سلام
میخوام بدونم داشتن 1 دوست خوب درکنار زندگی متاهل تاثیر بدی داره دوستی که مثل 1 خواهر باشه لطفا راهنماییم کنید ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخوام بدونم داشتن 1 دوست خوب درکنار زندگی متاهل تاثیر بدی داره دوستی که مثل 1 خواهر باشه لطفا راهنماییم کنید ممنون
چرا،ولی تنها یک مشکل کوچولو در این میان هست و آن اینکه:
*در اینجا باید در 100 سال دیگر این کار را بکنید یا اگر همین اکنون می خواهید چنین باشد،باید در کشورهای پیشرفته(اسکاندیناوی،اروپا غربی و . . .) و در هر دو حال باید از رابطه جنسی بپرهیزید.*
سلام رضا صفایی
خوش آمدید
سئوالت خیلی کلی هست.
لطفا توضیحات بیشتری با توجه به جزئیات بدهید.
سلام
اگه از هوس وشهوت، علاقه و وابستگي، احساس مسئوليت و ... بتوان چشم پوشي كرد( كه نمي شود) بله مي تواني
خانومت هم از اين موضوع اطلاع داره ؟ كجا با اين خانوم اشنا شديد ؟ سن و سالش چطوريه ؟ ايا خودش ازدواج كرده ؟
به نظر من اگه اين خانوم از نظر شخصيتي به كمال رسيده باشند و در اين ارتباط دنبال چيزي نباشند و خانومتون هم از اين ارتباط مطلع باشه و اشنايي شما در يك محيط كاري يا درسي پيش اومده باشه مشكل نداره ولي اگر از طريق چت اشنا شديد يا توي خيابون بايد بگم نه
بايد بيشتر توضيح بدي دوست من
به نظر من زياد درست نيست چون تعلق خاطر واستون پيش مياد كه هميشه بدنبال يك چيز گم شده ميگرديد .
و اون چيز كم شده معمولا در روابط زن و مرد نهايتا به جاهاي باريك ميكشه كه همه اون چيز رو بلدند . به نظر من اين رابطه نميتونه رابطه ي خواهر برادري باقي بمونه .
سلام . اگه منظور شما یک دوست خوب بدون هیچ غرضی عاقل فهمیده سرد و گرم چشیده و مطلع باشه و با هر دوی شما هم دوست باشه چه اشکالی داره میتونه خیلی هم مفید باشه.در غیر این صورت آیا شما میتونی حضور یک دوست را در زندگی خانمت بپذیری . دوستی که مثل برادرش باشه و مثل یک برادر حامیش باشه و مردها رو بفهمه و بتونه به بهبود زندگیتون کمک کنه و اونو راهنمایی کنه . به نظر من که اصلا درست نیست.
سلام
بهتر است آن انرژي را كه براي اين دوستي مي خواهي صرف كني براي نزديكي وهمدلي بيشتر با همسرت صرف كني تا زندگيت شيرين تر شود.
رضا جان سلام
اگه خانومه شما هم بخاد با یه آقایی دوست باشه در کنار زندگیش شما راضی هستین؟
من فکر می کنم اگه این رابطه ها اشکال نداشت اسلام انو منع نمی کرد هر چقدرهم بگی اون مثه خواهرمه بازم بینتون عاطفه به وجود میاد و مشکلات بعدی هم برای شما هم برای اون خانوم. من صد در صد با دوستیهای افراد متاهل با جنس مخالف مخالفم.
البته این نظر شخصیمه.
باسلام
اين سوال شماكاملابستگي به نظرخانومتون داره مي تونم بگم 99/99درصدخانم ها مخالفندشمااگه فكرمي كنيد واقعا نياز به داشتن يك دوست دركنارزندگي متاهليتون داريد پس بايددنبال يك مشكل درزندگي زناشوييتون بگرديد هرزني دوست داره همسرش باهاش درددل كنه واينجوراحساس كنه كه همسرش مشكلاتش روفقط به اون مي گه ودركناراو حل مي كنه بابودن چنين فردي در زندگيتون آيانياز به فردديگري هم هست ؟دليل ازدواج هم همينه ماازدواج مي كنيم تاكسي رودركنارمون داشته باشيم كه ازهمه بهمون نزديكترباشه وبتونيم خصوصي ترن مسايلمون روبدون هيچ نگراني باهاش درميون بگذاريم به نظرشماغيرازاينه؟اون دوست درزندگي شما چه نقشي مي تونه داشته باشه؟اگه نقش يك مشاورآيااوتجربه كافي داره وبهترنيست اگه نيازبه مشاورخانواده د اريدبه فردي كه دراين زمينه تخصص داره مراجعه كنيد؟
خواهش مي كنم دراين مورد خوب فكر كن واگرتونستي نتيجه افكارت واسم بنويس
سلام آقا رضا
شايد همسرتون با اين كار شما مخالفت نكنه كه خيلي بعيده .حال اگر موضوع برعكس بشه چي؟ آيا شما خودت هم مي توني بپذيري كه همسرت با يه غريبه در حد يه برادر ارتباط داشته باشه . به هر حال به نظر من يه عواقبي داره كه كمي غير قابل پيش بيني است . حال بايد از خودت بپرسي كه آيا همسرت برايت كم گذاشته است؟ دوست خوب شما از ارتباط با شما نيت خاصي دارد ؟ اگه اين دوست خوبت ديگر نخواهد باشما ارتباط برقرار كند باز هم دنبال يه دوست ديگر هستيد ؟ به نظر من بهترين و مطئمن ترين دوست تو همسرت خواهد بود اگر گرماي محبت را به او هديه كني .
سلام. من فکر می کنم این کار در دراز مدت بر رفتار شما با خانمتون اثرگذاره. شما ناخودآگاه کسی رو که حتماً با شما رودربایستی داره و خیلی رفتارهاش حساب شده هستش با خانمتون مقایسه خواهید کرد و این نتیجه خوبی نداره. به نظر من از این کار حذر کنید.
من مخالف نیستم.
اما بستگی به کمال و شخصیت افراد داره. من معتقدم میشه جدای مساله جنسیت انسانها رو دوست داشت.
مثلا مرد یا زن متاهلی که نتوانسته نیازهای عاطفی و جنسی اش را در خانواده ارضا کند شایسته چنین دوستی نیست.
این دوستی زمانی صحیح است که ورای نیازهای جنسی و عقده های عاطفی و عشقی باشد.
به نظرم شما حتي اگه به اين موضوع فكر كردين چه برسه به اينكه بهش اقدام هم كرده باشين بايد ببينين علتش چيه و چرا به اين كار دست زدين اگه راهنمايي بيشتري خواستين مي تونين اطلاعات بيشتري بدين از قبيل اينكه چند ساله ازدواج كردين و شرايط خودتون و همسرتون رو واضح بيان كنين و اينكه چرا احساس نياز به يه نفر ديگه در زندگيتون مي كنين
بقيه صحبتها رو دوستان كامل گفتن
سلام
ببین رضا جان خودت باید تصمیم بگیری
شما خودتونو باید همسرتان بگذارید اگر خوشحال میشید که همسرتان هم در کنار شما دوستی داشته باشد و شما مشکلی نبینید در ان صورت نباید مشکلی باشد اما درک کنید که خانم ها بسیار حساس هستند و نزمانی که شما همسری را برگزیدید باید دوستی مهر و محبت وخلاصه تمام خوشی و غم تان را با همسرتان تقسیم کنید
سلام
بشرطی که بادوست شدن همسرت بامرد گردن کلفت دیگری ناراحت نشوی وبه این کاردوستی ضربدری می گویند توبازن دیگری وزن توبامرد دیگری
سلام روزتون بخیر
مولا علی میفرماید :انچه که برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند وانچه در نظر تو ناپسند امد برای دیگران هم نپسند
این حدیث خیلی معانی وسیعی روشامل میشه جزییات موضوع از چه قرار هست خودتون بهتر از همه واقفید ولی با این حدیت مطابقت بدید خیلی جاها نه صرفن تو این موضوع خیلی از امور راهنما می تونه باشه
به خدواموند منان می سپارمتون
دوستی داریم تا دوستی متوجهی که . . .
مولا علی میفرماید :انچه که برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند وانچه در نظر تو ناپسند امد برای دیگران هم نپسند
در هر صورت موافق نیستم..
به نظر من دوست آدم بعد از ازدواج فقط همسر آدم هست
رضا صفایی کجا رفتی؟این همه جواب به یه سئوالت دادن حالا شما نمی خوای جواب اهالی تالار رو بدی؟حداقل جواب آقا مدیر رو بده آقا!!!
دنبال شنیدن چی بودی؟
در پناه حق