-
حجاب و تمکین به خواسته ی فرد مقابل ؟
سلام دوستان گلم
چیزی که میخوام بگم شاید خیلی بی اهمیت باشه ولی من الان در حال حاضر واقعا به کمک شما دوستای خوبم احتیاج دارم . من با اقایی رابطه دارم که تقریبا در شرف ازدواج هستیم.من ادم مذهبی و خشک و یا ادم خیلی بازی هم نیستم و از قدیما همیشه حجاب معمولی مثل روسری رو داشتم ولی به خاطر رابطه ی خیلی نزدیک و دوستانه ای که با خانواده ی عموم و پسر عموهام داشتم از اول روسری سرم نکردم جلوی اونا . نمیدونم چرا ولی از همون دوران کودکی احساس میکردم که نیازی به روسری زدن نیست . اما حالا این اقا از من میخوان که جلوی پسرعموهام هم روسری بزنم و این واسه من واقعا سخته .. چون بعد از این همه سال یکدفعه ای بخوام روسری بزنم صورت خوشی نداره و دوست ندارم درموردم طور خاصی فکر کنند و همچنین به نظر خونواده ی خودم هم خیلی درست نیست که بعد از این همه سال تغییر رویه بدم هرچند که به نظر من احترام میذارند.ولی خب از طرف دیگه هم برام مهمه که خواسته ی ایشون رو که میخواهیم با همن ازدواج کنیم رو برطرف کنم . حالا از شما میخوام که منو در این مورد راهنمایی کنید لطفا.
ممنونم :72:
-
RE: حجاب و تمکین به خواسته ی فرد مقابل ؟
سلام نیلوفر عزیز
مشکلتان اصلا بی اهمیت نیست.اختلافات دینی می تواند خیلی در کیفیت یک زندگی مشترک موثر باشد.همچنین دلیلی ندارد که کسی در مورد شما بد فکر کند.شما عقاید خودتان را دارید و احتمال خیلی قوی در زندگی مشترکتان این عقاید می توانند با عقاید همسرتان متفاوت باشد
"احترام به عقاید طرف مقابل" نیز یکی از معیار های انتخاب همسر می باشد که البته با توجه به روحیات شخص ، می تواند معیار کمرنگ و یا پر رنگی باشد
تا به حال با خود آقا در این باره صحبت کرده اید؟
:82:
-
بهش بگو منو هر طوری که هستم بپذیر،اگر مشکل داری سراغ کسی برو که مطابق میلت رفتار می کنه.
الآن اینو ازت می خواد فردا که به دستت اُورد،می گه سلام احوال پرسیم نکن.عزیزم حواستو جمع کن
-
خود این مساله شاید خیلی به نظر بزرگ نباشد، اما اینکه چه چیزی باعث می شه که این آقا این حرف را بزنند خیلی مهم است.
آیا واقعا حد و حدود حجاب در خانواده شما برایشان قابل درک است؟ این را عملا دیده اند و قبول دارند؟ یا فقط از طریق صحبتهای شما تصوراتشان در مورد حجاب در خانواده شما شکل گرفته است؟ فردا که عملا وارد خانواده بشوند تعجب کنند و بهانه گیری و اختلاف.
نکته بعدی اینکه دقت کن ببین شکاک و بدبین نباشد.
-
:311:
بدبخت این آقایان تالار
خیانت کار که بودند.آرزوی خیانت هم که داشتند.حالا اون قسمتیشون هم که به حجاب گیر می دهند شدند چشم ناپاک . خب دیگه چی؟می فرمودید!:310:(شوخی)
دارم تصور می کنم که دفعه ی بعد قرار است بعد جمله ی "امیدوارم آقایان ناراحت نشوند" چه بیاید.:163:
:227:
خدا بخیر کند:323:
.................................
حالا جدای شوخی
نیلوفر عزیز شما باید این طور مسایل را با همسرتان در کمال آرامش و مستقیما مطرح نمایید.با مشورت با خانواده و ترس از اینکه اگر بگویم چه فکر می کنند و ... ریسک بزرگی را مرتکب می شوید.بالاخره که می فهمند.پس چه بهتر که به این گونه بفهمند تا در وقت مناسب بتوانید تصمیم درست را بگیرید و ان شاالله یک ازدواج موفق را تجربه کنید
برایتان آرزوی خوشبختی می کنم
:72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
یک نکته ای را هم می گویم، امیدوارم آقایون تالار من را ببخشند. آقایونی که زیاد به حجاب و ... برای خانمشان تاکید دارند خودشان خیلی چشم پاک نیستند. اکثر موارد زیرآبی رفتنهای آقایون در این قشر مشاهده می شود:163:
البته خب نمیشه چون این آقا از خانمش خواسته که روسری سرش کنه ما بگوییم ممکن است که چشم ناپاک باشند. به خصوص انتظار اینکه خانم روسری سرش کند تاکید بیش از حد روی حجاب خانم نبوده.
ولی خانم نیلوفر، خیلی به صحبتهایی که دوستان کردند توجه کنید. شما باید دقت کنید که ایشون از نظر فرهنگی و مذهبی تا چه حد با شما فرق می کنند. نکند که این قضیه با این روسری شروع شود و بعداً ادامه پیدا کند. برای همین خیلی روی این مسئله دقت کنید و سعی کنید ایشون و عقاید ایشون رو بهتر بشناسید.
مخصوصاً به قول بهشت عزیز دقت کنید بدبینی در ایشون نباشد.
-
من هیچ علایم مستبد بودن در نامزد ایشون ندیدم. دارید تند و یک جانبه قضاوت میکنین.
-
مونتانا جان،
ما گفتیم ایشون بهتره تمام این موارد را بررسی کنند.
این آقا خواستگار است. بهتره قبل از رسمی شدن و قطعی شدن بسیار دقیق و موشکافانه بررسی بشن. اما اگر همسر ایشون بود شاید ما هم می گفتیم حالا به جای روسری چادر هم سرت کنی بد نیست.:311: به هر حال پای حفظ زندگی وسط بود.
ممکنه نیلوفر گفتند من حجابم خوبه فقط جلو پسرعموهام بی روسریم. ایشون هم گفته سرت کن. بعد می آد توی خانواده می بینه که مثلا جلوی شوهر عمه هم بی روسری است یا مثلا آستین کوتاه. بحث ها شروع می شه. ایشون می گه ما تو خانواده مان به این می گیم حجاب خوب. آستین کوتاه اشکالی نداره. شوهر عمه ام مثل پدرم است. من فکر کردم شما منظورت پسرهای جوان است ...
از اون طرف هم مثلا آقا می گه وقتی می گی حجاب خوب یعنی باید کامل پوشیده باشی. به من دروغ گفتی یا ...
این کلمات خوب، معمولی، متوسط و ... که معیار و ملاک مشخصی ندارند بعدها می شه مشکل. خوب من با خوب شما فرق دارد. ما گفتیم این چیزها را دقیق بررسی و مشخص کنند.
-
مرسی از همه ی دوستان عزیزم که منو راهنمایی کردند
راستش خانواده ی خود این اقا همه بی حجاب هستند ولی ایشون خودش دوست داره که همسرش حجاب داشته باشه . واقعا شاید تعصب الکی باشه ولی همیشه تاکید میکنه که همجنس های خودشو بهتر میشناسه ! و میگه که وقتی ازدواج کنیم دیگه همه میدونن با منی و منم از نگرانیم کمتر میشه اونوقت به این اندازه تعصب ندارم ! ولی مشکل اصلی من اینه که اصلا دوست ندارم ادم نا متعادل و بی ثباتی به نظر بیام که هر لحظه عقایدش تغییر میکنه وگرنه برای من روسری سر کردن کار مشکلی نیست .
-
سلام نیلوفر
عزیزم باید علاقه ای که به این آقا داری نباید مانع شناخت دقیق روحیات و شخصیت و عقایدش بشه!
شاید این اقا به قول بهشت خودش زیاد محجوب نباشه و خودش هم گفته همجنس هاشو خوب میشناسه واسه همین بهت ازت انتظار حجاب داره شاید هم کاملا برعکس باشه!!
یعنی با اینکه خانوادش بی حجاب هستند اما شخص خودش پسر محجوب و چشم و دل پاکی باشه و برای همین دوست داره با دختر خوب و محجبی ازدواج کنه و چون از شخصیت شما خوشش اومده و به نظرش باطنت مهمتر و بهتر از ظاهرت اومده، اینو واضح بهت گفته تا باطنت و ظاهرت رو هماهنگ کنی.و این حرفش به نظر من نه تنها بد یا بی اهمیت نیست بلکه خیلی هم مهم و تاثیر گذاره!
نیلوفر جان!
تو انجام هر کاری اول سعی کن نظر خدا رو در موردش توجه کنی بعد نظر مردم و حتی والدینت رو:305:
چون کسی که اون دنیا باید پاسخگوی اعمالت باشه خودتی نه والدین یا دوستان یا خواستگار یا بستگانت!
عزیز دلم!
پوشیدن روسری و کلا رعایت حجاب جلو نامحرم یک وظیفه ست برای زن مسلمان و اسمش اصلا تعصب یا امل بودن یا ...نیست بلکه اسمش انجام وظیفه و رعایت دستور خدا و پیغمبر و ائمه(ع) هست.
پسرعموی شما هرچقدر هم که با هم خودمونی باشید باز پسرعموری شماست و یک نامحرم و با مردان توی خیابون از این لحاظ فرقی نداره!
اما نوع رفتارت با این دو متفاوت هست، مثلا با پسر عموت رفت و آمد خانوادگی داری اما با مردان تو خیابون نه.
پس مواظب باش به خاطر انجام یه کار درست و خوب که خدا رو خوشنود میکنه حرف مردم و حتی خانوادت روت تاثیر نذاره و یه خواستگار خوب رو از دست ندی!
نکته:
نیلوفر جان سعی کن این آقا رو خوب بشناسی !
یعنی سعی کن بفهمی شکاک و خیلی متعصبه یا اینکه واقعا حجاب براش ارزشه و در حد معمول براش اهمیت داره.
اینو با رفتن پیش مشاور میتونی زودتر و بهتر متوجه بشی.
موفق باشی عزیزم:72:
-
می دونین مساله چیه؟ مساله اینه که همه چی رو می خوایم صفر یا صد ببینیم! هر کسی کوچکترین صحبتی از حجاب بکنه که متعصب نیست! شما همونطور که به خانوم نیلوفر حق میدین احتیاط کنه ، نامزد ایشون هم همچین حقی داره.
مطمئنا هر کسی دیدگاه و عقاید خودش رو داره و نباید کسی رو به خاطر عقایدش سرزنش کرد. اما اینکه شما بلافاصله اینچنین موضع میگیرید در برابر صحبت نامزد ایشون و اینکه در آینده چه خواهد شد ، خیلی ها هم می تونن در برابر نیلوفر خانوم موضع بگیرن که کسی که این همه جلوی پسر عموش راحته ، خدا داند که چه جور آدمیه! ( از نیلوفر خانوم عذر می خوام).
من خودم به شخصه نو زندگی آدم سخت گیری نیستم ، اما سخت گیر نبودن با ساده بودن و نفهمیدن متفاوت هست. مساله جامعه ای هست که توش زندگی می کنیم. تو همین انجمن کم پیش اومده که خانومی از روابط راحتش با خانوم های فامیلش ناراحت نشه؟ می خواین مثال بزنم؟
در مورد نامزد ایشون که میگن جنس خودش رو بهتر میشناسه ، من حق رو به ایشون میدم. ببینید اینجا ایران هست! به غلط از بچگی تحت فشار روحی بودیم در مورد جنس مخالف! بلانسبت شما ها ، پسر دختر ها وقتی به 14 ، 15 سالگی می رسن عین جنگلی ها از کنار هم رد میشن که انگار جنس مخالف از فضا اومده! پس یک سری از احساسات غلط و رفتار های نادرست وجود داره! دخترانی که با پسرهای فامیل راحت هستن ، بدون استثنا اعتقاد دارن که من میشناسمش ، من می دونم حس بدی نداره ، من می دونم قلبش پاکه و یا منو مثل خواهر می بینه ، اما چیز هایی که من دیدم کاملا خلاف این موضوع رو ثابت می کنه! حالا شما تا فردا صبح بیایین در غیاب شوهر ایشون ، ایشون رو محکوم کنین ، هیچی درست نمیشه..
نقل قول:
تو همین انجمن کم پیش اومده که خانومی از روابط راحتش با خانوم های فامیلش ناراحت نشه؟ می خواین مثال بزنم؟
این رو ویرایش می کنم: تو همین انجمن کم پیش اومده که خانومی از روابط راحت شوهر یا نامزدش با خانوم های فامیلش ناراحت نشه؟ می خواین مثال بزنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط montana
می دونین مساله چیه؟ مساله اینه که همه چی رو می خوایم صفر یا صد ببینیم! هر کسی کوچکترین صحبتی از حجاب بکنه که متعصب نیست! شما همونطور که به خانوم نیلوفر حق میدین احتیاط کنه ، نامزد ایشون هم همچین حقی داره.
مطمئنا هر کسی دیدگاه و عقاید خودش رو داره و نباید کسی رو به خاطر عقایدش سرزنش کرد. اما اینکه شما بلافاصله اینچنین موضع میگیرید در برابر صحبت نامزد ایشون و اینکه در آینده چه خواهد شد ، خیلی ها هم می تونن در برابر نیلوفر خانوم موضع بگیرن که کسی که این همه جلوی پسر عموش راحته ، خدا داند که چه جور آدمیه! ( از نیلوفر خانوم عذر می خوام).
من خودم به شخصه نو زندگی آدم سخت گیری نیستم ، اما سخت گیر نبودن با ساده بودن و نفهمیدن متفاوت هست. مساله جامعه ای هست که توش زندگی می کنیم. تو همین انجمن کم پیش اومده که خانومی از روابط راحتش با خانوم های فامیلش ناراحت نشه؟ می خواین مثال بزنم؟
در مورد نامزد ایشون که میگن جنس خودش رو بهتر میشناسه ، من حق رو به ایشون میدم. ببینید اینجا ایران هست! به غلط از بچگی تحت فشار روحی بودیم در مورد جنس مخالف! بلانسبت شما ها ، پسر دختر ها وقتی به 14 ، 15 سالگی می رسن عین جنگلی ها از کنار هم رد میشن که انگار جنس مخالف از فضا اومده! پس یک سری از احساسات غلط و رفتار های نادرست وجود داره! دخترانی که با پسرهای فامیل راحت هستن ، بدون استثنا اعتقاد دارن که من میشناسمش ، من می دونم حس بدی نداره ، من می دونم قلبش پاکه و یا منو مثل خواهر می بینه ، اما چیز هایی که من دیدم کاملا خلاف این موضوع رو ثابت می کنه! حالا شما تا فردا صبح بیایین در غیاب شوهر ایشون ، ایشون رو محکوم کنین ، هیچی درست نمیشه..
نقل قول:
تو همین انجمن کم پیش اومده که خانومی از روابط راحتش با خانوم های فامیلش ناراحت نشه؟ می خواین مثال بزنم؟
این رو ویرایش می کنم: تو همین انجمن کم پیش اومده که خانومی از روابط راحت شوهر یا نامزدش با خانوم های فامیلش ناراحت نشه؟ می خواین مثال بزنم؟
مرسی دوست عزیزم:72:
ایشون هم دقیقا همین عقاید رو داره . میگه که من بین این مردا و پسرا و همین جامعه هستم میدونم که طرز فکرشون چیه . میدونم که تا یه دختر یا خانومو میبینن چه چیزایی به هم میگن یا حتی به فکرشون میرسه به همین خاطر رو این چیزا یک کم حساسه . دوست نداره انگار چیزایی که دور و برش میبینه برای من اتفاق بیفته چون من میبینم که چطوری عذاب میکشه از این مساله . حتی بعضی اوقات میگه که اگه بریم کشور دیگه ای خیلی از این تعصبات رو نداره ولی تو ایران با این شرایط اینطور احساس میکنه . البته منظورش این نیست که بریم یک کشور دیگه تا راحت باشه یا اینجا خیلی خفقانه ! نه .میخواد شرایط و حسی که داره رو برام توضیح بده . خودش هم ناراحته از اینکه این احساسات رو داره ولی نمیخواد و نمیتونه که تغییر بده خودشو.
-
نقل قول:
ضمن تشکر از مونتانای عزیز بابت نظرشان عرض کنم که حق با شماست.خیلی خوب است که آدم ها به عقاید یکدیگر احترام بگذارند.ولی یک نکته ای اینجا بدان توجه نشده و آن این است که با اینکه آدم ها باید به عقاید یکدیگر احترام بگذارند درست نیست که دو نفر با عقاید متفاوت با هم ازدواج کنند
در حقیقت چون اینجا بحث ازدواج است و این خانم در مرحله ی شناخت هستند بحث احترام به عقاید یکدیگر کلا منتفی است و باید سعی کنند و ببینند که آیا خانم و آقا عقاید مشترکی دارند یا خیر.هر چه عقاید مشترک بیشتر ، ریسک عدم موفقیت در ازدواج کمتر شده و به عکس
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
سلام نیلوفر
شاید این اقا به قول بهشت خودش زیاد محجوب نباشه و خودش هم گفته همجنس هاشو خوب میشناسه واسه همین بهت ازت انتظار حجاب داره شاید هم کاملا برعکس باشه!!
عزیزم من تا حالا چیزی ازش ندیدم که بهم نشون بده محجوب و یا چشم پاک نیست.اتفاقا چون خیلی به این چیزا اهمیت میده دوست داره که منم همینطوری باشم.یعنی همیشه میگه که اگه دوستت نداشتم اصلا بهت نمیگفتم این چیزا رو ! نشون دادن علاقه و یا اخلاق های هرکس متفاوته ایشون هم احساس میکنه چون دوستم داره باید اینطوری باشه.
نیلوفر جان!
تو انجام هر کاری اول سعی کن نظر خدا رو در موردش توجه کنی بعد نظر مردم و حتی والدینت رو:305:
چون کسی که اون دنیا باید پاسخگوی اعمالت باشه خودتی نه والدین یا دوستان یا خواستگار یا بستگانت!
عزیز دلم!
پوشیدن روسری و کلا رعایت حجاب جلو نامحرم یک وظیفه ست برای زن مسلمان و اسمش اصلا تعصب یا امل بودن یا ...نیست بلکه اسمش انجام وظیفه و رعایت دستور خدا و پیغمبر و ائمه(ع) هست.
پسرعموی شما هرچقدر هم که با هم خودمونی باشید باز پسرعموری شماست و یک نامحرم و با مردان توی خیابون از این لحاظ فرقی نداره!
اما نوع رفتارت با این دو متفاوت هست، مثلا با پسر عموت رفت و آمد خانوادگی داری اما با مردان تو خیابون نه.
پس مواظب باش به خاطر انجام یه کار درست و خوب که خدا رو خوشنود میکنه حرف مردم و حتی خانوادت روت تاثیر نذاره و یه خواستگار خوب رو از دست ندی!
نکته:
نیلوفر جان سعی کن این آقا رو خوب بشناسی !
یعنی سعی کن بفهمی شکاک و خیلی متعصبه یا اینکه واقعا حجاب براش ارزشه و در حد معمول براش اهمیت داره.
اینو با رفتن پیش مشاور میتونی زودتر و بهتر متوجه بشی.
موفق باشی عزیزم:72:
مرسی دوست عزیزم از راهنمایی خوبت.
ولی یک نکته ای اینجا بدان توجه نشده و آن این است که با اینکه آدم ها باید به عقاید یکدیگر احترام بگذارند درست نیست که دو نفر با عقاید متفاوت با هم ازدواج کنند
دوست عزیزم حق با شماست . من که گفتم با حجاب مخالف نیستم. همیشه هم در حد معمولی حجاب داشنم . ایشون هم همین حجاب در حد معمول یعنی روسری رو از من میخواد . من مشکلی با این قضیه ندارم فقط مشکلم اینه که دوست ندارم ادم بی ثباتی فرض بشم :-)
در حقیقت چون اینجا بحث ازدواج است و این خانم در مرحله ی شناخت هستند بحث احترام به عقاید یکدیگر کلا منتفی است و باید سعی کنند و ببینند که آیا خانم و آقا عقاید مشترکی دارند یا خیر.هر چه عقاید مشترک بیشتر ، ریسک عدم موفقیت در ازدواج کمتر شده و به عکس
منم با شما موافقم :72:
با احترام[/color]
[/quote]
-
مونتانای عزیز،
کسی را بخاطر عقایدش سرزنش نکردیم. این دوستمون در مرحله ی شناخت هستند و در مورد مساله ای راهنمایی خواستند، ما هم نظرات مختلفی دادیم که ایشون خودشون باید بررسی کنند و نتیجه بگیرند.
ما که از اون آقا شناختی نداریم.
-
نقل قول:
فقط مشکلم اینه که دوست ندارم ادم بی ثباتی فرض بشم
به هر حال این نیز یک اختلاف عقیده است.البته از نظر خارجی ابدا این طور نیست.بلکه اگر کسی دید درستی داشته باشد این کار شما را نه به دلیل بی ثباتی شما و بلکه به دلیل احترام شما به همسر و زندگی مشترکتان و همچنین بزرگواری شما می گذارد که حاضر شده اید به خاطر همسرتان در خودتان تغییر ایجاد کنید
ولی باز هم نظر درونی شما از نظر "فرد خارجی" مهمتر است و اگر درونا همچنان حس می کنید که این کار شما را بی ثبات نشان می دهد و باعث ناراحتی شما می شود باید این مورد را با نامزدتان مستقیما مطرح کنید و از ایشان بخواهید راه حلی پیشنهاد دهند
همچنین مطالعه ی پست دوم تاپیک زیر را به شما پیشنهاد می کنم
http://www.hamdardi.net/thread-15431.html
موفق باشید
-
با سلام
معمولا در مراحل شناخت ، تفاوت های معیارهای اعتقادی، اخلاقی، شخصیتی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ...، فریاد نمی زنند، بلکه نجوا می کنند.
در واقع اگر افراد در این مرحله از سرنخ ها بگذرند، پس از ازدواج تمام این سرنخهای کوچک به صورت برجسته و رسا خودش را نشان می دهد.
اینجا بحث از این نیست که اعتقاد آقا یا خانم کدام اشکال دارد. مهم تفاوت هست و حتما و تاکیدا این تفاوت در مصداق روسری گذاشتن جلوی پسر عمو نیست. این سرنخ هست.
لذا این خودش بیانگر سطح تفاوت نگرش فرد در مورد رابطه با نامحرم در حد محدود می باشد، اگر بخواهیم کمی بیشتر تعمیم دهیم. ایشون این حرف را نیز قبول ندارد که «نظر هر کس برای خودش محترم هست» ، یعنی روی مواردی که صحیح می داند تغییر همسرش را نیاز دارد و اگر این نیاز بر طرف نشود مشکلات ارتباطی و تفاهمی بعدی ایجاد می شود.
از طرف دیگر تغییر هم به این سادگی نیست که از نیلوفر 21 جلوی بخواهیم که جلوی پسر عمو روسری بگذار. این روسری گذاشتن یا نگذاشتن خودش تکه بسیار کوچکی از یک پازل بزرگتر اعتقادی، شخصیتی و ... می باشد.
خلاصه:
به نظر می رسد نیاز هست تا با دقت بیشتر تفاوتهای برجسته بین خودتون را رصد کنید.
مخصوصا در حوزه خانوادگی، شخصیتی، اعتقادی.
لذا صبورانه و آهسته فرایند شناخت را پیگیری کرده و حتما جلساتی را زیر نظر یک مشاوره خانواده برای ازدواج داشته باشید.
-
نیلوفر 21 عزیز
این مسئله ی کوچکی نیست و ریشه ی خیلی از اختلافات در اینده می تونه باشه باید قبل از ازدواج یک بار برای همیشه حل بشه.
ایشون از اول می دونستن شما اینطوری هستید؟اگر می دونستن که حق اعتراض ندارن چون از اول اینطوری بودید.
ولی اگه از نظر شرعی بخواهید مسئله رو بررسی کنید شرع برای نامحرمان استثنایی قائل نشده.
ببید اگه کلیتش رو می خواهید سعی کن با عقایدش کنار بیایی.
من با موردی سر و کار داشتم که کلیتش رو می خواستم گرچه عیبهایی داشت که نیاز به زمان داشت بر طرف بشه.اون از نظر پوشش خیلی راحت بود ولی من چون معتقدم هر کسی مسئول اعمال خودشه و کسی رو تو قب کس دیگه نمی خوابونن با این موضوع واقعا مشکل نداشتم گاهی اوقات باهم منطقا و با دلیل بحث می کردیم البته اون خیلی علاقه نداشت.اون گناهی رو مرتکب شده بود که عذابش می داد من بهش کمک کردم توبه کنه ومن بهش کمک کردم تا این نتیجه رسید که برای اینکه توبش مورد قبول باشه بهتره نماز بخونه و حجابش رو رعایت کنه.نتیجه کار برای خودم متصور نبود.
امیدوارم برای همیشه به این راه ادامه بده و به خاطر من نبوده باشه که این کار و کرده.
گاها هم دیده می شه که افراد بعد از اتمام رابطه بر می گردن به وضع سابقشون امیدوارم اون اینطوری نباشه.
البته مورد شما روشنفکر به نظر نمی یاد که بتونه با این مسئله کنار بیاد و خیلی هم اهل صحبت و منطق هم نیست.
ببین چه خصوصیاتی داره اگه ارزش و داره و اگه خصوصیات مثبت زیاد داره و متعصب افراطی نیست باهاش ادامه بده و حجاب مورد تایید الام رو رعایت کن که شاید هم خیر دنیا درش باشه هم اخرت.
خواهر من هم همچین مشکلی داشت ولی چون کلیتش رو می خواست با حجاب شد و جالب اینکه الان از کارش بسیار احساس رضایت می کنه با اینکه ادم راحتیه و مذهبی به نظر نمی یاد.
اگر افرادی که جلوشون حجاب نداشتید برای شما ارزش قائل باشن و قدرت تحلیل داشته باشن حتما این موضوع را درک می کنن چون ادم بعد ازدواج تعهدهایی داره که به ناچار شرایطش با قبل از ازدواج فرق می کنه.
اگر هم قدرت درک ندارن به صلاح نیست ادمی که مورد پسندت هست رو به خاطر اونا از دست بدی.
-
این تاپیک هم به نوعی به برسی دیدگاههای حجاب در زندگی می پردازه
حجاب در ازدواج
-
نقل قول:
مرسی دوست عزیزم72
ایشون هم دقیقا همین عقاید رو داره . میگه که من بین این مردا و پسرا و همین جامعه هستم میدونم که طرز فکرشون چیه . میدونم که تا یه دختر یا خانومو میبینن چه چیزایی به هم میگن یا حتی به فکرشون میرسه به همین خاطر رو این چیزا یک کم حساسه . دوست نداره انگار چیزایی که دور و برش میبینه برای من اتفاق بیفته چون من میبینم که چطوری عذاب میکشه از این مساله . حتی بعضی اوقات میگه که اگه بریم کشور دیگه ای خیلی از این تعصبات رو نداره ولی تو ایران با این شرایط اینطور احساس میکنه . البته منظورش این نیست که بریم یک کشور دیگه تا راحت باشه یا اینجا خیلی خفقانه ! نه .میخواد شرایط و حسی که داره رو برام توضیح بده . خودش هم ناراحته از اینکه این احساسات رو داره ولی نمیخواد و نمیتونه که تغییر بده خودشو.
من کاملا حس ایشون رو در رابطه با فضای ایران درک میکنم.
بهشت و arix بله درسته ، در مرحله شناخت هستن ایشون ، و من هرگز نگفتم که تحت هر شرایطی باید ازدواج کنن ، بله تفاوت وجود داره ، حالا اینکه این تفاوت ها به قول آقای سنگ تراشان تکه از یک پازل بزرگ هست یا اینکه مشکلی قابل حل هست رو انشالله با مراجعه به مشاور و صحبت های منطقی روشن میکنن و بعدش تصمیم می گیرن. من اصلا خانوم نیلوفر رو زیر سوال نبردم و رفتار ایشون رو قضاوت نکردم ، فقط توضیح دادم که شوهر ایشون چرا همچین حسی داره و این حس یک باره از آسمون نیوفتاده تو دل شوهر ایشون. دلیلش شرایط اجتماع ایران هست.
-
[/color]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
ایشون از اول می دونستن شما اینطوری هستید؟اگر می دونستن که حق اعتراض ندارن چون از اول اینطوری بودید.
[color=#4B0082] ایشون میدونستن که من حجاب معمولی رو دارم ولی نمیدونستن که جلوی این خونواده سرم نمیکنم.
ولی اگه از نظر شرعی بخواهید مسئله رو بررسی کنید شرع برای نامحرمان استثنایی قائل نشده.
ببید اگه کلیتش رو می خواهید سعی کن با عقایدش کنار بیایی. دوست عزیزم میشه یک کم منظورتو از کلیت واضحتر بیان کنی ؟
البته مورد شما روشنفکر به نظر نمی یاد که بتونه با این مسئله کنار بیاد و خیلی هم اهل صحبت و منطق هم نیست.
دقیقا همینطوره . به نظر خودش حرفاش خیلی منطقی هستش و همیشه هم تکرار میکنه که اون ادما رو بهتر از من میشناسه و چون من به اندازه ی اون توی جامعه نیست نمیتونم ادما رو به خوبی اون بشناسم ! همیشه هم بهش میگم که اون نسبت به ادمای اطرافش دچار بدبینی شده ولی خودش قبول نداره میگه شکاک نیستم و واقعا هم نیست ولی نسبت به اطرافیانش و مخصوصا مردها احساس خوبی نداره . البته نه همه ی مردا.
ببین چه خصوصیاتی داره اگه ارزش و داره و اگه خصوصیات مثبت زیاد داره و متعصب افراطی نیست باهاش ادامه بده و حجاب مورد تایید الام رو رعایت کن که شاید هم خیر دنیا درش باشه هم اخرت.
خب هرکس خصوصیات اخلاقی مخصوص به خودش رو داره . به نظر من مرد ایده الی هست برای زندگی ولی این اخلاقاش نگرانم میکنه . من هم خصوصیات منفی زیادی دارم احتمالا ولی اون ازم خواسته که چیزی که به نفع زندگیمون نیست رو انجام ندیم و اینکه ارزش زندگی مشترک خیلی بیشتر از کارهایی هست که شاید دوست داشته باشیم انجام بدیم . ایشون ادم خیلی متعهدی هست و و اقعا تمام تلاشش رو برای زندگی خوب داشتن انجام میده و متقابلا از من هم میخواد کارایی که دوست داره رو انجام بدم.
اگر افرادی که جلوشون حجاب نداشتید برای شما ارزش قائل باشن و قدرت تحلیل داشته باشن حتما این موضوع را درک می کنن چون ادم بعد ازدواج تعهدهایی داره که به ناچار شرایطش با قبل از ازدواج فرق می کنه.
اگر هم قدرت درک ندارن به صلاح نیست ادمی که مورد پسندت هست رو به خاطر اونا از دست بدی.
دوست عزیزم ما هنوز ازدواج نکردیم که خونواده ی عموم بدونن به خاطر شریک زندگیم تعهد دارم . در پست اول هم گفتم که در شرف ازدواج هستیم دوست خوبم :72: :-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
معمولا در مراحل شناخت ، تفاوت های معیارهای اعتقادی، اخلاقی، شخصیتی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ...، فریاد نمی زنند، بلکه نجوا می کنند.
در واقع اگر افراد در این مرحله از سرنخ ها بگذرند، پس از ازدواج تمام این سرنخهای کوچک به صورت برجسته و رسا خودش را نشان می دهد.
اینجا بحث از این نیست که اعتقاد آقا یا خانم کدام اشکال دارد.
مهم تفاوت هست و حتما و تاکیدا این تفاوت در مصداق روسری گذاشتن جلوی پسر عمو نیست. این سرنخ هست.
لذا این خودش بیانگر سطح تفاوت نگرش فرد در مورد رابطه با نامحرم در حد محدود می باشد، اگر بخواهیم کمی بیشتر تعمیم دهیم. ایشون
این حرف را نیز قبول ندارد که «نظر هر کس برای خودش محترم هست» ، یعنی روی مواردی که صحیح می داند تغییر همسرش را نیاز دارد و اگر این نیاز بر طرف نشود مشکلات ارتباطی و تفاهمی بعدی ایجاد می شود.
از طرف دیگر تغییر هم به این سادگی نیست که از نیلوفر 21 جلوی بخواهیم که جلوی پسر عمو روسری بگذار. این روسری گذاشتن یا نگذاشتن خودش تکه بسیار کوچکی از یک پازل بزرگتر اعتقادی، شخصیتی و ... می باشد.
خلاصه:
به نظر می رسد نیاز هست تا با دقت بیشتر تفاوتهای برجسته بین خودتون را رصد کنید.
مخصوصا در حوزه خانوادگی، شخصیتی، اعتقادی.
لذا صبورانه و آهسته فرایند شناخت را پیگیری کرده و حتما جلساتی را زیر نظر یک مشاوره خانواده برای ازدواج داشته باشید.
واقعا خوشحال و ممنونم که لطف کردید و من رو راهنمایی کردید . خیلی خوشحال شدم که مشوره ی شما رو دیدم . حتما راهنمایی های شما رو به کار میبرم و بیشتر دقت میکنم .
ممنونم
:72::72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
نیلوفر 21 عزیز
این مسئله ی کوچکی نیست و ریشه ی خیلی از اختلافات در اینده می تونه باشه باید قبل از ازدواج یک بار برای همیشه حل بشه.
ببید اگه کلیتش رو می خواهید سعی کن با عقایدش کنار بیایی.
من با موردی سر و کار داشتم که کلیتش رو می خواستم گرچه عیبهایی داشت که نیاز به زمان داشت بر طرف بشه.اون از نظر پوشش خیلی راحت بود ولی من چون معتقدم هر کسی مسئول اعمال خودشه و کسی رو تو قب کس دیگه نمی خوابونن با این موضوع واقعا مشکل نداشتم گاهی اوقات باهم منطقا و با دلیل بحث می کردیم البته اون خیلی علاقه نداشت.اون گناهی رو مرتکب شده بود که عذابش می داد من بهش کمک کردم توبه کنه ومن بهش کمک کردم تا این نتیجه رسید که برای اینکه توبش مورد قبول باشه بهتره نماز بخونه و حجابش رو رعایت کنه.نتیجه کار برای خودم متصور نبود.
امیدوارم برای همیشه به این راه ادامه بده و به خاطر من نبوده باشه که این کار و کرده.
گاها هم دیده می شه که افراد بعد از اتمام رابطه بر می گردن به وضع سابقشون امیدوارم اون اینطوری نباشه.
خواهر من هم همچین مشکلی داشت ولی چون کلیتش رو می خواست با حجاب شد و جالب اینکه الان از کارش بسیار احساس رضایت می کنه با اینکه ادم راحتیه و مذهبی به نظر نمی یاد.
باز هم قضاوت! چرا فکر میکنین روشن فکر به نظر نمیاد و یا منطقی نیست؟! روشن فکر کسی هست که بلافاصله کسی رو بد یا خوب ندونه.
-
من واقعا از همه ی شما دوستان خوبم که به من کمک میکنید و راهنماییم میکنید ممنونم .
خیلی خوشحالم که کمکم میکنید.
ممنونم :72:
-
montana عزیز
بنظرم وقتی می دونسته که یکی اینطوریه باهاش رفته جلو و بعد می گه باید عوض شی این یعنی عدم روشنفکری و بی منطقی،خوب تو که از اول می دونستی چرا پس ادامه دادی!
روشنفکر از لحاظ برخورد با عقاید دیگران مطرحه نه خوب یا بد بودنشون،که قاضی کس دیگه اییه
شما اسم بهتری براش سراغ دارید؟
برای اقایون زیاد پیش میاد
نیلوفر 21 عزیز
می دونم در شرف ازدواج هستید،شما گفتید بعدا با خانواده ی عموم چه کار کنم اگر ازدواج کردم من هم بهتون گفتم:اگر هم قدرت درک ندارن به صلاح نیست ادمی که مورد پسندت هست رو به خاطر اونا از دست بدی.
نیلوفر 21 عزیز
چرا این رفتارش نگرانت می کنه؟یعنی فکر می کنی ممکنه بعدا تعصب به شما نشون بده یا حجاب بیشتری از شما بخواد؟
-
چرا این رفتارش نگرانت می کنه؟یعنی فکر می کنی ممکنه بعدا تعصب به شما نشون بده یا حجاب بیشتری از شما بخواد؟
[/quote]
نه دوست عزیزم به طور کلی میترسم که این تعصبات رو بخواد در همه ی موارد به کار ببره . یعنی اینکه من در کل نمیدونم که این تعصبات طبیعی هست ؟ همه ی اقایون تعصب دارند به همسرشون یا ایشون زیاده از حد تعصب به خرج میدن و باید با مشاور در میون بذارم ؟
-
نقل قول:
بنظرم وقتی می دونسته که یکی اینطوریه باهاش رفته جلو و بعد می گه باید عوض شی این یعنی عدم روشنفکری و بی منطقی،خوب تو که از اول می دونستی چرا پس ادامه دادی!
روشنفکر از لحاظ برخورد با عقاید دیگران مطرحه نه خوب یا بد بودنشون،که قاضی کس دیگه اییه
خب این چه ربطی به روشن فکر نبودن داره؟ در بد ترین حالت ممکن می تونین بگین ایشون ثبات عقیده و یا نظر ندارن ، نه اینکه روشن فکر نیست! فکر روشن به این نیست " تماس " عزیز.
وقتی دختری هم با یک پسری هست و میره جلو ، بعد از اینکه به مرحله مهم تری از شناخت رسیدن ، ممکنه یک سری از مسائل تو ذوقشون بخوره و اصلا با عقایدشون جور در نیاد. اگه ایشون قبل از ازدواج میگفتن نه مشکلی نیست و بعد از ازدواج نظرشون تغییر می کرد میشد گفت حالا که خرش از پل گذشته نظرش عوض شده ، اما الان که ازدواج نکردن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نیلوفر 21
نه دوست عزیزم به طور کلی میترسم که این تعصبات رو بخواد در همه ی موارد به کار ببره . یعنی اینکه من در کل نمیدونم که این تعصبات طبیعی هست ؟ همه ی اقایون تعصب دارند به همسرشون یا ایشون زیاده از حد تعصب به خرج میدن و باید با مشاور در میون بذارم ؟
[/quote]
نیلوفر عزیز ، این ترس شما کاملا به جا هست و همونطور که آقای سنگ تراشان گفتن بهتره توسط مشاور پیگیری کنین این مساله رو و شاید اصلا در زمینه های دیگه اینطور نباشه. هر کسی یک شخصیتی داره ، همه مرد ها مثل هم نیستن ، همونطور که همه زن ها شبیه هم نیستن. من خودم نه تنها با این مساله که خانومم جلو پسر عموش روسری نذاره ، مشکلی ندارم ، بلکه تو خیابون هم این رو بد نمی دونم. اما اول باید بسترش آماده بشه! روی بدنی که داغ هست به یکباره آب سرد بریزی چه اتفاقی میفته؟
-
[/color]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط montana
نقل قول:
خب این چه ربطی به روشن فکر نبودن داره؟ در بد ترین حالت ممکن می تونین بگین ایشون
ثبات عقیده و یا نظر ندارن ، نه اینکه روشن فکر نیست! فکر روشن به این نیست " تماس " عزیز.
وقتی دختری هم با یک پسری هست و میره جلو ، بعد از اینکه به مرحله مهم تری از شناخت رسیدن ، ممکنه یک سری از مسائل تو ذوقشون بخوره و اصلا با عقایدشون جور در نیاد. اگه ایشون قبل از ازدواج میگفتن نه مشکلی نیست و بعد از ازدواج نظرشون تغییر می کرد میشد گفت حالا که خرش از پل گذشته نظرش عوض شده ، اما الان که ازدواج نکردن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نیلوفر 21
[color=#4B0082] فکر کنم یک کم سو تفاهم ایجاد شده . اتفاقا هردومون الان تاکید داریم که این مساله قبل از ازدواج حل بشه . ایشون خونواده ی من و حتی من رو تا حد زیادی میشناختند و بعد اومدن جلو . منم که همونطوری که گفتم همیشه روسری سرم میکردم شاید هم اصلا به همین خاطر پا پیش گذاشتن و این یکی از دلایلش بوده ولی وقتی دیدن که من در این مورد سرم نمیکنم گفت که اصلا اهمیتی نداره قبلا چطوری بوده . به من مربوط نیست ولی الان دوست دارم که سرت کنی . همین :-) ... الان که این همه درمورد روسری سر کردن یا نکردن من صحبت کردیم احساس میکنم یک کم موضوع لوث و پیش افتاده شد و مسائل دیگه ای اومده وسط که برام جالبه و خیلی هم کمکم میکنه.
نیلوفر عزیز ، این ترس شما کاملا به جا هست و همونطور که آقای سنگ تراشان گفتن بهتره توسط مشاور پیگیری کنین این مساله رو و شاید اصلا در زمینه های دیگه اینطور نباشه. هر کسی یک شخصیتی داره ، همه مرد ها مثل هم نیستن ، همونطور که همه زن ها شبیه هم نیستن. من خودم نه تنها با این مساله که خانومم جلو پسر عموش روسری نذاره ، مشکلی ندارم ، بلکه تو خیابون هم این رو بد نمی دونم. اما اول باید بسترش آماده بشه! روی بدنی که داغ هست به یکباره آب سرد بریزی چه اتفاقی میفته؟
[/quote]
ایشون هم دقیقا همین نظر رو داره :72:
-
ببخشید من یه سوال برام پییش اومده
خیلی درباره این موضوع نظر دادن که ببین خاستگارت متعصب افراطی نباشه
این متعصب افراطی یعنی چی؟و چطور میشه این افراد رو شناخت؟
اخه من ارتباطی داشتم که ازمن خاسته شد حجابم رو کامل رعایت کنم البته من روسری جلو همه سر میکردم ولی در حد زدن هدبند خاسته شد که من قبول کردم
بعد از مساله حجاب از من خاسته شد که هرجا میری باید یا اطلاع من باشه
توجیحشون هم این بود که چون در قران امده که زن بدون اجازه مرد حق خروج از خانه را ندارد
حالا شما این تناقض را چطور رفع میکنید؟
قران که اشتباه نیست،ایا این اقا متعصب افراطی است یا خیر؟
همچنین احترام به نظر فرد مقابل را چطور توجیح میکنید؟
-
montana عزیز
من متوجه منظور شما نمی شم شاید چون من خودم با یک همچین موردی برخورد داشتم برام قضیه روشنتره !
ادم روشنفکر در همچین شرایطی عقیدش و تحمیل نمی کنه و برای کسی اجباری تعیین نمی کنه بنظر یک روشنفکر عقیده ی هر کسی برای خودش محترمه حالا می خواد همسرش باشه یا کسه دیگه. ادم روشنفکر سعی می کنه با بقیه منطقی بحث کنه نه اینکه تحمیل کنه.
فکر می کنم جواب سئوالتون رو دادم اگه احتیاج دارید خصوصیات روشنفکر رو بدونید به سخنرانی دکتر شریعتی به نام وظایف روشنفکر و کتاب روشنفکران جلال ال احمد مراجعه کنید.
دوست عزیز البته بحث ما در اینجا تعابیر از کلمات نیست ما اینجا اومدیم تا به دوست دیگرمون کمک کنیم اگه علاقهمند به بحث در این مورد هستید بهتره به فضای دیگه ایی ادامه بحث رو منتقل کنیم
نیلوفر 21 عزیز
خواهر من یک مشکلی مثل مشکل شما داشت پیش چند مشاور اشنا رفت که اونا بهش گفتن طرفت خیلی دیکتاتوره و از اینجور حرفا و داشت قبل از عروسی تا مرز طلاق پیش می رفت ولی یکی یک مشاور خبره بهش معرفی کرد و با انالیزهایی که از همسرش کرده بود تونست خوب راهنمایش کنه البته تمام این اتفاقات بدون حضور شوهرش پیش مشاور بود چون اصلا مشاورها رو قبول نداشت با اینکه خودش پزشک بود اون تنها روانپزشکها رو قبول داشت برای خودش هم استدلال پزشکی می کرد.
اما اون مشکلشون حل شد و الان خدا رو شکر زندگش بسیار خوبی دارن
این نگرانی شما نگرانی بسیار بجایی و از ما نخواهید بدون اینکه یکی رو بشناسیم یا ازش بدونیم بتونیم در موردش نظر بدیم.
اگر لطف کنید بیشتر ازش برامون بگید بیشتر می تونیم کمک کنیم.مثلا از نحوه ی برخوردش نظریاتش رفتارهاش نوع اشناییتون بیرون که میرید نظرش در مورد پوششتون در بیرون از خانه و خیلی مسائل دیگه که هر کدوم می تونه نکات باریکتر از مو رو مشخص کنه.
ولی شاید رفتن پیش یک مشاور خبره با انالیزی که میکنه بتونه به شما کمک کنه.
-
نقل قول:
ببخشید من یه سوال برام پییش اومده
خیلی درباره این موضوع نظر دادن که ببین خاستگارت متعصب افراطی نباشه
این متعصب افراطی یعنی چی؟و چطور میشه این افراد رو شناخت؟
اخه من ارتباطی داشتم که ازمن خاسته شد حجابم رو کامل رعایت کنم البته من روسری جلو همه سر میکردم ولی در حد زدن هدبند خاسته شد که من قبول کردم
بعد از مساله حجاب از من خاسته شد که هرجا میری باید یا اطلاع من باشه
توجیحشون هم این بود که چون در قران امده که زن بدون اجازه مرد حق خروج از خانه را ندارد
حالا شما این تناقض را چطور رفع میکنید؟
قران که اشتباه نیست،ایا این اقا متعصب افراطی است یا خیر؟
همچنین احترام به نظر فرد مقابل را چطور توجیح میکنید؟
پرستوی سفید عزیز.استثنا اینجا من به شما پاسخ می دهم.اگر نیاز به بحث بیشتری دیدید سوالتان را در یک تاپیک جداگانه مطرح نمایید.این تاپیک متعلق به نیلوفر 21 می باشد و طبق قوانین تالار سوال کننده فقط ایشان هستند.
همه ی این مواردی که گفته شد ، مربوط به زمانی است که بین دو نفر اختلاف فکری است.برای مثال آقا می گوید : هر جا رفتی باید به من بگویی و خانم چنین چیزی را نمی پسندد.
اگر هر دو نفر راضی و همفکر باشند به قول معروف : من راضی ، تو راضی ..... ناراضی:)
:72:
-
پرستو،هر کسی زن یا مرد وقتی می خواد جایی بره باید به همسر،خواهر،برادر،پدر،مادر ،هر کسی که تو خونه هست بگه
من می رم فلان جا.برای اینکه اگر دیر کرد بدونن کجا دنبالش بگردن.این هیچ ربطی تعصب نداره.
-
خانم پرستوي سفيد با سلام و احترام
لطفا موضوعتون رو در تاپيك جداگانه اي باز كنيد چون من خيلي دوست دارم در اين باره نظرم رو بدم
-
آقای فرهنگ
من شنیدم که آقایون اصلا دوست ندارند موقع خروج از منزل بگن کجا می رن و این را مغایر با حریم خصوصی خودشون می دونند. امروز هم داشتم یک متنی در مورد ده چیزی که آقایون ازش متنفرند می خواندم این هم جزوش بود. تاکیدی بود بر شنیده هام.
اتفاقا من هم همین فکر شما را کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
montana عزیز
من متوجه منظور شما نمی شم شاید چون من خودم با یک همچین موردی برخورد داشتم برام قضیه روشنتره !
ادم روشنفکر در همچین شرایطی عقیدش و تحمیل نمی کنه و برای کسی اجباری تعیین نمی کنه بنظر یک روشنفکر عقیده ی هر کسی برای خودش محترمه حالا می خواد همسرش باشه یا کسه دیگه. ادم روشنفکر سعی می کنه با بقیه منطقی بحث کنه نه اینکه تحمیل کنه.
فکر می کنم جواب سئوالتون رو دادم اگه احتیاج دارید خصوصیات روشنفکر رو بدونید به سخنرانی دکتر شریعتی به نام وظایف روشنفکر و کتاب روشنفکران جلال ال احمد مراجعه کنید.
دوست عزیز البته بحث ما در اینجا تعابیر از کلمات نیست ما اینجا اومدیم تا به دوست دیگرمون کمک کنیم اگه علاقهمند به بحث در این مورد هستید بهتره به فضای دیگه ایی ادامه بحث رو منتقل کنیم
نیلوفر 21 عزیز
خواهر من یک مشکلی مثل مشکل شما داشت پیش چند مشاور اشنا رفت که اونا بهش گفتن طرفت خیلی دیکتاتوره و از اینجور حرفا و داشت قبل از عروسی تا مرز طلاق پیش می رفت ولی یکی یک مشاور خبره بهش معرفی کرد و با انالیزهایی که از همسرش کرده بود تونست خوب راهنمایش کنه البته تمام این اتفاقات بدون حضور شوهرش پیش مشاور بود چون اصلا مشاورها رو قبول نداشت با اینکه خودش پزشک بود اون تنها روانپزشکها رو قبول داشت برای خودش هم استدلال پزشکی می کرد.
اما اون مشکلشون حل شد و الان خدا رو شکر زندگش بسیار خوبی دارن
این نگرانی شما نگرانی بسیار بجایی و از ما نخواهید بدون اینکه یکی رو بشناسیم یا ازش بدونیم بتونیم در موردش نظر بدیم.
اگر لطف کنید بیشتر ازش برامون بگید بیشتر می تونیم کمک کنیم.مثلا از نحوه ی برخوردش نظریاتش رفتارهاش نوع اشناییتون بیرون که میرید نظرش در مورد پوششتون در بیرون از خانه و خیلی مسائل دیگه که هر کدوم می تونه نکات باریکتر از مو رو مشخص کنه.
ولی شاید رفتن پیش یک مشاور خبره با انالیزی که میکنه بتونه به شما کمک کنه.
" تماس " عزیز
شما اصرار داری ایشون رو متعصب جلوه بدی! دیگه خود خانوم نیلوفر که جواب اون مساله رو داد! شما فرمودین ایشون قبلا با نظر خانوم موافق بوده ، بعد زده زیرش ، اما خانوم نیلوفر در اینجا گفتن:
نقل قول:
منم که همونطوری که گفتم همیشه روسری سرم میکردم شاید هم اصلا به همین خاطر پا پیش گذاشتن و این یکی از دلایلش بوده ولی وقتی دیدن که من در این مورد سرم نمیکنم گفت که اصلا اهمیتی نداره قبلا چطوری بوده . به من مربوط نیست ولی الان دوست دارم که سرت کنی
شما می فرمایید اجبار! کدوم اجبار؟ وقتی یک دختری از نامزدش انتظار داشته باشه حتما فلان شغل رو داشته باشه ، نمیشه گفت خانوم اجبار کرده ، چون مرد می تونه قبول نکنه و ازدواج نکنن. این آقا هم عقیدش رو گفته و اجباری در کار نبوده ، عقیده ایشون اینه ، حالا درست و غلطش رو منو شما تو جایگاهی نیستیم که قضاوت کنیم ، اگه خانوم موافق بودن که مبارکه ، اگه نه که تمام.
-
montana عزیز
شما چرا انقدر علاقه دارید بحث رو به حاشیه ببرید و روی یک موضوع اصرار دارید
من مگه ایشون رو دیدم یا می شناسم که به خودم اجازه ی همچین کاری رو بدم؟ چرا پیش داوری و قضاوت می کنید؟
شما اولین پست من در این تاپیک رو بخونید تا متوجه منظور من بشید من در اونجا گفتم همچین مشکلی داشتم اما نوع برخوردم متفاوت بوده !
اصلا مگه کسی روی بعی چیزها تعب داشته باشه بده که بخواهیم بگیم هرکی متعصبه بده؟مثلا کسی که روی پدر مادرش تعصب داره بده؟
اگر گفتم ایشون با نظر خانمش موافق بوده بد زده زیرش بخاطر اینه که ای ن مسئله برای بعضی اقایون جزء مسائل مهمه و در ابتدا بهش می پردازن و از ظاهر طرف برداشتهایی رو می کنن
نمی دونم شما چرا دچار این سوء تفاهم شدید؟ شاید به خاطر ذات نوشتنه که منظوره گاها به خوبی برداشت نمی شن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
montana عزیز
شما چرا انقدر علاقه دارید بحث رو به حاشیه ببرید و روی یک موضوع اصرار دارید
من مگه ایشون رو دیدم یا می شناسم که به خودم اجازه ی همچین کاری رو بدم؟ چرا پیش داوری و قضاوت می کنید؟
شما اولین پست من در این تاپیک رو بخونید تا متوجه منظور من بشید من در اونجا گفتم همچین مشکلی داشتم اما نوع برخوردم متفاوت بوده !
اصلا مگه کسی روی بعی چیزها تعب داشته باشه بده که بخواهیم بگیم هرکی متعصبه بده؟مثلا کسی که روی پدر مادرش تعصب داره بده؟
اگر گفتم ایشون با نظر خانمش موافق بوده بد زده زیرش بخاطر اینه که ای ن مسئله برای بعضی اقایون جزء مسائل مهمه و در ابتدا بهش می پردازن و از ظاهر طرف برداشتهایی رو می کنن
نمی دونم شما چرا دچار این سوء تفاهم شدید؟ شاید به خاطر ذات نوشتنه که منظوره گاها به خوبی برداشت نمی شن
همونطور که من نقل قول میکنم ، شما هم دقیقا دارین همینکار رو انجام میدین ، غیر از اینه؟
من خودم تو هر پست دارم به شما تاکید میکنم که قضاوت نکنین ، حالا شما همین رو دارین تحویل من میدین!
-
montana عزیز
میشه برای حرفتون دلیل بیارید ؟مشکل شما با کدام قسمت حرفهای منه؟
فراموش نکنید شما دارید این تاپیک رو از صاحب خودش می گیرید ما برای کمک به دوستمون اینجا هستیم ولی شما دارید انرژی روی چه مسائلی می گذارید/
دلیل این همه پافشاری شما رو متوجه نمی شم؟
بهتره ادامه بحث خودمون رو به فضایی خارج از این تاپیک که مربوط به خودمون باشه منتقل کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
آقای فرهنگ
من شنیدم که آقایون اصلا دوست ندارند موقع خروج از منزل بگن کجا می رن و این را مغایر با حریم خصوصی خودشون می دونند. امروز هم داشتم یک متنی در مورد ده چیزی که آقایون ازش متنفرند می خواندم این هم جزوش بود. تاکیدی بود بر شنیده هام.
اتفاقا من هم همین فکر شما را کردم.
مردا چون فکر می کنن زورشون زیاده اتفاقی براشون نمی افته کارشون طول نمی کشه.پیش خودشون
می گن می رم کارمو انجام می دم بر می گردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tamas
montana عزیز
میشه برای حرفتون دلیل بیارید ؟مشکل شما با کدام قسمت حرفهای منه؟
فراموش نکنید شما دارید این تاپیک رو از صاحب خودش می گیرید ما برای کمک به دوستمون اینجا هستیم ولی شما دارید انرژی روی چه مسائلی می گذارید/
دلیل این همه پافشاری شما رو متوجه نمی شم؟
بهتره ادامه بحث خودمون رو به فضایی خارج از این تاپیک که مربوط به خودمون باشه منتقل کنیم
خیر! شما دست بردار نیستین ، بعد خیلی آماتور هم سعی دارین توپ رو بندازین تو زمین من که دارم تاپیک رو منحرف می کنم! به هر حال دوستان ارسالهای جفتمون رو می خونن و متوجه میشن که کی تاپیک رو به سمت حاشیه می بره.
من دیگه با شما صحبتی ندارم. تمام.
-
montana عزیز
اینجا کسی با کسی دعوا نداره.نه دادگاهه نه زمین فوتبال که کسب بخواد کسی رو محکوم کنه یا بخواد قضاوت کنه.ونه ما در حال بازی در زمین فوتبال هستیم ما اینجاییم تا به هم کمک کنیم.
من اصلا متوجه منظور شما نمی شم.به هر حال از نتیجه ایی که گرفتید که نخواهید در این مورد بحث کنید خوشحالم.