سلام خدمت همه ی اعضا و مدیران سایت همدردی.
خوشحالم که این سایت رو پیدا کردم
میخوام از همتون و از فکراتون مشورت بگیرم و یه راه یا بهتره بگم یه راهکار درست واسه یه مشکل میخوام.
یه دختر تقریبا 26ساله هستش.ازدواج نکرده
3تا برادر داره و یه خواهر
یکی از برادراش که میشه گفت اصلا مرد نیست و کاری به کار اینا نداره و فقط زندگی خودش رو میکنه.
یکی دیگه از برادراش همراه خودش تو یه خونه ی اجاره ای باهاش زندگی میکنه.
اون برادر سوم که از همه هم کوچیکتره خونه ی پدر مادر زندگی میکنه.
خواهر این بنده خدا هم مثل برادر اولیه میمونه و فقط میخواد زندگی خودشو بچرخونه و کاری به مشکل اینا نداره
مشکل اصلی برادر کوچیکه ست.یه آدمی که همیشه باید حرف خودش باشه.دوستاش رو هروقت بخواد باید بیاره خونه.هرچقدر که دلش بخواد باید از باباش بگیره.تو خونه هرجور بخواد حرف میزنه و رفتار میکنه.از فحش بگیر تا سیگار کشیدن .
بخاطر همین کاراش و وضع غیر قابل تحملی که کرده بود این خانوم تصمیم میگیره به همراه برادر وسطیش یه خونه اجاره کنن و جدا گانه زندگی کنن و الان هم جدان.
پدر و مادر و خواهر این خانوم بعد از جداشدنشون زیاد میان خونه ی این بنده خدا.بالاخره یه جای امن تر و با آرامش تر از خونه ی خود پدر مادر هست دیگه.حد اقلش اینه که برادر کوچیکه نیستش
اینجوریه که مامان باباش زیاد میان پیش این خانوم و برادرش
مادر این خانوم مریضه.دیابت داره.الانم فکر کنم بیمارستان بستریه.فامیل آشنا دوست و کسی هم ندارن که بهشون بتونه کوچیک ترین کمکی کنه
پدرش قبلا زیاد هوای برادر کوچیکه رو داشته و هرچی خواسته بهش داده.اما حالا چون پیر شده حالا *مجبوره* هرچی میخواد بده بهش.
میترسه از پسرش.گفتم که اهل هر کاری هست.چیزی نمیتونه به پسرش بگه.الان شده یه منبع مالی واسه پسره.پسره هم نه سر کار میره نه درس میخونه نه فکر زندگی.هیچی.فقط رفیق و خوش گذرونی و کندن از جیب پدر مادر
تمام مشکلات پدر مادر مثل مریضی و دوا درمون هم گردن این خانوم با برادرش که باهم زندگی میکنن افتاده
حالا من اومدم همه ی این حرفا رو گفتم تا از شما بپرسم:
به نظر شما راهی وجود خواهد داشت که مثل قبل البته بدون برادر کوچیکه تو همون خونه زندگی کنن؟یا اصلا یه خونه ی دیگه ولی باهم دیگه
میشه کاری انجام بده که به آرامش برسن؟
من خودم عقلم به جایی قد نداد.خواستم ببینم نظر شما چیه.چه کارباید کرد به نظرتون
اگه سوالی در مورد این قضیه داشتید بگید جواب میدم.لطف کنید همه ی سوالاتون رو همینجا بپرسید و فقط فقط همینجا در موردش حرف بزنیم.چون نظر جمع فکر کنم کاملتر باشه و بهتر
مرسی از همتون