[/b]هرکسی که وارد اینجا شد باید یک دونه حدیث بزاره تا بقیه ازش لذت ببرند.هم ثواب داره و هم یه چیزایی برای زندیگمون یاد میگیریم.
:303:اولیش خودم:
هر که از برادر (مردم) خود گناهی بداند و ان را بپوشاند خداوند در روز قیامت گناهان او را می پوشاند.:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
[/b]هرکسی که وارد اینجا شد باید یک دونه حدیث بزاره تا بقیه ازش لذت ببرند.هم ثواب داره و هم یه چیزایی برای زندیگمون یاد میگیریم.
:303:اولیش خودم:
هر که از برادر (مردم) خود گناهی بداند و ان را بپوشاند خداوند در روز قیامت گناهان او را می پوشاند.:72:
پیامبر اکرم(ص): از من نیست کسی که ندای کمک خواهی مسلمان دیگری را بشنود و یاریش نکند.
هل من ناصر ینصرنا
(مردم فلسطین)
حضرت علي (ع):آنچه پيش از مرگ انسان را مي کشد،نا اميدي است.
امام رضا (ع):
به دیدن یکدیگر روید تا یکدیگر را دوست بدارید و دست یکدیگر را بگیرید و به هم خشم نگیرید.
امام رضا(ع):
هیچ بنده ای حقیقت ایمانش را کامل نمیکند مگر اینکه در او 3 خصلت باشد: دین شناسی . تدبر نیکو در زندگی و شکیبائی در مصیبتها و بلاها.
بحار الانوار
پیامبر اکرم(ص):سیب را ناشتا بخورید که معده را پاک میکند و شستشو میدهد.
توكل آن است كه جز از خدا نترسي . امام زضا «ع»
امام مهدی (علیه السلام ):«ستمگران پنداشتند که حجت خدا از بین رفته است ، در حالی که اگر به ما اجازه سخن گفتن داده میشد هر آینه تمام شکها را از بین میبردم »
با سلام واحترام قال علی می فرمایندهر کس گفتارش زیاد باشد مردم صبحت او را دوست ندارند غرور الحکم موفق وشاد باشید
با سلام .
پیامبر اکرم (ص) میفرمایند : مرگ برای پند آموزی بس است و پرهیزکاری برای توانگری بس است و عبادت برای کار بس است و رستاخیز به عنوان توقفگاه بس است و خدا به عنوان جزا بخش .
یا حق
زیبا ترین حدیثی رو که شنیدین و روتون حسابی تاثیر داشته واسه ما هم بفرستین.
سلام
امام صادق (ع)فرمود:هر کس بعد از نماز صبح و نماز ظهر بگوید:"اللهم صلی علی محمد و ال محمدو عجل فرجهم"
نمی میردتا اینکه حضرت مهدی(عج) را درک کند و به ملاقاتش نایل اید
پس:
اللهم صلی علی محمد و ال محمدو عجل فرجهم
امام علی ( ع ):
لذتهای حرام پایان می یابد اما گناهان آن انباشته میشود.
از فرمایشات پیامبر اکرم (ص)
دروغ از بدترین ریاها است و دروغگو فراموشکار می شود.
امام جواد (ع):
بدان که تو از دید خداوند پنهان نیستی.پس بنگر که چگونه هستی........
امام موسی کاظم (ع):
در نهان از خدا شرم داشته باشید.همچنانکه در آشکار از مردم شرم دارید.
پیامبر(ص):
بهترین ازدواجها آن است که ساده تر و آسانتر باشد.
مولا علی (ع):
آشتی دادن مردم از هر نماز و روزه ای با ارزش تر است....00....
بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرم تر و مهربان تر باشد و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسرانشان مهربان و بخشنده اند.
هر کس اندوه و مشکلى را از مومنى بر طرف نماید خداوند در روز قیامت انـدوه را از قلبش بر طرف سازد
حضرت زهرا(س)":
خوشرویی در چهره مومن بهشت را بر او واجب میسازد.
امام صادق(ع)"
دل حرم خداست..در حرم خدا غیر خدا را منشان
مولا علی (ع)"
غیبت کردن بهار اشخاص پست میباشد
امام صادق(ع)"
هرکس در وقت نوشیدن آب قاتل امام حسین (ع) را لعنت کند.روز قیامت خداوند او را با قلبی مطمئن محشور میکند.
امیرالمومنین(ع)"
صلوات فرستادن.در از بین بردن گناهان شدیدتر از خاموش کردن آتش توسط آب است.
پیامبر(ص)"
راه تقرب به خدا. دوست مستمندان داشتن و نزدیک شدن به ایشان است.
امام محمد باقر(ع)"
هیچ گرفتاری به انسان نمیرسد مگر به سبب گناه......
مولا علی (ع) فرمودند:
.....................پدر و مادر را در دعا بیاور!زیرا من از رسول خدا(ص) شنیدم که:
.................................................. ...........................دعا نکردن برای پدر و مادر موجب قطع رزق و روزی میگردد...........
حضرت علی (ع)
ناتوان كسی هست كه نتواند دوست ارزشمندی را بیابد، و ناتوان تر كسی هست كه دوست ارزشمندی را از دست بدهد.
بهترین اموال آن است که برای حفظ آبرو صرف شود[/align][align=right]امام علی (ع)
* اگر چیز ناروایی از دوستت شنیدی و او انکار کرد ، از او بپذیر ، این به منزله ی توبه ی اوست . ( امام صادق )
* کسی که زبان خود را از ریختن آبروی مردم نگه دارد ، خداوند در قیامت لغزش های او را می بخشد ( پیامبر اسلام که درود خداوند بر او و خاندانش باد )
* حضرت علی(ع) می فرمایند:
<< بزرگترین عیب آن بود که چیزی را زشت انگاری که خود به همانند آن گرفتاری.>>
رسول اکرم (ص):
کسی که صبح کند و به فکر گره گشایی دیگر مسلمین نباشد مسلمان حقیقی نیست.
حضرت علی(ع):
شجاع ترین مردم کسی است که بر تمایلات نفسانی خویش پیروز شود.
امام حسین (ع):
خواسته های مردم از شما از نعمتهای پروردگار است بنابر این از آنها ملول و ناراحت نشوید.
رسول اکرم (ص):
هیچ بنده ای ایمان ندارد تا وقتی که هر چیزی برای خود میخواهد برای برادرش هم بخواهد .
امام صادق(ع):
ایمان نیست برای کسی که حیا ندارد.
امام موسی بن جعفر(ع):
از واجب ترین حقوق برادرت اینست که :او را به خیر و صلاحش متوجه کنی و هیچ چیزی که برای امر دنیا و امر آخرتش مفید و نافع است از او پنهان نداری.
حضرت امیر المومنین امام علی (ع):
برای فهمیدن بپرس نه به قصد جدل زیرا نادانی که چیزی می آموزد همانند داناست و دانایی که پای از دایره انصاف بیرون مینهد به نادان میماند.
حضرت امیر المومنین امام علی (ع):
پاکدامنی زیور درویشی است و سپاس زینت توانگری .
امام جعفر صادق(ع):
بدخویی کردار را تباه می سازد آن سان که سرکه عسل را.
فرما یشات رسول اکرم(ص)
بهترین ها
بهترین شما کسی است که برای خانواده اش بهتر باشد.
بهترین ازدواج آسان ترین آن است.
بهترین کارها میانه روی در آن هاست.
بهترین روزی آن است که کفایت کند.
بهترین همسایگان نزد خداوند کسی است که برای همسایگان خود بهتر باشد.
بهترین برادران شما کسی است که عیب هایتان را به شما هدیه دهد.
بهترین خانه های شما خانه ای است که یتیمی را در آن بزرگوارانه نگهداری می کنند.
بهترین زنان زنی است که وقتی شوهرش به او نگاه کند شادش سازد و وقتی فرمانش دهد اطاعت کند .
بهترین دست ها دست بخشنده است .
بهترین قلب ها قلبی است که برای خیر گنجایش بیشتری داشته باشد.
بهترین صدقه آن است که بی نیازی آورد.
بهترین وقت که خدا را در آن می خوانید سحر گاهان است.
حضرت امام صادق(ع):
شيعيان ما كساني هستند كه چون تنها شوند خدا را بسيار ياد مي كنند.
حضرت امام جعفر صادق(ع):
بدخويي كردار را تباه مي سازد آن سان كه سركه عسل را.
پیامبر (ص)"
هر کس رسمی پسندیده پدید آورد.پاداش عمل کنندگان به آن رسم. برای او نیز خواهد بود...
مولا امیرالمومنین (ع)"
بخشنده باش ولی زیاده روی مکن.
مولا علی(ع)"
اندوه نیمی از آثار شکستگی و پیری است...
حضرت علی(ع)"
هرکه سیاستش نیکو باشد ریاستش پاینده گردد.
حضرت زهرا(ص)"
هرکس عبادت را به خداوند تقدیم بدارد خداوند برترین مصلحتها را برای او رقم میزند.
حضرت علی (ع
علم میراث گرانبهایی است .و ادب لباس فاخر و زینتی است. و فکر آیینه ای است صاف.....
امام حسین(ع):
جز به یکی از سه نفر حاجت مبر:
به دیندار یا صاحب مروت یا کسی که اصالت خانوادگی داشته باشد..
امام حسن (ع) : از آن حضرت سؤال شد : زهد چيست ؟ فرمود : رغبت به تقوي و بي رغبتي به دنيا .
قيل له - عليه السلام - ما الزهد ؟ قال : الرغبة في التقوي والزهادة في الدنيا .
تحف العقول ، ص 227
حضرت رسول (ص) : نشان منافق سه چيز است : 1 - سخن به دروغ بگويد . 2 - از وعده تخلف كند .3 - در امانت خيانت نمايد .
آية المنافق ثلاث : اذا حدث كذب واذا وعد اخلف واذا اؤتمن خان .
صحيح مسلم ، كتاب الايمان ، ح 89
امام سجاد (ع) : سپاس خداي را كه اول است و پيش از او اولي نبوده ( مبدا هر موجودي است ) و آخر است و پس از او آخري نباشد ( مرجع همه اشياء است )
الحمد لله الاول بلا اول كان قبله ، و الاخر بلا اخر يكون بعده .
صحيفه سجاديه
امام علي (ع) : [1] امام عليه السلام فرمود :[2]در فتنه ها همچون شتر کم سن و سال باش نه پشتی که سوار شوند و نه پستانی که بدوشند
1 - قال [ع ] : کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فيرک و لا ضرع فيحلب
نهج البلاغه
امام حسين (ع) : چگونه با چيزي كه خود در وجودش نيازمند توست ، براي وجود تو دليل آورده شود؟ آيا چيزي هست كه آشكارتر از تو باشد تا وسيله آشكار كردن تو باشد؟ كي پنهاني تا نيازمند دليلي باشي كه بر تو دلالت كند؟ و كي دوري تا آثارت وسيله رسيدن به تو باشند؟ كور باد آن چشمي كه تو را مراقب و نگهبان خود نبيند.
كيف يستدل عليك بما هو في وجوده مفتقر إليك ؟ أ يكون لغيرك من الظهور ما ليس لك حتي يكون هو المظهر لك ؟ متي غبت حتي تحتاج إلي دليل يدل عليك ؟ و متي بعدت حتي تكون الَثار هي التي توصل إليك ؟ عميت عين لا تراك عليها رقيبا...
دعاي عرفه ، بحار الانوار، ج 98، ص 226
امام محمد باقر(ع) : چه بسا شخص حريص بر امري از امور دنيا ، كه بدان دست يافته و باعث نافرجامي و بدبختي او گرديده است ، و چه بسا كسي كه براي امري از امور آخرت كراهت داشته و بدان رسيده ، ولي به وسيله آن سعادتمند گرديده است .
فلرب حريص علي امر من امور الدنيا قد ناله ، فلما ناله كان عليه وبالا و شقي به ، و لرب كاره لامر من امور الاخره قد ناله فسعد به .
امام جعفر صادق (ع) : سليمان ديلمي مي گويد : به امام صادق - عليه السلام - عرض كردم فلاني در عبادت و ديانت و فضيلت چنين و چنان است . فرمود : عقلش چگونه است ؟ گفتم نمي دانم . فرمود : پاداش به اندازه عقل است .
محمد بن سليمان الديلمي عن أبيه قال : قلت لابي عبدالله - عليه السلام - فلان بن عبادته و دينه و فضله ! فقال : كيف عقله ؟ قلت : لا أدري : فقال : ان الثواب علي قدر العقل .
اصول كافي ، ج 1 ، ص 12
حضرت زهرا (س) : در يكي از روزها ، صبحگاهان امام علي (ع ) فرمود : فاطمه جان آيا غذايي داري تا از گرسنگي بيرون آيم ؟ پاسخ دادند : نه ، به خدايي كه پدرم را به نبوت و شما را به امامت برگزيد سوگند ، دو روز است كه در منزل غذاي كافي نداريم و در اين مدت شما را بر خود و فرزندانم در طعام ترجيح دادم . امام (ع ) با تأسف فرمودند : فاطمه جان چرا به من اطلاع ندادي تا به دنبال تهيه غذا بروم ؟ حضرت زهرا (ع ) فرمودند : اي اباالحسن ، من از پروردگار خود حيا مي كنم كه چيزي را كه تو بر آن توان و قدرت نداري ، درخواست نمايم .
أصبح علي بن أبيطالب (ع ) ذات يوم ساغبا ، فقال : يا فاطمة هل عندك شيء تغذينيه ؟ قالت (ع ) : لا والذي أكرم أبي بالنبوة و أكرمك بالوصية ما أصبح الغداة عندي شيء ، و ما كان شيء أطعمناه مذ يومين إلا شيء كنت أؤثرك به علي نفسي و علي ابني هذين الحسن و الحسين . فقال علي (ع ) : يا فاطمة ألا كنت أعلمتيني فأبغيكم شيئا ؟ فقالت (ع ) : يا أباالحسن إني لأستحيي من إلهي أن أكلف نفسك ما لا تقدر عليه .
بحار الانوار ، ج 43 ، ص 59
امام موسي کاظم(ع) : مصيبت براي شكيبا يكي است و براي بي تابي كننده دوتاست .
المصيبه للصابر واحده و للجازع اثنتان
تحف العقول ، ص 437
امام رضا (ع) : مؤمن ، مؤمن واقعي نيست ، مگر آن كه سه خصلت در او باشد : سنتي از پروردگارش و سنتي از پيامبرش و سنتي از امامش . اما سنت پروردگارش ، پوشاندن راز خود است ، اما سنت پيغمبرش ، مدارا و نرم رفتاري با مردم است ، اما سنت امامش صبر كردن در زمان تنگدستي و پريشان حالي است
لا يكون المؤمن مؤمنا حتي تكون فيه ثلاث خصال ، سنة من ربه ، و سنة من نبيه ، و سنة من وليه . فاما السنة من ربه فكتمان سره ، و اما السنة من نبيه فمداراة الناس ، و اما السنة من وليه فالصبر في البأساء و الضراء
"حضرت زهرا (س) : در يكي از روزها ، صبحگاهان امام علي (ع ) فرمود : فاطمه جان آيا غذايي داري تا از گرسنگي بيرون آيم ؟ پاسخ دادند : نه ، به خدايي كه پدرم را به نبوت و شما را به امامت برگزيد سوگند ، دو روز است كه در منزل غذاي كافي نداريم و در اين مدت شما را بر خود و فرزندانم در طعام ترجيح دادم . امام (ع ) با تأسف فرمودند : فاطمه جان چرا به من اطلاع ندادي تا به دنبال تهيه غذا بروم ؟ حضرت زهرا (ع ) فرمودند : اي اباالحسن ، من از پروردگار خود حيا مي كنم كه چيزي را كه تو بر آن توان و قدرت نداري ، درخواست نمايم ."
قابل توجه خانومهاي گرامي
حكمت 349الگوى انسان كامل(اخلاقى، معنوى) نهج البلاغه
وَ قَالَ [عليه السلام] مَنْ نَظَرَ فِى عَيْبِ نَفْسِهِ اشْتَغَلَ عَنْ عَيْبِ غَيْرِهِ وَ مَنْ رَضِيَ بِرِزْقِ اللَّهِ لَمْ يَحْزَنْ عَلَى مَا فَاتَهُ وَ مَنْ سَلَّ سَيْفَ الْبَغْيِ قُتِلَ بِهِ وَ مَنْ كَابَدَ الْأُمُورَ عَطِبَ وَ مَنِ اقْتَحَمَ اللُّجَجَ غَرِقَ وَ مَنْ دَخَلَ مَدَاخِلَ السُّوءِ اتُّهِمَ وَ مَنْ كَثُرَ كَلَامُهُ كَثُرَ خَطَؤُهُ وَ مَنْ كَثُرَ خَطَؤُهُ قَلَّ حَيَاؤُهُ وَ مَنْ قَلَّ حَيَاؤُهُ قَلَّ وَرَعُهُ وَ مَنْ قَلَّ وَرَعُهُ مَاتَ قَلْبُهُ وَ مَنْ مَاتَ قَلْبُهُ دَخَلَ النَّارَ وَ مَنْ نَظَرَ فِى عُيُوبِ النَّاسِ فَأَنْكَرَهَا ثُمَّ رَضِيَهَا لِنَفْسِهِ فَذَلِكَ الْأَحْمَقُ بِعَيْنِهِ وَ الْقَنَاعَةُ مَالٌ لَا يَنْفَدُ وَ مَنْ أَكْثَرَ مِنْ ذِكْرِ الْمَوْتِ رَضِيَ مِنَ الدُّنْيَا بِالْيَسِيرِ وَ مَنْ عَلِمَ أَنَّ كَلَامَهُ مِنْ عَمَلِهِ قَلَّ كَلَامُهُ إِلَّا فِيمَا يَعْنِيهِ.
و درود خدا بر او ، فرمود: آن كس كه در عيب خود بنگرد از عيب جويى ديگران باز ماند، و كسى كه به روزى خدا خشنود باشد بر آنچه از دست رود اندوهگين نباشد، و كسى كه شمشير ستم بر كشد با آن كشته شود و آن كس كه در كارها خود را به رنج اندازد خود را هلاك سازد ، و هر كس خود را در گردابهاى بلا افكند غرق گردد، و هر كس به جاهاى بدنام قدم گذاشت متهم گرديد..
و كسى كه زياد سخن مى گويد: زياد هم اشتباه دارد، و هر كس كه بسيار اشتباه كرد، شرم وحياء او اندك است ، و آن كه شرم او اندك ، پرهيزكارى او نيز اندك خواهد بود، و كسى كه پرهيزكارى او اندك است دلش مرده، و ان كه دلش مرده باشد، در آتش جهنم سقوط خواهد كرد. و آن كس كه زشتى هاى مردم را بنگرد، و آن را زشت بشمارد سپس همان زشتى ها را مرتكب شود، پس او احمق واقعى است. قناعت ، مالى است كه پايان نيابد، و آن كس كه فراوان به ياد مرگ باشد در دنيا به اندك چيزى خشنود است، و هر كس بداند كه گفتار او نيز از اعمال او به حساب مى آيد جز به ضرورت سخن نگويد.
حكمت 349الگوى انسان كامل(اخلاقى، معنوى) نهج البلاغه
امام حسین (ع):
ای مردم بر خوبیها افتخار کنید و مسابقه دهید
سه ویژگى برجسته مومن از امام رضا عليه اسلام
لایكـون المـؤمـن مـومنـاً حتـى تكـون فیه ثلاث خصـال : 1 ـ سنة من ربّه. 2 ـ و سنة من نبیّه. 3 ـ و سنة من ولیّه. فـاما السنة مـن ربه: فكتمان سـره. و امـا السنة من نبیه فمـداراة الناس. و امـا السنة مـن ولیه فـالصبـر فـى البـاسـاء و الضـراء.
مـؤمـن, مـؤمـن واقعى نیست مگـر آن كه سه خصلت در او بـاشــد: سنتـى از پـروردگـارش، سنتـى از پیـامبـرش و سنتـى از امـامـش.
اما سنت پروردگارش, پـوشاندن راز خود است اما سنت پیغمبرش, مدارا و نرم رفتارى با مردم است اما سنت امامـش صبر كردن در زمان تنگدستـى و پریشان حالى است.
حدیثی که همیشه یادمه و خیلی روم تاثیر گذاشته و همه شما عزیزان بلدین :
هر آنچه که برای خود می پسندی برای دیگران بپسند و هر آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند.
پـاداش نیكـى پنهانـى و سزاى افشـا كننـده بــدى از امام رضا (ع)
الـمستتر بـالـحسنة یـعـدل سبعین حسنة, و المذیع بالسیئة مخذول و المستتر بالسیئة مغفور له.
پنهان كننده كار نیك (پاداشش) برابر هفتاد حسنه است و آشكاركننده كار بد سـرافكنـده است و پنهان كننـده كـار بـد آمـرزیـده است.