-
سوالی از همه و درخواست راهنمایی (هم از آقایون و هم از خانمها)
سلام
یه سوال داشتم، لطفاً هر کسی نظر، پیشنهاد و یا راهنمایی به ذهنش می رسه دریغ نکنه!
من چند وقت پیش با دختری که خواهرم بهم معرفی کرده بود به قصد ازدواج آشنا شدم. 2 جلسه با هم در این مورد صحبت کردیم و تقریباً با هم تفاهم داشتیم. برای آشنایی بیشتر قرار بر این شد که یک جلسه هم با هم (البته با هماهنگی خانواده ها) بیرون بریم و بیشتر با هم آشنا بشیم. تا این جا همه چیز عالی به نظر می رسید. قرار بر این شد که در نهایت برای مشاوره ازدواج اقدام کنیم. همه چیز هماهنگ شده بود و رفتار اون دختر خانم طوری بود که لااقل من فکر می کردم که ایشون هم نظرش مساعده و برای اطمینان قرار مشاوره رو گذاشتیم، بعد از هماهنگی با مشاوره و تعیین وقت، ناگهان ایشون درست روز قبل از مشاوره با اس ام اس به من گفتند که قرار مشاوره رو کنسل کنم. در صورتی درست روز قبل از اون این هماهنگی رو اوکی کرده بودند. بعد از تماس با ایشون، عنوان کردند که ما زوج مناسبی نیستیم و تنها دلیلی که ذکر کردند به صورت کلی این بود که ما با هم تفاوت داریم. به نظر شما این رفتار طبیعیه و اینکه تلاش مجدد برای جلب نظر ایشون منطقیه؟ (راستش من از ایشون خیلی خوشم اومده، و فکر می کنم که مورد بسیار بسیار مناسبی برای ازدواج و زندگی مشترک هستند)
-
RE: سوالی از همه و درخواست راهنمایی (هم از آقایون و هم از خانمها)
سلام
ميشه بگيد چند جلسه با ايشون صحبت كرديد؟
چه معيارهايي داشتند كه خوشتون اومد؟
و اينكه ايا علت اين تغيير نظر را نپرسيديد دقيق؟
نگفتن تفاوت از چه لحاظ؟
-
سلام
ما 2 جلسه مفصل با هم در مورد ازدواج صحبت کردیم، از نظر معیارهای شبیه بودن و سطح خانوادگی و تحصیلات، به نظرم همه شرایط مساعد بود.
بعد از اینکه این جواب رو به من دادند، حاضر نشدند که در مورد دلیلشون دقیقاً صحبت کنند. بعد از این ماجرا هم جواب تماسهای تلفنم رو نمی دادند.
در یک کلام اصلاً دلیل قانع کننده ای عنوان نشد.
ممنون از توجهتون
-
به نظر من شما ديگه با ايشون تماس نگيريد اگر ميتونيد از طريق خواهرتون علت رو جويا بشين
احتمالا اين طور بوده كه ايشون دودل بودند از اول و شما متوجه نشديد
و بعد تصميم نهايي رو گرفته...
يه حدس ديگه كه ميتونم برنم اينه كه سنش كمه و اميد به كيس هاي مناسب تر داره
ولي به نظر من اصلا اينجا بحث ناز كردن مطرح نيست و احتمالا شما رو نميخاد
منتظر نظر بقيه دوستان هم باشيد
-
راستش بعد از اینکه به من جوابی ندادند، از طریق خواهرم پیگیر موضوع شدم، اما به ایشون هم جواب واضحی ندادند، و گفتند که بعد از کنار هم گذاشتن نکات به این نتیجه رسیدند. اما چیز دیگه ای نگفتند، سن ایشون هم 28 ساله.
علاوه بر این از طریق مادرم هم با مادر ایشون تماس گرفته شد و باز هم جواب قانع کننده ای نشنیدیم.
به نظر شما ممکنه پای خواستگار دیگه ای در میون باشه (البته به نظر خود من احتمالش ضعیفه)
باز هم ممنون!
کسی نظری نداره؟!!!
ای بابا هنوز سر شبه، پس کجایین؟ :325:
-
سلام دوست عزيز. پافشاري شما بي مورده. گاهي خانواده ي دختر دلايلي موجه براي خودشون دارند كه به خاطر رودرباستي و... از گفتن حقيقت مطلب معذورند يا شايد دليلي باشه كه به شما مربوط نيست. توصيه ميكنم فعلا از اصرار و پافشاري دست برداريد، اگر دختر خانوم به دلتون نشسته، مدتي بهشون فرصت بدين و چند ماه ديگه مجددا اقدام كنيد. مطمئن باشيد اون موقع تصميم قطعيشون رو به شما خواهند گفت.
-
صحبت شما متين، اما من خيلي متعجبم كه چرا در آخرين لحظه اين موضوع رو عنوان كردند و اينكه چرا بعد از مشاوره اين حرف رو نزدند كه ما با هم تفاوت داريم. براي من خيلي غير منتظره بود. يعني هنوز هم از اين جواب شوكه ام. شما چي فكر مي كنيد؟!!!
-
خب پسر خوب نمیخواسته الکی امیدوارت کنه شاید دیگه به نظر خودش دلایل کافی برای ردتون داشته،ونخواسته بیشتر از این بهتون فک کنه و باهاتون مشاوره بیاد،منم با شب بارونی موافقم،اگه فک میکنین مورد مناسبیه،الان دست نگه دارین بعد یه مدت دوباره توسط خواهرتون ازش خواستگاری کنین.
-
دوست محترم سلام
كسي نمي تواند ذهن خواني بكند . اما چيزي كه مسلم است قطعا دليلي وجود دارد كه از ديد اين خانواده بهتر ديده شده كه با شما مطرح نشود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
دوست محترم سلام
كسي نمي تواند ذهن خواني بكند . اما چيزي كه مسلم است قطعا دليلي وجود دارد كه از ديد اين خانواده بهتر ديده شده كه با شما مطرح نشود .
اينكه دليلي هست، خوب حتماً هست. اما آيا مربوط به من يا رفتار من بوده يا ممكنه چيز ديگه اي باشه. من خودم هر چي فكر ميكنم نمي تونم اين موضوع رو درك كنم. مي خوام بدونم حدس شما چيه؟
آيا اشكالي داره دليلش رو بدونم، منظورم اينه كه چرا دليلش رو نگفته؟
-
دوست محترم
ما به جاي او و خانواده اش نيستيم و به همين دليل عرض كردم كسي نمي تواند ذهن خواني كند .
شايد بهتر بود با گفتگويي كاملا منطقي به نوعي با شما صحبت مي شد كه شما امروز به اين علامت سئوال ذهني دچار نشويد اما در هر حال اين اتفاق افتاده و شما تمام كانالهايي كه ممكن بوده به پاسخ برسيد را امتحان كرده ايد و نتيجه نگرفتيد .
پس چاره چيست ؟
بايد به خودتان بگوييد :
به نظر و عقيده ي اين خانم و خانواد ه احترام مي گذارم و دليل بر بدي و نقص من نيست و.......و از اين كنجكاوي فاصله بگيريد و مسير زندگي خود را به شكل عادي چون گذشته طي كنيد و....
-
بسيار خوب؛
در هر صورت جوابي كه گرفتم محترمه و بهش احترام مي گزارم.
سوال ديگه اي كه داشتم اينه كه، اين دختر خانوم تقريباً تمام معيارهاي من رو داشتند (يعني ميشه گفت كسي بود ايده آل براي من و همون شخصي كه انتظار داشتم). الان فكر مي كنم كه در آينده طبق صحبت دوستان، چطور موضوع رو مطرح كنم كه مجدد به اين مشكل بر نخورم؟ بهترين زمان كيه؟ چه نكاتي رو مطرح كنم؟
از راهنمايي و توجه همه دوستان متشكرم.
-
سلام
برادر عزیز نمیخوام ذهنتون رو مشوش کنم یا خدای نکرده بد بینتون کنم به کسی که هنوز درست اونو نمی شناسید اما چیزی که به ذهن من میرسه اینه که ممکنه مسئله ای وجود داشته باشه که با رفتن به مشاوره مجبور باشه بیان کنه یا فکر میکنه خود مشاور متوجه میشه در حالیکه دلش اینو نمیخواد.
شاید هم تو فرهنگ خانواده شون مشاوره رفتن کار چندان پسندیده ای نباشه.چون ممکننه فکر کنند مجبورند اسرارشون رو به مشاور بگن.
در هر صورت شما نباید بیش از این اصرار و پیگیری کنید چون اگه میخواستند دلیل درستی ارائه بدن تا حالا اینکارو کرده بودند.
شاید بین خودشون مسئله ای وجود داره که نمیخوان کسی از اون مطلع بشه برای همین جواب مبهم به شما میدن.
شما توکل کنید به خدا و مصلحت کارتون رو از خدا بخواید دیگه هم اصرار نکنید.
موفق باشید:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
سلام
برادر عزیز نمیخوام ذهنتون رو مشوش کنم یا خدای نکرده بد بینتون کنم به کسی که هنوز درست اونو نمی شناسید اما چیزی که به ذهن من میرسه اینه که ممکنه مسئله ای وجود داشته باشه که با رفتن به مشاوره مجبور باشه بیان کنه یا فکر میکنه خود مشاور متوجه میشه در حالیکه دلش اینو نمیخواد.
شاید هم تو فرهنگ خانواده شون مشاوره رفتن کار چندان پسندیده ای نباشه.چون ممکننه فکر کنند مجبورند اسرارشون رو به مشاور بگن.
در هر صورت شما نباید بیش از این اصرار و پیگیری کنید چون اگه میخواستند دلیل درستی ارائه بدن تا حالا اینکارو کرده بودند.
شاید بین خودشون مسئله ای وجود داره که نمیخوان کسی از اون مطلع بشه برای همین جواب مبهم به شما میدن.
شما توکل کنید به خدا و مصلحت کارتون رو از خدا بخواید دیگه هم اصرار نکنید.
موفق باشید:72:
حرف شما درست؛
اما راستش رو بخوايد خود ايشون گزينه مشاوره رو پيشنهاد كردند.
من هم در حال حاضر هيچ اصراري براي فهميدن اين موضوع و دليلش ندارم. مي خوام بدونم براي پيشنهاد مجدد چه وقت و چطور بايد عمل كنم؟
از همه دوستاني كه لطف ميكنن و راهنمايي و مشورت ميدند سپاسگزارم!
-
-
دوست گرامی
به نظر من به نظرشون احترام بذارید و فراموشش کنید، قطعا می تونید دختر ایده آل خودتون رو پیدا کنید.
اگر به فرض فقط احساسش این بوده که شما براش مورد مناسبی نیستید، این موضوع هیچ ربطی به رفتار و اخلاق و ظاهر شما نداره که بخواید بابتش اعتماد به نفستون رو از دست بدید!
به نظر من اصرار نکنید و به نظرشون احترام بذارید، هر دلیلی که می خواد داشته باشه، نباید برای شما مهم باشه!
فرهنگها و سلیقه ها با هم فرق می کنه!
-
فعلا صبر كردن را تمرين كنيد و ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
فعلا صبر كردن را تمرين كنيد و ....
قبول، اما تا كي و تا اون موقع چه كاري بكنم، آيا نياز به انجام كاري هست ...؟
-
تا وقتي كه وقتش باشد صبر كن .
كلا
زندگي كن و از زندگي ات لذت ببر و مفيد باش .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
تا وقتي كه وقتش باشد صبر كن .
كلا
زندگي كن و از زندگي ات لذت ببر و مفيد باش .
با كمال احترام و تشكر از راهنماييتون، جواب رندانه اي بود...
اما ميشه ازتون خواهش كنم لااقل يك توصيه اي بكنيد كه از اين حالتي كه الان در اون هستم بيام بيرون و دست كم با اين جواب كه "وقتي وقتش بشه" اين بلا تكليفي ذهني دوچندان نشه...
:rolleyes:
باز هم از اينكه همراهي مي كنيد ممنونم.
-
كار - مطالعه - دوش آب سرد - شنا - و كوهنوردي وموسيقي و فيلم و گفتگو و ديدار با يك دوست و قرار گرفتن در جمع خانواده و ........
كلا هر كاري كه شما را خوشحال و راضي مي كند.
هر زمان فكر اين خانم به سرتان زد از يكي يا چندتايي از اين گزينه ها بهره ببريد تا ذهن شمامسير فكري اش تغيير كند .
-
از نظرات و پیشنهادات مختلف استقبال می شه!
لطفاً مشارکت کنید.
با تشکر از همگی.
-
kofka عزیز
اینجا نظر سنجی هست یا اومدید مسالرو حل کنید
به نظر من ایشون به علت های خاص خودش شمارو نپسندیدن و هی منتظر بودن که این موضوع بهم بخوره ولی بخاطر رودربایستی نتونستن بگن وقتی دیدن با قرار مشاور مساله داره جدی میشه به شما منفی بودن نظرشون رو ابراز کردن
هیچ اتفاق مهمی هم نیافتده مردم ازدواج میکنن طلاق میگیرن راحت بی خیال میشن شما یه خواستگاری بهم خورده زمین و زمان بسیج کردید که بیا و ببین خودت فکر کن اگه رفتارهاتون مورد داشته خوب سعی تو اصلاحش کن اگرم با سلیقه ایشون جور نبودی که خوب قرار نیست ادم مورد تایید همه عالم باشه کیس مورد نظرتون پیدا میکنید
-
سلام.
دوست عزيز به نظر من ايشون به هر دليلي منصرف شدند، هردو به هم هنوز تعهد سنگيني نداشتيد. البته هر انساني به نظر من تعهد اخلاقي به گياه به حيوان به انسان و همه چيز داره. اما شما تازه ميخواستيد با توجه به مشاوره و عقل و منطق خودتان تصميم گيري كنيد. فرض كنيد كه ازدواج صورت ميگرفت و شما روزي خداي نكرده با اين صحنه مواجه ميشديد كه همسرتون بدون اينكه احترام بذارن و دليلي بيارند خونه رو ترك كنند و شما به هيچ وجه نتونيد با ايشون صحبت كنيد.... پس خدا رو شاكر باشيد كه اين اتفاق نخواهد افتاد و انشاء اله كه مورد مناسبتري خواهيد يافت. به اين قضيه به خير نگاه كنيد. شايد و حتما يك كم برخورنده هست كه كسي بدون هيچ توضيحي انسان رو در حالت تعليق بذاره و براش مهم نباشه كه طرف مقابل چه فكري خواهد كرد. به اين فكر كنيد كه چه بهتر كه چنين كسي قسمت شما نبوده. فقط شاكر باشيد و با هر تفريحي كه از همه بيشتر دوست داريد خود را سرگرم كنيد. واقعه اونقدر سهمگين نيست كه ندونيد با چي بايد فراموش كنيد. حتما تواناتر از اين حرفها هستيد. حتما.:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roshini
سلام.
دوست عزيز به نظر من ايشون به هر دليلي منصرف شدند، هردو به هم هنوز تعهد سنگيني نداشتيد. البته هر انساني به نظر من تعهد اخلاقي به گياه به حيوان به انسان و همه چيز داره. اما شما تازه ميخواستيد با توجه به مشاوره و عقل و منطق خودتان تصميم گيري كنيد. فرض كنيد كه ازدواج صورت ميگرفت و شما روزي خداي نكرده با اين صحنه مواجه ميشديد كه همسرتون بدون اينكه احترام بذارن و دليلي بيارند خونه رو ترك كنند و شما به هيچ وجه نتونيد با ايشون صحبت كنيد.... پس خدا رو شاكر باشيد كه اين اتفاق نخواهد افتاد و انشاء اله كه مورد مناسبتري خواهيد يافت. به اين قضيه به خير نگاه كنيد. شايد و حتما يك كم برخورنده هست كه كسي بدون هيچ توضيحي انسان رو در حالت تعليق بذاره و براش مهم نباشه كه طرف مقابل چه فكري خواهد كرد. به اين فكر كنيد كه چه بهتر كه چنين كسي قسمت شما نبوده. فقط شاكر باشيد و با هر تفريحي كه از همه بيشتر دوست داريد خود را سرگرم كنيد. واقعه اونقدر سهمگين نيست كه ندونيد با چي بايد فراموش كنيد. حتما تواناتر از اين حرفها هستيد. حتما.:72:
سلام،
سعی خودم رو می کنم.
از راهنمایی و توجهتون بسیار ممنونم.