سلام
واقعا" واسم سوال شده که همسرم دوستم داره یا نه ؟
نمی دونم من زیادی حساسم یا اون خیلی بی تفاوت؟
لطفا" شما بگید از کجا بفهمم؟
http://www.hamdardi.net/thread-16478.html اینم تاپیک قبلیم که توش مسایل توضیح دادم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
واقعا" واسم سوال شده که همسرم دوستم داره یا نه ؟
نمی دونم من زیادی حساسم یا اون خیلی بی تفاوت؟
لطفا" شما بگید از کجا بفهمم؟
http://www.hamdardi.net/thread-16478.html اینم تاپیک قبلیم که توش مسایل توضیح دادم
سلام
به نظر من توی چشماش نگاه کن
ببین میتونی عشق رو ببینی یا نه
چشمها هیچ وقت دروغ نمیگن
سحر
چند تا سوال دارم ... مشکل خیلی از دوستان ما همینه!
به نظر شما دوست داشتن یعنی چی؟ دقیقا مرز بین دوست داشتن، عشق و محبت و مالکیت چیه؟
آیا دوست داشتن همین که بگیم دوستت دارم کافیه؟ چه ارزشهایی رو باید در نظر گرفت؟
آیا شما همسرتون رو دوست دارید؟ چگونه می تونید ثابت کنید؟ چه کارهایی کردید؟
دکتر شریعتی می گوید:
دوست داشتن آرام و استوار و پر وقار وسرشار از نجابت
دوست داشتن زیبایی های دلخواه را در دوست می بیند و می یابد
دوست داشتن یک صداقت راستین و صمیمی، بی انتها و مطلق
دوست داشتن سرا پا یقین است و شک ناپذیر
دوست داشتن ایمان است و ایمان یک روح مطلق است
یک ابدیت بی مرز است ، که از جنس این عالم نیست
این نظر دکتر شریعتی است...
نمی خوام بحث فلسفی راه بندازم...راحت و صادقانه بگید...
من از اینجایی می فهمم که همسرم خدا وکیلی خیلی گذشت تو زندگیمون به خرج می ده ( تا جایی که من خودم شرمنده می شم ) و اصلا حساب کتاب مالی از من نمی خواد و هر کاری که خیلی به مشورت نیاز نداشته باشه انجام می دهم استقبال می کنه و در همه موارد نظر منو می پرسه و از همه مهتر همیشه هم شب ها منو محکم محکم تا صبح بغل می کنه و می خوابه!:228:
دوست داشتن واقعی توی شرایط گل و بلبل مشخص نمی شه
مثلا توی مشکلاتی از قبیل بیماری بی پولی ورشکستگی و... می تونید طرف مقابل را محک بزنید که چقدر دوست تون داره
اگه روزی که همسرمون با مشکلی مواجه است بتونیم محکم و استوار در کنارش باشیم یعنی واقعا دوستش داریم:43:
نازنین جان خوشحالم که زندگی ات رو به راه شده امیدوارم همیشه شاد و سلامت در کنار همسرت باشی چون لایق بهترین ها هستی .
بالهای صداقت عزیز لطفا هر زمان که وقت کردی بیا توی این تاپیک از خودت برایمان بیشتر بگو
[quote=sci]
سحر
چند تا سوال دارم ... مشکل خیلی از دوستان ما همینه!
به نظر شما دوست داشتن یعنی چی؟ دقیقا مرز بین دوست داشتن، عشق و محبت و مالکیت چیه؟
آیا دوست داشتن همین که بگیم دوستت دارم کافیه؟ چه ارزشهایی رو باید در نظر گرفت؟
آیا شما همسرتون رو دوست دارید؟ چگونه می تونید ثابت کنید؟ چه کارهایی کردید؟
دکتر شریعتی می گوید:
دوست داشتن آرام و استوار و پر وقار وسرشار از نجابت
دوست داشتن زیبایی های دلخواه را در دوست می بیند و می یابد
دوست داشتن یک صداقت راستین و صمیمی، بی انتها و مطلق
دوست داشتن سرا پا یقین است و شک ناپذیر
دوست داشتن ایمان است و ایمان یک روح مطلق است
یک ابدیت بی مرز است ، که از جنس این عالم نیست
این نظر دکتر شریعتی است...
نمی خوام بحث فلسفی راه بندازم...راحت و صادقانه بگید...
من فکر میکنم دوستاشتن تا جایی که دست طرف مقابل نبنده و ازین علاق طرف مقابل رضایت داشته باشه بهش میگن دوست داشتن جلوتر میشه حس مالکیت
خوب شخصا" وقتی برای پیشرفتش تلاش میکنم وقتی تو بدترین شرایط زندگی حفظ میکنم
وقتی خستگیش درک میکنم وقتی همیشه یادم هست که وقتی میاد خونه براش یه نوشیدنی خنک بذارم وقتی هرشب لباساش اتو کرده میذارم کفشاش واکس میزنم وقتی روزای مهم زندگیش همیشه یادم هست وقتی به ازادی هاش احترام میذارم وقتی چشام رو خیلی چیزا می بندم وقتی به خانوادش محبت می کردم وقتی خیلی کارای اشتباهش تو دلم توجیه میکنم و ... اونموقع هست که فکر میکنم یعنی میخوام نشونش بدم دوستش دارم
البته نمیدونم شاید اینا معنیش علاقه نیست شاید تعریف من از دوست داشتن اشتباه واسه همین مشکل پیدا کردم!!! شاید روزی هزار بار بگم دوست دارم بهتر باشه ولی من بیشتر عملی نشون میدم تا زبونیواسه همین از شماها پرسیدم که بدونم همسرم دوستم داره؟؟؟ که بدونم کارای خودم درست؟؟:325:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mta
راستش نیم ساعت عشق نیم ساعت تنفر من که اخر نفهمیدم چشمش چی میگه:311::316:
[quote=sahra100]
خودت چی دوستش دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
عاشقش هستی
میتونه توی چشمات عشق رو ببینه
اول باید عاشقش باشی تا اون عاشقت بشه
راستش نمیدونم شاید اگه دوستش نداشتم تا الان باهاش نبودم
دوست داشتن یعنی آزاد گذاشتن طرف مقابل ..
یعنی سعی اتو بکنی واسه آرامشش
یعنی به چیزایی که اون دوست داره احترم برازی
یعنی ارزشهاشو نابود نکنی
یعنی نخوای عوضش کنی
یعنی اونو فقط واسه خودت نخوای
یعنی اون تیکه مرغ سالم رو واسش بزاری!!!! نه اونی که وا رفته!!!!
یعنی گرسنگی رو تحمل کنی تا بیاد خونه و با هم شام بخوریم..
یعنی خودتو خوشگل کنی و منتظر شنیدن زنگ در باشی!
یعنی واسه رسیدن به خونه اونقد عجله کنی که تصادف کنی!!!
و.......
و خیلی چیزای دیگه !!
حالا همسرت رو دوست داری ؟
اون تو رو دوست داره؟
حتما داره و تو هم حتما داری..
خوشبخت باشین.
دوس داشتن يعني طرف مقابل دركت كنه
محدودت نكنه
واسش مهم باشي
فقط تو دلش تو باشي و بس
هيچ وقت ارزو نكنه كه كاش فلاني زنم بود
گذشت داشته باشه
تو جمع هوات را داشته باشه
و...
خدايا شكرت كه شوهرم همه اين ويژگيها را داره
موفق باشي
نه خانوم فرناز موافق نيستم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz3211
(البته دقيق نمي دونم اينها رو كه نوشتي مثل همون حق و حقوق آقايون نوشتي كه تو تاپيكت بود يا نه؟ )
اما
اگر بخواي كسي رو دوست بداري اول بايد خودت رو دوست داشته باشي!
و اگر بخواي بفهمي همسرت دوستت داره... بايد ببني چقدر خودش رو دوست داره...
اين به هيچ وجه بهمعني خود شيفتگي و خودخواهي نيست...
ازدواج جمع دو نفر هست... دو نفر با سليقه مختلف كه همديگر رو دوست دارند و گاهي عاشق هم هستند (نه البته الزاما)
يكديگر رو باور دارند... خودشون رو دوست دارند!!
اگر قرار باشه يكي از تمام چيزهايي كه داره سلامتي/ آرزو/ خواسته / خانواده/و هر چيز ديگه اش بگذره از عشقش هم مي گذره!!! از خودش گذشته.. از عشقش نمي گذره؟؟؟
پس دوست داشتن شايد يه خورده متفاوت با اين كلام شما باشه!
دوست داشتن یعنی
اگه هزار بار گفتی دوستت دارم و هیچی نشندی بازم بگی دوستت دارم
دوست داشتن یعنی هر چی داری و نداری برای عزیزت بذاری اگه هیچی ندیدی بازم به راحت ادامه بدی
دوست داشتن یعنی ....
sci عزیز..
مشکل من و شما اینه که ما توی نوشتار کمی متفاوتیم .. اگه نوشته هامون رو یه خورده مقایسه کنین قلب نوشته ها یکیه .. فقط شما فلسفه رو هم قاطیش می کنین.. همسر من هم وقتی پای صحبت به میون میاد تموم کتابهای فلسفی رو که خونه میاره جلوی چشم آدم .. اما اونا فقط کتابن .. زندگی اونطوری که تو فیلما و کتابا میگن نیست .. بله آدم باید خودشو دوست داشته باشه... مثل همسر من .. من واسش کیک درست میکنه و از لحظه ای که درستش کردم تا وقتی میاد لب بهش نمیزنم تا بیاد و با هم بخوریمش.. اون زودتر از من از سر کار بر میگرده و تا من بیام اون همه کیک رو خورده و یه تیکه هم واسه من نزاشته ... چیز کوچیکیه اما واسه دل ما زنا بزرگه.. همسر من خودشو دوست داره!!!! منم دوست داره دیگه!!!
اگه گذشتن از خود به معنای گذشتن از عشق و دوست داشتنه پس معنی از خودگذشتگی کذبه..
پس از خود گذشتگی یه مادر برا فرزندش از پایه بی اساسه..
اگه کسی از آرزوی خودش به خاطر آروزی دیگری بگذره ، اگه از سلامت خودش برای سلامت دیگری بگذره ، یعنی اون شخص رو دوست نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:exclamation:
سلام خواهرم فرناز/
منظورم از خود دوست داشتن خودخواهي نيست/
و ارتباط زن و شوهر هم با مادر و فرزند كمي متفاوت هست.. زن من مادرم نيست! منم باباش نيستم!
وقتي دو نفر با هم ازدواج مي كنند بي شك مهر و علاقه اي در ميان هست يا ايجاد مي شود
دو نفر كه ازدواج مي كنند با هم به تعالي مي روند... با هم سقوط مي كنند... با هم و در كنار هم هستند
حالا اگر فرض رو بر اين بگذاريم كه با هم به تعالي نمي روند و سقوط نمي كنند!
فرض رو بر اين بگذاريم كه ازدواج مجموع دو عدد با هم هست مثلا 1 + 1 = ؟
دو جواب خواهيم داشت: 2 و ديگري 11
جواب 2 يك هويت جديد است.. يك مفهوم خوشحال كننده است! الزاما مجموع دو عدد يك نيست!
جواب 11 دو عدد يك هستند كه كنار هم به هويتي دست نيافته اند! صرفا كنار هم ايستاده اند! حتي دستت رو روي يكي بگيري ديگري يك هست! اما 2 اينطوري نبود!!!
اما به مرور زمان چند حالت امكان داره پيش بياد:
--يكي از همه خواسته هاش مي گذره... زندگيش رو مي زاره پاي ديگري! جوونيش رو ! وقتش رو! خودش رو! سلامتيش رو! عشقش رو! مي شه صفر... خب دوباره برگرديم به بالا 1 + 0 جواب چي ميشه؟ مي شه 1 !!!! يعني ديگري احساس مي كنه هيچ چيزي بهش اضافه نشده! بابا يكي نيست بگه اين خانوم يا آقا همه چيش رو داده به پاي تو!!! ولي اون احساس هويت جديدي به نام 2 رو نداره... دقت كنيد! جمع سالمه!جواب 10 نيست! جمع سالمه...هر دو عاشق هم هستند!علامت + داره كار مي كنه!!!! اما نه اونكه صفر شده احساس خوبي داره نه اونكه يك مونده!!!
- حالتي هست نسبت به ديگري بي تفاوته... اصلا جمعشون كامل نيست! يكي شده 4 اون يكي 1 مونده! حتي صفر شده... كه اين حالت هم به درد نمي خوره
-- حالت ديگه اون كه همه زندگيش زنشه... همه زندگيش شوهرشه! به خودش مي رسه... به شوهرش مي رسه تلاش مي كنه زندگيشون يا 2 اونها به هويتي جديد برسه... بشه 4 بشه 10.. اين حالت ايده آله! اون دو تلاش مي كنند هر دو براي هم باشند و براي خودشون
اينجاست كه از خود گذشتگي مفهوم پيدا مي كنه... يك اتوبان يك طرفه نيست از شما به سوي شوهرتون يا از من به سوي همسرم! دوست داشتن اينجا به جايگاه واقعي خودش بر مي گرده!
4ماهی میشه که عقد کردیم.و جشن عروسیمون رو هم گرفتیم ولی هنوز خونه خودمون نرفتیم و خونه بابام اینا هستیم و هسرم هم پیش ماست چون فقط بابا و مامان هستنو بقیه ازدواج کردن .از روز عقدمون تاحالا هرشب پیش هم بودیمو توی آغوش هم میخوابیدیم. هر روز صبح قبل اینکه بره سرکار چنددقیقه منو میبوسه بعد میره.وقتی از سرکار میاد و همدیگرو میبینیم محکم بغلم میکنه. وقتی تنها میشیم خیلی ابراز محبت میکنه.خدایا شکرت ....دوستش دارم با تمام وجود
وقتی که بهم میگه تو خوشگل ترین دختر روی زمینی وقتی که هر چیزی میخوره یادش هست که برای منم بیاره یا نگه داره وقتی یه چیزی واسه خودش میخره یادش هست واسه منم یه چیزه بخره ، وقتی که از ترس اینکه منو از دست نده گریه میکنه، وقتی که یه شب که خونه نیستم میگه دیگه هیچوقت شب جایی نمون وقتی که توی اتاقم هی صدام میزنه بیا پیشم بشین میفهمم که دوستم داره.
[quote=eghlima]
دوست داشتن یعنی
اگه هزار بار گفتی دوستت دارم و هیچی نشندی بازم بگی دوستت دارم
دوست داشتن یعنی هر چی داری و نداری برای عزیزت بذاری اگه هیچی ندیدی بازم به راحت ادامه بدی
دوست داشتن یعنی ....
[/quشما واقعا" می تونی اینجوری ادامه بدی ؟؟؟؟؟!!!!!
خسته نمیشی؟
بچه ها بهتر دیدم یکم شکل سوالم تغییر بدم
یگید چی کار می کنید که همسرتون دوستتون داره ؟؟؟[size=medium]
(البته گفتن زبونی نمی گم چون زیاد ازین دوست دارمای الکی شنیدم )
خوب من مثلا وقتی شوهرم یک چیزی ازم میخواد براش تهیه میکنم یا وقتی هوس خوردنی میکنه براش درست میکنم. یا وقتهایی که یک کمکی ازم میخواد و کمکش میکنم عشقو میتونم توی چشمهاش ببینم. اما بهترین کار برای شما اینه که ببینید زبان عشق شوهرتون چیه. وقتی کشفش کردید اونوقت از همون در وارد بشید.
راستش منم همه این کارهارو انجام میدم ولی نهایتا" به اینجا میرسم که اون فقط به خودش اهمیت میده و فقط به روش خودش میخواد به زور خوشحال شم البته هرچند که اگرم خوشحال نشم فکر کنم براش خیلی هم مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 100maah
میخوام بدونم ایراد کجاست؟ پیدا نمی کنم :316::325:
خب آفرین. خودت داری میگی که داره به روش خودش تو رو خوشحال می کنه. ببین، یکی از دلایل، در تفاوت نگاه زن و مرد به عشقه.:305: یه مرد ممکنه عاشق زنش باشه، اما تولد زنش یادش نباشه.:163: یا ممکنه یه بار هم بهش نگه دوستت دارم.:163: چرا؟ چون یه مرده و دنیای مردها و زن ها خیلی با هم فرق داره.:305: اون می خواد به روش خودش شما را شاد کنه. پس دوستت داره که می خواد شادت کنه. حالا به روش خودش، درسته. شما هم داری به روش خودت شوهرت را شاد می کنی. این که شما داری براش کیک می پزی و نمی خوری تا اون هم بیاد، یه ابراز علاقه ی زنانه است. اما این که شوهرت همشو می خوره یا برات صبر نمی کنه، دلیلش اینه که اون این اصلا به فکرش هم نمی رسه که تو با این کار خوشحال بشی. چرا؟ چون اون یه مرده. ابراز علاقه ی مردانه و زنانه با هم فرق داره.:305: باید بیشتر در مورد جنس مردها تحقیق کنی تا بفهمی مردها چه موجوداتی هستند. کم کم می تونی تو این سایت بفهمی که باید جای خودت تو قلب شوهرت را از روش هایی غیر از روش های زنانه پیدا کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahra100
اشتباهه. همین که تلاش میکنه یعنی براش مهمه. اگه مهم نبود که اصلا تلاش نمی کرد.:305:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahra100
ایراد کار در اونجاست که شما هنوز یه مرد را و روحیات اونو نمی شناسید. به شما خواندن کتاب "رازهایی در باره ی مردان" را توصیه می کنم.:305: تو این کتاب چیزهایی یاد میگیری که چند سال جلو می افتی.:303: یه چیزهایی را در مورد مردها می فهمی که ممکنه شاخ دربیاری. :163:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahra100
سلام tesokeدرست میگید
شاید دارم فقط قضاوت میکنمو باید دیدگاه منفی نسبت بهش تغییر بدم
این چند روز یه سری زدم به تاپیک خاطرات عاشقانه من و همسرم که اقای tesoke زدن
راستش وقتی پست هارو دیدم خیلی خجالت کشیدم
بابت تمام بی انصافی هایی که نسبت به همسرم دیدم
بابت تمام بی توجهیم به ابراز عشقش
بابت اینکه مشکلات خیلی با دقت دیدم ولی ابراز محبت هاش خیلی حقیر و بی ارزش
این چند روزه شروع کردم روی یه برگه کوچیک هرروز بابت یه خوبیش ازش تشکر میکنم
شاید با این دید بتونم با ارامش بیشتری مشکلات ریشه ای مونو حل کنم