با این شرایط سر کار برم یا نه!!!
سلام دوستان خوبم من تازه ازدواج کردم 3 ماهه:310:
خدا رو شکر زندگیم به لطف خدا خوبه و مشکلی ندارم اما زدن این تاپیک به این دلیله که من سر دوراهی موندم واسه یه انتخاب جای تو انجمن پیدا نکردم اینجا پست زدم اگر اشتباه زدم پیشاپیش معذرت
راستش من تو یکی از شهرک های صنعتی حومه تهران کار میکنم که فاصله اش تا منزل ما که تهران هست 2 ساعت فاصله است یعنی ساعت 5:45 بیدار میشم و 8 میرسم محل کار!!البته سرویس دارم من ساعت 18 منزل میرسم و همسرم ساعت 14! و این که همسرم پنجشنبه ها تعطیل هستن و من سر کارم تا 12 راستش قبل از ازدواج اینجا کار میکردم و سابقه کاریم نزدیک 1 ساله شرایط کاری و حقوقش برای من کاملاً مناسبه البته همسر من همیشه میگه از حقوقت برای خونه 1 تومن هم خرج نکن و تمام مخارج خونه به عهده ایشونه حتی سر ماه هم مبلغی بهم میده
این ها رو گفتم که بگم اونقدر ها هم احتیاج مالی نداریم
اما من خودم از اونجایی که رشته ام ارتباطات هست دوست دارم تو جامعه باشم و کلا روابط عمومی ام خیلی بالاست توی خونه طاقت نمیارم البته با هر چیزی خودم رو سرگرم میکنم و لی جای تو جامعه بودن رو واسم پر نمیکنه اینجا هم در قسمت نشریه جدیداً سردبیر شدم چیزی که همیشه دنبالش بودم ولی حالا
وقتی از سر کار میام و خونه ام رو میبینم که تبدیل به میدون شام شده به هیچ کاریم نمیرسم ناراحتم همسرمم درکم میکنه ولی میدونم خودشم از ته دل هم کاملاً از کارم راضی به نظر نمیرسه
همش میگه تو تهران هم با این شرایط کار هست ولی من محیط و شرایط اینجا رو خیلی دوست دارم و تازگی هم سمت گرفتم میدونم تو تهران باید از صفر شروع کنم و اینکه از اینجا بیام بیرون حوصله کار تو یک محیط جدید و آدمهای جدید رو ندارم
نمیدونم چیکار کنم
راستش دوست دارم استقلال مالی[/b] داشته باشم واقعاً موندم از کارم بزنم یانه!!
لطفاً راهنماییم کنید دوستان خوبم:325:[b]
RE: با این شرایط سر کار برم یا نه!!!
در واقع شما از بین همسر و خودت خودتو انتخاب کردی.اشکالی نداره ولی می تونی با کم کردن ساعات کاری هم
به علایقت برسی هم به شوهرت.این اصلن درست نیست یه زن خارج از خونه اونقدر خسته بشه که توی خونه حوصله
چیزیو نداشته باشه.
سلام
ازدواجتون رو بهتون تبریک می گم. امیدوارم تا همیشه در کار و زندگی موفق باشی.
عزیزم بنظر من شما همچنان که شاغل هستید، به دنبال یه کار دیگه با شرایط بهتر باشید و هر وقت پیدا کردید، این کار رو رها کنید.
مطمئنا این پتانسیل در شما وجود داره که هرکجای دیگه هم شروع به کار کنید، بتوانید پیشرفت نمایید.
ولی با این شرایط که گفتید، بخصوص بعد از داشتن فرزند کمترین چیزی که نصیبتان می شود کهولت روحی و ظاهری زودتر از موعد است.
سعی کنید هیچ چیز را فدای دیگری نکنید.
در واقع شما از بین همسر و خودت خودتو انتخاب کردی.اشکالی نداره ولی می تونی با کم کردن ساعات کاری هم
به علایقت برسی هم به شوهرت.این اصلن درست نیست یه زن خارج از خونه اونقدر خسته بشه که توی خونه حوصله
چیزیو نداشته باشه.
من چه جوری ساعت کاریم رو کم کنم؟ اینجا که همچین کاری رو نمیکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
سلام
ازدواجتون رو بهتون تبریک می گم. امیدوارم تا همیشه در کار و زندگی موفق باشی.
عزیزم بنظر من شما همچنان که شاغل هستید، به دنبال یه کار دیگه با شرایط بهتر باشید و هر وقت پیدا کردید، این کار رو رها کنید.
مطمئنا این پتانسیل در شما وجود داره که هرکجای دیگه هم شروع به کار کنید، بتوانید پیشرفت نمایید.
ولی با این شرایط که گفتید، بخصوص بعد از داشتن فرزند کمترین چیزی که نصیبتان می شود کهولت روحی و ظاهری زودتر از موعد است.
سعی کنید هیچ چیز را فدای دیگری نکنید.
bluesky عزیز من فکر میکنم اگر از اینجا بیام بیرون قطعاً همچین شرایطی رو نخواهم داشت فکر میکنم تو این مدت خستگی بیش از حد تو چهرم هم تاثیر گذاشته
من حتی به این فکر اوفتادم کار نشریه رو بدن خونه انجام بدم ولی با توجه به کسایی که قبلاً همچین پیشنهاداتی رو دادن کار خنده داریه
سلام گل بهار عزیز
شروع زندگیتو بهت تبریک میگم ان شالله کنارهم خوشبخت باشین:72::72:
چون یک سال اینجا کارمیکنی می تونی از بیمه بیکاری استفاده کنی یک مدتی به خودت استراحت بدی ودرکناراون هم دنبال یک کار خوب بگردی :72:
كاملا واضحه كه نه همسرتون و نه خودتون نميتونين اين وضعيت رو در بلند مدت تحمل بكنيد...مخصوصا وقتي شما بيشتر و بيشتر به محل كارتون وابسته شديد و پست هاي بالاتري هم گرفتيد و قصد بچه دار شدن كرديد؟فكر اون موقع رو كرديد؟
زندگي يه روز و دو روز نيست كه بشه با كوتاه اومدن و چشم پوشي از بعضي چيزا ادامش داد يه فكر اساسي كنيد...
شما تازه اول زندگيته ميتوني جاي ديگه كار ديگه اي پيدا كني و وقتي كار جديدت قطعي شد از اينجا بري
ببينم امكان نداره محل زندگيتون رو انتقال بدين به يه جايي نزديك محل كار؟كه حداقل فاصله ي زماني محل كار و زندگيتون كمتر بشه؟
منم با بچه ها موافقم و به این هم توجه کنید چون سابقه کار خوبی دارید براتون یک امتیاز است و راحتتر میتونید کاری رو توی تهران پیدا کنید و لازم نیست از صفر شروع کنید. خوبه که زود به فکر افتادید پس تا به مشکل برنخوردی اقدام کنید. شاید بعداً به جاهایی توی محل کار جدیدتون برسید که هیچوقت توی اینجا نتونید برسید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
كاملا واضحه كه نه همسرتون و نه خودتون نميتونين اين وضعيت رو در بلند مدت تحمل بكنيد...مخصوصا وقتي شما بيشتر و بيشتر به محل كارتون وابسته شديد و پست هاي بالاتري هم گرفتيد و قصد بچه دار شدن كرديد؟فكر اون موقع رو كرديد؟
زندگي يه روز و دو روز نيست كه بشه با كوتاه اومدن و چشم پوشي از بعضي چيزا ادامش داد يه فكر اساسي كنيد...
شما تازه اول زندگيته ميتوني جاي ديگه كار ديگه اي پيدا كني و وقتي كار جديدت قطعي شد از اينجا بري
ببينم امكان نداره محل زندگيتون رو انتقال بدين به يه جايي نزديك محل كار؟كه حداقل فاصله ي زماني محل كار و زندگيتون كمتر بشه؟
سلام به شما
نه امکان نقل مکان نیست ما تو تهران جای خوبی میشینیم و خونه مال خودمونه و این که به محل کار همسرم نزدیکه تعجب نکنید ها ولی(محل کار من تهران - قم هستش)
من متوجه منظور دوستان عزیزم نشدم محل کار من الان مشکل سازه یا کلا کار بیرون از خونه
اینم بگم من کارهای طراحی و گرافیکی کاملا مسلطم که حتی تو خونه هم میتونم انجام بدم ولی نمیتونم به عنوان یه کار دائمی بهش نگاه کنم کارهای هنری هم همینطور ولی اونم دائمی نیست
گل بهار نارنج عزیز
منظور دوستان کار فعلی شماست خب با توجه به این مسافت طولانی هم که گفتی در دراز مدت برات غیر قابل تحمل میشه از همین الان دنبال یه کاری تو تهران باش تا بتونی بعد از پیدا کردن از این کارت دست بکشی
تو اوضاع فعلی کسب و کار به نظر اصلا ریسک نکنید و سعی کنید همسرتون رو راضی کنید.
در ضمن بهترین راه برنامه ریزی دقیق و منطفی هست برای ساعات مختلف کارتون.
مثلا همون 2 ساعت پرت زمانی که در راه هستید و.....
من فکر می کنم روزهای اول زندگی اون قدر مهمه که شما می تونید با پیدا کردن یه کار با ساعت کاری کمتر؛ زندگی عاشقانه تر و دوست داشتنی تر رو داشته باشید! مطمئن باشید که همسرتون در طولانی مدت به این سادگی و آسانی از حقوقی که شما در قبالشون دارید نخواهد گذشت! البته منظورم دعوا و برگه برنده نیست؛ منظورم تنش و ایجاد نگرانی و تبدیل شدن لحظات عاشقانه و صمیمی به لحظات خسته کننده و کسل کننده است!
امیدوارم که بتونید از لحظه به لحظه زندگی تون بیشترین استفاده رو بکنید اما مطمئن باشید شما با آوردن کارهاتون توی خونه یا نه؛ انجام دادن کارهای گرافیکی توی خونه یا کار نیمه وقت می تونید بهترین نوع رابطه رو به خودتون و همسرتون هدیه بدید!
پس یادتون باشه که چه چیزی رو میخواید فدای چه چیزی بکنید!
از راهنمایهاتون ممنونم دوستان عزیزم:43: