با سلام
من عضو جدیدم خوشحالم این سایتو پیدا کردم. راستش من یکسال پیش یه خواستگار داشتم که کاملا رسمی و سنتی اومد خواستگاری و بعد رفتو تا ده روزی پیداش نشد. از اون جاییکه دانشجو دکتری بود به راحتی ایمیلشو از اینترنت پیدا کردم و علتو جویا شدم و گفت که به علت مشغله ی زیاد و نوشتن پایان نامه و تدریس تو دانشگاه به زمان بیشتری برای فکر کردن نیاز داره. بعد از مدتی ایمیل داد که بیشتر باهم آشنا بشیم خلاصه حدود چهار ماه در ارتباط بودیم البته خیلی محدود تا هفته ی آخر که اس ام اسم می دادیم. هر دومون مذهبی بودیم و تو خیلی چیزا تفاهم داشتیم، اون دکتری داشت من فوق لیسانس. خلاصه اینکه آخرین بار بهم گفت اگه من ازت بخوام چادر ساده بپوشی تو قبول می کنی؟(من چدر عربی می پوشم) گفتم اگه برات مهمه آره. هفته بعد اس داد این هفته چادر چی پوشیدی؟ گفتم چند باری ساده پوشیدم تا عادت کنم، یه دفه برگشت گفت دیگه باید این ارتباطو تموم کنیم اگه ما به حد کافی جذب هم شده بودیم به راحتی هر کاری برای هم می کردیم حتی اگه سخت باشه. گفتم من که داشتم عادتمو به خاطر تو ترک می کردم اما دیگه قبول نکرد و تموم. الان 10 ماه از تموم شدن رابطه میگذره اما من هنوز دلم براش تنگ میشه و با خودم فکر می کنم چرا این کارو کرد؟ آیا واقعا رفتارش منطقی بود؟ از طرفی این حس طرد شدن اذیتم می کنه. من چکار باید بکنم؟