RE: نبود مهریه و ریسک های آن
سلام پوپک عزیز!
دید مذهبی رو اگه بذاریم کنار،به نظر من نبود مهریه فقط در صورتی قابل قبوله که شما حقوقی مثل حق طلاق و حق حضانت فرزند و .... رو داشته باشی. در مورد ازدواج یا رویکرد مذهبی و سنتی داشته باش ( داشتن مهریه و خب به طبع اون نداشتن یه سری حقوق) یا رویکرد مدرن که زن و مرد رو ازین نظر مساوی میدونن و در عین حال مهریه ای هم وجود نداره ...
منظورم درکل اینه که نمیشه یه ذره ازین انتخاب کرد یه ذره ازون ... هرجا به نفعمون بود بگیم همونو میخوایم! البته اینا نظر منه و کارشناسا مطمئنا بهتر میتونن راهنماییت کنن.
ممنون پرناز جان از نظرت منم باهات هم عقیده ام اما از طرفی حتی اگر من حق طلاق هم داشته باشم اگر فردا روزی طرف راحت بذاره بره چه تضمینی هست؟
از طرفی من خودم به بحث مذهبیش کاری ندارم اما وقتی طرف مقابل براش باکرگی مهمه اونم در خارج از ایران و اگر فردا اذاله بکارت کردو رفت سرنوشت من چی میشه؟
آیا مهربه فقط برای آدامهای مذهبیه؟ یا آیا یه نقطه اطمینانه؟
ممنون پرناز جان از نظرت منم باهات هم عقیده ام اما از طرفی حتی اگر من حق طلاق هم داشته باشم اگر فردا روزی طرف راحت بذاره بره چه تضمینی هست؟
از طرفی من خودم به بحث مذهبیش کاری ندارم اما وقتی طرف مقابل براش باکرگی مهمه اونم در خارج از ایران و اگر فردا اذاله بکارت کردو رفت سرنوشت من چی میشه؟
آیا مهربه فقط برای آدامهای مذهبیه؟ یا آیا یه نقطه اطمینانه؟
سلام.نگرانیت قابل درکه.به نظر من قبل از هر اقدامی سعی کن هرچه بیشتر از این شخص شناخت کافی بدست بیاری.حسابی راجبش تحقیق کن و خودتم حواستو جمع کن که تو رفتاراش واست رل بازی نکنه.چون اگه آدمی باشه که بخواد بذارتتو بره حتی اگه مهریه هم داشته باشی بازم تو از نظر عاطفی یه آسیب بزرگ میبینی.
ممنون از نظزتون. اما آیا می شه کسی رو همه جوره قبل ازدواج شناخت؟ مساله اینه که موقع دعوا آدمها ممکنه غیر قابل پیش بینی باشند!
ممنون از نظزتون. اما آیا می شه کسی رو همه جوره قبل ازدواج شناخت؟ مساله اینه که موقع دعوا آدمها ممکنه غیر قابل پیش بینی باشند!
عزیزم تا اونجا که من می دونم مهریه رو برای این نذاشتن که هر وقت خواستی طلاق بگیری راجت باشی. به نظرم باید دیدت نسبت به ازدواج تغییر بدی و با خوشبینی وارد این مرحله بشی. در ضمن از طرفی اینکه یکی از دوستان گفت طرفتو بشناسی به این معنی نیست که هر کس طرفش خوب بود پس دیگه لازم نیست مهریه بده . یعنی مهریه رو فقط ادمای بد می دن؟
ولی هیچ اجباری هم برای چسبوندن دو نفر بهم نیست و شما حق داری هر شرطی دوست داشتی ( مثلا برای مهریه) قبل ازدواج بذاری و طرفتون هم حق داره فکر کنه و قبول کنه یا نه. پس با دل چرکی از خواسته هات نگذر.
و اما فلسفه مهریه اینه که یک زن خودش رو در اختیار یک مرد قرار می ده و برای به دست اوردن دل اون زن و در واقع پیش نوازش معنوی این مهریه در اول ازدواج به صورت نقد در اختیار زن قرار می گیره. این فلسفه دینی اونه. ولی حالا که دیگه کسی نقد نمی ده و برا همینم مقدارش همینجور بالا می ره. خلاصه اگر طرفت مهریه رو قبول نداره ایا می تونه الان چیزی به نامتون بکنه یا .... بازم بهتره شرایطو خودتون بسنجید. ولی دلیل طرفتون برای قبول نداشتن مهریه چیه؟
ممنونم از پاسختون اما دلیل ایشون اینه که اعتقادی به مهریه نداره و می گه لزومی به این کار نمی بینه. اما از طرفی جهاز و رسوم دیگه رو می خواد که باشه!
من نمی گم مهریه ضامن حفظ رابطه هست اما آیا برای شرایطی که ما در حد نسبی شناخت داریم آیا کار درستیه؟
سلام،
این دو تاپیک رو هم مطالعه کنید:
http://www.hamdardi.net/thread-15918.html
http://www.hamdardi.net/thread-12197.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pupak1360
ممنونم از پاسختون اما دلیل ایشون اینه که اعتقادی به مهریه نداره و می گه لزومی به این کار نمی بینه. اما از طرفی جهاز و رسوم دیگه رو می خواد که باشه!
نه چک زدیم نه چونه
عروس اومد تو خونه !!!
ماشالله به رو .......... !!!!!!!!!
ایشون می تونه هر چیزی دلش بخواد، شما که مجبور نیستی قبول کنی. مجبوری؟؟؟
نقل قول:
من نمی گم مهریه ضامن حفظ رابطه هست اما آیا برای شرایطی که ما در حد نسبی شناخت داریم آیا کار درستیه؟
نه دیگه! نشد! تو پست اولمم گفتم یا رویکرد سنتی یا مدرن! نمیشه که گلچین کرد!
سلام. ببينيد دوست عزيز، اگر در كشور هاي اروپايي و ... مهريه نميكنند، اما بعد از ازدواج اگر خدايي نكرده بخوان طلاق بگيرن، مال و اموالشون نصف ميشه. اما شما چي؟ اگر طلاق گرفتين پشتوانه تون چيه؟
به نظر من اگر شما به اين پشتوانه احتياجي ندارين، با شرايط حق طلاق و حضانت فرزند و ... اي كارو بكنيد، اما اگر به اين پشتوانه احتياج دارين و ميدونين اگر اتفاقي افتاد، خيلي چيزا رو از دست ميدين، بهتره اين درخواستش رو رد كنيد.
نقل قول:
ممنونم از پاسختون اما دلیل ایشون اینه که اعتقادی به مهریه نداره و می گه لزومی به این کار نمی بینه.
مگر ايشون بايد لازم بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
من مشاوره روانشناسی نمی دهم(چون خودم به اون نیاز دارم!) اما مشاوره حقوقی می دهم
سوال شما بیشتر یک سوال حقوقی هست. شما باید با توجه به قوانین کشوری که در اون زندگی می کنید تصمیم درست رو بگیرید. اول این را بدانید که مهریه فقط در برخی کشورها (مثل ایران) ضمانت پرداخت و اجرا دارد. آن هم مشروط بر اینکه اسنادی وجود داشته باشد که دلایلت بر ازدواج و تعیین مهریه از جانب دو طرف بکند. مثلا عقد ازدواج شما در حضور دو نفر شاهد مرد مسلمان (و ترجیحا قابل دسترسی در ایران) منعقد شده و در صورتجلسه ای که به عقدنامه معروف است با تعیین میزان مهریه و شروط ضمن عقد، مکتوب شود.
راه بهتر این است که عقد در سفارت ایران در کشوری که هستید واقع شود. در این صورت اگر روزی شما به ایران بازگشتید یا همسر آیندهتان در ایران اموالی داشت، می توانید پس از ثبت ازدواج خود بر اساس گواهی صادره از سوی سفارت، مهریه خود را مطالبه کنید و یا مال او را در ایران به جهت مطالبه مهریه توقیف نمائید.
اما اگر همسر آینده شما در ایران اموالی ندارد و قصد بازگشت و ادامه زندگی در ایران را هم ندارد، وجود یا نبود مهریه تاثیری در تحکیم رابطه زناشویی شما نخواهد داشت. در این حالت صرفا به جهت شرعی شدن رابطه زوجیت خود مهریه ناچیزی تعیین کنید و توکلتان اول به خدا و دوم به قوانین حمایتی و خانواده کشوری که در آن زندگی می کنید باشد.
از آنجا که فرمودید باکره هستید و به نظر می رسد شرع و عرف نیز برایتان اهمیت داشته باشد، بنابراین به رضایت پدر خود برای این ازدواج نیاز خواهید داشت. بهتر است تصمیم را در این خصوص به پدر خود واگذار کنید.
دقت کنید در اغلب کشورهای غربی، ازدواج رسمی اهمیتی کمتر از زندگی مشترک دارد. در این کشورها بکارت ارزش مادی یا معنوی ندارد. تفسیر قوانین برخی از این کشورها از مهریه، دریافت اجرت برای یک رابطه است که در برخی از این کشورها ممکن است جرم تلقی شود! سعی کنید در کشوری که هستید یک وکیل ایرانی بیابید و با او مشورت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گام به گام
من مشاوره روانشناسی نمی دهم(چون خودم به اون نیاز دارم!) اما مشاوره حقوقی می دهم
سوال شما بیشتر یک سوال حقوقی هست. شما باید با توجه به قوانین کشوری که در اون زندگی می کنید تصمیم درست رو بگیرید. اول این را بدانید که مهریه فقط در برخی کشورها (مثل ایران) ضمانت پرداخت و اجرا دارد. آن هم مشروط بر اینکه اسنادی وجود داشته باشد که دلایلت بر ازدواج و تعیین مهریه از جانب دو طرف بکند. مثلا عقد ازدواج شما در حضور دو نفر شاهد مرد مسلمان (و ترجیحا قابل دسترسی در ایران) منعقد شده و در صورتجلسه ای که به عقدنامه معروف است با تعیین میزان مهریه و شروط ضمن عقد، مکتوب شود.
راه بهتر این است که عقد در سفارت ایران در کشوری که هستید واقع شود. در این صورت اگر روزی شما به ایران بازگشتید یا همسر آیندهتان در ایران اموالی داشت، می توانید پس از ثبت ازدواج خود بر اساس گواهی صادره از سوی سفارت، مهریه خود را مطالبه کنید و یا مال او را در ایران به جهت مطالبه مهریه توقیف نمائید.
اما اگر همسر آینده شما در ایران اموالی ندارد و قصد بازگشت و ادامه زندگی در ایران را هم ندارد، وجود یا نبود مهریه تاثیری در تحکیم رابطه زناشویی شما نخواهد داشت. در این حالت صرفا به جهت شرعی شدن رابطه زوجیت خود مهریه ناچیزی تعیین کنید و توکلتان اول به خدا و دوم به قوانین حمایتی و خانواده کشوری که در آن زندگی می کنید باشد.
از آنجا که فرمودید باکره هستید و به نظر می رسد شرع و عرف نیز برایتان اهمیت داشته باشد، بنابراین به رضایت پدر خود برای این ازدواج نیاز خواهید داشت. بهتر است تصمیم را در این خصوص به پدر خود واگذار کنید.
دقت کنید در اغلب کشورهای غربی، ازدواج رسمی اهمیتی کمتر از زندگی مشترک دارد. در این کشورها بکارت ارزش مادی یا معنوی ندارد. تفسیر قوانین برخی از این کشورها از مهریه، دریافت اجرت برای یک رابطه است که در برخی از این کشورها ممکن است جرم تلقی شود! سعی کنید در کشوری که هستید یک وکیل ایرانی بیابید و با او مشورت کنید
ممنونم ازپاسخ جامعی که دادید. ما برای ازدواج قطعا به ایران خواهیم امد و البته ایشون در حال حاضر اموالی در ایران ندارن اما خانواده ایشون ایرانند و ازطرفی برنامه ایشون هم 100 % عدم بازگشت به ایران نیست.