سلام آقای kamalkjkm،
از متن شما اینها دستگیرم شد:
- شما 21 سال داری و دختر خانم همسن شماست
- 2 سال است که با هم دوست هستید
- تازه چند سال (حداقل 2-3 سال) دیگه شرایط ازدواج پیدا می کنید
- نمی توانی با رابطه قبلی دختر خانم کنار بیایی
ببین، من یک مشکل بزرگ رو در این می بینم که شما دو سال است که با هم رابطه دارید و هنوز هم معلوم نیست که شما کی شرایط ازدواج پیدا کنی.
خب مسئله اینه که چنین رابطه ای هر چقدر هم از روی شناخت باشه، باز هم باعث می شود که شما شدیداً درگیر احساسات و به هم وابسته بشوید.
و مشکل اینجاست که هنوز راه شما تا ازدواج و آمادگی برای ازدواج طولانی است و ممکن است به ازدواج ختم نشود. آن وقت این وابستگی و احساسات به هر دوی شما ضربه خواهد زد.
همینطور این وسط ممکن است اتفاقاتی بیفتد که پشیمانی بیاورد (مانند همان رابطه قبلی دختر خانم).
برای مثال همین الآن شما درگیر این مسئله هستی که آیا می توانی گذشته ی دختر رو نادیده بگیری یا نه.
این مسئله نیاز به این دارد که منطقی و به دور از احساسات راجع بهش فکر کنی و تصمیم بگیری.
ولی متاسفانه شما الآن وابسته با این دختر هستی و تصمیم گیری برایت سخته.
از طرفی کنار آمدن با گذشته دختر برایت کاری سخته و از طرف دیگه وقتی به این فکر می کنی که شاید بهتر باشه از او جدا بشوی، به خودت می گی:
نقل قول:
به نظر شما این خیانت به معنایه واقعیه عشق نیست؟
من به شما می گویم که این وابستگی اشتباهه. به این خاطر که معلوم نیست آخرش چی می شه.
به نظر من حتی اگر الآن خودت رو راضی کنی که گذشته او رو فراموش کنی، باز هم زیاد فایده نداره.
هدفت اینه که دلش رو نشکونی، درسته؟
چطور می خواهی تضمین کنی که 3 سال دیگه که شرایط ازدواج پیدا کردی، باز هم اون رو می خواهی؟!
چطور می توانی تضمین کنی که توی این 3 سال می توانی خودت رو کنترل کنی تا مبادا اتفاقی بین شما بیفته...؟ امیدوارم منظورم رو بفهمی...
چطور می توانی مطمئن باشی که اگر 1-2 سال دیگه برای او یک خواستگار خیلی عالی اومد، او به خاطر شما از خواستگارش می گذره؟
این رو باید بدونی که ما پسر ها توی سن 21 پخته نیستیم و اکثراً احساسی فکر می کنیم. اکثر ما با گذشت زمان طرز فکرمون و سلیقه هامون عوض می شوند. در سن 25-26 به یک ثبات می رسیم. بعضی ها زودتر، بعضی ها دیرتر.
در ضمن شما و او با هم همسن هستید. در صورتی که تفاوت سنی بهتر است حداقل 2-3 سال باشد.
کمی اطلاعاتت رو بالاتر ببر. راجع به ازدواج و انتخاب صحیح تحقیق کن.
این مقاله رو هم بخوانی خوبه:
معیارهای ازدواج
امیدوارم یک تصمیم منطقی و به دور از احساسات بگیری.
موفق باشی.