خدا منتظر است.دعایت را بگو.
امشب شب ارزوهاست..هر شب میتونه شب ارزوها باشه چون رحمت خدا بیکرانه و هر لحظه که بخوایم خواستمونو اجابت میکنه..اما شاید اسم امشب شب ارزوها شده تا بهمون یاداوری که خدایی هست که میگه ای بنده من به سمت من بیا و خواسته ات رو از من بخواه.من براورده میکنم..من حامی توئم..چرا بجای تکیه بر من از دیگران طلب میکنی؟؟
بیاین امشب ارزوهامونو بخوایم انگار که براورده شدن و این یعنی امید قطعی به خدا و این یعنی حتما براورده میشه...از خداوند اونچه که حق الهیتون هست طلب کنید..اگه همسری میخواید اگه کار خوبی میخواید اگه سلامتی میخواید اگه خونه ماشین ارامش و ...میخواید حق الهیتون رو طلب کنید..انرژی مثبت بفرستید تا بازخورد مثبت دریافت کنید.
اگه دختر خاص یا پسری خاص رو میخواین بگید پروردگارا از تو ممنونم که من را صاحب همسری فلان (شخص مد نظر ) یا کسی بهتر ازاو که حق الهی من است میکنی در جهت خیر و صلاح همگان...
بعد خودتون رو رها کنید و منتظر باشید و ببینید چطور ارزوتون به وقوع میپیونده..
میتونید ازفرشته ها هم بخواید.فرشته ها که مامورن از ما محافظت کنن یا امور رو انجام بدن..با فرشته هاتون صحبت کنید..ازفرشته نگهبان فرشته شفا فرشته زناشویی فرشته عشق و هر فرشته دیگه تشکر کنید.خدا رو سپاس بگید و بهش درخواستتون رو بگید.اونها هستن تا به ما کمک کنن و امور رو انجام بدن پس ازشون ممنونیم.
خودتون اماده براورده شدن ارزوتون کنید..به دنیا به کائنات نشون بدید اماده دریافت هستید..اگه طالب خونه بزرگتر هستید از همین الان به فکر خرید وسایل برای خونه جدید باشید..وقتی چتر ببرید باران خواهد بارید.
اگه خوبیها و خوشی و لذات دیگران رو هر روز و هر روز میبینید حسرت نخورید چون دنیا داره بهت نشون میده توان این رو داره که همین خوشی یا بهترش رو به تو هم بده.پس مرتب تکرار کنید خداوند اونچه که به دیگران بخشیده یا بهتر از ان را به من عطا میکند.
ببخشید تا دریافت کنید..اگه طالب پول زیاد هستید از همون پول کمی هم که دارید ببخشید و منتظر پولی که حق الهیتون هست باشید که خواهد امد.
خودتون رو برای مریضی روز مبادا روز تنگدستی اماده نکنید..به جاش اماده دریافت خیر و برکت شوید.
من از خداوند ممنونم که تمام صفات نیمه تاریکم رو پذیرفته و تملک کرده ام..از پروردگارم سپاسگذارم که من را فورا از راهی عالی صاحب هر انچه حق الهی من است کرده است در جهت خیر و صلاح همگان.
شما هم ارزو کنید.جوری که اتفاق افتاده..ما رو هم بی نصیب نگذارید
خدا منتظر است..دعایت را بگو
موفق باشید
RE: خدا منتظر است.دعایت را بگو.
همه جا صداي اذان است و دلم به اندازه تمام دنيا شكسته و تنگ است
با همين دل:
آرزو دارم دلت مثل بهار، پر شوداز لحظه های ماندگار
التماس دعا
دلم داره میترکه خدا جون
خیلی وقته دارم به وجودت شک میکنم
امشب دیگه واقعا دلم گرفته
امشب که هیچکی خونه نیست میخوام برم توی حموم داد بزنم
میخوام دعوات کنم
میخوام اینقد گریه کنم تا جونم بالا بیاد
چرا این همه امتحان
چرا این همه شکست
خسته شدم
خسته
چرا نمیتونی درکم کنی
بهشتت پیشکش
فقط منو به این آرزوی لعنتیم برسون
سلام دوستان
برای همه و همه تون امشب دعا کردم...حتی کسایی که ناراحتم کردن...دلمو شکستن...برای همه دعا کردم
منم مثل همه شماها گرفتارم و چشم به امید خدا دارم...امیدوارم خدا مشکل همه مون رو حل کنه
الهی آمین:323:
من امشب حس میکنم خدا بهم نزدیکتره
آرامش عجیبی تو وجودم دارم. خدای مهربونم تو رو به حق ماه رجب و این شب عزیز گرفتاری و مشکل همه بچه های همدردی رو حل بکن.
خدا جونم مگه خودت نگفتی هر چی میخاین از خودم بخواین منم از تو میخام که هر کی آرزوش یه همسر خوبه تا سال بعد ازدواج کنه ، هر کی با همسرش مشکل داره تا سال بعد مشکلش کاملا حل بشه ، هر کی بچه میخاد تا سال بعد بچه دار بشه و هر کی هر آرزویی داره کوچک یا بزرگ خدای مهربونم به حق این شب عزیز زودتر به آرزوش برسونش. ی نیم نگاهی هم به آرزو های من ،این بنده ناچیزت داشته باش .