آیا من امل هستم؟ (شما دوستان قضاوت کنید )
سلام به همه دوستان و همراهان عزیزم.
نمیدونم این نوشته من مشکل به حساب میاد یا اینکه یه جور نظر خواهی هست...
من 25 سالمه و از 18 سالگی از ایران خارج شدم برای ادامه تحصیل و حدودا یک سال هست که برای همیشه به ایران برگشتم.ودوست دارم ایران بمونم پیش خونوادم چون خیلی بهشون وابسته هست. بر عکس جوونای این دوره زمونه هیچ چیز قابل توجهی در خارج از کشور پیدا نکردم که من رو موندگار کنه به جز درس.
دوستای عزیزم من تا به حا هیچ دوست پسری نداشتم. امل هم نیستم با پسرا راحت هستم
به نظر من هر کسی تو زندگیش یه چهارچوبی داره من هم این چهارچوب رو در زندگیم دارم و دوست دارم احساسم و وجودم و عشقم رو تو زندگیم فقط با یک نفر تقسیم کنم که در آینده همسرم میشه.همه به من میگن مغروری و مامانم همیشه میگه وجودت رو عقلت و وجدانت و مهربونیت گرفته.این رو هم بگم خونواده من زیاد مذهبی نیستند
بچهها واقا من امل هستم؟ مامانم میگه تو خیلییی دیر همسر گیرت میاد.
اینجوری هم نیستم با هر بیسروپایی ........
من ارزش خودم رو خیلییی بالا میدونم. وجود من جسم من از طلا هم برام با ارزشتر
حالا شما بگین من چطوریم؟:325:[/size]
RE: شما دوستان قضاوت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasmin44
:104::104::104:
من که هیچ نظری نگرفتم به جز تشویق خارپشت عزیز(مرسی)
راجه به چی باید قضاوت کنیم؟اینکه املی؟مغروری؟چرا دوست پسر نداری؟چرا از خارج برگشتی؟چرا تا الآن شوهر گیرت
نیومده؟اصلن مگه ما قاضی هستیم قضاوت کنیم؟ما فقط نظر می دیم.
به نظر من تو امل نیستی مغرورم شاید باشی شاید نباشی.
سلام،
قضاوت کردن درباره شما به خصوص در یک سایت مجازی کار درستی نیست.
به خاطر اینکه شما دوست پسر نداشتی و دنبال این کارها نرفتی شما رو تحسین می کنم.
اینکه دوست داری در ایران زندگی کنی، تصمیم خودت هست و آزاد هستی هر جا دوست داری زندگی کنی.
اینکه برای خودت یک چهارچوب تعیین کردی و دوست داری عشقت رو فقط تقدیم همسرت کنی عالیه.
نقل قول:
اگر منظورت اینه که نمی خواهی وجودت رو با روابط اشتباه و بازیچه پسران شدن آلوده کنی، آفرین!
فقط شما حرف از غرور هم زدی.
کمی بیشتر برای ما بگو. مثال بزن که چه رفتاری کردی که مغرور خطابت کردند.
به نظر من غرور وقتی اشکال داره که شما خودت رو به خاطر داشته هایت برتر از دیگران بدونی و به اونها فخر بفروشی.
عزیزم خیلی خوبه که خودت رو با ارزش میدونی. اما خوب بقیه رو هم به طور مسلم بی ارزش نمیدونی درسته؟ اگر غیر از این باشه بده. اگر مادرتون میگن دیر ازدواج میکنید. شاید دلیل های دیگه ای داشته باشه . به طور مثال اگر زیادی سختگیر باشید ممکنه این اتفاق بیوفته اما مطمئن باش دوست پسر داشتن = زود ازدواج کردن نیست . چون اتفاقا معمولا کسانی که دوست پسر دارند دیرتر ازدواج میکنند. به چند دلیل: ۱- معمولا رابطه دختر و پسر به ازدواج ختم نمیشه. ۲- اگر هم به ازدواج ختم بش همدت خیلی طولانی میگذرد گاهی تا ۱۰ سال! ۳- وقتی دختری دوست پسر دارد ذهنش درگیر آن پسر است و به مواردی که دور و برش هستند بیتوجه میماند ۴- بعد از حدایی از آن پسر بخاطر شکست عشقی یا دوباره درگیر کس دیگری می شود و یا خیلی مشکل پسند تر .
حالا که خیالت راحت شد این راه حلی برای ازدواج نیست باید ببینید که چطور دوست دارید ازدواج کنید. اگر دوست دارید که به شیوه سنتی ازدواج کنید باید بقیه را در جریان قرار دهید. من یک دوست داشتم که از لحاظ ظاهری حدود ۲- ۳ بود یعنی گاهی دلم براش میسوخت و فکر میکردم هیچ وقت ازدواج نمیکند. شاید علتش این بود که هیچ وقت نظر کسی را بخودش جلب نکرده بود. به هر حال این دختر خانم ۲۰ سالگی اعلام کرد که قصد ازدواج دارد. و خوب برای ایشون هم مثل همه دختر خانومها خواستگار فرستادند و دومین خواستگار ایشون رو پسندید:43: حالا هم دوتا بچه دارند. شوهر ایشون خیل یخوش قیافه هستند و بچه ها هم شبیه بابا شدند و عجیب اینکه بدونید این دختر با اعتماد به نفس بالایی که داره شوهرشو بد جور عاشق خودش کرده و همیشه مورد تحسین من هست.
پس شما اگر به خودتون اهمیت میدید از همین الان تصمیم بگیرید که بهترین ها را برای خودتون بخواید و نیازی هم به تایید دیگران نداشته باشید. چون به نظرم اومد که خواستید اینجا تایید بگیرید. همه ما در عمق قلبمون میدونیم کارمون درسته یا غلط.
به خدا توکل کنید که تنها اوست که یار و یاور هر بنده ایست:72:
yasmin44 عزیز
من صمیمانه بهت تبریک میگم و ، از اعماق وجودم میگم آفــــــــــــــــــرین .
شما عزت نفسی بسیار قوی داری و این را حفظ کن ، با این عزت نفس و اعتماد به نفسی که داری قاعدتاً نباید حرفهای دیگران برایت مهم باشد . اما این مقدار که برات سئوال پیش آمده را من چنین حکمتی برایش می بینم ، که بیایی و اینجا این نگرش و بینش و منش و عزت نفس قویت به نمایش گذاشته بشه ( با آنکه چندین سال هم خارج از کشور بوده ای در فضایی باز و آزاد از نظر روابط ) تا برای دیگران الگویی باشد .
شما از آن دسته افراد هستید که با محوریت عقل و تحلیل گری فلسفی برمبنای فطرتی پاک و روشن ، در شرایط متضاد نه تنها به بیراهه نرفتی بلکه تعهد و پای بندیت به ارزشهابیشتر شده ، چنانکه در سرزمینی با فرهنگی در این زمینه ( روابط دو جنس ) متضاد با فرهنگ بومی ، پارادایم خودی داشته ای و این نشان از قوت شماست .
:104:
:104::104:
:104::104::104:
:104::104:
:104:
RE: آیا من امل هستم؟ (شما دوستان قضاوت کنید )
سلام یاسمین جون:72:
خودت نوشتی که (امل هم نیستم) پس نیستی دیگه, جوابت تو سوالت مشخصه عزیزم
هر کسی یه اعتقاداتی داره و در چهارچوب اون اعتقادات پیش می ره و به خودش مربوطه
فقط خودتی که می تونی مسیرت رو مشخص کنی
هر چیزی که بهش اعتقاد داری همون رو انجام بده
البته اگه اون اعتقاد در راستای راه درست باشه
به حرف دیگران اهمیت نده
ساز دیگران یه نوع ساز نیست و اگه بخوای برقصی باید همه جوره برقصی:163:
پس نرقص
بذار هر کی هر چی می خواد بگه بگه
تو عوض نشو:72:
تو خودت باش:72:
موفق باشی:72:
بخشید پر چونگی کردم:72:
دوستان عزیز
عطف به ویرایش و بعضی حذفیات ، اعلام می دارم
1 - لطفاً از انحراف تاپیک بپرهیزید
2 - تاپیک آفت های احتمالی در کار مشاوره را مطالعه فرمایید .
3 - اگر در مقابل حرفهای کارشناسان یا اعمال مدیریتها واکنش دفاعی یا اعتراضی دارید از طریق لینک ارتباط با ما یا پیام خصوصی عنوان دارید .( و در تاپیک به هیچ عنوان عرضه ندارید )
این موارد از پیش کسوتها بیشتر انتظار میرود .
پاورقی
-----------
1 -باز هم تاکید می گردد همدردی با روابط دوستی دختر و پسر ، پیش از ازدواج بنا به دلایل عدیده روانشناختی مخالف است و نمونه هایی که از این منطق پیروی می کند را مورد تأیید و تأکید قرار می دهد و اجازه طرح تجربه روابط و یا هر نوع سخنی که مبلغ روابط دوستی دختر و پسر پیش از ازدواج باشد را نمی دهد .
همدردی رابطه را با قصد و طرح ازدواج و زیر نظر خانواده ها و کاملاً جدی برای بررسی و شناخت و به دور از هر نوع احساس و عاطفه ای مقبول می داند ، و با استثناء ها هم کاری ندارد . لذا دوستان در راهنمایی دادنها و بیان تجربیات شخصی ( که در اینجا نمونه هایی با واکنش دفاعی از روند خود صورت گرفته بود ) دقت داشته باشند که از این لحاظ پستهایشان مشمول ویرایش یا حذف یا اخطار و ... نشود
2 - وقتی مراجعی موضوعی را مطرح می کند کارشناسان عطف به موضوع مطرح شده و مطابق کلام مراجع تشخیص می دهند ، و ذهن خوانی و تجسس برای صحت و سقم حرف مراجع نه کار کارشناسان است و نه تالار همدردی ( چون یک تالار مشاوره است نه پلیسی و کارآگاهی ) ، بنا براین دوستانی که تشکیک وارد می کنند و دقت به کلام مراجع ندارند از این جهت که از کجا معلوم چنین باشد یا گاه در بعضی تاپیک ها تصور می شود سرکاری باشد و از این بابت نگرانی خود را منتقل می کنند توجه داشته باشند که هم نگرانی خود را با ادله و مستند از طریق لینک ارتباط با ما منتقل کنند ، هم به مشاورین و کارشناسان اعتماد داشته باشند .
.
.
از تک تک دوستای خوبم که وقت گذاشتن و نظراشون رو گفتن صمیمانه ممنونم:43:
ولی دوستای خوبم من نمی خوام این پاکی رو اینجا با شما درمیون بزارم
من با این همه پاکی و صداقتی که دارم هیچ کس دربارم اینطوری فکر نمیکنن
همه فامیل دوستام آشناها میگن یاسمین که رفته 4.5 سال خارج از کشور هر کاری که فکر کنین کرده
من این حرفارو با گوشای خودم شنفتم.همه من رو یه جور دیگه که اصلا اینطوری نیستم میشناسن
به غیر از چند تا دوستی که خارج از کشور داشتم
واقعا با این قضاوتهاشون عذاب میکشم :302:
تا حدودی درکت می کنم.
من هم ایران که میام گاهی از این حرفها می شنوم.
مثلاً یکبار خانه فامیل می خواستم نماز بخونم، یکی به شوخی برگشت گفت اونجا همه کار می کنی، بیخودی نمی خواهد جلوی ما جانماز آب بکشی... شاید شوخی بود، ولی آدم ناراحت می شه.
یا مثلاً از من می پرسند گوشت خوک چه مزه ایه. وقتی میگم تاحالا نخوردم، باور نمی کنند. تازه ناراحت هم می شوند که این چرا به ما دروغ می گه و ما رو غریبه می دونه!!! :311:
ولی مگه شما به خاطر حرف مردم خودت رو نگه داشتی؟ شما به خاطر خدا، خودت و شوهرت این کار رو کردی.
ان شا الله خدا هم کمک می کنه که یک شوهری پیدا کنی که قدرت رو بدونه.
فکر می کنم کسانی که راجع بهت چنین حرفهایی زدند، کمی به تو حسودی می کنند.
تو با اونها محترمانه برخورد کن. کم کم همه بیشتر با شخصیتت آشنا می شوند و می فهمند که چه شخصیتی داری.
ایستادگی یعنی در همین شرایط پای بند بر عقیده درست باشی . نه در جمع موافقین راه درست را بپیمایی .
شما نیاز داری که خودت را در بعد استقامت ، هم از نظر روحی و هم از نظر ذهنی تقویت کنی .
از نظر ذهنی با توقف فکر با حرفهای آنها برخورد کن ، یعنی چیزی مثل اینکه عامه می گویند یک گوشت در باشه یکی دروازه ، یعنی از این گوش وارد شد از آن گوش بیرون کنی ، یعنی اجازه اقامت به این حرفها در ذهنت ندهی .
با توجه به فرهنگی که از لابلای حرفهات در میان فامیل شما هویداست ، طبیعیه که کمی باور رویه متفاوت شما براشون سخت باشه و تصور کنند تظاهر می کنی ، مهم نیست که اونها باور نمی کنند ، مهم اینه که شما خود را باور دارید و مهم تر اینه که تضعیف نشوی و خود را قوی داری که مشخصه توانش را داری .
در عین ادب و احترام با آنها تعامل داشته باش ، اما خودت را در برابر نیش و کنایه ها قوت بده که روحیه ات را نبازی .
موفق باشی عزیزم
.
دقیقا حامد جان حرف دل منو زدی :310:
من همین هستم و همین هم باقی خواهم ماند حتی اگه شریک زندگی برام پیدا نشه:43:
ولی خدایییش بعضی وقتها حوصلم رو سر میبرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
ایستادگی یعنی در همین شرایط پای بند بر عقیده درست باشی . نه در جمع موافقین راه درست را بپیمایی .
شما نیاز داری که خودت را در بعد استقامت ، هم از نظر روحی و هم از نظر ذهنی تقویت کنی .
از نظر ذهنی با توقف فکر با حرفهای آنها برخورد کن ، یعنی چیزی مثل اینکه عامه می گویند یک گوشت در باشه یکی دروازه ، یعنی از این گوش وارد شد از آن گوش بیرون کنی ، یعنی اجازه اقامت به این حرفها در ذهنت ندهی .
با توجه به فرهنگی که از لابلای حرفهات در میان فامیل شما هویداست ، طبیعیه که کمی باور رویه متفاوت شما براشون سخت باشه و تصور کنند تظاهر می کنی ، مهم نیست که اونها باور نمی کنند ، مهم اینه که شما خود را باور دارید و مهم تر اینه که تضعیف نشوی و خود را قوی داری که مشخصه توانش را داری .
در عین ادب و احترام با آنها تعامل داشته باش ، اما خودت را در برابر نیش و کنایه ها قوت بده که روحیه ات را نبازی .
موفق باشی عزیزم
.
خیلی ازتون ممنونم فرشته مهربونم:43: سعی میکنم حرفاتون رو آویزه گوشم کنم
من که بعد از شش هفت سال از یه شهر دیگه اومدم، بعضیا فکر می کنن حتما اونجا چادر و حجاب و اینا نداشتم. چند تا دوست پسر داشتم. بعضی کارهامم به اسم کلاس گذاشتن می ذارن. بهم به چشم تحصیل کرده غرب زده (غرب زده غرب نرفته) نگاه می کنن :311:
دیگه چه برسه تو که از خارج اومدی :311:
البته تو مشکلت اونوریه. ولی ریشه هر دوش حسادته.
ولی اینجور متفاوت بودن لذت بخش هم هست. حوصله ات سر میره ولی خب همینکه مثل اونا نیستی خودش خیلی خوبه.
پس من چیکار کنم که منو اینطوری نشناسن؟ یکی یکی که نمیشه به همه توضیح داد
من دارم به جرمی که انجام ندادم تنبیه میشم.به خدا گناه دارم:302:
سلام
شما زندگیتان را بکنید ، مشکل ، شما نیستید . مشکل افرادی هستند که اینطور به شما افترا می زنند...
بعبارت دیگر این دیگران هستند که باید به حالشان تاسف خورد و نه شما
امل کسانی هستند که بدون فکر و سواد حرف می زنند
ضمنا به شما هم بخاطر ثبات رفتاری و فکریتون تبریک میگم
:72:
eng.aydin عزیز مرسی از راهنماییتون:72:
تا حالا هم همین کارا رو کردم ولی نمیشههه