نوشته اصلی توسط طاووس ایرانی
سلام دوستان عزیز
از دوستان محترم و همربانم که منو قابل دونستن و به سوالم جواب دادن خیلی خیلی متشکرم
eng.aydinمحترم خیلی ممنونم ولی من یه راه حل عملی از شما می خوام که اگر تفکرم اشتباهه چه طور می تونم احساسم رو که سیستمش با تفکر متفاوته تغییر بدم
از mohsenn محترم به خاطر لطفشون ممنون
ببینین درباره پدرم باید بگم ایشون بخاطر کمالات خانوادگیش بسیار مودبه به مادرم و ما خیلی احترام میذاره
هر کاری برای رضلیتمون انجام میده دانشمنده استاد دانشگاهه و از همه نظر یه پدر و همسر ایده آله
من چنین چیزی رو تو پسرای امروز ندیدم
بعدش من نگفتم من از جنس مرد و هر مردی متنفرم گفتم و ذهنیت بد دارم تمایلی به ارتباط عاطفی و جنسی با یه پسر ندارم و حتی خیلی متنفرم
این دو با هم فرق داره
در ضمن انتخاب وقتی صورت میگیره که انسان تمایل داشته باشه و برای رسیدن به یه معشوق حاضر باشه سختی رو بپذیره من همینو ندارم
دوست عزیزم Arame janممنونم
من کتابای روان شناسی و مقالات این چنینی رو خوندم همه میگن تمایل عمده آقایون جنسی و ظاهری هست نه عاطفی این ویژگی برای من نفرت ایجاد می کنه
ازینکه یه شیئ دلربا و لذت بخش باشم حس بدی بهم دست میده شاید بگین ازدواج مخالف نگاه کالایی به زن هست
ولی من فکر می کنم یه قسمتی از ازدواج همین جنبه هست که برام قابل تحمل نیست
از دوست گرامی Hamed65 متشکرم
یه نکته بگم که من اصلا با هیچ پسری هیچ گونه رابطه ای نداشتم حتی خیلی کمم نبوده که به خاطر این بخوام زده بشم
من خیلی ایزوله هستم از آقایون به جز برادرم با پسر دیگه ای حرف نمی زنم
از دوستان عزیز بازم ممنونم و تقاضا دارم بیشتر با نظراتتون و راهنماییتون آشنا بشم
موفق باشید