؟(اینارو من باید بگم )
میگه چند تا سوال کلی میپرسی ، منو درک نمیکنی، یه کم متفاوت باش !!!!
الان زنگ زدم میبینم حالش خوب نیست پرسیدم چی شده باز عصبانی شد میگه گیر نده قطع کردم ،اس ام اس دادم از من ناراحتی ؟؟ زنگ زده میگه نه !! چرا از تو ناراحت باشم ، گفتم باشه داشتم قطع میکردم یهو میگه الان که میخوام حرف بزنم داری قطع میکنی؟؟؟
آخه فاصله زنگ من تا زنگ اون 2دقیقه بود !!!من که علم غیب ندارم مشکلش چیه و دقیقا کی دوست داره صحبت کنه !:303:
لطفا کمکم کنین واقعا گیج شدم ، آقایون کی دوست دارن تنها باشن ؟ کی دلشون میخواد حرف بزنن؟ ما خانوما از کجا تشخیص بدیم؟؟؟
ممنون میشم نظرات آقایون رو هم بخونم .
RE: آقایان کی میرن تو غار تنهایی ؟؟ واقعا گیج شدم..
سلام
لینک زیر مطالبی در این خصوص دارد ؛البته مخصوص متأهل ها است،اما شاید برای شما مفید باشد
http://www.hamdardi.net/thread-6364.html
شما سعی کن رابطتتو قطع کنی و بگو اگر واقعن قصدت ازدواجه از طریق خانواده اقدام کنید.اگر بهونه اُورد بگو هر موقه
شرایطتت فراهم شد اقدام کن.وگرنه این رابطه جز ضرر برای شما هیچ چیزی نداره.
وقتی که دنبال راه حل باشیم یا از چیزی ناراحت یا خسته باشیم می ریم تو غار تنهایی.
عزیزم.... راه خودت رو سد نکن... من راهت رو رفتم, جز درد و ناراحتی و غصه چیزی نداره... راه سختیه و امکان پشیمونی زیاده, امکان کم اووردن زیاده چون هیچ تعهدی نیست امکان از هم پاشیده شدن زیاده, احساس شکست زیاده...:72:
سلام عزیزم:72:
باور کن حقیقت محضه اینی که میخوام بگم.
اگه میخوای بشناسیش رهاش کن ببین واقعا رسمی اقدام میکنه واسه ازدواج یا خیر.اگه دیدی این کار رو انجام داد بعد براش مایه بذار و براش تب کن.:305:
اینو رو تجربه دارم میگم.:305:
بعد که به امید خدا نامزد شدین یا حداقل رابطتون رسمی شد اون وقت دنبال این سوال ها باش.
این نظر من بوذ ببخشید که خیلی رک گفتم .تو تو گود هستی الان ونمیبینی.[size=large][color=#8B4513]
سلام ترانه 63
من هم با نظرات فرهنگ موافقم.
چرا هیچکس جواب سوال منو نداد؟؟
آقای فرهنگ 27 من پرسیدم بهم بزنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر الان شرایط ازدواج داشتیم مطمئن باشین یه لحظه هم شک نمیکردیم ،از کجا میدونین این رابطه جز ضرر هیچی نداره؟؟؟؟؟ خواهش میکنم قبل از اینکه به راحتی واسه دوستان اینجا نسخه به هم زدن و جدایی و طلاق بپیچین یه کم راهنمایی بدین !!! من خودم گفتم که ایشون در یه بحران مالی هست واسه همینم تحته فشاره و به من نیاز داره !!!
من پرسیدم آقایون کی دوست دارن تنها باشن ؟ کی دلشون میخواد حرف بزنن؟از همه مهمتر ما خانوما از کجا تشخیص بدیم؟؟؟
gorbe عزیز ما الان شرایط ازدواج نداریم ، تا آخر امسال زمان میبره که اوضاع روبه راه شه ، بعدشم من ترجیح میدم الان تو مشکلات طرفمو بشناسم ، برم نامزد کنم (که معمولا عقد میکنن همه) بعد تازه بشناسمش؟؟؟؟؟ دنبال پاسخ سوالام باشم؟؟؟؟؟ اون موقع یه کم دیر نیست؟؟؟
sci عزیز ممنون میشم اگه راهنماییم کنی !!!!!!:325:
چرا هیچکس جواب منو نمیده ؟؟؟ کسی چند تا مقاله در این زمینه نداره ؟؟؟ :323:
فرشته مهربون ؟ SCI ؟ :302:
عزيزم دوستان راهنمايي كردند، شايد اون جوابي را كه شما دوست داشتي بشنوي را ندادند.:305:
ترانه جان من هم مثل تو پر از انرژی بودم...
می گفتم همه چیز رو به جون می خرم... با هر اتفاقی حرص خوردم, از کارش بگیر تا کارهای بچه گونه ش که مثل معلم شده بودم و هستم!!!
ازت می خوام تاپیکم رو بخونی که ببینی چقدر مردد هستم, چقدر دلم می خواست الان نبود و می تونستم با فکر بازتری انتخاب کنم, همش می گم کاش تعهدی نداشتم بهش, کاش اینقدر خودم رو درگیر نمی کردم, طرف من آدم حسابیه, رابطه مون کاملا حد و مرزش مشخصه, از اول دوستی هم دو خانواده در جریان بودند و هستند...
این لینک رو بخون
شاید متوجه شی چی دارم می گم...:72:
http://www.hamdardi.net/thread-17075.html
ترانه عزیز:72:
من میگم بذار حسن نیتشو ثابت کنه و بیاد جلو بعد میتونی بشناسیش.
قرار که نیست وقتی اومد خواستگاری سریع با هم ازدواج کنین وتازه اون موقست که شناخت شروع میشه.
الان درگیر رابطه هستی و نمیتونی ببینی.:72: