نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
سلام خانومي. مگر حرف خداوند رو باور نداري وقتي كه ميگه: ما اين روزهاي پيروزي و شكست را بين مردم ميگردانيم تا كساني كه ايمان آورده اند از كافران بازشناخته شوند؟" و همچنين: "ما هيچ كس را جز به اندازه توانايي اش تكليف نميكنيم". هركسي مقدره تو اين دنيا به يه روشي در حد توان خودش امتحان شه. درسته؟ حالا شما و مادرت به تحمل و پدرت به كنترل خشم. شما موفق بودي، پدرت موفق نبوده. . "خداوند انسان را در رنج آفريد". بنابراين هركه در اين بزم مقرب تر است، جام بلا بيشترش ميدهند. پس شكيبا باش .
سلام.
چرا. باور دارم...
درست میگی شب بارونی عزیز. خدا حتماً چیزی توی من دیده که میتونم این همه سختی رو تحمل کنم و کم نیارم و شکر گزارش هم باشم. هر چند توی اون شرایط خیلی سخته که قابلیت هایی که خدا بهم داده رو ببینم. واقعاً احساس میکنم خالی از هر توانایی و توانی هستم.
ممنونم که اومدی اینجا و نوشتی برام:72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط احمد علي
...
اما من با نسبت خوبي به يه چيزي معتقدم
توي اين دار مجازات عموما يا اول بايد سختي بكشي بعد راحتي يا برعكس
شايد الان بايد سختي بكشي تا پخته بشي و آماده بشي و تجربه كسب كني و بعدا با اين پختگي و كسب تجارب دنياي بهتري رو براي خودت رقم بزني
همین فکراست که توی شرایط سخت و طاقت فرسا آدم رو آروم میکنه. اینکه اصلش درسته یا غلط، نمیدونم. اما اینو میدونم که به هر چیزی فکر کنی اون برات رقم میخوره. پس من دوست دارم اینجوری فکر کنم که اینا مقدمه ای برای راحتیِ بعدیِ منه. (بعدی ممکنه خیلی بعده ها باشه. حتی شاید اون دنیا)
نقل قول:
هميشه ميشه همه جور ديد و اين با شماست كه چه جوري دنيا رو ببيني
اون روز رو نمیدونم. اما الان که از اون اتفاق گذشته، دوس دارم خوب ببینم. خوب...
نقل قول:
ببخشيد دختر مهربون
راستي من خيلي جاها نمي تونم تاپيك ايجاد كنم و پست بدم و نمي دونم كجا برم اين رو بگم كه باز باشه
امتحان كردن خيلي جاها بوده كه كسايي پست دادن كه شارژ نداشتن اما من نمي تونستم
چرا واسه من اينجوريه؟
راستش من فکر نمیکنم اینجوری باشه.شاید اونا قبلاً شارژ داشتن و الان بدون شارژ هستن.
لینک "ارتباط با ما" (که توی نوار آبیِ پایین تمام صفحه ها هست) شاید کمکی کنه اگه مشکلی باشه.:72::72:
:72::72::72::72::72:
دوستای عزیز و خیلی خوبم، از همه ی شمایی که اومدین و برام نوشتید تا آروم شم، ممنونم.
حالا که 2 روز از اون روز میگذره، میبینم اگه نمیومدم اینجا و با شما صحبت نمیکردم و ازتون انرژی نمیگرفتم، شاید تا الان، و حتی تا چند روز دیگه، همه تصاویر و حس های بد به همون قوت اول توی ذهنم مونده بود.
از همتون ممنونم.
چون این تاپیک رو زده بودم که آرامشی که از دست رفته بود دوباره برگرده، و حالا به لطف خدا و به لطف همدردی شما برگشته، وظیفه خودم دونستم بیام از همتون تشکر کنم و بهتون بگم که نوشتن ها و همدردی ها و محبتاتون بی نتیجه نبود.
خدا رو شکر میکنم که من اینجام. بین این همه دوستای خوب و مهربون.
امیدوارم که همیشه خدا توی متن زندگیتون باشه.
شاد باشید و موفق.