الی عزیز من کاملا می فهمم ترک کردن کسی که عاشقشی چقد سخته،خودم که هیچ وقت نتونستم اینکارو انجام بدم و لطمه خیلی بدی .
فقط میتونم چندتا توصیه بهتون بکنم،الی عزیز اول باید بدونی که این حرفارو از کسی میشنوی که تا به خاطر عشق از همه چیش گذشت،پس فکر نکن ایارو از دل خوش میگم،اینا تجربه هایی هستن که قیمت خیلی گزافی پاشون دادم.
الی جان تو این دنیا هیچ کس مهمتر از خودت نیست،به این فک کن اگه 1سال دیگه تو به پای این اقا وایسی اما این اقا نتونه مامانش راضی کنه تو چه وضعی خواهی داشت،بدترین حالت رو تصور کن،فکر کن یکسال دیگه یهو بیاد بگه مامانم مجبورم کرد فلان دخترو عقد کنم،اون وقت تویی که باختی عزیزم،من وقتی نامزدم اومد خواستگاریم دوس داشتم به پای عشقم بمونم به امید اینکه 1روز شاید برگرده،حتما الان میگی مورد من بهتره مورد اطمینان تره،اما الی عزیز من به ع ایمان داشتم،میدونی ایمان یعنی چی؟
وقتی نامزدم اومد خاستگاریم دوس داشتم ردش کنم اما با خودم گفتم اگه رد کنم 2سال دیگه بفهمم ع ازدواج کرده اون وقت منم که باختم،این بدترین تصوری بود که داشتم،از همین ترسیدم و نامزدم قبول کردم،بعد 7 ماه میدونی چی فهمیدم؟ ع منو بخاطر اینکه با 1دختر دوست شده بود ول کرده بود،این داغونم کرد اما همین که برای اولین بار از وقتی که ع تو زندگیم اومده بود تصمیم درست گرفته بودم و نامزد کرده بودم 1کم اومم میکرد.
نکته دیگه این هست که اقایی که تو میخوای اگه بتونه مادرش راضی کنه به وقت بیش از حدی نیاز نداره بچه که نیست موقعیت ازدواجم داره،الی عزیز از اگه بیش از چند ماه طول بکشه از دو حالت خارج نیست یا این اقا داره بازیت میده،یا توانایی و عرضه تصمیم گیری برای خودش نداره، مامانم راضی نمیشه،مامانم مقتدره،مامانم تو خانواده حرف اول و اخر میزنه،اینا همش بهونه است.
میپرسیدی چطور زرنگ باشم؟بزرگترین زرنگی که میتونه داشته باشی اینه که خودت از در دسترس بودن او اقا دور کن،بذار بفهمه تو به هر سازش نمیرقصی،اگه واقعا طالب تو باشه به روند به دست اوردنت سرعت میده،اگرم نه،میفهمه تو اینقد ساده نیستی که بازیچه بشی.
الی عزیز بازم میگم تو اینجور موقعیتها هیچ کس مهمتر از خودت و عزت خودت نیت.
این یادم رفت بگم این که ع من بخطر ی دوست دختر ول کرد از بدترین چیزی که میتونستم تصور کنم هزاران برابر بدتر بود.