-
+چگونه تمام کردن یک ارتباط دختر و پسر(چه درست چه نادرست) ؟؟
سلام ...
میخواستم نظرهاتون رو در مورد روشهایی که پیشنهاد میکنین برای چگونه تمام کردن یک ارتباط دختر و پسر رو بدونم :160:...
چون نمی تونن با هم ازدواج کنن چطور باید از هم جدا بشن که بهترین راه باشه ؟چطور میشه وابستگی و احساس بوجود اومده رو از بین برد ؟ با یک دروغ ؟ با دعوا و یا اینکه با صحبت و به تفاهم رسیدن (البته اگر یک نفره قرار باشه جلو رفت) ؟ با ترک ناگهانی فرد ؟ یا ایجاد تنفر در طرف مقابل ؟ به نظر شما چه روشی بهترین راه هست و طی تجربه هایی که داشتین لطف کنید بگین چه تاثیراتی روی طرف مقابل میگذاره ...
ممنون ...
-
RE: چگونه تمام کردن یک ارتباط دختر و پسر(چه درست چه نادرست) ؟؟
هر كدوم از راهها مي تونه مفيد باشه ولي توي افراد مختلف اثرهاي مختلف داره بايد ببيني اون شخص با كدوم يكي از اين روشها راحتتر مي تونه كنار بياد مثلا من خودم بايد كم كم متوجه شم كه ديگه اون شخص بدردم نمي خوره و بايد رابطمو قطع كنم
-
از دل برود ، هر آنكه از ديده برفت !
-
برای اینکه شخص مقابل رو بشه راضی کرد که برای زندگیه مشترک خیلی مشکل وجود داره و بهترین انتخاب نیست خیلی زمان لازمه چون توی اون رابطه ی دوستی که بین دختر و پسر بوده به هم عادت کردند و این عادت و احساس به وجود آمده نمیگذاره درست جوانب رو بسنجند ! پس اینکه کم کم فرد رو قانع کرد تا بفهمه که این انتخاب درست نیست شاید سختیه جدایی رو بیشتر بکنه ...و در این مدت همش دنبال روشهایی برای حفظ این رابطه باشه حتی با تغییر خودش و یا زیر پا گذاشتن معیارهای خودش برای ازدواج ...
شاید اگر قرار باشه یک دندان رو جدا کرد اون رو یک دفعه جدا کرد در لحظه ی اول درد زیادی داره ولی کم کم وقتی دندان جدیدی شروع به رشد کردن میکنه نبود دندان اولی فراموش میشه
خوب میشه گفت اگه این رابطه تمام بشه باید یک کسی جای خالی اون رو پر کنه ؟ درسته ؟
-
باید از روش سیگار ترک کردن *تضمینی و قطعی* بهره ببری،یعنی:یک دفعه با او قطع رابطه کنی و به تلفن هایش پاسخ نداده و نیز نامه هایش و در سر راهت هم اگر سبز شد،به طور اصرارگونه ای به او بی اعتنایی کنی و این روش را زیر نظر یک روانکاو و نیز پشتیبانی مادرت ادامه دهی تا یکی دو سال.
-
اگر قرار باشه كسي جاي اولي رو بگيره خب چه فايده ؟ اومديم و دومي هم مثل اولي بدرد ازدواج نخورد دوباره روز از نو روزي از نو نه اينجوري كه نمي شه . اصلا عاقلانه نيست
-
سلام ...
ممنون از گرد آفرید عزیز و honarmand عزیز ... خوب اگر قرار باشه 2 سال طول بکشه فراموش کردن یک ارتباط اینطور پس عاقلانه نیست که بلافاصله بعد از اتمام رابطه طرف مقابل ازدواج کنه ؟ چون این امکان وجود داره که دوباره برگرده طرف همون ارتباط قدیمی ؟ درست مثل ترک سیگار که باز هم ممکنه بعد از مدت کوتاهی برگرده به طرف سیگار !!!
اما خیلی سخته یک دفعه قطع رابطه بدون هیچ توضیحی ؟ بدون اینکه بگی چرا تمام شد ؟ اینطور طرف مقابل بیشتر سماجت نمیکنه که بفهمه چرا یک دفعه رفتی یا اینکه دلواپس بشه و بیاد همش سر راهت یا محل کارت یا ... ؟؟؟
در مورد ترک فرد هم باید در نظر گرفت حتما یک کمبود بوده که به طرفش رفتی خوب اون کمبود رو با چی باید پر کرد ؟ با ازدواج ؟ یا اینکه بهتره فعلا تا مدتی به ازدواج فکر نکرد (2سال)؟؟ و سعی کرد تا به کل فراموش بشه تا بتونه فردی دیگه رو که مناسب هست برای ازدواج انتخاب کنه !!!
-
سلام .
بنده قطع رابطه بدون هرگونه توضیحی رو به شدت رد می کنم . همین کار بیشتر اوقات باعث شده که طرف مقابل سال ها ! با خودش کلنجار بره و از خودش بپرسه : یعنی چرا منو ترک کرد ؟! من چه عیبی داشتم و ... به این شکل باعث خود خوری طرف مقابل خواهد شد .
به نظر بنده مکتوب کردن دلایل جدایی و رسیدن به توافق در این باره بسیار مهم هست ... رابطه دو طرف دارد ، از نظر بنده جدایی خودسرانه ی یکی از طرفین بدون توضیح منطقی خودخواهی محض هست ...
طرفین باید مثل دونفر آدم بالغ و بزرگ باید به توافق برسند :305:
:72:
-
چرا برامون بيشتر توضيح نمي دي و از اين ارتباط بيشتر حرف نمي زني تا ببينيم اخه اين ارتباط عاطفي تا چه حد و چند سال بوده كه دو سال فراموشيش طول مي كشه اگه بيشتر بدونيم بيشتر مي تونيم كمك كنيم
-
سلام دوست من،:72:
همونطوری که دوستان گفتن به کار گرفتن روشهای مختلف به روحیات طرفین بستگی داره اما در اینگونه موارد شفافیت و قاطعیت فرد در تصمیمی که گرفته مهمتر از روشی ست که برای قطع رابطه در پیش خواهد گرفت ...
به هر حال قطع یک رابطه نیازمند کنترل و هدایت مناسب و منطقی احساسات و هیجانات ناشی از وابستگی عاطفی ست که معمولا به سختی و با درد و رنج همراهه و به انگیزه هایی قوی تر و محکم تر نیاز داره .
پس از طرفی طرفین حق دارند از دلایل منطقی و عقلانی برای قطع رابطه اطلاع داشته باشند و از طرف دیگه باید قاطع بود و مصمم ....
البته باید خیلی مواظب باشیم که احساساتمون عقلمون رو در اختیار نگیرند . یعنی گاهی پیش می یاد که دلایلمون ظاهر و پوشش منطقی دارن اما در واقع پیرو احساسمون هستند ...
به نظر من همیشه هم ما به خاطر کمبودهامون به دیگران نزدیک نمی شیم ... و مهم اینه که بدونیم در ایجاد یا ادامه یا قطع یک رابطه برای ما چه چیزی از ارزش بیشتری برخورداره ....
اما به هرحال قاطعیت در تصمیم گیری و پایبندی به تصمیم گرفته شده مهمتر از هر چیزی ست ...
ضمن اینکه درجه مصمم بودن ما با میزان اطمینان ما نسبت به تصمیمی که گرفته ایم رابطه ی مستقیم دارد .
-
نوع برخوردها نسبت به شخصيت افراد متفاوته. مثلاً اگر طرف مقابل شما فردي منطقي يه و اهل تفكر است و نسبت به آينده خودشان احساس مسئوليت دارند،مي توان با ايشان منطقي صحبت كرد. اگر ايشان فردي عاطفي باشند هيچگاه روش اول فايده نخواهد داشت. بايد از ايشان دوري كرد تا ايشان به نديدن و نبودن شما عادت كنند.
مهم اينه كه از هيچ طريقي نظر خودتون عوض نشه و به پافشاري خودتون ادامه دهيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
به هر حال قطع یک رابطه نیازمند کنترل و هدایت مناسب و منطقی احساسات و هیجانات ناشی از وابستگی عاطفی ست که معمولا به سختی و با درد و رنج همراهه و به انگیزه هایی قوی تر و محکم تر نیاز داره .
1- میتونه اون انگیزه ازدواج باشه ؟ و بلافاصله بعد از جدایی ازدواج کرد تا دیگه طرفش نرفت ؟ یا اگر اینطور باشه مشکل بوجود میاد ؟
به هر حال وجود این ارتباطها همراه با عادت و وابستگی هست و اتمام این روابط به سختی هست مخصوصا وقتی که فکر میکنی که اگر با تمام مشکلات موجود باز هم چند درصدی جای امید برای ازدواج وجود داشته...
به نظر شما دو طرف که میدونند هر دو هم رو دوست دارند ولی مشکلات زیادی وجود داره و به توافق و یا اینکه به پیشنهاد یکی از اونها از هم جدا میشن آیا دیگه هیچ امیدی برای بازگشت دوباره نمیمونه ؟ مثلا افرادی که با اینکه طرف مقابلشون ازدواج کرده ولی به امید اینکه شاید روزی بشه باز هم به هم برسن (چه با مرگ همسر فرد یا اینکه طلاق یا هر مورد دیگری برای جدایی فرد) هرگز ازدواج نمیکنند یا اینکه ازدواج میکنند ولی در صورتی که شرایط دوباره برگشت به حالت مناسب آنها (تنها ماندن طرف به هر دلیل) از زندگیی که دارند سر باز میزنند و به سمت طرف مقابل دوباره جذب میشن ...
و یا اینکه هر دو ازدواج کرده ولی بیشتر از همسر خود برای دیگری احترام و محبت قائل هستند ...
2-به نظر شما چون این دوستی بین آنها وجود داشته بهتر هست تمام سعی خود را داشته باشند تا به هم رسیده و ازدواج کنند یا اینکه از معیارهای خود کوتاه نیامده و اصلا نسبت به این دوستی بی توجه باشند ؟
ممنون از همه ی دوستان خوب و مهربونم :72:
-
سلام ...
نظرتون در مورد ازدواج بلافاصله بعد از اتمام یک ارتباط چیه ؟
انگیزه های محکم و قوی برای اتمام این ارتباط میتونه چی باشه ؟
-
نه ستاره جون به نظر من نبايد فوري ازدواج كنه به خاطر اينكه ممكنه به خاطر ناراحتي و وضع روحي نامناسب انتخاب مناسبي نكنه و انوقت يك عمر پشيمون بشه در ثاني به خاطر اينكه جدايي نزديك بوده و هنوز جدايي رو نپذيرفته ممكنه مدام طرف مقابل و با دوست خود مقايسه كنه و اين مشكل ايجاد مي كنه
اخه وقتي اين دو نفر اين همه همديگرو دوست دارند پس چرا بايد به هم نرسند ؟ چه معيارهايي هست كه بايد ازشون گذشت كنند ؟ شايد اون معيارها مهم باشند ولي وقتي در كنار اين همه علاقه قرارشون مي ديم ارزش كمتري پيدا كنند . مي شه بگيد چه معيارهايي هست كه بايد براي رسيدن ازشون چشم پوشي كنند ؟
-
انگيزه قوي شناخته، نه دوست داشتن.
-
سلام این موضوع برای من جالبه .اگه می شه بیشتر کمک کنین.من ارتباطم رو باکسی که فکر می کردم مناسب نیستیم بعد از یک سال قطع کردم و از روش قطع فوری استفاده نموده ام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط naseria2009
سلام این موضوع برای من جالبه .اگه می شه بیشتر کمک کنین.من ارتباطم رو باکسی که فکر می کردم مناسب نیستیم بعد از یک سال قطع کردم و از روش قطع فوری استفاده نموده ام
آدما از آدما زود سیر میشن... آدما رو عشقشون پا میذارن... آدما آدمو تنها میذارن... آدما خیلی کارای دیگه می کنن... آدما توجیه می کنن... آدما سنگدلن... آدما دنیا پرستن... آدما خود پرستن... آدما دهن بینن... آدما ناشکرن... آدما ناسپاسن... آدما کوته فکرن... آدما...
.
.
.
آدما خوبن.
-
قطع رابطه در مورد افراد مختلف متفاوته.
اما قطع رابطه نه یکباره موثره و نه در طولانی مدت.
اگر یکباره صورت بگیره ممکنه طرف مقابل آسیب شدید روحی ببینه و این خطرناک ترین نوع قطع رابطه است چون به چشم خود کسانی را دیدم که دست به خود کشی و در مورد دختران دست به خود فروشی زده اند.
اما اگر طولانی مدت شود هم تاثیر جدایی آن کم می شود.
اول است بهتر از همه به مشاور یا روان شناس مراجعه کرد و اگر مقدور نبود بهترین راه قطع رابطه تدریجی است در این قطع رابطه شما می تونید با استفاده از طرفند هایی طرف مقابل را از خود برهانید..مثل:جواب ندادن به او.... از چشم او پنهان شدن و ندیدن او..... اظهار بی توجهی نسبت به او و کم شمردنش..... دیگران نیز در این مسیر می توانند کمکتان کنند آنها می تواند با باور این مطلب به طرف مقابل که :"ارزش تو بیشتر از این هاست... او در حد تو نیست.... نمی دانیم چرا عاشق او شده است در صورتی که کسی به او توجهی ندارد.... به شما یاری کنند.
اما نباید ازدواج بعد از اتمام یک رابطه بلافاصله صورت گیرد چون فرد هنوز درگیر آن مسئله بده و تمرکز و آگاهی درست برای انتخاب و تشکیل خانواده را ندارد.
نیاز به پیشرفت و ایجاد روحیه بالا و رهایی از دغدغه بنظرم می تونه انگیزه محکم و قوی برای قطع یک ارتباط باشه.
-
khob mitone sadeghane bege felani be felaN dalil dg nemikham ba shoma dost basham age ghabol kard ke che khob age na :101: albate say konin kamtar khoshonat be kar bebarin
-
[/align]من 21 سالمه و 1 سال و نیمه با دختری هستم(صحرا) / پدرم در المان کار میکنه و هیچ کاری در ایران نداره / قرار بود از دانشگاه المان پذیرش بگیرم و برم ولی صحرا خیلی ناراحت بود و بی تابی میکرد /خیلی خیلی دختر حساسیه /منم نتونستم تحمل کنم و بهش گفتم به دروغ که نمیرم بخاطر تو / همینطور به دروغام اضافه شد / که باهات ازدواج میکنم و با هم میریم المان و... / رابطه ای با هم داشتیم که بکارتش رو از دست داد / الانم باهمیم / المان به من پذیزش نداده ولی دارم قاچاق میرم /خیلی دوسش دارم /باور کنید /ولی مجبورم /تو ایران هیچ اینده ای ندارم / هیچ چی ندارم/ ولی به هم خیلی عادت کردیم و همو دوست داریم /نمیدونم چیکار کنم /بهش خیلی امید دادم /خیلی/اونم خیلی حساسه /میترسم / تا امروز میخواستم تا روزی که برم هیچ چی بهش نگم ولی نضرهاتونو خوندم / خودمم میدونستم که خیلی نا مردیه / چیکار کنم /دارم دیوونه میشم ........................گیر کردم
همینطور هر روز همو میبینیم و همینطور هر روز دنبال کار رفتنمم / هیچ حرکتی نمیتونم بکنم
-
RE: +چگونه تمام کردن یک ارتباط دختر و پسر(چه درست چه نادرست) ؟؟
دوست عزیز
جناب کمکم کنید !
برای مسئلتون یه تاپیک جدا باز کنید و اونجا مسئله رو مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ddd
سلام .
بنده قطع رابطه بدون هرگونه توضیحی رو به شدت رد می کنم . همین کار بیشتر اوقات باعث شده که طرف مقابل سال ها ! با خودش کلنجار بره و از خودش بپرسه : یعنی چرا منو ترک کرد ؟! من چه عیبی داشتم و ... به این شکل باعث خود خوری طرف مقابل خواهد شد .
به نظر بنده مکتوب کردن دلایل جدایی و رسیدن به توافق در این باره بسیار مهم هست ... رابطه دو طرف دارد ، از نظر بنده جدایی خودسرانه ی یکی از طرفین بدون توضیح منطقی خودخواهی محض هست ...
طرفین باید مثل دونفر آدم بالغ و بزرگ باید به توافق برسند :305:
:72:
كاملا با نظر ايشون موافقم. قطع ناگهاني يك رابطه بدون توجيه منطقي طرف مقابل جز خودخواهي چيزي نيس.
"طرفین باید مثل دونفر آدم بالغ و بزرگ باید به توافق برسند"
-
| خیلی تنها
سلام
این تاپیک ، تاپیک ِ"setare_tk" هست و همونطور که خانم فرشته مهربان گفتند لطف کنید مشکل خودتون رو در یه تاپیک جداگانه مطرح کنین تا دوستان بهتر بتونن کمکتون بکنن
ضمناً تاریخ آخرین پیگیری این تاپیک توسط "setare_tk" مربوط به اردیبهشت ماه 87 هست پس لطفاً دقت کنین که تاپیک های قدیمی رو آپ نکنین
ممنون:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط komakamkonid
[/align]من 21 سالمه و 1 سال و نیمه با دختری هستم(صحرا) / پدرم در المان کار میکنه و هیچ کاری در ایران نداره / قرار بود از دانشگاه المان پذیرش بگیرم و برم ولی صحرا خیلی ناراحت بود و بی تابی میکرد /خیلی خیلی دختر حساسیه /منم نتونستم تحمل کنم و بهش گفتم به دروغ که نمیرم بخاطر تو / همینطور به دروغام اضافه شد / که باهات ازدواج میکنم و با هم میریم المان و... / رابطه ای با هم داشتیم که بکارتش رو از دست داد / الانم باهمیم / المان به من پذیزش نداده ولی دارم قاچاق میرم /خیلی دوسش دارم /باور کنید /ولی مجبورم /تو ایران هیچ اینده ای ندارم / هیچ چی ندارم/ ولی به هم خیلی عادت کردیم و همو دوست داریم /نمیدونم چیکار کنم /بهش خیلی امید دادم /خیلی/اونم خیلی حساسه /میترسم / تا امروز میخواستم تا روزی که برم هیچ چی بهش نگم ولی نضرهاتونو خوندم / خودمم میدونستم که خیلی نا مردیه / چیکار کنم /دارم دیوونه میشم ........................گیر کردم
همینطور هر روز همو میبینیم و همینطور هر روز دنبال کار رفتنمم / هیچ حرکتی نمیتونم بکنم
هیچی فقط مرد باش و پای حرفایی که زدی وایسا... اگه تو ایران بمونی هیچ آینده ای نداری اون با اینکاری که باهاش کردی ممکنه بدجوری از هم بپاشه.... متاسفم برات اما آدم وقتی اشتباهی کرد باید پای کارش بیایسته و جبران کنه.... تو به او هم آسیب روحی زدی هم آسیب آبرویی!
-
RE: +چگونه تمام کردن یک ارتباط دختر و پسر(چه درست چه نادرست) ؟؟
سلام ستاره عزیز
باید بگم من هم در شرایطی مشابه شرایط تو قرارگرفتم من هم 2 سال با اقایی در ارتباط بودم و دراین مدت هم ارتباط عمیقی نسبت با اون اقا پیدا کردم
چطور میشه وابستگی و احساس بوجود اومده رو از بین برد ؟ با یک دروغ ؟ با دعوا و یا اینکه با صحبت و به تفاهم رسیدن (البته اگر یک نفره قرار باشه جلو رفت) ؟ من اصلا تموم شدن یک رابطه رو بر مبنای دعوای یا دروغ نمیدونم چون بر مبنایی هر دعوا یا دروغی بحثی شکل میگیره که ممکنه مدتها ذهن طرفت رو مشغول کنه و همین باعث میشه که رابطه شما از اول شروع بشه با ترک ناگهانی فرد ؟ ترک ناگهانی هم در این شرایط به صلاحتون نیست چون اوکسی که بیتشتر صدمه میبنه خود شما هستید و ممکنه همین منجر به این بشه که شما بخواین دوباره این رابطه رو از سر بگیرید یعنی مثل اعتیاد میمونه شاید ترک کردنش در حد یک حرف کار ساده ای به نظر بیاد اما وقتی در شرایطش قرار بگیرید عرصه براتون تنگ میشه اما به مرور زمان و جایگزین کردن میتونید شرایط رو اسون تر بکنید و جایگزین کردن حتما این نیست که شخصی دیگر رو وارد زندگیتون کنید مثلا سعی کنید زیاد کار کنید تا ذهنتون رو مشغول کنید و بدونید در این میان زمان هم میتونه مرحمی باشه زمان هر زخمی رو خوب میکنه پس گذشته از اینکه ذهنتون رو با چیزای دیگر مشغول میکنید بهتره به زمان هم ایمان داشته باشید من خودم وقتی میخواستم اون اقا رو فراموش کنم با مشغول کردن ذهنم به کارای دیگر و همینطور کتا ب مطالعه به مرور جای این اقا رو تو دلم پر کردم و اصلا مشکلی از این بابت نداشتم اما تازمانیکه ذهنت هنوز درگیر رابطه گذشتت با اون باشه نمیتونی ازش فرارکنی پس اول ذهنت رو با چیزای دیگه پر کن تا مجالی برای یاداوری اون نداشته باشه تا به مرور اون رو فراموش کنی البته در این مورد با خودش هم صحبت کن و ببین که چطور براش راحته چون اونهم احساس داره
یا ایجاد تنفر در طرف مقابل ؟ اینجاد تنفر نه اما باید ببینید توی این مدتی که با هم در ارتباط بودید چه نقاط منفی از اینشون به خاطر میاردی اونهارو لیستی ازش تهیه کنید معمولا ما ادما وقتی میخوایم کسی رو فراموش کنیم مدام خاطرات خوبش به ذهنمون میاد که ازار دهندست ااما در این مرحله یاداوری خاطرات خوب کمکی بهتون نمیکنه
همونطور که گفتم نظر من همیناست و طی تجربیاتیکه داشتم این راه حل میتونه بهتون کمک زیادی بکنه و البته در این میاد طرزرفتار طرفتون هم بی تا ثیر نیست :303:.