-
افتادم تو ی رابطه ی کثیف چجوری خودمو نجات بدم؟
حدود 7 ماه پیش با داداش دوستم دوست شدم ک جریانشو توی تاپیک(عاشقش شدم ولی اون دوستم نداره چیکار کنم؟) نوشتم بعد از اون توی چت با ی نفر دیگه اشنا شدم ک اسمش سعیده ازش خاستم کمکم کنه تا برشگردونم اون ک برنگشت رابطم با سعید ادامه پیدا کرد تا این که ب سکس تلفنی کشیده شد به این رابطه عادت کردم دلم نمیخاد ادامه پیدا کنه اما عادت کردم هردفه که باهاش کات میکنم به ی بهونه ای برمیگردم سمتش اونم خیلی ادعای دوس داشتن میکنه نمیدونم راست میگه یا دروغ البته تلفنی صیغه میخونیم که گناه نداشته باشه اما این از عذاب وجدان من کم نمیکنه ولی عادت شده نمیتونم جدا شم راسی 1 سالم ازم کوچیکتره.چیکار کنم؟تورو خدا راهنماییم کنین
-
RE: افتادم تو ی رابطه ی کثیف چجوری خودمو نجات بدم؟
سلام،
فکر می کنم شما خیلی راحت می توانی بروی یکبار دیگر تاپیک قبلیت را بخوانی و به جواب برسی.
متاسفانه شما دوباره همان اشتباه را داری تکرار می کنی.
برای اینکه یکی رو فراموش کنی به شخص دیگری پناه بردی.
یک رابطه ای دارید که فقط به شما ضربه می زنه و بسیار خطرناکه و آینده روشنی نداره.
پس من یکبار دیگه پاسخ خانم ani رو به شما یادآوری می کنم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مرضيه محترم
فرض بگير بيمار شده اي و پزشكان غذايي را براي تو ممنوع اعلام كرده اند . چكار مي كني ؟! هر روز از سر صبح به اين فكر مي كني كه من غذاي ممنوعه را مي خواهم بخورم ؟!
عزيزم فكر نكنيد كه كسي از بيرون مي تواند به شما كمك كند . اين خود شما هستيد كه بايد به داد خودتان و دلتان برسيد . دل خيلي چيزها مي خواهد اما يك چيزي به اسم منطق و عقل به ما مي گويد كه اين كار به صلاح نيست
بايد ذهنت را از روي اين آقا برداري هر زمان ايشان به يادت مي آيد به جاي اينكه به رويا پردازي بپردازي به چيزهاي ديگر فكر كن و بعد هم بپر برو يك دوش اب سرد بگير . برو به دوستي تلفن كن و از مسائل روز حرف بزن اما ابدا از اين آقا صحبت نكن . ورزش كن . نفس هاي عميق بكش و دم و بازدم خودت را طولاني كن و.....
روي اعتماد به نفس خودت كار كن و باور داشته باش كه دوست داشتني هستي چه اين آقا دوستت داشته باشد و چه دوست نداشته باشد افرادي هستند كه صميمانه تو را دوست دارند . به فرصتهاي بي نظيري كه پيش رو داري فكر كن در لحظه ي حال زندگي كن و براي آينده ات برنامه ريزي و هدف گزاري كن .
در آخر او را رها كن . بايد اين رهايي را در خودت به وجود بياري . منتظر اينكه خود به خود برايت اتفاقي بيفتد تا فراموش شود نباش .
هر چه زودتر به این رابطه پایان بدهید...
-
مرضیه جان:
با این راهی که شما داری می ری، از همین الان پیش بینی میکنم تاپیک بعدی شما از این دو حال خارج نیست:
داره ازم سوء استفاده می کنه و باج می گیره
می خوام ازدواج کنم. می ترسم همسرم رابطه ی ( رابطه های!) قبلیم رو بفهمه
برای هر کسی که یکی دو پیرهن از شما بیشتر پاره کرده باشه کاملا روشنه که اون آقا داره ازت سوء استفاده می کنه. برو از هر کی میخوای بپرس.
کدوم دوست داشتنی؟!! اگه دوستت داشت که به حریمت احترام می ذاشت و به خودش اجازه حرمت شکنی نمی داد.
کدوم صیغه؟! مگه هر دو نفری که دلشون خواست می تونن همین جوری صیغه بخونن واسه خودشون؟!!! عذاب وجدانت دقیقا به خاطر همینه که ایمان داری این صیغه الکیه.
وااااااااااای! مر ضیه از دستت خیلی عصبانی ام دختر. خیلیااااا! آخه چرا اینقدر ساده انگارانه به رابطه هات فکر میکنی؟!!:302:
ازت چنتا خواهش دارم:
1- لطفا وقت بیشتری برای تالار همدردی بذار. برو تاپیک های کسانی که مثل خودت بودن رو بخون تا بدونی آخر این راه اشتباه کجاست ... اینجا راحت می تونی دوستای خوبی پیدا کنی که کمکت می کنن از این چاه در بیای.
2- لطفا روی حرف هایی که دوستان اینجا واست می نویسن فکر کن. سر سری نگذر.
3- همین الان، دقیقا همین الان ( نه چند دقیقه دیگه، یا چند ساعت دیگه، یا بعد از یک خداحافظی ابدی!) این رابطه رو کات کن. لازم نیست بری بهش بگیا. خودت تنهایی واسه زندگیت تصمیم بگیر. بعدش باید راه هر نوع ارتباطی رو ببندی. آی دی که باهاش در ارتباط بودی رو حذف کن. خط موبایلت رو عوض کن(حتما)، اگه عکسی متنی چیزی ازش داری پاک کن.
بعدشم برو به سجده و به خدا بگو: من توبه می کنم و دیگه دنبال گناه نمی رم. تو هم کمکم کن که زودتر همراه زندگیم رو پیدا کنم.( با خدا تعارف نکن عزیزم)
4- هر وقت دیدی داری وسوسه می شی باهاش تماس بگیری بیا همین جا بگو، هممون هواتو داریم :46:
باشه نازنین؟ خواهش منو می پذیری عزیز دلم؟:43:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
( 27/3/1386)
از دوست دختر/پسر خیانت دیدم
نمی تونم فراموشش کنم
واسه همین با یکی دیگه دوست شدم
مراجع محترم ؛
وقتی با جنس مخالف رابطه برقرار می کنید و باصطلاح دوست پسر/دختر می شوید و پس از آن مورد بی وفایی قرار می گیرید این حس بهتون دست میده که "خیانت دیدم" .
و وقتی برای فراموش کردنش با دیگری دوست می شوید ، خودتون را وارد حلقه ای می کنید که مجبور می شوید به داشتن رابطه با جنس مخالف زنجیروار ادامه دهید (دوست شوید-بی وفایی ببینید-جدا شوید) و این سیکل اونقدر ادامه می یابد که
در آخر بازنده اصلی شما می شوید و به جایی می رسید که از احساسات ناب عشق و دوست داشتن تهی شده و جای آن را شک و عدم اعتماد پر می کنه.
در اینجا برای شما دو حالت پیش می آید
بار اول وقتی بدون داشتن رابطه قبلی تن به ارتباط می دهید و طرف مقابل شما كه آزمايش بي وفايي را به قول شما پس داده است و تعداد زيادي را قبل از شما تجربه كرده است.
در مورد دوم، وقتی مورد بی وفایی قرار گرفته اید و وارد رابطه دوم با شخصی می شوید که قبلا رابطه ای نداشته، تنها از اين لحاظ تفاوت مي كند كه در اينجا اين شما هستيد كه نفر اول تجربه اش هستيد او هم بعد از مدتي به نوع دوم تبديل مي شود با اين تفاوت كه شما قرباني اولش بوده ايد.
معمولا اينگونه دوستي ها بيشتر به نفع پسر و در جهت لذت هاي خودش هست.
اگر پسري واقعا قصد ازدواج و وفا و تعهد داشته باشد. در همان اول ، مسئله را علاوه با شما با خانواده خودش و خانواده شما مطرح مي كند تا در شناسايي يكديگر به شما كمك كند.
البته ممكن است مدتها آشنايي شما طول بكشد تا كاملا همديگر را بشناسيد كه اين خيلي هم خوبست.
ولي مخفي كاري ، بدون رسمي كردن ارتباط و در جريان گذاشتن خانواده ها خطاست .
اين درست نيست به جاي شناسايي يكديگر ، دل بدهيم و قلوه بگيريم و براي هم جون بدهيم و فداي هم بشيم و با اين احساسات پاك و قوي بازي كنيم و بوسيله اين احساست منطق خود را فلج كنيم به هيچ وجه به نفع دختر و پسر نيست.
عيبي ندارد كه دختر و پسري كاملا با هم آشنا باشند و هم ديگر را بشناسند و بعد ازدواج كنند ولي اين مسئله بايد در چارچوب هنجارهاي خانواده و جامعه و رسمي باشد. تا امكان سوء استفاده نباشد و طرفين به هم پايبند باشند.
براي اينكه چنين اتفاقي نيفتد طرفین مجبورند كه متعهد و وفادار باشند، براي اين منظور بايد سريعا و بدون هيچ گونه بهانه اي (بهانه هايي مثل اينكه: يكي از اقوام فوت كرده، دنبال كار مي گردم، خانواده ام مخالفت مي كنند، برادر بزرگتر دارم، خواهر بزرگتر دارم ،درسم تمام شود، سربازي بروم، بيشتر همديگر را بشناسيم و هزار و يك بهانه ديگر ) خانواده هايتان را در جريان بگذاريد.
تا مراحل شناسايي پرقوت شروع شود. واگر پسري یا دختری هزار بهانه براي به تعويق انداختن دارد، بايد رها شود، تا پس از برطرف شدن كل بهانه ها، قدم جلو بگذارد.
مرضیه عزیز هر چه زودتر این رابطه رو تموم کن
رابطه ای که از چت شروع بشه و به اینجا بکشه معلوم نیست در صورت ادامه سر از کجا در میاره !
نمی دونم صیغه تلفنی دیگه چه صیغه ایه! ولی از رایطه به این شکل فقط پشیمونی و عذاب وجدان برات می مونه اون پسر دنبال سرگرمیشه
برای خودت ارزش قائل باش
-
حامد اویژه وهدیه عزیز ازتون ممنونم که اینقد زود جواب دادین.به خدا وقتی مطلباتونو خوندم اشکام سرازیر شد.اویژه جان حق میدم ازم عصبانی باشی خودمم خیلی از دست خودم دلخورو عصبانیم مطمعنن خدا هم دلخوره 3 روز رفتم اعتکافو توبه کردمو پیش خودم تمومش کردم اما همین که برگشتم انگار ن انگار که با خدا عهد بستم و کار خودمو ادامه دادم حس میکنم دیگه اون دختر پاکی که بودم نیستم دیگه خدا دوستم نداره و بهم نگاه نمیکنه بنده ی بدی شدم میدونم.
-
مرضیه چند سالته؟
صیغه ای که خدا حلال کرده برای وقتهای خیلی خیلی خیلی خاص هست.
نه اینکه هر وقت دلت خواست با هر کی دلت خواست و خیال خودت رو راحت کنی عزیز من.
اصلا گناهش به کنار ببین چقد داری به خودت صدمه می زنی.
وقتت، فکرت، روحت، شاید اگه جلوشو نگیری جسمت رو هم آلوده این کارهای بیهوده بکنی.
چرا تا خاطرت تنها می شه، طلب عشق ز هر بی سر و پایی می کنی؟
انقد خودت رو بی ارزش می دونی؟
پس خدا واسه چی مارو انسان آفرید؟ حتما توانایی انسان بودن رو هم بهمون داده.
برای خودت احترام قائل باش و این رابطه ای که در شان تو نیست رو تموم کن.
مقالاتی راجع به عزت نفس بخون تا تقویتش کنی.
ببخش انقدر تند حرف میزدم.
دوست عزیزم دوست دارم بیشتر از این شخصیت خودت رو له نکنی
تلاشتو بکن. هر وقت به سرت زد که بهش زنگ بزنی خودت رو مشغول به یه کار دیگه کن.
قران بخون. نماز بخون.
راه هر گونه وسوسه ای رو ببند.
آیدیت یاهویه؟ اگه بخوای راه غیرفعال کردنشو بهت یاد می دم.
خطت رو عوض کن. قبلی رو بنداز کنار. جایی که دستت بهش نرسه. حتی اگه می تونی بندازش آشغال.
خط جدیدت رو هم چند وقتی از خودت دور کن. اصلا بذارش توی کمد تا وسوسه کمتر بشه.
به توصیه های دوستان گوش کن.
آویژه حرفهای خوب و عملی زد.
گاهی وقتا برای خودت هدیه بگیر.
یه گل برای خانمی که می خواد گل بشه و گل بمونه:72:
منتظر شنیدن خبرای خوب هستیم
-
عزیزم با دو تا عمل می تونی این عادتو از سرت رفع کنی:
1- سر خودتو تا می تونی با برنامه ریزی شلوغ کنی (با ورزش، کارهای هنری، رقص، بازی و ...)
2- با ریاضت کردن از طریق روزه گرفتن و عبادتهای طولانی نفس خودت رو کنترل کنی و جسمتو تا می تونی خسته تا رغبتت برای اینکارا کم بشه.
بعد از یک مدت می بینی که با این کارها حتی می تونی به اهداف خیلی بزرگی در زندگیتم برسی.
فقط یک اراده می خواد .
موفق باشی
-
صیغه ی دختر باکره بدون رضایت پدر باطله.:305: بنابراین اون پسر و شما دارین کار حرام را انجام میدین و خودتون را گول میزنین که حلال است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آویژه
با این راهی که شما داری می ری، از همین الان پیش بینی میکنم تاپیک بعدی شما از این دو حال خارج نیست:
داره ازم سوء استفاده می کنه و باج می گیره
می خوام ازدواج کنم. می ترسم همسرم رابطه ی ( رابطه های!) قبلیم رو بفهمه
شکی ندارم که این مسئله متاسفانه رخ خواهد داد.:324: تازه عذاب وجدانی که قراره بعدا در کنار شوهرت بکشی را هم بهش اضافه کن.:302:
-
سلام مرضیه عزیز
به نظر من بهتره اول از همه روی اعتماد بنفست کار کنی که می تونی هر چیزی رو که اراده کنی می تونی انجام بدی
حتما حتما کنترل فکر داشته باش ، تمرین کن هر لحظه توی بالغت باشی ، در لحظه باش ، فکرای مخرب به ذهنت راه نده ، فقط به هدفت فکر کن نه چیز دیگه ، حتما ورزش رو در برنامه ات بگنجان ، حضورت رو در جمع بیشتر کن ، مخصوصا جمع خانوادگی
اهدافی رو برای خودت در نظر بگیر و برای اونا برنامه ریزی بکن
زمانبندی داشته باش و نذار لحظه خالی داشته باشی که فکرای مخرب سراغت بیاد
شرمنده که بی نظم نوشتم ، ولی اینا راه حل هایی بود که در مورد مشکل شما به ذهنم رسید
موفق و پیروز باشید
-
سلام من مغتقدم شما ( با عرض معذرت و با امید به اینکه از حرف من ناراحت نشید ) دارید خود ارضایی می کنید که عوارض اون صد برابر یدتر از س ک س مستقیم هست در س ک س مستقیم روح و روان شما آسیب نمی بینه و یا آسیبش کمتره ( البته از نگاه شرع مقدس اسلام و امر مبارک ازدواج ) ولی با این کاری که شما می کنید به مغز و توان جسمی و عقلانی شما آسیب می رسه و به مرور زمان فسفر های مغز شما کم کم آسیب می رسه و باعث آلزایمر پیری زودرس ضعف قوای جسمی و ناتوانی جنسی و... می شود . این از نظر علمی که قابل تحقیق و پژوهشه:303:
ولی از نظر شرع : خواهرم به قول بعضی ها شما دارید کلاه شرعی میذارید کی گفته که با یه صیغه مسئله حله:302:
به خدا اینطور نیست صیغه هم شرایطی داره همینطور الله بختکی نیست که:302: مهریه می خواد که باید تعیین بشه برای بانوان دوشیزه باید اجازه پدر باشه و...
اینو از برادر حقیرت داشته باش که هرچه زود تر این دندونه لقو بکن بنداز دور ... این رابطه رو کاتش کن!!!!:160:
این ها همه دام شیطانه برای اینکه ازش خلاص شی همیشه یاد خدا باش ورزش کن درس بخون تفریح کن گردش برو و تا مدتی تنها در خانه یا جایی نمون....:305: نمار بخون دعا کن و ...
خدا بهت چراغ سبز نشون داده ک تورو در مهمونی خودش دعوت کرده که بری اعتکاف پس قدرشو بدون و ازش استفاده کن و به خودت و قدرت خودت ایمان داشته باش نمیدونم ما آدما چرا دقیقه 90 دی هستیم که گاهی کارمون به وقت اضافه می کشه...
روی حرفام فکر کن و توکلت به خدا باشه
یا علی:72:
-
دارم از خجالت اب میشم خیلی ادم کثیفی شدم.خدا منو میبخشه؟اره جاودان عزیز لطف کن بگو چجوری غیر فعالش کنم ایمیلمو و همینطور اینکه چجوری ادرسشو واسه اینجا تغییر بدم ممنون.
-
نه اصلانم اینطور نیست شما خیلی هم خوبی اینو من نمیگم از کارت دعوتی که برات اومده معلومه تابلو هه ها
حذف سرویس اکانت ایمیل یاهو YAHOO MAIL)) :
ابتدا وارد صندوق پستی وب میل خود شده و سپس صفحه جدیدی را جداگانه در مرورگر خود بار گذاری نمایید و آدرس زیر را در آن تایپ نموده و زمانی که صفحه فوق باز شد در کادر پایین صفحه پسورد خود به همراه تایپ تصویر امنیتی در کادر مخصوص و سپس فشردن دگمه تایید صحت اطلاعات ورودی و بعد از چند ثانیه صفحه ای مبنی بر پیام حذف کاربر از سرویس یاهو در صورت عدم بروز مشکل در ارسال و مندرجات فرم برای شما ظاهر می شود. در این حالت تمام صفحات را ببندید. در این حالت حساب ایمیل شما به مدت 120 روز قابل دسترسی برای شما با همان رمز عبور خواهد بود و بعد از 120 روز عدم مراجعه آدرس ایمیل شما برای ثبت مجدد توسط افراد دیگر مجاز خواهد بو د ودر این حالت تمام اطلاعات میل باکس و پروفایل شما برای همیشه پاک و از بین خواهد رفت.
https://edit.yahoo.com/config/delete_user
حذف سرویس اکانت ایمیل هات میل HOTMAIL)) :
ابتدا آدرس زیر را در مرورگر خود بار گذاری نموده وسپس از صفحه ورود آدر ایمیل به طور کامل و رمز عبور خود را تایپ نمایید و از صفحه باز شده دکمه (Close Account) رابرای بستن ایمیل و دکمه (Cancel) را برای لغو عمل فوق بزنید. در این حالت حساب ایمیل شما به مدت 120 روز قابل دسترسی برای شما با همان رمز عبور خواهد بود و بعد از 120 روز عدم مراجعه آدرس ایمیل شما برای ثبت مجدد توسط افراد دیگر مجاز خواهد بو د ودر این حالت تمام اطلاعات میل باکس و پروفایل شما برای همیشه پاک و از بین خواهد رفت.
http://g.live.com/0HE_TRACKSTAR_ENUS9/84016
حذف سرویس اکانت گوگل میل یا جی میل GMAIL)) :
ابتدا وارد صندوق پستی وب میل خود شده و سپس از منوی بالای صفحه ایمیل گزینه my services را انتخاب نمایید واز صفحه باز شده قسمت my services گزینه Edit رانتخاب نمایید وپس از آن شما وارد صفحه حذف ایمیل و کلیه اطلاعات شخصی و نام اکانت میشوید در این صفحه گزینه دوم را مبنی بر بستن وحذف تمامی سرویسهای گوگل انتخاب نموده و در صفحه جدیدی که باز می شود تمام فیلدها را به حالت فعال (یا چک باکس پر)در آورده و در کادر وسط صفحه فقط رمز عبور خود را نوشته و متعاقب آن دکمه تایید حذف را بزنید در این حالت برخلاف سرویس یاهو و هات میل دیگر مهلت 120 روزه به شما داده نخواهد شد وتمام اطلاعات میل باکس و پروفایل شما برای همیشه پاک و از بین خواهد رفت. :303:
-
marziehh عزیز
ضمن تایید نظر دوستان مبنی بر کات سریع این رابطه . نکاتی را لازم میدانم برایت بیان کنم .
1 - ابلیس معمولاً جوانانی که خطا می کنند را با ناامید کردن از توبه و بخشش خدا و القاء شرم بیجا برای رو کردن به درگاه خدا و توبه ، به ادامه راه می کشونه به گونه ای که بشود ضرب المثل آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب ، همین ابلیس بزرگسالان را با امید به توبه ( در آخر سر ) به ادامه خطا وا می دارد . پس حواستون به این کدها باشه و بدانید که ندای خدا به شما اینه که :
|
باز آ باز آ ، هرچه هستی باز آ | *** | گر کافر و گبر و خودپرستی باز آ
|
این درگه ما درگه نومیدی نیست | *** | صدبار اگر توبه شکستی باز آ |
|
2 - به شدت احساس محور هستی و نیازه که این وضعیت را تغییر به عقلانیت محوری دهی .
3 - شما نیاز داری که عزت نفس و اعتماد به نفس خود را تقویت کنی
4 - در این سنین با توجه به فعالیت هورمونها کشش به جنس مخالف در شما شدیده ، شما نیاز به آموختن مهارتهای خویشتن داری و کنترل نفس داری و حتی در پیش گرفتن تغذیه مناسب به گونه ای که در آن از خوراکی های محرک مثل آجیل و شیرینی جات و ادویه جات و خوراکی های طبع گرم پرهیز شود و از آبلیموی تازه و ... بیشتر استفاده شود .
5 - شما به این رابطه اعتیاد پیدا کرده ای و نیازه تکنیکهای ترک اعتیاد را به کار بگیری . برای این منظور هم توقف فکر را برای جلوگیری از رویا پردازی و یاد و خاطر او به کار بگیری هم بستر زدایی داشته باشی از عوامل حفظ ارتباط مثل خط موبایل و چت و .... و بستر سازی داشته باشی با اقدام به ورزش و پر نمودن اوقات خود با فعالیت و برنامه های جدی و مهم و مفید و ارتباط با افرادی که شما را در ترک این نوع ارتباطات تقویت می کنند .
لینک زیر را در رابطه با ترک این عادت مطالعه کن :
http://www.hamdardi.net/thread-11637.html
موفق باشید .
.
-
hooty راس میگه.ی جور خود ارضاییه البته با ی همراه.شرمندم اینارو اینجا میگم چاره ای ندارم.اونو چجوری ترک کنم؟اخه معتادش شدم حتی اگه با سعیدم کات کنم تنهایی ادامه میدم.به سعید هم بگم بیاد اینجا؟شاید به درد اونم بخوره و راحتر جدا شه اونم واقعا به من وابسته شده
-
صیغه از نظر من کلاه شرعی یه, خودت هم می دونی و واسه همین عذاب وجدان داری
یه بار برای همیشه با وجدانت روبرو شو و توبه کن
هر چی پل هست که شما دو تا رو به هم وصل می کنه بشکن
هر چی احساس منفی تو وجودت هست نابود کن
بجاش می تونی خودت رو مشغول ورزش و مطالعه و یادگرفتن کاری کنی
خودت هم می دونی راهت راه اشتباهیه و باید برگردی و راهت رو عوض کنی
سختیش هم همین برگشتنه آخه راست راست رفتی و باید عقب عقبی برگردی
چشمهات رو ببند و خودت رو بسپار دست خدا
ممکنه وقتی داری عقبی بر می گردی چون پشتت رو نمی بینی بیفتی زمین
اما نا امید نشو چون خدا کنارته و هر بار بیفتی دستت رو می گیره و بلندت می کنه
برگرد به همون راه اصلی و راه سالم زندگی کردن رو در پیش بگیر
تو خفا آدم هر کاری از دستش بر می یاد پس سعی کن تا جایی که می تونی تنها نباشی
شهوتت رو تحریک نکن حالا از هر طریقی
اگه بهش بی تفاوت باشی بعد مدتی آروم می گیره
مثل بچه ای که هی پاش رو می کوبه رو زمین و اسباب بازی پشت ویترین رو می خواد, ممکنه اینقدر جیغ و داد راه بندازه یا حتی گریه کنه اما آخرش آروم می شه و خسته می شه و خوابش می بره
نفست رو خسته کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marziehh
به سعید هم بگم بیاد اینجا؟شاید به درد اونم بخوره و راحتر جدا شه اونم واقعا به من وابسته شده
دختر خوب هی همه دارن می گن رابطه رو کات کن و همه راههای ارتباطیو ببند اونوقت تو می خوای بگی بیاد اینجا ؟!!
اصلا نیازی به این مدل دلسوزی ها نیست
اونم اگه مثل تو از این رابطه احساس عذاب وجدان و ناراحتی داشته باشه خودش یه فکری می کنه
در خوش بینانه ترین حالت ممکن اگه فرض کنیم اونم واقعا قصد کمک گرفتن داشته باشه باز هم به نظر من ضررش بیشتر از نفعشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marziehh
به سعید هم بگم بیاد اینجا؟شاید به درد اونم بخوره و راحتر جدا شه اونم واقعا به من وابسته شده
دختر خوب هی همه دارن می گن رابطه رو کات کن و همه راههای ارتباطیو ببند اونوقت تو می خوای بگی بیاد اینجا ؟!!
اصلا نیازی به این مدل دلسوزی ها نیست
اونم اگه مثل تو از این رابطه احساس عذاب وجدان و ناراحتی داشته باشه خودش یه فکری می کنه
در خوش بینانه ترین حالت ممکن اگه فرض کنیم اونم واقعا قصد کمک گرفتن داشته باشه باز هم به نظر من ضررش بیشتر از نفعشه
(چرا دو تا شد؟! پاکم نمی شه)
-
به نظر من اومدن سعید حداقل تو این برهه زمانی به تالار همدردی نه تنها به نفع هیچ کدومتون نیست ، بلکه باعث می شه احساساتتون فعالتر بشه و جلوی تصمیم منطقی رو بگیره ، شما فعلا به فکر ترک خویشتن باش ، و دعا کن ، خدا به اون هم کمک خواهد کرد ، فعلا لازمه فقط به فکر خودت باشی ، اینطوری به ایشون هم کمک خواهی کرد راحت تر فراموشت کنه
هر چه سریعتر کات کن ، هر چه سریعتر
-
:72:سلام
با تشکر از نظرات عالی دوستان:72:
ببین خانم همه میگن اگه با کسی دعوات شد پل پشت سرتو خراب نکن و راه آشتی بذار
من میگم تو این راه بی پایان پل های پشت سرتو خراب کن تا راه باز گشت یه اون شازده رو نداشته باشی بعد از خراب کردن این پل خاکسترشم از بین ببر منظورم اینه که از ذهنت پاکش کن و پلی به سوی خدا بساز که تنها راه نجاتته این پل با مصالحی چون توبه و نماز و دعا و... ساخته میشه و طوری در ساخت این پل مهندسی کن که ضد زلزله باشه و با هوا و هوس خراب نشه :72: من hooty زندگیمو پای این حرفم می گذارم چون این کارو کردم و نیجه گرفتم .:302:
خواهرم نفس اماره و شیطان تورو خوار و ذلیلت کردند تلافی کن جواب بدیشونو با بدی جواب بده ذلیلشون کن از خودت دورشون کن بزار ازت متنفر شن بذار اونا بشن جن و تو بشی بسم الله :101::58: و این راهی بجز دوستی با خدا نداره:324:
به امام حسین من این راه رو رفتم و نتیجه گرفتم شما هم نتیجه میگیری مطمئن باش اولاش سخته ولی آسون میشه و به حمدالله روزی میرسه که به این کار از روی تمسخر می خندی:311::323:
من در خدمتم
یا مولا علی:72:
-
مرسی از راهنماییهاتون دوستای خوبم.2روزه گوشیمو شارژ نکردم تا نتونم بهش اس بدم اونم که معلوم نیس سرش کجا گرمه اصلا اس نداده یا زنگ نزده که من بخوام جواب ندم.ولی خدایی شما هم ی جوری حرف میزنین که انگار زبونم لال من ی دختر....ام.نمیدونم شاید با این کارم همینطورم شدم.ولی باور کنین من رابطم با خدا خوبه اهل نمازو روزه ام هر شب با خدا درد دل میبکنم هرچند اون نمیشنوه یا میشنوه واهمیت نمیده ولی من بازم میرم دم خونشوطلب امرزش میکنم.ارادم هم قویه میتونم ترک کنم هم رابطم با سعیدو هم اون کارو.
-
دوست خوبم اینجا کسی تورو نمی شناسه و فکر بدی در موردت نمی کنه
همه کسایی که اینجا جواب دادن قصدشون اینه که هر جور بلدن بهت کمک کنن
هیچ کس اینجا قصد سرزنش یا قضاوت نداره اگر هم جایی احساس کردی لحن کسی یکم تنده(مثلا من) بذار به حساب نگرانی و دلسوزی از طرف یه دوست :46:
این که می گی رابطه ات با خدا خوبه خیلی عالیه کمکت می کنه که هم از رابطه ای که به ضررته خارج بشی و هم اون عادتو ترک کنی
-
نه خواهرم به خدا منظور هیچ کدوم ما قصد بد گمانی و تهمت و برچسب زدن به شما نیست :72:
همین که شما به اشتباهت پی بردی معلومه که دختر معتقدی هستی دختری که با اصل و نسبه:72:
پس سوء تفاهم نشه خواهر گلم امکان لغزش در همه انسان ها وجود داره حتی زاهد ترین انسانها ممکن در یک لحظه دین و ایمانشونو به باد فنا بدن و بعضی ها مثل حر در یک لحظه بهشتی بشن:305:
راستی الان ما شما رو راهنمایی می کنیم و کمکتون می کنیم فردا هم شما ما رو در موردی کمک خواهید کرد!
در پناه حضرت حق موفق و موید باشید:72:
-
من که تا حالا نشنیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این ... تلفنی باز چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟کسی میدونه اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
مرضیه ی عزیز:72:
اینقدر به خودت بد و بیراه نگو
ببین این جمع اومدن که به همه کمک کنند
هر کی یه اشتباهی کرده و با یه مشکلی دست و پنجه نرم می کنه
رابطه ت با خدا قویه؟ قوی ترش کن
این تویی که نمی بینی که خدا داره نگات می کنه وگرنه خدا هر لحظه توی قلب و وجود آدماست و ناگسستنیه
پس حسش کن, اگه اراده ای که می گی داری رو بیشتر کنی و خودت رو بسپاری دست خدا از می تونی خلاصی پیدا کنی:72:
خدا خیلی بزرگ تر از این حرفهاست
آدم وقتی ناراحته فکر می کنه خدا نمی بینتش یا بهش اهمیت نمی ده چون چشم دل آدم کور می شه
سعی کن هم دردی ما رو بپذیری و آروم شی و اونوقت می تونی خدا رو بهتر تو وجودت احساس کنی
توبه کن و دستش رو بگیر:72:
من خودم آدم مذهبی نیستم اما خدا به مذهب ربط نداره
هر کسی با هر مذهب و طرز فکری برای خالقش گرامیه
خدا بندش رو دوست داره و هر لحظه یه جوری بهش تلنگر می زنه که برگرده به راه درست
نمی دونم چه جوری اومدی به تالار اما اینم خودش یه تلنگری بوده برای اینکه به اشتباهت پی ببری و با کمک دوستان و قبل از همه خدا این کارها رو تموم کنی:72:
هر چیزی که ما بهش فکر می کنیم بهش رنگ می دیم
به هوای نفست گوش نده و بهش فکر نکن
بازم می گم خودت رو به تفریح های سالم مشغول کن که به امید خدا بتونی این مرحله رو پشت سر بگذرونی:72:
-
از همه ی دوستای خوبم که راهنماییم کردندند ممنونم.بلاخره دیروز تمومش کردم ولی متاسفانه مامانم یه بوهایی برد امروزم بهم گفت اگه بفهمم دست از پا خطا کردی من میدونم وتو
از این میترسم که ی موقع مامانم بفهمه و.......
-
مرضیه جان شما سعی کن دیگه از این به بعد خطا نکنی... اگرم حتی مادرت متوجه بشه می تونی براش توضیح بدی عزیزم, آفرین بهت که تمومش کردی:104: دیگه به هیچ عنوان سمت اینجور چیزها نرو...
یکی از دوستانم می گفت هر کاری که می ترسی اگه بقیه بفهمن باهات برخورد بدی کنند, کار خوبی نیست و به سمتش نرو... تا حدود زیادی این حرف درسته
مواظب خودت باش
برگرد به راه اصلی ت, وارد این بیراهه ها نشو خانمی:72:.
-
ی مشکل دیگه ای که دارم اینه که عادت کردم.عادت کردم شبا با یکی حرف بزنمو درد دل کنم ی کم سخته که این عادتو از سرم بیرون کنم.ولی تمام تلاشمو میکنم و دیگه بیخیال این موضوع میشم.تا حالا فک میکردم حالا که بیست سالم شده دیگه خیلی چیزا رو میفهممو دیگه دختر عاقلی هستم ولی با کارایی که تو این مدت انجام دادم فهمیدم خیلی هم رفتارم بچگانس.نمیتونم از پس مشکلاتم بر بیام همش دارم اشتباه میکنم.خدا کنه عاقل بشمو این اخرین باری باشه که از این غلطا میکنم همش میترسم عادت به این که با ی پسر درد دل کنمو خودمو از تنهایی دربیارم باعث بشه باز خطا کنم ومثل بعضی دخترا ......دعا کنین همونی بشم که بودم. همونی که خدا دوس داره.
-
سلام دوست خوبم،
اول بهت تبریک میگم بابت اراده ای که به خرج دادی و پاش هم وایستادی:72::72:
مرضیه جان رابطت رو با دوستات، با مادرت، با پدرت، با برادرت (اگه داری)، با دخترای فامیل و اصولاً با کسیکه مجازه بیشتر کن.
همه ی آدما نیاز دارن با کسانی حرف بزنن و درد و دل کنن.
این خیلی طبیعیه. ولی فکر نکنم حالا حتماً لازم باشه شب با کسی حرف بزنی. شاید وقتی میخوای بخوابی میبینی یه عالمه حرف روی دلت مونده دوست داری همون موقع یکی پیشت باشه تا باهاش حرف بزنی. اما اگه حرفات رو در طول روز با دوستات بزنی، دیگه شب این حس به سراغت نیاد.
اگه هم کسی نبود که بتونی از دلت باهاش حرف بزنی، میتونی حرفات رو بنویسی تا آرامش بیشتری دریافت کنی. کاری که خیلی از ماها انجام میدیم.
موفق باشی مرضیه عزیز:72::72:
-
هر وقت نیاز به درودل داشتی بیا اینجا و بنویس, بیا اینجا......... تنها نیستی, ما کنارتیم عزیزم.:72:
-
سلام دوست عزیز:72:
منم بهت تبریک میگم که تونستی این رابطه رو کات کنی این نشونه اینه که خدا خیلی دوستت داره و تنهات نذاشته.:310:
خدا که نمیاد مثل ادم عادی دستت و بگیره و بهت بگه عزیزم بیا این ور اینجا خطرناکه. اما همین که ته دلت عذاب وجدان گذاشته یعنی دوستت داره و نمی خواد تو این رابطه کثیف غرق بشی.
نگران نباش هر ادمی ممکنه خطا کنه اما هنر اون موقعیه که وقتی خیلی احساس تنهایی و نیاز کردی و موقعیتش و هم داشتی و خطایی نکنی. اون وقتی پیش وجدانت و خدا رو سفید می شی.
تو می تونی.
شبا وقتی که خیلی نیاز به حرف زدن داشتی بیا و اینجا بنویس. هر چند که می دونم نیازت به حرف زدن نیست نیازت به ابراز احساسات و علاقست.
بهترین پیشنهاد اینه که رابطت و اول با خدا بعدشم با خانوادت محکم کن. وقتی نیاز به عشق داری قران بخون یا با خدا درد دل کن و یا با مامانت حرف بزن. هم رابطت و محکم کردی هم نیازت برطرف شده و هم خطا نکردی.
می دونم می گی مامان که جای یه دوست و نمی گیره.
جوابت اینه که اون نیازی که تو داری و با مادر مرتفع نمی شه تنها با وجود یک همسر خوب برطرف میشه. پس پاک بمون تا خداوند یه همسر پاک نصیبت کنه و اونقدر با هم عشق در وکنید :311: که خودتون خسته بشید
صبوری کن.
موفق باشی عزیزم:72: