نوشته اصلی توسط lifeisbeautiful
باهاش بمون اگه :
می تونی مشکلات جانبی یه ادم معتاد مثل بی مسئولیتی، از کار بیکار شدن و عشق به چیزی غیر از همسرش (ماده مورد اعتیاد) و ........ رو بپذیری
مرسی عزیزم از راهنماییت. ایشون الان تقریبا سه ماهه که ترک کرده و میدونم که زمان زیادی نیست. اصلا بی مسئولیت نیست و کار هم میکنه
می تونی در صورت برگشت به اعتیادش دوباره و دوباره و شاید بارها دوباره برای ترکش همراهیش کنی
می تونی در صورت گرایشش به مواد اعتیاد آور بعدی بهش کمک کنی
می تونی در صورت رد شدن از طرف خونواده اش و مشکلات مالی ناشی از اعتیادش صبور باشی
و هزار تا مشکل دیگه که با یه آدم معتاد همراه هستش
من بهش یک زمانی دادم. اگه دوباره برگرده من دیگه نمیمونم باهاش. یک چیز ذیگه هم اینه که چون مصرفش زیاد نبوده معتاد به این مساله نبوده و الان خیلی طبیعی رفتار میکنه و خوشبختانه فعلا وسوسه هم نداره.
این بالایی هایی که گفتم ممکنه برای هر شخص سالمی هم بعد از ازدواج اتفاق بیفته ولی برای آدمی که خودت می دونی از الان معتاد هستش احتمالات بالا چندین برابر می شه. حالا اگه توانشو داری که بسم الله و گرنه رهاش کن و به زندگی خودت ادامه بده. اگر واقعا به تو علاقه مند باشه خودشو درمان می کنه و برمی گرده البته به قول دوستان بعد از یکی دو ماه دیگه درمون نمی شه.
اگه واقعا بهش علاقه داری و از هر لحاظ مطمئنی می تونی دورادور توسط دیگرون تحت نظرش داشته باشی تا در صورت ترک به صحت گفته هاش اطمینان داشته باشی. ولی حتی در صورت ترک هم باید احتمال بازگشت رو بدی.
دوست خوبم به کسی میگن معتاد که دیگه بدون اون ماده نتونه زندگی کنه ولی خوشبختانه ایشون قبل از اینکه به اینجا برسه دیگه ترک کرده. بله 3 ماه زمان خیلی کمی هست و منم منتظرم تا ببینم چقدر میتونه دووم بیاره. میدونم که اگه به زندگی خودم ادامه میدادم خیلی برام راحت تر بود و هیچوقت نگران این مساله نبودم ولی نتونستم این کارو بکنم.
باز هم ممنونم از شما :72: